Kone taivuttaa levyjä omia käsiä

Kotimaiset arkin taivutuskoneet (arkin taivutuskoneet)

Metallista valmistetaan runsaasti tuotteita - viemäröintisysteemit, muotokappaleet kattoihin, aaltopahvilla tai metallilla peitetyt, pihdit, profiilin rakenteiden kulmat ym. Kaikki tämä voidaan tehdä erityisellä taivutuskoneella - levyille. Kuinka tehdä listogib omalla kädelläsi ja puhua tässä artikkelissa.

Taivutuskoneita on kolme:

 • Yksinkertainen käsi, metallitaivutus, jossa esiintyy voimia tietyllä alueella. Nämä yksiköt mahdollistavat levymateriaalin taivuttamisen suorassa kulmassa missä tahansa kulmassa - useista asteista lähes 360 °.

Levyn taivuttamiseksi

Saada metallilevyn säteittäinen taipuminen

Näitä laitteita kutsutaan taivutuskoneiksi. Helpoin tapa tehdä kokoonpano ensimmäisestä ryhmästä on omat kädet, hieman vaikeampi on kolmas (rullina levyille). Se on heistä ja me puhumme - siitä, miten tehdä listogib omalla kädelläsi.

Muotoillut metalliset osat maksoivat paljon rahaa. Jopa enemmän kuin profiloidut tai metalliset, on järkevää tehdä yksinkertaisin kone taivuttamiseksi levymetallea ja sen kanssa tekemään niin monta kulmaa, nastoja ja muita vastaavia osia kuin tarvitset, ja vain omalle koollemme.

Jos olet huolissasi ulkonäköstä, niin turhaan. Myyntiin tänään metallilevy on paitsi sinkitty, mutta myös maalattu. Kaikissa malleissa arkki on kiinnitetty tiukasti, joten työskentelyn aikana se ei liuku pöydälle, mikä tarkoittaa sitä, että maali ei hankaudu tai naarmuuntunut. Taivutuspaikoissa se ei myöskään ole vahingoittunut. Joten tuotteiden ulkoasu on varsin kunnollinen. Jos yrität, se näyttää vieläkin paremmalta kuin mitä he myyvät markkinoilla.

Tämä levyn taivutuskone vaatii tasaisen pinnan (taulukon), mieluiten metallin, kolmesta kulmasta, jonka hyllyleveys on vähintään 45 mm ja metallipaksuuden ollessa vähintään 3 mm. Jos aiot taivuttaa pitkiä aihioita (yli metriä), on toivottavaa ottaa enemmän hyllyjä ja metalli on paksumpi. Voit käyttää merkkejä, mutta tämä on taivuttamalla erittäin paksuisia ja pituisia metallilevyjä.

Tarvitset myös metalliset oven saranat (kaksi kappaletta), kaksi suurta läpimittaista ruuvia (10-20 mm), "karitsoja", jousi. Tarvitset kuitenkin hitsauskoneen - hitsauta saranoita ja tee reikiä (tai porakone metallilla).

Kotitekoinen listogiba käytettiin merkit 70 mm - kolme kappaletta 2,5 m, kaksi ruuvia 20 mm halkaisijaltaan, pieni pala metallia on 5 mm (leikattu tukien) keväällä. Tässä on menettely:

 1. Kaksi merkkiä on taitettu, molemmista päistä leikattuina neulan lovien alle. Leikkaa reunat 45 °. Kolmas merkki on leikattu juuri näin, vain loven syvyyttä tehdään vähän enemmän - tämä on puristuspalkki, joten sen pitäisi kävellä vapaasti.

Leikkaa lovet silmukoiden alle

Teemme hyviä silmukoita

Kiinnitä pultti vahvikkeisiin

Homemade listogib työprosessissa

Tämä vaihtoehto on erittäin voimakas - voit taivuttaa pitkät aihiot ja kiinteän paksuisen levyn. Ei aina ole tällaista mittakaavaa, mutta voit aina vähentää sitä. Video tarjoaa samanlaisen pienemmän koon, mutta kiristyspalkin eri kiinnitys. Muuten kukaan ei häiritse ruuvaa jousen asentamiseksi - se on helpompi nostaa palkki. Ja tämä muotoilu on mielenkiintoinen, koska se on mahdollista laipata sen päälle, joka yleensä ei tunne tällaisia ​​laitteita.

Kulmasta toisen tyyppisen kiinnityspalkin kanssa

Tämä malli on hitsattu paksuseinäisestä kulmasta, runko on valmistettu tavalliseksi rakennusvuohoksi, joka on hitsattu samasta kulmasta. Kahva on käsimatkatavara. Mielenkiintoinen ruuvien rakenne - ne ovat pitkiä, kahva on kaareva G-kirjaimen muodossa. On kätevää irrottaa / kierrä.

Pieni käsityönä tehty itsetuotantoa varten tarkoitettu levy

Tässä kotitekoisessa levymateriaalin taivutuskoneessa on monia ominaisuuksia:

 • Kulmat eivät sijaitse hyllyissä toisiinsa, vaan ne suuntautuvat yhteen suuntaan. Tämän vuoksi silmukan kiinnitys ei ole kätevintä, mutta se voidaan tehdä.

Siirry nyt puristuspalkin (yllä kuvattu) muotoon. Se on myös tehty nurkasta, mutta se asetetaan koneeseen taivuttamalla ylöspäin. Sen varmistamiseksi, että palkki ei taivuta käytön aikana, vahvistus hitsataan - metallipuskuri. Palkin molemmista päistä hitsataan pieniä metallilevyjä, joissa porausreiät porataan.

Toinen tärkeä asia on se, että kasvot, jotka ovat taivutetun pinnan edessä, on katkaistu - jotta saadaan terävä taivutuskulma.

Planck on perustettu seuraavasti

Painelevy asetetaan koneelle, jousi asetetaan pultin asennuspaikkaan. Kahva on paikallaan. Jos se ei paina palkkia, se nousee jousen joustavuuden vaikutuksesta pinnan yläpuolelle. Tässä asennossa työkappale sijoitetaan sen alle, alttiina, painettuna.

Reiän alla laita jousi, sitten - pultti

Hyvä vaihtoehto kotikäyttöön. Paksu metalli taivutus ei toimi, mutta tina, galvanointi - ilman vaikeuksia.

Telat arkin tai telan taivutuspaperille

Tämäntyyppisellä esitteellä voi olla kolme erilaista ajaa:

Omilla kädillä rullat on valmistettu käsi- tai sähkökäyttöisille levyille. Käsikäytössä on 3 akselia, sähköisesti ne voivat olla 3-4, mutta yleensä myös kolme.

Tämä kone vaatii hyvän luotettavan perustan. Se voi olla erillinen kehys tai jonkinlainen työpöytä tai pöytä. Suunnittelullisten telojen perustana. Ne ovat samankokoisia. Kaksi alempaa on kiinnitetty kiinteästi, ylempi on liikuteltavissa niin, että alemmassa asennossa se sijaitsee telojen välissä. Muuttamalla alemman rullan ja yläosan välistä etäisyyttä kaarevuuden säde muuttuu.

Laitetta käytetään kahvalla, joka on kiinnitetty yhteen akselista. Sitten vääntömomentti välitetään muille rullille tähtimerkkien kautta. Ne valitaan niin, että pyörimisnopeus on sama.

Jos laitteiden on tarkoitus tehdä putkia, toisella puolella oleva ylempi tela on irrotettava ja nopea kiinnitysjärjestelmä. Levyn kääntäminen putkeen, sitä ei voi vetää ulos erikseen.

Kuinka tehdä arkki itse

Erilaiset arkin taivutustoimet ovat tärkeä osa oman kodin rakentamista tai korjausta. Ilman erikoislaitteiden käyttöä niitä ei voida suorittaa laadullisesti. Levylaattojen kertakäyttöisen taivutuksen vuoksi on hyväksyttävää vuokrata sopiva laite naapurilta tai ystävältä. Mutta tällaisten menettelytapojen usein toteutettaessa on suositeltavaa saada käsikäyttöinen taivutuskone omalla tuotannossasi. Tietyillä taidoilla, työkaluilla ja tiloilla kotitehtävien lehtien taivuttaminen ei ole niin väärä.

Itse valmistetun taittamisen malli

Teknisen tehtävän valmistelu

Internetin ominaisuuksien ansiosta voit nopeasti löytää tarvittavat piirustussarjat ja katsella YouTube-kanavalla jopa mainos- ja tiedotusvideoita laitteesta ja vaaditun yksikön periaatteesta. Kaikki nämä materiaalit ovat kuitenkin ehdottomasti yksilöllisiä, ja siksi niiden kirjoittajat olivat sitä mieltä, että ne sopivat tiettyihin arkin taivutustoimiin. Siksi ennen ohuiden käsien käyristysten tekemistä on tarpeen tehdä oikeat valinnat tulevista teknisistä ominaisuuksista. Niiden tärkeimpinä pidetään seuraavia:

 1. taivutetun metallin enimmäisleveys, mm;
 2. työkappaleen suurin paksuus, mm;
 3. haluttu taivutuskulman alue;
 4. Mekanismin mitat (pituus, leveys, korkeus);
 5. vaaditaan taivutustarkkuus.

Listautettujen parametrien raja-arvojen suora valinta riippuu koneen käyttöolosuhteista, jotka taipuvat metallilevyjen tuotteista. Erityisesti katon rakentamisen kannalta on todennäköistä, että galvanoitua levyä tai terästä käytetään enintään 1 mm: n paksuisena. Kuparia käsiteltäessä käytetään entistä ohuempia arkkeja tai nauhoja useammin, ja aitojen ja kiskojen itsensä tekemisessä päinvastoin metallin paksuus voi olla 2-3 mm.

Kun valitaan optimaalinen kaistanleveys esimuotin - levyn tai nauhan - on oletettava, että leveys osien harvoin ylittää 1000 mm (äärimmäisissä tapauksissa vieressä tyhjä voidaan sitten liittää saumalla käyttäen samaa konetta).

Itsekantavan arkin taivutuskoneen piirustus

Teknisen tehtävän vaikein kohta on optimaalinen valikoima metallien taivutuskulmia. Jos yläraja on 180 ° - kaikki on selvää, alhaisin arvo on valittava hyvin pätevästi. Useimpien arkin metallien taivutuksen luonnollinen seuraus kylmässä tilassa on joustava - spontaani lasku todellisen taivutuskulman suhteen muokattavan metallin elastisista ominaisuuksista johtuen. Jousi riippuu:

 • Materiaalin plastisuus: esimerkiksi vähähiiliselle teräkselle maksimaalinen jousikulma on 5-7 ° ja korkean hiiliteräksen kohdalla 10-12 °. Vieläkin seostetut teräs- ja kevytmetallivanteet. Erityisesti alumiiniseos AMg6: lle suurin jousi voi olla 12-15 °;
 • Taivutetun osan paksuus: metallin paksuuden pienentyessä jousi pienenee;
 • Taivutuskulma: kun tämä kulma pienenee, lähes kaikki metallit valuvat. Erityisesti, suhteellisen pieni taivutuskulmat (jopa 15-20 ° C) taivuttaa aihion arkki useimpien metallien ja metalliseosten tavanomaisella tavalla ennalta määrätyn määrän jopa mahdotonta: se on tarpeen käyttää yksiköitä samanaikaisesti pituus- paperin venytystä. Tällaisia ​​koneita ei voi tehdä itsestään: erityisen hydraulisen aseman asennusta ja virheenkorjausta tarvitaan. Siksi tällaisissa tapauksissa on helpompi taivuttaa osaa tavallisilla kyankin puhalluksilla, esimerkiksi puumatriksilla.

Kotitekoisen taittamisen piirustus

Miten valita taivutuskoneen kinemaattinen malli?

Sopivimpia omien koneiden valmistukseen, joissa levy ohenee liikkuvan kulun kääntämisen seurauksena. Tällaisen koneen toimintaperiaate on seuraava.

Taivutettava aihio sijoitetaan koneen alemman pöydän ohjaustasolle ja kiinnitetään pysäyttimeen, joka on kiinnitetty laitteen tukikehykseen (on toivottavaa säätää pysäytys).

Arkinsyöttölaitteen rungon ohjaimissa ylävarsi kulkee vastavuoroisesti, joka alaspäin suuntautuvassa liikkeessä puristaa kaarevan tuotteen viivaimellaan.

Eteenpäin alemman pöydän pyöriessä palkki, joka voidaan pyörittää akselinsa ympäri. Kääntämällä kahvaa voidaan tehdä vivun käyttölaitteen, mutta voidaan tehdä muunnos kanssa polkimen. Jälkimmäisessä tapauksessa kuljettajan käteen vapaasti, mikä helpottaa manipulointi työkappaleen sen takertuu yläriville poikittaisliikkeen. Lisäksi kun jalka ohjain listogibov vähemmän väsynyt käsivarteen.

Asetettu ylemmän taivutustyökalulle ja pyörivä palkit voivat vaihdella. Helpoin tapa tähän tarkoitukseen tilattu joukko lyöntejä ja kuolee haluttu taivutussäde ja istumapaikkaa. Siinä järjestyksessä on tarpeen lähettää kaikki yksityiskohdat - hallitsija, puristin jne - mikä edellyttää sen tuotantoon pätevien jyrsintä.

Viiste ylemmän palkin määrittää suurimman arvon taivutuskulman, joka voi muuttaa sen metallilevyn akseli.

Mitä tehdä tällaisen yksikön kädet, tarvitset seuraavat materiaalit:

 1. teräs kanavan numero 6 ja edellä;
 2. asettaa teräsosien valmistukseen kätensä tukee koneen rungon;
 3. Laajakaista Valssaustuotteiden, joka tehdään pyöriväksi, ylempi ja alempi palkit;
 4. kiinnitystuotteita varastossa;
 5. sauva valmistukseen käsin vivun asemaan palkin kiertoliike.

Helpottaa työtä, voit myös käyttää penkki ruuvin oppaan käytöstä poistettuihin sorvi, samoin kuin valtava silmukoita teräksiset ulko-ovet.

On samanlainen periaate voidaan tehdä ja kotitekoisia listogib avulla puuosia. Totta, hän voi vain taipua alumiini- ja teräslevystä (1 mm paksu), mutta monissa tapauksissa nämä mahdollisuudet on aivan tarpeeksi, ja aikaa vievää työtä rakentamisesta kättensä listogiba vähenee huomattavasti. Erityisesti ei ole tarvetta hitsaukseen toimintaan. On huomattava, että liikkuvat osat koneen on valmistettava ainoastaan ​​lehtipuusta (mänty, kuusi ei sovellu).

Joilla määritellään toiminnan periaate listogiba voi etsiä ja sopivien piirustuksia. Kuitenkin henkilö, jolla on insinöörin pystyy tuottamaan sarja piirustuksia ja itsenäisesti. Etuna tässä suoritusmuodossa on, että määrä työskennellä piirustusten nopeasti muuttaa ja jalostettu erityisiä mahdollisuuksia ja lähtöaineita.

listogiba piirustukset olisi otettava huomioon menetelmä sen asennuksen. Pienemmistä yksiköistä, esimerkiksi, taivutuskone voivat olla liikkuvia tai jopa kannettava. Muuten joudut käyttämään hitsausta, jotta vankan perustan, tai liiallinen liikkuvuus kone alentaa tarkkuutta töitä siinä.

Saatavuuden mukaan koneiden tarpeen suorittaa sen tarkastuksia suorituskykyä ja tarkkuutta. Tästä flex testiliuskan kartongista tarvittavan paksuuden. Jos GIB tehdään oikein, korkeus nauhan hyllyt on sama, ja sen pinnalla ei tule jälkeäkään muotoaan työkalun.

Jos löydät virheen, valitse tekstiä ja valitse Ctrl + Enter.

Saatat myös olla kiinnostunut artikkelissa:

Jätä pyyntö koneisiin

 • Anodisointi kotona

 • Copyright © 2018 Konetyökalut, metallin ja puun.

  Teksti, joka lähetetään toimittajamme:

  Rekisteröidy uutiskirjeemme! Ole tietoinen uusien tuotteiden, viimeisimmät trendit, teknologiat!

  Taivutuskoneet metallin omin käsin: ominaisuuksia, piirustuksia ja suositukset

  Useimmiten työskennellä metallikappaleiden ihmisen vaatii kone taivutus metalli. Tämä on melko yksinkertainen laite, mutta sen käyttöä ei voida yliarvioida. Varmista myös, että omin käsin on täysin todellinen. Tämä säästää huomattavan määrän aineellisia resursseja, mutta se edellyttää erityisiä tietoja, taitoja ja tietysti aikaa.

  Kone taivutus metalli kuten nimikin kertoo, käytetään tuotannossa taivutettu metalliosat. Lisäisin vielä, että sen lisäksi, että tämä toiminto, se voi olla myös yksi ylimääräinen - leikkaus materiaalia. Tällaiset koneet ovat yleisimmin käytetään tuottamaan metallinauhan. Lisäksi nämä kaksi tehtäviä, että tällainen kone tuottaa erilaisia ​​peltiprofiilien. Etu käyttää metalli taivutuskone on, että se sallii materiaalin muoto mihin tahansa haluttuun kulmaan, mutta se ei vahingoita pinnoitteen tai suojakerroksen tavaran.

  Työ sellaista konetta, et voi vain terästuotteiden lisäksi myös kuparia, messinkiä, alumiinia ja rautaa. Jos tyhjä tahansa materiaalille on tunnusomaista, että sen paksuus on pienempi kuin 0,8 mm, sen leveys on oltava vähintään 40 cm, mutta ei enemmän kuin 2,5 m. Tällaisen mitat hylly korkeus (taitto) on oltava enintään 2 cm. tarvittaessa työkappaleen leikkaamiseksi kanssa sama paksuus, on tärkeää, että niiden leveys on 80 mm 40 cm: n ja ei enemmän.

  Toinen tärkeä edellytys, joita on noudatettava, jotta se toimisi koneen taivutus metalli - on ilman vikoja levyn pinnan taivutettavan. Tämä vaatimus on tärkeää varmistaa, että yksityiskohdat ja näytteitä tuotteista valmistetaan kotitekoinen kone omin käsin, ei huonompi laatu työkappaleiden tuotetaan teollisessa mittakaavassa tehtaissa. Suojelemiseksi polymeeripinnoite tai maali materiaali, on suositeltavaa asentaa koneeseen tai silikonikumia substraatti.

  Koneen suunnittelu levyjen taittoon, tehty omin käsin

  At improvisoitua kone taivutus metalli on varsin yksinkertainen, mutta hyvin toiminnallinen suunnittelu, joka koostuu muutamia peruselementtejä.

  Veitsi. Koska kone on lisäksi tehtävä leikkaus, tämä yksityiskohta on myös tärkein. Se on asennettu liikkuviin sylintereihin ja on suunniteltu leikkaamaan työkappaleiden. On tärkeää huomata, että tämä elementti on valmistettu erittäin tukeva teräksinen mittakaavassa Rockwell voimakkuus olisi noin 100. käyttöikä tällaisten tuotteiden on melko suuri, mutta se on vaikea teroittaa. Mutta tämä haitta korvataan kokonaan se, että veitsi leikkaa valtavan määrän juoksumetriä materiaalista ennen tylsä. Jotta olisi helpompi siirtää rullat, ne täytyy asettaa painotus.

  Taivutuskoneet metalli, tehty omin käsin, pitäisi myös olla useampia seuraavista osatekijöistä:

  • Välttämätön yksityiskohta - tämä on toimiva palkki (taulukko). Tarkoituksena tämä elementti on täysin selvää, se toimii työpinta, jolla työkappaleen lepää. Leveys säteen voi olla lähes kuka tahansa. On syytä huomata, että jos mitat ovat melko suuria, särmäyskonetta omin käsin metalli voidaan muuntaa täysi penkki. Masters suositella tehdä tai pinnoittaa palkin kumia tai silikonia, jotta ei naarmuta työkappaleiden.
  • Seuraavaksi on itse flexor arkkia. Suunnittelu ja melko yksinkertainen toteutetaan muodossa runko puumateriaalin, ja on myös painotus ainetta.
  • On välttämätöntä saada eri seisoo ja pysähtyy, joka estää liukumisen materiaalin.
  • Toinen tärkeä tekijä - se pysähtyy levyjen taittoon. Nämä osat säätää arkin leveyden määrittää kannen ja taitto kulma.
  • Jotta teurastamaan työkappaleen, on suositeltavaa lisätä pysähtyy ilmaisemaan leikkauksen leveys.

  Ryhdytty tuottamaan improvisoitua kone taivutus metalli

  On suositeltavaa aloittaa työskentelyn laatimiseen piirin yksikön. On myös tarpeen hankkia ja tuottaa kaikki tarvittavat elementit ja yksityiskohtia, ennen siirtymistä kokoonpanoon. Ensimmäinen asia ostaa - kaksiosainen kynnyksen №5 ja №6 samanpituiset. Myös nämä kaksi elementtiä pitäisi olla suora reuna. Nämä elementit käytetään pohja aihion. Pala №5 kiinnityspultti ja №6 järjestämisestä perusta. Löytää kanavan pituus baareja, sinun täytyy aloittaa aihiosta pituudesta, joka on suunniteltu kestävän, tämä parametri on oltava sama. Useimmiten asiantuntijat suosittelevat pituus on noin puoli metriä. Se riittää tekemään lähes kaikki yksityiskohdat, jotka voivat olla hyödyllisiä jokapäiväisessä elämässä.

  Laitteen vieressä manuaalista metallien taitto valmistus on tehtävä kynnys aukko, joka on puristamalla. Reikien lukumäärä tulisi olla 2-4 ja niiden läpimitta on yhtä suuri kuin 9 mm. Loppupuolella työkappaleen kiinnitysosat reikä on sijoitettava 3 cm reunasta. Toinen tärkeä seikka on se, että puristus yksikön tulisi olla lyhyempi kuin emästä, noin 5-10 cm. Tuottamiseksi stanssin puristus tarve on käytettävissään nurkkaan, jonka paksuus profiili on enemmän kuin tulevaisuuden aihioita. Vipu kahva on parhaiten valmistettu materiaaleista, kuten tangon tai palkkeja. Jos puuta käytetään, sen poikkileikkaus ei pitäisi olla vähemmän kuin 15 mm, ja jos puu on otettu, sen mitat tulisi olla vähintään 50x50. varren muoto on suositeltavaa tehdä U-muotoinen. Tämä elementti on kiinnitetty ulkopuolelle hitsaamalla tai pulteilla.

  Kun kaikki aikaisemmat manipulointi, voit edetä valmistukseen elementin kuten posket tehtiin. Ne on valmistettu valssatusta teräksestä ja paksuus osat ovat noin 5 mm. On tärkeää, että nämä elementit on viiste, jonka paksuuden on oltava yhtä suuri kuin 0,6 cm. Pituus Tämän jakson on oltava 3-3,3 cm. On tärkeää, että päätypinnat meistin on myös varustettu viisteillä parametreja, kuten syvyyttä ja 0,5 cm 3 cm: n pituus. Ne on poistettava booli Jotta asennus akselilla. Valmistus kuten elementin akselin, on valmistettu metallista tangot, joiden halkaisija on yhtä suuri kuin 1 cm. Kiinnitys akselin suoritetaan hitsaamalla. Asennus tarpeen varmistaa rinnakkaisuus akselilinjan suhteessa reunakulmien. Kaikki tämä viimeistelty rakenne, yhdessä meistin, on kytketty kytkinten. Kun yhdistetään tärkeää varmistaa, että vapaa laippa kulman sijaitsi samassa vaakatasossa, joka on vapaa ja kanava rauta hylly.

  Sen jälkeen kokoonpano teosta voidaan pitää päätökseen. Testata koneen toimivuutta, on suositeltavaa ottaa työkappaleen teräs, jonka paksuus on 1,5 mm. On syytä huomata, että kone taivutus metalli ostettu hinta voi mennä jopa $ 2000.

  Rakenne improvisoitua kone voi myös koostua kohtien, kuten runko, mutteri-vauhtipyörä taittamiseksi arkin puristin, strubnitsa, puristamalla lyönti. Toimiakseen tämän tyyppisen koneen, edellyttää tiettyjä tietoja ja taitoja. Se etu, että tätä laitetta käytettäessä on, että se säilyttää eheyden metallin, toisin kuin saman hitsausta.

  Tässä prosessissa kääntyvät metallin tapahtuu seuraavasti: ulompi metallikerrosta venytetty esimuottiin, mutta sisäinen, päinvastoin, puristetaan. Tärkeää on, että on tarpeen tehdä voiman, joka on suurempi taivutus metalli tyhjä kuin elastisuuden raja materiaalin. Avulla konetyökalut metallien taivutusta vain voi saavuttaa tämän ehdon. Edut valmiin tuotteen, joka on taivutettu levy, kuuluvat seuraavat tekijät:

  • läsnä on suuri lujuus lopputuotteen;
  • mahdollisuus yksiosainen rakenne, ilman hitsit pulttiliitokset, jne.;
  • Se sulkee pois mahdollisuuden korroosion, koska ei ole mitään vaurioita metalli taivutuksen aikana;
  • mahdollisuus saada haluttuun kulmaan, luomatta hitsin.

  Tällaisten laitteiden kotona on paljon helpompi työskennellä metallikappaleiden. Kuitenkin tämän laitteen on äärimmäisen tärkeää tietää ja noudattaa turvamääräyksiä. Hinta kone levyjen taittoon, tehty omin käsin, tulee myös huomattavasti pienempi kuin ostaa. Sinulla on rahaa vain sellaisia ​​materiaaleja, jotka eivät ole käsillä, ja heidän on ostettava.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin