Koneet puu- käsillään Video

Omatekoinen Koneet puu-, heidän omissa käsissään

Kotitekoinen sorvi puun

Kirjoittaja - Lead-kanava YouTubessa «Zhelezjaka». Tämä jalusta porat, muunnettu tietyllä tavalla. Aluksi laitamme sivuun ja irrota poraistukan. Sen sijaan kierretty poraistukkaa, joka näytellä karapylkän. Vaihteen kiinnitys kiinnittämiseen Puuaineilla sorvi, tehty omin käsin. Runko teline suorittaa toiminnon takapylkän. Varta teroitettu porausreiän kiristä pultti mutteri. Pidä puukappaleen siirtämällä vaunun ja kiristys kaksi ruuvia, jotka kiinnittävät tässä asennossa. Kaikki toimii. Siitä puuttuu perus alustan leikkurit. Se koostuu kahdesta puolikkaasta. Erityisesti valmistettu kokoontaitettava säätää eri työkappaleen.

Kone on työnnetty telineeseen ja on säädettävissä suuntaan lennon ja korkeus työkappaleen suhteen. Suorittamaan kääntämällä toiminta vaatii erikoistyökaluja. Mutta hänen ei ole master käytettyjen teroitettu vanhat tiedostot, jota monet autotallissa. On tarpeen yksinkertaisesti osoittaa koneen toiminnassa. Suoltaa mitään koneeseen - työ ei ole kovin vaikeaa. On jopa erittäin mielenkiintoinen. Tärkein ehto tässä on kiire. Jauhamisen jälkeen ja kiillotus kappaleen nazhdachkoy kääntyi kaksi kahvaa tiedostoja.

Muuttamalla. Tunnelman mestari sanoi alueella. Hitsattu tasoittaa korkeus johteiden, yhteinen poraus koneet ja sorvi. Laitoin teline. Kiristä ruuvit kartio. Tein karapylkän.

Tämä kotitekoinen kone puuta voidaan käyttää pora. Sinun tarvitsee vain poimia. Kanssa karapylkän poista piikki. Laita kasetti poralla. Poista piikki pohjasta.

Puukappale voidaan teroittaa koko pituudelta tuen. Joiden halkaisija on paljon enemmän kuin valmistuksessa kahvan. Kapasiteetti Tämän sekoittimen porata riitä käsittelemään pala.

Jyrsintä kone poraa omin käsin

Miten testi ei ole vain alttiina isäntänsä teline pora. 19 mm: n reikä porataan metalli. Sen jälkeen hän työskenteli 2 mm poralla. Hän pyörii työkappale 70 cm pitkä. Pora levitetään sekoittimessa rakennustyömaalla. Tämä video on asetettu nimellinen pora leikkuri reitittimeen varsi 8 mm. Korjata opas ja työkappaleen on erittäin kätevä osoittautui niin, jotka tekivät mestari etukäteen. Se ole ilmestynyt turha mahdollisuutta vähitellen laske ja nosta poraa. Olen yrittänyt työskennellä toisen leikkurin. Tulin siihen tulokseen, että ei ole olemassa suuri kierrosluku. Vaikka karkeana työtä reititin puute puu voi tehdä tällainen työkalu kiinnitetty telineeseen.

Työkappale voidaan porata tahansa korkeus ilman monimutkaisia ​​säätöjä. Ottaa kaksikymmentä, lähti kaistale 5 mm porattu Seitsemän paksuutta on helpompi tehdä suuri reikä. Tein metalliosista, neliö putki, liuska käyttää silmissä. Corner vaunuun. Neliöputkien telineeseen. Käytetyt kapealle kaistalle. Neliö putki on suluissa. Kaikki on keitetty. Taivutuskoneella, poistetaan tangon ja vaunun, sovittimet pora. Ne voidaan lisäksi tehty.

Kone puu jointer-työntöpiirtopuikko ADF aluksella

Kotitekoinen puukoneet

Missä päin se koostuu. Runkoon kulmassa 40 x 40. Jos löydät 35 x 35, on myös mukava. Vaaditaan neljä kulmaa 450 mm pitkä. 9-550 mm. Kaksi kiinnikettä 270 mm pitkä. Myydään rautakaupasta. Käyttää nastan m 12. Niissä on myös tallentaa. Pähkinät, pesurit. Kirpputori kaupunkiin vähän rahaa, voit ostaa rumpu. Terät pituus 200 millimetriä löytää rautakaupasta. Tarvitsemme kaksi liuskaa moottorin alle. Kaksi pientä taulukossa höyläyskoneesta. Resoluutio 300 x 220. sahatavaran taulukko 600 mm pitkä. Taulukoita voidaan tehdä myös puuta, textolite mistä tahansa sopivasta materiaalista. Ei välttämättä tee rautaa.

Sopiva puu tässä.

Lue 502442 kertaa.

 • Lue 62667 kertaa.

 • Lue 58775 kertaa.

 • Lue 48901 kertaa.

 • Lue 46675 kertaa.

 • Lue 43349 kertaa.

  11 kommenttia

 • 10 kommenttia

 • 9 kommenttia

 • 8 kommenttia

 • Kotitekoinen puuntyöstökoneita kotiin työpaja: laadukkaita laitteita kustannustehokkaasti

  Hyvällä kalustolla saadaan käyttöön monimutkaisia ​​teknisiä prosesseja. Yksinkertaistaa työstö puun erikoisvarusteita ja sähkö. Mutta hankkimalla siihen liittyy huomattavia investointeja. Menestyksekkäästi ratkaista tämän tehtävän, on tarpeen tutkia huolellisesti materiaalit artikkelin. Täällä puhuimme siitä, miten luoda toimiva puuntyöstökoneita kotiin työpaja.

  Joitakin esimerkkejä kotitekoisia laitteita kuluttaja ominaisuudet eivät huonompi kuin tehtaan tuotteet

  Periaatteet varustaa kodin työpaja, valmistelevat toimet

  Ennen kuin edetään suoraan teknisiä laitteita, tulisi esittää muutamia yleisiä huomioita vastaaviin erikoisaloilla:

  • Sopivasti myymälä sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Tämä merkitsee riittävän laajoja, ettei tarpeetonta huolta, kyky varustamaan ilmanvaihdon ja muiden teknisten järjestelmien.
  • Jos huone on lisärakennuksessa tai kellarissa, se on hyvin eristetty oleskelutilaa.
  • Standardi työpaja alue ei saa olla pienempi kuin 6,7 sq. M. Korkeus - riittää vapaan kulun ja enimmäismäärä kohotetun työkalun (2, 5 m tai enemmän).
  • Täällä hyödyllisiä laatu ilmanvaihto, lämmitys, valaistus. Kukin suunnittelujärjestelmä tulisi tarkastella erikseen välttää kohtuuttomia kustannuksia operaation aikana.
  • Sinun täytyy varmistaa, että sähköteho on riittävä keskeytyksettä puuntyöstökoneita kotiin työpaja.

  Seuraava ryhmä käytännön suosituksia täydennetään selittäviä kuvia.

  Varmistaa tehokas imeytyminen äänen, käyttämällä erityisiä materiaaleja tapetit, katto

  Spektri lampun työpöytään on oltava lähellä luonnonvaloa

  Tällaisen lähteen vähentää väsymystä, auttaa ylläpitämään hyvä visio. Edullisesti asentaa LED-laite. Hän ei lämmitä ympäröivään tilaan kuin tavanomainen hehkulamppu. Toisin kaasupurkausvalonlähteelle analogi, on vaikea vahingoittaa mekaanisesti.

  On välttämätöntä luoda kohtia riittävän laaja vapaan liikkuvuuden ja hyvällä paikalla työpaikalla

  Suunnitelman työpaja ja laitteiston rakenne määritetään ottamalla huomioon tuotteiden ominaisuudet luotavan täällä

  Woodworker kotiin työpaja ja erikoislaitteita: peruskäsitteet, tuotantotekniikka

  Tarkastellaan lähemmin yksityiskohtaisesti eri tyyppisiä laitteita. Mutta ensin täytyy tehdä muutamia tärkeitä kohtia kokonaissuunnitelma:

  • Jokainen kone on suunniteltu rajoitetun määrän työvaiheisiin kanssa työkappaleiden mitoiltaan määriteltyä.
  • Pääsääntöisesti erikoislaitteita on helpompaa työskennellä verrattuna universaali malleja.
  • Puukoneet omin käsin on helpompi, jos ensin tehdä tarkka Kieltoluettelo laatuvaatimukset. Liiallinen voima ei tarvita. Tarvittavat vääntömomentti voidaan saavuttaa käyttämällä vähennysventtiilillä.
  • Samoin, asettamalla sopiva lähetyksen mekanismi, muuttamalla pyörimisnopeutta työakselia. Tarkempaa käsittelyä sileä säätö käyttökelpoinen parametri laajalla alueella.
  • Alentaa kustannuksia, sitä voidaan käyttää rakentamisessa sähköporakoneiden rikki elin, muut liikkuvat osat viallisten laitteiden.
  • Vaikeimmista mekaaniset ja elektroniset komponentit on ostettava erikseen. Kustannukset kappaleen tiettyjen teknologioiden kotona ylittää arvon lopputuotteiden.
  • Termi sähkölaitteet palvelu kasvaa, jos sen suojaamiseksi liiallisesta kuormia. Erityisesti hyödyllisiä atk-laitteet, sammuta virta, jos moottori ylikuumenee.

  Laatu henkilökohtaisia ​​suojaimia käytetään paitsi valmistus mutta myös jokapäiväisessä elämässä työskenneltäessä koneella

  Järkevän tilankäytön hyödyllisiä seinän ja katon hyllyt, telineet, koukut ja erityistä haltijoille. Tarkka sijainti asentamista asianmukaisten varusteiden puutyö valitaan harkitsee ominaisuuksia teknologisia prosesseja, työkaluja ja sijoitus työpöydät.

  Telineet pienten osastojen varastointiin kiinnittimien

  Kapea kaappi asianmukaisen suunnittelu- sen rakenne on pystyttävä hoitamaan monia erilaisia ​​työkaluja

  Omatekoinen koneet ja laitteet kotiin studiossa. Meidän tarkastelu auttaa poimia ja kotitekoisten koneet ja laitteet kotiin studio sekä ymmärtää teknologian niiden valmistuksessa.

  Luominen sorvi puu kotiin työpaja

  Tekniset parametrit kyseisten tuotteiden ohella kuvaukset löytyvät internetistä.

  Nämä piirrokset mitat sorvin puun kädet auttaa ymmärtämään paremmin tyyppisuunnitelman

  Pääkomponentti on kehys (1). Siihen on liitetty kunkin tuotteista. Se tarjoaa paitsi eheyttä vallan runko, mutta myös hyvän vakauden pinnalla. Puuseppä käsittelyyn työkappaleiden suhteellisen kevyt, joten tämä osa voidaan tehdä kovaa puuta.

  Keskiosassa alle asennettu satula tukea käsityökalu (2). Sen sijaan se voidaan asentaa pidikkeen tukeva kiinnitys väline. Työkappale on kiinnitetty etu- (3) ja takana (4) kiinnityksen. Sitä pyöritetään moottorin (6). Vääntömomentin muutos akselin ja hihnan vetopyörän (5) käytetään tässä suunnittelussa. Paksuus ja takapylkän liikkua vaakasuunnassa erityinen akseli (7), joka on asennettu rungon sisään.

  Tärkeää! Nämä piirustukset voidaan käyttää valmistamiseksi aktiivinen laite. Sen pitäisi ottaa huomioon vain, että kaikki mitat täällä ovat tuumaa.

  Tämä projekti voi hyvin käyttää valmistukseen kääntämällä ja kopiokoneet puun käsillään. On vain tarpeen täydentää sitä erityisellä laitteella, joka on suunniteltu peräkkäin luomaan vastaavia tuotteita.

  Se voi olla valmistettu tyypillinen mylly

  Turvaamaan oikea paikka on tarpeen tehdä erityinen seistä. Tässä esimerkissä käytetään 10 mm: n vaneria, joka on leikattu alusta, jonka mitat ovat 480 x 180 mm. Mitat voidaan muuttaa mukaan todellisen jyrsintä parametrit. Reikiä fanerku leikattu siten, että ne läpäisseet kiinnityspultit, työkaluja. Jäykän kiinnityksen ääriviiva alueen on kiinnitetty ruuveilla, puiset palkit.

  Tämä malli määrittää polku leikkurin

  Tämä muotoilu houkuttelee yksinkertaisuus, komponenttien saatavuus, kohtuullisin kustannuksin. Mutta on huomattava tiettyjä puutteita:

  • Jos haluat siirtää leikkuri on käytettävä kaksi kättä. On välttämätöntä luoda riittävä voima sekä ehkäistä jammailua.
  • Pienin säde, jossa taivutus osat on rajoitettu halkaisija työkalu (leikkuri) generoidaan.
  • Jotta käsitellä aihiot eri puun vaatii tarkan säädön akselin pyörimisnopeuden, ja tässä esimerkissä, tällaista mahdollisuutta ei ole säädetty.

  Tämä esimerkki kertoo, että vaikka aika-testattu ja käytännön kokemusta rakentamisesta huolellista tutkimista laitteiden ja prosessi paranee.

  Kotitekoinen sorvi puun omilla käsillään: video opetusta ja projektin Tekijä Kommentit

  Miten tehdä edullinen kotitekoinen sorvi puun käsillään

  Yksinkertaisin joukko osia nykyisen rakenteen

  Tämän paketin, mini sorvi kone puun kädet tehdä ei ole vaikeaa. Tällainen runko voidaan asentaa puinen tai metallinen alusta. Tarkat parametrit Kääntöpalkki valitaan koon perusteella ja istumapaikkaa moottorin kiinnikkeet. Enemmän kuin tarpeeksi virtaa moottorin parametrit kotimaisen pesukone. Puusepän laitteet tämäntyyppisten tulee tarpeeksi virtaa 250-300 kW, jos lähettää sen akselin kanssa vaihteen (talja).

  Kaavakuva koneen luotu pohjalta standardin pora

  Viimeinen esimerkki tulisi tutkia tarkemmin. Valitsemalla sopiva sähkötyökalu, voit saada tarvittavat voima, nopeus. Standard istukka hyödyllinen luotettava ja nopea kiinnitys työkappaleen. Moderni teknologia tämäntyyppisen suojaa ylikuumenemista, pöly kotelon sisällä. Aseta laatu kytkimet, tehokas eristys. Yksi luku on riitä ymmärtämään, miten sorvin.

  Tuotanto leikkurit sorvin puulle romusta materiaaleista

  Nämä työkalut täytyy työskennellä voi ostaa erikoisliike

  Valmistukseen leikkurit kädet täytyy olla sopiva aihiot

  Sopivia tiedostoja, sahat, jakoavaimen, ja muita tuotteita luotu työkalu teräksestä. Helpompi käsitellä aihioita neliön muotoinen (poikkipinta poikkileikkaus). Varmista ei ole halkeamia ja muita vikoja, jotka vähentävät lujuutta. Jäykän kiinnityksen kautta, leikkuri olisi varustettava erityisellä haltijalle.

  Tärkeitä osia paikallaan pyörösaha omin käsin

  Tämä laite suorittaa tärkein tehtävä pöytä, joten on tutkittava parametreja erityistä huomiota. Se on asetettu siten, että moottori toimilaitteet, paristot ja ohjauspiiri. Se on painosta laskettuna sisäänrakennettu komponenttien ja puun kuivaus. Emme saa unohtaa, että operaation aikana yhtään staattisia ja dynaamisia kuormia, tärinää.

  Luotettavuuden parantamiseksi pöydän käsikatkaisukoneille pyörösaha omin käsin, voit luoda metallikehykseen

  Seuraavat tekijät on otettava huomioon päivitettäessä koneen tiedot:

  • Tätä varten, laitteet kapasiteetti voimalaitteen ei saa olla pienempi kuin 0,85 kW.
  • Laskettaessa suunnittelu on välttämätöntä tarkistaa korkeus ulkoneva reuna levyn. Se määrittää suurimman leikkauksen syvyys.
  • Minimi toimii pyörimisnopeus on rajoitettu 1500. Rpm. On toivottavaa nostaa sen esiintymään työvaiheisiin ei muuttanut väriä puun.

  Opas pyörösahalla omin käsin luoda joustava reuna (1). Kytkin (2) asetetaan etäisyyden päässä pyörivän kiekon yksinkertaistaa moottorin pois hätätilanteessa

  Kuvaus edulliset sirkkeli jauhatuslaitteet käsillään

  Kuten edellisessä esimerkissä, kun luot sellaista konetta, voit helpottaa ongelman ratkaisu käyttäen standardeja sähkötyökaluja.

  Seistä piirrokset bulgarialaisille käsillään

  Piirustus 3D

  Tällaisen järjestelmän avulla luodaan leikkurin

  Aja leikkuuterä on kiinnitetty pyörivään ikeen. Helpottaa fyysistä rasitusta - set keväällä tai vastapainoa. Työkalun liikkeen on sallittu vain pystysuunnassa pitkin kaaren. Tämä muotoilu on mobiili. Se voidaan asentaa sisällä tai ulkona sopivaan perusteella. Tarvittaessa hiomakoneen voidaan purkaa. Hän oli kiinnittänyt ruuvi liitoselementtien puinen vaimennus (kumi) tiiviste.

  Voit käyttää tätä lukua luoda laite pyörösaha, omin käsin. Korjaus hanke tehdään ottamalla huomioon mitat työkalun, muiden henkilötietojen vaatimukset

  Kun asennat oikeaan asemaan kone soveltuu leikkaamiseen metalliosia. Suoritettaessa työvaiheisiin odotetun raskaita kuormia, teho runko ja pöytälevy tuki on suositeltavaa tehdä teräselementtien

  Seistä bulgarialaisten kädet: piirustuksiin, video algoritmi valmistus yksittäisten osien ja kokoonpano:

  Edut luomassa yksinkertainen jyrsijä puu kotiin workshop

  Tämä laite käytetään määrittämään syvennykseen uriin koosta ja tarkan porauksen eri näkökulmista. Sen avulla voit nopeasti poistaa neljänneksen syventäminen työkappaleen luoda tietty muoto. Jopa ilman perusteluja on selvää, että tällaisia ​​mahdollisuuksia on hyötyä omistajalle omakotitalon. Jää selvittää siten, että tuotetaan kotitekoinen jyrsijä puulle. Onko tämä ratkaisu taloudellisesti kannattavaa tai kannattavaa ostaa laitteita tehtaan?

  Vastaus esitettyihin kysymyksiin voidaan antaa tutkimuksen jälkeen asiaa rakenteita.

  Piirustus manuaalinen jyrsijä puu

  Keskiosassa taulukon asennettu voimayksikkö, joka pyörittää leikkurin. Kiinnikkeillä ja muiden laitteiden varmistaa kiinnitys työkappaleen paikalleen ja siirtää sen ennalta määrättyä reittiä pitkin. Tällainen työasema varustettu pölynpoistojärjestelmään toiminnassa.

  Välttää virheet projektin aikana, katso yksittäiset parametrit rakenneosia:

  • Taulukko suorittamiseksi työvaiheisiin aiheuttaisi korjattu versio. Sen mitat ja kantavuus määrittää ottaen huomioon ominaisuudet käsitellyistä näytteistä.
  • Asiantuntijat suosittelevat, että alemmassa osassa tuen säätöruuvi nupit. Niiden avulla on mahdollista vahvistaa tarkan paikan vaakamuoto, jopa pinnat väärinkäytöksiä.
  • Runkorakenne voidaan koota teräsputket (suorakulmainen profiili). Valmistukseen työtasot sopivaa laatua ja riittävän paksu lastulevy. Ohut metallilevy värähtelee ja heikentää koneistus tarkkuutta.
  • Jos valitset koneteho 500-900 wattia, jyrsintä kapasiteetti riittää vain poistoon ohuita kerroksia, luo suhteellisen pieni syvennyksiä.
  • Kun asennat virtalähde 900-1900 wattia sallittu suorittamisesta monimutkaisempia toimintoja. Kuitenkin hyväksyttävyyttä tiettyjä vaikeuksia työstöön kovan puun.
  • Voimakas koneet (2000 W) voidaan asentaa leikkuri tahansa. Tämä laite kuuluu ammatillisen tason. Se on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön ilman moottorin ylikuumeneminen.
  • Valmistukseen asennuslevyn läpi, joka moottori on kiinnitetty pöytälevyn, on mahdollista käyttää arkki lasikuitu ja metalli.
  • Varmistaa hyvä näkyvyys työalueella, yläpuolelle desk valoa.

  Valinnaisen pohjaan paksu vaneri (lastulevy, MDF) ja vauhtipyörä vähentää tärinää, parantaa työstön

  Seuraavassa taulukossa on tiedot siitä, kuinka paljon se maksaa käsikirja jyrsijä puulle kotimarkkinoilla.

  Mallnow kierrosluku kierr / min

  Tällaiset tuotteet asettavat laitteiden X-Cut

  Toteutuskelpoisuus kanssa CNC omin käsin

  Sovellusten hallinnan ohjelmistoja mahdollistaa korkean tarkkuuden luoda suuria eriä osien suorittamiseen ainutlaatuinen ja erittäin huolellista käsittelyä. Aloittaa uusi prosessi - tarpeeksi ladata uuden ohjelman ja paina nappia "Start". Yksinkertainen ja monimutkainen tehtävä ajaa puuhun jyrsijä automaattisesti, ilman väliintuloa ja valvontaa käyttäjältä. Tämä tekniikka poistaa käyttäjän virheestä, varmistaa parhaan laadun.

  Etuja tämän luokan laitteiden ovat ilmeiset. On vielä selvitettävä, onko luoda CNC puiden käsillään mahdollista. Alla on merkitty ominaisuudet, laitteiden tässä luokassa:

  • Meidän on varmistettava mahdollisuutta siirtää leikkurin vaakatasossa kaikkiin suuntiin. Tämä edellyttää paitsi tarvittavat kiinnittimet suunnittelua, mutta ylimääräisiä sähkömoottorit.
  • Tarkka asemointi työkalulla antureiden, askelmoottoreita.
  • Tarvitset ohjelmiston, joka ohjaa liikettä leikkurin, tehdä tarkastuksia.

  Valmistukseen tällaisten laitteiden vaatii hyvää tuntemusta ja käytännön taitoja elektroniikan, mekaniikan, metalli- ja muilla aloilla

  Miten tehdä oman jyrsinkoneet puutyö

  Luoda hiljaisempi tuotteet on esimuotti vahvoista, jotka kestävät korkeita lämpötiloja ja mekaanisten iskujen työkaluterästä. Asenna pilalle porat, varusteet, baareja. Tarvittava muoto voidaan luoda timantti levy, joka on asetettu teroituskone. Reuna teroitus suoritetaan kulmassa 7-10 astetta. Liian kapea tekee osa nopeasti pilalle jopa käsittelyn havupuuta.

  Miniature leikkurit kotitekoinen sorvi CNC puu

  Piirustuksia ja ohjeita luomiseen kättensä höylät

  Laadun toistoa tällaista kohtelua edellyttää merkittäviä ponnisteluja. Koska se on suositeltavaa käyttää kolmivaiheisen sähkömoottorin 5 kW: n tai enemmän kuin suurin roottorin nopeus on 4,5 kb. Rev / min.

  Tätä järjestelmää voidaan käyttää kotitekoisten puusta höylät

  Akseli (1), jossa on yksi tai useampi veitsi on pyörittää moottori (4), kahden hihnapyörän ja hihnan. Puristamiseksi ja liikuttamalla työkappaletta on asennettu telojen (2, 3) ja manuaalinen toimilaitteen ketjumekanismilla. Suunnittelu kootaan tukeva runko on valmistettu teräksestä osia.

  Ottaa huomioon yksilöllisiä toiveita ei ole vaikea valmistaa piirustusten mittari käsin. Korjaamaan tekniset ottaa huomioon määrä tulevien teosten parametrit aihioita, mitat huoneen.

  Toiminnallisten höylä on elektrorubanka kättensä

  Nopeasti ja edullisesti tehdä koneen pohjalta vakiomenetelmänä ja sähkö.

  Luoda mittari höylän kädet on selvitettävä tarkkaan kuvasta

  Kuvassa että työkalu on kiinnitetty työkappaleeseen erityisessä kehyksessä. Mahdollistavat sen siirtämiseksi pituussuunnassa ja poikkisuunnassa tiukka säilyttämisen niiden välillä kulman 90 °. Moderni höylä varustettu erityisellä liittämistä varten pölynimurin. Siksi mitään ongelmia huolehtiminen.

  Teknologian luomiseen kiillotus puuntyöstökoneita omin käsin

  Tämä laite suorittaa tehtävänsä käyttäen jäykät ja joustavat akselit päällystetyt hioma pinta, harjat ja muita työkaluja.

  Luoda vyö hiomakoneella omin käsin, voit käyttää tätä piiri

  Samanlainen rakenne tehtaan, koottu metallikehykseen

  Kalibrointi--kiillotus puuntyöstökoneet asetettu leveä nauha. Tällaisia ​​muokattuja ratkaisuja suunniteltu massatuotantoon tuotteita

  Rummun hiomakone puun työkappaleen käsiteltiin käyttäen samankaltaisia ​​vaihdettavia työkaluja

  Valmistukseen kotitalouksien tunnetun tekniikan, on suositeltavaa valita suhteellisen yksinkertainen kokoonpano, jossa on liikkuva hihna. Voit luoda oman määrityksen jälkeen halutun pituiseksi, ottaen huomioon tarkka sijainti tukirullien. Soveltaa seuraavia algoritmi:

  • Leveys nauha on asetettu 15-25 cm.
  • Verkosta hiekkapaperilla karkeus sopii leikatun kaistaleen.
  • Ne on liimattu joustava puitteissa tiheitä Butt, ilman suuria saumoja.
  • Estää hihnan luistamista, jonka halkaisija kasvaa tukirullien keskiosassa on muutamia millimetrejä. On myös hyödyllistä asentaa ne kumikerros.

  Hiomakone puuhun. Mitkä ovat erilaisia ​​koneita, siihen tarkoitukseen, johon ne on tarkoitettu, ja miten valita paras väline? Tästä ja monista muista aiheista meidän materiaalia.

  Asianmukainen luominen höylä puun käsillään

  Ajaminen höylä puu talon

  Huomaa seuraavat yksityiskohdat suunnittelu:

  • Erityisluettelot estää hajonta kone jätteiden keräys yksinkertaistaa sahanpurua.
  • Korkeussäätö taulukon avulla voit määrittää hienosäätää työkappaleen käsittelyn tilassa.
  • Sisäänrakennettu laatikko on hyödyllinen varastointiin varaosien vaihto työkaluja.
  • Sen sijaan leikkuri voit asentaa Sirkkelisahalla leikkauskiekko pora. Luomaan tällaisen jointer kädet auttaa varustamaan työhuoneessaan monikäyttöinen laitteita edullisesti.

  Laadukkaita kotitekoisia koneet puu- omin käsin: video, lisämateriaaleja ja suosituksia, päätelmiä

  Nämä tiedot viittaavat vahvasti siihen, että paljon käytännön ongelmia laitteiden henkilökohtaisen työpaja voidaan ratkaista onnistuneesti omasta. Yksinkertaistaa hankkeiden tutkimaan kanteen kiinnittimet ja muiden valmiiden tuotteiden valmistettu metallista. Joissakin tapauksissa vakioasennuksen työkalun, joka suorittaa keskeisiä tehtäviä. Mutta tarkkaan päätelmiä missään tapauksessa olla hyödyllinen vertaileva analyysi vastaavia laitteita edustettuna kauppa verkon.

  Luoda erilaisia ​​puuntyöstökoneita kotiin työpaja kuvattu seuraavissa kohtauksia.

  Sorvi puu:

  Kompakti sirkkeli:

  Yleisjyrsinkoneet ja paksuus höylä:

  Halpaa höylä:

  Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

  Luokkien huonetta

  kysely Kuukauden

  Kaikki oikeudet pidätetään

  On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

  Sorvi puun käsillään - halpa, mutta tehokas

  Sylinterimäinen puutuotteet jaettu kaikilla elämän alueilla. Tämä voi olla kahva työkalu, balusters varten kaiteet, huonekaluja varten, ovenkahvat. Rakentamisen markkinoille ja rautakaupat voit poimia tahansa kappaleen, joka tehdään yleensä sorvin puulle.

  Kaikki tietävät, että puu - helpoin käsitellä materiaalia. Avulla akselit, sahat ja hiekkapaperia voi tehdä mitään. Paitsi pyöreä muoto osia.

  Nämä ovat käytännön koristeet puusta myydään kallein. Jotta ne enemmän tai vähemmän suuria määriä - tarvitset työpöydän sorvi. Ja kustannuskysymys nousee uudelleen (valmis koneiden välillä esitetään myymälöissä).

  Tarkasteltaessa kuvan tahansa yleismies harkittuja ja hienostunut muotoilu? Ja se on täysin oikeassa. Puukoneet voidaan ja pitää tehdä käsin.

  Sen rakenne on melko yksinkertainen. Työkappale on kiinnitetty pyörimisakselia pitkin. Jonkin vasteiden on varustettu vääntömomentin. Tuotteen pyöritetään, ja se voidaan käsitellä millä tahansa tai jauhaa leikkuutyökalun.

  Esimerkkinä yksinkertainen rakenne sorvin puu-, jotka voidaan koota omin käsin pari päivää - video

  Lyhyt esimuotin pieni halkaisija, yleensä voidaan kiinnittää toisesta päästään istukkaan porakoneella (pre varmistusta) ja jauhaa haluttuun muotoon.

  Puhuminen porat - avulla on helppo valmistaa pienitehoisia sorvi.

  Jopa vanhoja lehtiä "Modelist Designer" tarjoaa yksinkertaisia ​​välineitä puunleikkuutyökalut.

  Making sorvi puun käsillään

  Rakentaminen primitiivinen, mutta täysin toimiva. Ja mikä tärkeintä - luonnos antaa käsityksen siitä, miten se pitäisi näyttää koneen.

  Sorvi puun

  Se edustaa vaakasuora kehysrakenteen, johon loput yksikön.

  Kotitekoinen sorvi puun vankka vuode. Yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten niiden omissa käsissä.

  Runko voidaan asentaa työpöytään (taulukko suoritusmuoto) tai joilla on omat tuet (jalat). Tärkeä osa runko on pitkittäinen kisko, kiskon (tai muu laite), liikuttamiseksi yksittäisten elementtien (Takapylkän pitkin podruchnik poikittain pyörimisakseliin).

  Se on tuki leikkuutyökalun. Tämä malli on kriittisin kannalta käyttöturvallisuus. Jos hyppäät pois työkappaleesta pihdit - se vain laskee. Ja jos sillä epäluotettava podruchnik pakenee käsistä leikkurin - vammat ei voida välttää.

  Tekemällä kannatin podruchnik toivottavaa saada aikaan ei vain horisontaalinen liikkeen, mutta myös kierto ja asennukset akselin. Pystysuuntainen liike ei vaadita, paitsi että pieni säätö. tukitason olla yksi horisonttiin työkappaleen pyörimisakselin.

  Itse asiassa, moottori työkappaleen. Helpoin vaihtoehto - suora lähetys. Suoraan moottorin akselille kiinteä kara, ei siirtolaitteita ei anneta.

  Etu - yksinkertaisuus suunnittelu, ei tarvitse etsiä lisätietoja. Lisäksi, joka sijaitsee suoraan pohjaan moottori, säästää tilaa. Haitat ovat myös saatavilla.

  ensiksi, - on mahdotonta säätää nopeutta (ellet löytää ohjausjärjestelmällä). Toiseksi - akseli on jatkuvasti toimii kuormaa. Lisäksi haitallista tärinää, laakerit kuluvat epätasaisesti. Sähkömoottorit on varustettu tavallista ns pallo riisi. Niitä ei ole tarkoitettu pitkittäiskuormitus.

  Kuitenkin, kun käsitellään työkappaleiden keskisuurten ja suuri koko, kuormitus akseli voi olla kriittinen. Sen vuoksi on suositeltavaa järjestää erillinen yksikkö karan (ylärungon suunnittelu kutsutaan), ja soveltaa vääntömomentti läpi hihnapyörän ja hihnan siirto.

  • Kyllä, se luo lisää ongelmia suunnittelussa, mutta ne ovat päällekkäisiä etuja: ensinnäkin moottori toimii virransäästötilassa, ja toiseksi, jonka hihnapyöräsarjan voi säätää nopeutta kärsimättä valtaa.

 • Kara sorvi puun. Lukituselementti, joka siirtää vääntömomentin työkappaleeseen. Se voi olla yksinkertainen kosketuksessa hampaiden kanssa jättämän tai ovat kiinnitysruuvi kiinnikkeet (kutsutaan suojakuori rakenne).
 • Laite, joka tukee työkappaletta kuvitteellinen pyörimisakselin. Tämä voi olla yksinkertainen ruuvi, jossa on kartiomainen teroitus (vaikka korkea kitka tulee kiinnityskohta). Tai painopiste voidaan muodostaa tukilaakerin.

  Sitten työkappale on kokonaisuus, ja kierto on tasaisempi.

  Haluttaessa löydät valmiin osittain poistamattomien sorvi.

  Ihannetapauksessa kotitekoinen sorvi puu pitäisi näyttää tältä:

  Se vain on tarpeen varmistaa vakauden lateraalinen voima käsittely voi olla korkea, ja kone voidaan kallistaa.

  Yksinkertainen sorvi enemmän puusta kynnyksen ja elektrodviggatelya, katso lisätietoja tämän videon.

  Jos tulee työskentelemään työpöydällä - kehys ruuvataan työtaso. jalat ei tarvita silloin. Voit tehdä ilman runko - niin kaikki elementit kerran pultattu penkki, ja se ei enää liiku.

  Muutamia vihjeitä:

  Ehkä he näyttävät tarpeeton, mutta se on parempi kuin he sanovat "perebdet".

  1. Sadonkorjuu tulisi kääntää teitä (ja siten työkalun terän)
  2. Ennen saumojen käsittelyä on välttämätöntä antaa työkappaleelle muoto, joka lähestyy lieriömäistä muotoa (tietenkin, mikäli mahdollista). Voit tehdä tämän käyttämällä palkkia, painamalla sitä koneella
  3. Leikkuri on turvallisempi painaa työkappaletta vasten, ei suorassa linjassa, vaan terävässä kulmassa. Sitten, kun muotoilu on tehty, ottamatta sitä pinnalta, piirrä kulma suoralle viivalle
  4. Älä yritä saada sileää pintaa leikkaustyökalulla. Hionta tehdään hiekkapaperilla. Älä unohda laittaa lapaset - kitkan avulla voit polttaa kätesi
  5. Kiinteitä puulajeja käsitellään suurilla nopeuksilla, pehmeillä pienillä nopeuksilla.

  Jos harkittu rakenne on liian monimutkainen - palataan vaihtoehtoon, miten puuhun sorvaus porauksesta tai ruuvimeisselistä tehdään. Tietenkin tällaisten laitteiden taiteellisen sisustuksen elementtejä ei voida kääntää. Mutta tehdä kahvan tiedosto tai paistinpannu - ilman seremonia.

  Riittää, että poraus kiinnitetään tasaiselle alustalle työkalun kaulan kiinnittimellä. Päinvastoin, se on ehdottomasti koaksiaalinen, jotta voidaan asentaa takaratas.

  Tietenkään ei ole tarpeen pyrkiä esteettiseen ihanteeen, kuten luonnoksessa. Tärkeintä on, että malli on kestävä ja mukava.

  Ja lopuksi tärkein bonus - poraa voidaan silti käyttää aiottuun tarkoitukseen.

  Teemme omilla käsillämme puusta puusta poraukseen, neuvoja ja valmistusohjeita.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin