Koiranputkea aaltopaperista omin käsin

Kuinka tehdä kimpun koiranputkea valmistettu paperista, aaltopahvin paperi kädet?

Kuinka tehdä kimpun koiranputkea paperia käsilläsi?

Kuinka tehdä kimpun koiranputkea Aaltopahvit paperia? Master Class?

Uskon, että jokainen tietää miten näyttää koiranputkea. Tämä herkkä valkoisia kukkia, jossa on paljon ohuita terälehtiä ja kirkkaan keltainen keskus. Kuinka tehdä Daisy paperista?

Tarvitset paperin, aaltopahvin paperi, lanka varret ja malli.

Leikattu kuvio piki ja tiivistämään koristeellinen tapin, tai leikata samasta paperin puolivälissä. Voit vain liimata yhteen terälehtiä ja liimaa sredinku (kivi strazinku). Tehtyään tarvittavan määrän koiranputkea, kerätä ne kimppu:

huomattava mestarikurssi miten erittäin kaunis kimppu päivänkakkaroita. Myös leikkaamiseen kuvio piki ja ovat yhteydessä toisiinsa. Sredinku myös tehdä paperi, pokrvaete lakka ja ripottele kimalle. askel askeleelta katso oppitunnin Tällä sivustolla:

1

Toinen yksinkertainen opetus:

Vaiheittain kuva kimppu päivänkakkaroita:

Katso myös miten tehdä kimpun koiranputkea aaltopaperista:

Erittäin kaunis koiranputkea voidaan tehdä paperista tekniikassa "kvilling9quot;. Tämä simulointi paperisuikaleet, kierretty erityisiä obrazom.Bumazhnye quilling nauhat voidaan leikata omiin käsiinsä, ja voit ostaa kaupoista valmiina työhön. Kun nauhat ovat valmiita, kierrä ne näkyy kuva ja litistetty toisella puolella, saada terävä hieman terälehti. Kukka Seredenko kierretty keltainen lovettu reunalla nauhan.

Kuinka tehdä kimpun koiranputkea aaltopaperista löytyvät tämän mestarikurssi.

Kukkia aaltopaperia. Koiranputkea. Mestarikurssi askel askeleelta kuvat

Suosittelemme näytät masster luokka - kamomilla aaltopahvi.

Valmistukseen aaltopaperin koiranputkea, me tarvitsemme näitä materiaaleja:

• Keltainen suurimot.

• Vihreä öljypastelli.

• Osia langan 00,5 mm ja pituus 30 cm kunkin - 2 kappaletta.

• Osia langan 00,5 mm ja pituus 7 cm kunkin - 3 yksikköä.

Reunasta rullan vihreä gofrobumagi leikkaa liuska 1,5 cm leveä.

2 on kierretty pala langan pituus 30 cm. Tämä tuote viistosti liitä gofrobumagi vihreä nauha. Tämä varsi koiranputkea.

Laajentaa kudoksen, vinosti kiertämällä se putkeen 02 cm. Kulma siteen liima putkeen.

Reunan varren pituus on 1 cm, mutka niin, että silmukka. Insertti reuna saadaan silmukka putki.

Kokeena liimaa putki ja liimaa sen ympyrän varren silmukka.

Seuraava, purista kiinteän putken, joka muodostaa pallo. Tuloksena oli keski, ja kamomilla.

Huonontamista keskellä päivänkakkara liimaa, kasta se keltaisella suurimot.

Jälkeen mannasuurimo kuivuu, maali hieman vihreää öljyä pastelli yläosan puolivälissä.

Sitten mukaisesti järjestelmä 11 terälehdet leikattu pituus on 8 cm ja leveys 2,3 cm valkoinen gofrobumagi (leikattu osia pitkin "voln9raquo, paperi).

Sitten kiertää reunat terälehdet (lukuun ottamatta alareuna), kuten on esitetty kuvassa.

Nyt alareuna kamomilla terälehtiä punotaan siten, että saadaan siimojen pituus 2 cm.

Liimaa alareunan terälehdet keskelle, hieman piki kerrostamalla toistensa (tässä tapauksessa terälehdet kierretty reunat on oltava sisällä) ja vihreä gofrobumagi liimaa nauhan leveys 1,5 cm terälehtiä syistä.

Sitten vihreä gofrobumagi kaavion 1 mukaisesti perus- tuote sepals daisy pituus 5 cm ja leveys 1,7 cm (osittain leikattu poikki "voln9raquo, paperi).

Nyt pohjaan terälehtien ympyrän liima sileä reuna yksityiskohta verholehtiä. Kääntyi verholehdet.

Liimaa gofrobumagi vihreä nauhan leveys 1,5 cm verholehtiä pohja.

On kaavion 3 mukaisesti lehdet leikattiin 6,3 cm ja leveys 2,1 cm vihreä gofrobumagi (leikattu osia pitkin "voln9raquo, paperi).

Sen jälkeen pala lanka 3-7 cm pitkä vinosti gofrobumagi vihreä tahna raitoja, joiden leveys on 1,5 cm. Se petioles lehtiä.

Liimaa lehtiä petioles, kuten näkyy kuva.

Liimaa 1 lehti ruoti varteen etäisyydellä 7 cm kukka ja vihreä gofrobumagi liima nauhan leveys 1,5 cm liitososien.

Alapuolella varsi liima vielä 2 lehtiä yhtä etäällä toisistaan.

Koiranputkea of ​​gofrobumagi valmiina.

Hanki sertifikaatti Masterclassy.ru site!

Lisätietoja tutustu

Kamomilla aaltopaperia: askel mestarikurssi valokuvien ja videon urokmi

Kamomilla aaltopaperista - tämä on oikea tuote luovuuden, jos haluttiin tehdä jotain käsillään. Nämä kukat sisustamisessa, postikortti, alue valokuvaukseen, jne

Menetelmät, joilla suoritetaan muutaman koiranputkea. Tietenkin se perustuu tuotannon terälehtiä aaltopaperista, mutta kamomilla keskustasta, sen lehdet, voit keksiä.

Artikkelin alla on useita daisy valmistusmenetelmät eroavat toisistaan ​​useita materiaaleja mukana.

Materiaalit valmistukseen kukka:

 • Valkoinen, keltainen ja vihreä kreppipaperi
 • kyniä
 • hallitsija
 • sakset
 • johdin
 • kuumaliimalla

Valkoinen aaltopahvi on leikattava pieniksi, mitoiltaan 5 cm x 2. Sitten nämä liuskat on leikattu kentälle muodossa pitkänomaisen pisaroita. Leikkaamme pisarat tarvitsemme hieman venyttää puolivälissä että pettäisi tulevaisuus terälehdet kaunis kuperan muodon.

Keltaisesta kreppipaperin leikattu pitkä kaistale leveys 10 mm. Nauha on leikattu poikki koko pituudelta ennen kuin se saavuttaa reunan 3-4 mm. Viipaloitu tyhjä on kierretty rullalle, lopussa prihvatyvaet liima. Fringe voi olla vähän nukkaa.

Langan pituus 15-20 cm, pakattiin ohut kaistale vihreää paperia. Ihan vain vihreä viripaperi leikattujen lehtien ja verholehdet. Sillä verholehdet, sinun täytyy leikata vihreän kirjan taitettu useita kertoja ja leikkaa toiselta puolelta lähtee, sitten leikataan käyttöön ja taita sivut lähtee.

Koko kukka tulee liimata. Ensinnäkin, keski, kukka kuluneet varressa. Sitten sydämen pohjassa on liimattu jakoympyrän, ja lähtee varsi. Terälehtiä ja jättää mutka puolelle, tuottaa kukka muodoissa kamomilla. Kamomilla on valmis!

Tämä valmistusmenetelmä kamomilla aallotettu paperin karamelli. Suorittamaan daisy, tarvitaan: valkoinen ja keltainen kreppipaperia, karamelli muodossa kuvun, lanka, sakset, liimaa ja jauhe kasa.

Ensimmäinen ydin on valmistettu kamomilla. Tehdä tämän, leikata pieni neliö keltaista paperin kääritty karamelli, paperi kääritään langanpäät. Litteä osa seredinka käsitelty liimalla ja levitetään käsitelty osuus jauheen kasaan. Tämä luo illuusion siitepölyä kukka. Seuraavat sinun täytyy tehdä Daisy terälehtiä. Valkoinen aaltopahvi on tarpeen leikata kaistale noin 20 * 10 cm, ja kääritty sen puolivälissä, pohja napata säiettä. Top, tuloksena putket on taivutettu sivulle ja leikata terälehtiä. Kamomilla on valmis!

Instruments:

 • Valkoinen aaltopahvi
 • Keltainen villalanka
 • Keltainen ompelulanka
 • johdin
 • Vihreä nauha kukkakaupat
 • sakset

Keltainen lanka tehdä 15 kierrosta kahden käden sormilla. Irrota ja vedä ompelulanka. Yksi puoli leikkaava.

Langan kierron nauha kukkakaupat toiseen päähän implantin ydin (leikkaamaton puoli).

Valkoinen kreppipaperi leikattu kaistale, noin kokoa 15 * 5 cm. Nauha on taitettu useita kertoja ja leikkaa toiselta puolelta terälehdet tulevia kamomilla. Suikaleina kietoa puolivälissä langan pään lukko liimalla.

Verholehti voidaan leikata nauhan, vain leikata pieni kaistale toisella puolella muodossa esitteitä ja pohja kääri terälehtiä.

Toinen Daisy valmis!

Tarvittavat työkalut:

 • Valkoinen ja vihreä kreppipaperi
 • Keltainen ja vihreä paperisuikaleita quilling
 • johdin
 • Työkalu quilling
 • sakset
 • liima

Kaksi nauhat keltainen paperin quilling leikata hapsut ja kierrä ne tiukka rulla. Telan tehdä pieni ontelon ja täyttää liimalla. Sitten, kierrä tiukka rulla vihreä paperiliuskat varten quilling, vain tehdä ontto ja päällystetty liimalla. VÄLIKAAPELIT vihreän aaltopaperia ja kiinnitä se vihreää roll. Aaltopahvi, valkoinen liima ja anna kuivua. Leikataan piireissä ja leikkaa niiden terälehdet. Antaa muodon terälehtiä. Päättynyt aihiot keltainen terälehtiä kiinni ytimen ja on koko esimuotin liittää liimalla vihreä telan, muodossa kupin. Vihreän kreppipaperi leikkaus lähtee kamomilla ja kiinni varteen. Valmis!

Lähtien edellä kuvatusta valmistusmenetelmät koiranputkea aaltopaperia, voidaan päätellä, että ne on luotu tarvitsee vain mielikuvitus ja halu. Kokeilleet materiaaleista on mahdollista ja tarpeellista. Tässä kuvatuilla menetelmillä, pääasiassa, kokeet suoritettiin materiaalien ydin ja jalat värejä. Mutta se voidaan korvata ja terälehdet ja keskellä ja päinvastoin jättää varren aaltopaperia. Ole luova!

Paljon mielenkiintoisia tekniikoita, voit myös oppia video oppituntia!

1