Kolmitie termostaattiventtiili

Miten kolmitoimisella Termostaattinen sekoitusventtiili lämmitysjärjestelmässä

Kolmitieventtiilin lämmitykseen

Ulostulossa kattilasysteemi on tietty jäähdytysaineen lämpötilan, joka on automaattisesti ylläpidetään käyttäjän määrittämän arvon. Mutta usein useita lämmityspiireille vaatii vettä eri lämpötiloissa, joita ei voida saavuttaa automaattinen kattilan. Tässä tapauksessa piiri lisää kolmen tavalla termostaattinen sekoitusventtiili, jonka tehtävänä on ylläpitää tarvittavat parametrit jäähdytteen pienen silmukan kattilan järjestelmä ja piirit lämmitysjärjestelmän.

Rakentamisen ja käytön kolmitietulpalla

Useimmiten tuote muistuttaa näennäisesti tavalliset tee messinkiä tai pronssia, jonka päälle on asetettu välilevy. Sen alla on lämpötila tuntoelin, joka painaa ohjaussauva, poistuu kotelosta. Sisällä kartio on kiinnitetty varteen, sinetöity osa satulan. Ymmärtää, miten kolmitieventtiili, on tarpeen tutkia sen rakennetta yhteydessä:

Kolmitie termostaattinen sekoitusventtiili

Vesi kierrätetään etu- ja oikea yhteyksiä niin kauan kuin sen lämpötila ei nouse tai laskee ennalta määrättyyn arvoon. Tehtävä ja toiminta kolmitieventtiilin on pitää jäähdytysnesteen lämpötila ulostulossa tietyissä rajoissa, sekoittamalla kylmässä tai kuumassa vedessä (riippuen järjestelmä) vasemmalta suuttimesta. Kun jäähdytysnesteen parametrit edellä mainittujen alueiden ulkopuolella, ulkoinen asema painaa varsi. Kun muutat pois kartion istuimen ja avaa yhteys kaikkien kolmen kanavan. Prosessi jatkuu, kunnes kaikki päällekkäiset edestä sisääntulo jos veden lämpötila parametreja ei enää muutu.

Kolmitieventtiilin lämpöpäällä

On toinen tyyppi sisäisen venttiilimekanismin, se on samanlainen rakenne palloventtiilin. Kuten kolmitie kytkentäventtiili sijasta satula kartion on sisällä ilmapallo näytteen erityinen muoto. Uudelleen jakamista jäähdytevirtaus tällaisia ​​tuotteita ei saa painaa asemaan ja varren pyörittämiseksi, johon on asennettu pallon. Venttiilit palloa jäsen ei valmisteta, jossa on suuri kapasiteetti ja käytetään yleensä kodin lämmitysjärjestelmissä. Toisenlainen mekanismi - ei ole asennettu tangon pallo ja alalla, jonka tekee osa limittyy kokonaan tai osittain yksi tai kaksi virtaa vastaavasti.

Työ kolmitieventtiilin

Toiminnassa, lämpötila kolmitieventtiili ulkoisen aseman, se on eri tyyppiä:

 • Yksinkertainen Termostaattinen toimilaite työntää sauvan paisutetaan sijoitettu siihen nestemäistä väliainetta, joka on herkkä lämpötilan muutos. Tyypillisesti kotimainen kolmitie termostaattisen sekoituslaitteen venttiilit pieni halkaisija alun perin tämän tyyppisen toimilaitteen, se voidaan helposti poistaa asennuksen toisenlaisen laitteen.
 • Sen sijaan, että standardi hanan käyttölaite voi ohjata termostaattia, jolla on oma anturielementin reagoi ympäristön lämpötilaan. Suorittaa säätö veden lämpötila, kolmitie sekoitusventtiili, jossa on terminen pää on lisäksi varustettu ulkoinen lämpötila-anturi. Viimeksi sijoitettu linjaan jäähdytysaineen ja on kytketty taajuusmuuttajaan kapillaariputki. Tällainen sääntely on tarkempi.
 • Vaikutus varastosta ja voi olla sähköinen, ohjataan ohjaimella. Sähköiset anturit, tunnettu lämpötila-anturit, jäähdytysnesteen mitataan jatkuvasti parametrit ja niiden signaali ylittää ohjaimen, joka määrittää toiminnan kolmitie moottoroitu venttiili. Yleisin ja tarkin tapa sääntelyä.
 • Yksinkertaistettu erilaisia ​​edellisen tuotetyypin - kolmen tavalla sekoitusventtiilin toimilaitteella. Ero on siinä, ilman ohjaimen, aktuaattori toimii nosturilla suoraan vastaanottaa signaaleja lämpötila-anturi. Useimmiten käytetään yhdessä kolmitieventtiili, jossa on pallon sektorin tai jakelun elementti.

Sovellus- ja kytkentäesimerkkejä

Jäähdyttämiseksi jäähdytysainetta ei anna paita kiinteän polttoaineen kattilan sitä kuumennetaan, se soveltaa kolmitieventtiilin johtoja, jotka yhdistävät primaarisen kiertopiiriin:

Liittäminen kolmitieventtiilin

Kolmitieventtiili sulkee kylmän veden paluujohtoon sisäseinämiin kiinteän polttoaineen kattilan kammion ei näy lauhde, joka voi merkittävästi lyhentää laitteen. Jäähdyte ensiöpiirin kunnes se kuumenee lämpötilaan asettaa venttiilin termopari, tyypillisesti 40-50 ⁰S. Kun tämä lämpötila on saavutettu, termostaatti toimii sauva, vähitellen avaamalla virtauksen kylmän veden lämmitysjärjestelmään. Hydraulinen säätö koko järjestelmän pieneen silmukkaan upotettu säätöventtiili. kiertovesipumppu on asennettava jälkeen kolmitie hana, ei hänen edessään, tämä on hyvin yleinen virhe oikean toiminnan kattilan putkiston järjestelmään.

Jatkamista tämän järjestelmän voi olla organisaatio sekundäärisen kiertopiirin, jossa aktivoitu oma pumppu ja kolmitieventtiili lämmitykseen. Liitäntä tehdään seuraavan kaavion:

Kolmen tiekääntöventtiilin

Toisiopiirissä tapahtuu sekoittumista kuuman veden lämmitysjärjestelmän kattilan tarpeen, ja pumppu kierrättää piiri. Kolmitieventtiilin ja pumpun ohjataan ohjaimella, joka vastaanottaa tietoja parametrit jäähdytysnesteen antureista. Näytteitä vettä kattilan tehdään kahden kiertokulun välillä, jossa jäähdytysneste on maksimilämpötila kolmitieventtiilin yhteys kattilan ensiöpiirin suoritetaan, kuten on esitetty aikaisempaan järjestelmään.

Monet valmistajat kattilan laitteet asennetaan niiden lämmitysjärjestelmien, ylimääräinen piiri kuumaa vettä kuluttajille. Jotta se kestäisi parametrit kuumaa vettä syötetään koneen talon vaihtaa päälämmönvaihtimessa lämpimän piiri ja asettaa takaisin kattilan sisällä. Toimintaperiaate laitteen ja kolmitieventtiili kaasun kattilan mukana prosessissa ei ole paljon erilainen kuin edellä kuvatut. On hieman erilainen rakenne, joka on suora jakoputken liikkuva elementti sulkee puolella putkien sisällä. Tankoa pyöritetään servo komento sisäisestä ohjausyksikkö kattilan.

Toinen sovellusalue - valvonta lattialämmitys, se yleensä käytetään kolmitieventtiilin lämpöpään kanssa ja ulkoinen lämpötila-anturi. Yleisen järjestelmän on seuraavanlainen:

Kolmen tie sekoitusventtiili lämpöpäällä

Piiri toimittaa jäähdytysnesteen kaikissa huoneissa samassa lämpötilassa. Kolmitieventtiilin on tarpeen estää ylikuumenemisen, kuten lattialämmityslaitteet ei edellytä tällaista kuumaa vettä, joka on peräisin kattilalaitos. Pumppu kierrättää kaikki piirit ja venttiilin sekoittuu syöttöputken kuuman jäähdytysnesteen tarpeen. Tällainen sekoitusyksikkö - yksi yksinkertaisimmista yhteyden vaihtoehtoja, piiri tulee monimutkaiseksi, kun täytyy säätää lämpötilaa jokaisessa huoneessa erikseen.

Kolmitie venttiilit, kuten jäähdytysnesteen valmistamiseksi tarvittavat parametrit laitteen itsessään ei ole vaihtoehto. Ne koskevat tahansa sekoittamalla yksiköitä eri lämpötilat. On vain tarpeen valita oikea venttiili, johdotus ja aseman tyyppi mukana tässä järjestelmässä.

Soveltaminen kolmitie termostaattiventtiilissä eri teknisten järjestelmien

Kolmitieventtiilin sekoitusventtiili on asennettu putkistoissa säätämiseksi nesteen lämpötilan sekoittamalla kaksi virtaa - kuuma ja kylmä.

Vertaa se voi olla yleisesti kotitalouksien sekoitin avattaessa venttiili kuuma ja kylmä vesi eri tasoilla, voidaan saada halutun poistokohdan lämpötila.

Asentamalla tällainen laite vaatii lämmitysjärjestelmät, erityisesti jos kannatin on varustettu lämmityskattila kiinteiden polttoaineiden. Lisäksi, kuuman veden kotikäyttöön saattaa olla liian korkea lämpötila (95 ° C), ja ellei sekoitusventtiili voi olla palovammoja käyttäjille.

Vaatia, että sen asennus ja ennen muoviputkijärjestelmiä järjestelmien ylikuumenemisen estämiseksi materiaalin, josta putket on tehty.

Käyttäen kolmitie sekoitusventtiili tavoitteet:

 • ohjataan virtaa, joka on peräisin eri putkistoja;
 • Se asettaa vaaditun lämpötilan nesteen ulostulo (johtuen kuumaa ja kylmää virtaus);
 • lämpötilan säätö tapahtuu halutut asetukset eri aikavälein.

Kolmitieventtiilin Termostaattinen sekoitusventtiili on asennettava autonomiseen lämmitys ja kuuman veden.

Soveltaminen kolmitieventtiilin lämmitysjärjestelmän (lattialämmitys)

Näitä järjestelmiä käytetään yksittäin ja niillä on omat kattilan. Pääsääntöisesti ne ovat yksityiskodeissa tai asuntoa, omistajat, jotka eivät voi tai halua käyttää keskitettyä tarjontaa lämpöä ja vettä.

Laite käsittää kotelon, jossa on kolme hanat ja asetus osa, joka on sisä- ja muodostettu tanko tai pallo. Kantaa liikkuu pitkin sen akselia, ja pallo voidaan pyörittää sitä. Sen jälkeen, kun kaksi ensimmäistä aiheuttaa nesteen (kuuma ja kylmä) kuuluu kotelon sisällä.

Sekoita, poistuu kolmannen pistorasiaan. Salaisuus on, kuinka paljon nestettä on sekoitettu eri lämpötiloissa sisätilavuuden venttiilirungon tilavuudesta. Liikkuva tanko (tai kierto pallo) avaa tai sulkee kaksi virtauksen suuntaan tai toiseen - avoimempi kuuma virtaus, nestemäisiä (vesi) ulostuloon on kuumempi.

Tämä malli on hyvin tehokas ja sitä voidaan käyttää automaattisessa tilassa, jos se on varustettu lämpöpäällä. Kuumennettaessa (jäähdytys) elementin ennalta määrättyyn lämpötilaan, lämpölaajenemisen takia tapahtuu riippumattoman siirtymän säätelevä mekanismi.

Siten, kuuma ja kylmä mediavirtojen tapahtuu eri määriä, jotka muuttavat lopullinen lämpötila ulostulossa.

Vaiheittainen venttiilin toiminta on seuraava:

 1. Kuuma vesi alemmasta suuttimesta virtaa vapaasti oikealle (vapauttava) putki, kunnes terminen pää ei ole vielä lämmennyt lämpötilaan väliaineen ulottuu.
 2. Kuumennuksen jälkeen lämpöherkkä komponentti säätömekanismin yläpuolella sallitun lämpötilan, se laajenee, ja liikkuu venttiili, estää kuuman veden alemmasta suuttimesta. Samalla se avaa kylmän veden syöttöputken läpi vasemmalta.
 3. Kun sekoitetaan kylmän ja kuuman veden, lämpötila tasapainottui ja työelementin puristetaan. Jousikuormitteinen venttiili levy otetaan sen alkuperäiseen asentoon.

Tärkein tehtävä, joka voi selviytyä onnistuneesti kolmitie Termostaattinen sekoitusventtiili ESBE, Se on tukea ennalta määrättyyn lämpötilaan työnesteen (vesi, pakkasnestettä, muu neste) erillisissä omistettu (riippumaton) järjestelmä.

Nämä voivat olla putkien keskuslämmitys tai kuumaa vettä.

Tällaista laitetta käyttäen voidaan saada seuraavat tulokset kodin:

 • kuuman veden lämpötila ei koskaan ylittää arvon yli 60 ° C, vaikka lämmitys piiri lämmittää se 95 ° C: ssa;
 • Käänteinen lämmityspiiri on riittävä lämpötila kondensaation välttämiseksi;
 • lisäämällä kylmää vettä putken kuumaa vettä voidaan saada merkittävä (25%) säästöjä sähkön tai polttoaineen lämmityslaite (kattila).

Normaaleissa käyttöolosuhteissa, shuntti ilman onnettomuus voi treenata 3-5 vuotta. Monin tavoin, kestoikä riippuu mallista ja laadun valmistuksen. Vaihtoehdot on markkinoitu, saattaa erikokoisia, tyypin kierreliitäntä, joka on nimenomaisesti (lämmitys- tai vesi).

Keskimääräinen vaihtelu on seuraava:

 • runko on messinkiä tai pronssia korkealaatuisia, kromi tai nikkeli-päällystetty suojaava ja koriste-pinnoite;
 • asennus on sallittua, jossa on suurin työpaine jopa 10 kg / cm ²;
 • Se voidaan asentaa putkistoon lämpötilan työväliaineen 95 ° C (kattilat) ja 110 ° C: ssa (aurinkopaneelit tai geliostantsii);
 • aikana käsikäyttö, lämpötila säätö on mahdollinen jäteveden 20-60 ° C;
 • kierreliitokset vastaavat seuraavaa standardikokoa - Rp3 / 4; G3 / 4; G1; G1 ½ (tuumaa);
 • neste suoritustehon standardi toimenpide, on 1,6-2,5 kuutiometriä tunnissa.

Toimintaperiaate on kolmitieventtiilin (video)

Kolme-tie venttiili on eräänlainen ohjauslaitteen, joka on kokoonpano:

 • asennettu jakotukkiin paineistettu;
 • jolla on alhainen painehäviö johtuva lämmön lähteen;
 • luodaan lämpötila tarvittavat parametrit kuluttajalle;
 • säilytetään vakaa kierto työväliaineen piirissä;
 • laadullisesti säätelemiseksi sekoittaminen kahdeksi virraksi;
 • jonka erotusraja toiminnon työväliainevirran vaadittu tilavuus.

Tämä järjestelmä on suunniteltu laadunvalvontaan kuluttajalle. Sen avulla voit luoda ympäristö kun lämmönsiirtonesteen kulutuksen jatkuvasti, kun lähde on täysin tukossa. Asennetaan kattilan ansiosta lämpö ei-painesäiliöiden tai hydraulinen erottimia. Tällöin pumppu tarvitaan, joka tukee jäähdytysnesteen kautta kuluttajan ja lähde.

Järjestelmän toiminta kolmitie sekoitusventtiili

Tapauksessa suora yhteys lämmönlähteen asennettu säätöventtiili, virtausvastus, joka on sama kuin lämpölähteen.

Tämä järjestelmä ei suositella käytettäväksi, mikäli kaukolämpöverkkoon ei ole kuristuslaite.

Käyttö Tämän piirin yhteydessä Sen avulla voit säätää määrällisten kulutusta. Se sopii veden lämmittämiseen ja ilma, jotka on yhdistetty itsenäiseen kattilat.

Tämä periaate on merkitystä liitosputkistot joilla on ylipaine. Liikkeeseen koska ylipaine, joka on tuotettu erillisessä piirissä (kierto) pumppu.

Tämän lähestymistavan mukaan antaa kvantitatiivisen valvontaa. Soveltaa, edellyttäen, että virtaus lähteen silmukka päättyy, ja välittämistä työnesteen syöttölinja päinvastaisessa on mahdollista.

Sellaista yhteyttä kaaviot käytetään yleisesti putkistot ilman lämmitystä (ilmajäähdytys) vedessä järjestelmät ja lämmityslaitteita, jotka ovat riippumattomia kattilat.

Johdotus erotetaan kolmitieventtiilin lämmitysjärjestelmässä

Shunt suutin kolmitieventtiili, tässä tapauksessa, on oltava varustettu linjasäätöventtiilin, virtausvastus, joka on verrattavissa käyttäjän parametrit.

Kierron jäähdytysnesteen läpi ohituspiirin ja kuluttajan tapahtuu ylipaineen luotu lähde piiri. Jos venttiili on valittu oikein ja hydraulinen parametrit yhdessä ohitus - piiri käyttäjän vastaavat toisiaan, mukaan lämmönlähteen virtaus on vakio, ja ääriviivat muuttuvat kuluttajalle.

Johtuen siitä, että nesteen virtaus on suunnattu vastakkaiseen suuntaan virtauksen sekoitusventtiili, voi saada kolmasosa osapuolen kohina ja pieni värähtelyn. Tämä ominaisuus pienentää sallitun ero vaikuttava painetaso venttiilin.

Kun se on kytketty suoraan lämmön lähteen tai paineeton jakoputken yksi putkilinjojen ruokinta tai muuten asennettu pumppu pakotetun kierron työväliaineen. Yksi pumppu voi palvella useita piirejä.

Järjestelmän yhdistää kolmitieventtiilin, joka jakaa virtauksen kuluttajan piiri, ja on toinen ohitus käytetään silloin, kun lähteen lämpötila järjestelmän lämpötilan yläpuolelle kuluttajalle.

Kolmitieventtiilin

Ominaisuuksia tämän järjestelmän on tarvetta asentaa yhdistää pumppujen ja lähde piiri ja piiri kuluttajalle. Lisäksi kustannukset ja kuluttajan ja virransyöttöpiirit ovat pysyviä, mutta saa ylikuumentunut työympäristön kuluttajalle.

Kolmitie sekoitusventtiili piiri on luotettava ja helppo käyttää laitteen sivuuttaa, että kun laite autonomisen lämmön ja veden tarjonta ei ole tarpeellinen. Sen läsnäolo järjestelmässä vain parantaa hänen työnsä, mutta välttää paljon epämiellyttäviä seurauksia, joita voi esiintyä sen puuttuessa.

Järjestelmän kolmen tavalla termostaattinen sekoitusventtiili lat-

Tähän mennessä lämmitys pattereilla ei riitä mukavan huoneen lämmitykseen. Huonosti lämmitetty kodeissa asettaa lisävaatimuksia lämmitysjärjestelmä. Näin kuuma ilma jakautuu tasaisesti ja lisää merkittävästi lämmin huonetta.

On olemassa useita vaihtoehtoja klassisen lämmitys - lämmin lattia tai jalkalistat. Korkean teknologian mahdollistaa muiden lämmitysjärjestelmiin kuten ylimääräisenä ja perus. Lattialämmitys, vuorostaan, voidaan jakaa sähkö- ja veden lämmitysjärjestelmä. Viimeinen on kysyntää, koska niiden hinnoittelu on demokraattisempaa. Energiankulutus pienenee suorittamalla tällainen lämmitys.

Pinoaminen pohja lämpimällä vedellä, jota seuraa joukko mekanismeja, venttiilit ja hanat. Sitä voidaan verrata mihinkään lämmitysjärjestelmä pienemmässä mittakaavassa. Jotta lämmin lattia toimisi, täytyy liittää oikein. Yhdistävä järjestelmä pelkistetään läsnä ollessa:

Tämä yksinkertainen järjestelmä täydentää kaikenlaisia ​​mekanismeja, hanojen ja venttiilien. Keskeisin seikka yhteydessä Lattialämmityksen asennus on kunnossa ja oikea valinta sekoitusventtiilin. Häneltä riippuu lämmitysjärjestelmien tehokkuuden ja energiansäästöä järjestelmiä.

Miten sekoitus termostaattiventtiili?

Ydin vähentää laitteen pitkälti sekoittamista virta kuuma lämmin, jolloin lämpötilan säätämiseksi lattian. Kolme-tie venttiili on asetettu johdotuksen käyttöneste virtaa kahdella piirillä. Varsi kolmitoimisella suunnittelu on aina auki. Se on konfiguroitu säädellä tietty määrä nestettä. Tämän seurauksena on mahdollista saada laadullinen ja määrällinen määrä nesteen haluttuun kokoon.

Kolme-tie venttiili kykenee estämään vaihtojännite. Tämän virtauksen ohjaus ja paineen tulee mahdolliseksi. Kolme-tie venttiili on varustettu sähkökäyttö on paljon enemmän toiminnallisia. Hän pystyy automaattisesti säätää lämpötilaa. Nämä ovat laitteita ja käytti kytkettäessä lattialämmitys.

Sekoittamalla termostaattiventtiili

Sekoitusventtiilit jaetaan hydraulisesti, pneumaattisesti ja sähköisesti ajettavia. Viimeksi kolmitieventtiili eroaa lisäksi sähköisellä käyttölaitteella, joka sisältää läsnä termostaatin. Sen avulla voit paitsi sekoittaa käyttöneste virtaa, mutta myös säilyttämään vaaditun lämpötiloissa.

Nostetaan tai, päinvastoin, lämpötilaa lasketaan automaattisesti muuttaa kanta erityisten laitteiden - venttiilit. Kuilu kulkua varten kuuman virtauksen joko pienenee tai suurenee riippuen ongelma. Sama tapahtuu kylmällä vedellä. Siten, virtaukset säädetään, lähtö on nestemäinen lämpötilan vakiona.

Sen lisäksi, että sähkökäyttöinen venttiili on hyvin suosittu Termostaattinen kolmitieventtiilin. Monet ihmiset eivät tee eroa edellä mainitun tyyppinen ja termostaattinen. Kuitenkin, periaate kolmitie Tällainen rakenne on erilainen. Tällainen edellyttää termostaatin ja sen anturin.

Kolmitie sekoitusventtiili työskentelee toiseen järjestelmään. Se, että säätö virtauksen lämpötilan suoritetaan yhdessä vaiheessa. Loput kaksi vaihtoehtoa ovat aina auki, ja eivät osallistu säätelyyn virtaa, koska niiden § staattinen. Asennettaessa tämäntyyppisen tuotteen tulisi kiinnittää huomiota tällaisiin vivahteita kuin ahdas pistettä. Jos ne ovat, niin saatat kohdata ongelmia hydraulinen paine. Aina kiinnittää huomiota tähän kohtaan.

Kääntämällä kolmitie termostaattiventtiili

Venttiilin muotoilu sisältää erityisen terminen pää ja erillinen lämpötila-anturi. Nämä lisäominaisuuksia voit säätää lämpötilaa järjestelmää. Siten, vakio lämpötila saavutetaan järjestelmässä. Pumpun nesteen liikettä putkissa, ja kolmitieventtiili sekoittaa kuuman virtauksen tietty määrä kampa.

N ulostulon tuotto muodostaa kolmitie mikseri. On syytä huomata, että klassinen venttiili kytkentäpiiri saattaa antaa lisää kiertovesipumppu. Muuten, lattialämmitys on riittämätön. Tämä järjestelmä ei toimi ilman pumppua.

Jos päätät viettää lämmin lattia pienellä alueella, asennus korkealaatuisia laitteita sekoittaminen on epäkäytännöllinen. Voit valita vaihtoehtoisen sekoitusmenetelmälle.

Ostettu erityiset laitteet yksinkertainen lattialämmitys, joka koostuu termostaattiventtiili, jossa on termostaatti ja kaksi sulkuventtiiliä. Laite on suljettu erityisellä laatikko. Toimintaperiaate laitteen on seuraava:

 • Erityinen vauhtipyörä alareunassa venttiilin ohjaa lämpötila laskuri. Se säätelee optimilämpötila pohja-tilassa.
 • Hypätä lämpötilan ennalta määrätyn kynnyksen käytetään koetin komentoa. Hän sulkee venttiilin.
 • Suunnittelu venttiililaitteen läsnäolo anturi. Se voi seurata mitä tahansa lämpötilavaihtelut ilmakehässä. Ylittää asetetun lämpötilan kynnys sallii anturin venttiililohkon.

Koska tuote toimii pienellä lämmitys alueella.

Asennus lattialämmitys on tärkein lämmitys tyyppi käsittää kokoamiseksi koko sekoituslaitteita, joka pystyy liuottamaan kahdeksi virraksi - lattialämmitys ja keskuslämmitys. Siellä tarvitaan kolmen tavalla termostaattiventtiileillä täysin virtaa järjestelmään.

Asiantuntijat kannattaa asentaa yksi yhteinen piiri, jossa työnesteen pumpun bobs. Suulla lattialämmitys sekoitusventtiili leikkauksia. Sitä ohjataan erityisellä lämpötila. Sekoitusventtiili väliin asennetaan ohitus- ja paluu. Anturi yläosassa venttiilin säätää lämpötilaa.

Tapauksessa lämpötilan noustessa sekoitusventtiili sulkee paluujohdon. Edelleen toimitettavaksi työnesteen tapahtuu jäähdytysnesteen lämpimän lattian.

Huoneissa on useita muotoja

Jos tukiasema asennetaan paljon piirejä, se on tarkoituksenmukaista jakaa huoneen tiettyjä sivustoja. Nämä liitososat kattilan voidaan suorittaa joko käyttämällä kolmen tavalla termostaattiventtiili, erityinen laite lattialämmitys.

Hyväksyttävä vaihtoehto - asentaa yhteiseen sekoitusyksikkö. Tämä lähestymistapa edellyttää yhteensopivuutta venttiiliohjain ja toimilaitteen. Toinen tekee mahdolliseksi erottaa raja putken lämpötila. Työneste tulee levitin tai yhteisen kerääjä. Säätämällä lämpötila voi tässä tapauksessa käyttää kauko thermoheads.

Mitä valmistaja valita ostaessaan kolmitieventtiilin?

Moderni markkinat tarjoavat monenlaisia ​​tuotteita. Se tulisi aloittaa yhteisen parametrit venttiilien:

 • venttiilin tyyppi.
 • Tarkoituksena venttiilin (esim., Että lämmin emäs)

Perustuu niiden yhteisiä muuttujia voidaan määrittää brändin ja tuotteen hinta. Venäjän markkinoilla erittäin suosittu tuotemerkki venttiilit Esbe (Esbe). On ruotsalainen yritys, joka valmistaa vastaavanlaisia ​​laitteita viime vuosisadalla. Luottamus ja luotettavuus mukana brändin aina. Laitteiden valitseminen yhtiö pystyy takaamaan täydellisen ja pitkäaikaisen toiminnan.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä laite amerikkalaisen Honeywell (Honeywell). Tuotteet ovat korkean teknologian, yksinkertaisuus ja mukavuutta. Asennus ja käyttö tuotteiden lämpimän pohjan yhtiön ei ole vaikeuksia. Uudistukset teknologisessa valmistusprosessissa laitteen vuosittain. Jatkuvasti päivityksiä avulla saavuttaa mahdollisimman tehokkaasti tuotteen.

Äskettäin suosio alkoi käyttää venttiilejä tuotemerkin Valtec (Valtek). Tämä yritys valmistaa tuotteitaan yhdessä Venäjän ja Italian asiantuntijat. Tuotteet ovat laadukkaita ja kohtuullinen hinta. Käyttäjien on aina olleet mukana todistukset. Takuuaika tuotteen määrä on seitsemän vuotta. laitteet eivät epäonnistu ja palvelee useita vuosia.

Asentaminen kolmitieventtiilit vaatii erityistä huomiota. monet vivahteita tulisi harkita. Oikea asennus laitteiden vaikuttaa myönteisesti tehokkuuteen koko lämmitysjärjestelmä.