Koristeet puutarhan omin käsin alkuperäisiä ideoita

Contents

Ideoita puutarhan omin käsin

Omistajat esikaupunkien puutarhat - onnellisia ihmisiä. Onhan pienilläkin tontin voi olla ja työskennellä kunniaksi ja rentoutua ystävällinen yhtiö. Ja silti siellä on tilaa luovuudelle. Kaunista sivusto voi olla yksinkertainen käsitöitä tehty omin käsin. Hehän luovat ainutlaatuisen mukavuutta ja helppo romanttisen tunnelman. Lisäksi, jos sinulla ei ole hyvää puutarhan koneet ja laitteet, suosittelemme, että te katsotte näitä tuotteita ovat esimerkiksi ostimme moottorisaha on 40% alennuksen!

Haluat tehdä oman loma-asunnon ei vain kesäasunto perheen, mutta muistutti myös hämmästyttävän tarinan? Sitten minun neuvoni: kiinnittää huomiota koriste-elementtejä, joita voidaan tehdä omin käsin. Tarjoan sinulle top 10 ideoita puutarhan omilla käsillään auttaa muutoksessa sivuston.

Ennen asian sellainen vastuullinen tehtävä, sillä suunnittelu puutarhan omin käsin, suosittelen tutkimaan huolellisesti varastonsa. Kun kyseessä on järjestely puutarhan monia hyödyllisiä pikkujuttuja ja esineitä, jotka ensi silmäyksellä voi vaikuttaa täysin tarpeeton. Muista: maa ei voi heittää mitään! Suunnittelijat ovat itseoppinut käyttämällä aivan kaiken, joka tulee käsi: vanhat astiat ja kalusteet, jäänteitä rakennusaineet, puu, renkaat, muovipulloja.

Alkuperäinen vuodepaikkaa vanhassa säiliöissä

Kukat ovat kussakin maassa, poikkeuksetta. Jopa yksinkertainen juoni vihanneksia, mitään emäntä varmasti laskeutumaan sitä vähintään useita asters tai parin pensaat pionit.

Jos haluat lisätä alkuperäisen kukkaistutukset, yrittää istuttaa vanhojen säiliöiden tarpeettomia. Se voi olla kastelukannu, kattilat, iso kulhoja. Voit myös käyttää kottikärryt tai koriin.

Näyttävät, mutta se näyttää pitkään romuttui nukkumaan, jos se on istuttaa kukkia, perennoja. Vain mellakka värejä!

Me sisustaa puutarhan kukkia, koko kesän nauttia kirkkaita värejä. Jos sängyt ovat jo rikki pitkään ja halua muuttaa niiden sijainnin, voit päivittää niiden ulkonäköä. Esimerkiksi rakentaa aidalla puutikkuja tai elastisia viiniköynnösten kutoa jotain kori.

Alkuperäisen ilmeen puupölkyllä ​​- kuten kukkia kasvaa pieni kota.

Jos et seurata chalet kiveä munimisen jälkeen varmasti jätti paljon turhaa materiaalia. Miksi ei laita koristekivet suunnitteluun kukkapenkkiin? Voit vain laittaa ne useita kerroksia ympäri kehä muodostaen puskurit haluttuun korkeuteen.

Synnynnäinen suunnittelijat voivat yrittää rakentaa todellinen taideteos. Hyvännäköiset kivi koostumus kukkia muodossa valtava kupit, maljakoita Leveäkaulaisesta tai ovat sellaisia ​​koreja.

Älä autoilijat luultavasti löytää kymmeniä vanhoja renkaita. Näistä voit rakentaa mukava maxi kukkaruukkuja. Bussi on leikattava toisaalta, saada hampaita, ja maalata mitä tahansa väriä.

Kukkapenkki-sika pulloon, muovi

Cottagers amatööri visionääri osaavat tehdä kaunis puutarha, käyttäen materiaaleja käsillä. Materiaali, joka tekee mahdolliseksi toteuttaa paljon luovia ideoita - muovipullo.

Useimmat muovipullot alta juomaveden voi muuttua komea sika.

Tällaisessa vuode ja kukat voidaan istuttaa, ja taimet istuttaa, ja tehdä pitkän aikavälin nurmikko ruoho. Tärkeä etu: bed voivat olla liikkuvia ja vaeltaa yhdestä nurkasta osasta toiseen.

Erityisen lahjakas luovaa kuljettajien ei ole vaikea saada mielenkiintoisia lukuja tarpeeton pulloa eri muotoja. Kerää pulloon, astioissa juomajugurtin, pakkausmateriaali jälkiruoat - aivan kaikki muovi. Ja sitten alkaa luoda! Mitä pidät ajatus tässä on niin söpö aasi?

Tai miksi ei tehdä possu pieni perhe?

Tässä on toinen viehättävä poni.

Tämä ajatus - jo todellinen mestareiden, amatööri käsitöitä.

Kaukalon lintujen lohkosta puun

Olen kaataa puun, tai jopa vanhan puun kanto voi olla hyödyllistä luoda aallonpohjasta. Linnut saapuu nokkia siemeniä kaikkina vuodenaikoina, ei vain talvisin. Ottaa pala puuta, Hollow sisällä, jolloin seinä. Syöttölaite on valmis, se on vain korjata sen puun oksalle.

Lisätä värejä maalaismainen mökki on seimessä lintujen, tehty tankoja halkaisijaltaan pieniä. Jos osaat tehdä linnunpönttö kädet tai pienoiskoossa talon, niin tässä se on rakentaa rakentaa tulee olemaan ole vaikeaa.

Lapsesi rakastavat katsella lintuja? Pyydetään tekemään lintu syöttölaite, ja te erottaa viitaten työllisyyteen? Sitten pidät helpoin vaihtoehto - syöttimen muovipullo. Tee pari reikää säiliöön, aseta puutikkuja ja ripottele rehu. Se on siinä!

Tämä menetelmä koristelu esikaupunkialueilla - tosi guru. Jos olet ihastunut käsintehtyjä, voit tehdä puutarha luku ei ole huonompi kuin niitä, joita myydään kaupoissa on upea hintaan. Tarve ei ole paljon luovaa työtä maassa: saatavilla olevan materiaalin ja rajaton mielikuvitus.

Luvut voidaan tehdä kipsistä, vaahto, polymeeri savi, rakennusmateriaalit tähteitä. Se näyttää ensi näkemältä vaikea kaikille, ja heti kun alkaa vaikuttaa, huomaat, että mikään ei ole mahdotonta loma suunnittelussa!

Look mielenkiintoinen video siitä, miten tehdä patsas enkeli omin käsin!

Kunniamerkit ja puutarha. Omaperäisiä ideoita ja vaihtoehtoja sisustus

Maiseman suunnittelu ja toteutus koristeet puutarhan - tämä kenttä ei ole ainoa ammattimainen, mikä tahansa kesällä vierailija voi yrittää kätensä alalla ja luoda alkuperäisen sisustuksen omissa käsissä. Puutarha sisustus käsillään - se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä, varsinkin jos käytät meidän vinkkejä ja neuvoja luomalla mielenkiintoinen sisustus.

Nurmikolla tai kukkapenkissä voivat menestyksekkäästi täydentää nadbitymi kannut. Hyvin yleinen tekniikka maiseman suunnittelu voidaan kutsua "kuiva puro" - kukkapenkissä sopii suuri syöttäjä, sisältä peitetty maa ja istutettu kukkia sininen, jäljittelemällä kaatamalla vettä kannu. Kehä alue voidaan koristeltu eri keraamisia hahmoja, maalattu käsin. Viimeistely voidaan suorittaa käyttämällä monivärinen mosaiikki tai laatan (ja ei tarvitse käyttää koko tuote voidaan ottaa ja fragmentteja), esimerkiksi voi olla seinille huvimaja tai paviljonki lay hieno koristeena vai lopettaa viemäri.

Käsityöt puutarha sisustus - Kuva:

Ei-steriili side Kääri jalat haluttuun paksuuteen, tee kyllästetään useita kertoja liima, väri tummanruskea maali, ja sitten kuivauksen jälkeen valita maali ulkoa. Täällä ja valmis alkuperäinen puutarha sisustus - Zhuravel, joka voidaan sijoittaa lähelle lampi.

1. Ydin ja kuori ovat keskellä taittaa ja ulos, minkä vuoksi ne olisi puhdistettava viistosti (kohti keskustaa churbachka).

2. Reiät kokoonpano varmasti hoitaa vedenpitävä ja pakkasta kestävä liima, tässä tapauksessa, kiinnitysvälineet on paljon vahvempi.

3. Vaikutuksen alaisena sääolosuhteet koivun lukuja nopeasti menettää koristelua, minkä vuoksi ne tulisi sijoittaa tiloihin, jotka on suojattu kosteuden vaikutuksilta ja auringonvaloa. Voimme kuitenkin paljastaa Yachting lakka semi-mattatyyppiselle, joka toimii erinomaisen suojan.

Merkki ja muita käsitöitä puutarhaan kätensä muodossa eri eläimiä ja satuhahmot.

Mielenkiintoinen ajatus on tehdä sivustosi eksoottinen puolella maailmaa. Monista mahdollista muovipullojen ja palmu, ja kaktuksia Opuntia. Tällaiset "rukodelki9raquo; varmasti kiinnitä kaikki ympärilläsi ja näyttää hyvin kekseliäs ihminen.

Joten, tehdä hahmoja pingviinit, sinun täytyy ottaa pari muovipullot ja leikkaa ne niin, että sinulla pohjaan 10 cm korkea. Nämä kaksi elementtiä tarvitse kytkeä sokea puolella sisällä. Väri tyhjä valkoinen akryyli maali, kuivuttuaan musta maali, piirtää silmät, siivet ja muita yksityiskohtia, punainen - nokka, mikä tahansa muu - hattu ja huivi. Päälle "shapochku9raquo; Voit liittää pompula. Se tapahtuu erittäin mukava ja koskettava puutarha sisustus! Tästä materiaalista, voit tehdä monenlaisia ​​eläimiä - sikoja, norsuja, kaneja jne

Käsityöt koristella puutarhaan omin käsin - Puutarhapolkuja

Chalet koristeet puutarhan - käyttö ilmapallot

Kuten talven sisustus on tarpeen täyttää pallot, vesi (se tulee valmiiksi sävy eri värejä) ja sitoa ne, ja sitten laittaa kylmässä. Jäädyttämisen jälkeen kumikalvo täytyy poistaa, ja sitten asettaisi tuloksena saadun monivärinen jään pallot oikeassa järjestyksessä.

näppäilemällä alla.

 • Tuotteet valmistetaan kuusen käpyjä: Paras mestarikursseilla
 • Maisemointi maassa. suunnittelijat Vinkkejä
 • Luvut puutarhan omin käsin. Askel askeleelta mestarikursseille kuvat
 • Koristele mökki käsitöitä: neuvo mestarit
 • Puutarha koriste omin käsin
 • Käsityöt jätemateriaalista antaa
 • Paras artikkeleita puusta käsillään
 • Käsityöt renkaista - alkuperäisen koristelu puutarha
 • Lapset käsityöt käsillään
 • Korut on valmistettu muovista käsillään
 • Sovellus lapsille. Master Class "Overseas kala" askel askeleelta kuvat
 • Käsityöt Ystävänpäivä: yksityiskohtainen mestarikursseille kuvat
 • Talvi käsitöitä käsillään. Lapset käsityöt aiheesta "Winter": Top - 100 parhaat ideat valokuvista

 • Lasten sovellus talvi lumiukko. Askel askeleelta Master Class kuvalliset
 • Hyödyllisiä ja hauskoja leluja pojille 3-4 vuotta
 • Maukkaita evästeet "Rainbow": askel askeleelta resepti kuvat

näiltä sivuilta, suora linkki tarvitaan.

Fancy koristeet puutarhan omin käsin (100+ ideoita): ideoita ja askel askeleelta täytäntöönpano

Sisustus 30/05/2017 1409 Luettu

Nykyinen suuntaus - koristelu puutarhojen vanhoja polkupyöriä, koska ne sopivat hyvin roolin tukia ruukut, porealtaat ja ruukut

Alkuperäinen ideoita puutarhakoristeet omin käsin auttaa korostaa luonnon viehätys kasvimaa ja toteuttaa piilotettu kykyjä suunnittelija (ja ne ovat kukin). Ennen tehtävien vastuullinen tehtävä, tutkia varastoja ... ja mennä!

 • Koristeet puutarhan omilla käsillään: aloittaminen taiteeseen muotoilun dacha
 • Puutarhahahmoja käsillään: toiminnallinen ideoita
 • Käsityöt puutarhan pullojen ja suunnittelu puutarhan kukat (valokuva)
 • Käsitöitä puusta puutarhan ja talon koriste linnunpönttö puutarhaan omin käsin
 • Puutarha veistoksia käsillään: sisustus
 • Käsitöitä Garden kiviä
 • Käsityöt talon kädet pois romun: mestarikursseilla valmistukseen
 • Tuotteet on valmistettu renkaat puutarha (kuva ja asteittain valmistus)

Johtuen sisustus omin käsin Puutarha voi olla paitsi kaunis, mutta myös hyvin omaperäinen

Garden valaisimet lasipullot näyttää erittäin vaikuttava

Koriste hyvin puutarhassa

Vanhaa kamaa, hieman mielikuvitusta - ja luot alkuperäisartikkeleihin

Vihje! Muista pyhä sääntö puutarhan omistaja: älä heitä mitään pois!

Luoda epätavallinen veshchichek vaativat täysin tarpeeton ensi silmäyksellä asiat: nuhjuinen huonekalut, vanhat astiat, renkaat autojen, muovipullot, puu- ja leikata materiaalit, altaita, tynnyrit, kuluneet kengät jne käyttö kiveä, puuta ja muovia puutarhakoristeet ja puutarhan. - upeimmista tavalla.

Jotkut koriste käsitöitä silmiinpistävää niiden kauneuden

Tin Woodman tölkit kuistilla

Morsiosorsa koristella reunan lampi

Koristeet puutarhan omilla käsillään: aloittaminen taiteeseen muotoilun dacha

Tärkein edellytys luotaessa koriste koristeet - tyylitajua. Aluksi merkitse tyylillinen suunta itselleen (koska koko aluetta, puutarhan tyyli ja omat mieltymykset). Kaikki koristelu ideoita suunnittelun puutarhan sivusto voidaan jakaa kahteen ryhmään:

Puutarhahahmoja käsillään: toiminnallinen ideoita

Tämä sisältää elementtejä harmonisesti yhdistää estetiikka ja hyödyllisiä toimintoja.

Garden vauhtiin tieluiskissa

Magic vettä. Jos sinulla on vanha metalli / muovi kylpyammeet tai muita säiliöitä, luo rauhallisen lampia niistä. Laita niiden lammikoissa vesikasvien. Voit jopa saada vaatimaton kalaa. Koristelu kukkapenkkiin ja lammet mökillä voi luottaa lohkareita, kiviä tai laattoja.

Mielenkiintoisia koriste suihkulähde omin käsin

Moderni ja tyylikäs ulkonäkö Garden Pond valmistettu kuolleista pysäkki kylvyssä tai muita suuren kapasiteetin jos sen rajalla ääriviivat pikkukiviä

Käsityöt puutarhan pullojen ja suunnittelu puutarhan kukat (valokuva)

Kukka maailmassa. Alkuperäinen sängyt muovipullot, vanhat renkaat, hyödytön kenkä, rautaa kauhat. Voit voittaa jopa vanha sänky, tuolit, polkupyörän tai lipasto. Jos sivustosi olivat suuria kantoja, älä kiirehdi kiskaisen. Niistä voi tehdä omin käsin upeita ruukkuja puutarhan ja kasvien kukat siellä.

Vihje! Sillä kukkaruukkuja kantojen edelleen käyttää saviruukkuja (pudottaa kukat). Suoraan laittaa puuhun kukat eivät ole sen arvoinen - se mätänee vedestä.

Upea mini puutarha keinotekoisessa kanto

Tahansa kanto tai kivi oikea suunnittelu voi olla suuri tekijä puutarha sisustus

Satavuotias juuriltaan kannot anteeksi - niitä voidaan antaa toisen elämän yksinoikeudella puutarha kukkaruukku. Voit myös järjestää ruukut ruukut kohdissa tukkien ja juurineen kannot ja kuoritut

Romanttinen rakennuksia. Kauppa voi mennä muovipulloja (joista voi rakentaa koko huvimaja). Ja miten te kodikas penkit turvakoti hengessä Ranskan kylät? Tätä tarkoitusta varten, raaka-tukit eri kokoisia. Vanhasta tuolit tai jakkarat voi rakentaa viihtyisä keinu tai epätavallinen käsitöitä koristella puutarhaan omin käsin.

Penkki vanhan puun juuret näyttää erittäin vaikuttava

Swing kädet, koristeltu tuoreita kukkia, romanssi antaa puutarhaasi

Käsitöitä puusta puutarhan ja talon koriste linnunpönttö puutarhaan omin käsin

Suosikki lintuja. Taikuutta puutarha yksinkertaisesti voi tehdä ilman lintu ylivuotoja. Lintuja oli viihtyisä, voit keksiä puiset linnunpöntöistä heille. Koristella niitä decoupage, maalaus, koristeellisia yksityiskohtia. Birdhouses itse voi käyttää jäänteiden lankkujen ja puiset huonekalut. Se näyttää hyvältä birdhouses vanhoista saappaat suurikokoisia. Voi herättää mielikuvitusta ja luoda todellinen ihme skvorechnoy ajatus ruuhkia tai suuria posliinia teekannut.

Vihje! Hang birdhouses parasta lehtipuut, jossa hieman rinteessä. Katto on irrotettava, joten se oli helpompi puhdistaa ne.

Birdhouses lintu syöttölaitteet voidaan tehdä värillisiä tai veistetty

Jos asut lähellä metsää tai puisto istutus, pilkata yksinkertainen syöttölaite oravia. Tehdä tämän, jäykästi kiinnitetty puu, esimerkiksi, tuolin joukko lelu huonekalut, käyttäen paria ruuveja. Avulla pitkä ruuveilla ruuvattu hänen päänsä maissin ja yksinkertaisesti korvata

Puutarha veistoksia käsillään: sisustus

Täällä vallitsee maailman puhtaan estetiikan joka miellyttää silmää ja antaa erityistä charmia koko ulkoasua puutarhassa. Eri matkamuistoja, hauska eläinhahmoja, puutarha käsitöitä - tämä puutarha sisustus kädet pois romun on todellinen "kohokohta" sisäpihalle suunnitteluun.

Sileä kiviä, tippa värillistä akryyli- tai muita maalilla. Voit myös maalata ne fluoresoivalla väriaineella

Kaunis riikinkukko väärennettyjen elementtien

Meri kiviä auttavat luomaan kauniita koriste-esineitä puutarhan

 • Fantasioita kivestä tai puusta. Kivistä tai laudat jäämät voivat olla ihania pieniä asioita. Joiden avulla voi käyttää akryylimaalia, helmiä, sirpaleiksi värillistä lasia kappaletta. Voit luoda hauskoja tonttuja, vähän ihmisiä tai vain ihana pikku eläimiä tai hyönteisiä. Ja jos tulee maali loisteputki maalipinta kannot tai lohkareita, voit osoittautua maagisen yön lyhdyt.

Kaunis leppäkertut tehty mosaiikki

Elegantti hevosen puiden juuret ovat avainasemassa oman maiseman sisustus

Funny muurahaisia ​​Golfpallojen ja lanka

Vihje! Piirrä jännittävä työskentely maaleilla ja sovelluksia heidän lapsensa. Vietät ihanaa aikaa heidän kanssaan!

Syksyllä puutarha sisustus värillisillä kivillä

Kirkas leppäkerttuja merestä kiviä

 • Elpyminen muovia. Käytön muovipulloissa erikokoisia suunnittelussa - edullisin vaihtoehto puutarha koristeet. Mitä korut antaa ulos muovipulloja haluat?

 • Söpöjä eläimiä ja lintuja: siat, kanit, pennut, norsuja. Tai ehkä omassa puutarhassa nostaa kaulan ylimielinen joutsenet tai rassyadutsya aidat pirteä varpusta?
 • Peoples: se tuli hyvin muodikas luoda muovipullot eri värikkäitä hahmoja - päässä iloinen kylän pojat ja tytöt jopa ylimielinen aristokraatteja.

Keskeytetään puutarha sisustus: ihmisen kalastaja ja kalaa vanhasta lusikat

Koriste korkki sieniä varten puutarhan voidaan tehdä niin monia materiaaleja ja vanhoja asioita: lelut, astiat, kertakäyttöiset säiliöt ja muut asiat

Garden vahtimies nukke vanhan saviruukkuja

 • Kukkia ja kasveja: tehdä siitä puutarhan trooppinen paratiisi. Muovipullot saada suuri palmuja ja kaktuksia. Voit myös lisätä hieman hellyyttä - koiranputkea, Bluebells, unikkoa, ruusut.

Kukat muovipullot omin käsin

Vihje! Muovituotteet pullot, aseta alareunassa puutarhaan tai kukkapenkkiin. Varsinkin jos on lapsia (että ne eivät pääse niitä käsillään). Reunat muovi käsitöitä voi vahingossa vahingoita heitä.

Kirkas luvut lintujen suojukset

Epätavallinen puutarha sisustus voidaan tehdä ruosteinen metallilevyjä, putkia tai vanhoja työkaluja. Esimerkiksi ornamentti puunrunko - tikka alkaen sirkkeli ja lapio

Loistava kamomilla Metallitankojen

Käsityöt talon kädet pois romun: mestarikursseilla valmistukseen

Kuinka tehdä koriste puutarhan omin käsin? Tarjoamme useita työpajoja tuotantoon luovan mestariteoksia puutarhassa.

Helmeilevä vähän palloja koukussa metallikiskot anna puutarha tilaa vaikutus

Kirkkaat värit auttavat kirkastaa koriste kaivo

Hauska koristelu "Lepakko"

Lepakot omin käsin on erityisen tärkeää Halloween

Meidän puutarha pitäisi saada puolustaja. Täydellisesti selviytyä tästä roolista lentävät hiiri "Batman". Se voidaan ripustaa aidan, puu tai suulla talossa. viritys:

 • lanka;
 • nailon hehkulangan;
 • kaksipuolinen teippi;
 • Elastinen musta kangas;
 • paloja turkista tai höyheniä;
 • vaahtomuovia sieni (pyöreä tai soikea muoto);
 • Kumi kammio (parempi käyttää suurempaa renkaan);
 • akryylimaali valkoinen, musta ja pinkki (voit ryhtyä vedenkestävä maali).

Mielenkiintoisia skorpioni autonrenkaista

Kukkapenkkiin, laitetaan vanha sateenvarjo, näyttää todella hyvältä

Koriste kukkapenkkiin renkaiden muodossa kupin

Tuotteet on valmistettu renkaat puutarha (kuva ja asteittain valmistus)

Vaihe 1. Päättää koosta tulevaisuudessa Batman ja leikkaa renkaiden vaaditun pala. Merkki piirtää sen solun piiri (pää, jossa on korvat, ja siivet). Antaa volyymi tassut ja korvat, leikkaa ne erilleen renkaan.

Vaihe 2. Vaahdon leikatut sienet kuono ja hiiri kehon ja peitti ne mustalla kankaalla. Nämä osat ovat hyvin vaikea ommella kumiosan. Ompele tarvitsevat nailonlanka tiukasti profiilia pitkin. Lisäksi voit parantaa yksityiskohtia lanka.

Vaihe 3. Välilehdet liittää vasikkaan prohvachennoy läpi lanka. Renkaiden leikata kapeita. Heidän täytyy antaa helpotusta siivet. Kumilistat liimaa kaksipuolinen teippi siipiin. Reunoille, voit napata kierre erityinen vahvuus.

Vaihe 4. Muita välilehtiä (josta leikataan erikseen) kiinnitettynä yläreunaan korvan ja pään hiirellä.

Vaihe 5. Väritys. Paint Batman korvat, piirtää suun ja nenän. Rintaansa Vaalenna ja musta laittaa muutaman vedon (ne turkisjäljitelmistä). Nauhalle liima höyheniä tai turkista jalat, kaula ja korvat.

Hauska lepakko ulos renkaiden

Romanttinen Swan valaisin muovikalvon

Joutsen muovikalvoa (tiheä polyeteeni) täydellisesti koristella puutarha järven omalla takapihallaan

Yllättävä ja hyvin lempeä Swan voidaan luoda tavanomaisesta muovikalvon (polyeteeni). Varustettu valaistu ihme lintu puutarha antaa hienostunut charmia ja charmia. Tarvitsemme:

 • tavallinen teipillä;
 • alumiini lanka;
 • tähteet alustasta linoleumin (izolon);
 • läpinäkyvä 5 litran muovipullo;
 • polyeteeni 6-7 metriä (150 mikronia on parempi käyttää tällaista kalvoa käytetään kasvihuoneiden).

Kaunis joutsenet muovipullot ja kipsi

Vaihe 1. Me määrittää koko joutsen ja tehdä siitä runko lanka ja muovipulloja.

Läpikäynti: tehdä joutsen massiivista polyeteenistä ja muovipullot. vaihe 1

Vaihe 2. Izolon Leikkaa pitkä, kapea nauhat. Koko lintu ruho on hyvin kääritty nämä nauhat ja kiinnitysnauha voimaa.

Läpikäynti: tehdä joutsen massiivista polyeteenistä ja muovipullot. vaihe 2

Vaihe 3. Polyeteeni leikattu pitkiksi suikaleiksi. Kiinnitä sitten nauhat bahromistost. Voit tehdä tämän, toisaalta tehdä liuskat yhtenäisiä pienet viillot.

Vaihe 4. Koska häntä Swan tarkasti kelataan runko polyeteeni valmistettiin hapsut nauhat ulospäin. Kuten zamatyvaniya huolellisesti polttaa elokuvan tarttuvuus ydinosa. Polttaa konventionaa- ruuvimeisseli, kuumennettiin kaasu liesi. Älä liioittele, muuten voit polttaa läpi joutsen.

Vaihe 5. Samassa järjestyksessä yksin teemme joutsen siivet ja kiinnitä ne runkoon.

Vaihe 6. Taustavalo. On olemassa useita vaihtoehtoja voi käyttää. Voit ottaa tavallisen lyhty pyöreä muoto ja aseta se pullon (pre-cut reikiä). Tai Swan koristella ylhäältä neonputket tai joustava LED nauhat itseliimautuva pohja.

Valkoinen joutsen - symboli ikuisen rakkauden ja omistautumisen

Se on parasta laittaa ihme lintu vieressä lampi (edellyttäen, että lampi sijaitsee lähellä sisäänkäynnin taloon).

Kesällä puutarha on hyvin sovi monivärinen sisustus, huolella tehty käsin

Sisustus ja puutarha savesta käsillään

Kiinalainen kelloja "tuuli säestää" käsillään peräisin kuparilankaa, helmiä ja luonnonkivet turhilta koruja

Garden - paikka, jossa voit toteuttaa omaa luovuuttasi

Miten sisustaa pihalla käsillään? Katso valikoima alkuperäisen koristeet sisäkenttä:

jättänyt kommenttia peruuttaa kirjallisesti

suositeltava

Uusimmat blogimerkinnät

Luvut ovat peräisin laastarilla kädet

Kylpy päivä

Vikavirtasuojakytkimen OptiDin DM63 - ensimmäinen uusi tuote päivitetty linja modulaarisia laitteita KEAZ

Edut rakennuttamista PIR sandwich-elementtien vaativissa olosuhteissa

Sisäovet mänty: maali itse

Sähköasentaja omin käsin: Tee laadukkaita johdotus valaistuksen auton

Käsintehdyt taiteelliset: 100 upeita kuvia ideoita sisätilojen omin käsin

Miten ruokaa kana grilli työaikalista

tykätyt videot

Luvut ovat peräisin laastarilla kädet

 • Vikavirtasuojakytkimen OptiDin DM63 - ensimmäinen uusi tuote päivitetty linja modulaarisia laitteita KEAZ

 • Edut rakennuttamista PIR sandwich-elementtien vaativissa olosuhteissa

 • Sisäovet mänty: maali itse

  Pysy ajan tasalla kaikki uusimmat uutiset sivustollemme

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin