Kolmivaihemittarin Mercury

Kolmivaiheinen mittari "Mercury 230": arvioita ja kytkentäkaavio

Laskuri "Mercury 230" - tämä laite on suunniteltu mukautumaan teho ja energia (reaktiiviset aktiivinen) yhteen / kahteen suuntaan kolmivaiheisen 3- tai 4-johdin-AC-järjestelmän (50 Hz: iin) mittamuuntajilla. Hän pystyy ottamaan huomioon tariffeja päivänä alueilla, tappioita, ja lukemat ja välittää tietoa energiankulutuksesta digitaalisen liitännän kautta.

Laskuri "Mercury 230" on seuraavat ominaisuudet:

 • Ulkomitat - 258h170h74 mm.
 • Laitteen paino - 1,5 kg.
 • Välinen aika tarkastusten - 120 kuukausi.
 • MTBF - 150000 tuntia.
 • Keskimääräinen käyttöikä - 30 vuotta.
 • Takuuaika - 36 kuukautta.

Kolmivaiheinen laskuri "Mercury 230" tekee säilytyksestä, mittaamista, laskentaa, ja lähtö LCD-käyttöliittymä voidaan sen jälkeen siirtää sähkön (reaktiivisia ja aktiivinen) kullakin nopeudella erikseen ja kumulatiivisesti aikoja kaikkien tariffit:

 • Siitä hetkestä, jolloin lukemat nollata.
 • Alussa ja kuluvan päivän.
 • Alussa ja edellisen päivän aikana.
 • Alussa ja kuluvan kuukauden.
 • Alussa ja kunkin edellisen 11 kuukautta.
 • Alussa ja kuluvan vuoden aikana.
 • Alussa ja edellisen vuoden aikana.

Laskuri "Mercury 230" pystyy säilyttämään ohjaus tariffien 4 päivä vuonna 4 eri 16 aikavyöhykkeet päivä. Joka kuukausi laite on ohjelmoitu yksilöllisten tullitaulukon. Muutaman päivän kuluttua vähimmäisaika tariffi on yhtä kuin yksi minuutti.

Myös tehomuuntajien ja voimajohdot voidaan ottaa huomioon tekniset tappioita.

Lisäksi laskuri "Mercury 230" voivat suorittaa mittauksen verkon tällaisten parametrien:

 • Hetkelliset arvot reaktiivisen, aktiivinen ja näennäisteho summan vaiheiden ja kunkin vaiheen vektorin, joka osoittaa suuntaan täyden tehon.
 • Taajuudella toimivassa verkossa.
 • Vaihekulmien väliset jännitteet, käyttöjännitteet ja vaihevirtaa.
 • Ohjaamiseksi energia ja voima siirtää kuorman korkean impedanssin tilaan pulssilähdön suurempi pisteessä.
 • Tehokerrointa vaiheiden ja määrää kunkin vaiheen.

Jäljelle jäävä log seuraavat tiedot:

 • Aika, jolloin vaihelaskurin "Mercury 230" on päällä / pois päältä.
 • Lisäten samalla asennettu teho ja energia rajoja.
 • Korjaamisen tullitaulukon.
 • avaamiseen / sulkemiseen laitteen ajan.
 • aika ulkonäön / katoaminen vaiheiden 1,2,3.

Sähkömittarin "Mercury 230" voidaan esittää seuraava liitäntä:

Sähkömittarin "Mercury 230" nestekidenäytön näyttää seuraavat tiedot:

 • Nykyinen päivämäärä ja kellonaika.
 • Taajuudella toimivassa verkossa.
 • Tehokerroin yhteensä kolme vaihetta ja niissä kaikissa.
 • Nykyisen ja vaiheen jännite kunkin vaiheen.
 • Ilta ja aamulla ruuhka reaktiivisia ja aktiivinen teho edellisten kolmen kuukauden aikana ja nykyisen.
 • Mitattu arvo on valmis, pätö- ja loisteho (integrointijakson yhtä suuri kuin yksi sekunti) yhteensä kolmen vaiheen ja kunkin käyttötarkoituksen kvadrantissa sisään, joka sijaitsee vektorissa näennäisteho.
 • Arvo kulutuksen reaktiivisen ja pätötehon kokonaisuudessaan kaikkien tariffit ja joista jokainen kumulatiivisesti. Mittaustarkkuus - sadasosaa kVar / h kW / h.

Tässä tapauksessa laskuri on kytketty verkkoon. Asennus on melko yksinkertainen - sinun tarvitsee vain liittää tulon ja lähdön puolin kaapelin päät.

Tässä tapauksessa on tärkeää olla sekoittamatta kytkinpiireille:

Asennuksen aikana kaikki käytettävissä rajoitteet harkita. Suora sisällyttäminen käytetään yleensä verkkojen suuruus virtaavan nykyinen ei ole yli 100 A. Epäsuora laskelmat ovat osoittaneet, että vakiintuneiden valta sähköenergian kuluttajat tällaisessa tapauksessa ei saa ylittää 60 kW. Määrä läpi kulkevan virran laskuri "Mercury 230" Art, on yhtä suuri kuin 92 A niin, kulutuksen määrä.

Läsnä ollessa asunnon tai talon normaalin joukon kulutuselektroniikan laitteet - ilmastointi, pesukone, TV ja jääkaappi - kuten annostuslaitteen yhteydessä järjestelmä voi puolustautua. Jos kuitenkin kuluttajat johtua kattila, on edullista valita erilainen tapa kytkeä.

Polukosvennaya kytkentäkaavio

Tällaisessa suoritusmuodossa käytetään kytkemään kapasiteetti on sähkötehon kulutusta yli 60 kW. Tässä piirissä virtamuuntajien käytetään, ominaisuus, joka on aika, että ensiökäämi on korvattu sähköjohdon.

Seurauksena, virtaa toissijaisen käämin johtimen lakien mukaan induktiojännitteen tapahtuu. Ilmaisin on, että jännite on kiinteä mittalaitteiden. Laskea kulutetun energian on kerrottava muuntosuhteen laskurin.

Yhteyden laskuri "Mercury 230" AM tällä tavalla voi olla eri järjestelmien, joista kukin virtamuuntajat on käytetty alkuperäinen tietolähde.

Desyatiprovodnaya johdotuskaavio pidetään yleisin. Sen tärkein etu on mainittava läsnäolo galvaanisen erotuksen mittaus- ja vallan piirit. Haittana tässä suoritusmuodossa on suuri määrä yhteydessä käytettyjen lankojen.

Sekvenssi yhdistää mittarin muuntaja ja se on seuraava:

Asentamalla annostuslaitteen liittämistä varten muuntajia aukko piiri käyttää erityistä päätteet, joiden nimet ovat L1 ja L2.

Toisen suoritusmuodon yhteydessä laskurin avulla polukosvennoy järjestelmä - vähentämään virtamuuntajien on muoto, joka muistuttaa tähti. Tässä tapauksessa asennus helpottaa annostelulaitetta, koska asennusta varten vaatii vähemmän johtoja, tämä saavutetaan monimutkaisuus sisäisen piirin. Tällaiset muutokset eivät vaikuta millään tavalla tarkkuuteen ja laatuun todisteita.

On toinen versio yhteyden käyttäen virtamuuntajien - semiprovodnoy. Tähän mennessä hän on vanhentunut, vaikka se löytyy reaalimaailmassa. Suurin haittapuoli on puute galvaaninen erotus mittaus- ja prosessi ketjuja. Tämä ominaisuus tekee tätä vaarallista järjestelmän ylläpitämiseksi.

Annostelemiseksi toimivissa laitteissa käyttämällä muuntajien ohjeellisia asiakirjoja formuloida erityisesti vaatimuksen välillä mittarin ja sähköjohdot on asennettava riviliittimen tai paneeli, jonka kautta tarvittavat liitännät.

Tarvittaessa, toisiokäämin shuntataan, ja viittaus laskuri on kytketty mittausjärjestelmän. Läsnäolo tyynyt huomattavasti helpottaa asennusta. Laitteet voidaan poistaa ja korvata toisella ilman sulkemista, kun taas pää- verkkoon.

Välineitä mukaan laskentaan mittausmuuntajat ei aina ole määritettyjä parametreja. ne olisi tarkistettava jonkin ajan kuluttua.

On tärkeää ottaa huomioon näiden erien otettaessa lukemia. Polukosvennye liitäntäkuvia tarvitsevat lisähuomiota. Myyntiorganisaatiot mieluummin työskennellä suoraa Kytkinlaitteet.

Counter "Mercury-230": epäsuora yhteys

Tällainen vaihtoehto on liittää annostelulaite ei käytetä kodin piirissä. Epäsuora järjestelmä on suunniteltu kirjanpito sähkötehon tuotannon renkaan liike. Näitä ovat ydin-, vesi- ja lämpövoimaloiden.

Renkaissa, jotka poikkeavat generaattori asettaa virtamuuntajilla. Tietoja päätelaitteiden muuntajien syötetään annostelulaitetta, vahvistamista määrä tuotetun sähkötehon. Viime kautta jakelujärjestelmien tapaan lähetyksen, toimitetaan asiakkaille yhteydessä verkkoon.

Counter "Mercury-230" (hinta - 3 000 ruplaa) käytetään pieninä moottorin ja kotitalouksissa tilille määrän sähköenergian. Tämä laite asennetaan huoneeseen tai suljettuun kaappiin, jossa lisäsuojan haittavaikutuksilta ympäristötekijät.

Kuluttajat ovat olleet useita myönteisiä seikkoja erityisten kirjanpidon laite:

 • Kompaktit mitat.
 • Oma pieni virrankulutus.
 • Poistaminen oplombirovochnoy osa ulospäin.

Säilyttäminen ja jakelu Sähköenergian ovat vaativia teknisiä tehtäviä. Johdotus ja laskurit tulisi suorittaa tiettyjä tiukkoja sääntöjä.

Kolmivaihemittarin Mercury

Kolmivaiheinen sähkömittareiden

- tarkkuus luokan A / R: 0,5s / 1,0; 1,0 / 2,0;

- Nim. jännite: 230V

- Nim. Nykyinen: 5A; (Max. 10, 60, 100 A)

- teho profiili 1-60 minuutissa (30 min. = 170 päivä, 60 päivä = 340 min.)

Laskuri mittaa parametrit kolmivaiheisen verkon (vaihe virta, jännite, virta, jne.), Tallentaa tehon profiili kuormitus johtaa tapahtumaloki ja SCE.

- tarkkuus luokan A / R: 0,2S / 0,5; 0,5s / 1,0; 1,0 / 2,0;

- Nim. jännite: 57,7 V; 230

- Nim. Virta: 5A (enintään 10, 60, 100 A.);

- kaksi teho profiili 1-60 minuutissa (30 min. = 170 päivä, 60 päivä = 340 min.)

- tarkkuus luokan A / R: 0,5s / 1,0; 1,0 / 2,0;

- Nim. jännite: 57,7 V; 230

- Nim. Virta: 5A (enintään 10, 60, 100 A.);

- kaksi teho profiili 1-60 minuutissa (30 min. = 170 päivä, 60 päivä = 340 min.)

Laskuri mittaa parametrit kolmivaiheisen verkon (vaihe virta, jännite, virta, jne.), Ja tallentaa profiilin kuorman menetys profiili johtaa tapahtumalokeja ja SCE, ohjaa kuorman. Käytettäväksi erilaisissa AMR se tarjoaa laajan valikoiman rajapintoja on plug-in-liitäntäyksiköiden.

Luokan tarkkuus A / R: 0,5s / 1,0; 1,0 / 2,0;

- Nim. jännite: 57,7 V; 230

- Nim. Nykyinen: 5, 10A (. Max 7,5, 60, 100 A)

- Tehoprofiili 1-45 minuutissa (30 min. = 85 päivä)

Laskuri mittaa parametrit kolmivaiheisen verkon (vaihe virta, jännite, virta, jne.), Load profiilin ja tallentaa profiilin menetys johtaa tapahtumalokeja ja SCE.

pätöteho, multirate

Mittaamiseksi aktiivista energiaa.

- luokka yksityiskohdat: 1,0

- Nim. jännite: 230V

- Nim. Virta: 5A (. Maks 60 A)

- lukumäärä tariffien 4

Laskuri mittaa parametrit kolmivaiheisen verkon (vaihe virta, jännite, virta, jne.), Johtaa tapahtumaloki. Määritellään ja luetaan tietoja -hotellissa infrapunaportin. Asennettu DIN-kiskoon.

pätö- ja loistehon monitariffiset

Mittaamaan pätötehon ja loistehon.

- tarkkuus luokan A / R: 1,0 / 2,0;

- Nim. jännite: 230V

- Nim. Virta: 5A (. Max 60,80,100A)

- Tehoprofiili 1-45 minuutissa (30 min. = 190 päivä)

Laskuri mittaa parametrit kolmivaiheisen verkon (vaihe virta, jännite, virta, jne.), Stores kuorman profiili johtaa tapahtumalokeja ja SCE. Asennettu DIN-kiskoon.

- määrä tariffien 1;

- tarkkuus luokan A / R: 0,5s / 1,0; 1,0 / 2,0;

- Nimellinen vaihe jännite: 57,7 V; 230;

- Nim. (Max.) Nykyinen: 5 (60) A; 10 (100) A.

Laskuri mittaa parametrit kolmivaiheisen verkon (vaihe virta, jännite, virta, jne.).

Mitata aktiivisen sähköenergian. Varustettu antireversnym lukulaitetta. Suojassa virheellinen kytkentä. Asennettu DIN-kiskoon.

- Luokka A tochnocti: 1,0;

- Nim. vaihe jännite: 230 V;

- Nimellinen (max.) Nykyinen: 5 (60)

Mitata aktiivisen sähköenergian. Se on pienikokoinen. Varustettu antireversnym lukulaitetta. Suojassa virheellinen kytkentä. Asennettu DIN-kiskoon.

- Luokka A tochnocti: 1,0;

- Nim. vaihe jännite: 230 V;

- Nimellinen (max.) Nykyinen: 5 (60)

- Nim. jännite: 57,7 V; 230

- Nim. Nykyinen: 5A; 10A (. Max 100 A) - Antireversnoe sähkömekaaninen. lukulaite

Yksivaiheinen sähkömittareiden

- luokka tochnocti A / R: 1,0 / 2,0;

- Nim. vaihe jännite: 230 V;

- Nimellinen (max.) Nykyinen: 5 (60) A;

- lukumäärä tariffien 4.

- luokka tochnocti A / R: 1,0 / 2,0;

- Nim. vaihe jännite: 230 V;

- Nimellinen (max.) Nykyinen: 5 (60) A;

- määrä tariffien Jopa 4.

- luokka tochnocti A / R: 1,0 / 2,0;

- Nim. vaihe jännite: 230 V;

- Nimellinen (max.) Nykyinen: 5 (80) A;

- määrä tariffien - jopa 4.

- Luokka A tochnocti: 1,0;

- Nim. vaihe jännite: 230 V;

- Nimellinen (max.) Nykyinen: 5 (60) A;

- Lukumäärä tariffien -4

Laskurit asennuksesta ulkotiloihin ulkoisilla mittareilla

- Nim. vaihe jännite: 230 V;

- Nimellinen (max.) Nykyinen: 5 (80) A;

- määrä tariffien - jopa 4.

- Nim. vaihe jännite: 230 V;

- Nimellinen (max.) Nykyinen: 5 (80) A;

- määrä tariffien - jopa 4.

Laskurit tuki DLMS / COSEM protokolla

- tarkkuus luokan A / R: 0,2S / 0,5; 0,5s / 1,0; 1,0 / 2,0;

- Nim. jännite: 57,7 V; 230

- Nim. , A: 5 (max 10; 60; 100).

- 2-teho profiilin 1-60 minuuttia (30 minuuttia = 170 päivä, 60 päivä = 340 min.).

- tarkkuus luokan A / R: 1,0 / 2,0;

- Nim. jännite: 230V

- Nim. , A: 5 (makc 60).

- 2-teho profiilin 1-60 minuuttia (30 minuuttia = 170 päivä, 60 päivä = 340 min.).

Kolmivaiheisen sähköinen mittari Mercury-230

Elohopea-230 TU AVLG 411152-021 kirjanpidon ja mittaus aktiivinen tai pätö- ja loistehon kolmivaiheisessa vaihtovirta taajuus on 50 Hz: 4-m hinnat yhteen tai kahteen suuntaan. Läsnäolo muutoksia profiilin teho. Vain yksi sähkömittari Venäjällä ehkäisee mahdolliset varkaudet sähkön vastaisesti Virtapiirien yhteyden asteittain yksisuuntainen laskurit. Tarkkuus luokka 0,5 (1,0) 1,0 (2,0). CAN-liitäntä.

Ominaisuudet mittarin Mercury 230

-laajennetun käyttölämpötiloissa;

-Teknologinen tarkkuusluokka marginaali;

-digitaalinen ja pulssilähdöt sallia laskurit sekä itsenäisesti että AMR-järjestelmään;

-alhainen oma energiankulutus;

-mittareiden sarjaliikenneliitännän SAN, jotka vaihtavat tietoja IBM PC;

-2 on laskurin näyttötila (salakuuntelu) manuaalinen ja automaattinen;

-yksittäinen laskuri Venäjällä ehkäisee mahdolliset varkaudet sähkön vastaisesti Virtapiirien yhteyden asteittain yksisuuntainen laskurit.

Nimellisjännite,

Nimellinen (maksimi), A

Taajuus mittausalue, Hz

Pysyvä laskurit laskee ./ (kWh); cpm ./ (kvar.ch)

- telemetriassa tilassa

- tarkastusta tilassa

Suurin pulssilähtö vaihtoehtoa:

Kuluttama kokonaisteho, jonka jännite piiri ei ole enemmän kuin B *

Aktiivinen virrankulutus jännite, W

Kuluttama kokonaisteho virtapiirissä max, V *

Ulkoinen tai sisäinen

CAN Digital Interface

Käyttölämpötila ,? C

Tuntia Paino, kg

Mitat (pituus, leveys, korkeus) mm

* - muuttamalla jatkuvasti päivittämään tietoa nestekidenäytön 1-255 sekuntia voi tallentaa laskurin toiminta lämpötiloissa alas - 40 ° C ?.

paikannin käyttöliittymä, lukijalaite

Mittaus pätötehon 1st suuntaan

Ulkoinen, CAN-liitäntä, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Ulkoinen, CAN-liitäntä, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Ulkoinen, CAN-liitäntä, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Mittaus pätö- ja loistehon 1st suuntaan

Ulkoinen, CAN-liitäntä, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Ulkoinen, CAN-liitäntä, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Ulkoinen, CAN-liitäntä, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos?

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos ?. Profiili voimakas.

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos ?. Profiili voimakas.

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos ?. Profiili voimakas.

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus per vaihe: virta, jännite, taajuus, cos ?. Profiili voimakas.

Mittaus pätö- ja energia 2 suuntaan

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus vaihetta kohti: aktiivinen ja reaktiivinen energia 2 suuntaan, taajuus, cos ?. Profiili voimakas.

Sisäänrakennettu, CAN-, LCD

Mittaus vaihetta kohti: aktiivinen ja reaktiivinen energia 2 suuntaan, taajuus, cos ?. Profiili voimakas.

Resurssit, energia mittari elämiä

- minimiaika epäonnistumiseen vähintään 55000 tuntia.

- Kalibrointiväli 8vuosi

- keskimääräinen elinikä on vähintään 30 vuotta

- takuuaika 36 kuukautta.

 • teknistä pätevyyttä

Keskimääräinen artikkeli: 0 Äänet: 0 ystävät.

Kommentit (6) | Keräsin (0) | merkitä

Lisätä kokoonpano edellyttää rekisteröitymistä

Rekisteröintitodistus Median EL FS 77-59178 of 03.9.2014 antama Roskomnadzor

Käytettäessä materiaalia sivuston on pakollista