Kodikas keittiö suunnittelu kuva

Miten tehdä keittiön mukava ja kaunis - hyviä neuvoja!

Kodikas keittiö, magneetti kotitalouden ja vieraita. Täällä ovat syntyneet kulinaarisia nautintoja ja niitä esiintyy eniten intiimi keskusteluja. Miten luoda viihtyisä alue, jossa haluat työskennellä ja levätä?

tehtävät

 • Kaikki saat loitolla.
 • Laatikot ja hyllyt mahdollistavat esteettömän tunnistaa ja saada minkä tahansa kohteen.
 • Corner kaapit ja komerot mahtuu paljon ruokia, mikä on mukava päästä ja laittaa.
 • Työ- pinta on jaettu eri vyöhykkeisiin.
 • Kunkin vyöhykkeen ympärillä on työkalu, joka usein sitä käytetään.
 • Jokainen asia on paikkansa. Jopa joka tarvitaan kerran vuodessa.
 • Puhtaus aiheutetaan vähällä vaivalla. Ihannetapauksessa - yhdellä liikkeellä.

Ensinnäkin keittiössä sinun täytyy kuvailla selvästi toiminnallisia alueita. On tarpeen järjestää käyttömukavuutta. Esimerkiksi, lähellä pesuallas on helppo pitää pesuaineet, kuivaamalla astia, säiliö siivous, veitset. Leikkaus ympäröivä alue varastointipaikka kulhot, Rolling Pin, leikkaus levyt ja muita hyödyllisiä asioita. Kuuma vyöhyke vaativat patalappuja, teetä lasin, se on kätevä sijoittaa mausteet, tarjottimia, kattilat, pannut.

Kun asiat totutella, ja pino, helppo ylläpitää järjestystä. Keittiö on aina siisti ja puhdas. Se mukava tehdä.

Miten järjestää kätevä säilytystila keittiötarvikkeet?

 • Tarjota täydellinen katsaus sisällön hyllyt ja laatikot. Tämä voidaan tehdä asettamalla liukujärjestelmä. Tällöin kaikki kohteet on aina näkyvissä, saada jokainen niistä on helppoa.

 • Poistaa "katvealueet" saatavuudesta. Erityisen vaikeaa on Nurkkapöydät, ja kaapit. Tämä ongelma on ratkaistu menestyksekkäästi pyörivä hyllyt, liukuva järjestelmät, kulmikas laatikot.

 • Porrastettu varastohyllyt. Standard välinen etäisyys hyllyjen ei yksilöllisiin tarpeisiin kotiäidit. Siksi voimme miettiä, miten ostaa lisää hyllyt, joka helposti vie esineitä, ei väliä kuinka tiukka tila voidaan käyttää kaappiin.

 • Jos joitakin kohteita tarvitaan eri huoneisiin tai eri puolilla keittiö, on järkevää kopioida niitä.
 • Jatkuvasti uusia säilytystilaa. Tila altaan alla. Seinän ja jääkaapin, kapea rahti, ulosteet, käyttämätön laatikon korkeudesta - kaikki voivat lisätä mukavuutta ja viihtyisyyttä.

 • Jos mahdollista, ostaa mukava keittiökoneet ja tarvikkeet. Hyvä pestä voi maksaa hieman kalliimpia. Mutta se ei ole oikea aika maksaa itsensä kustannuksella mukavuutta, ergonomiaa. Lisäksi se hoitaa selkää.

 • Noudattaa sääntöjä ergonomiaa. Tämä lisää sinulle energiaa ja parantaa mielialaa. Täällä voit oppia lisää.

Koska keittiö on pitkään lakannut olemasta puhtaasti teknologinen huone, haluan pistää virkistys elementtejä. Mikä se on?

 1. Kaunis harmoninen ulkonäkö. Tyydyttää esteettiset vaatimukset.
 2. Mukava ruokailutila.
 3. Mahdollisuus emäntä eläkkeelle kupillisen teetä, ja kiinnittää huomiota itse.
 4. Kyky istuin pari vieraita viihdyttää piirakka, puhua, pitää hauskaa.

Joten, tehtävä asetettu. Miten he päättävät?

Kun luotu toiminnallisia kuuloke, on syytä miettiä, mitä tyyliä huone vahvistuksen. Mitä julkisivut, huonekalujen tukemaan yleistä mielialaa projektin idea. Ei välttämättä muuttaa koko setti. Usein riittäisi korvaamaan vain ulko-osat. Esimerkiksi, vaihda julkisivut, vaikka asia on tarpeeksi vahva.

Yhtenäisyyttä tyyli ja harmonia väripaletti luovat tunteen mukavuutta. Lisätietoja tästä voi lukea täältä ja täältä.

On erittäin tärkeää valita mukavat huonekalut: sohva, jakkarat, tuolit, pöytä. Se voi olla viehättävä pikku asioita, mutta on helppo käyttää.

Se on tärkeä rooli tekstiilit. Se voi yhdistää mitä erilaisimpiin kohteita Keittiökalusteiden. Käytä sitä antaa sisätilojen tunnelmaa.

Pienemmissä huoneissa, ruokailutila on minimoitu. Näin ollen selkänoja lähempänä muodoltaan vastaaviin osiin tuolit. Pienet tyynyt auttaa poistamaan stressiä vyötäröstä ja koristella virkistysalue, jossa jälkeen Labor emäntä voi rentoutua.

Tärkein salaisuus mukavuutta - joka oli kaikki tarvittavat mukavuutta ja samalla riittävästi tilaa on helppo puhdistaa ja vapaa liikkuvuus.

11 vinkkejä tehdä keittiössä viihtyisä

Haluatko tehdä keittiöön vielä mukavampaa? Sitten tässä artikkelissa löydät paljon hyödyllistä tietoa. Kuva realistinen sisätila keittiö auttavan ymmärtämään aihetta.

11 vinkkejä, miten tehdä keittiön mukava ja kaunis

Psykologinen mukavuutta keittiössä ensisijaisesti vastuussa seinät.

Colorists kehotetaan hakemaan pastakeittiössä seiniä huomaamaton lämpimät värit:

Seinät näistä väreistä näyttävät varsinkin perheen. He rauhoittaa, rentoutua, tuovat mukavasti kotiin tunnetta harmonian ja romanttinen keveyttä. Niiden taustalla näyttää erittäin mukava huonekaluja ja alkuperäisiä lisävarusteita.

On muodikasta vuorotella taustakuvan yhdelle seinälle lähelle sävyjä. Esimerkiksi keltainen voidaan yhdistää vaalean keltainen, oranssi vaaleanruskea. Tällainen joustava siirtyminen sävyt eivät luo vaikutusta "räjähtävä Rainbow", mutta tekee koko ilmapiiri muun valon koskettaa tarmokkaasti.

Sovitetaan onnistuneesti verhot - avainkysymys suunnittelussa keittiön. Monikerroksinen pitkä verhot tummaa ja raskaan ei ole sijaa keittiössä. Ne näyttävät tyylikkäiltä, ​​epähygieenistä ja epäkäytännöllinen.

Siellä tarvitsevat valoa, ilmava, läpikuultava verho ikkunalaudalle. Väri verhot olisi sopiva sen sävy seiniin.

On parasta suosia keuhkojen kudosta:

Koristeltu reunusverhot tai kaari, mielenkiintoinen Draped, ikkunakoristeita näyttää esteettisesti miellyttävä ja kohottavia.

Huomautuksia keveys ja ilo tehdä verhoja pilkkuja tai kukkia. Lightheartedness ja leikkisyyttä keittiö sisustus lisää verhot näyttää animaation, perhosia, lintuja.

Tavallisen kaihtimet näyttävät leikkisästi kontrastiväri leikkaa:

Mutta nämä koristeet pitäisi olla lempeä ja kevyt, jotta ei "raskaampia" yleisvaikutelman verhot.

Keltainen valo - suotuisimmat keittiöön. Se lisää ruokahalua, parantaa ruoansulatusta, parantaa mielialaa, stimuloi töihin. Keltainen valo mukava silmille: he eivät kyllästy, vaan päinvastoin, rentoutua kiireisen päivän jälkeen.

Tältä pohjalta voimme olettaa kattokruunu väri aurinko ei ole vain mukava lisävaruste, vaan myös tehokas masennuslääke.

Kuitenkin, jos se on mahdollista, on parempi lisätä siihen pari keltainen valaisimet. Illalla kokoontumiset säteilytun- ruokailutilassa olisi riittävä. Tarvitsee vain huolehdittava siitä, että lisätyt valonlähteet ei antanut häikäisyä.

Ei viimeinen rooli valtaansa valinnassa telineeseen. Siksi optimaalinen ratkaisu keittiöön tulee kattokruunu himmennin. Tämä laite mahdollistaa, riippuen tilanteesta ja mieliala, parantaa tai sävy alas intensiteetti valaistuksen.

Keittiön esiliinat voi vain suojella seinää, mutta myös miellyttää silmää. Puute koriste siitä, tai vanhoja haalistunut kuvat eivät lisää tunnelmaa asteen. Parantamaan liiketoiminnan ja elvyttää keittiön hyvin yksinkertainen.

Tarpeeksi ostaa uusi alkuperäinen tarroja markkinoilla. Mielikuvitusta ja maku auttaa määrittämään kuvien valintaan.

Niiden valikoima on valtava: panoraamanäkymät, maisemat, hauska kasvoja, motivoiva kirjoitus, tyylikästä muotoilua.

Lasipaneeli transformoitu levittämisen jälkeen paino- tai kaivertamalla sitä. Saada helpotusta piirustuksen, voit käyttää menetelmää kemiallisen etsaus.

Jos keittiö harsonjakajalle poissa, aukon avulla nauhat värillinen keittiö vahakangas keskimääräinen paksuus.

5. Sisustus keittiökalusteiden.

Tarroja kuvalla ruokia, vihanneksia, hedelmiä päivittää kaapin rintamilla. Näyttäviä sisustus ja tarrakalvo palvelee keittiökalusteiden. Ottaen kuitenkin huomioon Materiaalin hauraus on, se on vaihdettava joka vuosi.

"Ripustimet" ruoanlaittoon astiat ovat huomionarvoisia alttiita emäntä organisaatio. Kätevä putket ja levyt voidaan tiiviisti sijoittaa kupit, lusikka, veitset, kauhat, purkit mausteet.

Kaikki tämä on ripustaa koukkuihin tai sidevanteilla. Reylingovye asennettu lieden yläpuolelle, työskentelevät helma esiliina, pesualtaan.

Comfort keittiö ympäristö antaa hyödyllistä ja samalla lumoava vempaimia:

 • Lapanen rinnalla patalappuja.
 • Aseta maalattu lokerot.
 • Leikkuulaudat erikokoisia ja kokoonpanoissa.
 • Joukko muovista, tinan tai varastoitavaksi lasipulloihin pasta, sokeri, suola, murot, mausteet, teetä, kahvia.
 • Omituisen muotoinen sokeri kulhoja, nännit, pippuri.
 • Silikoni pyyhkeet, simuloida erilaisia ​​hedelmiä jaksossa.
 • Cork lasinaluset kupit kuumia juomia.

Kiitos alkuperäisen suunnittelun näiden hauska järjestäjien, arjen ruoanvalmistusta, sekä sen vastaanottoa, tulee juhla.

Korostaa yksilöllisyyttä ja täydellisyys sisustus auttaa massa huvittavaa artikkeleita:

 • Lasia tai metallia multi koristeellinen hyllyt.
 • Maalaukset ja paneelit kuvaavat asetelmia tai maisemia.
 • Anturazhnye astiasto keramiikkaa, puuta, fosfori lasia (seinälevyjen, maljakoita kukkien ja hedelmien, karkkia, lasin, kannut), paju koreja.
 • Hahmoja eläinten (lehmät, siat, kanat), vihanneksia ja hedelmiä.
 • Kynttilänjalat muodossa puu tai kukka.

Valittaessa näitä koristeet pitäisi noudattaa suhteellisuudentajua ja tyyliä. Tärkeintä - älä liioittele ja säilyttää tasapaino, jotta sisustus ei ole hankkinut mosaiikki kaaos.

Alue sohva - sohva monimutkainen, jakkara, penkki tai penkki - osaltaan mukavasti keittiön ympäristön. On parasta tilata pehmeä nurkkaan mukaisesti mitat huoneen ja valittu tyyli sisustus.

Mukavuussyistä, voit pyytää mestareiden tehdä suunnittelun kokoontaitettava tyyppiä. On myös toivottavaa alla ylävuode oli markkinarako asioita.

Green "asukkaat" ruokaa KOSTEUTUSTILASSA ja raikastavat ilmaa, jolloin huone kaunis ja asuttava. Jotkut niistä, kuten muratti tai trooppinen liana, asetetaan päälle keittiökalusteet, tai ruukkuihin ja käytetään pystysuoraan istutusta.

Paikka ikkunalaudalle tarjoavat enemmän oikukas värejä, tarvitsevat auringonvaloa: orkideat, Kiinan ruusu, geranium, hyasintti, violetti. Tästä laitoksesta kiittää omistajia kukkivat silmut. Avoin tuuletusaukot ja luonnoksia eivät pelkää Tradescantia ja begonia.

Suurempi keittiö, sopivampi se suuri kasveja. Tämä tilava huone voidaan järjestää ja tämän kukoistavan keidas, laskeutui pussitettu Hibiscus, palmu, sitruuna, viikuna. Ruokapöytä on myös mahdollista koristella kukka, mutta vain kaikkein siro ja terveitä.

11. Mini-puutarha ikkunalaudalla.

Kitchen - sopivin paikka viljelyyn hyödyllisiä vihreä: basilika, persilja, tilli, timjami, vesikrassi, minttu, kevätsipuli. Se on niin söpö, niin mukava, niin naisellinen! Monet näistä yrtit eivät vaadi maaperän: ne voidaan istuttaa säiliöt vedellä tai erityisiä gidrogorshkah.

Keittiö sisustus suuntaus viime vuosina on tullut amerikkalainen keksintö - koti Windowsfarm vesiviljely järjestelmä. Se yhdistää mini-puutarhan ja pystysuora puutarha. On tämä ekologisen ihme kallista, mutta voit saavuttaa uskomattomia esteettisistä seikoista.

Rules kodikas keittiö, että sinun ei pitäisi häiritä

Jokaisella ihmisellä on omia ajatuksia siitä mukavuutta ja kauneutta.

Ja kuitenkin on olemassa yleiset vaatimukset luomiseen mukavuutta ja harmoniaa keittiössä:

 1. Puhtauden säilyttävällä ruokailutila jokaisen aterian häilyä täydellisessä järjestyksessä: se ei koske vain mielentilaan, mutta myös terveyttä.
 2. Ajoissa Hävitä roskat: käytetty laatikot, kassit, astiat ja rikkoutuneiden laitteet.
 3. Huolehdi huoneen avointa tilaa, puuttuminen vieviä huonekaluja se, joka estää ja kokki ja puhdistaa, ja rentoutua.
 4. Ylläpitää kaikkia elementtejä koristella samoja värejä lämpimin värein.

Mitä voi rikkoa mukavuutta keittiössä:

 • matot;
 • yhteensopimattomuus koko huonekalut ja tilaa;
 • tumma tai vahvoja värejä seinät, huonekalut, verhot;
 • ylimääräinen koristelu.

Muotoilu maku, suhteellisuudentajua ja rakkaus perhe tulisija auttaa luomaan omassa keittiössä ainutlaatuisen tunnelman lämpöä ja mukavuutta.

Lämmin ja kodikas keittiö (Real Photo)

No, ja lopulta voit jopa nähdä kuvia todellisen sisustus keittiöt. Ehkä joitakin ideoita otat kädet ja tuoda ne elämään, jo kotona keittiössä.

Suunnittele pieni keittiö (75 kuvat)

 • Pieni keittiö - yhteinen ongelma Neuvostoliiton asuntoja. Se kuitenkin koskee kaikentyyppisiä Bia, jopa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Mutta pelkkä olemassaolo yksittäisten alueiden ruoanlaittoon ja syöminen - on jo paljon, mutta on tässä keittiössä oli mukava, vaatii vain oikein sisustuskyselyn. Saat tietoa siitä, miten tehdä tämä, lue artikkeli

  Yleisiä virheitä suunnittelussa pieni keittiö

  Se väitti, että tällä alueella 5-6 neliömetriä mitään istuvuuden ja mukavuuden kuten ruoka jättää paljon toivomisen varaa. Johtamalla useita virheitä.

  Ensimmäinen syy on ahdas - liikaa yleistä kalusteet ja laitteet, jotka vievät paljon tilaa ja eivät sovi huoneen arkkitehtuuriin.

  Tunne sekaannus johtuu myös suuri määrä värejä ja kuvioita, kun astioita tai laatikoita, joissa tuotteita varastoidaan avoimille hyllyille. Väri dissonanssin välillä seinät, katto ja sarja häiritsee myös harmonia tilaa.

  Älä lisää mukavuutta ja jättää mielen putken ja vesijohdon ja johtuen puutteellisesta ilmanvaihdosta huput ja kärsii paitsi emännän terveyttä, mutta myös puhtautta pintojen liesitaso.

  Oikean suunnitelma

  Comfort keittiö riippuu pitkälti sijainnin kuulokkeen, ja niin sanotut "working kolmio" - jääkaapit, liedet ja pesu. Kolmiomainen muoto on keksitty erityisesti pieniin tiloihin, jotta yksinkertaistaa keitossa ja tehdä siitä ergonominen.

  Tärkein kohta aktiivisuuden tulisi tapahtua kulmissa lukuja, joiden väliin emäntä voi liikkua vapaasti. Aivan sama suunnitelma määritetään seinien pituus, sijainti ovet, ikkunat ja viestinnän. Tiiviissä sisällä parhaiten hyödyntää rakenteissa muistuttava U-kirjaimen ja G. avoin studioita saattaa lähestyä lineaarista, pyöreä tai saari suoritusmuodossa. Ja jos meni keittiöön käytävällä tyyppi (esim kommunikoi), se on parasta käyttää rinnakkain suunnitelman.

  Luovuttamisesta neliön pieni keittiö

  Keittiöihin, jossa kaikki seinät ovat samanpituisia, sopii U-muotoinen muotoilu. Näin ollen yksi kolmion kulmat on suora. Aseta ikkuna tulisi jättää pesuallas ja liesi ja jääkaappi on järjestetty symmetrisesti, kohti keskustaa kuuro seinät. Tämä tarjoaa nopean pääsyn kolme pääaineet.

  L-muotoinen layout, voit valita haluatko jättää vapaan nurkkaan ruokailutila. Tällöin pesuallas on sijoitettu nurkkaan, ja loput - vastakkaiselle puolelle.

  Suunnittelu kapea (suorakaide), pieni keittiö

  Jos keittiö on kapea, se on hänen paras vaihtoehto olisi lineaarinen tai rinnankytkentäsovitelmassa. Ensimmäisessä suoritusmuodossa asetettu yhdessä tukipinnat sijoitettu pitkin yhtä pitkä seinä, toisen - toisaalta ja paremmin pesuallas levy ja vastakkaisen - jääkaappi ja kaapit tuotteita.

  Suunnittelee pieni pariton muotoinen keittiö

  Avokeittiö, tyypillinen studiohuoneistoissa, voit käyttää mitä tahansa kätevää layout järjestelmään. Esimerkiksi, kun keitto on erotettu olo-resistenttejä työtason elementti- liesi ja pesuallas - tahtoa saarityyppisestä; jos osio on muodostettu puoliympyrän - soikeat.

  Mielenkiintoisia vaihtoehdot voidaan tehdä, jos on olemassa markkinarakoja, suuret erkkeri syvennyksiä tai ulokkeita arkkitehtuurissa huoneen. Tarvitset huonekaluja, joillekin yksittäisille luonnos.

  Kiinni geometria ja väri yksi seuraavista tyylejä keittiön sisustus voi tehdä kaunein ja toimiva.

  Pieni keittiö tyyliin Provence

  Ominaispiirteet tyyliin Provencen ovat pastellivärit, siro kukka koristeet ja vintage emali huonekaluja. Yleensä tämä muotoilu antaa vaikutelman keveydestä ja hellyyttä.

  Pieni keittiö moderniin tyyliin

  Innovatiivisten materiaalien, moniajoon koneita, peilipinnoilla ja selkeät linjat muista lisätä puuttuvat tilavuus pieni keittiö, sekä tehdä kypsennyksen ei ole vain nopea, mutta myös iloa. Se on universaali ratkaisu ihmisille, jotka elävät tahdissa 21. vuosisadalla.

  Tarjolla loft - tiiliseinää ilman viimeistely, avoin kommunikaatio, töykeä huonekalut ja runsaasti tilaa. Keittiö, sisustettu tyyliin kuin vapautta rakastavat luovia yksilöitä.

  Pieni keittiö talonpoikaistyyliin

  Rustiikkityyliin muistuttaa kesäloma, loma ja mökit. Se on paljon luonnonmateriaaleja - käytetyt huonekalut massiivipuusta, kaakeli kiven alla, puulattia. Uuni voidaan tyylistä hengessä aito puu-uunissa ja huppu pysyvän lähellä jäljitelmä savupiippu.

  Pieni keittiö korkean teknologian tyyliin

  Hi-tech keittiön suunnittelu kuuluu olennaisesti sileän pinnan, paljon kromikoristeet, peili insertit ja sävytetty lasi. Kukka vallitsee kiiltävä valkoinen ja harmaa, saatavana myös musta tai sininen täpliä.

  Pieni keittiö skandinaaviseen tyyliin

  Muotia North European muotoilu kokoontuivat IKEA-tavarataloissa. Skandinaaviseen tyyliin sopii pieniin tiloihin - kaikki kiitos kirkkaan Talviväreissä yhdessä luonnollinen rakenne graniitti ja valkaistua puuta.

  Pieni keittiö klassiseen tyyliin

  Tasapainoinen linjat, pehmeä hehku ja lämpimät sävyt kulta aksentti tekevät keittiössä klassiseen tyyliin mallin todellisen harmonian. Tällainen tilanne olisi varsin sopiva pieneen tilaan visuaalisesti parantaa ja kaunistaa sitä.

  Pieni keittiö tyyliin minimalismia

  minimalistinen motto - näkymätön, sen parempi. Sileät pinnat keittiökalusteiden ja kodinkoneet tuntui sulautua muuhun leikata. Ei elävän yksityiskohdan, sisustus tai avohyllyt - vain siisteys ja oikea linja.

  Väriratkaisuja pieni keittiö

  Jokainen sävy kuljettaa joitakin tietoja, alitajuisesti havaitsema henkilö. Esimerkiksi valkoinen ja pastellivärit muistuttavat selkeitä aurinkoinen päivä; tyydyttyneitä - herättää huomiota; tumma - ikään kuin piilossa ääriviivat esineitä pimeässä. Se on huolellisesti tutkittu spektrin, asiantuntijat ovat johdettavissa tiettyjä sääntöjä, joita tulee noudattaa suunnittelussa pieniin tiloihin. Tärkein niistä - joita käytetään pääasiassa valon paletti ja käyttää samanaikaisesti enintään 3 väriä.

  Täysin lumivalkoinen keittiössä näyttävät aina puhtaana ja siistinä. Tehdä siitä kodikkaan, voit lisätä puinen kuvioita ja harmaa täydentää auttaa Puhdistuksen helpottamiseksi.

  Neutraalin sävyn kiven ja teräksen - ihanteellinen ratkaisu varovaisia ​​pieni keittiö suunnittelu. Se on helppo poimia mitään nykyaikaista tekniikkaa. Haluttaessa harmaa väri, joka on enemmän tyydyttynyt laimennetaan roiskeilta sateenkaaren paletti.

  Monet rakastavat varjossa cappuccino sen käytännöllisyys. Se on tarpeeksi pehmeä ja lämmin väri, joka on lähes näkymätön paikkoja. Vuonna beige näyttää hyvältä ympäröivät valkoiset ja ruskea elementtejä.

  Pieni keittiö sävyjä keltainen, on potentiaalia tulla kaikkein suosikki paikka talossa. Kohtalaisen kirkas, tämä väri luo hyvän tunnelman ja lämmin myös pilvisellä säällä. Keltainen täydellisesti yhdistettynä valkoinen, vaaleanharmaa, vihreä, samoin kuin suurin osa pastellivärit.

  Iloiset värit keväällä lehtien keittiössä luovat kodikkaan ja rauhallisen ilmapiirin. Green on ihanteellinen täydentää ruskean ja harmaan ja erityisesti - rakenteessa puusta.

  Rooli viimeistely sisätilojen keittiö on vaikea yliarvioida. Laatu materiaalista riippuu siitä, kuinka kestäviä korjaa, ja niiden ulkonäkö vaikuttaa suoraan estetiikkaa ja mukavuutta huoneeseen.

  Ottaen huomioon käyttöaste, lattia keittovyöhykkeessä tulisi olla kestävä, kosteutta kestävä, helposti puhdistettavia ja, edullisesti, ei liukas. On parasta täyttää nämä kriteerit linoleumia, graniitti, keraamiset laatat, sekä itsetasaava lattia perustuva polymeerihartseiksi.

  Jotta ei "tauolla" ahtaaksi avaruudessa pienempiä tontteja kattavuus kannattaa tehdä yksitoikkoista, ja elementit valita suuri ja kiiltävä.

  Loppuun seinät keittiössä voidaan käyttää pieniä kosteudenkestävä maali koostumukset (akryyli- lateksia ja vesi-dispersio maalit lisäämällä homeenestoaineita), stekloholost, pestävä vinyyli tapetti, muovipaneelit.

  Vyöhykkeen yli pesuallas, liesi ja työtaso toivottavaa suojata keramiikkapinnoitteet (laatat, tekokiveä sileä) tai karkaistua sävytettyä lasia.

  Optimaalinen variantti kattojen koristeluun pieni keittiö - valo kireys kalvo tai vain väri. Sileä pinta ja välttää mikro-halkeamat kipsi auttaa lasikuitu.

  Käyttö kipsilevyn (jopa kaikkein kostea-proof) ja väärien muovipaneelit on ei-toivottu - tämä vähentää huoneen korkeutta.

  Verhot keittiössä olisi käytettävä säästeliäästi, koska ne eivät ole vain nopeasti tullut saastunut, imevät hajuja, mutta myös harkita palovaaran. Jos ikkuna etelään, suojautua kirkkaan säteet auttaa lyhyt läpikuultava verhot (tylli), kapea kaistale tiheitä, ripustaa periaatteesta visiirin.

  Monipuolinen tarpeeksi vaihtoehtoja pienikokoisiin keittiö ovat kaihtimet ja liikkuvan bambusta tuotteita. Toinen kätevä ratkaisu - taitto harmonikka laskosverhot.

  Sen sijaan vaikea hoitaa luonnonmateriaaleja on parempi antaa etusija synteettisistä tekstiilikuiduista (polyesteri, nailon, polyesteri), jossa vettä hylkivä ja kyllästäminen tulenkestävällä.

  Valittaessa kalusteita pieni keittiö, sinun pitäisi kiinnittää huomiota paitsi esteettisyys, mutta myös rakentaa laatua, ergonomiaa, sekä tyypin käytetyistä materiaaleista. Kaikki tämä myöhemmin vaikuttaa paitsi toiminnallisuutta, vaan myös terveyteen asukkaiden talon. Mitat välttämättä tarvitse säätää standardien huoneen ja työtason nostaa sopivalle tasolle kasvun emäntä.

  Koska iso ja näkyvästi elementti sviitissä on suuri vaikutus sisätilojen kokonaisuutena. Pienessä keittiössä, hänen täytyy olla varovainen ummessa hyllyillä ilman havaittavaa reliefejä ja halkeamia. Tavallinen julkisivut ilman kahvoja luoda kuvaa, että tämä ei ole huonekaluja, mutta vain seinä ja siten helpottaa suunnittelu huone. Ovien toivottavaa piilottaa huppu, putken tai yleistä tekniikkaa.

  Yksinkertainen rakenne keittiökalusteiden voidaan mukauttaa useita mielenkiintoisia esiliina, esimerkiksi sijoittamalla lasin kapea taustakuvat panoraamanäköalalla tai tehdä väri pikselin mosaiikkilaatat. Koska syvennykseen, tämä sivusto ei ole selkeä, mutta se antaa tilaa kohokohta.

  Suuri menestys, jos keittiössä on tarpeeksi tilaa täyden ruokailutila. Valitettavasti pienikokoiset huoneisiin ei ole aina ylpeillä tällaista korvausta. Tässä tapauksessa on syytä etsiä vaihtoehtoja!

  Hyvä ratkaisu säästää tilaa pieni keittiö, voi olla kapea baari jakkarat, taitto ja taitto rakenne. Rooli ruokapöytä voi helposti suorittaa ja kynnyksen jos nostaa sen metallin suluissa haluttuun korkeuteen.

  Varustaa alue perheen aterioita mahdollisimman ja eristetyn parveke tai erkkeri syvennys.

  Sisäänrakennettu laatikot, hyllyt, koukut ja magneetit oveen, spinning kulma karuselli - kaikki tämä majoittaa kaikki keittiövälineet.

  Ruukut, kupit, lautaset ja ruokailuvälineet laittaa paremmin lähemmäksi pesuallas; puisia kuormalavoja ja muodot piilottaa uunin lähellä ja kuivien tuotteiden edullisesti säilyttää kuivassa Yläkaapit.

  Kauneinta mitä voi korosta yksi tai kaksi osaa, sulkemalla avoimet väliseinät - löytötavaroita avoimille hyllyille, nopeasti pripadut pölyä, ne asettuvat lauhde ja öljy pisaroita.

  Jääkaappiin ei vie paljon tilaa pienen keittiön pitäisi valita korkea kapea malli, jossa on tasainen ovi. Hänen lumivalkoinen pinta on ihanteellisesti sovi samaan huonekalun seinämään, ja kromia tai väri kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä - täydentävät hyvin sisustus korkean teknologian tyyliin, kaikuvat muita suuria laitteita.

  Myös pieniin tiloihin sopii ja kompakti sisäänrakennettu kamera. Se voidaan sijoittaa pöydän alle, tai korottaa mukavalle korkeudelle ja piiloutuvat julkisivun keittiökalusteet.

  Jopa pienellä alueella Keiton on edullista käyttää paljon valonlähteiden. Se sopii parhaiten tähän tarkoitukseen Lovi vaiheessa diodit - ne kuluttavat vähän sähköä, ovat pitkiä ja piti korkea ilmankosteus. Johtuen pienestä kapasiteetin ja paloturvallisuus, LED-valot voidaan integroida kuulokkeen (mikä tärkeintä - turvallisesti eristää johdotus).

  Roikkuu kattokruunut pienessä keittiössä voi puuttua, mutta jos päätät käyttää niitä, esimerkiksi yli ruokailutila, on parempi asua kaikkein yksinkertainen lampunvarjostin, joka myöhemmin on helppo pyyhkiä pölyt. Mukaan huoneen keskelle on toivottavaa ripustaa pripotolochny lamppu, jolla on sileä pinta.

  Yhdistäminen muihin huoneet

  Laajennus pieni keittiö kustannuksella viereiset tilat - hyvä tapa käyttää tehokkaasti jokaisen sentin vapaata tilaa. Kokonaan tai osittain poistamalla sisätilan välilevyn, kapeaa voidaan helposti muuntaa kaunis ja moderni studio.

  Yhdistelmä pieni keittiö, olohuone

  Jos seinä välillä keittiö ja olohuone ei ole kantaja, se olisi poistettava. Näin saat erittäin mukava alue ruoanlaittoon. On tärkeää asentaa voimakas huppu haju ja höyry kiuas ei leviä koko talon.

  Visuaalisesti kaavoitettu huone auttaa suuri baari, joka samanaikaisesti voidaan käyttää pöytä ja työ pöytälevy.

  Yhdistelmä pieni keittiö, jossa parveke tai Loggia

  Pieni keittiö pääsy loggialle - todellinen onnenpotku, koska se on vähintään 2 neliömetriä varmuuskopiointi tilaa. Jää vain heittää pois vanhoja asioita, analysoida alhainen osion, poista lasi ja kadulle päin puolella lämmin - ja saada enemmän vapaata tilaa ainakin alla ruokailutila, ainakin kaappeihin tai jääkaapissa.

  Innostaa uusia ideoita muutosta heidän pieni keittiö auttaa meidän Photoselection. Tässä ovat mielenkiintoisimpia vaihtoehdot, innovatiivisia ratkaisuja ja arvokkaita havaintoja. Hyvää katselu!