Koristeet langasta ja helmet

Korut lanka-omilta käsiltä: mestariluokka

Lanka-koristeet olivat antiikin mestareiden tekemät. Alun perin vanhat venäläiset smithit vyöttivät koruja, ketjun postia, aseita ja kahdentoista vuosisadasta muuttuivat piirtämismenetelmään. Tämä mahdollisti ohuen, litteän langan valmistuksen yksinkertaistamisen ja myös sen tuotteiden hintojen alentamisen. Aika on kulunut langalliselle postille, mutta käsityöläiset hämmästyvät edelleen lanka-tuotteilla: hiustarvikkeet, korvakorut, rannerenkaat, renkaat, riipukset, matkamuistot, hurmaa ja suuret esineet.

Tietoa aloittelijoille

Vaikka tuotteet lanka ja löytää antiikin ajoista eri ihmisille, mutta käsityöläisten nimet eivät ole saavuttaneet meidän päiviä. Langankankaiset koristeet, kuten uudentyyppiset käsityöt, menivät historiaan nimellä Alexander Calder. Taipumus neulottuja koruja, matkamuistoja tuli lapsuudestaan, kun hänen sisarensa hän teki korvakoruja, rannerenkaita, ja vanhemmat jouluna antoi messinkiä eläimiä.

Hän omisti kaiken toiminnan tekemään koristeita, leluja, veistoksia. Hän harvoin juotutti metalliosat, useammin käyttää merkintätapaa. Tällä menetelmällä voit luoda koristeet myös aloittelijoille. Työssä käytetään erilaisia ​​lankoja (messinki, hopea, kupari, nikkeli, titaani, alumiini, sinkki).

Tuotteen pohjaan käytetään paksua lankaa, koska siinä on muoto, ja ohuet koristavat koristeet langasta. Kudoksessa voi lisätä erilaisia ​​kiviä, helmiä, helmiä, bugleja. Kun lanka kääritään kierteeseen, tämä on jo eräänlainen käsityö, jota kutsutaan nimellä "ganutel".

Usein aloittelevat käsityöläiset tuottavat langatuotteita sekatekniikoissa, jotka käyttävät tietämystä sellaisista alueista, kuten lankahuopia, ganutel, beadwork, quilling ja isolate. Ensin piirretään luonnos, se puretaan erillisiksi elementteiksi, kuvioksi ja vain silloin se muuttuu käytännölliseksi valmistamiseksi. Mitä tarvitaan aloitteleville wyervorkerille (ns. Velho, joka työskentelee langankäämisessä):

 • työkalu,
 • kaikenlaisia ​​lanka,
 • koristehelmet, helmet, kivet.

Kudonta koruja langan mahdotonta ilman pihdit, pihdit, pihdit, joissa terävänenäinen, kaareva, suorakulmainen nailon "nakonechnikom9raquo;, pihdit, neula-tiedostot (saatavilla ensimmäistä aika vaihtaa hiekkapaperi), alasimen (flaheyzen) shperaka, vasara, vigdzhika, Piirustus lautojen, palkkien.

Jos työskentelet kuparilankaisella langalla, voit taivuttaa sormesi, auttaa pihdeillä tai muilla kovilla esineillä. Jos haluat tehdä kuvion paksusta materiaalista tai monimutkaisemmasta kuvioista, tarvitset wiggickin ja pultin. Ensimmäinen työkalu näyttää laudalta, jossa on paljon reikiä ja tappeja. Järjestä tapit oikeaan järjestykseen ja kierrä niitä ympäriinsä ja luo epätavallinen kuvio. Rigel (metalli kartio, jonka paksuus on 9-40 mm) tarvitaan luomaan rannekkeet, renkaat, ketjut. Aluksi yhdysosat voidaan tehdä pyöreäksi.

Voit tehdä omalla kädellä tehdyt lanka-koristeet näyttävät ostetuilta, saat rikkihapon. Tämä materiaali on patentoima kupari, pronssi, hopea, messinkijohdot, jotka antavat kevyttä antiikkia.

Peruselementit: nasta ja kierre

Pin on lanka, jossa on kärki, jotain neulaa, jonka puukotus on. Tehdä se, pihdit kiinnittämällä lanka, vetämällä kolmasosa reunasta (kuinka monta jäljellä, tämä halkaisija on rengas). Kierrä johtoa 90 astetta. Ja alkaa tuulella puolet pyöreiden mutkien kärjistä, muodostaen renkaan. Sitten, lähelle pohjaa, langan lisäreuna puree, rengas kohdistuu pyöreiden mutkien avulla.

Spiraali on yksinkertainen ympyrä, jossa on rengas. Tämä malli on hyvä tehdä koruja langasta ja helmet. Viiran kärki puristetaan pyöreillä pihdeillä, mikä tekee tiukan ympyrän kärjen ympärillä. Sitten vinkkien väliin tuloksena oleva rengas puristetaan ja kierukko heitetään kevyesti. Kuvion halkaisija riippuu käännösten määrästä. Viimeisessä vaiheessa lanka väännetään tuloksena olevasta kierteestä pihdeillä ja langan vapaa pää muodostaa renkaan, kuten tapin valmistuksessa. Ylimääräinen materiaali puree langanleikkureista.

Pääelementit: jousi, renkaat, pallot

Jousi käytetään langan punostamiseen. Kuorenpultti tuulella tiukasti haluamaasi pituutta. Sitä voidaan käyttää luomaan joitain yksittäisiä elementtejä tai kiinnittämään tappi, luomaan tilavuusrajaus tai punottu nastat tekemään epätavallinen ketju miehille.

Sormeja käytetään liitoselementteinä, varsinkin jos hiero koristepinnoitteita helmet ja johdot. Lanka on kääritään holkkiin (renkaiden halkaisija riippuu sen paksuudesta) tiukalla kierteellä, kuten jousella. Sitten se poistetaan ja leikataan keskeltä pihdeillä. Jos tila on osoittautunut erinomaiseksi, sitten pihdit tai sormet, täytä rengas.

Lankojen reunoilla olevat pallot syntyvät lämmittämällä polttimessa (jotkut mestarit käyttävät tavanomaista kaasu-uunia). Saadakseen ne tarvitset suuritehoisen polttimen ja johdin "epäpuhdas", sekä pora, joka luo tällaiset pisarat täysin sileäksi. Mustaviiraa voidaan käyttää rikkihapon ja ammoniakin kanssa. Vasaralla osat ovat litistyneet ja luo uusia elementtejä.

Sisustus langasta: aloitusluokkalaulu

Jos et ole koskaan yrittänyt kutoa langan, kannattaa kokeilla voimaa yksinkertaisilla esimerkeillä. Rannekorun tekemiseen tarvitaan paksua ja ohutta kuparilankaa, pyöreitä nenäpihviä, niittaimia ja polttimia (jos työskentelet koko langankäynnistyksen kanssa).

Paksusta langasta, tee halutun halkaisijan renkaat. Voit tehdä tämän etsimällä halutun halkaisijan (putken) sylinterimäisen mallin. Kääri rullat paksu lanka, kytke ne muutamassa paikassa tilapäinen olkaimet (mutka viiran leveys rannekkeen renkaat, siivu, vedä niitä ja zascheplyaete päät).

Jos ei ole paksua lankaa, voit ostaa valmiita halpoja rannekorunrenkoja, liittää ne useisiin paikkoihin voimaa ja palmikointia varten. Punnitusmenetelmä edellyttää kuparilankaa, jonka avulla kullakin rannekorun rengas kierretään alhaalta ylöspäin ja ylhäältä alaspäin.

Kudonta tulee mennä yksi toisensa jälkeen, jos lanka on siirtynyt pois, siirrät sitten pyöreän kellon. Jos työskentelet pitkän langan kanssa, niin kudonnan aikana siitä tulee jäykkä. Siksi sitä lämmitetään polttimella (näyttää hiustenkuivaajalta liekillä), jatketaan kudonta. Koska kupari tummuu kuumennettaessa, sitten valmiin tuotteen käsiteltiin sitruunahapolla (lämmennyt vesi, lisätään jauhetta, kypsennetty tuote muutaman minuutin ajan, sitten huuhdeltiin vesiliuoksessa).

Voit ripustaa koko rannekkeen lankaa tai etualalla kiinnittää muita koristeita lanka-alueelta (langankääri mahdollistaa yhteyden kiviin, helmiin, litteisiin langan elementteihin).

Rannekoru tehdä korvakorut. Tehdäksesi ne tarvitset lanka-, valmiita kiinnittimiä korvakoruille, liitosrenkaille, koriste-elementteihin (kivet, helmet). Huomaa, että korujen värin on oltava sopusoinnussa kiinnittimien ja langan kanssa. Jos kuparilanka, sitten kullattu kiinnittimet kullanruskealla kiveällä. Jos kiinnittimet ovat hopeisia, ota sitten vaaleita sävyjä.

Joten paksusta langasta sinun täytyy tehdä iso ja pieni rengas. Toisen korvarenkaan valmistelut tekevät peiliheijastuksen välittömästi ja yksityiskohdat toisiinsa. Nyt, ohut lanka, sisä- ja ulkokengät on punottu vapaasti. Jos haluat saada laajemman näkökulman, jokainen rengas risteilee jousi (tai keväällä renkaat kuluneet), ja sitten ohut lanka kevään risteilee tuotteita (tässä tapauksessa punos on hyvin sileä).

Kiinnitä sitten kiinnitin ulkorenkaaseen. Helmillä ja kiveillä kuluu lankaa ja liitosrenkaan avulla kiinnitä sisärengas. Voit tehdä liitäntäelementit itse. Vanhan ajan tekemiseksi kupari värjätään ja lakataan. Saavat koruja koruviiralta.

No, kun on helmi, jossa on reikä, johon voi kiinnittää langan, ja jos koristelu on kiveä tai kolikkoa, niin mitä sitten on tehtävä? Tällaisissa tapauksissa käytetään erityistä palmikointia. Tarvittavat pihdit, ohutnapsautimet, sivuleikkurit ilman viistoutta, lanka (paksuus 0,3 ja 0,8 mm), kivi (cabochon).

Kudonta koruja langasta alkaa kehyksen valmistuksesta. Kierrä paksua cabochon-lankaa. Ohuet nokkajohdot nostavat 90 asteen kulmaan. Jätä neljä senttiä ja katkaise ylimääräinen materiaali. Valmista tästä langasta runsaasti 4 mm halkaisijaltaan olevia liitäntärenkaita.

Leikkaa 1,3 metriä ohut lanka, jättäen 50 cm: n, alkavat kehittää sidoksen yhdistävät renkaat. Ensinnäkin neljä kierrosta kiedottu kehyksen ympärille, viisi pyörää rullaa rengasta runkoon. Lisäksi irrottaessasi langan, mene renkaaseen ja kääri naapurielementti kolmella kierroksella, sujuvasti ulos rungolle.

Liitä siis kaikki renkaat. Kiinnitä runko kiveen säännöllisesti, jos se on kupera ja muodosta renkaiden asento. Ehkä nostettaessa on tarpeen lisätä renkaita. Yhdistä viimeinen rengas ensimmäisiin viiteen kierrokseen ja leikkaa lanka väärältä puolelta. Päät paksu lanka-kiristämällä kierre (se on mahdollista tehdä täysin eri kiharat), taipuu kohti tuotannon kuvio, joka muodostaa vinoneliö, wrap hänen ohut lanka, joka jätettiin aluksi.

Etupuolella koruja lanka on valmis, nyt tehdä väärä sivu. Tätä varten paksusta langasta tehdään sama ympyrä, mutta pienempi. Taivuta langan päihin tiukka rengas. On varmistettava, että molemmat kiharat sopivat tiukasti toisiinsa. Tuotteen alaosa voidaan litistää vasaralla. Just koputtaa heidät hitaasti, kiireettömästi - osui yhteen paikkaan, näyttävät täsmällisesti, sitten siirtyivät. Muussa tapauksessa muodostuu maskeja.

Liitä sitten ulompi runko, kivi ja alapinta yhteen kokonaisuuteen. Kiinnitä useita paikkoja väliaikaisella langalla niin, että osat osuvat tiukasti ja eivät liiku. Ohuen langan täytyy nyt kääriä ulompi ja sisäkehys, jossa on aukkoja (ulkoreunan liitäntärenkaiden välissä).

Viimeinen vaihe punottu poninhäntä kiharat tehdä riipus silmukka. Voit tehdä tämän käyttämällä terästä neuloja varovasti, hitaasti mutka jotta kiharat löytyy liitosrenkaassa tuotteita. Nyt Pujota pitsiä tai nauhan. Kuten näette, kuparilankaa koruja ei ole huonompi kuin koruja.

Huomaa koriste kivi on hallussa ulkoinen kuvioita (yhdistää renkaat, kiharat), joka on kiinnitetty kierteiden välistä. Jos johto on niillä vapaasti pyöröhiontakurssi lentää.

Koristeet lanka hiukset

Lanka voidaan helposti näkymättömäksi, hiusneuloja ja kammat. Helpoin vaihtoehto - merkkijono helmiä johto ja tehdä muoto kukka pyörteitä ja kiinnitä pohjaan. Kiinnostavampi kuvio saadaan litistetty lanka. Sitten lähtevät loppua helmiä, ja loput langan vähitellen tasoittaa, antaen muodossa. Tässä esimerkissä lanka kiedottu helmet, sitten mennä kentälle päättyy Kiharat kierteen. Laittaa helmi, saavuttaa hyllyn langan toisiinsa, juotetaan substraatille.

Lähemmin miten tehdä koruja lanka, helmiä, helmiä. On paperiarkki piirtää piiri nastat, alkaen käpristymistä ja kulkee ulommalle ympyrän, jonka pää kierteen toisessa, edellä yli ensimmäisen. On käynyt ilmi, ympyrä, jossa on kaksi sisäistä antennia. Onko tämä elementti erottamattomat. Sitten, yhteyspisteen kahden ohut lanka kiharat punoa yhteen niiden useita kierroksia.

Edelleen, samaa materiaalia on punottu runko nastat, nauhassa helmet, seuraavan kaavion mukaisesti:

 • helmet kuudesta kierrosta;
 • välillä pieniä helmiä kahdeksan kierrosta;
 • suurten helmien kymmenen kierrosta.

Etäisyys määritetään halkaisija koriste materiaalia. Se alkaa ja päättyy pieniä helmiä kudonta, ja keskellä suuria helmiä. Kiharat punotaan helmiä vain. Seuraava tekevät pin. Kertainen lanka puoli siten, että yksi pää on pidempi kuin pari senttimetriä. Kiinnitä se nastat, tappi kummallakin puolella pitäisi olla enemmän kuin 5-7 cm. Ylimääräinen materiaali leikataan. Keskeltä tapin kiertää päät kierre ruuvin.

Koristeluun kuparilanka sopusoinnussa runko, on kiharat lanka helmiä (yksi lopussa yksi pala, toinen punottu 3 helmiä, 5. helmiä). Ristiin rastiin koko Stud ei ole välttämätöntä, että hiukset eivät hämmentyä. Vain erikseen antennit ja niiden välinen etäisyys on 0,6 cm-1, muodostavat kolmion.

Yksinkertainen ideoita alkuperäisartikkeleihin

Käsintehdyt kaupat tarjoavat valtava valikoima erilaisia ​​koriste-elementtejä tehdä koruja. Ostaa muutaman, se säästää aikaa, rikastuttaa tietoa (nyt tiedät tarkalleen, miten tehdä liitoksen renkaat, kiinnikkeet, leikkeet). Tällaisia ​​ryhmiä koruja langan käsillään eivät poikkea ostettu (ellei kohtuullinen hinta).

Tässä on esimerkki siitä, miten tehdä etninen korut päässä neliöelementtejä jossa pyöreä onteloita. Paksusta lanka mutka neliö (kulmien tulee olla suorat) ja pienempi ympyrä. Laittaa neliö, ympyrä sisällä, punoa yhteen kuva ohut lanka. Toinen vaihtoehto - ennen liittämistä jokainen pala lankaa jouset, niin he oplesti. Saamme massiivinen koristeet.

Jotta yhdistettynä kaulakoruja korvakoruja ja rannerenkaita, toista saman tarinan. Esimerkissä neliö korvakorut kaulakoru helmiä ovat yksinkertaisia ​​ja keskellä mount malli neliöitä. Toinen esimerkki alkuperäisen koristelu viiran (master-luokan kaksi-ääni rannekkeen):

 • johdin jakaa kahteen yhtä kappaletta;
 • yhteys käyttämällä kiinnitin kääntyy kirkas valmiin kappaleen puoli-kaaria ja tumma lanka;
 • reunalla vetoketjun, kiinnitä;
 • jolloin linja muoto rannekkeen useita renkaita.

Ranneketta voidaan tehdä ilman kiinnikkeitä, ne ovat yksinkertaisesti laittaa käden. Muoto käärmeen tai puomi on sopivin tällaisen koristeluun viiran (kuva kädet ranneketta).

Juna ja käsivarren taitoa paremmalta kuparilankaa valmistuksessa yksinkertainen nastoja, renkaat, hiukset leikkeet. Jos ei ole erikoistunut laitteiden ja työkalujen, älä masennu. Käytä mielikuvitustasi. Käytä sen sijaan polttimen kaasuliesi luoda pisaroita (ilman booraksi voi tehdä, se luo täysin sileä pinta). Vigdzhik korvata kätevyys ja paperin Round järjestelmään. Rigel voi korvata alkuvaiheessa neuloja eri halkaisijat.

Välttää patinoitu koruja lanka, käytä eihapettavan lanka. Voit kattaa koriste kynsien vastarintaa. Jos haluat luoda patina, lanka pestä hyvin sitruuna ratkaisu. Aseta se lämpimällä vedellä sormet soveltaa ohut kerros rikin voidetta (apteekit myyvät), pese materiaalin veden alla. Irrottamatta sitä veteen, pestä pois rikki tavanomaisin keinoin, että astiat, kuivaa.

Tai kuumennuslangassa tulessa, ja voitele lämmin vauva kerma ja hiero kunnes haluttu tulos, sitten pestään pois saippualla ja vedellä. Jälleen patina - väri amatööri, luoma ja erehdyksen kautta. Voit tehdä ilman väriä antiikin. Joku vain kaunis kullattu tai hopean akryylimaalilla, lakat.

Opetella tekemään koruja metallilangasta, ei ole tarkkaa tietoa. Kukin taiteilija löytää jotain erilaista, kertoo se heidän työpajoissa tai yksinkertaisesti tarjoaa hänen luomuksensa. Kokeile voimaan yksinkertaisia ​​tuotteita, treenata valmiille tuotteille herraa henkisesti jakaa koriste komponenttien osat ja pelata sitä käytännössä.

Juuri lanka (mestarikurssi)

Näyttäviä koristeita metallilangasta varaa tehdä kaikille! Se on nopea, yksinkertainen eikä vaadi erikoistyökaluja.

Tiedot harkintaan: lanka on kultaa ja hopeaa ja helmiä - valmistettu luonnon kiviä.

Olen jo kirjoittanut siitä, miten tehdä suspension liittimeen. Alle leikkaus kaksi mestarikursseille renkaita.

Johdot (abies, messinkiä tai taiteellinen)

Helmi (luonnonkivi tai suuri helmiä)

Pihdit kaareva "nokka" (valinnainen)

Vaihe 1: Leikkaa langan pituus noin 15-20 cm Laita lanka helmi, laittaa sen keskelle .. Valokuvan käytetään mukavuussyistä erityistä koruja halkaisijan koon säätämiseen. Mutta voit ottaa jotain kierros, joka vastaa halkaisija sormella. Kääri lanka ympärille niin, että molemmat päät katsoivat eri suuntiin

Vaihe 2: Vetämällä lanka on tarpeeksi vahva, kietoa helmi 1 kertaa.

Vaihe 3: Toista vaihe 2, varmista, että jokainen kaapelilla "säädetty" alla edellinen.

Vaihe 4: Ja vielä yksi kierros.

Vaihe 5: Jos olet jo saanut 4-5 kerrosta ympärille helmiä, niin olet valmis tekemään rengas.

Vaihe 6: Ennen tulevan rengas ylimääräisen johdon leikkaus (jos sellaisia ​​on), jolloin 1-1,5 cm: n etäisyydelle päästä.

Vaihe 7: Kierrä johtimen pää toisen puolen ympäri renkaan. Yrittää niin paljon kuin mahdollista vetää lanka saada tasainen silmukan.

Vaihe 8: Toista toisella puolella, tekemällä 3-4 silmukka. Poista ylimääräinen lanka niin, että se päättyi yläpuolen vanteen (ellei tehdä tämän keskellä vanteen, rengas voi pistää sormen)

Vaihe 9: Jos pihdeillä kaareva nenä, kärki lanka, squash, ja työnnä se reunan renkaan mahdollisimman paljon. Periaatteessa tämä voidaan tehdä yksinkertaisella pihdit, mutta se on hieman monimutkaisempi.

Viimeinen vaihe: Purista varovasti silmukka pihdeillä, valehdella lähelle toisiaan.

Tarvittavat materiaalit ovat samat. Plus kaikkein improvisoidun "halkaisija" renkaat - taloudellisen kynttilä!

Kääritty halkaisija kerran laittaa helmi toiseen päähän viiran.

Ristikkäin langan päät.

Vapaa pää langan kietoa langan helmellä viikset.

Johtimen pää, joka on pukeutunut helmet, langan alkaa ylhäältä pohjaan helmiä.

Kolme kierrosta tiukasti.

Sitten - muutaman kääntyy ympäri, joten kattamaan liimaus renkaat ja helmiä sekä useimmat helmiä. On jo makuasia ja taitoa.

3. Vaihtoehdot inspiraatiota:

Tämän rengas, myös on hyvin yksinkertainen master-luokan (viittaus ei lähde, joka allekirjoitettiin kuvassa, koska olen se ei toimi).

 • wolfj
 • Lisää suosikkeihin:
 • 76

Saatat olla kiinnostunut

DIY by Aniri Kintevs: Uusi Pisteet

Rannekoru ja korvakorut pitsi omissa käsissä (mestarikurssi)

Ruusut tietokoneen levyt (master - luokka)

20 kommenttia

Kuitenkin pääteemana sivuillamme: "Vau Ja miksi minä ollut ajatellut!" Kopioi materiaalit - Voi, kun läsnä on useita vaikuttavia linkki post sivuillamme. Olemme jo 500 000 liittymään!

Koruja lanka ja helmiä.

Koriste valmistettu kuparilankaa ja helmi viiran Kiedontatyökalut tekniikkaa.

Pitkästä aikaa ole julkaistuja artikkeleita, pyydän anteeksi. Olen sitoutunut uuden verkkokaupan. Mutta se ei ole vain verkkokaupasta.

Tässä kaupassa, aion lähettää myyntiin koristeet luonnonkivi, kivet itse (cabochons. Saw leikkaus) Materiaalit koruja (enimmäkseen kupari), mestarikursseja ja kurssien, ilmainen valokuva oppitunteja ja artikkeleita. On toinenkin mielenkiintoinen ajatus. Aion laittaa myyntiin - Asettaa aloittelijoille. Se on - aion julkaista maksettu tai vapaa mestarikurssi ja kerätä joukko johtoja, pyöröhiontakurssi, lisävarusteet jne Se on materiaali, jota käytän mestarikurssille ... Mielestäni on erittäin kätevä aloittelijoille Masters.

Sivusto ei ole vielä täysin täynnä materiaalia. Tämä olen nyt tekemässä. Mielestäni pari kuukautta hallintaan kokonaan. "Shop kiviä" (käsityö kauppa) - työntekijä, kaikki painikkeet pitäisi toimia. Jos jotain on vialla - kirjoittamaan, me korjaamme. Kommentit ja ehdotukset voi kirjoittaa kaupassa tai ryhmän nimen. On erittäin tärkeää tietää mielipiteenne!

Käännymme valokuva oppitunteja aloittelijoille ja sen jälkeen.

Tänään teemme koristelu kuparilankaa ja helmiä Kiedontatyökalut tekniikkaa. Iso helmi (40 x 20 mm) on tasainen, jossa on reikä. Reiän ulottuu langan halkaisija on 1 mm. Käyttää kuparilanka 1 mm ja 0,4 mm.

Näiden helmien se on erittäin kätevä käyttää. Ei ole tarvetta kivi vahvistamista. Ja voit toimia heti kilven. Pidä mielessä, kun kiinnität helmi aikana. että se ei ole jäähtyä kautta. Sanalla - lukko helmi punokset.

Katso kuva oppitunnin, ja luoda oman ainutlaatuisen koruja Rautalanka Wrap tekniikkaa.

En tiedä mistä saa kuparilankaa luoda koruja?

Älä laiska, jaa se ystävillesi sosiaalisen. verkot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin