Kolmipaikkainen katkaisupiiri

Kaaviot läpikulkukytkimen liittämisestä kolmeen paikkaan. Missä käytetään kolmen kytkimen järjestelmää?

Mikä on läpikulkukytkin? Tämä on laite, jolla on kolme yhteystietoa. Kun painat näppäintä, se vaihtaa yhden piirin liittimiin liittämällä silmukkakytkimet kolmesta paikasta kahden ensimmäisen numeron valaisimeksi kahden muun koskettimen välillä. Tämä ottaa huomioon niiden sijainnin. Paina näppäintä ylös ja ensimmäinen yhteystieto suljetaan toisen numeron alle. Kun painat ensimmäistä numeroa, se toimii vuorovaikutuksessa kolmannen kanssa.

Tarkastellaan piiri läpikulkukytkimen liittämisestä kolmesta paikasta. Se käyttää ristikytkintä tai kytkintä. Sen nimi puhuu puolestaan. Tässä risti ristissä. Kytkentäkytkimen kytkentäpiirin kuva 3 paikkaa voidaan löytää ilman paljon vaikeuksia.

Yhteyshenkilöiden on vuorovaikutuksessa suoraan. Kun painat jotain näppäintä, ne siirtyvät poikittaissuuntaan. Kolmiulotteisen kytkimen kytkentäkaavio on helppokäyttöinen. Lisätietoja on jäljempänä.

Läpikulkukytkimen liittämistä kolmesta paikasta olevien piireiden toiminta on seuraava. Sinisen johdin, jossa on nolla-arvo, joka sijaitsee sähköpaneelissa, on kytketty silmukan siihen osaan, jossa lanka sijaitsee sähkövalossa.

Maadoituskaapeli, joka on keltainen vihreällä sävyllä ja sijaitsee myös sähköpaneelissa, on kytketty valaisimen koteloon.Vaihearvolla varustettu punainen johto on kytkettävä lampun keskiosaan kolmen kytkimen kautta. Seuraamme piirin ohjeita läpikulkukytkimen liittämiseen 3 lampun 2 paikkaa.

Nämä valaistusjärjestelmän komponentit ohjaavat vaihejohdon liittämistä valaisimeen. Liitämme elementit - se kytkeytyy päälle, sammuu - sammuu. Läpikulkukytkimen liittäminen kolmesta paikasta voidaan luoda omalla kädellä. Tee näin tarkasti kuva kuvasta ja noudata kaavamaisia ​​ohjeita. Noudata tarkasti johtojen johdotuksia.

Pitkän kaarevan käytävän huoneeseen voidaan asentaa kytkinjärjestelmä:

Kun poistut huoneesta numeron 2 painalluksen jälkeen, valo syttyy käytävään. Lopeta poistumistie, sammuta valot numeroilla 1. Kun toinen henkilö lähtee keittiöstä ja haluaa kytkeä valon käytävässä, paina ristikytkintä, kun hän kulkee koko huoneen pituuden läpi, hän voi kytkeä valon pois päältä # 2 -näppäimellä.

On huomionarvoista, että tällä järjestelmällä ei ole kytkinten kiinteää asennetta "included9raquo; tai "pois 9"; Tämä on tällaisen kytkimen pääpiirre.

Kaikki riippuu siitä, kuinka avaimet ovat suhteessa toisiinsa. Tällainen malli ei ole aina kätevä, sinun täytyy tottua siihen.

1

Piirin toinen piirre on sen läpi kulkevan virran ominaisuus. Tämä edellyttää, että johdin poikkileikkaus kytketään kytkettyyn valaisimen tehoon.

Ennen kaikkea määritä johtojen toiminnot sähkölevystä riippuen niiden väristä:

Ota kaikki kolme johdinta liitäntärasian sisään. Yhdistä ne valaisimen kaksijohdinpihtiin ja kolmiportaiseen podrotetnikaan. Tämä on ensimmäinen läpikulkukytkimen asennuspaikka. Jos kaapelia ei ole kahden ytimen kanssa, voit käyttää sitä kolmella. Sitten yksi niistä ei osallistu.

Kytke koteloon sininen johto, jossa sama lanka valaisimessa. Joten tehdä johdot "earth9raquo; ja "vaihe 9";

Junketin numerossa 1 saat kolmijohdinkaapelin # 2. Tämä on suora yhteys toistensa välillä ilman kytkentärasiaa.

Tässä samassa säiliökaapelissa "vaihe 9aquo; kytketään läpikytkimen ensimmäinen pääte. "Zemlya9raquo; ja "zero9raquo; on kiinnitetty vastaavasti toisen läpikulkukytkimen liittimiin.

Samoin yhteys tapahtuu kolmanteen astiaan.

Kaaviossa johdojen väri vastaa täsmälleen tätä kuvausta ja kytkimien merkintöjä.

Punainen johto on kytketty toisen läpikulkukytkimen kosketin nro 1. Vaiheensyöttö tapahtuu suoraan valaisimen keskiosista. Siten toisessa podrotetnikissa tällainen lanka on yhdistettävä ensimmäisen podrozetnikin punaiseen lankaan, eristettävä ja jätettävä se tänne.

Ensimmäisessä vaiheessa kytke punainen kaapeli toisesta pisteestä nollaksi 9, joka sijaitsee sulku-ruutuun. Myös eristää ja jättää paikoilleen.

"Nol9raquo; ensimmäisestä astiaan liitetään tap-boxiin vaiheessa 9aquo;, joka menee lamppuun. Tämä on läpikulku ensimmäisen kontaktin kolmanteen kohtaan läpikytkimestä lampunpistokkeen keskikoskettimeen.

Mahdollisuudet käyttää tällaisia ​​järjestelmiä

Voit luoda 4, 5 tai useampia istuimia sekä kahden avaimen läpikulkukytkimiä, joiden avulla voidaan hallita kahta lamppua kerralla useista paikoista. Halutessasi voit suunnitella keskitetyn valaistustoimintojen ohjausmenetelmän. Tämän avulla voit poistua talosta sammuttamaan lamput samassa tilassa yhdellä näppäimellä.

Luodaan monimutkainen järjestelmä monista valaisimista ja kyky poistaa ne eri huoneista - tässä artikkelissa saatujen tietojen todellinen käyttö.

Kun 3-paikkainen "Legrand" -kanavan kytkentäkaapelin kytkentäkaavio on oikea, voit rakentaa sen, joka on tarpeen sinulle.

Yleiskatsaus myyntipisteistä Legrand, Lezart ja Schneider

Laitteiden laadusta riippuu paitsi käyttömukavuutta myös asumisen turvallisuutta.

Yksi tämän laitteen yleisimmistä lajikkeista on "Valrent's Legend". Se on suosittu korkean laadun ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Pistorasiassa on riittävän jäykkä mekanismi, joka helpottaa asennusta. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja varustettu ruuviliittimillä. Se on erittäin kätevä. Tämän tuotemerkin kytkimet itsekierteisiin koskettimiin ovat jonkin verran jäykkiä. Ne näyttävät houkuttelevalta seinille.

Telakkaa ei ole tehty mukavasti, ei ole yhteenkuuluvuutta niiden välillä.

"Schneider Electric Unique" voi olla kaksinkertainen tai yksi runko. Tämä on laadullinen mekanismi, joka ei ole mitenkään huonompi kuin ensimmäinen malli. Tuotteet ovat täysin kokoontaitettavissa. Painikkeet ovat lempeämpiä paineisiin. Muovi on hieman huonompi laatu "Legrand".

Sytyttimet ja kytkimet "Schneider" on varustettu elementeillä, jotka kytkeytyvät keskenään. Näin voit paremmin kohdistaa useita pistorasioita tai kytkimiä vierekkäin.

Kytkinten valaistus ei ole liian luotettava. Asiakaspalaute osoittaa, että se polttaa usein.

"Schneider Electric Gloss" - tällaisten tuotteiden budjettiraportti, jossa on ihmisarvoisen laadun omaava järjestelmä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa kaikki asunnon pistorasiat ja kytkimet, voit luottaa mallin tehtävään.

"Lezart" - toinen merkki pistorasioista ja kytkimistä, jotka ansaitsevat huomiota. Tuotteita valmistajalta Turkista.

Varustettu kontaktiryhmän muovisuojuksella, vanhoilla tulovalaisimilla varustetuilla asennuslevyillä, lämmönkestävällä muovilla.

Kosketusryhmän jousikuormitettu puristin ei ole näkyvissä, kun muovin yläosa on irrotettu.

Se kääntyy melko helposti. Läpikulkukytkimen kytkentäpiiri kolmesta paikasta "Лезарт" tulee onnistunut valinta talon valaistuksen järjestämiseen.

Mitkä ovat mahdollisuudet käyttää kolmen kytkimen järjestelmää?

Läpikulkukytkinten käyttö on välttämätöntä korjaustöissä ja sähköjohdotuksen yhteydessä. Niiden käyttö ohjaa valaistusprosessia joutumatta palaamaan toiseen huoneeseen. Yhdistettynä erilaisiin ristityyppisiin laitteisiin on mahdollista valvoa valojärjestelmää vierekkäisistä huoneista.

Kolmen paikan Legrandin kytkentäkytkennän piiri on onnistuneesti sovellettu yksityisissä talleissa. Läpivientityypin tehtävänä on ohjata vaihekytkentää patruunan keskikoskettimeen.

Tällaisen järjestelmän käyttö on erityisen onnistunut pitkässä kaareva käytävässä. Yhden valaisimen sijaan voit asentaa muutaman, aseta ne kattoon ja sijoittaa kytkimet, joilla se sopii omistajille.

Mene sisään ja käynnistä valo. Ota kengät pois, mene huoneeseen ja sammuta lamput. Kolmen paikan "Schneider" -kytkimen kytkentäpiirin avulla saadaan aikaan kuvatut mahdollisuudet.

Tällä tavoin voit kytkeä ja sammuttaa valon useista paikoista, mikä on joskus vain tarpeen.

3-kytkimien virtapiirin sovelluksen erityispiirteet huomioon ottaen on mahdollista arvioida liitoksen oikeellisuus asennusvaiheessa. Tällaisten monimutkaisten järjestelmien järjestämisessä on tärkeää, ettei virheitä tehdä, jotta sinun ei tarvitse poistaa tapettia uudelleen ja rikkoa seinien eheyttä.

Läpikytkimiä käytetään menestyksekkäästi eri tarkoituksiin. He onnistuvat kotona.

Tällaisen mekanismin oikea toiminta on mahdollista vain pareittain. Jos asennus on tehty oikein, järjestelmä toimii helposti ja kätevästi.

Kun katkaiset laitteen salaisuudet, kun verkko voi olla vain kahdessa tilassa (suljettu ja auki), voit itse suorittaa valaistusjärjestelmän asennuksen.

Ohjelma läpikulkukytkimen liittämisestä kolmeen paikkaan: valokuva- ja videokäsky

Tietyllä tilojen kokoonpanolla (keskeinen sisäänkäynti sijaitsee käytävän keskellä, sillä on haara) tai monikerroksisen rakennuksen sisäänkäynnin valaistuksen järjestämiseen käytetään sähkönkuluttajien hallinnointijärjestelmää kolmesta tai useammasta paikasta.

Se on rakennettu kahden käytävän ja useiden ristikytkimien perusteella.

Läpikytkinten kytkentäperiaate eroaa toisistaan siitä, mitä käytetään klassisten laitteiden asentamiseen kahteen napaan.

 • Kytkimet on kytketty sarjaan toisiinsa.
 • Älä avaa, vaan vaihda vaihe toiseen riviin.
 • Lähtökytkimen lähtökoskettimien määrä on kaksi kertaa suurempi kuin syöttö.

Yleinen mnemoninen sääntö tällaisen järjestelmän rakentamiseksi muotoillaan seuraavasti: Kytkinten pareittain napaavat "näyttävät" toisiaan.

Video-ohjeet piirin muodostamiseksi kahden avaimen välikytkimen liittämiseksi kolmesta paikasta:

Asennus kolmannen tarkistuspisteen

Koska Laitteiden on kytketty sarjaan, kolmannen ja myöhemmän ohjauspiste on järjestetty rako. Jos käyttää samaa laitetta kuin kolmas kytkin, neljäs pole linja olisi "keskeytetty", ja yksi linjat - lepotilassa.

Tietenkin on mahdollista sulkea molemmat linjat lähtönapaan. Mutta tässä tapauksessa sinun muuttaa sen normaali valokytkin. Tällainen järjestelmä toimii, mutta vain yhteen suuntaan.

Kytkentäkaavio virtauskytkin kanssa 3 paikkaa näkyy kuva:

Näin ollen, toisen tyyppinen käyttö Switch - Cross. Se on neljä terminaalia. Jos se puretaan, niin sisälle näet kaksi päällekkäin liikuteltavia koskettimia.

Molemmat avaimet siirretään yhdellä liikkeellä. Neljäs lähtönapa on myös kaksi yhteyspisteitä. Painamisen jälkeen vaiheen linjat ehdollisesti risti (ei sähköinen kontakti), mutta periaate on yhteys päätelaitteiden on sama.

Takapuolelle rajat kytkinpesän sovelletaan merkintä pylväät ja ehdollinen suuntaan liikkeen vaihe kytkentärasiasta käyttäjälle. Molemmat linjat toisella puolella oikealle tai vasemmalle pää voidaan kytkeä liittimiin, jotka on merkitty nuolilla katsellessaan samaan suuntaan.

Suunta ei ole väliä, mutta mieluiten pitäisi pitää hänen. Tämä mahdollistaa tulevaisuudessa ei pidä sekoittaa missä aloittaa ja mihin se loppuu.

Käytännössä voit kohdata sitä, että elektroniikkaliikkeestä haluttu kohde (ristikytkinjärjestelmään) ei ole. Tämä ei ole syytä luopua suunnitelmistaan. Prosessin muutoksia toisiinsa on yksinkertainen ja helposti kohderahastona, perehtynyt pihdit ja ruuvimeisseli.

Sillä muutos virtauspoikkipinta käytetty yksi, joka on kaksi painiketta. hänen kaksi ottonapaa ja neljä ulostulo. muotoilu muutos tehdään kahdessa vaiheessa:

 • Viikonloppu pole suljettu risti.
 • Muutetaan mekaaninen osa.

Kaaviokuva laitteen muutetaan käyttäen johtavaa puseroita - letit on sama halkaisija. Heillä sulkea lähtökoskettimien ovat seuraavat: äärimmäinen kanssa äärimmäinen, Keski kanssa keskeinen.

On olemassa kahdenlaisia ​​design-kytkimien kautta, eri järjestely tulonapojen - ne voidaan järjestää toisella puolella kehoa, sekä toisiaan kohti. Jälkimmäisessä tapauksessa puseroita visuaalisesti leikkaavat.

Liikkuvia koskettimia toimivat samanaikaisesti, melko tapa yhdistää itse näppäimiä.

Muunnetaan voit käyttää kytkintä siirtää yhden lampun tai useita johtamismalli, kytketty rinnan. Mikäli useampi käyttäjä, määrä rajat kytkinten tulee olla sama. Tämä hankaloittaa huomattavasti asennustyötä.

Mutta näkökulmasta palo useita erillisiä liitettyjä laitteita - on parempi, kuin yksi suuri terminaali rivi. Siksi mahdolliset kustannukset ovat perusteltuja.

Ja siitä oikeasta liittämisestä kautta katkaisija kahdella kulkee paikoissa oppia tässä artikkelissa.

Jos haluat luoda useita välipaikkakuntia ohjaus valaisimet, esimerkiksi portaat sisäänkäynnin viiden kerroksinen rakennus, ne kaikki on kytketty sarjaan toisiinsa. niiden kautta On kulunut samaan vaiheeseen - se on edellytys.

On mielestä on välttämätöntä käyttää vain neljän ytimen kaapelin asentamiseksi Välilaskupaikkojen on-off valaistus. Tämä helpottaa asennustyötä.

Jotkut perää, mutta on olemassa todellinen uhka sisällytetään linjan lanka väärä osio. Että koska kaapelit niin monta johtimet on suunniteltu kolmen vaihevirran, neljäs eli niissä kolmasosa vähemmän halkaisijaltaan, se on kytketty maadoituspiirin. Vaihevirta läpi mahdottomaksi.

Johdotus feedthrough ja rajat siirtyy 3 paikkaa:

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

Kuinka kytketään kulkee kytkimen (valo-ohjaus kahden tai useamman pisteen)

Nykyinen sähkön hinta saa ajattelemaan talouteen, jossa ennen oli edes ajatellut sitä. Esimerkiksi valaistus portaissa. Onko yksityisellä tai korkea rakennus - kaikki vielä maksaa. Aiemmin lähti juuri valoa. Nykyään ajattelen, miten sammuttaa sen, mutta käynnissä ylös / alas, liian iloton. On käynyt ilmi, on olemassa ratkaisu. Niin, että valo ei pala jatkuvasti, on lamppu ohjausvirtapiireissä useista paikoista. Eli yhden tai useamman valaisimen voi kytkeä päälle ja pois useista paikoista. Kytkimet tätä erityistä tarvetta. Niitä kutsutaan kiehkura. Joskus on nimiä "kaksoiskappale" tai "Flip". Kaikki tämä - yhdestä sähkölaitteita. Se poikkeaa tavanomaisesta lukuisia kontakteja. Näin ollen, virtauskytkin kytkentäkaavio on monimutkaisempi. Voit kuitenkin ymmärtää.

Miltä näyttää ja siirtää Kytkimen käyttö

Jos puhumme etupuolella, niin ainoa ero: tuskin näkyvä nuoli ylös ja alas-näppäimillä.

Mikä on ohimenevä yhden painike. Katsos, on kaksinkertainen nuoli

Jos puhumme piiri, aivan liian yksinkertainen: tavanomaisissa katkaisijat vain kaksi kosketinta jatkuvaa (kutsutaan myös vaihto) kolme nastaa, joista kaksi - yleensä. Järjestelmän befit aina kaksi tai useampia tällaisia ​​laitteita, joten käyttämällä näitä yhteisiä johtoja, ja ne on kytketty.

Ero - määrän kontakteja

Periaate on yksinkertainen. Asentoa muuttamalla avaimen sisäänmeno on kytketty yhteen lähtöihin. Eli nämä laitteet ovat vain kaksi asentoa:

 • tulo on kytketty lähtöön 1;
 • tulo on kytketty lähtöön 2.

Mikään muu Väliasennoissa no. Tästä johtuen kaikki vauhtiin. Koska yhteystiedot siirtyy tehtävästä toiseen, sähköasentajia uskovat, että oikeampi kutsua heitä "kytkimiä." Niin siirtää kytkin - se on myös laite.

Ei luottaa läsnäolo tai puuttuminen nuolia näppäimistöllä, sinun täytyy tutkia kontaktiosan. Merkkituotteiden järjestelmää olisi sovellettava, jonka avulla on mahdollista ymmärtää, mitä laitteen tyyppiä on käsissäsi. Hän näytti olevan tuotteisiin Lezard yritysten (Lezard) Legrand (Legrand), Viko (Viko). Kiinan kollegansa, he ovat usein poissa.

Tässä on kytkin takana

Jos tällainen järjestelmä ei ole, katso päätteen (kupari nastat reikiin): olisi kolme. Mutta ei aina halpa kopioita että päätelaitteet, että on olemassa yksi - on sisäänkäynti. ne ovat usein sekaisin. Paikantaa jossa on yhteinen kosketin, on tarpeen rengas yhteyksiä toistensa kanssa eri näppäinten paikkoja. Tee se pakollinen, muuten se ei toimi mitään, ja itse laite voi polttaa.

Sinun täytyy olla testaaja tai yleismittarilla. Jos sinulla on yleismittari, vaihda se äänettömään tilaan - se piippaa, kun on kontakti. Jos on dial testaaja, prozvanivatsya oikosulun. Laita koetin johonkin koskettimien löytää, kumpaa hän kutsuu (tai piippaa laite nuoli osoittaa RS - taipua oikealle, kunnes se pysähtyy). Asentoa muuttamatta koettimen, vaihda avaimet. Jos vika on poissa, toinen - yhteensä. Nyt meillä on tarkistaa, että. Katkaisematta -painiketta siirtääksesi yksi antureista toiseen terminaaliin. Jos on vika, niin nimi, johon koetin ei ole siirretty ja on yhteensä (tulo).

Se voi tulla selkeämpää, jos katsomme video siitä, miten löytää sisäänkäyntiä (yhteiset yhteyttä) virtauksen kytkintä.

Kytkentäkaavio virtauskytkin kaksiasentoinen

Tämä järjestelmä on hyödyllinen kaksikerroksisessa talossa portaat, käytävällä pitkällä käytävällä. Kuka tahansa voi käyttää makuuhuoneessa - pois ylävalo suulla ja sängyn (kuinka monta kertaa oli noustava kääntää sen päälle / pois?).

Virtapiirin virtauksen kytkimen, jossa on kaksi paikkaa

Nolla ja maa (jos on) kasvin suoraan lampun. Vaihe sovelletaan lähtöön ensimmäisen kytkimen, toinen tulo on saatettu langan lamppu, lähdöt kaksi laitetta on yhdistetty toisiinsa.

Tarkasteltaessa tämä kaavio, se on helppo ymmärtää, miten kytkimen läpi. Tässä asennossa, joka on esitetty, lamppu on päällä. Painamalla mitä tahansa näppäintä laitteen, ketju katkeaa. Vastaavasti, kun off-asentoon siirtämällä tahansa niistä eri asemassa, me piirin sulkemiseksi kautta yksi sillat ja lamppu syttyy.

Sen selventämiseksi, että mitä liittää juoksu johdot, antaa muutamia kuvia.

Rasklyuchenie johdot syötön-kytkimen

Jos puhumme huoneeseen, vahvistetut johto tarvitsee jotain kuvan alla. Mukaan nykyiset säännöt ne tulisi sijaitsee etäisyydellä 15 cm katosta. Ne voidaan pinota trunking tai tarjottimia, langanpäät työnnetään asennusrasia. Se on kätevä: voit korvata rei'ittää lanka tarvittaessa. Lisäksi mukaan uusimpien standardien kaikki yhteydet tehdään vain Kojerasioiden ja käyttämällä kontaktorit. Jos teemme kierre, se on parempi juottaa ne, ja päälle hyvän käärimme nauha.

Purkautuminen lamppu johto on kytketty lähtöön toisen kytkimen. Valkoinen merkitty johtoja lähdöt molempiin laitteisiin.

Miten eronneiden johdot huoneen poikki

Kuten kaikki kytketty kytkentäkoteloon kuvatun videon.

Voidakseen päälle / pois valoa kolme paikkaa, sinun täytyy ostaa kaksi kytkintä risti (cross) kytkin. Aikaisemmin kuvatuista se on tunnettu siitä, että siinä on kaksi tuloa ja kaksi lähtöä. Hän kytkimet heti parin yhteyksiä. Miten asiat pitäisi järjestää, katso kuva. Jos lukuun se, että edellä ymmärtää tämän yksinkertaisen.

Sähkölamppu ohjauspiiri, jossa on kolme pistettä

Miten koota tällaisen järjestelmän? Täällä on menettely:

 1. Nolla (ja maadoitus, jos sellainen on) on asetettu suoraan lampun.
 2. Vaihe on kytketty tuloon yksi kytkimistä läpiviennin (jossa on kolme tuloa).
 3. toinen tulo tapahtuu vapaasta lamput.
 4. Kaksi lähtöä kolmen päätelaitteiden kasvi rajat kytkin tulo (jossa on neljä tuloa).
 5. Kaksi lähtöä toisen kolmen päätelaitteen saastuttavat toisen parin kytkimen koskettimien neljä tuloa.

Sama järjestelmä, mutta eri näkökulmasta - mistä kytke johtimet kehoon.

Mistä johtimet kytketään

Mutta jotain tällaista rodun tiloissa.

Johdotus lamppu valvonta kolme paikkaa

Jos tarvitset piiri neljä, viisi ja Bole pistettä, se eroaa vain määrän rajat kytkimet (neljä input / output). Katkaisin (kolme tulot / lähdöt) on aina minkä tahansa piirin, kaksi - alussa ja lopussa ketjussa. Kaikki muut elementit - cross laite.

Johdotuksen kautta, katkaisijat kohdissa 5

Poistaa yksi "ristipölytettiin" päästä ohjainpiiri neljä pistettä. Lisää - on piiri 6 henkilöä valvontaa.

Vihdoinkin kaikki oman pään, katso tämä video vielä.

Dvuhklavishny ohituskytkin: kytkentäkaavio

Muutamia paikkoja hallita valaistusta kahden valaisimen (lamput tai ryhmät) on dvuhklavishnye-kytkimien kautta yksi kytkin. Heillä on kuusi kosketinta. Tarvittaessa, yhteinen johdot ovat samalla periaatteella kuin tavanomaisessa tämän tyyppinen laite, vain prozvanivat on suurempi määrä lankoja.

Johdotus 2 Näppäimistö virtauskytkin eroaa vain siinä, että langat on suurempi, vaihe syötettävän panosten ensimmäisen kytkimen, sekä kahden tulon toisen pitäisi jättää kaksi valaisinta (tai kaksi ryhmää lamput, tapauksessa mnogorozhkovoy kattokruunu ).

Periaate yhdistää dvuhklavishnyh-kytkimien kautta

Jos haluat järjestää hallintaan kaksi valonlähdettä kolmesta tai useammasta pisteestä, on tarpeen jokaisessa pisteessä nämä kaksi rajat kytkin: dvuhklavishnyh ne eivät yksinkertaisesti. Tässä tapauksessa yksi kosketinpari on laittaa ristipölytettiin, ja toinen - toisella. Ja lisäksi ne liittyvät toisiinsa tarvittaessa. Viimeinen ketju dvuhklavishny siirtymisen kytkin on kytketty sekä ristipölytteisiä lähdöt.

Miten järjestää hallintaan kaksi valaisinta neljästä paikoista

Jos ajattelee sitä, se ei ole niin vaikeaa, ja virtauskytkin liitäntäkaavio 2 pistettä, joten kaikki on yksinkertainen. Juuri viettänyt paljon ...

1