kolmivaiheinen pistorasia

Kytkeminen kolmivaiheisen socket 5 erilaista

Kolmivaiheinen liitäntään voi ostaa mistä tahansa erikoistunutta, rautakaupasta tai internetissä yhteydessä kasvuun tason sähkönkulutuksen, tarvitaan kolmen vaihetulo talossa. Aikaisempi kolmivaiheinen pistorasiat käytetään pääasiassa teollisuudessa, mutta nykyään yhä useammin ne löytyvät asunnossa tai kotiin työpajoja. Jos talo sijaitsee kolmivaiheisen kattila, sähkökattila tai ilman pistorasia ei enää riitä. Kolmivaiheinen laitteet voivat erottaa suunnittelu, mutta on aina vähintään neljä kosketinta, joista kolme kuuluu vaihe ja neljäs toimii maataso. Jotta kunnolla asentaa talossa tässä pistorasiaan, sinun täytyy tietää säännöt yhteyden ja ominaisuudet itse laite.

Ennen kuin asennat ulostulo on oikein valitse se. Voit tehdä tämän, sinun täytyy saada tutustua sen nähtävyyksiin ja merkinnät itse pakkaukseen pistorasiaan. Merkintä on yhteydessä sovellettava nimityksiä laitteen kokoa.

Tänään esitellyt tällaisia ​​kolmivaiheisen pistorasiat:

 1. Pistorasia 380 V kolmen vaiheen ja maan. Suunniteltu sähköjärjestelmiä maadoitettu neutraali.
 2. Pistorasia 380 viisi aikaväliä, ne ovat välimatkan päässä toisistaan ​​ympyrää välinen etäisyys on 72 astetta. Vaihe järjestetään myötäpäivään, jakaa nollakoskettimen.
 3. Pistorasia 380 yksi vaihe on käytettävissä vain sarja 2 liittimet ovat kolmion järjestely jossa etäisyys 120 astetta.
 4. Astiasta, jossa on yksi ainoa vaihe, nolla ja maa 5 tuntia. Se eroaa edellisestä muodossa, esijännitetty myötäpäivään 30 astetta, liittimiin.
 5. Pistorasia 380, jossa on kaksi vaihetta ja nolla ja pistorasiat erillään 90 astetta. vaihe järjestely tässä muodossa ovat deametralno.

Kaikki merkinnät, pistorasiat peräisin kolmivaiheisen jännitteen ja on yhtäläisyyksiä ulkonäkö. Nimitykset sisältävät tietoja nimellisvirta, jännite, virta sellainen, olemassa olevia rajoituksia käytössä ja nimellistaajuus.

Määrä liittimiä pistorasiaan valitaan tämän periaatteen mukaisesti. Jos kuorma on kytketty delta yhteydessä liittimien määrä on 4. Nimittäin 3fazy A, B, ja C 0 ja suojaava PE.

Jos yhteys suoritetaan tähden, aikavälien lukumäärän on 3-vaiheen neutraali ja maa.

On parasta ostaa 380V pistorasiaan, joka on suljettu erityisellä suojalla

Parantaa suojausta sähköiskua vastaan ​​levitetään määrä pistorasioiden ei ole pienempi kuin 7, jossa kolme vaihetta ovat 0 ja sen toimintaa maadoitus. On tärkeää muistaa, että säikeiden halkaisija on kytketty kolmivaiheisen pistorasia tulee olla vähintään 2,5 mm 2.

Kolmivaiheiset pistoke on luokittelu:

 1. Asennustapa kaikenlaisia ​​eri myyntipisteistä. avoin malli on asennettu yläpuolella tavalla käytettäväksi sisällä ja ulkona. Jos talo johdotus on piilotettu, asiantuntijat suosittelevat käyttää suljettujen pistorasiaan, joka voidaan asentaa suoraan seinään.
 2. Vastustuskyky ulkoisista vaikutteista on merkinnyt sen IP-koodi. Numerot vieressä kirjaimet tarkoittavat tason suojan kosteuden tunkeutumista ja hiukkasia. Periaatteessa kaikkea olemassa pistorasiat merkitty IP44, niiden keskimääräinen suoja voidaan käyttää märissä olosuhteissa.
 3. Ajanvaraus pistorasiat ovat saatavana tai ilman maadoitus.

Useissa liikkeissä löytyy muovinen suojaava sulkimet, jotka avautuvat, kun pistoke työnnetään liittimeen. Joissakin malleissa on erityinen ulostyöntimissä, ajastimia ja RCD-järjestelmä.

Ominaisuudet liitäntöihin 380 volttia

Pistorasiat 380 volttia valitaan turvallisuusnormeja. Jotta ei tehdä virhettä sinun täytyy tutkia tyyppejä ja niiden edut ja haitat.

 1. On Virtaliittimet ja pistoliittimet RSH-JM. Ihmisiin, komponentit yhdiste nimeltään äiti ja isä. Näitä yhdisteitä käytetään linja jännite jopa 380V, jolloin nimellinen virtaukset 25-30 A.
 2. Liittää käytetyn kaapelin ruuviliittimiä, joka varmistaa kosketuksen luotettavuus. Kestävän yhdisteitä voidaan käyttää myös jousipidikkeet. Kotelo edelleen ruusukkeita valmistettu kestävästä materiaalista, joka mahdollistaa ulostulon kestämään eri kuormia.
 3. Kosketus tämän tyyppinen voi olla tasainen, lieriömäinen, tai niiden yhdistelmä. Hankkia pistoliitin on yhdistetty.

Liittimet RSH-HS on edullinen, joka on hieman, mutta etu. Haitat ovat standardin musta väri tuote, joka ei voi olla sopiva perusrakenne huone.

Pistorasiat SSI-125 on myös suunniteltu toimimaan, joiden jännite on 380 volttia, voidaan käyttää ympäristöissä, joissa korkea ilmankosteus.

poistovälineiden Lyhenne - IAC paikallaan virtaliitin 32 nimellisvirrasta ja 5 sauvat kolme vaihetta, neutraali ja maahan. Tämäntyyppinen pistorasia on kiinnitetty tulpat muurin yli. Käytetään yhteyden sähkölaitteita, joiden kapasiteetti on 63-125 A. Kiinnitys elivät tapahtuu kiristysruuvilla. Johtuen siitä, että ruuvi jää lovi, se saattaa katketa, kun pitkäikäisen toiminnan.

Kolmen vaiheen pistorasiaan maadoitusliitin

Pääkomponentit kolmivaiheisen pistorasiaan maadoitusliitin ovat: kotelon, suojus, mekanismi, tiivisterengas. Lisäksi, mikä tahansa kolmesta vaiheesta on pistorasian. Tämä kontakti tuodaan ruuvikytkentäalusta, joka suorittaa virran funktiona kulkeutumisen.

Päätarkoitus maadoituskontakti on:

 • Turvallisen käytön takaamiseksi;
 • Kun vuoto nykyinen pysäyttää sähkön;
 • Se varmistaa vakautta automaattinen katkaisu suojaa.

Kolmivaiheinen Maadoitetut pistokkeet, naaras on korkean turvallisuustason

Perustiedot pistorasiaan varmistaa ihmisten turvallisuuden ja merkittävästi pidentää sähkölaitteet. On mahdollisuus kytkeä maahan ja ilman.

Liitospistoistukan kontakti 380 voltin 4

Kun pistorasia on ostettu, se on liitetty oikein.

Voit tehdä tämän sinun tulee noudattaa tällaisia ​​ohjeita:

 1. Jos mitään työtä liittyvät sähkön, ensimmäinen asia sinun täytyy katkaista linjan, jolla yhteys muodostetaan. Sen jälkeen, erityinen indikaattori on vahvistettu Jännitteen puuttuessa. Tämä vaihe on tarpeen tehdä, jotta suojautua sähköiskun.
 2. Liittimissä merkitty L1, L2, L3 on liitetty toisin muodostetussa vaihe. Satunnainen vaihejärjestys on virheellinen.
 3. On merkille "maa" on tarpeen kytkeä maadoitusjohtimeen.
 4. Liittimessä on merkitty N liitetty nollajohtimeen.

Tärkeintä älä sekoita ja vahingossa Yhdistä vaiheen johdin liittimiin N ja PE. Liittäminen pistorasiaan 380 volttia ei ole liikaa vaivaa, tärkeintä olla varovainen ja noudattaa perussääntöjä turvallisuutta.

Ennen sähkön turvallisuuden, tarkista kaikki liitännät. Jälkeen uudelleen virran tarpeen testata vaihejännite koteloon. Sen jälkeen, kun jännite mitataan vaiheiden välillä magneettisen toimilaitteen ja riviliittimen. Jos yhteys on oikea, jännite on asetettu 3680 volttia.

Nykyaikaiset valmistajat ovat kehittäneet kätevä ja turvallinen tapa asentaa.

Periaate perustuu perustamisesta sähköisen kosketuksen asuin langan IDC ansiosta edelleen kiinnityksen. Ennen kuin valitaan pistorasia, varmista, että nastat pistoke ja pistorasia järjestely. Asennettaessa kaikki turvallisuusmääräykset ja liitäntä ehtojen on täytyttävä. Hankkia pistorasiat ja niihin liittyvien tuotteiden täytyy olla ensin vähittäiskauppa, jossa he voivat antaa kaikki tarvittavat asiakirjat tuotteen laatua ja kuulee, kun kysymykset (OLH). Teollinen järjestelmä olisi ilmoitettava korkealaatuisia.

Piirteet kolmivaiheinen pistorasiat (video)

Yhteenvetona voidaan todeta, että sähkölaitteet, joita käytetään nykyään liittää vaativat erityistä kolmivaiheinen pistorasiat. Tämäntyyppinen socket on oma vivahteita yhteydessä, jota ei pidä jättää huomiotta.

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kolmivaiheinen pistorasia - mikä se on?

Ennen kuin voimme sanoa mitään kolmivaiheisen myyntipisteistä, pitäisi hälventää muutamia yhteisiä

harhaluulot: keittiössä menekkiä

sähköliesi kerrostalot NO-vaihejännite -

katselen laskuri sähkökeskuksen: hän yksivaiheinen (joka

toimittaa sinulle kateissa sähköä?); kolmivaiheisella yhteys

laitteet voivat käsitellä kenellekään, ilman erityistä koulutusta ja kokemusta

työ, kaatamalla kolmivaiheisen sähköverkkoihin ei poikkea tavanomaisten

Lähettämistä 220 - jos tiedät mitä on ero ulkoisesta pistorasia asennetaan kylpyhuoneeseen - nämä

Tieto todellakaan ole riittävää oikea asennus ja liittäminen sähköverkkoihin.

Kaikki lukea täällä nyt annetaan vain

laajentaa näköaloja, eikä mitään muuta. Mukaan toimiessaan

01.01.2013 Vuoden GOST R 54149-2010:

Sähköiset pieni jännite vakio nimellisjännitteen

Unom virtalähde on 220 V (välillä vaiheen ja nollan johtimet

yksivaiheinen ja kolmen vaiheen nelijohtiminen järjestelmä), ja 380 (välillä vaihe

johtimet kolmen ja neljän johtimen kolmivaihejärjestelmissä) 1.

1) Kun siirto pienjänniteverkkojen

jännite mukainen GOST 29322 standardi Unom on yhtä suuri kuin 230 (välillä

vaihe ja neutraali johtimet), 400 (vaihejohtimien).

400 - se ei ole

vitsi - niin se ravistaa, joka ei löydä (parhaassa tapauksessa, jos se on vahva

onnekas). Siksi vain lukea ja ravistelee päätään.

Kolmivaiheinen pistorasia on nointvetnoy osa kolmivaiheisen pistoke ja yhdessä ne muodostavat

liitin tehon syöttöjohdon laitteita. Kuten nimi kertoo, pistorasia ja pistoke

on vähintään kolme kosketinta, yksi kutakin vaihetta varten, sekä kosketin

työ nolla ja useammin kosketukseen suojaavan nolla (maa). koska teho

3-vaihe riviä käytetään pääasiassa suuritehoiset laitteita, ja

mekanismit, kontaktien kautta liittimien virtaa huomattavia virtoja, mikä tarkoittaa, että nämä

koskettimet on oltava riittävän suuri poikkipinta-ala. Siksi he tekevät

paksu ja leveä tai suuri halkaisija.

Kaupallisesti saatavilla 4 ja 5

liittimet: ensimmäinen voimansiirrossa käytettäviin kuormaan,

kytketty on "kolmion" - 3 vaihe ja "maan"; Toinen kuorma,

kytketty "tähti" - saman kolme vaihetta (L1, L2, L3 - jopa 1000, A, B, C - enemmän kuin 1 kV), nolla ja työskentely N (neutraali) ja

Suojaava nolla PE. Tapauksissa, joissa haluat tarjota erittäin korkea

suojaa sähköiskun, sovelletaan liittimet 7: 3

faasi sen työntekijöiden nollia ja PE. Tässä järjestelmässä, kunkin vaiheen virtaa,

pisti RCD (Vikavirtasuoja).

Kolmivaiheinen pistorasiat ja pistokkeet ovat laajalti

pitaniyaperenosnogo käytetään linjat ja voimalaitoksissa laitteiden rakentaminen,

liikenne, viestintä, televisio, jne. Niiden runko on yleensä valmistettu

iskunkestävä lämpötila (-40 ° C ja + 125 ° C), öljyt, liuottimet, kosteus kumia

tai muovi, joka perustuu polyamidihartseista. Suojaamaan kosketukselta

ja haitallisia ympäristövaikutuksia (pölyä, likaa, vettä,

UV-säteily) ulostulo suljettu makuuasentoon

tiivistys kansi tai tulpat.

On monia laji

kotelotyyppikoodeille kolmivaiheinen

pistorasiat. Tässä muutamia niistä:

pistorasiat

 • kallistetun poistoaukon

  korkki ja ilman korkki

 • pistorasiat ulkona

  asennus pistokkeella ja ilman caps

 • Litteä asennettu pistorasiat
 • Kolmen lohkon

  korkea käyttöjännite 440-600 V ja suuri virta 30-40 A. Tämä johtuu siitä,

  suuren rajapinta (line) jännite 380 V (400 V uudella tavalla). kaapelit ja

  johdotuksen, lyijy-in sähkö- pistorasiaan vastaavasti oltava myös

  suunniteltu suuri virta ja korkea jännite, joka saadaan aikaan suuri

  johtimille ja suuri laadukkaan eristys.

  Lopuksi haluan sanoa, että jos päätät asentaa omassa

  Country House, kolmivaiheinen -liitäntä sähköliesi tai kattila,

  parempi kuulla asiantuntijan. Onnea!

  Kolmivaiheinen socket: ominaisuudet ja liitettävyys

  Viime aikoina tehonkulutus asunnoissa ja yksityiskoteihin on ollut hyvin vaatimatonta, ja kolmessa vaiheessa, ei ollut tarpeen. Mutta modernin kotitalouden vaatii eri energiankulutuksen taso. Siksi se on tulossa suosittu ajatus käyttää kolmivaiheisen tulo talossa. Joissakin tapauksissa, ilman häntä se ei riitä. Jos lämmitys talossa tuotettu sähkö tarvitaan kattilan 3 vaihe ja yksivaihevaihtovirralle versio ei tuottanut. Lisäksi käytetään myös kolmen vaiheen sähköliesi, kattilat, koneet ja moottorit. Virrankuluttajat mutta ei niin suuri kuin teollisissa, liitännät on tehty kautta pistorasiaan.

  Kolmivaiheinen pistorasia 25 A

  vaihesyöttö yhteys toteutuu kolme vaihetta (L1, L2, L3) ja neutraali (N). Useimmat kuluttajat on yksivaiheinen, ne ovat jakautuneet tasaisesti kunkin vaiheen. Kytkeä kolmivaiheisen kuorman talossa täytyy olla erillinen ryhmä. Alla olevassa kuvassa on esitetty kolme vaihetta tulopiiri yksityisen kotiverkon 380 V.

  Kolmivaiheinen virransyöttöpiiri talo

  Kolmen-napa automaattinen syöttö on asetettu 40 A. 3 Tässä summataan vaihe (ydin ruskea, punainen ja musta). Oikealla on kolmivaiheinen metriä. Nollajohdin (sininen) on yhdistetty suoraan siihen, ja sitten poistua laitteesta väylällä on N, minkä jälkeen se laimennettiin ryhmiä.

  Kuviossa on esitetty kaksi ryhmää myyntipisteissä ja yhden kevyen, joista kukin sijaitsee samassa vaiheessa. Kolmivaiheinen piiri on varattu erillinen viiva. Mukaan kaikkein yksinkertainen järjestelmä sen liitäntä tehdään koneen läpi, ja näytetään pistorasiaan. Nämä tulpat voidaan kytketty kolmivaiheisen kuorman.

  Power kolmivaihekoneen ja ulostulo riippuu siitä, mitä sinun pitää kytkeä sähkövirran kuormaan. Alla olevassa kuvassa eri kolmivaiheisen pistorasiat.

  Tyypit kolmivaiheisen pistorasiat

  Pistorasia voidaan asentaa suuria virtoja, ja voi olla automaattista, koska hänen tärkein tavoite - on verkon suojaus. Jos arvioimme karkeasti 1 kW 2,5 V. Jos yhteys on kautta RCD, laskenta pitäisi olla tarkempi.

  Laite pistorasiaan kolmeen vaiheeseen voi olla erilainen rakenne ja muotoilu, mutta ne suoritetaan kaikki koskettimet, joiden lukumäärä ei ole pienempi kuin neljä, jotka ovat kolme vaihetta, ja neljäs - nolla tai maakosketuksen. Alla olevassa kuvassa kolmivaiheisen pistorasia ja pistoke parin muodostavan erotettavissa sähköisten kontaktien.

  Kolmivaiheinen pistoketta pistorasiaan

  Määrä liittimiä pistorasiaan valitaan seuraavasti:

  1. Jos kuormitus liitäntä tehdään mukaan "kolmion", määrä liittimiä on neljä 3 vaiheiden A, B, C + suojaava nolla PE.
  2. Kun kuormitus on kytketty "tähti", aikavälien lukumäärä on yhtä kuin viisi: 3 vaiheiden A, B, C + N + neutraali maa PE.
  3. Jotta voidaan varmistaa erittäin korkea suojan sähköiskuja kohdistetaan seitsemän terminaalia: kolme vaihetta (joista jokaisella on oma työ nolla) + PE. Tässä kukin vaihe on oma piiri RCD.

  Neljä-liitäntään voidaan käyttää vain kaavio kuormitus kolmio, ja viisi-pin - molemmissa järjestelmissä ( "kolmion" tai "Star"). Virta yhteys muodostetaan vain oikeisiin liittimiin. Sitten kautta ulostulon voi sisältää erilaisia ​​sähkölaitteita.

  Halkaisija kolmivaiheisen ulostulo on liitetty langan tulisi olla vähintään 2,5 mm 2. Tehokkaille kuormat on 6 mm2.

  Pistorasiat luokitellaan seuraavasti:

  1. Asennustapa. avoin mallin mukaisesti ulkoista johdotusta ja asennettu yläpuolella tavalla. Sovellettu ulkopuolella kotiin sekä korkeissa kosteus (riippuen suojaustaso). Olohuoneessa piilossa johdotus pääasiassa käytetään aidatulla myyntipisteistä, upotettu seinään. Asennuksen joutuu tekemään sitä syventää ja vahvistaa podrozetnik.
  2. Kestävyys määritetään IP-koodi merkintä, jossa on kaksi numeroa. Ensimmäinen - luonnehtii suoja vieraita hiukkasia, jossa 0 tarkoittaa ei suojaa, ja 6 - suurin (täysi pölynkestävyys). Seuraavassa kuvassa on vesitiivis, jossa 0 - on suojan puutteesta, ja 8 - laite voi jäädä veden alla pitkään. Käytännössä usein pistorasiat ja pistokkeet merkitty IP44, mikä osoittaa jonkin verran suojaa ulkoisen ympäristön olosuhteissa korkea kosteus.
  3. Tilauksesta. Pistorasiat ovat maadoittamaton ja liitetty sähkölaitteita, joilla ei ole maakosketuksen. Laitteiden kanssa maadoitus läpi haarukan suoritettiin lisäämällä erityinen liittimet (tyyppi CEE 7/5) tai koska läsnä on joustavat koskettimet kummallakin puolella (tyyppi CEE 7/4). Saatavana muovi pistorasiat suojaava ikkunaluukut avautuvat kun tapit työnnetään pistokeliittimiin samanaikaisesti. Mallit voivat sisältää pistokkeen ulostyöntimissä, ajastimia ja RCD.

  Pistorasiat ja haarukka 380 kodinkoneisiin valitaan vaatimusten mukaisesti turvallisuusnormien. Oikean sinun täytyy tietää niiden tyypit, edut ja haitat.

  Pistokkeet RSH-HS on kolmivaiheinen virtaliitin. Sitä käytetään yhteyden koti- ja yritysasiakkaiden. Pistoke liitännät verkkojännitteen jopa 380 V on suunniteltu nimellisvirroista 25 A ja 30 A. pihdit liitäntäkaapelin johdinta käytetään ruuvi, ne tarjoavat luotettavan kontaktin. Karbolit kotelo on riittävä lujuus.

  Yhteydet voivat olla sylinterimäinen, tasainen tai niiden yhdistelmä. Jousipidikkeet luotettavuuden lisäämiseksi sähköliitännät. Pistorasiat pistokkeet voidaan varustaa erityisiä tulpat lasten suojelemiseksi. Liitin on hankittava parina, joista osa on oltava sopiva toisiinsa.

  Virtaliittimet RSH-VSH maksaa noin 100 ruplaa., Joka on paljon halvempaa kuin ikäisensä. Huonona puolena on musta väri, jota ei voi olla sama suunnittelu huone. Laitetta käytetään tyypillisesti kodinhoitohuoneen, mutta se toimii myös luotettavasti keittiössä, jos sitä käytetään syöttämään jännitettä levyyn.

  outlet lyhenne siten - IAC voimalaitoksissa liitin nimellisvirran 32 ja viisi sauvat kolme vaihetta, neutraali ja maahan.

  Malli on suunniteltu toimimaan jännite 380 V, joka on aste IP44 (voidaan käyttää kosteassa ympäristössä).

  Pistorasia SSI-125

  Pistorasia kiinnitetään seinään tulpat. Sitä käytetään kytkeä mitään kuormitusta 3 vaiheissa: sähkökoneiden ja pumput, lämmön aseet ja kattilat, sähköuuneissa ja muut. Teho laitteet voivat saavuttaa 63 A ja 125 A. terminaalit erotetaan ulkoisen ympäristön rauhanen. Vahvistamisesta kukin ydin on tehty yksi kiristysruuvi. Menetelmä ei ole kovin luotettava, koska kun ruuvia kiristämällä jättää lovi, ja ydin voi irrota ajan mittaan. Ruuvi yhteydessä okoltsevaniem lankojen ja puristuslevyn muun tyyppisissä myyntipisteissä on luotettavampi. Kun liitetään multiwire suonet tarpeisiin kärjestä.

  Jos tavanomainen verkko 220 vaiheessa ja nollajohdot kantaan voidaan kääntää, joka yhdistää kolmen vaiheen ulostulon on monimutkaisempi.

  Se tapahtuu seuraavasti:

  1. Ohjauspaneeli on kytketty pois päältä ja jännite tarkistetaan hänen poissa ilmaisin ruuvimeisseli.
  2. Vaiheiden A, B, C on yhdistetty kontakteja L1, L2, L3 missä tahansa järjestyksessä. Tämä järjestys vaikuttaa vain pyörimissuunta moottorin. Jos haluat muuttaa pyörimissuuntaa, vaihda kaksi vaihetta navoista pistorasian, kytkin tai käynnistin.
  3. Nollajohdin liitetty kontakti N.
  4. Suojamaadoitusjohtimen kytketty PE-yhteyttä.

  Kun yhteys verkkoon on kytketty ja tarkasti ilman vaiheeseen laitteen koteloon, ja jännitteen mittaukset tehdään sen liittimiin.

  Ruusukkeita kolme liittimet on suunniteltu yhden vaiheen tulon (vaihe, nolla ja maa).

  Liittäminen kolmivaiheinen pistorasiat

  Pistorasia on suunniteltu kiinteästi laitteet (uuni, kone). Usein nämä laitteet käyttävät kaapelia suoraan niiden liittimiin. Sekvenssi toimintojen yhdistää pistorasiaan:

  1. Leikkely pistorasiaan, leikkaus ja kaapeliläpivienti.
  2. Kukin vaihe ja nolla, ja maadoitus johdot on kytketty vastaaviin liittimiin. Keltainen, vihreä ja punainen johdot on kytketty liittimiin A, B, C (L1, L2, L3), sininen - neutraali N, keltainen-vihreä - päättelee suojamaahan PE.
  3. Kaapeli asetetaan ja kiinnitetään holkin sisällä, ja sitten se sulkeutuu. Liikkumattoman pistorasia seinälle. Tämän kiinnittimen on oltava valmistettu etukäteen niin, että se on vain kiristää ruuveja tai ruuveilla.

  Paikallaan laitteet suositellaan on jakamaton maadoitus muodossa kerrattu kuparijohdin pultti. Sen poikkileikkaus tulisi olla vähintään rehun live virtajohto.

  Alla olevassa kuvassa näkyy, miten kytketty pistokkeet ja pistorasiat Legrand. Se on yleensä suositeltavaa käyttää kotimaisia ​​malleja, jotka ovat paljon halvempia.

  Kytkentäkaavio kolmivaiheisen pistorasiat

  Branded malleissa on paljon korkeampi, niitä suositellaan esteettisistä syistä, vaikka ominaisuudet ovat erittäin korkeat.

  Liittimet ovat komponentteja pistoliitosten, ne on ostettava koko ja yhteyden ruusukkeita. Jos otat komponentit erikseen, ne eivät voi lähestyä toisiaan jopa samassa mallissa.

  1. Purkaminen haarukat, leikkaus ja laittoi siihen joustavalla kaapelilla.
  2. Kukin vaihe, nolla ja suojamaadoitusjohdinta kytketty nastat.
  3. Varmistaa kaapelin ja pistokkeen sulkeminen.

  Alla olevassa kuvassa kytkentäkaavio koneen pistorasiaan. On esitetty kolmivaiheisen poistojohdon kuormaan. Pääasiallinen tulo kolmivaiheisen verkon oksat löytyy ensimmäinen järjestelmä. Linjalla tulo varmistettu RCD vuoto 30 mA. Suurempi arvo vuotovirta ei suojaa sähköiskun, ja kun se on asetettu tulee harvemmin liipaisu. Neljä-nap RCD kytketty kone, ja sitten - pistorasiaan.

  Kytkentäkaavio pistorasiaan koneen

  Tai vastaava lähtö voi vaihdella, mutta periaate on kuitenkin sama: kolme vaihetta (musta, harmaa ja punainen lyijy), neutraali (sininen) ja maan (keltainen-vihreä).

  Video vastaa kysymykseen, miten saada pois 380 220, ja tässä tapauksessa, kytke maahan.

  Kolmivaiheinen tuloa talon omistaja luo suuri mahdollisuus järjestämisestä kannalta johtojen ja yhdistää kuorman pari voimakas pistoke pistorasiasta. Kun verkon käytöstä, joiden jännite on 380 V sähköiskun vaara kasvaa, ja toiminta on huolehdittava.

  Sinun täytyy olla kirjautuneena jättänyt kommenttia.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin