Kitti seinät alle taustakuva

Rapatut seinät alle taustakuva - miten työtä omin käsin?

Pinnan valmistelu laittoi viimeistely materiaali toimivat kipsi seinät. Mitä tarvitsen, ja millainen prosessi vaiheista sisältää rinnastusprosessi, oppia artikkeli.

Mikä on pinnan laatu on tarpeen rulla tapetti?

Seinäpintaa, valmistetaan tehokkaasti liimaukseen seinäverhoja on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Pystyulottuvuutta. Verified by kupla tasolla.
 • Tasaisuus. Sillä hetkellä eniten käytetty erilaisia ​​tapetti kaarevuuden ei tulisi ylittää 0,3 mm per m 2, jota ohjataan kahden metrin sääntö eri osien seinän.
 • Vahvuus. Valmistellulle pinnalle tulee luotettaviin sivustoihin.
 • Kuiviin. Ei voi olla vapaa Märkäliimattavien- taustakuva pinnalla.

Ennen asennusta, verhoilukankaita seinään välttämättä käsitellään alukkeen kanssa antiseptistä ja antifungaalisia ominaisuuksia. Valmista työtä pinta olisi sileä tuntoon kontrolleihin (hieno epätasaisuus ei tuntunut, jos seinä pitää kätensä), mutta "lick" edellyttämään tilaan maalaus valinnaisesti.

Lähtö- ja viimeistely kitti sekä työkalut työtä

Ostamalla kitti materiaaleja vähittäiskauppa, täytyy tietää niiden tarkoituksen. Materiaali, joka on nimeltään "lähtöaineena täyteaine", on olennaisesti kipsirappaus seos, jossa täyteainetta käytetään hienoa kvartsihiekkaa. Sovelletaan "I aloittaa" varten alustava kohdistus merkittäviä eroja pohjan seinäpinnan. Keskikerroksessa seoksen liuos - 0,5-3 cm.

"Valmis" on vain täyteainetta (täyteaine). Seosta, jossa oli erittäin hienorakeinen (kosketuskuiva kuten jauhot), jotka perustuvat polymeereihin. Suunniteltu "viimeistely" tasoitukseen (tasoitus) lievää epäsäännöllisyyksiä kipsistä tai Kipsilevy. Pinoamalla kanavan kerros ei saa ylittää 0,3 cm. Kestävyys tulevan kitti on paljon pienempi, joten tiivistämiseksi suuria halkeamia tai sileä merkittäviä häiriöitä ei suositella materiaalia kuin kipsi.

Suorittaa monimutkaisia ​​maalaus- ja rappaustöiden tarvitsevat tällaisia ​​välineitä:

 • Pora (pieni pora), jossa on suutin-sekoitin;
 • alumiini tyypillisesti 1,5-2 m pitkä;
 • joukko pihdit (perus 50-100 mm, 250-400 mm, ja ylimääräisiä kulmikas);
 • raastin alle hioma mesh;
 • mesh hioma jonka raekoko on 40-60 ja 180-200 varten kipsi kitti pintaan;
 • rulla- tai kattoon (leveä harja);
 • säiliöt sekoittamalla liuosta (esim., kauhat).

Kauhat parempi käyttää pois vesi-pohjainen maali tai muu viimeistely seoksia. Niitä on kätevä työ: valita lastalla jäljellä alareunassa liuos, pestään, puhdistetaan.

Materiaalien kulutus - mitä odottaa?

Shpaklyuya seinät, on suositeltavaa olla käsillä riittävä määrä tarvittavien materiaalien, jottei tule pois heidän ylimääräistä ostamista. Tarkasti laskea tarvittava määrä seoksessa on mahdotonta, koska kulutus riippuu työpinnan kaarevuuden, joka on harvoin tasainen. Viimeistely kitti lepää hienovaraisesti, niin käytetty vähän. Kuiva-seos sen virtausnopeus on noin 1,5-2 kg per 1 m2. Pussi 25 kg riittää kattamaan yhden kerroksen seinää huoneessa seinät noin 40 m 2. Se perustuu laadukasta työtä.

Kulutus lähtöseos on verrannollinen kaarevuus pohjaseinämän. Keskiarvo - 30 kg pussi 3-5 m 2, toisin sanoen samassa huoneessa tarvitsee noin 10 pakettia kipsi materiaalia.

Kaksinkertainen käsittelyliuoksen Pohjamaalit

Laadun koulutus seinät tapetointi tarve kaksinkertainen käsittely maanesteen. Ensimmäisen alukkeen tehdään pohjapinnan ennen varsinaista linjassa kipsirappaus, toinen - ennen viimeistelyä rainojen liimaa. Pohjusteliuosta virtaus riippuu pinnan kaarevuus ja sen imukyky. Keskimäärin laadusta kyllästys pohjamaali tulee 1 litra per neliö 2,5-3,5 seinään. Sanottua tilaa sinun täytyy ostaa 2-3 tölkkiä desyatilitrovye pohjamaali.

Valmistamiseksi seinät - askel askeleelta prosessisekvenssiin

Valmistusmenetelmiä, perimmäisenä tavoitteena, joka on sopiva muodostamaan tapetointi pinta suoritetaan tiukasti järjestyksessä. Rapattu seinät alle taustakuva sisältää seuraavat vaiheet:

 • pohjan valmistuksen seinämän ja sen hoito pohjusteliuoksessa;
 • kohdistus kipsi materiaali;
 • karkea hionta kipsi;
 • tasoitus (itse asiassa kitti) kipsi pinta;
 • hienohionta rapattu seinä maali ja sen pohjamaali.

Valmistelevat työt alkaa purkamisen rappeutunut tapetti, vanha maali, huonosti pitää osat kipsi. Ampuvat muurilta tapetti on helppoa. Ne ovat melko koukku lastalla, ja hitaasti vedä kankaalle. Joissakin paikoissa, varsinkin jos vanha paperi seinä, ovat ne lääkeannos, jonka jälkeen raina on erotettu ilman ongelmia. Vanha maali, jos se ei putoa omasta, täytyy korjailla. Ei välttämättä ampua maalaus kokonaan, koko alueelle. Riitä tekemään lovi syvennysten alueelle vastaa suunnilleen alueelle muun maalatun pinnan. Nicks helpottaa hyvän otteen pohja rappaus.

Kitti seinät alle taustakuva

Vanha rappaus, kun hän muutti pois perusmateriaali seinään, on tarpeen poistaa. Määritetään tällaisia ​​kohtia koskettamalla pinta (ongelma-alueilla on vaimennettava ääni, värähtely havaittava) tai visuaalisesti, jos ongelma on ilmeinen. Usein niin osat on havaittu halkeamia muodostuu, koska kutistuminen rakennuksen, joka on korjattava ennen kuin perus liimakerroksessa. On toivottavaa alalla halkeilua vahvisti kipsi vahvistaminen lasikuituverkkoa. Vietettyään kuvattu tapahtumia, aloita pohjustus seinät, joka on parempi käyttää harjaa (tela ei toimi hyvin epätasaisella alustalla). Pohjustettiin seinä yhdellä ajolla, mutta "lihavoitu" ja ilman aukkoja. Kuivaus Primer noin 4 tuntia.

Rapatut seinät alle taustakuva omin käsin - silmät pelkäävät, kädet tekevät

Että ensin valmistetaan liuos ja altistettiin pystysuuntaisten johteiden (beacon), jos on tarvetta (suuri kaarevuus pinta). Valmista kipsi ratkaisu on helppo, vaikka teet sen ensimmäisen kerran. Pakkauksessa kaikki valmistajat osoittavat osuudet vettä ja irtonainen aines. Se on vain tärkeää muistaa sekvenssi: ensin vesi, sitten kuivaa seosta. Muuten alareunassa kauhan pysyy ei liuosseosta, mikä vaikeuttaa työtä.

päällyskerroksella

Majakat asetetaan seuraavasti:

 1. 1. taso asetetaan äärimmäisen ohjaimet (ne kiinnitetään seinään paksu kipsi), saavuttamatta 10-15 cm viereiseen seinään;
 2. 2. asettamisen jälkeen liuos, jolla äärimmäinen majakoita (tarpeen, että ne olivat jäykästi) välissä vetää telineen tai kiinteän filamentteja;
 3. 3. Muut majakat asettaa samalla äärimmäisen sillä erolla, että vertailupiste niiden kokoonpanoon jännitetään säikeitä. Askeleelta opas tehdä säännöt vähemmän kuin pituus 20-40 cm.

Toiset pärjäävät ilman majakoita, kun kipsi seinät. Mutta sinun täytyy olla paljon kokemusta ja täydellinen silmä arvio. Jos näin ei ole, on parempi korjailla asennusoppaasta. Kun majakat luotettavasti zastynut, valmistamiseksi, kipsi ratkaisu, joka täyttää tilan ohjaimen ja poistaa ylimääräinen sääntö. Tulos - sileä pystysuora pinta. Kun liuos on hieman tarttua, ja poista majakat upotettu muodostunut rako.

Kipsilevyjen - tämä prosessi on vapaaehtoista, mutta jos kokemusta työskentelystä seosten pieni, se ei kannata laiminlyödä hionta. Suorittamaan float varustettu leikkeet karkea mesh. Vain jauhaa kuivattiin pinta. Jauhamisen jälkeen tuloksena neaten kipsi pölyä. Ymmärtää, miten kitti kipsi seinät alle tapetti on toivottavaa nähdä ja kokeilla ohjauksessa mestari. Jos tämä ei ole mahdollista, valmistetaan pieni viimeistely kitti, ja harjoitella seuraavia ohjeita:

 • Työvarren on laaja lastalla toiseen - kapea, joka liuos kerätään säiliöön ja laitettiin väline;
 • työväenliike alkaa kulmasta, lattiaan tai kattoon;
 • Ensimmäinen harja pitää työkalu kulmassa noin 45 °, vähentäen sitä vähitellen, kun se liikkuu.

Koko prosessi muistuttaa kitti smearing voita voileivän. Periaate on sama, ja tulos: ohut tasainen kerros pinnalle. Vasen kansi "finishkoy" hioa kevyesti hienojakoista hioma, pohjamaalattu seinät ja tulet tulevaisuudessa pystyä kommunikoimaan selkeästi, miten kitti seinät alle taustakuva kädet, jos joku on samanlainen ongelma.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Rapatut seinät alle taustakuva - miten tehdä omiin käsiinsä, tyypit ja valinta ainehintojen

Viimeistely vaihe pinta linjaus - kipsi seinät mukaisesti tapetti, maali tai pinnoite, jonka kaikki materiaalit. Koska tämä seinät ovat tasainen, sileä, mikä tekee päällysteen helpompaa ja nopeampaa. Täyteaineet voidaan korjata ja likipitäen täydellisiksi monta kertaa - tämä on sen tärkein etu, lisäksi se on edullinen ja kustannustehokas menettely. Hänestä yksityiskohtia, lukea.

Miksi kitti seinät alle taustakuva

Monet epäilevät puttying seinien alle taustakuva tarvitset. Se kuitenkin johtaa työtaso on täysin sileä, homogeeninen, poista kaikki purseet ja saada hyvän pohjan maalausta tai tapetointia. Jos aiot työskennellä tämän materiaalin, joitakin virheitä muodossa kuoppia ja urat ovat sallittuja, mutta laadusta lopullisen maalikerroksen täyte on erityisen tärkeää, koska se näkyy.

Pääkomponentti hyvä kattavuus - laatu kitti materiaalia. Se voi olla jauhe- tai liittää valmis, kipsi, sementti, polymeeri, lähtö- ja viimeistely. Kaikenlaisia ​​täyteaineen seinien tehokkaasti poistaa pintavikoja, muodostavat perustan jatkokäsittelyä varten. Oikea valinta riippuu ominaisuuksista seinät, tarkoitus ja lajien kattavuus. Mieti erilaisia ​​säätiöitä ja niiden soveltaminen yksityiskohtaisemmin.

Tiivistämällä sementtipohjaisella - monipuolinen materiaali kohdistaa ulkoisen ja sisäisen seinien rakentamiseen. Se on erinomainen kestävyys kosteuden ja lämpötilan muutoksia, joten usein käytetään kylpyhuoneessa, kellarissa, kellarissa, on ulkoseinät. Sementtipohjaiset hieno kuuluu konkreettisiin ja tiili, mutta on karkea, joka on vaikea jauhaa täysin suorat, niin sen päälle on parempi antaa laatta, lattia, lastulevystä tai muusta jäykästä koriste kattaa.

Käytetyt kipsirappaus ainoastaan ​​sisustusta; se on muovia ja on helppo käyttää, tekee seinät enemmän kirkas ja matta. kaksi lajia sekoitus on käytettävä yhdessä: lähtö ja maali. Ensimmäinen toimii yhdenmukaistamisen päätökseen erilaisten seinärakenteen (hyvä täyttö halkeamia ja aukkoja) ja toinen kiillotusaineet ja luo sileän pinnan pinnoitteen.

Kipsi polymeeripohjainen - on innovatiivinen materiaali, joka on korkeimmat sileyden. Osuutensa akryyli ja lateksi. Ensimmäinen on kaikentyyppisille päällysteen sisällä ja sen ulkopuolella, sitä käytetään karkea pohja prosessin alkuvaiheessa ja tasoittava lopullisen kerroksen. Rapattu seinät alle taustakuva syötetään nopeasti ja helposti mihin tahansa huoneeseen, pieni kulutus.

Lateksi materiaalia käytetään lopullista viimeistelyä, ihanteellinen pinnoite seinien ja kattojen ennen maalausta; se luo sileä, kiiltävä pinta ilman mitään vikoja. Hinta täyteaineita erilainen kuin muut - se on korkea, koska tuote ei ole vielä laajalti käytössä IVY markkinoilla, ja päällikkö on jo havainnut sen korkea laatu ja hyviä tuloksia.

Mitä kipsi valita seiniin alla tapetti

Muistakaa, mitä paremmin kipsi seinään alla taustakuva:

 • karkea ja kuvioitu materiaaleja, joita sovelletaan tiheä kerros, on parempi käyttää taustakuva - se on sementti, vedenkestävä, liima ja öljy-liima emäs;
 • pehmeä, muovi kipsi viimeistely, kestävä akryyli - hyvin kiviseinään, betoni, puu, luo paksu ja tiheä kerros peittää kaiken kuoppia ja kuopat.

Myymälässä voit ostaa valmiina jauhetta tai pastamaisen kitti seosta. Jos haluat säästää, käyttää jauhetta, koska sillä on samat ominaisuudet kuin valmis ratkaisu, ja on paljon halvempaa. Kuiva kipsi seinät - tämä on perusraaka-aine tulevaisuuden mix: se olisi vain laimentaa vedellä suuri ämpäri, sekoita hyvin rakentaminen sekoittimessa, kunnes haluttu koostumus.

Myynti pinnoitteita seinät isoissa ruukuissa tai kauhat, saatavilla useissa perusvärejä (harmaa tai valkoinen), helppokäyttöinen, ei vaadi ylimääräisiä aikaa valmistautua, mikä on tärkeää korjata. Toinen etu tästä seoksesta on se, että se ei kuivu, ei heikkene, sen ajan, on käytännöllisesti katsoen rajoittamaton.

Kustannukset kipsi riippuu koostumuksesta, valmistaja, tarkoitus, ainemäärä pakkauksessa. Suosituimmat edulliset vaihtoehtoja, jotka valitsevat usein taustakuva - kuivan seoksen Vetonit, Knauff, Axton. Kalliimpia merkkejä - Semin, Somitek, Bragg. Rapattu seinät alle taustakuva on erilainen tarkoitus - alkaen tai viimeistely, kolojen täyttöön tai yleinen suuntaus. On ero määrä 1 kg: sta valmiin seoksen 25.

Ratkaisevaa on, onko aiot kitti seinät oman tai palkata ammattilainen tähän. Jos sinulla ei ole kokemusta, on parempi kutsua Master, hän voisi kertoa, arvioida virtausnopeutta ja lopullisesta hinnasta etukäteen. Ja jos olit tekemisissä täyteainetta aiemmin, ja ongelma ei ole kovin vaikeaa - kustannustehokas ratkaisu olisi tehdä kaiken omin käsin. Kustannukset teosten:

 • seinissä tapetti (2 kertaa) - 290 ruplaa m2
 • maalattava pinnoite (3 kertaa) - 380 s.

Kuinka paljon on tilata palvelun tai ostaa tavaraa verkkokaupoista Moskovassa, katso alla:

Ready-mix, akryylihappo, 24 kg

Seosta, jossa oli kuivaa polymeeriä, 20 kg

Seos on valmis universaali, 25 kg

sementti jauhe, edessä, 25kg

Seos oli kuiva maali, kipsi, 20 kg

Miten lasketaan määrä täyteainetta

Kulutus kitti alle taustakuva - Tärkeää olisi laskettava, vaikka korjauksia etkö, mutta työnjohtaja. Se riippuu alkuperäisen kaarevuus ja pinnan karheus seinät, sen koko ja tulevaisuuden käsittely:

 • Keskimäärin pinnoitekerroksen 2-5 mm pidetään seos virtaa 1-3 kg m2.
 • Jos alusta on hyvin epätasainen, karkea, ja paksuus levitetty kerros - 10,7 mm, numerot voidaan nostaa 6,5 ​​kg m2.
 • Tulevan aina sijoitettu ohut kerros, ei enemmän kuin 1 mm ensimmäisen, mutta koska massa on tiheä ja viskoosi, kulutus on noin 0,5-1,5 kg m2.

Mitä sinun täytyy kitti seinät alle taustakuva

Kaikki tekniikat kipsissä seinät mukaisesti tapetti tarvitsevat työkaluja, kuten maalaustela, kaksi lasta (leveä, 30-40 cm, kapea, pieni, levitettäväksi suuri massa). Jos laimentaa jauheen seos on hyödyllinen sinulle ja rakentaa suuri ämpäri sekoitin. Kaikki työkalut tiivistämiseen seinät voidaan helposti löydy mistään rautakaupasta, hinnat ovat alhaiset, valinta on iso.

Miten oikein kitti seinät alle taustakuva

Tiivistämällä seinät - prosessia, joka käsittää useita vaiheita, joista kukin vaikuttaa laatuun lopullisen tuloksen. Huomioon kaikki tekniikka askel askeleelta, ja jos kysymykset jäävät - Katso video ja varmista, että kaikki on yksinkertaista. Ensimmäinen tavoite on valmistella seinään tapetointi. Voit tehdä tämän, sinun täytyy huolellisesti tutkia ne halkeamia, syvä uurteet, tasoero, sirut; jos se jätetään pinnoitteen (lakka, liima, akryyli maalit, vanha rappaus), on tarpeen huolellisesti puhdistaa pois.

Kun pinta on hyvin epätasainen, peitetty halkeamia, ja rapatut seinät mukaisesti tapetti määrätä erityinen metallia tai muovia mesh, ja kaikki viimeistely työt tehdään sen päälle. Tämä ei vahvista pinnalla, suojaa vaurioita, mutta auttaa saavuttamaan paremman ja sileä visuaalinen vaikutus. Kun kaikki ensisijainen leikkaus suoritetaan, siirrytään seuraavaan vaiheeseen - pohjuste pinta.

Pakollinen tuote - pestä seinät ennen liimaamalla taustakuva. Esikäsittely parantaa päällysteen lujuutta ja kitti. Primeroinnin jälkeen pinta voidaan kitattavan nopeammin kaikki kerrokset tarttuvat toisiinsa hyvin, hienoja huokosia ja virheitä materiaali ei ole näkyvissä. Alukkeena seosta levitettiin: on tarpeen jakaa tasaisesti musterulla ja jättää 5 tuntia kuivausta.

Saadaan hyvä pinnan tasaisuus on sovellettava kitti kerros 3: lähtö-, väli- ja lopullinen. Mukaista rekisteröintiä taustakuva riittää kahteen. Sovellus alkaa täyteaine: on tarpeen kattaa pinta ohuella kerroksella pitämällä lastalla pienessä kulmassa, kahvan osa tasaisesti joka puolelta. Lastalla tarvitsevat laaja, sileä ja terävällä terällä. Kuivauksen aikana materiaali on tärkeää luoda asianmukainen tuuletus huoneessa: älä avaa ikkunoita auki, eivät sisällä erim.

kohdistus kulmat täyteaine on parasta tehdä sen jälkeen, kun ennalta kipsi tai jauhaminen nurkkasalvokset. Tämä pätee erityisesti merkittävä kulmat, sisätila voidaan tarkasti käsitellään normaalisti kitti seoksia. Tämän prosessin, käyttää erityistä lastat rinteitä ja kulmat, ne ovat kapeita, on erityinen muoto terän, mutta ei sovellu kaikille kulmat.

Jos seinä on tehty kipsilevy - se kitti kulmat verkkoon ei ole vaikea, koska materiaali itsessään on sujuvaa. Jos substraatti on betonin tai tiili, on tärkeää, että hänen hyvin pohjustetulle ja käyttää lastalla kulma, vain, jos kulma on täsmälleen 90 astetta. Kaikissa muodoissa kuplia ja häiriöt voivat aiheuttaa sormen kitti, ja kuivauksen jälkeen kerros on huolellisesti käydä läpi laasti sitä.

Tärkein osa prosessia - viimeistely seinät alle taustakuva. On tarpeen varmistaa tasaisen levittämisen ja oikea kuivaus, jotta ei lyödä ylimääräisen kosteuden, ja lisäksi pohja ei kärsi lämpötilanvaihtelut. Samaan aikaan, tämä vaihe helpompi edelliset, koska suurin osa päällysteen jo käytössä. Se on vain kitti päälle kerros ei enemmän kuin millimetrin ja siististi kohdista kaikki. Viimeistelyyn käytetään samaa laajaa lastalla, pidä se lyhyt, jopa siveltimen, ilman päällekkäin niitä toisiinsa.

Viimeinen asia tehdä ennen tapetointia - kiillotettu tai hiottu seiniä valmisteltu poistamalla pienet epätasaisuudet, antaa tasaisuus heille Matt. Hionta seinät alle taustakuva suoritetaan käyttäen hiontaseoksesta rakeista mesh-soluja (koko - enintään 3 mm). Jotta voitaisiin paremmin ymmärtää ja muodostetut kerrokset, hionta on suositeltavaa tehdä kun ensimmäinen pinnoite - tämä sinun täytyy käyttää karkeasoluun. Muutamia sääntöjä kiillotus pintamaali:

 • hiomalla hienolla hiekkapaperilla;
 • Pinta on kuivattava täydellisesti;
 • käytettäväksi suojaava ekipirovu: suojalasit, naamio, päähineet;
 • Pinta on hyvin valaistu: valon on oltava kirkas ja pudota kulmassa, tämä riippuu näkyvyyttä vikoja kitti;
 • vain siinä tapauksessa, valmistella pieni lastalla pestä kumpuja;
 • hiekkapaperi (netto) on kiinnitetty puun, alkaa jauhaa alkuun, hitaita liikkeitä vasemmalta oikealle, tai pyöreä;
 • hionta kulmat ja rinteitä käyttämällä hionta sieni leikatut kulmat.

Rapatut seinät alle taustakuva omin käsin: opetus, teknologia ja kuvaus

Rapatut seinät käsillään alla tapetit ja maalaus - ei ole helppo prosessi ja vaatii tiettyä osaamista. Välittömästi on huomattava, että ne, jotka ovat päättäneet tehdä työtä, se vie paljon kärsivällisyyttä. Kuitenkin suuri halu, kaikki on mahdollista: työ lastat, oppii käyttämään tasolle kestämään koneen ja muut.

Tietenkin teoreettinen tietämys ei riitä tulla täydelliseksi taiteen dataa, se vie vähän käytäntöä. Oppivat paremmin niissä paikoissa, joissa voit piilottaa vikoja ilman suurempia vaurioita. Mutta silti tietää tekniikka ja järjestys työ on välttämätöntä. Jos haluat jättää kokonaan teoria ei pitäisi olla, koska kipsi seinien alle taustakuva omin käsin ilman tiettyjen sääntöjen mukaan eivät anna toivottua tulosta. Ja itse asiassa tämä prosessi on vastuussa yleisestä käsitys viimeistely. Nämä työt eivät pelkästään anna seinien tasaisuus, mutta myös suojella heitä halkeilua.

Seinän rappaus perustuu kaikkiin korjauksiin - sekä pääomaan että kosmetiikkaan. Kuitenkin, jotta lopputulos ei täytä esitettyjä vaatimuksia, ei riitä, että hallitaan oikea sovellusmenetelmä, on silti välttämätöntä valita sopiva materiaali. Tällä hetkellä monet tuotemerkit tarjoavat erilaisia ​​kittiä. Heidän ero hinta, koostumus ja tietenkin laatu. Ne, jotka ovat jo kohdanneet tämän materiaalin valinnan, ovat huomanneet, että seoksilla on eri nimet. Tämä selittyy yleensä yksinkertaisesti: jokainen niistä täyttää tiettyjä vaatimuksia. Harkitse tavallisimpia niistä.

 1. Universal tapetit. Seinien asentaminen omiin käsiinsä, tällainen ehdotus koskee molempien karkeiden (aloitus) kerrosten levittämistä ja viimeistelyä. Sen avulla voit jopa pieniä eroja jopa 3 cm: n tarkkuudella ja valmistaa myös sileä pinta viimeistelyyn. On kuitenkin huomattava, että tämäntyyppinen maalaus viimeistelykerroksen roolissa ei toimi maalausta varten, koska pienet naarmut näkyvät.
 2. Erityinen kitti. Tällaisen materiaalin hinta on hieman tavallista korkeampi. Tämä johtuu pääasiassa tietyistä ominaisuuksista, joita ei ole läsnä muissa kiteissä. Käyttämällä sitä muuhun tarkoitukseen kannattamaton.
 3. Aloita kitti. Teknisten ominaisuuksien mukaan se muistuttaa kipsiä. Yhteistyö sen kanssa on kuitenkin paljon helpompaa. Ensinnäkin tällaista kittiä käytetään pintojen tasaamiseen suurilla eroilla. Sen kiistaton etu on levitetyn kerroksen paksuus kerrallaan (enintään 5 cm). Lisäksi on huomattava, että tällainen seos on hyvin muovia, mikä helpottaa huomattavasti työprosessia.
 4. Viimeistely kitti. Tätä näkymää ei suositella kohdistamiseen. Se toimii vain viimeistelykerroksen levittämiseksi, joka kattaa kokonaan puutteet aloituspäällysteessä. Seinien asentaminen tapettien alle omiin käsiinsä tällaisen koostumuksen avulla helpottaa huomattavasti jälkikäsittelyä.

Seinien pohja: tyypit ja ominaisuudet

Asuinrakennusten rakentamiseen käytetään tiili- tai betonilaattoja. Mutta esikaupunkirakennukset voidaan pystyttää puusta. On syytä huomata, että kaikkien näiden pintojen on oltava kitti ennen viimeistelyä. Jokaiselle alustalle on välttämätöntä valita oikein paitsi tietyn tyyppinen seos myös sovellusteknologia.

 1. Tiiliseinät on yleensä päällystettävä. Kun tämä kerros kuivuu kokonaan, on tarpeen antaa sille aikaa kutistumiselle, koska tässä aukossa voi muodostua pieniä halkeamia. Seuraava askel on pohjamaalaus. Tätä varten käytetään erityistä ratkaisua, joka toimii liimana. Ennen kittien levittämistä kipsikerroksen pinta on puhdistettava huolellisesti. Ja vasta sen jälkeen kitti asetetaan tapetoihin.
 2. Seinien karsiminen omiin käsiinsä paneelissa vaatii hieman erilaisen sekvenssin. Ei tarvitse kipsiä. Kuitenkin ennen kittien levittämistä on tarkasteltava betonipinnan pintaa epäsäännöllisyyksillä, koska saumojen, ulkonemien ja muiden vikojen tasot ovat melko usein erilaisia. Jos mahdollista, on parempi leikata ne, jos ei, sitten kohdista aloituskitti.
 3. Puupohjien käsittely on paljon vaikeampaa kuin yllä. Ensinnäkin on tarpeen valita oikea täyteaine. Tässä pellavansiemenöljyä sisältävät seokset ovat sopivia. Jotta ne voisivat pitää korkealla puulla, voit käyttää erityistä akryylialuketta.

Katsotaan siis tarkemmin, miten työskennellään erilaisten tukipohjien kanssa niin vastuullisessa prosessissa kuin seinän rappaus.

Miten seinät kastetaan taustapaperin alla (betonilevyt)?

Betonipohjan erikoisuus on pinnan sileys. Jotta kitti sitä pitkin riittävän tiiviisti, se on karhennettava. Tätä varten on suositeltavaa käyttää erityistä pohjamaalia, joka sisältää kvartsikiteitä. Voidaan myös käyttää lujittavaa verkkoa, se on valmistettu muovista, se on erittäin kevyt painoltaan, mutta liuoksen tarttuminen pohjaan osoittautuu melko voimakkaaksi.

Aloita betoniseinien kastelu aloitusseoksesta. Se kattaa kokonaan kaikki levyn virheet ja korjaa sääntöjenvastaisuudet tarvittaessa. Huoneen tavallisten seinien kohdalla on 30 cm: n kokoinen lastasi täydellinen. Korjaavan kerroksen kuivumisen jälkeen hiotaan hiukan hiekkaa pintaan ja maahan. Suurilla pisaroilla aloitussyötön käyttö toistetaan useita kertoja. Loppujen lopuksi hienosäätö viimeistelyssä shpaklevku. Tämä valmiste riittää taustakuviksi, mutta jos haluat maalata pinnan, tarvitset 2-3 kerrosta.

Tiilipintojen kyntö

Tiilien seinät ovat usein kaukana ihanteellisuudesta, täällä voi kohdata suuria eroja tasoihin. Toisin kuin paneeli, on melko vaikea sileä pinta tasaisesti. Yleensä tällainen työ tehdään majakkailla, kipsileikkureille tämä käsite on hyvin tuttu. Alkukitti ei saisi olla nestemäinen, koska kerros on riittävän paksu. Voit kerrallaan käyttää enintään 5 cm: n liuosta. Tapetit seinien avulla omilla käsilläsi sovelletaan sekä alhaalta että ylhäältä. Epätasaisuuden välttämiseksi sinun on käytettävä sääntöä: voit käyttää lastauslaatikkoa tai lastalla levitettävää kittiä. Kerroksen paksuuden mukaan kuivausprosessi voi kestää 2-5 päivää. Tekniikka myöhempien kerrosten käyttämiseksi on sama kuin betonipintojen kanssa.

Laitoimme kittiä puupintaan

Käytä puupintojen kanssa erityistä akryylikittiä. Se voidaan helposti levittää hyvin laastilla. Kuitenkin kerroksen enimmäispaksuus ei saa olla yli 2 mm. Jos on syytä peittää syviä vikoja, kittiä käytetään useissa lähestymistavoissa. Ennen tapetointia on suositeltavaa maalata pinta öljymaalilla. On toinen tapa kastella puu seinät. Tee näin verkko, kiinnitä ne niitteillä pohjaan ja voit kiinnittää laastin. Jos pinnan epätasaisuudet eivät ylitä 3 cm, vain viimeistelykitti riittää. Kerroksia on kuitenkin käytettävä useissa läpikulkuissa.

Aloita kitti: korostaa

 • Jotta seinien karkea kittiä taustalla olisi kätensä maata pitkin, on suositeltavaa käyttää maaliverkkoa.
 • Suuri epäsäännöllisyys seinillä on kohdistettu majakoihin.
 • Sen varmistamiseksi, että kittipinta ei aiheuta halkeamia, on tarpeen levittää 3 cm paksuisia kerroksia.
 • Alkutekstin alla oleva pohja ei saisi olla liian sileä.
 • On toivottavaa kattaa jokaisen seuraavan kerroksen alukkeella.

Seinien viimeistely omiin käsiin: opetus

 • Mitä voimakkaampi ratkaisu on, sitä joustavampi se on pinnalla.
 • Viimeistelykittien kerroksen tulisi olla mahdollisimman ohut.
 • Jos pinta myöhemmin maalataan, liikkeiden on oltava samansuuntaisia ​​kerroksen levityksen aikana.
 • Jotta pinta pimenisi kuivumisen jälkeen, hiekkaa se hienolla verkolla tai hiekkapaperilla.

Korjaus on kallis ilo. Voit kuitenkin säästää paljon, jos teet työtä itse. Tässä seinien kastelu tulee. Miten jättää virheet, jotka noviisi voi tehdä tässä asiassa? Harkitse tavallisimpia niistä.

 1. Kerroksen suositeltavaa paksuutta ei havaita, mikä johtaa halkeamien muodostumiseen.
 2. Tiettyjen kittien käyttö ei ole aiottua tarkoitusta varten, esimerkiksi pintojen tasoittaminen tehdään lopullisella ratkaisulla.
 3. Alukkeen huono soveltaminen johtaa yläkerroksen menetykseen.
 4. Halkeja ja saumoja ei käsitellä kunnolla, esimerkiksi ilman kaavinta eikä sirpaloitumista.
 5. Seuraavien kittien kerrosten käyttö kovettumattomaan pohjaan johtaa tason menettämiseen ja laskun tasoihin.