Kolmitieventtiili lämmitykseen

Kolmitieventtiili termostaatin lämmitykseen

Oikein toteutettu lämmitysputki mahdollistaa talon mukavimmat lämpötilaolosuhteet. Ei ole yhtä tärkeätä lämpöpäätteen kokoonpano. Esimerkiksi termostaatin kuumentamiseen tarkoitettu kolmitieventtiili sekä toiminnallisuuden kannalta samanlaiset elementit ovat tärkeässä asemassa termisen pään rakentamisessa.

 1. Mitä lämmityspiiriä pitäisi käyttää?

Mitä lämmityspiiriä pitäisi käyttää?

Huolimatta siitä, että tärkein suojausryhmä valitaan suoraan myymälän henkilökunnalta, jossa laite hankitaan, se ei ole tarpeetonta, jos huomaat, mitä tarkalleen olisi sisällytettävä aidan varusteisiin.

Näiden osien avulla on mahdollista suorittaa korkean lämpötilan lämpötilan säätö lämpölohkossa. Tällaisen laitteen toimintaperiaate on yksinkertainen: kun kuumennetun kolmitieventtiilin kahva pyörii, avautuu ohitus, mikä aiheuttaa kylmän veden vetämisen syöttötilaan, jossa kuumaa ja kylmää vettä sekoitetaan.

Tämän järjestelmän avulla voit saavuttaa tarvittavan lämpötilan huoneessa. Kolmitieventtiili toimii joustavasti ilman äkillisiä lämpötilan muutoksia lämmitysjärjestelmään. Pääsääntöisesti lähes kaikki yksityisten talojen lämmitysjärjestelmien keräilyyksiköt on varustettu tällaisilla sekoitusyksiköillä. Näin voit pienentää tietyn huoneen lämmittämisen energiankulutusta, mikä voidaan tarvittaessa irrottaa pääkadusta.

Lämmittimen turvallisuusryhmä

Lämmittimen suojalaitteeseen kuuluu varoventtiili, paineentasauslaite ja kaasuventtiili ilman poistamiseksi lämpöyksiköstä. Näiden elementtien ansiosta on mahdollista estää sekä laitteiston vika ja välttää hätätilanne, jos putkilinjan paine lisääntyy. Loppujen lopuksi tämä voi johtaa putken rikkoon, ja sen seurauksena joku, joka on lähellä, voi kärsiä suuresti.

Riippumatta lämmitysjärjestelmän tyypistä, se on välttämättä varustettava kattilan turvaventtiilillä.

Turvakaasu voidaan tehdä kahdessa versiossa - auki ja kiinni. Ensimmäiselle vaihtoehdolle on tunnusomaista takaisku- paineen puuttuminen ja ylimääräisen nesteen poisto lämpöpiiristä. Kun suljetun säätöventtiilin avulla ylimääräinen neste johdetaan putkistoon. Tällöin vastapaino toimii myös.

Lämmityslaitteen tehokkuuden lisäämiseksi on tarpeen asentaa suojavarusteiden ryhmä oikein. Kaikki säännöt ovat SNiP: n erityisasiakirjassa. Ja koska se ei ole mahdollista, se ei ole mahdollista, koska kaikki riippuu erityisestä laitteistosta, sen kapasiteetista ja muista yksittäisistä tekijöistä. Samalla kuitenkin voimme silti harkita sulkuventtiilien asennuksen perusperiaatteita.

Kolmitieventtiili, joka lämmittää termostaatilla ja lämmitysjärjestelmän muut elementit, määräytyy yksinomaan putkilinjan paineella ja halkaisijalla. Tämä välttämätön vaatimus määrittää GOSTin ja mikä tahansa poikkeama normista on rikkomus, joka voi lopulta johtaa hätätilanteeseen.

Sulkuventtiilien asennuksen ominaisuudet

 1. Turvaventtiili on asennettu syöttölinjalle lämmitysyksikön välittömässä läheisyydessä.
 2. Lämpöpiireissä, jotka toimitetaan kuumalla vedellä, vesiventtiili sijoitetaan kuuman veden lähtöön kattilan korkeimmassa kohdassa.
 3. Vesilämmitysjärjestelmän rakenteelle on tunnusomaista, että suljetun venttiilin ja lämpöpiirin välillä ei ole kaikenlaisia ​​laitteita.
 4. Lämmityksen tyhjennysventtiilit tulisi liittää suhteellisen suuren halkaisijan kokoisiin pääputkiin. Ja niiden vetäminen tapahtuu missä tahansa turvallisessa paikassa tai viemärijärjestelmässä.

Lämmityslaitteen asennuksen aikana on ehdottomasti kielletty putkien halkaiseminen halkaisijaltaan pienemmäksi kuin venttiilin käytettävissä halkaisijaltaan kooltaan.

VIDEO: Kolmitieventtiili järjestelmässä

Kun lämmitys kytketään kaksikerroksisiin taloihin, sulkuventtiilit asennetaan erikseen jokaiseen kerrokseen. Asiantuntijat suosittelevat asennusta niin paljon kuin mahdollista, joten kattila on helpompi ylläpitää.

 1. Kaasuvipu on 15-25% korkeampi kuin lämmityspiirin käyttöpaine.
 2. Venttiilien tehokkuus on tarkistettava vähintään kerran vuodessa, mieluiten lämmityskauden alkamisen jälkeen. Ja tämä on hyvin yksinkertainen: sinun täytyy pakottaa kaasun avaamaan.

Ohitus- ja paluuventtiilit

Järjestelmän paineen vakauttamiseksi tarvitaan lämmitysventtiili. Lisäksi käytetään myös toista rakenneosaa: lämmitysjärjestelmän ohivirtausventtiili. Toiminnan periaate on sama kuin turval- lisuuden, mutta tässä tapauksessa haaraputki on kytketty paluuputkeen. Lisääntyvällä paineella laite kytkeytyy päälle ja siirtää jäähdytysnestettä käänteispiiriin. Ja tämän ominaisuuden tasapainottamiseksi käytetään käänteistä hydrauliventtiiliä.

Käyttötapa: lämmitysjärjestelmässä olevan paluuveden avulla nestettä siirretään toiselle puolelle estäen sen siirtämisen takaisin.

Termostaatin ominaispiirteitä ovat kahden päärakenteen elementin käyttö - venttiili ja termopari. Ensimmäistä käytetään lämmönsiirron säätelijänä. Tämä johtuu jäähdytysnesteen virtausnopeuden muutoksesta riippuen ilman lämpötilasta. Sen puolestaan ​​termopari mahdollistaa jäähdytysnesteen lämpötilan säätämisen ja tarvittaessa lämmityksen tai jäähdyttämisen.

Hydrauliventtiilistä varustetun kelan liikkeestä riippuen tämä rakentava työ tehdään kahdessa versiossa: matalahissi ja täysi nostokyky. Ensimmäisessä tapauksessa kelan korkeus vastaa 0,05 satulan halkaisijan kokoa. Tyypillisesti alhaisen nostokorvakkeita käytetään niissä yksiköissä, joissa ei tarvita suurta läpäisevyyttä. Kuitenkin, kun kyseessä ovat täyskorkeat kuristimet, niillä on puolan korkeus 0,25 satulan halkaisijaltaan. Tällaisia ​​osia käytetään suurimmaksi osaksi lämpöverkoissa kaasumaisella väliaineella.

Muut lukitusvahvistustarvikkeet

Edellä mainittujen rakenne-osien lisäksi käytetään myös neulakuppeja. Ne ovat suljina kapean kartiomaisen muodon muodossa ja edistävät luotettavia päällekkäisyyksiä ja säätöjä jäähdytysaineiden virtauksille korotetuissa paineissa.

Myös sähkömagneettisia venttiilejä, jotka ovat primitiivinen ja helpoin vaihtoehto lämmitysveden liikkeen säätelyn automatisoimiseksi putkilinjan läpi. Tällaisten yksityiskohtien käyttämiseksi on kuitenkin erittäin tärkeää käyttää vettä minimaalisella jäykkyydellä ja kiinteiden hiukkasten puuttuessa.

Monilla lämmitysyksiköillä on kompensaattorit, joiden ansiosta putkilinjan muodonmuutos kompensoidaan korkeissa lämpötiloissa. Lisäksi tällaiset välineet vähentävät tärinää järjestelmässä, mikä mahdollistaa myös mahdollisen lämpökytkennän vaurioitumisen.

Itse asiassa lämmityslaitteiden asennus - tämä on varsin toteuttamiskelpoinen myös sellaiselle henkilölle, joka ei ole koskaan tehnyt tällaisia ​​prosesseja elämässään. Ja jos osaat pätevää lähestymistapaa tavoitteen toteuttamiseen ja teet työtä kaikkien vaatimusten mukaisesti, voit vähentää hätätilanteiden todennäköisyyttä ja korjaus- ja elvytystoimien tarvetta.

Täällä, itse asiassa, ja koko joukko sulkuventtiilejä, joita käytetään lämmitysyksiköiden rakentamisessa. Nyt kun tiedät, mitä lämmitysyksikköön on sisällytettävä, voit suorittaa laadukkaita lämpölaitteiden putkia, jotka kestää sinua useiden vuosikymmenien ajan.

VIDEO: Kolmitieventtiili kattilahuoneessa

Phoenix Sirius on vain pommi. Tilassa, jossa potstil hajoitettiin 4 litraan tunnissa. SS sai linnoituksen.

 • 01/17/2018 »Itse valmistettu laite Phoenix - Narodny, Dream, Elegant, Mechanic ja muut

  Ajetaan toisen kerran Phoenix-tyylikkäälle. En ymmärrä miksi tällainen korkean lämpötilan tislaus? Tulipalo.

 • 01.01.2018 »Miten eristää seinän huoneistossa sisältä

  PIR-levyissä on järkevää, jos tarvitset yksityisen talon, joka sulkee lämpöeristeen nopeasti. Ei haju, ei.

 • 01.01.2018 »Paras kotitekoinen laite - miten valita ja mistä

  Hei Joka vuosi laitteita parannetaan, lasten haavat poistetaan, suosittelemme.

 • 01.01.2018 »Paras kotitekoinen laite - miten valita ja mistä

  Hyödyllinen artikkeli. Jos haluat tietää mielipiteeni, jakan sen. Minäkin teen kotiruokaa.

 • Kolmitieventtiili lämmitysjärjestelmässä: liitäntä ja käyttöperiaate

  Lämmitystehon säätö on tärkein osa lämmitysjärjestelmää. Tämä toiminto suorittaa tee, joka on suunniteltu erityisesti jäähdytysnesteen uudelleen jakamiseen, lämmitysjärjestelmän kolmitieventtiili. Tämän laitteen tärkeimmät ominaisuudet ovat helppokäyttöisyys, toimivuus ja kompakti koko.

  Kolmiosainen kuumennusjärjestelmän nosturi asennetaan suoraan lämmitysjärjestelmään veden lämpötilan ohjaamiseksi. Käytetään tällaisia ​​laitteita lämmityspiireissä, vesijärjestelmissä sekä kuumavesijärjestelmissä.

  Tuote on varustettu yhdellä ulostulosuuttimella ja tulpalla, jossa on reikiä, jonka kautta jäähdytysaineen virtaus virtaa.

  Mikä on ero kolmitieventtiilin ja kaksisuuntaisen venttiilin välillä?

  Toisin kuin kolmitieventtiilin kaksisuuntainen toiminta, on täysin erilainen periaate. Kara tässä tapauksessa ei päällekkäin hydraulisen järjestelmän vakion virtauksen kanssa. Se on jatkuvasti avoin ja konfiguroitu tietyn määrän. Tämän seurauksena kuluttajat saavat määrällisen ja laadullisen vastineen tietyn summan. Toisin sanoen venttiili ei pysty estämään liikkumista säännölliseen hydraulivirtauspiiriin. Samalla se voi kattaa muuttuvan suunnan, jonka avulla voit hallita virtausta ja päätä.

  Kolmitieventtiili lämmitysjärjestelmän valmistettiin yhdistämällä pari kaksisuuntainen laitteita. Vain kaksi on välttämättä johdonmukaisesti - kun yksi sulkeutuu, työnsä alkaa toinen.

  Koska sen toiminnallisuutta, tämä tuote löytyy lähes kaikille inhimillisen toiminnan, erityisesti jokaisessa talossa, joissa yksittäiset lämmitysjärjestelmä: kolmen tieventtiilin kattilaan, lattialämmitys jne

  Lisäksi nämä terveys asennetuilla haarautunut piirejä lämmitysjärjestelmä, joka ajoittain virta uudelleenohjaus ja tilan muutos väliaineen. Myös tehdä ilman niitä, ja teollisuudessa.

  Kolmitieventtiili: Toimintaperiaate

  Yleensä toimintaperiaate terveyssiteen laite voidaan kuvata muutamaan lauseeseen. Tuotto ja syöttökanavat soveltuvat kaksi tuloa ja tee. Haluttu lämpötila säädetään avulla sääntelymekanismit.

  Ensikierron on jäähdytysnestettä tarpeen. Paluumatkalla hän oli jo jäähtynyt, se vaikuttaa heti koko jäähdytysnesteen lämpötilan. Useita sekunteja tunnistin reagoi lämpötilan muutoksiin ja lisää kuuman veden määrää järjestelmässä. Se salpaa avaamiseen asti, kunnes vesi lämmitysjärjestelmän ei saada hyväksyttävää lämpötila.

  Tärkein etu hallussa kolmitieventtiili, - toimintaperiaate: laitteen itsenäinen ja vaatimaton, koska se toimii itsenäisesti. Tarvitaan vain, ja tarkistaa sen suorituskykyä asennuksen aikana.

  1. Helppo asentaa.
  2. Kestävyys.
  3. Toiminnallisuutta.
  4. Käytännöllisyys.
  5. Säädettävyys järjestelmän tilaan yksinkertaisia ​​ohjeita.
  1. Kolmen tieventtiili lämmitysjärjestelmän ei ole suunniteltu toimimaan likaisessa ympäristössä.
  2. Kustannukset tämä laite on korkealla tasolla.

  Näiden terveys laitteissa on kaksi perus- alatyyppejä. Kukin niistä toimiiko: erottaminen ja sekoittaminen. Yleensä on mahdollista, otsikko ymmärtää mitä on tarkoitettu työnsä.

  Sekoituslaitteessa laite koostuu yhden lähdön ja kaksi tuloa. Sen tärkein tehtävä - sekoittumisen kahden virtauksen vähentämiseksi tarvitaan jäähdytysnesteen lämpötilan. Tämä saavutetaan muuttamalla suhdetta kuumaa ja kylmää vettä. Tässä suoritusmuodossa laite on välttämätöntä järjestelmän lattialämmityksen laitteiden ja pidetään ihanteellinen, koska pystyy luomaan halutun lämpötilan.

  jäteveden lämpötila on suhteellisen helppo säätää. , Sinun pitäisi tietää saada toivottua lähdön lämpötila, lämpötila tulovirtauskanavan, ja yrittää mahdollisimman tarkasti laskea osuus kunkin.

  Jos asennus ja liitos kolmitieventtiilin toteutetaan oikein, se voi toimia virtauksen jakajan.

  Erotetaan tyyppi kolmitieventtiili on suunniteltu erottamaan kahteen virtaukseen. Tätä tarkoitusta varten laitteessa on kaksi ulostuloaukkoja ja toinen sisääntulo. Tämä suoritusmuoto edellyttää jakelua varten jäähdytysaineen virtaus kahdeksi virraksi. Jos järjestelmä sisältää kattilat, lämmittimet, niin älä tee ilman tällaista venttiiliä. Venttiili toimii erotuksen tyyppi kuuman veden järjestelmää erottaa neste. Usein sitä käytetään vanteiden uuneja.

  Manuaalinen ja sähkökäyttö kolmitieventtiilin

  Poiketen kolmitie säätöventtiilit jaetaan laitteiden manuaalinen tai sähköinen toimilaite. Suosituin pidetään käsin vaihtoehtoa. Ulkoisesti se näyttää klassinen palloventtiili, siinä on kolme suutinta (output).

  Kotitalouksissa usein löytyy vain automaattisen sähkökäyttöinen lämmön jakautuminen prosessi. Esimerkiksi voit säätää lämpötilaa huonetta ja jakaa jäähdytysnestettä riippuen asteesta etäällä tiloissa lämmityslaitteet (kattila). Se voidaan yhdistää järjestelmän lämmintä kerrosta. Laitteet asennetaan maastoon Lämpöjohtokäytössä rakennusten välillä.

  Kuten mikä tahansa muu laite, kolme-tieventtiili lämmitysjärjestelmään valitaan halkaisijasta riippuen ja jäähdytysaineen paine syöttöputken. Siksi olisi käytettävä mukaisesti GOST. Noudattamatta jättäminen vaatimuksia GOST rikkoo räikeästi.

  Ennen kuin ostat kolmitieventtiilin on suotavaa perehtyä sen ominaisuuksia. Näitä ovat:

  1. Mahdollisuudesta asentaa toimilaitteen (kun nosturi on asetettu automaattista toimintaa varten).
  2. Perilletoimitettavuudesta valmisteilla.
  3. Halkaisija putki, johon venttiili yhteys on määrä (2-4 cm).

  Tekemää kytkentöjä kolmitieventtiilin on tutkittava suuntaan jäähdytysnestettä. Päärungon laitteen on läsnä nuolimerkin. Venttiili voidaan asentaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Sijainti laite ei vaikuta suorituskykyyn välittömään toimintoja.

  Tässä prosessissa hitsaus venttiilin tarvitaan turvallisuuden varmistamiseksi sisäisten onteloiden sisääntulon maaperän ja hitsin kuona. Sijasta venttiilin yhteisen ja putken virtauksen lämpötilan tulisi olla yli 100 ° C: ssa

  Kolme-tie venttiili on asennettu ennen lämmitysjärjestelmän kiertovesipumppu.

  Venttiilit on tarkastettava määräajoin vakautta ja suorituskykyä. Toimipaikoilla kunnossapidon suoritetaan kyseisen organisaation järjestyksessä.

  On tärkeää, että laite toimi suoritettiin tiukasti ohjeiden mukaisesti.

  Ennen kuin ostat tämän saniteettitilat, varmista, että ymmärrät systematiikka kolmitieventtiilin, sinun täytyy ymmärtää sen ominaisuudet ja millainen rakenne. Myös monet kiinnittää huomiota valmistajille. Ja todella, miten olisi varaa valmistaja, jolla on hyvä maine huono tuote tai tuotteet avioliittoon. Hän ei vain ole kiinnostunut siitä.

  Suunnitteluominaisuudet ja venttiilimekanismi valinnan ei merkittävästi vaikuttanut. Valinta metallikaivoksessa riippuu täysin valintasi. Pronssi ja messinki ovat kalliita, mutta ne eivät ruostu ja ovat kestävämpiä. Teräksen halvempaa ja vahvempi, mutta kaikki tunnetut seuraukset sen vuorovaikutusta vedellä. Valuraudan on ominaista paljon painoa ja edullisia.

  Tärkein seikka - on valinta aseman tyyppi. Käsikäyttöinen venttiili halvempi, toimintoja heillä on vähemmän. Kolmitieventtiilejä ja sähkö ovat kalliimpia ja voi rikkoa, mutta niiden monia ominaisuuksia, useimmat kuluttajat kehuu.

  Miten kolmitieventtiili lämmitysjärjestelmässä

  Kolmitieventtiili lämmitykseen avulla automaattisesti halutun lämpötilan ylläpitämiseksi jokaisessa lämmityspiirit, ja myös ratkaista ongelma ja toiset.

  Kolmitieventtiilin lämmitykseen

  Periaatteen mukaan kolmen eri kolmitieventtiilejä:

  • sekoitetaan (tarjoaa halutun veden lämpötilan lämmityspiirin paluuvirtauksen vuoksi sekoitetaan kuumennettuun lämpö väliaine);
  • erotetaan (jakaa virtauksen kahteen ohjausväylän);
  • kytkentä (vuorostaan ​​ohjaa kuumennettiin veden eri lämmönvaihtimien ohitus kaasu kattila).

  Moderni lämmitysjärjestelmä ensinnäkin vaativat sekoittamalla kolmitie termostaattiventtiili.

  Miten kolmitieventtiilin

  Näyttää siltä, ​​pronssia tai messinkiä paita, välilevyn päälle, ja laite on kolmitieventtiili mallista riippuen.

  Vaihtoehto 1. Valettu tapauksessa kolme suutinta, on kolme kammiota, kanavien väliin päällekkäin lautasventtiilin elementtejä kiinnitetty tankoon. Tanko tulee ulos kotelosta huipulla. Toimintaperiaate on seuraava: Painamalla varsi vähitellen avaa kanavan jäähdytysaineen virtaus toisaalta, samalla se sulkee kanavan jäähdytysaineen toisella puolella. Tämän seurauksena keskialueella jäähdytysnesteen sekoitetaan, kunnes haluttu lämpötila ja syötettiin loop-.

  Vaihtoehto 2. Kytkentäelementti on tee sisällä pallon osa, joka on tajunnut valittu. Taajuusmuuttaja pyörittää tangon kanssa pallon kiinnitetty siihen, sillä seurauksella, että jäähdytysaine virtaa jaetaan uudelleen.

  Vaihtoehto 3. Toimintaperiaate on sama kuin rakenteen kanssa pallo, mutta sen sijaan, että pallo tanko on kiinteä sektori - sen työskentely osa pystyy kokonaan tukkia jäähdytysnesteen tai osittain - kahden virran.

  Laite 3-tieventtiili

  Asemat termosmesitelny venttiili

  Ohjaamaan jäähdytysaineen virtaus läpi kulkeva kolmitieventtiilin, ulkoinen asema. Se riippuu toiminnallisuutta ja käytettävyyttä laitteen.

  • Kolmitie termostaattinen sekoitusventtiili. Termostaattinen toimilaite suunnittelu käsittää nestemäisen väliaineen, jossa on korkea herkkyys lämpötilan muutos. Että se laajenee ja työntää varren. Tällainen käyttölaite on asennettu kotitalouksien pieni osa, se voidaan korvata muilla tyypin asemaan.
  • Kolmen tie sekoitusventtiili terminen pää. Terminen pää on varustettu elementti herkkä lämpötilan sisäilman. Lämpötilan säätämiseksi jäähdytysnesteen, tällaisen laitteen lisäksi varustettu lämpötila-anturi kapillaariputki, joka on sijoitettu putkeen. Tässä tapauksessa lämpötila tarkemmin säädelty piirin tilassa.
  • Varustettu sekoitusventtiili thermoheads
  • Kolmitieventtiilin ja sähkö. Sähköinen toimilaite, joka vaikuttaa tangon, ohjataan ohjaimella, joka vastaanottaa tietoja antureista muuttaa jäähdytysnesteen lämpötilan. Tämä on tarkin ja kätevä vaihtoehto.
  • Kolmitieventtiili toimilaitteella. Sähkökäyttö sauva ohjaa suoraan, ilman ohjain mukaisesti antureilta. Servo sektori on yleensä varustettu pallo ja sekoituslaitteita.

  Kolmitieventtiili lämmitykseen voidaan ohjata lämmityspiireille. Järjestelmä lattialämmitys 3-tie venttiili on vastuussa optimaalisen jäähdytysaineen lämpötila - paluulinjan sekoittamiseen vaaditaan liian kuuma vesi tulee kattilasta.

  Patterijärjestelmä kytketty kollektoriin lämmityksen venttiili termostaatti on asetettu kunkin piirin ja mahdollistaa ylläpitää kussakin parantaminen oma lämpötilansäätö, tarjoaa mukavuutta ja säästää polttoainetta.

  Ohjaamaan lämmityspatterin automaattisessa tilassa käyttäen kolmitieventtiilin sähköinen, ulkona piiri on riittävä todentamaan säätöventtiilin terminen pää, joka on varustettu ulkoinen lämpötila-anturi.

  Johdotus kolmitieventtiili on seuraava: piirin välillä kattilan ja tietojen keräilijä sekoituslaite on asennettu, ja se - kiertopumppu, että järjestelmä toimisi riippumatta estetty sekoittamalla hana syöttövirta tai ei.

  Johdotus kolmitieventtiilin lämmitysjärjestelmään

  Sen jälkeen, kun kerääjä on sijoitettu syöttöputken kolmitieventtiili, sen pitäisi olla käytössä kokonaan sulkemissivun kerääjäputkeen kytketty pohjaan paluulinjan, ja sitten venttiili syöttöjohto on asennettu kiertopumppu. Tämä järjestely mahdollistaa sen, että pumppu kierrättää piirissä, vaikka virtaus kuumentunut jäähdytysaine on estetty.

  Kolmen tieventtiili kattilan

  Miten kolmitieventtiili turvajärjestelmään kattilan yksikön kiinteän? Lämpenemisen aikana on tärkeää välttää kosketusta kylmää lämmönsiirtoaineen kattilan takki, tai seinillä kattilan sisällä tuottaa kondensaatti, joka voi lyhentää akun tai näyttö lämmityslaitteet toimintahäiriö.

  Kattilan suojaa kylmältä paluuvirtauksen

  Tämän ensisijainen kiertopiirin on asennettu, joka liikkuu asteittain lämmitetty jäähdytysneste. Työ kolmitiehanan on, että se peittää putken johon säiliö linja lämmityspiirin kuuluu talo työ kattilassa kunnes kattilan lämpötila on 40-50 ° C (tarkka arvo on asetettu venttiilin termoelementti). Kun jäähdytysnesteen lämpenee tarpeeksi, tanko sujuvasti tietä paluuputkeen.

  Tässä tapauksessa venttiili lämmitysjärjestelmä on kytketty seuraavasti: se on asennettu paluuputkeen, ja tulisi kääntää täysin päällekkäin vastakkaisella puolella kattilan puolelta. Kiertovesipumppu väliin on sijoitettu venttiili ja kattilan. Vapaan putken ohituksen kolmitieventtiili on yhdistetty, joka muodostaa ensiöpiirin.

  Säätämällä jäähdytysaineen lämpötila käyttäen kolmitieventtiili - ainoa mahdollinen ratkaisu.

  Varoitus! Koottaessa on huolehdittava viitata laitteen runkoon, jossa nuolia tai kirjaimia nimetä yhteyden periaatetta. Jos sekoittaa virtaussuunta, järjestelmä ei voi toimia kunnolla.

  Kolmen tieventtiili lämmitysjärjestelmässä on valittava ja asennettava ammattilaisille, koska oikea valinta ja asennus riippuu tehokkuudesta koko lämmitysjärjestelmä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin