Komerossa olohuoneen seinään

Komerossa olohuoneen seinään - Kuva Suunnittelu

Olohuone - heijastuma kotiin. Tämä on kaikkein kulki ja eteisessä. Se keskittyy sekä perhe- ja sosiaalisen elämän. Kodinsuunnittelun usein kuvastaa luonnetta ja tottumukset asukkaiden paikalla, heidän etujaan ja makuun. Vaatekaappi seinään olohuoneessa mahdollistaa tehokkaan tilankäytön ja päivittää sisustus.

Tällaiset tapaukset ovat usein tehdään tilauksesta, ottaen huomioon tarkat mitat seinään tai erilliseen markkinarako. Voit poimia ovi sisustus väri ja koostumus, joka yhdistettynä muuhun sisustukseen. Vaatekaappi liukuovet paitsi toimiva. Sen tyylikäs julkisivu - todellinen koristelu olohuoneessa.

Vaatekaappi seinään

Vaatekaappi jättää vaatimaton tai koristella julkisivu tapetti, valokuvien tulostukseen, peilit. Lasin alle julkisivut voidaan laittaa kangas, kuivattuja lehtiä, kukkia tai höyheniä. Myös enemmän alkuperäisten mallien - sisäänrakennetulla akvaarioissa. Tällainen spektaakkeli harvat kylmäksi.

Liukuva vaatekaappi sisäänrakennetulla akvaario

Miksi tilava ja mukava liukuva vaatekaappi seinään on tullut niin suosittu sisätilat nykyelämän:

  • Erilaisia ​​muotoja. Konfiguraatiosta riippuen seinien huoneen ja kokoa voidaan tilata paitsi kiinteä kaappi liukuovet, mutta myös kulma-malli ja rakennettu kotelo. Ovet itse tehty sekä demokraattisen materiaalit (lastulevy ja muovi), ja kalliimpaa (lasi, rottinki ja bambu).

Vaatekaappi bambu

  • Kapasiteettia. Komerot ovat erittäin tilava ja mukava käyttää. Sen kätevän sijainnin lokeroita ja hyllyjä, voit sijoittaa kaikki tavaransa. Vaikka tämä huonekalu vie paljon tilaa, koska jatkuva julkisivu seinässä visuaalisesti se ei ole niin havaittavissa. Ja jos käytät peilattu ovet, olohuoneessa on enemmän visuaalisesti.

Liukuva vaatekaappi peilit

  • Materiaali säästöjä. On mielenkiintoista, että suurempi kaappi, sitä vähemmän materiaalia se menee. Syy on yksinkertainen: n rooli pohja ja sivuseinät kantavat seinät, lattia ja katto. Tällöin sinun täytyy käyttää vain asennuksen hyllyt, väliseinät (tarvittaessa) ja liukuovet itseään.
  • Liikkuvuutta. Sisempi kaappi lokero tilaa on paljon liikkuvampaa kuin virkaveljensä asumiseen. Joihin voidaan tallentaa paitsi Vaatteiden ja alusvaatteiden, mutta myös kodinkoneet - koot sallivat. Jos huone on tarpeeksi suuri, kaapin voi varustaa koko pukuhuone.

Vaatekaappi kastiketta

  • Avulla-kaappi osastossa voi olla piilossa rakentaminen vikoja huoneen, kuten väärinkäytöksiä seinien tai markkinarako, että vain pilaa ulkonäköä olohuoneen ja täysin hyödytön toisessa tilanteessa.
  • Helppo asentaa. Komerot seinässä on helppo asentaa, on valmistettu ympäristöystävällisiä materiaaleja ja riittävän kestäviä. Johtuen eri malleja julkisivun ne sovi mihinkään sisustukseen.

Vaikka vaikuttava määrä etuja, kuten sisätila on erittäin merkittävä haitta - korkea hinta.

Koska vaatekaappi vie koko seinän olohuoneessa, se väistämättä houkutella silmään, niin suunnitteluun julkisivun on käsiteltävä harkiten. Miten antaa ovelle ja mitä materiaaleja valita?

Jos haluat enemmän tilaa ja ilmavuutta huone (esim olohuone on liian pieni), työnnä täysin peilattu ovet. Peili - yksi yksinkertainen ja tehokas tapa visuaalisesti laajentaa tilaa.

Jos peilit tuntuvat liian yksinkertainen ja tylsä ​​suunnittelu vaihtoehtoja, voit vaihtaa ne lasimaalauksia. Tämä huone näyttää tyylikäs ja salaperäinen.

On tärkeää: täydellinen lasi-ikkunat tehdään tilauksesta. Tämä on taideteos yhden kohteen, joka on varsin kallista.

En pidä liian kirkas ja frilly pinta? Vaihda peili ja lasimaalauksia on himmeä lasi. Se voi olla perus värisävy viimeistely, tai pelata kontrastia. On mielenkiintoista tarkastella valkoinen himmeä ovet värikorostuksilla.

Kuva levitetään peilipinnan käyttäen ilmasuihku ja hienoa hiekkaa. Kuvio muuttuu läpinäkymättömäksi ja varatut, ja tulee tyylikäs ja huomaamaton sisustus kaappi. Tämä variantti suunnittelu läpät sopii niille, jotka rakastavat yksinkertaisuus sisustus. Huomaa, että lasiovi hiekkapuhallettu kuvio melko kalliita.

Visuaalinen säilytin korvaa koko seinälle kuvan taustakuvia. Voit hakea oveen mitään kuvaa, josta pidät. Se voi olla kuva matkoja tai muita muisto valokuva. julkisivu itsessään tehdään kaksi versiota: matta ja kiiltävä.

Luonne kuvan riippuu alueelle, jossa kyseinen olohuoneessa käytät sitä. Vuonna makuuhuoneessa, hyvä henkilökohtainen kuva, mutta valoisa ja mehukas hedelmiä ja marjoja ovat hyviä rentoutumiseen ja ruokailutila.

On tärkeää: big kuvia liukuovet eivät sovi pieni olohuone.

Kallis luonnon käytettyjen materiaalien koristeluun julkisivun-kaappi osastoon, ovat yhä suosittuja. Se näyttää aina tyylikäs, kalliita ja tyylikäs. Valinnaisesti käyttää vain yhtä materiaalia - voidaan yhdistää toisiinsa.

Tällainen kaappi johtuvat luonnollisesta neutraali väri sopii hyvin melkein minkä tahansa sisustukseen. Se voi jatkaa harmoninen sisätilojen huoneeseen, ja tullut tärkein ominaisuus. Kuitenkin kalliiden materiaalien suuri vastuu. Jos sinulla on varaa kuluttaa tätä huonekalu suuren summan, sinun ei pitäisi kitsastella materiaaleja seinät ja lattiat, sekä siihen liittyvän huonekaluja.

Usein käy niin, että ovet on valmistettu eri materiaaleista. Esimerkiksi, lasiovi, ja muut MDF. Piirustukset voidaan laimentaa peilit tai himmeä lasi, puupanelointi, ja muita yksityiskohtia. Tällaiset coupe yhdistettynä julkisivujen sopii paremmin epätyypillisissä olohuone sisustus. Sisätilojen kaapin voi lopettaa välittömästi kaikki kotitalouden jäsenistä ottaen huomioon toiveet kaikille. Yhdistä lasi, muovi, maalauksia, valokuvia, ja niin edelleen.

Mahdollisuuksia päästä kaapissa olohuoneessa sisätilojen mereen. Se voi kestää jopa kokonaisen seinän, kuten ja piilottaa markkinaraon ja kulmat, kiitos eri malleja. Kun Coupe voi olla kustannustehokasta ja tarkoituksenmukaista käyttää tilaa huoneeseen.

Suuri ja kaunis kaappi voidaan täydentää huonekaluja, riippuen asetuksista ja määränpään oleskelutila. Se voi olla kirjahylly, sohvapöytä, hylly TV ja tietenkin, sohva tai tuoli.

Huonekaluja, seisoo vieressä kaappi, voidaan suorittaa samalla tyylillä ja luoda yksiosainen kuuloke. Se ei ole tarpeen täyttää koko liukuva vaatekaappi laatikoita, koska se ei ole aina kätevää. Voit suorittaa rakentaminen telineet ja hyllyt. Ne eivät ainoastaan ​​tee sellaista monipuolinen kaappi, mutta myös tehdä siitä kevyemmän.

Jos jostain syystä et voi käyttää täysi kyseessä osaston seinään, voit korvata sen telineeseen, hyllyt. Telineeseen voi toimia osioita, mutta vakauden rakenteen on vahvistettava avulla operaattorin kiskot on kiinnitetty kattoon.

Living with lokeroon seinäkaappi näyttää tyylikäs ja moderni. Rakenteen ansiosta kaapin, voit säästää tilaa, visuaalisesti laajentaa tilaa tai suuret peilit säätää mittasuhteet huoneen.

Sinun täytyy rekisteröityä jättää kommentteja.

Komerossa olohuoneen seinään

Olohuoneessa on talon sydän, se keskittyy perhe ja sosiaalinen elämä. Sen pitäisi heijastaa luonnetta ja maistuu sen asukkaiden, heidän intohimonsa ja etuja. Kiitos tarkkaan mietitty kaapin koriste ovet, tässä huoneessa tulee ainutlaatuinen tyyli lisäksi tämä ratkaisu helpottaa järjestyksen ylläpitämiseksi. Suuri kaappi seinälle olohuoneessa mahdollistaa löytää paikka kaiken, piilottaa kaikki esineet ja kaunis näyttö, voimme varmistaa järjestyksen huoneeseen.

Moderni vaatekaappi olohuoneessa seinässä

Kaapit mittatilaustyönä on suuri etu. Voit luoda vaatekaappi tarkat mitat seinien ja markkinaraon olohuoneessa, valitse sopiva väri ja tyyli oven sisustus, luoda erottamattoman sidoksen sisustukseen. Näiden huonekalujen sulavasti olohuoneeseen, mutta pysyy erittäin toimiva esine. Kaappi seinälle voisi olla merkittävä huonekalu olohuoneessa.

Se voi olla kaunis ja harmoninen ulkonäkö, koska sinulla on mahdollisuus sisällyttää koristelu taustakuva siivet, jotka on koristeltu olohuoneen seinää, erilaisia ​​julisteita ja taustakuvia. Alle turvalasin edessä voit laittaa kuivattuja lehtiä, höyheniä tai kangasta. Voimme myös integroida akvaario huonekalut, joka luo elävän kuvan ja silmämme arvotaan totta spektaakkeli.

Mahdollisuuksia on paljon, ne rajoittuvat vain mielikuvituksemme. Tämä mahdollistaa luovasti täyttää kulmat, markkinaraon, järkevää käyttöä suurten ja pienten seinät. Rakenne mahdollistaa toiminnallinen ohjaus tilaamme - vapaasti ja turvallisesti, nopeasti ja helposti, perustuvat makuun.

Vaihtoehdot olohuoneeseen laitteet ovat monet. Riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä, voit laittaa hänen vaatekaappi, lipasto, kaappi alla TV, kodin kirjastossa tai sohvapöytä. Suuri ja tilava kaappi, jossa on hyvin harkittu sisäisiä sisältö ja kauniita julkisivuja voi olla keskeinen osa sisätilojen olohuone.

Mielenkiintoinen lisäksi kaapissa olohuoneessa koko seinä voi olla lähellä sitä kannalta korimalli TV, lipasto ja sohvapöytä. Tällöin olisi huolehdittava, että kaikki elementit suunnittelu tehtiin kaltaisesta aineesta.

Kaapissa olohuoneessa ei tarvitse olla kokonaan täynnä laatikoita. Lisäys voi olla telineeseen tai hyllyyn jotka tuovat vaihtelua järjestelmään ja samalla tehdä siitä entistä tilava ja ei niin hankalia.

Jos eri syistä, päätät luopua ministeriksi olohuoneessa, se voi menestyksekkäästi korvata telineeseen hyllyt.

Tämä elementti voi myös olla erotin kaksi huonetta. Tämä on mahdollista, koska muotoilu tukielementit on asennettu kattoon.

Ei ole väliä kuinka suuri olohuone - sen muotoilu on tarpeen suunnitella ja toteuttaa hyvin, koska se on tila, joka on eräänlainen näyteikkuna talon, tavallaan, se edustaa elämäntapa omistajien ja yleinen ilmapiiri asunnossa. Olohuoneessa vietät aikaa perheen ja ystävien kanssa, kuunnella musiikkia suosikki-CD tai rentoutua hyvän elokuvan. Siten jokainen huonekalu, joka sijaitsee sen on valittava huolellisesti ja sovittiin yleinen tyyli ja luonne muotoilun.

Suosittuja elementtejä sisätilojen olohuoneen - liukuovi, koristeltu kuvia hiekkaa kuvion tai lasia, oljen tai metallista. Lasi kaapin olohuoneessa tuo matkustamoon lisää innovatiivisia ja moderneja. Nämä ratkaisut tarjoavat myös syvyyttä ja hienovarainen valon ja värin, he voivat yllättää meidät uusilla ja uusia visuaalisia tehosteita kuin yö ja päivä.

Mielenkiintoisia vaikutuksia voi luoda kaapin rintamilla kerättiin levyt syvärakenteen ja taiteellisen kerroksia, kytketään sarjaan lasissa. Pinta lasielementit lisäjännitykset mielenkiintoinen rakenne rintamalla. Hyvin omaperäinen ja omaperäisiin ratkaisuihin - yhdistelmä lasilevy, joka muistuttaa betonia. Tämä vaihtoehto on tarjolla faneille teollistuneempaa, ja ne, jotka eivät pelkää rohkeita ja nykyaikaisia ​​ratkaisuja.

Vaatekaappi seinään olohuoneessa

Kuten kaapit voidaan saavuttaa optimaalinen hyödyntäminen huonetilan kuin liukuovi säästää tilaa. Moderni muotoilu on erityisen toimivalla pienissä sisätiloissa, jossa ne merkittävästi säästää arvokasta lattiatilaa. Perinteiset vaatekaappi voitti kilpaile rakennettu. Coupe voi myös olla hyödyllistä käyttää tällaisia ​​näennäisesti hyödytön elementtejä joissakin huoneissa, kuten rampit, markkinaraon ja mukautettuja seinä. Sisäinen rakenne laitteen ja sisustusmateriaalit on valittu yksilöllisesti, joten voit poimia vaihtoehto lähes millä tahansa tarpeeseen.

Suurimpana haittana on sisäänrakennettu kaappeihin liukuovet on niiden hinta. Lopullinen hinta riippuu muun muassa mitat, käytetyt materiaalit, sekä design monimutkaisuus mukautetun kotelot.

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

Rakentaminen, kunnostus ja sisustus © 2018

Rakennettu olohuoneeseen seinässä

Olohuone - huone, jossa vietämme paljon aikaa ja usein tavata ystäviä ja perhettä. Siksi tilat tulisi aina olla mukavin ja tyylikäs. Tässä huoneessa pitäisi olla liikaa huonekaluja jäädä vapaata tilaa. Komerossa olohuoneen seinässä - on yksinkertainen ja käytännöllinen tapa laittaa kaikki hänen omaisuuttaan, mutta samalla säästää paljon vapaata tilaa. Millä vaihtoehtoja kaappeja olemassa ja miten valita, mitä haluat oman huoneen, opit tästä artikkelista.

Kaapeissa, jotka vievät koko seinän, on paljon etuja. Ensinnäkin on nyt monenlaisia ​​huonekaluja. Löydät kaapit, jotka sopivat kaikenlaisten sisätilat. Kiinnitä huomiota tyylikäs malli mielenkiintoinen viimeistely tai epätavallisia värejä. No katso kiiltävät pinnat tai kaappien ovet ovat visuaalisesti laajentaa tilaa.

Asiantuntijat neuvovat valita malli peilin seinään. Tämä voi lisätä tilaa lähes puoli. Mitä perusasiat, se voi olla sekä puu- ja muovista tai metallista. Jokainen materiaali varmasti on etunsa.

Toinen tärkeä seikka on se, että se on parempi ostaa modernin vaatekaapit. Liukuovien kaapista voi piilottaa ja hyllyt, ja laatikot, ja naulakot. Vaatekaappi käytännöllisempi ja tilavampi. Lisäksi ne eivät lennä avata, vaan yksinkertaisesti siirtyi sivuun, jolloin voit asentaa vieressä kaapissa jotain muuta, esimerkiksi tuoli tai sohva.

Huonekaluja, joka sijaitsee koko seinän, ei tee tilaa vähemmän, päinvastoin, asettamalla Tällöin voit alkaa hyödyntää paremmin niiden tilaa. Onhan pääsääntöisesti useita kaapit olohuoneessa ei asenna mitään huonekaluja ja vain tyhjää tilaa. Ja jos otatte koko paikka kompakti kaappiin, niin tämä menetelmä auttaa säilyttämään yhtenäinen tila.

On olemassa useita erilaisia ​​malleja elämiseen. Valinta huonekalut riippuu toiveiden ja tarpeiden mukaan. Katsotaanpa muutamia suosittuja valintoja huonekaluja.

Tämä on klassinen versio kaappiin. Hän ei ole rakennettu kapealla, vaan asetetaan seinään. Näiden huonekalujen tarvittaessa voidaan siirtää sivuun. Tämä muotoilu, pääsääntöisesti vie koko seinä ja ei ole jaollinen millään hyllyjä. Kokoa on helppo riitä edes ilman apua ammattilaisia.

Pohjan kaapin rungon on yleensä valmistettu puusta tai metallista. Sisällä kaikki hyllyt ja pohja on valmistettu lastulevystä.

Monet pitävät seinäkaapit ovat paljon käytännöllisempi. Voit kuitenkin asentaa se ei ole joka huoneessa. Tätä varten seinään täytyy valmistaa etukäteen tai kapealla sinun täytyy tehdä se itse.

Asennettu sisäänrakennettu vaatekaappi hieman monimutkaisempi. Mutta sen seurauksena saat tarpeeksi käytännön ja kestävä rakenne, joka ei vie paljon tilaa. Kaappiin käyttäen vähemmän materiaalia, koska useat seinät jäävät tyhjiksi. Tämän seurauksena kustannukset tämän tyyppinen kotelo on saatu paljon pienempi.

Erityistä huomiota kiinnitetään vaatekaappi, jota pidetään yhtenä kaikkein moderni design. Liukuovet paljon käytännöllisempi kuin vauhdissa. Niiden takana piilee useita hyllyjä ja tilaa tallentaa kaikki tarvittavat asiat.

Jos haluat käyttää kaapin, ei vain paikka, jossa laittaa vaatteita ja kenkiä, niin kannattaa valita seinään. Suuri kaappi, jossa on hyvin suunniteltu ulkoasu mahdollistaa asentaa sen TV, hyllyt kirjoja ja matkamuistoja, tai avoimet ikkunat. Kaikki riippuu toiveesi, voit aina poimia vaihtoehto, joka täysin vastaa tarpeitasi.

Valita hyvä vaatekaappi on aina hyvin pitkä ja vaikea. On monia vivahteita, jotka on otettava huomioon ennen ostamista. Katsotaanpa pääkohdat että kannattaa kiinnittää huomiota ostaessaan hienoja huonekaluja.

Sekä makuuhuoneessa ja eteisessä kannattaa yrittää valita korkealaatuisia huonekaluja, jotta ei tuhlata aikaa.

Jos ostat vaatekaappi, aina kiinnittää huomiota siihen, miten hyvin hän avasi oven. Clip ajon ei irtoa ja taivuttaa oven.

Jos mahdollista, se on parempi ostaa kalliimpi vaihtoehto roikkuu ovi. Tällöin videoleike sijaitsee päälle. Se on paljon helpompaa, koska tässä tapauksessa lähtö on suojattu pölyltä ja kaikenlaisia ​​pieniä eriä, mikä tarkoittaa, että ovi ei ole juuttunut.

Laatu tuotteen vaikutus on suurelta osin, se on valmistettu mistä tahansa materiaalista. Paras laatu vaihtoehto - se on puusta. Mutta myös on puinen kaappi melko kalliita. Siksi valmistajat yrittävät tarjota edullisemman vaihtoehdon.

Yksinkertaisin vaihtoehto - se on tehty lastulevystä kaapit. Yleensä tämä materiaali on varsin halpaa. Se on pakattu kierrätetään, se tekee hinta niin alhainen. Tietenkin on valmistetut kalusteet lastulevy halpa, mutta on myös haittoja, kun se hänen. Tärkein niistä - hydrofiilinen. DSP nopeasti imevät kosteutta. Siksi, jos huone on suuri kosteus tai lämpötila muuttuu jatkuvasti, vaatekaappi kestää hyvin pitkään.

Enemmän laadukkaita materiaali - MDF on. Huonekalut pois se ja saada vahvempi ja kestävät kosteutta. Hyvin usein, MDF tehdä moderni vaatekaappi.

Seuraava kohta, johon kannattaa kiinnittää huomiota - tämä on toimivuus kaapin olet valinnut. Tässä se on tarpeen keskittyä heidän tarpeisiinsa ja määrä vaatteita, että sinulla on.

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi kiinnittää huomiota - tämä on sen syvyys. Että sen avulla voidaan määrittää, kuinka paljon asiat mahtuvat kaappiin. Ne voidaan järjestää yhteen riviin tai kahteen.

Jos huone sinulla on pieni, se on parasta valita kaikkein kompakti versio, jossa kaikki vaatteet on ripustettu peräkkäin. Se on aivan tarpeeksi, jos sinulla ei ole niin paljon. Mutta joka tapauksessa, kyky sijoittaa asioita ripustimet, sinun täytyy olla tekemään pitkiä mekkoja tai housut ei epäröinyt.

Mitä korkeus kaapin seinään olisi parasta päästä kattoon. Joskus on myös variantteja parvet. Se on myös varsin kätevä, koska siellä voit tallentaa kaikki asioita, joita ei tällä hetkellä tarvita.

Huomioi myös läsnäolon eri hyllyt ja muita osastoja. Niistä se riippuu siitä, miten mukava jaat asioita kaudella ja tarkoitus. On olemassa tavallisia vaihtoehtoja on useita hyllyjä ja käytännön laatikot. Mutta jos sisältö kaappi jotain ei sovi, voit tehdä huonekaluja tilauksesta. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että tässä tapauksessa osto maksaa huomattavasti enemmän.

valmistajat usein ilahduttavat meitä kaikenlaisia ​​toiminnallisia pikku asioita, jotka todella tekevät elämästä helpompaa. Näitä tietoja ovat mukava ulosvedettävä laatikot säilytystä kaikki pienet asiat, sekä pyykin koriin, ripustimet miesten siteet ja vyöt.

Jotkut valmistajat ovat menneet eteenpäin ja johti luomiseen kaapit uudelle tasolle, lisäämällä sen suunnittelu hissejä, joka kykenee sekoittumaan ripustimet korkeuteen kolme metriä. Joten jos sinulla on huone, jossa erittäin korkea katto, voit valita sopiva korkeus kaappi, jossa hissi ja siten ratkaista kaikki ongelmat tilaa.

Ulkonäkö huonekaluja myös tärkeä rooli hankinnassa. Valitut vaatekaappi, tietenkin, pitäisi mahtua sisälle, ja täydentää sitä hienosti.

Koska kaappi vie koko seinän, kaikki painopiste arvotaan hänelle. Tämä tarkoittaa, että se on joko piilossa liukuovet koristeltu mielenkiintoisia kuvio, tai muuten olla avohyllyt, jossa voit sijoittaa koriste-esineitä tai asettaa halutun tekniikkaa.

Valtava suosio kaapissa peilattu ovet. Peilipinta voi olla vain yksi lehti, tai kaikki kerralla. Toisessa tapauksessa saat täysin heijastava seinä, joka näyttää erittäin vaikuttava. Tärkeää on, älä unohda säännöllisesti pyyhi peili.

Kuten tiedetään, peilipinta merkittävästi lisätä tilaa, mikä on erittäin hyvä pienille olohuoneisiin. Ja jos pelkäät, että olet vahingossa rikkoa oven, valitse malli, jossa lasin pinta käsitellään erikoistekniikkaa, joka tekee peili kestäviä ja kestävät mekaanisia vaurioita. Muuten, moderni teknologia voi säästää lialta ja jos valita sopiva pinnoite suojaa pölyltä ja raitoja.

Asiaa yhdessä väritys aina ratkaistu erikseen. Keskity värimaailman huoneessa ja aina muistaa, että kaappi - se on massiivinen rakenne, joka on herättänyt paljon huomiota, ja siksi sen väri tulee olemaan yksi hallitseva huoneessa.

Myös kaapit seinään näet seuraava video.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin