Kirkkaat kuvat

LiveInternetLiveInternet

-Tunnisteet

 • Maalaustekniikka (12620)
 • ympäri maailmaa (3897)
 • Venäjä (807)
 • kuvitus (1128)
 • lukot (737)
 • eläimet (627)
 • genre (316)
 • katedraalit ja temppelit (296)
 • Venäläisiä taiteilijoita (220)
 • Korut & kellot (216)
 • nykytaiteilijat (206)
 • Venäjän historia (196)
 • Läntiset taiteilijat (178)
 • Antiikki (155)
 • pienoispatsaat (148)
 • astiat (132)
 • surrealismi (111)
 • hyphae (102)
 • uskonto (75)
 • Venäjän maisemamaalaajat (54)
 • Mielenkiintoinen (27)
 • video (11)
 • Italialaiset taiteilijat (5)
 • luova (2)
 • Moskovan Kreml (1)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)

Queen Elizabeth II: n brittiläisen monarkian suosikki jalokiviä ja päähineitä on yli 1200 litraa.

Windsor Castle on Britannian hallitsijoiden asuinpaikka. Osa 11. Iso-Britannian vaakuna 3. Alice.

Illustratoriartisti xnhan00 (Nguyen Thanh Nhan). Osa 1 ..

Illustratoriartisti xnhan00 (Nguyen Thanh Nhan). Osa 2 ..

Titian. PORTRAIT Titian Vecellio (Italialainen Tiziano Vecellio, 1488/1490, Pieve di Cadore - 27.8.

-Tilaa sähköpostitse

SUUNNITTELUVAATIMUKSET MODERN ARTISTEISTA

Valikoima kuuluisien nykytaiteilijoiden maalauksia.

Suosituimmat kuvat maailmalla

Suosituimmat kuvat maailmalla

Tarvitsetko paljon taiteilijaksi? Ehkä lahjakkuutta? Tai kyky oppia jotain uutta? Tai villi fantasia? Tietenkin kaikki nämä ovat välttämättömiä tekijöitä, mutta mikä on tärkein? Inspiraatiota. Kun taiteilija kirjaimellisesti laittaa sielunsa kuvaan, se tulee elävänä. Maalien maaginen teko on ihmeitä, eikä näkyä voida kääntää, haluan tutkia jokaista pienintä asiaa ...

Tässä artikkelissa tarkastelemme 25 todella loistavaa ja kuuluisaa maalausta.

"Muistin pysyvyys", Salvador Dali

1

Tämä pieni kuva toi Dalin suosion, kun hän oli 28-vuotias. Tämä ei ole kuvan ainoa nimi, sillä on myös nimikkeet "Soft Clock", "Memory Stability", "Memory Hardness".

Ajatus kuvan kirjoittamisesta tuli taiteilijalle silloin, kun hän ajatteli sulatettua juustoa. Kuvauksen merkitys ja merkitys Dali ei lähtenyt, joten tutkijat kohtelevat sitä omalla tavallaan, suhtautuvat kohti Einsteinin suhteellisuusteoriaa.

Kuva on kirjoitettu vain kolmeen väreihin - punainen, sininen ja vihreä. Ne symboloivat taivasta, maata ja ihmisiä. Tanssin lisäksi Matisse kirjoitti toisen kuvan "Musiikista". Heidät tilattiin venäläisen keräilijän toimesta.

Ei ole tarpeetonta yksityiskohtia siitä, vain luonnollinen tausta ja ihmiset itse, jotka jumissa tanssissa. Tämä on mitä taiteilija halusi - vahvistaa onnistunut hetki, kun ihmiset yhdistyvät luontoon ja ekstaasi ekstaasiin.

"Kiss" on Klimtin kuuluisin maalaus. Hän kirjoitti sen "kultaiseksi" luovuuttamisjaksoksi. Hän käytti kaikkein todellista kultaa. Kuvassa on kaksi versiota biografiasta. Ensimmäisen version mukaan kuva kuvaa Gustavia itseään rakastetulla Emilia Fløge -nimisellä elokuvalla, jonka nimi hän julisti elämässään viimeisen. Toisen version mukaan kuvassa tilasi kuva, niin että Klimt maalasi sen ja hänen rakkaan.

Kun korula kysyi, miksi kuva ei ole suudelma itse, Klimt sanoi, että hän on taiteilija ja hän näkee sen. Itse asiassa Klimt rakastui kreivin tyttöystävään ja se oli eräänlainen kosto.

Kangas löytyi vain 13 vuoden kuluttua tekijän kuolemasta ja siitä tuli välittömästi hänen kalunsa kalliimpia. Hänen elämänsä aikana hän yritti myydä sen kaupunginjohtajalle, mutta kaikki ei onnistunut.

Kuva välittää alkuperäisen merkityksen ja syvän idean. Rauha, rentoutuminen - nämä ovat tunteita, jotka "nukkumisnopeus" herättää.

Maalaus on suurin kaikista hänen jäljelle jäävistä teoksistaan. Tunnuksen selityksessä kuva ei tarvitse, kaikki on selkeä otsikosta. Viimeinen tuomio, apokalypsi. Jumala tuomitsee sekä vanhurskaat että syntiset. Kuva on jaettu kolmeen kohtaukseen. Ensimmäisessä kohtauksessa, paratiisissa, vihreissä puutarhoissa, onnellisuudesta.

Keskiosassa on viimeinen tuomio, jossa Jumala alkaa tuomita ihmisiä heidän tekojensa vuoksi. Oikealla puolella helvetti kuvataan, kuten näyttääkin. Pelottavat hirviöt, kuuma palava kuuma ja hirveä kidutus syntisiä vastaan.

"Narcissuksen metamorfoosit", Salvador Dali

Perustakuuaika otettiin paljon aiheita, mutta tärkein paikka on tarina Narkissos - kaveri joka on niin ihaillut sen kauneutta, että hän kuoli, mikä ei pystynyt tyydyttämään halunsa.

Kuvan etualalla Narcissus istuu mietteliäs vedessä eikä voi repimään itsensä omaan pohdintaansa. Lähistöllä on kivikivi, jossa muna, se on uudestisyntymisen symboli ja uusi elämä.

"Vauvien tappaminen", Peter Paul Rubens

Kuvan perustana oli Raamatun tarina, kun kuningas Herodes määräsi kaikkien vastasyntyneiden tappamisen. Maalaus kuvaa puutarhaa Herodin palatsissa. Aseetut soturit vangitsevat voimakkaasti äitejä ja taputtavat heitä. Maa on täynnä kuolleita ruumiita.

Jackson käytti ainutlaatuista tapaa maalata maalauksia kuvaan. Hän laittoi liinalla maahan ja käveli sen ympäri. Mutta sen sijaan, että hän käytti mustetta, hän otti harjat, ruiskuja ja ripotellaan kankaalle. Myöhemmin tätä menetelmää kutsuttiin "maalaustyölle".

Pollock ei käyttänyt luonnoksia, hän aina luottaa vain hänen tunteisiinsa.

"Ball in the Moulin de la Galette", Pierre-Auguste Renoir

Renoir on ainoa taiteilija, joka ei ole kirjoittanut yhtä surullista kuvaa. Tontti tämän maalauksen Renoir löytyi talon vieressä, ravintolassa "Moulin de la Galette". Ravintolan vilkas ja iloinen tunnelma inspiroi taiteilijaa luomaan tämän kuvan. Kirjoittaa hänen ystävänsä ja suosikkimallinsa.

"Viimeinen ehtoollinen", Leonardo da Vinci

Tämä kuva näyttää Kristuksen viimeisen juhlan opetuslasten kanssa. Uskotaan, että hetki tehdään, kun Kristus sanoo, että yksi opetuslapsista pettää hänet.

Mallien etsimisessä Da Vinci vietti paljon aikaa. Vaikeinta oli Kristuksen ja Juudan kuva. Kirkon kuorossa Leonardo huomasi nuoren laulajan ja vetosi hänestä kuvan Kristuksesta. Kolme vuotta myöhemmin, taiteilija näki humalassa pudotessaan ojaan ja tajusi, että tämä oli hän, jota hän etsi ja tuonut hänet työpajaan.

Kun hän piirsi juopuneen kuvan, hän tunnusti hänelle - kolme vuotta sitten taiteilija vetosi häneltä kuvan Kristuksesta. Näin tapahtui, että Jeesuksen ja Juudan kuvat oli kirjoitettu samalta henkilöltä, mutta eri elämänvaiheissa.

Vuonna 1912 taiteilijalle diagnosoitiin kaksinkertainen kaihi, minkä vuoksi hänelle tehtiin leikkaus. Silmänlinssi kadonnut, taiteilija alkoi nähdä ultraviolettia sinisenä tai violettina, minkä vuoksi hänen maalauksensa saivat uusia ja eläviä värejä. Piirtämällä tätä kuvaa Monet näki liljat sinisellä, kun taas tavalliset ihmiset näkivät tavallisia valkoisia liljoja.

Munch kärsinyt mania-depressiivisesta psykoosista, häntä torjuivat usein painajaiset ja masentuneisuus. Monet arvostelijat uskovat, että kuvassa Munch kuvasi itseään - huutaa paniikista ja hulluudesta.

Taiteilija itse kuvasi kuvan merkityksen "luonnon huutoa". Hän sanoi, että hän käveli ystäviensä kanssa auringonlaskun aikaan ja taivas maalattiin verenpunainen väri. Peläten pelästyttää, hän väkisin kuuli tämän hyvin "luonnon huutoa".

Kuvan äiti asettui taiteilijalle. Aluksi hän halusi äitinsä nousta poseeraamaan, mutta vanha nainen oli vaikeaa.

Whistler kutsui maalauksensa "Arrangement in gray and black. Taiteilijan äiti. " Mutta ajan myötä todellinen nimi unohti ja ihmiset alkoivat kutsua sitä "Whistlerin äidiksi".

Alunperin se oli parlamentin jäsenen määräys. jotka halusivat taiteilijan piirtää Maggien tyttären. Mutta prosessissa hän kieltäytyi maalauksesta ja James pyysi äitinsä tulla malliksi loppuun kuvan.

"Dora Maarin muotokuva", Pablo Picasso

Dora tuli Picasson työhön "kyynelnenä". Hän totesi, että hän ei koskaan voinut kirjoittaa hymyilevää. Syvät, surulliset silmät ja suru kasvot - nämä ovat Maarin muotokuvien ominaispiirteitä. Ja välttämättömästi verisenpunainen kynsi - tämä on erityisen ihailtu taiteilija. Picasso on usein maalannut Dora Maarin muotokuvia ja ne ovat kaikki ihailtavia.

Maalaus kuvaa yömaisemaa, jota taiteilija ilmaisee paksuilla, kirkkailla väreillä ja yön rauhallisella ilmapiirillä. Valoisimmat esineet ovat tietenkin tähdet ja kuu, ne maalataan voimakkaimmin.

Maan päällä kasvavat korkeat sypressit, ikäänkuin haaveilevat liittyä kiehtovien tähtien tansseihin.

Kuvan merkitys tulkitaan eri tavoin. Jotkut näkevät viittauksen Vanhaan testamenttiin, ja jotkut yksinkertaisesti sovittavat siihen, että kuva on taiteilijan pitkällisen sairauden tulos. Hoidon aikana hän kirjoitti "Starry Night".

Kuva toimi syynä yhteen historiallisimmista skandaaleista. Loppujen lopuksi se osoittaa alaston tyttö valkoisissa arkeissa.

Hämmästyneet ihmiset sylkivät taiteilijassa, ja jotkut jopa yrittivät pilata kankaita.

Manet halusi vain piirtää "modernin" Venuksen osoittaakseen, että naiset eivät ole huonompia kuin menneisyyden naiset.

Taiteilija koki syvästi Napoleonin hyökkäykseen liittyvät tapahtumat. Toukokuussa 1808 Madridin kansannousu oli traagisesti yli, ja se vaikutti taiteilijan sieluun niin paljon, että 6 vuoden kuluttua hän vuodatti kokemuksensa kankaalle.

Sota, kuolema, menetys - kaikki tämä on niin realistinen kuvassa, joka ihailla monien mielissä tähän mennessä.

"Tyttö helmi korvakorulla", Jan Vermeer

Maalauksessa oli vielä yksi otsikko: "Tyttö turbanissa". Yleensä kuvasta on vähän tietoa. Yhden version mukaan Jan piirsi oman tyttärensä Maria. Kuvassa tyttö ikään kuin kääntyy jollekulle ja katsojan silmät keskittyvät helmen korvakkeeseen tytön korvalla. Korvarenkaat loistavat silmissä ja huulilla.

Maalaus kirjoittui romaaniksi, seuraavana laukauksena samannimainen elokuva.

Tämä on ryhmän muotokuva Captain Franz Banning Kokin ja luutnantti Willem van Ruutenbürgin yrityksestä. Muotokuva kirjoitettiin Shooting Society -järjestyksen mukaan.

Kaikkien sisällön vaikeuden vuoksi kuva on täynnä paraatin henkeä ja juhlallisuutta. Kuten muskettimiä, jotka esittävät taiteilijaa unohtaen taistelun.

Myöhemmin kuva katkaistiin joka puolelta, jotta se sopisi uuteen huoneeseen. Jotkut nuolet hävisivät kuvasta peruuttamattomasti.

Maalauksessa taiteilija maalaa kuningas Phillipin neljännen muurin ja hänen vaimonsa muotokuvia, joita nähdään peilissä. Koostumuksen keskellä on kuvattu viiden vuoden ikäinen tytär, jota ympäröi retinue.

Monet uskovat, että Velasquez halusi kuvata itseään luomisen aikaan - "maalaus ja maalaus".

"Maisema Icaruksen laskun kanssa", Peter Brueghel

Tämä on taiteilijan ainoa elossa oleva teos myyttien aiheista.

Päähenkilö kuva on lähes ole näkyvissä. Hän putosi jokeen, veden pinta jalka törröttää. Pinnalla joen plumes hajallaan Icarus joka lensi putoamisen. Ja ihmiset ovat kiireisiä heidän askareita, kukaan ei välitä kaatuneiden nuorten.

Näyttäisi siltä, ​​että kuva on traagista, koska se kuvaa kuoleman nuori poika, mutta kuva maalattu pehmeät, vaaleat värit ja tuntuu sanovan - "mitään ei tapahtunut."

Voit "Ateenan koulu" Raphael oli vähän kokemusta freskoja, mutta yllättäen, tämä seinämaalaus saavat erinomaisen nero.

Tämä maalaus kuvaa Academy perustama Platon Ateenassa. Akatemia pidettiin ulkoilmassa, mutta taiteilija on päättänyt, että enemmän loistava ideat tulevat kauniisti tehty vanhassa rakennuksessa, ja siksi kuvaa opiskelijoiden ei ole luonnon tausta. On seinämaalaus kuvattu Rafael ja itsensä.

Tämä on neljäs yhdeksän freskoja Sikstuksen kappelin kattoon aiheesta luomisen. Michelangelo ei pitänyt itseään suuri taiteilija, hän on sijoittanut itsensä kuvanveistäjänä. Siksi elin Adam kuvassa on verrannollinen, on lausutaan ominaisuuksia.

Vuonna 1990 hän huomasi, että Jumalan kuvaksi salataan anatomisesti tarkka rakenne ihmisen aivoissa. Ehkä Michelangelo tunsi ihmisen anatomiaa.

Mona Lisa ja tähän päivään on edelleen yksi arvoituksellinen maalauksia taidemaailmassa. Kriitikot kuitenkin väittävät, kuka oikeastaan ​​kuvattu sitä. Monet ovat taipuvaisia ​​uskomaan, että Mona Lisa on vaimo Francesco Gioconda, joka pyysi taiteilija maalata muotokuva.

Pääkuva palapelin piilee hymy nainen. Lukuisia versioita - aina raskaana olevan naisen ja hymy antaa sikiön liikkumista, ja se päättyy siihen, että todellisuudessa se on omakuva taiteilijan naisen muodossa. No, voimme vain arvailla ja ihastele uskomaton kauneus maalauksia.

"Venuksen syntymä" Sandro Botticellin

Maalaus kuvaa syntymän myytti jumalatar Venuksen. Jumalatar syntyi merestä vaahto varhain aamulla. Jumala auttaa Zephyr tuulet jumalatar uimaan rantaan sen kuori, jos se täyttää jumalatar Ora. Maalaus edustaa syntymän rakkaus, on tunne kauneuden, koska maailmassa ei ole mitään kauniimpaa kuin rakkaus.

Yritimme sovittaa tässä artikkelissa ovat vain muutamia suosituimpia maalauksia maailmassa. Mutta on myös paljon muita mielenkiintoisia mestariteoksia taidetta. Millainen kuva luulet suosittu?

elävä kuva

Tyylikäs sisätilojen maalaus (+ 30 kuvaa)

Miten valita taideteos, kaikkein sisustus? Tämä on mitä meidän tänään artikkeli.

Ostaessaan maalauksia syytä huomata, että muoto, koko ja itse asiassa itse kuvaan on merkittävä vaikutus näköhavainnon tilaa, joten tehdään selventää joitakin vivahteita:

1. Pitkänomainen tila voidaan pienentää ja laajennetaan koristelu päätyseinän neliömäiseen muotoon tai vaakasuunnassa pitkänomaisen rungon.

2. järjestää pari julisteita, seinätekstiili toistensa alle, tai pystysuoraan maalaus, ja matalat katot välttämättä tulla suurempi.

3. Useita Vaakakuvat lisätä tilaa ja työnnä kapea seinät.

4. juoni on sijoitettava silmien tasolle (noin - 150 cm lattiasta), ja huoneet, joissa majoitus sohvat ja muut oleskelutilat, maalauksia keskus tulisi sijoittaa hieman pienempi - etäisyydellä 40-60 cm: n korkeudelta selkänojan pisteen pehmeä huonekaluja.

5. Jos olet omistaja ylellisyyttä tekijänoikeuden taideteoksia, sisätilojen tarpeesta luoda "kuva" eikä päinvastoin. Kirkas yksivärinen seinät, vaimennettu sävyjä huonekalut, vähintään koristeluun - piirtää huoneeseen tarvitaan, jotta tarpeettomat yksityiskohdat eivät ole hajamielinen katselu kuvan tarina.

6. Älä sijoita kuvia lähelle vieviä huonekaluja - ne ovat "kadonneet". Sopivimpia: seinälle sohvan yli mantelpiece yläpuolella pieni lipasto tai baarissa.

7. Älä unohda koskea koko ja muoto kuvan sijainnin ikkunat ja ovet huoneeseen. Paras valinta tässä tapauksessa on symmetria: mitata tilan ja jakaa tuloksena kaksi - tämä olisi hyvä paikka keskellä koostumuksen.

Tyylikäs ja moderni maalauksia sisustus

Abstraktin taiteen ja kubismi, digitaaliset muotokuvia ja itse luodun tietokoneohjelman kollaaseja - kuvat ovat moderni sisustus tahansa tyylikäs sisustus kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että Mona Lisa on todennäköisesti sopimaan harmonisesti etno-aulabaari ja juliste suosikki koiran kuva eivät vain koristavat seiniä tyyliin barokki.

Kuvassa - lähes täydellinen paikka tyylikkäillä kuvan suurikokoinen sisätilojen tyyliin konstruktivismin. Melko tylsä ​​huonekalujen ja yksitoikkoinen väriä seiniin näyttivät räjähtää abstraktista juoni, tehty kirkkain värein. Lisäksi toistuvat ympärysmitta pehmentää tiukka geometria pehmustetut huonekalut ja lattia lamput.

Tyylikäs, modulaarinen sisätilojen maalaus

Modulaarinen maalauksia - muutama (yleensä 2-4) kuvaa, yhdistää yhden tarinan tai jakaa yhden kuvan useisiin osiin. Yleisin on symmetrinen järjestely tai ryhmittymä moduulien pieninä annoksina lähellä keskeinen.

Miten tyylitellystä munuaisten pajun sulautuvat accentual harmaa seinä olohuoneen, sisustettu tyyliin pseudo-parvi. Erotusmoduulista oksat entistä dynaamisempi ja lisäksi kiinnittää huomiota siihen, miten oikea asento kuvan - välimatka takana sohva on enintään 30 cm, jonka avulla voit sulkea tyhjä tila ja jättää tontin silmien korkeudella, istuu edessä vieraita.

Tyylikäs kuva makuuhuone sisustus

Jos huoneeseen mahtuu lähes minkä tahansa kuvan keittiössä - ihana asetelma tai pienoiskoossa, makuuhuoneessa valinta on monimutkainen: kirkas julisteita silmiesi edessä häiritsevät unta, kuvia hieno yksityiskohdat tekevät laskea "pilvet ennen nukkumaanmenoa," ja suuret kohteet annoyingly vaikuttaa psyyke.

Pastelli, rauhallinen tontti, keskikoko - täydellinen kuva makuuhuoneeseen koristeluun.

Lapsi Meren - mikä voisi olla parempi taivaansininen seinät monotoninen kahden hengen huone? Väri hiekkaa juliste yhdistetään puiset yöpöydät, vesi lisää liikettä persoonaton seinän ja kasvio kuivattua ruoko suuressa lattia maljakko maalauksia yhdistää tarina ja sisätilojen huone.

Tyylikäs musta-valkoiset maalauksia sisätilojen

Nykytaidetta - se ei ole vain piirretty tai valokuvat, mutta myös asennus, tehty epätavallisia materiaaleista.

Epätavallinen kuva, eikö? Peili-muovista asennus tehdään mustalla matto, se on parhaiten huoneen harmaa seinät ja nahkasohvat balilaistyylinen. Tämä on silloin, kun koristeellinen jalusta lattialle lampun, sohvat ja mustat sävyt heijastuu kuutio kuva elementtejä, joilla pyritään luomaan kuvan vuokranantajan - varma, keski-ikäinen mies, hyvin rakastava itsesi ja kitsch).

Tyylikäs maalauksia sisätilojen omin käsin

Täällä lennon mielikuvituksen on todella rajaton, koska moderni teknologia voi luoda kuvan lähes mitä tahansa materiaalia.

Me kerran puhuttiin kirjailtu kuvia, mutta tämä on hieman ulos tarjolla olevista mahdollisuuksista: helmiä ja paperi-, maali- ja höyheniä, nahka- tai huovutetut - jokainen yksityiskohta voi olla osa henkilökohtaista, kirjoittaja kuvaa.

"Miksi ostaa pienen kuvan, jos voit piristää seinälle?" - ajatteli kiinteistön omistajan ja veti tyylitelty kuva silmästä. Trendikäs, hyvin moderni ja täysin korostaa koko rakenteen huoneen.

Tietenkin tällainen malli vaatii erikoisosaamista, mutta Internet on nyt useita malleja ja kaavaimia että haluttaessa manuaalisesti koristella tahansa pinnalle.

"Kaikki rajat päämme."

Jos sinulla ei ole mielikuvitusta, kurkisti. Jos ei ole harjoja - käyttää käsiä. No big juliste - tulostin ja A4-arkkia auttaa.

Mustavalkoinen tai kirkas, kalliita, tai ostaa penniäkään - Mitä eroa? Jos haluat, jos huone oli kaunis, mitään kuvaa tulee teoksen nykytaiteen.

Anna mennä, kokeile sitä, artikkelista, ja kaikki saat!

rakennuskoneet

Edut automaattisesti tornin yläpuolella portaikko

päätimme korjata katolle d tänä syksynä.

Hyvä bulgaria: mitata kahdesti, ja leikkaa se

Kulma koneen (LBM), jota kutsutaan yksinkertainen.

Käyttö metallivaijerit rakentamisessa

Kuulimme tällainen haihtuva lause: "Hermot tulossa.

Paineilmatyökalut: voima, nopeus, luotettavuus

Tiedäthän, kuinka monta lyöntiä tavallinen ihminen.

Poimia tylli on toisinaan melko hankalaa, koska valheita.

Nykymaailmassa on valtava määrä.

Korjausvelvollisuuden huoneessa - vakava asia, erityisesti EU.

Kauniita kuvia 3D Photo seinämaalaukset (20 kuvat)

3D taustakuvia - ainutlaatuinen viimeistely materiaalia.

Kauniita kuvia katot (20 kuvat)

Vetokatto tarjoaa yksinkertaisen.

Pieni kommunikoi huonetta, kylpyhuone.

Liimat suulakepuristettua polystyreeniä vaahto

Välillä liiman suulakepuristetun penopolisti.

Tyylit Ravintolan sisustus (Top 10)

Moderni ravintola on instituutio.

Kylpyhuone Hrushtshev liittyy usein.

Teille, kaunein kokoelma klubm.

Kylpyhuone on paikka, jossa vietämme noin tunnin.

Seitsemän parhaista kirjoista rakennustyömailla

Seitsemän parhaista kirjoista rakennusalan 1. Miten rakentaa.

1