Kolmitie sekoitusventtiili lattialämmitys

Sekoittamalla kolmitieventtiili - laitteen ominaisuudet ja toimintaperiaate

Kolmitieventtiilin termostaattinen sekoitusventtiili sekoittamiseksi kaksi virtaa (kuuma ja kylmä) on yksi, joka on täytettävä tietyt termiset ominaisuudet. Tärkein Säätöyksikkö on lämpöherkkä elementti, joka mittaa lämpötilan sekoitetun virran ja säätää se, että kutistuu tai laajenee vaikutuksesta lämmityksen tai jäähdytyksen.

Mieti perusominaisuudet valintaa ja toimintaa koskevista kokoonpanoja.

Kuvassa: kolmitieventtiilin sekoitusventtiili lämpöpäällä Näin sääntely lämpövirran offline

Piirteet toimintojen

Toimintaperiaatteen kolmitieventtiilin sekoitusventtiili on hyvin yksinkertainen ensi silmäyksellä: kaksi putki sisältää neste virtaa ja kolmas ulos sekoitetussa tilassa. Mutta itse asiassa, laite on paljon monimutkaisempi johtuen siitä, että lämpötila tulee säätää. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​käyttökohteita, miettikäämme niitä tarkemmin:

Tärkeää! Kun venttiilin asennusta lattialämmityksen päälle ääriviivat pakollisia kiertovesipumppu on oltava läsnä. Se oli hänen läsnä takaa moitteettoman toiminnan sekoitusyksikkö ja antaa jatkuvasti järjestelmän paine.

Nosturi on tunnettu siitä, että läsnä on venttiilin säätö- nuppia ja asteikko, joiden asetukset on tehty

Piirteet valinta ja asennus

Järjestelmä toimii oikein ja oikein vain silloin, kun termosmesitelny kolmitieventtiilin vastaa tehokkuuden indikaattorit luonne käytön. On tärkeää valita paras vaihtoehto, ja miten se, kerro pieni ohje esitetään alla.

Teho-laitteet - Modern suoritusmuotoja säätää menoveden lämpötila

Mitä etsiä ostaessaan

Ei ole yksityiskohtaisesti, jokainen vivahde on erittäin tärkeää:

 • Ensimmäinen askel on tarkastella teknistä dokumentaatiota tuotteen. Sen on oltava perustettu standardeja ja niillä jotka vahvistavat laatua, muutoin on mahdotonta taata suorituskykyä venttiilin meidän olosuhteissa. On myös tärkeää saada opetusta venäjäksi, olisi täsmennettävä asennus ja säätö.
 • On myös tärkeää valita laadun valmistusmateriaalit. Useimmiten käytetään näihin tarkoituksiin pronssia tai messinkiä, nämä materiaalit soveltuvat kuuman veden mahdollisimman hyvin, koska niillä on alhainen kasvuvauhti kuumennettaessa ja erinomainen kestää korroosiota prosesseja.

Vihje! Helpoin tapa nopeasti arvioida suunnittelun laatua - ota se kädessä ja arvioida painoa. Mighty tuotteet painavat paljon, se todistaa, että seinät ovat paksut ja valmistettu korkealaatuisesta metallista, eikä jauheen koostumus.

 • Ja tietenkin, on tarpeen valita ne osat sopivan kokoisessa ja asianmukaiset kiinnittimet. Tämä on tärkeä tekijä, koska kierteen nousu voi olla erilainen, lisäksi, se voi olla sekä sisäisiä että ulkoisia.

Pienten kompakti piiri käytettävä laite

Laitteiden määrittäminen on yksinkertainen riitä, mutta se on erittäin tärkeää noudattaa muutamia ohjeita:

Niin näyttää olevan oikein venttiilijärjestely järjestelmään

 • On tärkeää sijoittaa solmu tarkalleen missä se on oikein: ennen sekoittimen lähelle syöttölinjat.
 • Asennus tehdään siten, että sähkökäyttö kytketään verkkoon laitteen lähellä, muuten se on tarpeen säätää kaapelia tai käytä jatkojohtoja.
 • Kaikki kiinnikkeet on tiivistettävä FUM-nauha ja huolellisesti kiristä. Mutta kiivaili ole sen arvoinen, koska voit rikkoa kierteet.

Kolmitieventtiilin sekoitusventtiili lattialämmityksen asennettu seuraavasti:

Oikea piiri - avain tehokkaan toiminnan

 • Venttiili on asennettu sisäänkäynnin piiri, joten se täytyy sijoittaa ennen kiertopumppua lämmitykseen, minimoida altistuminen korkeille lämpötiloille.
 • Kylmäkäynnistys piiri tuotto, joten on tärkeää rakentaa sen lähellä venttiililaitteen.
 • Kokoamisen jälkeen viestinnän vaaditun suorituskyvyn tarkistus solmut ja tiivisteet testattavan toimintaa.

Kolmitie laitteet mahdollistavat tehokkaan käytön jäähdytysnesteen ja lämpötila pysyy järjestelmän sisällä määritetyt asetukset. Videoita tässä artikkelissa antaa ymmärtää asiaa tarkemmin ja paremmin ymmärtämään joitakin vivahteita.

Vielä kysyttävää? Kysy heiltä ryhmämme VKontakte

Mitä kylpyhuoneen kodissasi?

Perustaa kaksisuuntainen tai kolmitieventtiilin lattialämmityksen

Lattialämmitys - korkea inertiaalinen järjestelmä, joka johto on laskennallinen tulos.

Eli vastaus korjaavista toimenpiteistä fyysisesti tuntuvat välittömästi, se vaatii enemmän huolellista ja pehmeä ympäristössä.

Muuten, voit saada liian korostunut muutosta toimintatila - mistä pysähdyksissä korkeintaan pinnan lämmitys.

Kaikki järjestelmän ohjauksen on keskittynyt sekoitusyksikkö, suorittaa sekoittamalla kylmempi virtoja alkuperäisessä kuuma. Perus laite tämän toiminnon suorittamisen osana solmu on sekoitusventtiili. Mieti sen suorituskykyä tarkasti.

Sekoitusventtiili lattialämmitys - laite, joka yhdistää suora viiva alkaa kuuma virta ostyvshim palautusjäähdyttäen. Se seikka, että johtavan valtatien tehon virtaus sekoittimessa, jäähdytysnesteen lämpötila on mahdollisimman korkea. Se voi olla jopa 90-95 asteeseen. Jos jäähdytysainetta suoraan ajaa putken lämmin lattia, huone on liian kuuma. Ongelma on ratkaistu sekoittamalla jäähdytetty paluuvirtaus välittämään virtaus.

Jos säiliö linja on noin 30 astetta, kun sekoitetaan suoraan virtaan, jonka lämpötila on noin 90 astetta, voidaan saada mikä tahansa arvo näissä rajoissa, mikä tärkeintä - määrittää, mikä lämpötila on välttämätön, ja sekoita jäähdytysnesteen halutussa suhteessa. Ja jos lämpötila havaitaan erilaisia ​​antureita, että asukkaat itse melko kykenee määrittämään mukavin toiminta lattialämmitys tilassa, itse sekoitus virtaa kuumaa vettä ja jäähdytetään prosessi suoritetaan käyttäen sekoitusventtiiliä.

Kosketa veden lattialämmitys

Termostaattinen sekoitusventtiili - koko laitteen nimi tai toinen nimi sekoitusventtiiliä.

Se, että on olemassa monia valmistajia tuotannossa eri nimiä, lisäksi tekniset käännökset on joskus toteutetaan ilman huomioon voimassa olevia ehtoja.

Siten, jotkut erot terminologia voi tapahtua, että jonkin verran epämiellyttävä, mutta siedettävä.

Useimmiten sekoitusventtiili kutsutaan kaksitieventtiili lattialämmityksen, mutta kaikki on mahdollista.

Sekoitin lattialämmitys, kiistatonta, kokoonpano, ja valvonta lattialämmitys järjestelmän toimintaa, se perustuu toiminta venttiilin.

Ilman häntä toimintaa Sekoitusyksikön ei voida tehdä, joten voit hyvin vastuullisesti sanoa: rooli sekoitusventtiilin - avain koko asennustöissä on rakennettu sitä.

Lisäksi nosturin, on läsnä solmussa pumpun ryhmä, käsitellään yksityiskohtaisesti toisessa artikkelissa.

Sekoitusventtiili veden lattialämmitys, suunnittelusta riippuen, eri tarkoituksiin.

Se on tarkoitettu rajoittamaan mitään virtausta kuuman lämmönsiirtoaineen tai sekoittaa suoraan virtojen (eteenpäin ja taaksepäin), jolloin lähdöstä valmis käynnistää primaarijäähdytteen järjestelmä.

Siten, sekoitusventtiili lattialämmityksen toimii säätö- toiminto, ja täysin suorittaa prosessin muodostumista koostumuksen kanssa halutut parametrit. Kaikki työhön liittyvät laitteen luomaan tarvittavat edellytykset - paine ja kapasiteetti, virtausnopeus, säätelemiseksi silmukoita ja jakelu, jne. Mutta itsessään seoksen luomiseksi, jossa esitetään lämpötila - .. Onko etuoikeus sekoitusventtiilin.

Kaksi sekoitusventtiilejä:

 1. Kaksisuuntainen. Toinen nimi - syöttöventtiilin. Pidetään vakaampi toiminnassa, eivät estä terävä vaikutus järjestelmään, täynnä epämiellyttäviä seurauksia. Se kohdistetaan suhteellisen pieni (enintään 200 sq. M.) neliöt.
 2. kolmitie. Rakenteellisesti erilaisia ​​kuin kaksisuuntainen venttiili. Se tuottaa sekoittamalla ja toimitus valmiin lämmönsiirtoaineen voidaan käyttää missä tahansa sähköiset järjestelmät, lämmitys tahansa alue. Kolmitie sekoitusventtiili lattialämmitys on tiettyjen vaarallisten ominaisuuksia järjestelmään, miksi asiantuntijoiden keskuudessa katsotaan usein osaa luoda hätätilanteessa.

Mikä on

Kaksisuuntainen venttiili lattialämmityksen - laite virtauksen rajoittamiseksi kuuma pääsyn järjestelmään lattialämmitysputkien. Se on tietyn määrän päällekkäin kanavan onteloon, johtavan kuuma suora virtaus vähentää jossain määrin sen vastaanottamisesta tai päinvastoin, lisätä sen käyttölämpötila nousee. Itse asiassa kaksisuuntainen venttiili - tämä on tavallista nosturi, ja koska se on joskus kutsutaan.

Varoitus! Tarkkaan ottaen se ei ole kaksisuuntainen venttiili venttiilin varsinaisessa merkityksessä, mutta mieluummin vakiintunut terminologia kuten nimitys laitteelle.

Kaksisuuntainen venttiili on asetettu suoraan raon putki-tila ja asettaa määritetyn ruokinta kuumatyöstöön jäähdytysnesteseosta.

Yksinkertaistettua esittely sen toiminta voi harkita toiminnan kuuman sekoitusventtiili - suuruudesta riippuen aukon veden lämpötilan käynnissä hanasta.

Suunnilleen sama kaksisuuntainen toiminta-venttiili, ainoa ero on tällöin, että sekoittaminen ei ole tehty kahdesta erillisestä, mutta samaan virtaan, jonka lämpötila on erilainen eri paikoissa.

laite

Kolmitieventtiili lattialämmityksen on yksi sisäänkäynti kuumaa vettä, keskimääräinen tulo - ja paluuvirtaus ja ulostulo annostelemiseksi valmiin sekoitetaan tietyssä lämpötilassa. Välillä ensimmäinen ja toinen tulo on pellin, joka kykenee estämään virtauksen ontelon samanaikaisesti avaamalla toinen auki toistoa tarpeen. Siten, sekoitus tapahtuu ylävirran ja alavirran - asetetaan haluttu jäähdytysnesteen lämpötila.

Työ voi tapahtua sekä manuaalisesti tai automaattisesti.

Kolmitieventtiili lattialämmitykseen rako on asetettu suoraan putken kanssa samanaikainen yhteys keskelle panos JUMPERS ulottuu paluulinjaan.

Saanto venttiili tuottaa seos eteenpäin ja käänteinen virtaus, jonka lämpötila voi vaihdella niiden lämpötiloissa. Asennon muuttaminen säätöventtiilin venttiilin samanaikaisesti kasvaa ja pienenee toisiaan virta, jolloin seos joko lämpimämpää tai kylmempää.

Muut laitteet kuuluvat sekoitusyksikkö: Collector.

Termostaatti lattialämmitys - automaattinen virtauksen määrä ohjain lämpötilan perusteella.

Se toimii periaatteella muutokset kaasun tilavuus, joka laajenee kuumennettaessa ja alkaa painaa kalvon, käyttöelimen varsi säädin virtauksen ontelon.

Toimeenpanevan elimen - joko kartio männänvarren liikkuu ylös ja alas, ja avautumisen / sulkeutumisen onteloon, tai pyörivä mekanismi, kuten pallo.

 1. Jatkuvuus toimintaa.
 2. Automaattisen töiden luonne ei edellytä toimia (alkuasennusta vain).

Samaan aikaan, on olemassa joitakin haittoja:

 1. Lämpötilaa säädellään suoraan venttiilin sijasta lattialämmitysputket, mikä vaatii säännöllistä vaihtelua termisen pään asetukset.
 2. Mekaaniset laitteet lopulta muuttaa niiden ominaisuuksia - muuttaa elastisuus kalvon, mistä jatkuva altistuminen lämmölle epäonnistua kumiosat.

Useimmat nykyaikaiset kaksi- ja kolmitie venttiilit on varustettu termostaatit.

Säätömoottori lattialämmitys - laite suorittamalla mekaanista vaikutusta venttiilin avaaminen tai sulkeminen sen signaalin anturin (tässä tapauksessa - lämpötila-anturi).

On joitakin tyyppejä toimilaitteiden:

 1. mekaaninen. Se toimii periaatteella lämpötilan muutoksista (termopari, laajenevan kaasun), edullinen ja helposti säädin, mutta ei ole riittävän tarkasti useita asetuksia ja viivästynyt kanssa tapahtuu muutos olosuhteissa. Terminen pää - on myös yksi näistä servojen.
 2. sähköinen. Se on pieni sähkömoottori säätelemiseksi venttiilin asento (sauva tai muita rakenteellisia elementtejä laitteen), jonka signaalin anturin. Tämä säätö on paljon suurempi tarkkuus, jonka avulla on mahdollista käyttää paljon ohuempi, vähemmän riippuvainen inertia järjestelmän. Siten tämän tyyppiset laitteet ovat melko kalliita.
 3. Kauko-toimilaite. Se käyttää järjestelmän anturien (kaksi tai enemmän), reagoimaan muutoksiin käyttöolosuhteissa ja rehun signaaleja toimilaitteen täysin automaattinen, joka sallii järjestelmän toimia ilman ihmisen väliintuloa. Kustannukset tällaisen järjestelmän on melko korkea, mikä rajoittaa sen käyttöä yksityiskodeissa.

Jonka työn luonne toimilaitteiden ovat:

Laitenimillä puhuvat puolestaan ​​- yksi toimii suurimmalla virtauksen päällekkäisyyksiä ja avaa sen, kun ei ole signaalia anturin, toinen - päinvastoin. Samaan aikaan, on olemassa tonnia. N. universaali toimilaitteet voidaan kytkeä yhteen tai toiseen toiminta-asentoon.

Asennus venttiilin suoritetaan käyttäen tavanomaisia ​​komponentteja - tiivisteet ja muut seikat.

 1. Ruuviavainsarja.
 2. Terveys preroll (FUM nauha, luonnonkuitua ja niin edelleen.).
 3. Pihdit, ruuvimeisseli.

Mitään erityisiä työkaluja tai laitteita, useimmiten, ei tarvita, vaan sinun tulee käyttää asianmukaista lisävarusteita tarvittaessa.

Asennus Venttiilin on liittää se asianomaiselle putkistojen. Tarpeen ennen liittämistä uudelleen varmistaaksesi, että liitäntä on tehty oikein, ei ole virheitä.

Yhdisteitä varten laitteessa on ulkoinen tai sisäinen kierre, joka on ruuvattu liitosmutteri (tai vastaava sopiva) putkilinjan. Pre tarpeen podmotat säiettä tiivistysmateriaalin - FUM nauha, tai muita luonnon materiaaleja.

Kun yhdisteitä on käytettävä koko ajan tyynyjä, syötettyjen esineiden, tai käyttää erikseen ostettu välikkeen haluttu paksuus ja halkaisija, ostettu myymälässä. Kaikki liitännät tulee olla melko paksua välttämiseksi vuotoja, ilman vääristymiä säiettä.

Varoitus! Toiminnan edellytykset laitteen melko monimutkainen, lämpöä tiheys kierreliitäntöihin voidaan heikentynyt, niin kannattaa hoitaa venttiilin yhteyden vastaavasti.

Lue visuaalisesti esimerkiksi asettamalla kolmitieventtiili, voit videon alla:

Sekoitusventtiili - peruselementti lattialämmitys säätö, suorittamalla suora vaikutus virtauksen kuuman ja jäähdytetyn lämpöä keskipitkällä ja käyttölämpötilassa järjestelmä tukee. Toiminta kahden tai kolmen tavalla hana on tärkeimpiä toimintoja sekoitusyksikkö, se vaikuttaa sekä laatuun ja tarkkuuteen asetuksen tilassa lattialämmitys.

Merkitys ja laitteen vaatii enemmän huomiota hänen terveyttään tai eivät toimi kaikissa lattialämmitys, kodin lämmitys täynnä irtisanominen.

Lämmittimiä markkinoida aika paljon erilaisia ​​malleja. Ne vaihtelevat hinta, toiminnallisuus ja lämmitys periaatetta. Eräs tällainen laite on kaasu konvektorin joka ...

Valitsemalla termostaatti sähköinen lattialämmitys

Sähköinen lattialämmitys suunnittelu koostuu lämmityspiirin ja lämpötilan säädin. Lämpösäätimet kutsutaan myös termostaatit tai termostaatit, koska he ylläpitämään jatkuvaa (staattinen) ...

Teemme korjaus lattialämmitys sähköllä

Lattialämmitys mahdollistaa mihin tahansa huoneeseen saavuttaa mukavan tulevan lämmön alla ja tasaisesti jakautunut. Tämä vaikutus on mahdoton saavuttaa tavanomaisella patterilämmityksessä joka on ...

Tarkoitus ja lajikkeet termosmesitelnyh venttiilejä lattialämmitysjärjestelmä

Kiitos luomista miellyttävät olosuhteet, lattialämmitys tulee tavanomainen. Useimmiten se on laskeutumaan yksityistä omaisuutta. Nesteen virtaus asetus on tarpeen sisällyttää kolmitieventtiili tietyn tyyppisen lattialämmitys.

Ajo kokoonpano sekoita lattialämmityksellä

Piirteet kolmitieventtiilin

Sekoittaminen nesteen virtaus, joka mahdollistaa termostaattinen sekoitushana, mahdollistaa suoran lattialämmitys virtauksen vakaa, standardi asettaa lämpötila. Tämä toiminto suoritetaan automaattisesti. Sekoittamiseen ottaen paikallaan laitteen sisällä, kuumaa vettä lisätään jo jäähtynyt neste "paluu".

Kuvaus kolmitieventtiilin

Toiminnasta tapahtuu seuraavasti:

Toimintaperiaate on kolmitieventtiilin

 • kuumaa vettä syötetään kerääjään, joka on osa järjestelmän lattialämmitys;
 • kulkiessaan termosmesitelnogo venttiili esiintyy asteen määrittämiseksi lämmitysväliaineen;
 • jos veden lämpötila on yli asetetun, se avaa kanavan, jossa jäähdytetty neste virtaa;
 • sisällä on sekoittumisen kahdeksi virraksi;
 • saavuttamisen jälkeen haluttu arvo kylmän veden kanavan on suljettu.

Rehun ja lämpökäsittely alalla kolmitie sekoitin

Kuten hana, messinkiä, sen suunnittelu on kolme kierrosta, edellytyksenä on käyttää eri menetelmiä sekoituksen nestevirroista, riippuen siitä, mikä on kolme lajia kolmitieventtiilejä.

Mitat kolmitieventtiilin

 • Venttiili oikealla lattialämmitystermostaatti toiminto. Tällainen laite ei ainoastaan ​​säätää intensiteetti sekoittaa virtaa, mutta myös pitää ennalta määrätyssä lämpötilassa järjestelmässä. Edistää tätä toimintoa, läsnä ollessa lämpötilan anturielementin, joka sieppaamalla kuumennusnopeudella molempien virtojen kuuluvat nosturi, muuttaa poikkileikkaus reikiä.
 • Kolmen tavalla termostaattiventtiili toinen muunnelma on tunnettu siitä, että säädetään sääntelyn virtausnopeus kuuma virta vain. Paketti sisältää termisen pään kauko-anturi.
 • On myös mahdollista useista malleja valita kolmitie sekoitusventtiili, joka automaattisesti ylläpitää haluttu lämpötila.

Poimien sekoitusventtiili, on suositeltavaa turvautua useita indikaattoreita.

 • Alue. Pieniin tiloihin - kylpyhuone, wc ei ole aina suositeltavaa ostaa kalliimpia termosmesitelny venttiili tarpeeksi, jotta tavallista venttiili. Suuri huone palautuminen lämmintä vettä lattia edellyttää sekoittimet, automaattisesti lämpötilan säätämiseksi lämmitysväliaineen.

Kolmitieventtiilejä Esbe malli VTA320

Yksityiskohdat kaksitieventtiilissä

Kaksisuuntainen venttiili on venttiili modernisointiin. Liitetty putkistoon, se toimii automaattisessa tilassa, se pitää ennalta määrätyssä lämpötilassa tasolle. Toisin kuin tavanomaiset venttiilit, malli keskittyy nestevirtauksen syöttö yhteen suuntaan. Kun asentaa koko prosessin lattialämmitys toiminta häiriintyy. Pidentää käyttöikää suodatin on asennettu ennen venttiiliä viivyttää mekaanisen epäpuhtauksia.

Hyvät vierailijat. Säästää linkki sosiaaliseen. verkoissa. Tulee hetki, jolloin talon kylmältä, ja me autamme sinua 🙂 Jaa!

Järjestelmä kaksisuuntainen venttiili

Johtuen tällaiseen järjestelmään, lattialämmitys ei ylikuumenemisen, joten sen käyttöikä pitenee. Koska kaistanleveys kaksisuuntainen venttiili on suhteellisen alhainen, lämpötila säätö suoritetaan sujuvasti ilman epäjatkuvuuskohtia. Asiantuntijat suositeltavaa käyttää tätä laitetta elvyttämiseen Lämmin lattia laajalla alueella yli 200 m2.

Johdotus suuntaventtiili

Riippuen virtauksen suunnassa, termostaattiventtiili edustaa kaksi mallia.

 • T-muotoinen tai tasapainotettu piiri. Kytkettäessä vesi - kuuma ja kylmä tulee läpi aukot ja sekoituksen jälkeen neste virtaa keskeinen vuoro.
 • L-muotoinen tai epäsymmetrinen järjestelmä. Tässä tapauksessa, kuuma vesi virtaa toisella puolella ja kylmä - alla. Tämän jälkeen sekoitettu virta tulee ulos toisen lateraalisen liikkua.

Johdotus kolmitie sekoitusventtiili

Ottaen huomioon sekoitusyksikkö, seuraavat komponentit on:

 • sulkuventtiili;
 • lämpötila-anturi;
 • kiertopumpulla;
 • sekoittamalla kolmitieventtiili.

Järjestelmä sekoitusyksikkö lat-

yhteys piiri sisältää kiertopumpun asennettu syötteen. Sitten lämpötila-anturi on asennettu, se on tarpeen määrittämiseksi lämpenemä tulevan veden. Tätä seuraa termostaattiventtiili. Kun "paluujohdon" venttiili, joka on asennettu n saannolla, joka on liitetty putkeen, jossa kiertää jäähdytettiin nestettä ohjataan sekoitusventtiili.

Kun tällainen kytkentäkaavio jäähdytysnesteen liikkuu seuraavaa reittiä.

Sarjakytkentä tyyppi

 • Kuuman veden avulla kiertopumppu järjestelmässä on oltava lattialämmitys. jäähdytysnesteen lämpötila voi nousta 80 ° C: ssa
 • Sekoittamalla viileä vesi kulkee kolmitieventtiilin. Tuloksena on haluttu lämpötila.
 • Jakelun jäähdytysnesteen putkien läpi lattialämmitys.
 • Palata vesi jäähdytetään "paluu line", jossa se joutuu kolmitieventtiili sekoitusta varten, jossa kuumaa nestettä.

Tällaisten ohjauspiirien lämpenemä tulevan veden veden toteuttavalla piirillä lämpötila-anturi. On muitakin tapoja hallita. Useimmat tehoton - se on manuaalinen menetelmä, kun halutaan muuttaa sisäänvetovirtaus kääntämällä kahvaa. On mahdollisuus ohjaus käyttää servo, joka vastaanottaa komentoja mukainen ohjain signaaleja antureilta.

Ajaminen yksiköt perustuvat kolmitie termostaattiset sekoitusventtiilit ja lattialämmitykseen

Termostaattiventtiili, jossa on laitteet veden lattialämmitys on tärkeä. Ylikuumenemisen estämisessä virtaa jäähdytysneste, se säästää polttoainetta. Lisäksi turvallisuus ominaisuus melko monimutkainen lämmitys ja laajennettu elämän ongelmattoman käytön.

Video: Lämmin lattia käsillään: kolmitieventtiilin tarvittaessa

 • tulisijat
 • savupiippu
 • polttopuut
 • puhdistus
 • Ostopaikat takka
 • lattialämmitys
  • Vesi lattialämmitys
  • Sähköinen lattialämmitys

Tiedot tällä sivustolla annetaan suosittu-opetustarkoituksiin. He eivät väitä olevan viittauksia ja tieteellistä tarkkuutta, eikä se ole ohjaamaan toimintaa. Rakentamisen aikana tulisijojen yhteyttä ammattilaisia.

Kopiointi ilman lupaa sivuston tai kirjailija on kielletty.

Täytön jälkeen lomakkeen ottaa yhteyttä johtaja ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.