Kodikkuus keittiössä

Mitä on mukavuutta keittiössä

Salaisuus mukava talo? Mikä tekee kodikas keittiö - eniten vierailtu paikka kotona? Miksi yksi keittiö, kuten vaatimaton, et halua lähteä, ja toinen - kalustettu kalliita huonekaluja ja ajanmukaiset laitteet - näyttää kuollut, tyhjä? Vastaus näihin kysymyksiin on päättänyt tänään löytää "kodikas keittiö".

Kyllä, mikä tärkeintä, siitä, mikä on mukavuuden, - järjestys ja makuja. Yritä palata lapsuuden. Noina hetkinä kun meni keittiöön, jossa äitini on varattu. Hengitä näissä hajuja, muistan miten halasi häntä. Mitä jos näit ympärilläsi? Mikä parantaa entisestään onnellisuuden tunteen, että tunsit silloin? Tässä se on - todella mukava keittiö.

Uskokaa minua, kun keittiö ei ole sotkuinen, kun ei ole mitään turhaa, ympärillä puhdas, ja pöydällä herkullista ruokaa - kukaan ei halua lähteä.

Luomiseen mukavuutta keittiössä jokainen yksityiskohta on väliä.

Merkillistä, jos pöytä on aina hedelmäkulho, makeisia tai tuoreita leivonnaisia. Luonnollisesti, se on todellinen hoitoon, pikemminkin kuin kipsivaluihin, ja tämän osan sisäpuolen on päivitettävä jatkuvasti (kuten imeytyminen kotitaloudessa).

Seiniin ja huonekaluihin on oltava tuoreita, huoliteltu ulkonäkö. Kun värien on parempi pysyä lämpimänä sävyjä tai neutraalin valkoista. Kirkas, kirkkaita värejä, on toivottavaa käyttää aksentteja vain. Kuitenkin, jos sinulla on mahdollisuus muuttaa keittiökalusteiden mielialan, voit ostaa kuuloketta tarttuva värit: punainen, sininen, kirkas oranssi.

Jos talous ei salli toteuttaa innovatiivisia ideoita, on aina mahdollisuus käyttää mielikuvitusta ja tehdä kustannustehokasta korjaukset. Joten, jos et voi ostaa uusia huonekaluja, voit liittää vanhan kaapit ja pöydät elokuva mukaisesti valittu yleisten tyyliin huoneeseen.

Erittäin tärkeää on myös se, kuten järjestämällä huonekalut. Vältä teräviä kulmia, paalut, epävakaa rakenteet. Ensinnäkin tietysti otettava huomioon tasapaino mukavuutta kokki. Kun tärkein mies keittiössä hyvällä tuulella - ja kaikki viihtyvät.

Jos keittiö on paitsi ruoanlaittoon, mutta myös ruokaa, tai jopa illanviettoja ystävien kanssa, se varmasti olisi pehmeä keittokomero, pehmeä sohva. Nykyään valmistajat tarjoavat paljon käytännön ja edullinen malleja, jotka ovat sopivia tähän tarkoitukseen.

Se on tärkeä rooli ja valaistus. Keittiössä tulee olla kirkas ja aurinkoinen! Mutta samaan aikaan, sen pitäisi pystyä luomaan varjoja, joita käytetään valonheittimet, laskeva lampunvarjostimet, seinävalaisimet.

1

Luo viihtyisä sisustus keittiön ei toimi ilman tekstiilejä. Verhot keittiöön - välttämätön ominaisuus, jota ilman huone on "alasti", keskeneräinen. Mitä pitäisi olla? - kysymys on toinen. Se riippuu siitä, mitä tyyliä teet pois, ja keittiössä ja koko talo kokonaisuudessaan. Tähän mennessä monet vaihtoehdot ikkuna. "Kodikas keittiö" on jo kirjoittanut siitä, miten valita verhot keittiöön.

Täydentää verhot "toiminnallinen ware": esiliinat, pyyhkeet, patalappuja. Vaikka et harvoin käyttää niitä, ne pitäisi ripustaa näkyvästi. On tärkeää, että ne ovat sopusoinnussa verhot vastaamaan niiden värit. Ehkä nämä tiedot limittyvät tärkein värit ruokaa, ja ehkä tulee valopilkku, silmäänpistävä.

Verhot, pöytäliinat, pyyhkeet, patalappuja - yksityiskohdat, jota ilman kustannuksia, ei keittiötä.

On toivottavaa, että matto lattialla, vaikka kaikki myöntävät sen käytännöllinen. Todellakin, joka puhdistaa sen epäpuhtauksista tai, erityisesti, nesteiltä matto on paljon vaikeampaa kuin linoleumin tai laatta. Lisäksi virheellisesti valittu matto voi tulla jopa vaarallista, jos liukuu jalkojen alle. Mutta se, että hän antaa keittiöön lämmin, asui-ilme, on kiistaton.

Pöytäliinat ja kangas lautasliinat, Ne ovat tyypillisesti käytetään luomaan iloisen tunnelman. Mutta miksi ei tehdä tätä mielialaa päivittäin? On täysin mahdollista, esimerkiksi päivittäiseen käyttöön ostaa pestäviä vahakangas pöytäliina, ja juhliin varata ylelliset lakanat pöytäliinat. Sovi katettu pöytä kaikki elintarvikkeet näyttävät erilaisilta. Kyllä ja palvella entistä mukavampi pöytä.

Auttaa tekemään keittiön mukavampaa peitot ja tyynyt on tuolit tai jakkarat. Jotta ne helppo omissa käsissä: ommella tai solmio. Ne eivät ole pelkästään miellyttävä, mutta myös huomattavasti lisätä mukavuutta: istua pehmeällä alustalla paljon mukavampaa kuin kylmällä istuimella.

Sääntö kolme: ero ja välttämättömyys

Löytää tapoja tehdä keittiön mukavampaa, monet alkavat täyttää hänen rihkamaa. Hahmoja, maljakoita tekokukat, useita magneetteja jääkaappi, erilaisia ​​koriste-esineitä, jotka eivät käytä - kaikki tämä vie paljon tilaa, mutta ei kiinnitetty mukavuutta kaappaa tilaa. Paljon paremmin, kun koristella toiminnalliset ja käytännön asioita.

Kuvat voivat koristella paitsi seinät, mutta esiliina, huonekaluja ja jopa kattoon.

Keraamiset ruukut, korusarjan, pankit Kuivien tuotteiden, kodinkoneet - antaa kaikki tämä ei ole vain seisoo avohyllyt ja käytetään niille suunniteltuun tarkoitukseen. Kumma kyllä, tämä on erittäin hyvä tunne, muuttamalla energiaa koko keittiön positiivinen puoli. Kuten astiat, täsmäsi sävy sopii täydellisesti patalappuja, lautasliinat ja muiden tekstiilien sisustuselementtejä.

Keittiön seinät voidaan koristella katsella kuvia "syötävä" teema. Asianmukaisia ​​ja siellä on perhekuvia. Feng Shui mahdollistaa jopa läsnäolo keittiössä Kuva vainajan sukulaisia. Uskotaan, että tällä tavalla kutsua heidät pöytään houkutella suojelua ja säilyttämistä perheen lepo. Tärkeintä - älä liioittele. On parempi pitäytyä minimalismia ideoita kuin yrittää kääntää keittiön haara taidegalleria.

Tuoreita kukkia keittiöön miellyttävä, piristää.

Merkillistä, kun keittiössä on tuoreita kukkia. Mutta se on parempi, jos se ei ole puita, ja pienet kukkivia kasveja. No, jos ikkunalaudalla on paikka laatikoiden tai ruukkuihin yrttejä ja kasviksia. Tuoretta tilliä, sipulia, basilikaa, minttu ei vain miellyttää silmää, mutta myös olla hyvä lisä valikosta.

Yleensä tärkein: sää talossa

Jo kauan on havaittu: Kodikas keittiö on, kun perhe hallituskauden harmoniaa ja hyvinvointia. Mielenterveys emäntä näkyy kaikki mikä tapahtuu keittiössä. Kun hän oli ympäröi rakkaus, hellyys ja hoito, ja astioita herkullinen, ja siellä on aika sisustukseen. Vain tässä tapauksessa on halua ja ideoita siitä, miten tehdä keittiöön mukavampaa, sulkea sitä oli miellyttävä ja iloinen oleskelua. Ja kaikki suositukset nykypäivän suunnittelijoiden ja muinaista voimaa of Sciences - vain Lisäksi joka antaa inspiraatiota.

Halu tehdä kodikas keittiö naisilla ilmenee, kun perheen hyvinvointia ja rakkautta vallitsee.

Kuinka tehdä kodikas keittiö: vihjeitä

Kysymys siitä, miten tehdä kodikas keittiö, huolestunut kotiäidit sekä pieniä että suuria asuntoja. Tämä artikkeli tarjoaa käytännön vinkkejä ja neuvoja siitä, miten saavutetaan ilmapiirin mukavuutta ja rauhaa missään, vaikka pienessä tilassa.

Ensinnäkin, jotta kodikas keittiö, on tarpeen valita oikea valaistus. Kaikki riippuu tyylillisiä suuntautumiseen huoneen. Sisätilojen tyyliin hi-tech lamput ovat ihanteellisia kylmässä väritys, eli harmaa, musta tai ruskea. Klassiseen tyyli on tunnusomaista yhdistelmä suunta "myagkogo9raquo; lämmin keltainen valo kattokruunu ja kylmä, melkein "bolnichnogo9raquo; väri valonheittimet. Jos haluat tehdä kodikas keittiö, sinun täytyy valita oikea katto valo, joka voidaan onnistuneesti piilossa erityisessä lokerossa kattoon. Lähettämistä tässä tapauksessa voi olla sekä perinteisen ja koriste. Jälkimmäinen vaihtoehto on sopiva, kun ei-standardi johdot täytyy keskittyä.

Kuinka tehdä kodikas keittiö käsillään? Kuten huonekalujen, klassinen sisustus fit näytteitä pehmeää synteettistä nahkaa tai nahkaa, joka on maalattu tumman ruskea väri. Sävy seinät tässä tapauksessa riippuu yleiseen suunnitteluun talon. Mutta tässä tapauksessa tehdä kodikas keittiö käsillään voi hyvinkin olla yhdistelmä beigen ja persikka väriä.

Tekstiili runko auttaa myös siinä tapauksessa, jos haluat tehdä keittiössä valoisa ja viihtyisä. Suit kaunis verhot ikkunoissa, kirkas patalappuja, erilaisia ​​kauniita pyyhkeitä, esiliinoja ruoanlaittoon ja muita juttuja. Miten tehdä keittiön mukava ja kaunis? Jos se on yksivärinen eikä sillä ole suunnittelun "krichaschih9raquo; värit, se on parasta käyttää elementtejä kirkkaita värejä. Esimerkiksi ovat ihanteellisia vihreä, violetti, keltainen ja muut mehukas värejä.

Asianmukainen keittiötarvikkeet oikeat

Jotta pieni keittiö viihtyisä, kaunis, kannattaa ehdottomasti ostaa kirkas kulho, josta se on miellyttävää syödä. Erittäin hyvä istuvuus posliinia, ja joissakin tapauksissa jopa puusta.

Käsin tehty suunnittelu huone

Jotta mukava keittiö omin käsin, voit näyttää mielikuvitusta ja taitoja käsitöitä, itsensä sitominen liinalla tai huopia huonekaluja. Voit myös ripustaa erilaisia ​​maalauksia seinillä luovat kodikkaan tunnelman.

Vastatessaan kysymykseen "Kuinka tehdä viihtyisä pieni keittiö?" On syytä muistaa, että koristelu tekniikoita kuten optisia kaavoitus tiloihin. Tämä voidaan saavuttaa, sängyn lattialla kahta erilaista koriste-laminaatti tai päällyste erivärisiä toisiinsa. Näyttää hyvältä valkoinen ja vaaleanvihreä keraamiset laatat. Eivät välttämättä kiinni yhdenlaisia ​​yhdistelmistä. Jotta keittiön valoisa, viihtyisä, työalueella on parempi antaa takki valkoista. Se laajentaa tilaa visuaalisesti ja chill out-alue käyttää materiaalia tyylikäs ruskea tai musta.

Koristeluun "ulovki9raquo; kauneuden ja mukavuutta

Tee pieni keittiö mukava ja kaunis paikka seinillä auttaa erityistä koristeet levyinä, jotka on asennettu seinälle. Nämä osat voidaan koristeltu muotokuvia perheen ja ystävien, maisemat, takavarikoitu sielu, ja jopa mukavaa asetelma. Aattona uudenvuoden on erittäin edullinen näyttää eläin symboli ensi vuonna kuvan. Tämä koskee sekä tekstiilejä ja pieniä huonekaluja. Dekoratorskoye Päätös on lähinnä tyypilliseen tyyliin "provans9raquo;.

Kuinka tehdä kodikas keittiö? Provence ja luonnon materiaaleja

Kun teet keittiön tyyliin "la ranskalainen kylä" on otettava huomioon se, että kaikki kudoskomponenttia suunnittelu olisi todella aito. Sopivia pellava, puuvilla, mohairia ja muita materiaaleja, jotka ovat miellyttävän tuntuista ja eivät satuttaa silmiä. Kuinka tehdä kodikas keittiö? Annoitte huone juhlatunnelma voidaan tekstiilikangas rauhallinen, pastellivärit. Niinpä huonekalut pitäisi näyttää asianmukaisesti eikä häiritseviä yleisestä koristelu.

Tätä varten se on täydellinen baari sekä ratkaisemaan käytännön ja esteettinen ongelma. Siellä voi aina piilottaa ruma yksityiskohtia, jotka voivat "ajaa maali" kaikki emäntä.

Kuinka tehdä kodikas keittiö? Paras materiaali verhous ja sisätilojen viimeistely Kuuloke - tekokivestä, jossa kestävyys, käytännöllisyys ja helppohoitoisuus. Tämän materiaalin, modernit sisätilat luovat päällikön yhteisten tilojen mestariteoksia koristelu art. Huomautus Toinen etu keinotekoinen kivi verrattuna luonnolliseen niistä. Elementti luotu keinotekoisesti, ei vaadi paljon vaivaa asennuksen aikana, kun taas kuoren tästä kalliosta joudutaan käyttämään tiimimme päällikön muurareita.

Puhuminen keittiön tyyliin minimalismia, monet kuvitella, että naney voi olla mukava priori. Tämä ei ole niin, sillä kauneus voidaan saavuttaa paitsi täyttämättä huonekalustus, mutta se on totta toisistaan ​​vivahteita. Yleensä nämä keittiöt harjoiteltu käyttö sisäänrakennettu laitteet, joka on erittäin kätevä ja kompakti. Jotkut omistajat sijoittaa omaan keittiöissä, vaikka pesukoneita, aggregaatit piiloutuvat ovet kaappien. Varsin usein keittiössä minimalistisesta käyttää jokainen sentti tilaa. Rooli istuimien tai yläosien nämä keittiöt voivat jopa pelata Sillanpää, joka koostuu pehmeä peitot ja tyynyt tilavuus. Tarvitsee vain kuvitella, miten miellyttävä ilta katsoa ulos ikkunasta, istuu ikkunalaudalla ja nauttia kupin teetä tai kahvia. Puhuminen kupit ja muut välineet. Tyyliin minimalismia on tervetullut täydellinen valkoinen ja kirkas täyteläisiä värejä astiat. Asetettu keittiö voi olla mikä tahansa kirkas väri (esimerkiksi vihreä). Verhot (edullisesti valkoinen tai maitomainen) voi olla koristelu muodossa vaatimaton tulosta. Parempi, jos se tulee kukka. Pohtimaan, "miten tehdä kodikas keittiö", on todettava, että jotta saataisiin aikaan todellisia tuloksia hyvin vaikeaa. Sinun täytyy löytää oikea tekstiilit, oikeus suorittaa kaavoitus tiloihin ja asianmukaisesti koristella sen. Tämän seurauksena voit saavuttaa täysin odottamaton tulos, tärkeintä tässä - halu muutokseen! Koristelu keittiö, sinun täytyy muistaa yleiseen tyylillinen "kartine9raquo; koko talon. Erittäin hyvä keittiössä auttaa muutosta erilaisten tallennusjärjestelmiä. Se voi olla kaikenlaisia ​​korit, laatikot, hyllyt ja muut osastot. Nyt monissa trendikäs sisustus pitää varustaa keittiössä laatikoita, joissa on kunnollinen syvyys, jossa voit laittaa kaikki tarvittavat keittiövälineet ja jopa ruokaa suurina.

Kaikki laitteet varastointia varten päällikön yksityiskohdista on sijoitettava käsivarren mitan, jotta saat mitä tarvitset ilman liikaa vaivaa. Laitteet kalustettu pienoiskeittiö ratkaista kerralla kaksi hyvin vakavia haasteita, joista ensimmäinen - sisäiset resurssit, ja toinen - ulkoinen tiiviys ja helppous käsitys silmässä. Sisätilaan taulukko on erittäin kätevä sijoittaa kaikenlaisia ​​säiliöitä, joilla on erilaisia ​​löysä ja nestemäisten tuotteiden (öljy, jauhot, viljat, ja niin edelleen). Tila lähellä altaan on syytä maksaa asennuksen kiviainesten kuten vaatteiden ja muiden teknisten laitteiden. Alue, jossa leikkaus on tehty sivutuotteet on laitettava itse, mutta samaan aikaan olla "yhdessä" ja vievät suurimman huoneeseen.

Joten, me tajunnut, miten tehdä kodikas keittiö. Valokuva ja käytännön neuvoja tässä artikkelissa auttaa ratkaisemaan tämän ongelman.

Miten tehdä keittiön mukava ja kaunis - hyviä neuvoja!

Kodikas keittiö, magneetti kotitalouden ja vieraita. Täällä ovat syntyneet kulinaarisia nautintoja ja niitä esiintyy eniten intiimi keskusteluja. Miten luoda viihtyisä alue, jossa haluat työskennellä ja levätä?

tehtävät

 • Kaikki saat loitolla.
 • Laatikot ja hyllyt mahdollistavat esteettömän tunnistaa ja saada minkä tahansa kohteen.
 • Corner kaapit ja komerot mahtuu paljon ruokia, mikä on mukava päästä ja laittaa.
 • Työ- pinta on jaettu eri vyöhykkeisiin.
 • Kunkin vyöhykkeen ympärillä on työkalu, joka usein sitä käytetään.
 • Jokainen asia on paikkansa. Jopa joka tarvitaan kerran vuodessa.
 • Puhtaus aiheutetaan vähällä vaivalla. Ihannetapauksessa - yhdellä liikkeellä.

Ensinnäkin keittiössä sinun täytyy kuvailla selvästi toiminnallisia alueita. On tarpeen järjestää käyttömukavuutta. Esimerkiksi, lähellä pesuallas on helppo pitää pesuaineet, kuivaamalla astia, säiliö siivous, veitset. Leikkaus ympäröivä alue varastointipaikka kulhot, Rolling Pin, leikkaus levyt ja muita hyödyllisiä asioita. Kuuma vyöhyke vaativat patalappuja, teetä lasin, se on kätevä sijoittaa mausteet, tarjottimia, kattilat, pannut.

Kun asiat totutella, ja pino, helppo ylläpitää järjestystä. Keittiö on aina siisti ja puhdas. Se mukava tehdä.

Miten järjestää kätevä säilytystila keittiötarvikkeet?

 • Tarjota täydellinen katsaus sisällön hyllyt ja laatikot. Tämä voidaan tehdä asettamalla liukujärjestelmä. Tällöin kaikki kohteet on aina näkyvissä, saada jokainen niistä on helppoa.

 • Poistaa "katvealueet" saatavuudesta. Erityisen vaikeaa on Nurkkapöydät, ja kaapit. Tämä ongelma on ratkaistu menestyksekkäästi pyörivä hyllyt, liukuva järjestelmät, kulmikas laatikot.

 • Porrastettu varastohyllyt. Standard välinen etäisyys hyllyjen ei yksilöllisiin tarpeisiin kotiäidit. Siksi voimme miettiä, miten ostaa lisää hyllyt, joka helposti vie esineitä, ei väliä kuinka tiukka tila voidaan käyttää kaappiin.

 • Jos joitakin kohteita tarvitaan eri huoneisiin tai eri puolilla keittiö, on järkevää kopioida niitä.
 • Jatkuvasti uusia säilytystilaa. Tila altaan alla. Seinän ja jääkaapin, kapea rahti, ulosteet, käyttämätön laatikon korkeudesta - kaikki voivat lisätä mukavuutta ja viihtyisyyttä.

 • Jos mahdollista, ostaa mukava keittiökoneet ja tarvikkeet. Hyvä pestä voi maksaa hieman kalliimpia. Mutta se ei ole oikea aika maksaa itsensä kustannuksella mukavuutta, ergonomiaa. Lisäksi se hoitaa selkää.

 • Noudattaa sääntöjä ergonomiaa. Tämä lisää sinulle energiaa ja parantaa mielialaa. Täällä voit oppia lisää.

Koska keittiö on pitkään lakannut olemasta puhtaasti teknologinen huone, haluan pistää virkistys elementtejä. Mikä se on?

 1. Kaunis harmoninen ulkonäkö. Tyydyttää esteettiset vaatimukset.
 2. Mukava ruokailutila.
 3. Mahdollisuus emäntä eläkkeelle kupillisen teetä, ja kiinnittää huomiota itse.
 4. Kyky istuin pari vieraita viihdyttää piirakka, puhua, pitää hauskaa.

Joten, tehtävä asetettu. Miten he päättävät?

Kun luotu toiminnallisia kuuloke, on syytä miettiä, mitä tyyliä huone vahvistuksen. Mitä julkisivut, huonekalujen tukemaan yleistä mielialaa projektin idea. Ei välttämättä muuttaa koko setti. Usein riittäisi korvaamaan vain ulko-osat. Esimerkiksi, vaihda julkisivut, vaikka asia on tarpeeksi vahva.

Yhtenäisyyttä tyyli ja harmonia väripaletti luovat tunteen mukavuutta. Lisätietoja tästä voi lukea täältä ja täältä.

On erittäin tärkeää valita mukavat huonekalut: sohva, jakkarat, tuolit, pöytä. Se voi olla viehättävä pikku asioita, mutta on helppo käyttää.

Se on tärkeä rooli tekstiilit. Se voi yhdistää mitä erilaisimpiin kohteita Keittiökalusteiden. Käytä sitä antaa sisätilojen tunnelmaa.

Pienemmissä huoneissa, ruokailutila on minimoitu. Näin ollen selkänoja lähempänä muodoltaan vastaaviin osiin tuolit. Pienet tyynyt auttaa poistamaan stressiä vyötäröstä ja koristella virkistysalue, jossa jälkeen Labor emäntä voi rentoutua.

Tärkein salaisuus mukavuutta - joka oli kaikki tarvittavat mukavuutta ja samalla riittävästi tilaa on helppo puhdistaa ja vapaa liikkuvuus.

1