kirsikankukkia

Kirsikankukka. Kirsikankukkia: kuva

Luonto on yllättävän monipuolinen ja kaunis. Mutta todellinen ihme voi kutsua kirsikankukka. Kukkivat aikaisin keväällä, he koristella oksa puu upea valkoinen tai vaaleanpunaisia ​​asuja. Muinaisista ajoista nykypäivään kirsikankukkia ihailtu, hienoimmista ja koskettavaa tunnetta. Nämä värit säveltää runoja ja laulaa lauluja. Taiteilijat vertaansa vailla kauneuden kirsikka kukka siirtyy hänen kankaille.

Johtuen nämä vaatimaton kasvien vastustuskykyisiä kuiva sää ja pakkaset, maantiede on valtava kasvaa kirsikkapuita. Niitä löytyy joka kolkkaan planeettamme. Kirsikkapuita koristavat puutarhoja, puistot, puutarhat, nurmikot. Tämä puu kasvaa tienvarsilla ilahdutti silmä minkään ohimennen tai lähi mies.

Kirsikka tuli tunnetuksi ihmisille kauan ennen oli käsikirjoituksen. Opimme sen ennen muita kansoja Välimeren, jonne hän tuli Kaukasuksen ja Persiassa. Myöhemmin roomalaiset arvostivat kirsikka ansioihin. Ja jo ensimmäisellä vuosisadalla, se on levinnyt ympäri Eurooppaa: se alkoi kasvaa Britanniassa, hän tuli mieleen kirsikankukkia saksalaiset ja belgialaiset. Mutta hän esiintyi paljon myöhemmin Venäjällä.

Joten, valtakauden aikana Juri Dolgoruki koristavat jokaisessa kolkassa Moskovassa oli Kirsikkapuisto, kukista, jotka kiehtoo sen kauneuden ja tuoksu. Moskova on toimittanut perustaja kirsikka Kiovassa. Se oli ensimmäinen hedelmä puu, joka alkoi kasvaa Venäjällä. Esimakua hedelmä- ja nauttia kauneuden kukkien ja ihaillen ainoat asukkaat kuninkaallisen kartanot ja luostareita, ja vain viidestoista luvulla, Cherry muutti maatilat, voitti universaali rakkaus.

Tahansa kukkiva puu on hieno, mutta kirsikka on erityisen ihaillut. Kun tarkastellaan kirsikankukkia, haluan laulaa, runoja, tehdä jotain hyvää. Ei sattumalta kirsikkapuun niin ihastunut ihmisiä. Varna, esim., Kirsikka löytyy kaikkialta. Ne on koristeltu toreilla, puistoissa, puutarhoissa ja pihoilla kaupungin. Ja Taiwanissa, vuotuinen festivaali järjestetään kunniaksi kirsikankukkia. Matkailijoita ympäri maailmaa kokoontuvat loma. Samanlaisia ​​festivaaleja järjestetään Washington ja Macon, Uzhgorod ja Soulissa. Ne ovat peräisin, kun vuonna 1912 pormestari Tokion annettiin Amerikan ystävä kirsikka taimet.

Kun katsot kuvaa, kirsikankukkia joka on edustettuna koko komeudessaan, on mahdotonta selviytyä halu nähdä tämän ihmeen todellisuudessa. Kirsikka kukinta voinut välttää huomiota runoilijoita, taiteilijoita, kirjailijoita. Venäjällä ja Japanissa, Ukrainassa ja Bulgariassa, Taiwanissa ja Amerikassa, he laulavat niiden teoksia kirsikankukkia, jotka symboloivat kevään alkuun, rakkautta, hellyyttä, nuorten ja uudestisyntyminen.

Kirsikka Blossom asennettu lyhyt pedicel, joka ulottuu ylöspäin muodostaen astian. Se on kiinnitetty kuppi viisi verholehdet ja vaaleanpunainen terälehdet muodostavan vispilällä. Sisällä kukka - heteiden ja emi. Alareunassa, laajeneva osa on emi munasarja, jonka yläosaan on sijoitettu nokka. Munasarjassa kukka kehittyy vain yhden hedelmän. Kirsikankukka puu, riippuen lajikkeet ovat valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​kukkia.

Kukinnan kirsikkapuu on verhottu kuin morsiamen hääpuku, valkoinen punertava sävy kukkia, kokoontuivat rehevän kukkii palkit. Tämä näytelmä ei jätä ketään kylmäksi.

Kirsikankukka ja niiden hyödyllisiä ominaisuuksia

Kirsikankukkia, valokuvalle houkutella työskentelee naisten mehiläisiä. Kautta väsymätöntä työtä, meidän taulukosta ilmenee suosikki hoitoon sekä lapsille että aikuisille - kirsikka hunajaa. Se on tonic, antibakteerinen, antiviraalinen ja anti-inflammatorinen vaikutus ihmiskehoon. käyttö hunajaa parantaa immuniteettia.

Haudutettua kukista kirsikka maustettu, hullu herkullinen teetä, joka sisältää paljon orgaanisia happoja, hivenaineita ja kivennäisaineet.

Legendoja, rituaalit ja uskomukset liittyvät kirsikat

Cherry vankasti kansallisen elämän aikaan kristinuskon, kun taas lähes kaikki legendoja syntyivät pakana aikoina, jolloin kaikki oli ihaili, ja puut ovat varustettuja ominaisuuksia elävien olentojen. Siksi kirsikka, kauneuden sen kukkia taitettu hieman legendoja.

Kristillisen perinteen kirsikka symbolina ihmiselämän takia ainutlaatuisuus tämän kukkiva puu. Se ensimmäinen kukinta, ja peitetään lehtineen. Ja mies: syntynyt alasti tähän maailmaan alasti ja jätä se.

Kirsikka Ukrainassa - symboli hänen kotimaassaan, äiti. Kukkiva puu symboloi tyttö morsian. Symboli onnellisen perhe-elämän on Kirsikkapuisto. Kaikille ukrainalaiset, onko hän tulee kaupunkiin tai maasta, kuva kirsikka symboloi isän talossa.

Cherry on pitkään kunnioittivat esi-isämme. He uskoivat, että se esiintyy voimakas suojelijana Kernisa Jumalaa. Hän auttoi saada hyvä sato, se oli imarrella, jotka palavat kynttilät kukkiva puu. Jousesta kirsikankukkia tehnyt uudenvuoden rituaali antiikin slaavit.

Tämä pakanallinen riitti, legendan mukaan, ja myöhemmin alkoi tehdä Saksassa. Tästä Uudenvuoden kasvanut kukinnan kirsikkapuu, koristeli sen kynttilöillä.

Esi-isämme oli kyltti: istutettu kirsikkapuu lähellä talon tuo onnea ja vaurautta. Ensimmäinen tapaaminen ihastunut tämä kasvi tuo heille onnea.

Jos oli kirsikankukkia ja kirsikka

Ihmiset ovat pitkään käyttäneet kieli kukkia sanomien, kutsut vierailla, rakkaudentunnustuksia. Joissa se ilmaisi iloksi, myötätuntoa, katumusta, vihaa, inhoa.

Väriarvot siirrettiin unia. Unelmoida kirsikankukkia - hyvä muutos kohtalo ja hyvä uutinen. Jos uni repiä kirsikankukka, niin tuntuu hänen rakkaan hellyyttä. No, jos näet Bloom silmiesi edessä kirsikankukkia. Se on merkki kirjaamis- ja kykysi. Odotan hyvää muutosta, jos sinulla olisi kirsikankukkia. Istuttaa puu unessa - ja suuri rikkaus.

Kukkivat kirsikkapuu että näit unessa, ennustaa onnea ja hyvinvointia. Kiitos avoimuus hänen luonteensa ja epäitsekkyys, tulet suuren suosion, löydät testi palava keskinäinen rakkaus.

Vammaiset ihmiset näkivät unessa kirsikankukkia, voivat odottaa pitkä onnea ja rauhaa hänen perheensä. Jos et ole vielä aloittanut perheen, tämä unelma osoittaa, että elämässäsi hyvin pian kansa tulee, jonka tulet rakastamaan ikuisesti. Ja koet elävä tunnetta nebezotvetnoe.

Sakura (dekoratiivinen kirsikka) symboloi eheys ja puhtautta. Jos unelmoinut kirsikankukkia, odota tapaaminen nuori, siveellinen tyttö hereillä.

Haara kukinnan kirsikkapuu on suosikki kuva iholla nuoria tyttöjä, jotka eivät ole välinpitämättömiä Japani ja kiinalaista kulttuuria. Korostaa arkuus, haavoittuvuus hänen sielunsa kantajia, kuten tatuoinnit ovat hyvin naisellinen. Kiinalaisessa uskomus se symboloi kauneutta naisten ja ylevää rakkautta. Eräs japanilainen legendoja - katoavaisuuden elämän. Tunne kuin lehdetön terälehtiä kirsikka, pass, jättäen kirkkaan surua, surua, tunteen menetyksen tai menetetty tilaisuus.

Nykyään tatuoinnit kuvaava kirsikka värit korostavat filosofisia ja mietiskelevä asenne elämään, estetiikka, lyhytikäinen kauneutta ja hellyyttä.

Kansallinen symboli Japani - Sakura

Kansallinen symboli Japanissa piti Sakura, tai kuten sitä kutsutaan, koriste kirsikka. Kirsikankukkia muistuttaa pilvien vaaleanpunaisia ​​tai ilma, lähes painoton lumihiutaleiden. Vaaleanpunaisia ​​kukkia pilvet muodostavat antiikin oksat Sakura valtava teltta, joka eri puolilta kiirehtivät ihmisiä ihailemaan seppeleitä kukinnan oksat, laskeutuu maahan.

Kukinta tämän kasvin, valitettavasti lyhytaikainen ilmiö. Tuuli puhaltaa, tai alkaa sataa, ja herkkä kirsikankukkia fall, tuskin liukenevat. Luultavasti siksi kukinta Sakura Japanin kulttuuri on symboli pysymättömyydestä elämän ja runouden - menneen nuoruuden ja menetettyä rakkautta. Rakastan näitä värejä Japanin toteutettiin vuosituhansien.

Japanin Tradition - kukat ihaillen

Perinne ihaillen kirsikankukkia aikana kukinnan Japanissa oli kauan sitten, valtakauden aikana Tang-dynastian. Aristokraatteja kaikki hänen vapaa-aikaa suoritettiin käyttäen kukkivien puiden: musiikin kuuntelu, arpajaistoimintaan ja joi virvokkeita. Aikana keisari Saga lomien on pidetty ihaillen kirsikankukkia. He johtivat Khans - modernin perinne ihaillen kukkia.

Aikakaudella uskonpuhdistuksen 19th century kaikkialla Japanissa alkoivat kaataa kirsikkapuita, niitä pidettäisiin jäänteitä feodalismin. Mutta jonkin ajan ihaillen kukat tultaessa elvytettiin uudelleen, ja nyt tämä päivä pidetään suosikki Japanissa. Kanssa jännityksestä odottavat alussa Japani loma, nauttia koskematon puhtaus ja hämmästyttävä kauneus kirsikankukkia.

Moderni loma alkaa khans pääkaupungissa vähitellen siirtymässä muihin kaupunkeihin ja kyliin. Eri puolilla maata on erityisiä päämaja, joka vastaanottaa tietoja kukinta kirsikka. Ensimmäisenä täysimittainen alkuunsa magic kukka kun siitä saadaan tieto kaikkien avulla median.

Kun loman alkamista alkaa väkivaltainen kukinnan kirsikka. Ihmiset ovat vielä kesken alla kukkivia puita lähellä seiniä muinaiset luostarit, palatseja, puistoja ja puutarhoja, nauttia kauneuden Sakura kukka ja miellyttävä keskustella rakkaansa.

Sakura kukkia lempeä ja kaunis. Ne edustavat ihmiselämän pidetään ruumiillistuma kauneuden japanilaiset naiset. Tällä kukka on monia uskomuksia ja legendoja Japanin kansaa.

Japanin uskovat, että jokainen kaunis kirsikankukka koska se kertoo lapsen. Legenda syntyi kaukaisessa menneisyydessä on yhä elossa muistissa Japanin kansaa. Hän kertoo meille, että jonain päivänä työnjohtaja Japani kylä nimeltä Sakura kertoi kuvernööri kylän Shogun Prince julmuutta ja veivät heidän pikkulasten näyttää katettu iskuja takaisin. Hallitsija ansaitsi rangaista prinssi, ja hän päätti kostaa kantelijalle. Hän salaa tarttui headman lastensa kanssa, tiukasti sidottu kirsikka ja teki kaiken kuolemaan. Muinaisista ajoista, kukat sakura (kirsikan koriste) on punertava sävy, kuin jos ne sirotellaan veren viattomien lasten. Tästä johtuen legenda Sakura saa erityisen mystiikkaa.

On toinenkin legendaa Sakura: Kauan sitten, alkukeväästä, kun kirsikankukka, Jumala Ninigi - kantaisä kansan - naimisissa nuorin tytär Jumalan vuoret puolesta kukinnan. Isä nuori tyttö oli hyvin vihainen, ettei Ninigi päätti mennä naimisiin hänen vanhin tyttärensä, ja profetoi parista ja heidän jälkeläistensä ohikiitävä kuin kirsikankukka, elämä. Sittemmin nimi Sakura on tullut suosittu Japanissa.

Sakura kukka - yksi kauneimmista maailmassa

On vaikea kuvitella elämää ilman värejä. Olisi tylsää, nuhjuinen ja surullinen. Ennen kaikkea rakastaa kukkia kaunis puolet ihmiskunnasta. Kukkia antaa onnea, kohottaa mielialaa, vähentää kipua, auttaa selviytymään kaipuu rakastettu. Sakura kukka tuoksu ja sen täydellinen ulkonäkö herättää henkilö jaloja tekoja. Tämä kukka koristaa taloa, puistoissa, puutarhoissa.

Kunniaksi lempeä, salaperäinen kukka Sakura (kirsikan koriste) järjestetään juhlia ja festivaaleja ympäri maailmaa, antoi kolikon hänen kuvan. Sakura kukka löytyy kaikkialla Japanissa. He koristella vaatteet, astiat, taloustavarat. Kuvat voidaan nähdä kattaa lehtien, ikkunoissa salongit ja kauppoja esitteissä. Se ei ole onnettomuuden Japanin kanssa herkkä sielunsa ja täydellinen harjoittamisesta kauneuden pidetään kaunein kirsikankukka maailmassa.

kirsikankukkia

Monissa maissa, kirsikankukka on synonyymi kevään tuloa, ja Japanissa aikana kirsikankukka - kaunein ja kauan odotettu aika monta vuotta. Toi alussa 20. vuosisadan Itä Tokio tuhannen kirsikkapuut ovat alkaneet koko loman Yhdysvalloissa, joka on vuosien mittaan tullut kansallinen. Tänään tuhannet turistit tulevat USA pääomaa ihailemaan kukinnan monien Sakura.

Jos nyt ei ole mahdollisuutta ihailemaan kukkivat kirsikkapuut ikkunan ulkopuolelle, ehdotan keväällä tapetin National Geographic. Let kirsikankukka Väriä työasemat, ja olkoon sydämenne hallitsee kevät!

1. Kirsikankukka taustalla George Washington Memorial aamunkoitteessa. Kirsikankukka ennakoi kevään tuloa Yhdysvalloissa pääomaa. Vuosittain houkuttelevat tuhansia turisteja vierailla National Cherry Blossom Festival. (Karen Kasmauski)

2. Passer kävelee pitkin järven Washington DC aikana kirsikankukka, ja sade ei haitannut häntä. District of Columbia kasvaa 12 lajia kirsikka, sekä paikallisia ja itämaisia. Kuitenkin itäisiä lajeja kirsikoita eivät anna hedelmää. (Charles M. Kogod)

3. Wishing nähdä kirsikankukkia, kävin läpi paikalliselle hautausmaalle, jossa hän huomasi, orava, joka puree terälehtiä kirsikkapuu. Se oli niin epätavallista, että olen heti otti kameran ja alkoi ampua. Näytti siltä, ​​että proteiini ei todellakaan ole minun ilmoitusta. (Fumiko Yarita)

4. kylmä kevät aamuna yritin vangita ja välittää tunnetta kokeneet ihmiset, jotka ovat kokoontuneet Cherry Blossom Festival. Tein sen, ettei myöhemmin kiinni kortin valokuva-albumi, ja saada ihmiset tuntemaan viehätys tämän paikan. Mutta Yhdysvaltain itärannikolla päivää, usein pilvinen. Tämä kuva osoittaa, että vaikka sää on huono, käynti festivaali on vaivan arvoista. (Thomas Simonson)

5. Tämä kuva on otettu lähellä Kintai Bridge Iwakuni, Japani. Cherry Blossom Festival juuri päättynyt, ja olen juuri päättänyt tehdä pari hyvää kuvaa. (Thomas Simonson)

6. Kukinta kirsikat Japanissa - synonyymi keväällä. Tyttö ratsastaa swing kaupungin puistossa Japanissa. Näyttämään tyttö saavuttaa taivaalle, käytin laajakulmaobjektiivi. (Kevin Cozma)

7. kukinnan alkuvaiheessa kirsikankukkia vuonna Japanin Nagoyan kaupungin. Kukinta kirsikka - kaunein Japanissa, ja yksi silmäyksellä riittää ymmärtää miksi. Kuva on otettu lähellä kotiini, aurinkoisena kevätpäivänä. Käytin Nikon D300 kamera ja objektiivi makrokuvaukseen Tamron 90mm 2.8. (Achim Runnebaum)

8. Haara kirsikankukkia. Uskon, että tämä kuva näyttää meille parhaillaan kirsikankukka. Ne kukkivat vain kuukauden, ja lasku niin nopeasti, että se odottaa ensi vuoden ihailemaan kukkivat uudelleen. (Bhumi Shah)

9. Blooming Sakura kumartui vallihauta ympärillä Imperial Palace Tokiossa. Sakura - arvostettuihin tehtaan Japanissa, ja sen lyhyt, mutta kaunis kukkii symboloi katoavaisuuden ihmisen elämää. (Michael S. Yamashita)

10. kolokerttuli antaa kultainen värit jo maalauksellisen kirsikankukka lähellä järveä (vuorovesi altaan) Washington DC: ssä. Kuuluisa kirsikka lahjoitti Japanin Yhdysvaltain pääkaupunki vuonna 1912. 3000 puuta 12 lajia laivattiin Yokohama District of Columbia. (Raymond K. Gehman)

11. Ihastuttava näkymä Jeffersonin muistomerkki täydentävät kukkivat kirsikka. Mukaan National Parks Service Yhdysvalloissa, tarkalleen 1678 puut kasvavat ympäri Tidal Basin Washington ja yli 2000 hänen ympärillään. (Stephen St. John)

12. Kirsikankukka koristaa hedelmällinen rinteillä Alpeilla. Kevättalvi silmut ja kukinnan alkamista. (Cotton Coulson)

25 kuvaa kirsikankukkia ympäri maailmaa

Kukinta vishnya- yksi tärkeimmistä kevään merkkejä tuli ja yksi valokuvattu tapahtumia kauden. Tämä ilmiö toistuu vuodesta toiseen, mutta aina innostaa ja kiehtoo koko maailmassa.

Tarjoamme katsoa kuvia kirsikankukkia valokuvattu eri paikoissa maailmaa:

Keväällä kirsikankukka. Kuvaaja: Jesaja sukkah

Harmony keväällä. Kuvaaja: Elia Lokardi

Love Song. Kuvaaja: Sue Hsu

Kirsikankukkia yöllä. Kuvaaja: Tao Wu

Pagoda Chureito, Fujiyama. Kuva Kirjoittaja: Peerapon Teadtoolkitikul

Land kirsikka väri. Kuvaaja: Dzhoydip Dasgupta

Pihalla University of Washington kukassa. Kuvaaja: Dale Johnson

Kävellä väreissä. Kuva: Michelle Yeager

Garden Duke University. Kuva: John Eskridge

Polku Sakura. Kuvaaja: Hiroshi Mashida

Sakura ja sininen taivas. Kuvaaja: Masahito Ookava

Kukkivat Elizabeth. Kuvaaja: Ruslan Makarenko

Awakening kirsikka. Kuvaaja: Kazuaki Taoda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin