Kompaktein astianpesukone

Pienin astianpesukoneet

On vaikea löytää talon, joka ei löytänyt automaattinen pesukone. Mutta astianpesukoneet kodeissa ovat edelleen poikkeuksellisen harvinaisuus. Niiden kysyntä on vähitellen kasvamassa, mutta ne ovat vielä hyvin kaukana todellisesta suosiosta. Luultavasti vaikuttaa tilanpuute keittiössä ja vaikuttava koon astianpesukone. Onko pieni astianpesukone? Kyllä, on olemassa sellainen luokan teknologiaa. Ja sen rinnalle ja myyttejä ultraportable koneita.

Tässä tarkastelussa kuvaamme:

 • on pienin ja kompakti astianpesukone.
 • edut ja haitat kompakti astianpesukone.
 • pieni kapea astianpesukoneet 35 cm leveä.
 • suosituimpia malleja mini astianpesukone.

Puhumme myös kätevästi pieniä astianpesukoneet, keskustella edut ja haitat avain.

Edut ja haitat pienten astianpesukoneiden

Mikä on mini-astianpesukone? On astianpesukone, suunniteltu rajoitettu määrä ruokia. Classic astianpesukoneet sisältää 9-17 astiaston, mutta ne vievät paljon tilaa jo pieni kotikeittiöt. Siksi tämä tekniikka ei ole saanut asianmukaista jakelua, toisin kuin automaattiset pesukoneet.

Pienet pesukoneet olemassa. Ne on asennettu pöydälle, joka on rakennettu altaan alta tai asennettu vastaavaan syvennykseen keittiö sarjaa. Paikat kuten koneet vievät hyvin vähän joka houkuttelee omistajat pienoiskoossa ruokaa. Katsotaanpa merkittävimmät edut pienten astianpesukoneiden:

 • he tarvitsevat vähintään asennusta varten - melko kunnollinen plus, koska vain pieni koko kotikeittiöt;
 • erinomainen valinta sinkkuja ja nuoret parit - jos ihmiset värjätä pikku ruokia, täysikokoinen laitteita ei tarvitse sitä;
 • pieni virtaus veden ja sähkön - mini-astianpesukone on menojen pienen määrän resursseja, mikä terveen talouden;
 • edullisia - ei sanoa, että pienet astianpesukoneet ovat joskus vähemmän kuin suurissa malleissa, mutta jonkin verran säästöjä silti tuntui;
 • erinomainen tekniikka pieni studio asuntoja - keittiö sellaisessa kotelossa on erittäin pieni, joten suuret laitteet eivät mahdu tänne.

Missä on etuja, on olemassa myös joitakin haittoja. Tässä on lista niistä:

 • pieni kapasiteetti - näyttää olevan plus, mutta samaan aikaan ja miinus. Huomenna tulet käynnin ja väsyt tiskaus käsin, koska mini-astianpesukoneen ei mahdu enempää kuin kuusi sarjaa ruokia;
 • Älä pese suuria kohteita - tulisi tässä ainakin pari pientä ruukut, ja kaikki muut paikat eivät vain pysy;
 • tapahtuu pöydällä - tämä koskee Pöytätietokoneeseen. Pienissä keittiöt jokainen ylimääräinen neliösenttimetriä on lähes jalkapallokenttä;
 • ole kovin kätevää lastaus astiat - jos kapeat astianpesukoneet eivät aina mukava tässä suhteessa, mitä voidaan sanoa mini-astianpesukoneen?

Kuten näemme, on puutteita, ja jotkut niistä ovat varsin merkittäviä. Meidän on kuitenkin muistettava, että tällaiset laitteet on tarkoitettu kuluttajille, tuskin käyttää keittiötä eikä pilata vuori ruokia.

Tyyppisiä pieniä astianpesukoneiden

Katsotaanpa selvittää teknologian formaatteja, ja samalla hälventää yksi myytti. Mikä on mini-astianpesukone? Tämä kompakti upotettu ja kaappiin yksikköä, joka keskittyy työpöydällä asennukseen tai altaan alta. Ja se on hieman kapea astianpesukone 35 cm leveä? Tämä ei ole mitään muuta kuin myytti, koska tällaiset pienet koneiden vielä.

Tuomari itse - jos kompaktikone sopii kaikkiin kuusi sarjaa astioita, mitä sopii mini-astianpesukoneen 30 tai 35 cm leveä? Kaksi astiat ja lasi? Kyllä, niin monia ruokia ja helpompi pestä kädet nopeammin kuin odottaa puoli tuntia valmiiksi ohjelman, menojen kalliita pesuainetta ja sähköä.

Siten pienin astianpesukoneen - kompakti kone. Ja tiiviys ei ole kytketty, leveys ja korkeus. Näkevät itsensä - kapea astianpesukone 45 cm leveä ja 85 cm korkea leveys on pieni, mutta mahtuu 12 sarjaa ruokia, ja kompakti laite, tunnettu siitä leveys 54-60 cm ja vain 44-60 cm korkeus (syvyys vaihtelee 50-60 cm ). eli pienin astianpesukoneen mittaa 54h44h50 cm (LxSxK).

Embedded mini astianpesukoneet ovat kompakteja laitteita, suunniteltu 6 astiastoa. Kooltaan ne ovat jonkin verran samanlaisia ​​kuin mikroaallot, mutta silti ne ovat suurempia ja massiivinen. Täysin upotettu (naamioitu etuoven) tai osittain (etuoven osittain naamioitu tai ole peitetty ollenkaan).

En usko, että tällaisia ​​koneita myynnissä on hyvin pieni. He syövät, ne tuottavat melko suuria ja hyvin tunnettuja tuotemerkkejä - se on Bosch, Electrolux, AEG, Candy ja Siemens. Samaa mieltä, se on vaikuttava lista tuotemerkkejä, joiden joukossa ovat markkinajohtajia. Jos et löydä niitä ruokakaupat kodinkoneet, katsokaa verkkokaupoista. Tällaiset kytketyt astianpesukone altaan alta tai vastaavaan syvennykseen Keittiökalusteiden.

Freestanding mini-astianpesukone - pieni pöytä astianpesukone. Sen asennus on lähes yhtä helppoa kuin asettamalla mikroaaltouuni - sinun täytyy istuttaa pöydälle ja yhteyden viestintää. Voit sitten edetä tiskata. Seisovaan koneeseen vähän hyvää, koska se on helppo siirtää paikasta toiseen. Esimerkiksi se voidaan helposti siirtää jääkaapin tai seuraavan pöydän tai jopa poistaa lattialla - pääasia on tarpeeksi letkun pituus.

Onko tällainen mini astianpesukone myyntiin? Täysi - niiden tuotannon käsitellä monia tunnettuja tuotemerkkejä kuten Bosch, Indesitin ja Candy. Lisäksi Bosch päätellen runsaasti malleja, enemmän kuin kukaan muu yrittää. Lisäksi myynnissä on läsnä malliin ja vähemmän tunnetuilta valmistajilta, joten ostamalla pienen pöytälevy astianpesukone mitään ongelmia.

Suosituimmista malleista mini astianpesukoneiden

Seuraavaksi tarkastelemme kolme suosituinta astianpesukoneen tunnetuimpia tuotemerkkejä. Näin saat käsityksen mini-astianpesukone ja niiden toimivuutta.

Pikku astianpesukone "Candy" CDCF 6S-07 tai 6-07 CDCF tulee luotettava avustaja suorituskykyä ruuanlaitosta. On huomattava, että tämä on yksi suosituimmista mini astianpesukone. Se on irrotettu, voit asentaa sen pöydälle, keittiön tai työntää altaan alta. Mitat malli - 55h50h44 cm (LxSxK). Siten se on yksi pienimmistä astianpesukone.

Mitä voi tämän lapsen? Sen toimivuus on sama kuin vanhemman veljekset. On kuusi ohjelmia ja viisi lämpötilan järjestelmiä, Tehopuhdistus, ohjelma kevyesti likaisille astioille ja pahasti saastunut Express ohjelman ja ajastus ajastin. Kone on hyvä pesutehokkuus (luokka A) ja hyvä kuivaus laatu (sama luokka A). On mahdollista käyttää tavanomaisia ​​pesuaineita ja 3 1. Myös tässä koneessa osoitus suolaa ja huuhtele vedellä huuhteluaine.

Tämä pieni astianpesukone on suunniteltu 6 astiastoa. Tavanomaisen pesun aikana se kuluttaa yhteensä 8 litraa vettä ja 0,63 kW sähköä. Melutaso on 53 dB, mikä ei ole kovin paljon, mutta myös ei liian pieni. tyyppinen kuivaus - tiivistymistä, niin pieninä koneissa turbosushka käytännössä ei tapahdu.

Toinen kompakti astianpesukone, kaappiin muodossa. Sen ominaisuuksien mukaan, se on jonkin verran samanlainen kuin edellisessä mallissa, mutta on huomattava, että sen hinta on hieman korkeampi - vaikuttaa tavaramerkki Bosch. Kone on suunniteltu 6 sarjaa ruokia, pesu luokat, kuivaus ja energiankulutus - A. ohjelmien määrä - neljä, määrä lämpötilaolosuhteissa - neljä. On olemassa ohjelmia kevyesti likaisille astioille ja pahasti saastunut, on ilmaista nopeaa pesuohjelma.

Käyttö tarkoittaa 3-1 tässä mini-astianpesukone ei voi näyttää suolan läsnäollessa ja huuhteluainetta on. Kuivaus kondensoimalla siihen, ilman puhaltaa kuumaa ilmaa. Yksi standardi pesuohjelma vähän Astianpesukone Bosch SKS 40E22 kuluttaa 8 litraa vettä ja 0,62 kWh. Melutaso on 54 dB. Mutta johto on enemmän kuin helppo - valita kahvaan halutun ohjelman ja paina käynnistyspainiketta.

Se on täysin integroitu pieni astianpesukone, suunniteltu 6 astiastoa. hän Siinä keskityttiin asennettavaksi keittiökalusteet. Ohjauspaneeli sijaitsee yläpäässä mini-astianpesukone. Kone on varustettuja vain seitsemän ohjelmia - niiden luettelo nykyisten ohjelmien hieman tai erittäin saastunut astiat Express ohjelman ja ohjelma peset hauraita kohteita. Jos pelkäät, että saastuminen ei pestä puhtaaksi, niin teille täällä läsnä esiliottamisen.

Lisäksi toiminnallinen - äänimerkkejä päättymisen jälkeen ohjelman, saatavuus osoitus huuhtelukirkasteannostusta, ajastimen ajastimen - korkeintaan 24 tuntia, viisi lämpötilaolosuhteissa, kondensaatio kuivausrumpu. Standardin koneen ohjelma kuluttaa vain 7 litraa vettä ja 0,61 kWh sähköä. Melutaso käytön aikana on 52 dB.

Huomaa, että sen toiminnallisuus vähän astianpesukoneet ole huonompi kuin niiden vanhemmat kollegansa - ero vain väljyys ja kustannukset kirjataan veden ja sähkön. Suosittelemme myös kiinnittää huomiota kapean astianpesukoneet - niitäkin voidaan kutsua kompakti ja pieni, koska niiden leveys on alle leveys yllä malleja.

Katsaus kompakti astianpesukoneiden mini-autojen

Kompakti astianpesukoneet ovat parhaat korvaa standardin sairaaloissa. Jälkimmäiset eivät aina kätevä suurin osa kotimaan keittiössä, etenkin pienissä huoneistoissa. Alueensa usein voit majoittaa koko useista nykyisistä laitteita. Tässä tilanteessa, pieni astianpesukone säästöjä niukkojen tilaa ja vaivalloisia suuri osa.

Standardi ulkoyksikkö mitat voivat olla 55-65 cm leveä, ja korkeus on 85 cm. Kompakti astianpesukone ei ole paljon normaalista poikkeava leveys ja syvyys, jotka vaihtelevat 50 cm 60 cm, mutta olennaisesti pienempi kuin niiden korkeus.

Ero voi olla jopa 25 yksikköä. Hyvin harvat näistä laitteista, joiden leveys on 50 cm. Tämä johtuu pääasiassa kapea koneiden, parametrit, jotka vaihtelevat 40-45, mutta niiden pieni leveys tasoittaa lisäämällä kasvu, joka laskee harvoin alle 80.

Kokoa tahansa määriteltyjä standardeja astianpesukone astiat ja sarjojen, joiden avulla on tarkoitus ladataan pesuosaston. Suurin käyttöaste lupa yhden kokonaisen pesuohjelman jopa 17 sarjaa. Kapasiteetti kompakti vaihtoehto harvoin yli kuusi. Pienin astianpesukone, edessä koko on alueella 50 cm (yleensä 54-x) voidaan käsitellä enintään neljä.

Näin ollen yrittää valita kompakti astianpesukone 35 cm tai 40 tarkoitettu proval.Takoy pienoiskoossa laite 35-40 cm teknisesti epäkäytännöllinen, koska ei pysty tarjoamaan rationaalinen lastaus, koska sähkön, veden ja käsittelyaikaa.

Kuten muutkin laitteet, tämäntyyppistä voi olla erilainen asennusvaihtoehtoja. Näin voidaan ottaa huomioon geometria keittiössä tilaa, varsinkin sisätilojen, valitse sopivin asennustapa. Tärkeimmät tyypit ovat kompakteja pöydälle astianpesukone ja sulautettujen versio.

Yleisin pienikokoisia laitteita tämäntyyppistä pöydälle astianpesukoneet. Ne ovat liikkuvia ja monipuolisin kooltaan, voidaan helposti purkaa tarvittaessa ja tehdä tilaa muuhun käyttöön.

Sisäänrakennettu yksikkö on tyypillisesti suunniteltu asennettavaksi alle tiskipöydän, koska sen ominaisuudet voivat olla korkeintaan vähäisessä määrin koko, joka on helpompi rakentaa auton pesu. Tämä ei kuitenkaan sulje pois suurehkoja malleja voidaan upottaa erityistä kaapit kuuloke.

Edut pieni koko

Kompakti pöydälle astianpesukone ja sen analogit muunlaisia ​​eri merkittäviä etuja. Ne ovat erityisen tärkeitä pienille perheille, jotka asuvat pienessä kotelossa, jossa on pieni keittiö. Näistä eduista on mainittava:

 • Säästää tilaa suljettuun tilaan pieni keittiö;
 • suhteellisen alhaiset kustannukset;
 • pieni mutta viihtyisä säästäminen veden ja energian kustannukset;
 • liikkuvuus, tällaiset laitteet helpompi liikkua puhdistuksen tai liikkuvat huonekalut, ne voidaan poistaa, kun kaapista tai toiseen huoneeseen;
 • toiminnallisuutta perustoiminnot eivät ole huonompia suurempia analogit ovat myös hyvin pesty ja suorittaa kuivaus.

Jossain vaiheessa tuli toinen lähti - oikeusvaltion kansanviisauksien koskee näitä laitteita. Lisäksi selviä etuja, niillä on merkittäviä haittoja, jotka täytyy sietää. Ne ovat:

 • pieni määrä pesuainetta osastoon, joka ei mahdu enempää kuin kuusi sarjaa;
 • ongelmia sijoitus suuri astiat, jotka on pestävä käsin;
 • usein tarvitse pestä kahdessa vaiheessa, jopa pieni paketti;
 • epäkohtana kuormituserät.

Pieni Desktop kone asennustarpeista ei ole kovin erilainen kuin suurempien kilpailijoiden. Samanlainen laite tarvitaan samassa laitoksessa viemärin, kytke vesi, verkkoyhteyden.

Yhdistäminen edellyttää noudattavat samoja turvallisuusvaatimuksia kuin tapauksessa, jossa täysikokoinen väline. Joissakin tapauksissa se voi olla ongelma ovat tasoitus, ei kaikissa malleissa on säädettävät jalat.

Jos mini-astianpesukoneen, joka on tarpeen ratkaista kysymys kuuluu, miten valita oikea malli. Laite useimmat eroavat vain pieniä vivahteita, esitykset ovat suunnilleen samat edut ja haitat verrattavissa kooltaan ero sentin tai jopa muutaman ei ole merkittävää vaikutusta asennuksen.

Arviot suosittelevat keskittyä kahteen tärkeitä ominaisuuksia: hinta ja brändin. Ensimmäisessä tapauksessa ei ole välttämätöntä pyrkiä edullisia, on hyvä malli ei voi olla alle keskiarvon. Toinen olisi pidettävä mielessä, että paras ostos on usein tunnettu tuotemerkki, joilla on vakiintunut maine.

Yksi suosituimmista Tämäntyyppisiä laitteita kutsutaan usein eri malleja Italian Candy ja Flavia, saksalainen Bosch. Pieni mutta toimiva kone Näillä tuotemerkeillä ei ole paljon taakka budjetin ja arvostavat suorituskykyä. Luokitukset parhaista laitteista ilmestyvät usein:

Pieni vakiona koko vähintään 55 ja leveys 44 cm, syvyys ja 50 cm korkea. Tämä kassa astianpesukone on erilainen:

 • toiminnallisuus verrattavissa täysikokoinen;
 • laaja ohjelma- ja käyttölämpötila;
 • hyvä laatu pesu ja kuivaus.

Mitä toteuttamisen laatuun ja patenttivaatimuksissa on tunnistettu, tyypillinen haitat tämäntyyppisten laitteiden.

Täysin rakennettu malli. Se tuottaa vähän tunnettu brändi, mutta sai pian positiivisen maineen. Se on:

 • kunnon joukon ohjelmia eri toimintatapoja;
 • valinnainen ominaisuus liotuksen, mikä helpottaa huoltoa;
 • autorun-ohjelma.

Joukossa mainittuja puutteita ongelmia oven lukitsemisen auki-asennossa, vaikeudet lastaus mukeja hyllylle alle kuppi.

Kompakti pöydälle astianpesukone laatuun ja perusteellisesti toteutuksen tyypillisiä saksalaisia. Toimintoja ovat:

 • neljä ohjelmaa pesuun, ja samassa lämpötilassa olosuhteissa;
 • valinta hoito valosaasteen ja intensiivistä työtä erittäin likaisia ​​astiat;
 • hyvä luokat pesu ja kuivaus;
 • helppo hallita.

Lievä epämukavuus sisällä mitään signaalia loppuun työn, vähän hämmentynyt hieman liioiteltu hinta.

Kun oikea tapa tehdä töitä monenlaisia ​​tällaisia ​​laitteita annetaan mahdollisuus hankkia laadukkaita, kestävä ja toimiva laite, joka helpottaa suuresti työtä keittiössä.

pienin Astianpesukone

Ajatellaanpa. Perinteisesti, pesukone pesualtaan alla 67 cm. On selvää, laskee kylpyhuoneessa (vaikka asettamat rajoitukset laki). Ehkä siksi sellaiselle korkeudelle altaan alta astianpesukoneen malleissa (sisätiloissa luonnonvaloa, ikkuna olisi oltava käytettävissä tiskaus mennessä SNIP). Koron vaivaudu korkeusmerkinnän keittiökalusteiden osaston. Kun korkki kuori. Se sai 56 cm pohjaan pestä, ennen kuin aallotus lähtee 45 cm. Hämmästyttävää, pienin astianpesukoneen kompakti yksikkö on ennalta määrätty korkeus. Mahduttava ostamatta erityistä tasainen pesuallas (jossa pesukone numero epäonnistuu).

kompakti astianpesukoneet

Haluan kiittää myymälän elektrovenik annetuista tiedoista. Muutama harva, mutta tarkasti. Sen avulla voidaan saada käsitys siitä tavaroista, jäykästi segmentoida ryhmiin. Vaihtoehdot voidaan edelleen selkeyttää.

Web-sivustot, näyttää valokuvia, kuvia nimeämätön oletettavasti pienin astianpesukoneet maailmassa. Kuitenkin, kun joitakin tutkimus uskallamme ehdottaa, se koskee päiväntasaajan CD400, korkeus 47 cm. Tavallinen kompakti astianpesukone, ei pienin. Laite sykli kuluttaa 2,9 gallonaa (11 litraa) vettä 11 litraa käytetyn perinteiset mallit. Valmistaja vilpillinen käskyssä sanoen: pieni astianpesukone taloudellisesti Sarjan todella kuluttavat vähemmän virtaa täysikokoinen. Taulukon voidaan lastata ei ole 16.

Samaa temppua käytetään pesuainetta:

Lataa pikku epätyypillisten, se muuttuu jotain noin 4 ruokailuryhmät. Ei ole yllättävää uskomaton tilavuus. Kiinteä kohtalainen. Yhtiö kuten American Houston, mistä astianpesukoneet tarjoavat yhtä mallia (CONSERV SS 77), kuvaus sekoittaa jääkaappi (linkin virallisilla verkkosivuilla), kerro lisää uudesta voimaton. Uudet laitteet yritykset sijoitettu niin toimisto- malli, sisäänrakennettu huonekalut. Yhtiö on nimetty toinen luonto - tuotteet on suunniteltu säästämään vettä, energiaa, sähköä.

Mukaan sähköisen myymälöissä, malli ei ole tiivis, suunniteltu 12 sarjaa ruokia. Täysikokoinen laitteet, tarjonta toiminto, on enemmän kuin pesukone (raita kantavuus). Muistan, että amerikkalainen valmistaja harjoittavat kodinkoneet tuotanto on laaja kirjo.

Viime kesänä Päiväntasaaja käyttöön pesukone ja kuivaaja. Se tuntui oudolta: sanomalehdet kiinnittänyt huomiota uutisia, oli halu ymmärtää enemmän. Kävi ilmi, laite on varustettu yhdistetyllä kuivaus järjestelmä. Käyttäjä voi vapaasti valita tilan:

Gadget sanoo, jonka leveys on 24 tuumaa pesukoneen mielellään havainto perävaunut, purjeveneiden, pieniä asuntoja. Huomautus epäselvää aiheuttaa melua ilmalla noin vakioleveydet laitteet. Yhtiö kuitenkin elää, toimii vain sivuston liian laiska seuraamaan. Jos joku ei löydy Yandex-markkinoilla mallien latauksen kuvaavat tylsää roskaa.

Edellä esitetystä on vain yksi kysymys - miksi päiväntasaajan ei anna hieman vaikea astianpesukone. Amerikassa kysyntä on alhainen? Arvasit oikein, pieni astianpesukone altaan alta päiväntasaajan CD400 löytyy E-Bay.

Ruotsin kompakti astianpesukoneet

Nopeasti eteenpäin Skandinaviaan, jossa parhaat tulevat konvektorien. Astianpesukone Electrolux ESF2450 pieni pöytä mitat tyypillinen edustaja perheen. Ei ole mahdollista. Sopii sisällä 6 sarjaa ruokia, puolella 45 cm kuutio puuttuu. Hinta laitteen melko iso. Se alkaa 12000 ruplaa, lisäksi vaikea löytää liikkeeseen, josta voit tehdä ostoksen ollenkaan.

Kondensaatiotyyppistä kuivaus ontuva (luokka B), mutta on olemassa vaihtoehtoja:

 1. Osoitus suolaa tason hoitoaine.
 2. Suoja vuoto vain runko.
 3. 48 dB melun.
 4. vesi puhtaus anturi.

Syytä huomata, on mahdollista yhdistää laitteeseen kuuman veden kerralla (enintään 60 ° C: ssa tulolämpötila). Säästää aikaa, koska hinta rahastoyhtiöiden, useimmat eivät tule halvalla. Huomaa, kuuma vesi lisätään komponentteja käsitellä roskaväkeä putkeen.

Ehkä myönteinen vaikutus valtion PETN (ei tosiasia), mutta siellä on enemmän nestettä saastuminen. Näemme mahdollisuuden pelastua pehmennyssuolaa (se todella karkea, likainen - jo yhdistetty). Tämä koskee vain koteja, jotka on liitetty kattilan. Kiehauta vesi kattilat itse vapaasti pudota näkökohdat.

Pieni astianpesukone pöydällä, se ei ole kätevää summa viestintä, koska lähtö vesi-, viemäri- sisäänkäynti sijaitsee altaan alla. Epätavalliset design-tuotteita. Haluan kutsua osittain upotettu laite. Ovi on läpinäkymätön, ohjauspaneelin nähdä. On käynyt ilmi, keskimäärin.

Käytettävissä ajastintoimintojen mitataan veden kulutusta, pesuaineet. Tiivistyminen kuivaus astiat vaativat vähemmän tilaa mukautua lisävarusteita tyypillisiä pienet mallit. 12.000 ruplaa haluaisi nähdä täydellisen suojan vuotoja, loput seuraavat perässä. Halpa astianpesuaineet pieni koko koneet eivät.

Eksoottisia kompakti astianpesukoneet

Useat astianpesukoneiden soittaa ilman ulkoisia piirteitä ja toimintaperiaate. Jos tänään Japanissa kolme ihmistä nukkumassa monikerroksisia "kerrossänky", en valita, tuli julkaisu pesukoneen kokoinen multivarku, ei ylläty eksoottisten astianpesukone.

Kompakti Gota muistuttaa enemmän ääninauha. Yhtäläisyyksiä lisää saranoitu, kuten CD-soitin. Suunnittelijat SBW Henkilökunta vapautuu laitteen nähdä enemmän soittaa kannettavia. Pesu ruokia, irrotettu viestintä perebaziruemsya.

Laatija uutiset (2009) kuuluu joukko suunnittelijoita Ibsen Caldas, Cesar Lima, Leonardno Barelli Fernando Sobchakasu. Nimet muistuttavat Italia, ilmoitetaan voimaton. Uskotaan rakennetun koneen periaatteen mukaisesti takaisinkierrätys. Osa vedestä suodatetaan aikaisemman jakson käytetään myöhemmin. Tämä ilmaistiin asiantuntijat, on epäselvää, miten se voidaan steriloida, puhdistettu neste. Selvää ei ole myöskään, mitä tapahtuu likaa. Gota liioiteltu, salaperäinen.

Pienin Integroitu astianpesukone - Briva-in-pesuallas, rakennettu osa työtaso. Siksi se ei voi viedä vähemmän tilaa. Luke boot avautuu ylhäältä. Vieressä pesuallas työtaso. Liittyvissä laitteissa yhden vastaanoton.

Riippumatta pieni astianpesukoneet rakentama muiden valmistajien, vaikka keho on läsnä, kasvaa kokoa.

Kuvio moniste esittää: huuhtelu kaadetaan pitkälle seinälle noin suola ei kuule sana. Lokero pesuaine on kannen sisäpuolella. Ohjauspaneeli on sijoitettu kannen lopussa koneen käyttäjää vasten. Malli on täysin rakennettu.

En pidä ulkoasua aaltopeltirakenteinen kannen varustettu vaatimaton musta kynä. Käytettävissä huuhtelu tilat, nopea puhdistus ja erityinen syklin ruukkuihin, tarjottimia. On suositeltavaa täyttää kuuman veden säiliössä käsin (nopeuttamaan prosessia). Tuskin mallin auto.

Briva-in-pesuallas - linjakompanjalla KitchenAidin. Se viittaa mihin tahansa pieni rakennettu astianpesukone kuvattua tyyppiä. Kuitenkin ulkonäkö, samanmallinen. Sprinklerin on piilotettu alla, mesh lautasen. Se ei kuvaa, miten kuivaus suoritetaan. Etsi myymälä Gizmo on mahdotonta, voimme vain soittaa valmistaja.

Ultraääni pesukone Liettua

Bifoliate seinälle, itse asiassa se näyttää vaatekaappi. Suunnittelija Tom Brundzaite päätti liian kauan siirtyä pesu ruokia tallennuspaikka, päätti yhdistää yhdeksi alkuperäisen päätöksen muistuttaa huonekalujen osan kirkasta lasia.

Kaappi on muodostettu kaksi osastoa, vuorotellen suljettavan kannen, kuten tuuletin liukuu oikealle ja vasemmalle. Vuodesta tietoiskuja olisi: sisällä on ultraäänigeneraattorilla.

Vuonna 2009 malli oli finaaliin Electroluxin Design Lab. Mietitkö, mitä uutta? Kirjoita hakukoneen kyselyn löytää maailman hämmästyttävä taideteokset kerätty ympäri maailmaa voittaa pääpalkinnon. Joka vuosi, aihe, nimi erilaisia ​​tapahtumia. 2014 on omistettu Terve kotiin tapahtumaan. Onnea Ruotsin ponnistuksista yrityksen.

 • Kapea Integroitu astianpesukone
 • Mitä paremmin astianpesukone
 • Pienin mikroaaltouuni
 • Erittäin hyvä pesukone

Hyvää päivää, ehkä kertoa minulle, mistä voit ostaa astianpesukone Gota? Kuten preobresti.

Inna! Hei, minäkin kovasti ostaa vain astianpesukoneen Gota.Esli siellä on tietoa mahdollisuudesta ostaa, kerro minulle minun. Olisin hyvin kiitollinen.

Haluan astianpesukoneen ilman yhteyttä vesihuollon.

Ja näin kuvitella. Kuppi vettä vuodattaa?