Kirkkaat keittiöt moderniin tyyliin

Keittiön sisustus moderniin tyyliin

Moderni muotoilutrendit tekevät kotiin sopusointuisemmaksi ja viihtyisemmäksi, joten voit ylittää perinteisen klassisen sisustustyypin.

Tänään puhumme säännöistä sisustusten keittiön modernin klassisen tyylin sisustuksessa eli mahdollisimman yleismaailmallisella tavalla.

Suunnittelu keittiön moderniin tyyliin edellyttää noudattaa useita sääntöjä suunnitteluvaiheesta ja lopulliseen muotoiluun.

Kun kyseessä on keittiön sisustus, tässä on ensinnäkin käytännöllisyys ja toimivuus. Uuden keittiön koristeluun voit siirtyä pois kaikista kuvioista, jotka tuovat huoneeseen kirkkaat värit ja odottamattomat tyylisuunnat.

Nykyinen tyyli tässä talon osassa on selkeät linjat, minimalismi, yksinkertaisuus ja epätavalliset sisustusratkaisut.

Kuvassa modernin keittiön muotoilu vaaleissa väreissä. Vuonna 2015 tätä muotoilua käytetään usein pienissä tiloissa.

Keittiöjärjestelyllä voidaan käyttää mukavia ja käytännöllisiä huonekaluja, laaja pintoja ja tilavia työskentelytiloja. Ruoat on asetettu yksiväriseen teemaan ilman kirkkaita ja värikkäitä värejä.

1

Huone itse poistaa tarpeettomia osia tai huonekaluja, ja jokainen asia on sen paikka. Tällaisessa keittiössä löytyy aina tarvittava työkalu tai pääsy tiettyihin kodinkoneisiin.

Kuvassa sisustusta cappuccinon muodikkaissa sävyissä.

Useimmiten se on rakennettu huonekokonaisuuksiin käytännöllisyydestä. Tämä tekniikka on helppokäyttöinen ja aina optimoi kypsennysprosessin.

Kaikki työskentelynhetket lasketaan etukäteen, ja niihin on saatavana työtasot, joissa on kaikki tarvittavat työkalut poimimiseen.

Kuvassa vuoden 2015 trendikäs trendi on zebrano-väritys laatikoiden julkisivuissa.

Modernit keittiöt suosivat yhdistämistä muihin huoneisiin tilan lisäämiseksi. Se voi olla keittiö-studio, joka ottaa osan olohuoneesta ja sisältää alueellisia eroja.

Moderni keittiö voi yhdistää lähes kaikki materiaalit, jotka ovat käteviä tai aivan kuten tämän huoneen omistaja. On kuitenkin syytä muistaa, että tottelemattomuus ei ole sopiva tässä, vaan se korvataan käytännöllisyydellä ja yksinkertaisuudella.

Väriratkaisujen kohdalla on parasta erottaa yksi aksentti ja sen ympärillä, jotta kaikki myöhemmät sävellykset ja äänet voisivat heittää.

Hyvin usein pääväri on vihreä, sininen, oranssi, keltainen, kaikki myöhemmät elementit on sopusoinnussa sen kanssa ja kuuluvat yhden tyylin kehykseen.

Usein täydentävät beige-, musta- tai valko-motiiveja. Pääväri voi olla tarttuvien yksityiskohtien muodossa - moduulien ovet, jääkaappi, maljakko, astiat, verhot tai kaikki tekstiilit.

Merkitystä on myös valaistus, joka tässä paikassa pitäisi olla kirkasta ja ilmaista suurella määrällä hehkulamppuja ja kohokohtia työalueilla.

Työtilan kalusteet ja varusteet

Kiiltävät julkisivut, lasipinnat ja laakoniset linjat - kaikki nämä ovat korkean teknologian tyylin ominaispiirteitä.

Modernien keittiöiden sisustus on vaikea kuvitella ilman käteviä ja käytännöllisiä mekanismeja, jotka olivat aikaisemmin vähemmän tiedossa tai käytettävissä. Nyt kalusteet voivat suorittaa useita toimintoja kerralla, ja tekniikkaa hallitaan ääni- tai kosketuskomennoilla.

Työskentelykaappien sisäpuolella voi piilottaa paljon enemmän kuin aiemmin oli ajateltu. Nyt poistopaneelit, sisäänvedettävät korit, karusellihyllyt auttavat omistajaa ongelmitta poistamaan kaikki keittiötarvikkeet pinnalta ja tekemään tilaa mukavaan harrastukseen.

Tämän uuden huoneen sisustus ei tarjoa alueelle raskasta nurkkaan keittiön sohvia tai tukkivat kaikkia pintoja kodinkoneiden kanssa. Keittiön sisustus moderniin tyyliin on suunniteltu helpoksi, yksilöllisyydestä ja mukavuudesta.

Tässä huoneessa kaikki voivat tuntea olonsa mukavaksi ja rentouttavaksi, paitsi ruoanvalmistukseen tai ruoan syömiseen, mutta myös viettää aikaa täällä hyödyksi itselleen.

Uuden mallin keittiö tekee tästä paikasta mukavan levottomuuden, levon tai työn. Siellä on ehdottomasti paljon kevyitä ja mukavia tuoleja, laaja avara pöytä tai kahvinkeittoauki. Kaikki, jotka voivat ylikuormittaa tätä paikkaa, poistetaan välittömästi tai modernisoidaan.

Uudet keittiöt täydentävät tyylinsä yhtenäisyyttä erilaisten lisävarusteiden ja tekstiilien avulla. Soveltuva ja tyylikäs ulkonäkö kirjontainen pöytäliina, lautasliinat tai verhot keittiölle, jossa on yksinkertainen kuvio tai koriste.

Useimmiten heillä on valoisa ja tarttuva ulkonäkö, mikä on tärkein keino keittiössä. Tämän huoneen tekstiilien tulee olla korkealaatuisia ja käytännöllisiä. Keittiön lisävarusteiden tulee olla pieniä, mutta ne on peitettävä eikä peitettävä etuovien taakse.

Tämä voi olla astia mausteita, kuparia tai hopeisia ruokia, kudotut korit tai koriste maljakoita. Hyvä keittiön lisäys on tuoreita kukkia ja tuoreita hedelmiä laajaan työpintaan.

Kontrasti mustavalkoista yhdistelmää käytetään usein moderneissa sisätiloissa.

Uuden sukupolven keittiöt ovat käytännöllisyys, harmonia ja ymmärrys. Työskentelyalueet ovat miellyttäviä ja käteviä valmistettaessa vaikeimpia ruokia, ja tila on erinomainen paikka sieluyritysten ja perheen juomisen keskustelujen keräämiselle.

Kuitenkin keittiön suunnittelu tässä modernissa tyylissä pysyy edelleen klassisessa käsitteessä kaavoitus ja täyttö keittiö sisustus.

Kevyt keittiö - todelliset valokuvat onnistuneista sisustusratkaisuista

Ajatus keittiön koristelemisesta vaaleissa sävyissä ja houkuttelevassa ja epäselvässä. Yhtäältä tällainen sisustus on houkutteleva sen tuoreuden, tyylikkyys ja mukavuus, mutta toisaalta - se on tarpeen, jotta pari virheitä suunnittelussa ja tila yhtäkkiä kalpea, kylmä ja tylsä. Kuinka ei ylitä tätä riviä? Vain ymmärtää vivahteita vaaleiden värien keittiön suunnittelu: mikä on tarkoituksenmukaista klassiseen tyyliin, ja että - tänään, mitä väriä yhtyeitä huomata, kuinka taitavasti pelata kontrasteja - tietoonne hyödyllisiä vinkkejä ja oikeita valokuvia interiöörejä.

Klassista ruokaa vaaleissa väreissä ↑

Kirkas paletti on yksi pienten ja suurten keittiöiden klassisen sisustuksen pääpiirteistä. Tällaisten tilojen suunnittelussa on useita ominaisuuksia, jotka liittyvät huonekalujen, viimeistelyjen, työpintojen ja väriyhdistelmien valintaan. Puhutaan ne teoriassa ja kuvasarjoissa.

Graceful ja majesteettinen klassikko

Kevyen klassisen keittiön huonekalut ovat aatelisuuden, luotettavuuden ja tyylikkyyden aistimus. Tämä määrittää ennalta suositellut materiaalit - kuulokkeet - ihanteellisesti se olisi valmistettava luonnollisesta puusta: koivu, pyökki, lehmus, päärynä, vaahtera, lehtikuusi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää laadukasta jäljitelmää puuviilattu MDF-levy tai laminoitu lastulevy.

Kiinnitä huomiota! Aito klassikko ei kiellä lasielementtien käyttöä - kaappien ja kaappeiden ovet ja hyllyt.

Julkisivut, joissa on lasiseinät, tekevät tilaa kevyeksi ja elegantiksi

Kuten kuvassa näkyy, keittiökalusteissa on enimmäkseen suorat geometriset viivat. Mutta tämä turvajärjestelmä kompensoi usein julkisivujen sisustus - ne on sisustettu kultaamalla, stukolla ja monimutkaisella kaiverruksella. Alkuperäisempi tekniikka on patina: puu keinotekoisesti vanhenee antamaan sille antiikin henki.

Patinoidut julkisivut antavat tilaa hienoiselle antiikin ajaksi

Vaalean klassisen keittiön huonekalujen väriasteikko on hyvin laaja. Jos tehtävänä on luoda kaikkein hillitty muotoilu, julkisivut jätetään lähes ilman koristeellisia muutoksia - beige, hiekka tai vaaleanruskea väri. Jaloisen antiikin vaikutuksen luomiseksi sarja voidaan peittää ohut kerros valkoista tai helmiäismaalia - se saa aikaan hieman vaalennetun värin. Ja kolmas vaihtoehto - aktiivinen maalaus huonekaluista lämpimiin väreihin: kerma, maito, valkoinen, vanilja.

Kermanväriset julkisivut ja siisti kultaus näyttävät tyylikkäiltä, ​​muttei pretensiously

Kevyen klassisen keittiön herkkujen valinnassa kannattaa ottaa huomioon kaksi tärkeää tekijää: ensinnäkin tyyli ei hyväksy halpoja keinotekoisia materiaaleja - koristeiden on vastattava avaruuden jaloa kuvaa; toiseksi pinnoitteiden on oltava käytännöllisiä ja niille on tehtävä märkäpuhdistus, muuten niiden merkkituotteiden vuoksi ne menettävät nopeasti esteettisen ulkonäön.

Lattiavalmistukseen voit käyttää:

 • Keraamiset laatat - vaatimaton palvelun materiaali ei pelkää kosteutta ja epäpuhtauksia. Valokuvaus osoittavat, että käytöt laattojen klassisen asetus paino: yksi väri pinnoite, yhdistelmä erikokoisia renkaita, erottuvan geometrisia kuvioita, musta ja valkoinen ruutukuvio, monokolornaya muuraus välissä mosaiikki.

Laconic yhdistelmä mustia ja valkoisia laatat eri muodoissa

 • Posliini - kulutusta kestävä ja kestävä viimeistely kunnioittavaan muotoiluun. Suosituin vaihtoehto - posliini, ulospäin jäljittelevä luonnon puu tai marmori.

Kiiltävä keraaminen graniitti modernisoi klassikoita

 • Parketti - upea materiaali, joka antaa sisustukselle aidon tyylikkyyden. Pohjalevy ei eroa kulumiskestävyydestä, joten se on peitettävä öljystä, vahasta tai lakasta suojaamaan sitä kosteudelta, rasvasta, pesuaineista ja naarmuista.

Parkettilevy - "natiivi" klassisen muotoilun koristelu

Kiinnitä huomiota! Jos lattia ei ole varaa, tehdä valinnan hyväksi laminaatin, joka simuloi luonnollista puulevy - se on käytännöllisempi ja edullisempi. Mutta huomaa, että kestävyyttä ja estetiikkaa jäljitelmä huonompi alkuperäistä.

Seinien vaihtelut:

 • Venetsian kipsi - vedenpitävä materiaali, joka mahdollistaa helpotuspäällysteen luonnolliselle marmorille. Kohdetta voidaan kaataa kultaukseen, helmiin tai hopeaan.

Ilmaista venetsialaista kipsiä

 • Taustakuva - vinyyli, kuitukangas tai kulta. Kaikki nimetyt lajit ovat kestämään kosteutta ja kotimaisia ​​mekaanisia vaurioita. Klassisessa sisustuksessa on sopiva tekstuurimateriaali, joka on koristeltu monogrammilla tai kasvien kuvioinnilla.

Tapetit monogrammit tehokkaasti täydentävät yleistä mielialaa klassikoita

 • Paneeli - puuta tai MDF, tekstuuri joka simuloi puuta tai kiveä. Luotettavin ja kestävä suoritusmuodoissa MDF paneelit - matta tai lakattu akryyli pintakerros.

Valokuva esimerkki lakoninen puulevyjen

Työtaso ja esiliina valoisa keittiö ↑

Rooli esiliina ja työtasot keittiössä valo on suuri - he ottavat kärsimään työmäärän ja ovat vastuussa siitä, että sisätilojen aina siisti ja puhdas. Ne olisi käytännön ja kestäviä materiaaleja, jotka kestävät kosteutta, mekaanista rasitusta ja kemiallisesti syövyttäviä yhdisteitä.

Eniten täyttää täysin edellä esitetyt vaatimukset luonnonkiven: marmori, Onyx, travertiini, basaltti. Edullisempi vaihtoehto - tekokivestä: akryyli tai agglomeraatin. Vaihtoehtoiset kivi työtasot - puusta tai MDF erityisellä suojaavalla pinnoitteella. Ja esiliinaa - keraamiset tai kivilaattojen.

Yhdistelmä kivi työtasot ja keramiikkagraniitista esiliina on liittyvä paletti

Mutta käytännöllisyys - ole ainoa vaatimus duo työtaso ja esiliina, se on aivan yhtä tärkeää esteettisiä komponentti. Useimmiten ne on esitetty, yksi-suunnittelu - nämä työtilat ovat lakoninen, mutta ei ilman eleganssia. Toisin tekniikka, jota voidaan harkita kuvassa - muutosta asematason työtasot keskipiste tilan avulla niiden rekisteröintiä kuvioitu koriste kivi. Samoihin tarkoituksiin voidaan käyttää mosaiikki tai laatta kuvioita.

Accent työalueen kiviseinä

Tärkeää! Klassisen sisätilojen asematason ja työtason saa vastakkain voimakkaasti keskenään - niiden suunnittelu olisi päällekkäin luoda tunnetta yhden harmonisen työalueen.

Pelata kontrastit: tumma pohja ja kevyt ylös ↑

Kontrasti vastaanotto "dark alhaalta - syttyy" - tehokas työkalu luoda dynaamisia, mutta ei räikeä sisustus. Päätös on win-win sekä pieniä että suuria klassisia keittiöt: ensimmäinen, sen avulla voit visuaalisesti työnnä seinää, ja toisaalta - välttää ikävystyminen ja insipidity, jotka tapahtuvat usein laajoilla alueilla tavallista. Mutta saadakseen halutun tuloksen, sinun on tiedettävä ominaisuudet yhdistelmän vaaleiden ja tummien sävyjen samalla alueella.

Ensimmäinen askel on valita pohjaväri pimeässä. Perinteiset ratkaisut:

 1. Musta - syvä ja monimutkainen, mutta uskomattoman tyylikäs väri aktiivisesti puuttuu yleinen käsitys sisätilojen. Musta suositellaan vain suurissa tiloissa, koska pieni se voi näyttää synkältä.

Oppikirja musta ja valkoinen jako

 1. Harmaa - monipuolinen ja huomaamaton väri, joka muuttaa sen luonnetta riippuen lämpötilasta seuralainen värit: jos alkuun tehdään lämpimillä väreillä, harmaa pohja tulee mukava, ja jos kylmä - irrallaan.

Kylmä harmaa väri tekee klassikoita tiiviimmäksi ja tiukkaa

 1. Brown - tyylikäs ja hienostunut väri, joka antaa luonnollisen tunnelman klassikoita. Kiitos sen johdonmukaisesti lämmin luonne näyttää hyvin tiloissa kaikenkokoisille.

Vaihtoehtoinen yhdistelmä: tumma saari Työskentelyä pastelli tausta ylemmässä julkisivut

Välikauden saisi olla ristiriidassa tumma pohja - luoda harmoninen duetto on mahdollista, koska pehmeä sävyt: samppanja, maito, beige, norsunluu, kerma, vaaleanpunainen, karamelli, vaalea persikka. Valkoinen on myös merkitystä, mutta hänen kylmä johdannaiset - hopeaa tai vaalean sininen - pitäisi luopua.

Tärkeää! Määritellä etukäteen reunusväri. Käytännön suoritusmuodossa: tumma paletti - kerrosta, alemman tason HF ja työalue, valo - seinän ja ylemmän tason HF

Valoisa keittiö moderniin tyyliin ↑

Moderni tyyli laajimmassa merkityksessään työntää rajoja, mikä on sallittua: se on rikkaampi kirjo viimeistely, huonekalu- ja muunnelmia lisävarusteita. Siksi painopiste ei ole järjestelyn sääntöjä, ja värit: miten yhdistellä värejä, miten luoda tyylikäs ja moderni valoisa keittiö aksentteja, miten sisustaa sisätilojen yksivärinen - katso hyviä ideoita ja tukemaan uusia valokuvan tietoa.

Valitsemme väri ja korosta keskeisiä kohtia ↑

Väriasteikkoon jotka voivat olla mukana suunnittelussa valoisa moderni keittiö on hyvin laaja:

 • valkoinen ja sen variaatiot: Pearl, maitomainen, norsunluusta, lumi;

 • kermainen beige paletti vanilja, karamelli, vaaleanruskea, samppanja, kahvia maidon, persikka, kameli, vaaleankeltainen;
 • harmaa väri: teräs, savuinen, harmaa, harmaa, helmi vaikutus;
 • vaalean sävyjä pehmeät värit: sininen, minttu, ruusu, violetti, pistaasi, salaattia.

Duo vaalean sininen ja valkoinen

Pohjana on suositeltavaa käyttää enintään neljä sävyjä nimetyn ryhmiä. Mutta meidän ei pitäisi rajoittaa ainoastaan ​​kirkkaan paletti - tehdä tilaa raikas ja mielenkiintoinen, voit käyttää täpliä kirkkaita värejä. Dynaamisten vaihtelujen väritehosteita modernissa keittiöt ovat lukuisia:

 • seinä maalauksia, tekstiili applique kudos;
 • huonekasvit koriste ruukuissa;
 • Värikäs tekstiilit: verhot, lautasliinat, patalappuja, pyyhkeitä, huonekalujen päälliset;
 • maalattu levyt seinillä;
 • värillinen astiat avoimille hyllyille: kannut, maito kannut, kupit, maljakot;
 • upotekuvio huonekaluista tai esiliinan.

Kuva esimerkki aksentti kirkas asematason

Yksivärinen ratkaisuja seiniin ja huonekaluihin ↑

Koristelu seinät ja huonekalut samassa mittakaavassa - rohkeaa, joka vaatii varovaisuutta ja harkinta. On tärkeää oikein valita värejä ja kuvioita, jotka, toisaalta, luoda harmoninen yhdistelmä muiden - ei provosoida täydellinen fuusio pinnat ja kääntämällä moderni keittiö tylsää ja luuttoman huone. Miten tehdä voittavan yksivärinen suunnittelu?

Ensinnäkin leikkiä väreillä. Seinään ja ei otettu yhdestä kankaasta heidän värimaailman pitäisi olla havaittavissa eroja. Helpoin tapa saavuttaa tavoite - yhdistää värit: Seinien - enemmän kirkkaita ja pehmeä, kuulokemikrofonin - muutamia sävyjä mykistetty. Vaihtoehtoisessa menetelmässä - Korostusvärin tulosteita liittää muodostamaan seinät, liittimet tai koriste, kuten on esitetty kuvassa.

Sujuva siirtyminen valkoinen beige

Yksivärinen moderni muotoilu värikkäitä roiskeita

Toiseksi, käyttävät erilaisia ​​kuvioita. Heterogeenisiin pinnoilla samanvärisiä voi ottaa täysin uuden ilmeen, niin vastakkaisia ​​tekstuurit verhoilu ja sisustus - varma tapa monipuolistaa yksitoikkoista suunnittelua, mutta pitää eheys on yleisesti tilan hahmottamiseen. Onnistunut yhdistelmä kuvioita eri muodoissa modernissa keittiössä voi nähdä kuvassa:

Kiinnittää huomiota! Voit valita yksivärinen sarja, koristella hänen spotlight - se antaa huonekalut alkuperäisen ja anna sen menetettäväksi yleistä taustaa.

Yhdistelmä vaaleiden ja tummien sisätilojen keittiön ↑

Valoisa ja tummat värit voidaan käyttää klassinen ja moderni keittiö eri muodoissa - niin ei vain harkita tyylikkäin vaihtoehtoja, mutta myös selvittää vaikeita hetkiä yhdistelmän kontrastivärien: käyttö suosittu valko-ruskea väri, väriyhdistelmä, osallistuminen aksentti tummat värit, muotoilu esiliina uusissa olosuhteissa värin.

Yhdistelmä valkoinen ja ruskea väri ↑

Valkoinen-Brown duo on kaksinkertainen vaikutus: se tasapainottaa huoneen ja tekee sen voimakasta. Toinen etu yhdistelmä - monenlaisia ​​ruskean sävyjä: koivu, hunajaa, kahvia, hunaja, puu, kastanja, suklaa. Vaan luoda tyylikäs sisustus on tärkeää oppia työskentelemään näiden sävyjä - yhdistymään harmoninen kokonaisuus, jossa on valkoinen kumppani.

Perinteinen muunnos - valkoinen ylä- ja ruskea alhaalta: lattiapäällystettä, ja alemman tason käyttöjärjestelmän HF työtaso - ruskeat ylemmän tason kuulokkeet ja viimeistely seinät ja katto - valkoinen. Esiliina voidaan antaa kolme vaihtoehtoa: sävy ylemmän huonekalut, jatkona työtaso tai erillisenä design-elementti, joka rajaa ylhäältä ja alhaalta. Plus yhdistelmä - Monipuolisuus: on aiheellista tiloissa kaikenkokoisille.

beige kuvioitu siirto valkoinen ja suklaa moderni muotoilu

Päinvastainen tekniikka - ruskea ylä- ja valkoinen pohja: lattian ja kaapit - kirkkaan sävyjä, alkuun huonekalut - ruskea. Suunnittelu työtaso ja asematason variativen - ne voidaan käsitellä niin ylhäältä alue ja pohja. Seinät ja katto on suositeltavaa rekisteröityä siirtymäkauden pehmeitä värejä, valkoinen ja ruskea paletti - on tärkeää, että ne eivät luo synkän taustan. Yhdistelmä sopii vain tilava ja rikkaasti valaistussa ympäristössä.

Nurmirölli - rohkea mutta tehokas suunnittelu menetelmä

Kiinnittää huomiota! Jos kiinteä ruskea viiva ylemmällä tuntuu liian aggressiivinen ratkaisu, vuorottelevat suljettuun kaappiin avohyllyt - ne tekevät tilaa helpommin.

Kompromissi liuos - valkoinen ja ruskea design erottelematta korkeus, joka on esitetty kuva. Yhdistelmä, joka perustuu käytön valkoista kuin pohjaväri, ja ruskea - aksentti. Kaikkein käytännöllisin ja mukava vaihtoehto - käyttää ruskean sävyjä suunnittelussa työkohteita: esiliina, työtasot, nieluja vyöhyke. Myös mehukas accentual korjauksia voidaan: astiat, keittiö teemalla tarvikkeet, tekstiilit.

Vaikka aktiivinen käyttö ruskean voi tallentaa kuvan kirkas tilaa

Kontrasti keittiö - Kuva onnistuneita ratkaisuja ↑

Lukemattomien kuvien vahvistavat, että kirkkaan paletti on universaalia, joten se voi luoda suotuisat yhdessä jonkin vastakkaisia ​​värejä. Hyödyntää tätä voi olla eri muodoissa: järjestää kirkkain värein esiliina tai useamman julkisivut kuulokkeen, aseta aksentti tarvikkeet koristella yksi seinä värikkäitä tulosteita tai osittain maalattu sitä mehukas varjossa.

Valitse kontrastivärillä pitäisi perustua sen tyylillisiä suuntaan keittiöön. Sillä klassinen muotoilu lähestymistapa: musta, harmaa, oliivi, konjakki, tummanvihreä, ruskea, mahonki. Modernit trendit mahdollistavat vetoomuksen rohkeampia ratkaisuja: viininpunainen, tulipunainen, sitruuna, appelsiini, turkoosi, suklaa, hiili, metalli, lila.

Tärkeää! Älä liioittele määrän kanssa erivärisiä suunnitteluun ei näyttänyt kömpelö - yhdessä keittiössä vain yksi tai kaksi väriä, toisin kuin kirkkaat sävyt.

Poimia coloristic järjestelmän tilaa, tarjoamme erilaisia ​​kuvia hyvä kontrasti ratkaisuja klassinen ja moderni muotoilu:

Valokuvagalleria - tehokkaampiin yhdistelmiin ↑

Video - vivahteet valosuunnittelu keittiöt ↑

Valoisa keittiö värikkäitä aksentti

Moderni keittiö vaaleat värit

Kuten näette, keittiön suunnittelu kirkkailla väreillä - ei ole helppo tehtävä. Totutella ja alkuperäinen tila valitun tyylin, harkitse jokainen yksityiskohta, keskittyen todistettu suosituksiin ja kuvia sisustusratkaisuja - he auttavat sinua luomaan todella inspiroiva ja raikas muotoilu.

Valoisa keittiö - ensisijainen vaihtoehto monin tavoin. Lisäksi se on tavanomainen ja siksi mukavampi. White on lähes universaali. Sukua.

Light keittiö tarkennus: löytää virheitä sisustus kuvassa kuvauksista

Puusta voidaan rakentaa kuin kesämökki esikaupunkialueella, ja ylellinen kartanon tyyliin mökki-loki. Sillä ei ole väliä mitä koko.

Kitchen puutalossa: ominaisuuksista ja valokuvia onnistuneista projekteista

Aikakaudella tuhoaminen stereotypioita ja muuttamalla klassinen keittiö sisustus tilaan, jolla on vahva persoonallisuus, suunnittelijat tarjoavat paljon tuoretta.

Valoisa keittiö sisustus kuva

Väri sisustus on tärkein tekijä, joka olisi otettava asianmukaisesti huomioon, kun luodaan harmoninen tilaa. Tietty värisävy, värikylläisyys luo tarvittavat visuaalisen tilan tilavuus muuttuu käsitys sisätilojen. Jokainen, valitsemalla kalusteita keittiöön, yrittää luoda yksilöllisen tilaa tyylikäs, mukava ja ihana. Suosituin vaaleita värejä keittiöön, koska keittiö - huone, jossa tarvitset tunteen lämpöä, valoa ja mukavuutta. Alla pidämme päävaihtoehtoa keittiön suunnittelu vaaleilla väreillä valokuvaa.

aurinkolasit

Kun ihmiset puhuvat valoisat sisätilat, se tarkoitti usein vain valkoinen tai beige, mutta itse asiassa paletti on paljon laajempi. Valoisat sisätilat näyttää jalo ja sopii ihmisille, jotka haluavat klassisen ratkaisuja suunnitellessaan.

Maito, kerma, vanilja sävyjä lähellä valkoista luoda sisustus tyyliin Provence, klassinen, maa, parvi. Nämä värit muodostavat perustan klassisen julkisivut huonekalujen, kodinkoneiden korostettu valkoisen kiiltävän pinnan. Näissä keittiöt voivat luoda kaavoitus pieniä värikkäitä huonekaluja tai tekstiilejä, jotka muuttavat tunnelman keittiö, kuten kuvassa. Psykologit uskovat, että valoisa sisustus vaikuttaa positiivisesti henkilöä, ja kohottavia taso iloa.

beige

Beige väri on käytetty sisätilojen klassista tyyliä, missä huonekalut puusta tai jäljitelmä. Tämä kuuloke näyttää kalliimpaa kuin suuruusluokkaa, samaan lakoninen julkisivu, yksinkertainen tiukkaa yksityiskohta varusteet ja luonnontekstiilit kirkastaa keittiö suosikki paikka koko perheelle. Kuvassa on muutamia vaihtoehdot beige suunnittelussa.

Beige on useita vaihtoehtoja, jotka luovat ihanteellisen tilaa huoneeseen. Se voi olla pehmeä ja lämmin, lähes silmut korostaen muotoilu symmetria. Beige sävyjä on useita etuja:

 • Monipuolisuus ja yhteensopivuus lähes kaikki värit;
 • Neutraali, se toimii taustana rohkeita koristelu ideoita;
 • Sopii aurinko, ja huoneissa on pohjoisen puolella talon;
 • Pieni keittiö, voit visuaalisesti suurentaa, kiitos beigellä.

Vihje! Jos sinusta tuntuu tylsää beige, lisää sitten suunnitteluun keittiön kirkkaan tiedot vihreä, kirsikka, suklaa väri.

kalkki

Lime tuo kotiin tuoreena keväällä vihreät. Tämä väri on valittu keittiöön nuorille perheille, jotka rakastavat matkustaa ja vapaa. Julkisivut säännöllisen muotoinen kiiltävä kiilto, kodinkoneet terästä tai musta täyttö kalkkia keittiö dynamiikkaa. Työtasot tekokivestä ja puusta tuolit tuo luonnon harmonia. Vaaleanvihreä sävyjä pidä kirkas räikeä lisäosia keittiöön, mahdollisimman harmonisen ovat beige, valkoinen, vaaleankeltainen seinät, esiliina ja tekstiilejä. Kuvassa joitakin suosituimpia vaihtoehtoja.

Vaaleanvihreä sävyjä on useita etuja:

 • Se on rauhoittava vaikutus;
 • Luonnollinen sävy on myönteinen vaikutus ruokahalu, joten et voi saada liikaa painoa keittiö;
 • Se toimii hyvin monia sävyjä, sekä lämmin alue ja kylmä, alas mustaan.

sininen

Sininen väri keittiön valitsevat usein kohtuuton ihmisiä. Väri taivas tai merenpinnan luojana vapautta, tilaa, sopii niin pienille ja suurille alueille, kuten kuvassa. Sininen sävy koettu viileä, täydellisesti täydentää valkoinen, sininen ja beigen sävyjä. Keittiö sininen väri suoritetaan tyyliin Välimeren maissa, se näyttää hyvältä aurinkoisella puolella talon.

Erityisesti sinisen sävyt:

 • Sopusoinnussa aurinko, sininen ja beige paletti, samoin kuin valkoinen, beige, minttu, kirkkaan ja koboltti komponentteja;
 • Tiedot puuta, äiti helmi ja lasi on paras vaihtoehto;
 • Soveltuu muotoilu kotona merihenkisessä.

Vihje! Sininen väri edustaa pohjan keittiön suunnittelu, lisätä siihen vain erottuvalla sävy sisätilojen näytti jalo.

vaaleanharmaa

Harmaa viittaa neutraali, klassinen, luoda yleiset puitteet suunnitteluun. Erilaisia ​​värejä, korostaa neutraali vaaleanharmaa sävy erillisessä ryhmässä modernin muotoilun hi-tech-tyyliin, parvi, jopa klassikoita. Vaaleanharmaa sekoittuu lasipinnat, kirkas osia estetty metallista elementtejä.

Edut harmaat:

 • Vaaleanharmaa monipuolinen ja toimii taustalla, päätösten pohjana suoritusmuodon lihavoitu;
 • Täydellinen korvaaminen valkoinen ja beige keittiöön;
 • Yhdessä puusta, kivestä, keramiikkaa, lasia, metallia ja muita aineita;
 • Harmaan sävyjä yllättävän paljasta kaikkia kylmä väriskaalaa kuitenkin lisätä vaaleanharmaa pikku kirkkaat puhtaat värit kuten smaragdi vihreä, violetti, sininen, värit, ja sitruuna-keltainen.

Valittaessa keittiökalusteet, on tarpeen määrittää sävy seinät, katto ja lattia. Moderni muotoilu tarjoaa kaksi suuntiin Tilojen suunnittelussa - on valikoima sävy sävy tai kontrastin. Tyypillisesti keittiössä kevyempi, valkoinen väri on valittu kattoon, seiniin voi siten olla mikä tahansa razbelennye kentällä, edullisesti lämmin (okra, beige, vanilja, persikka, Coral), mutta voi olla mikä tahansa kerros, jopa musta. Mutta jokainen sääntö on olemassa poikkeuksia, niin vilkaise kuva alla, joka auttaa tekemään valintasi paras.

Sex kevyeen keittiön voidaan koristeltu eri materiaaleista. Tulisi harkita jokainen näistä tarkemmin.

Linoleumin on monipuolinen, käytännöllinen päällyste, joka on valmistettu eri vaaleat värit. Laadukasta materiaalia mahdollistaa taloudellisesti luoda mukavuutta keittiössä, tukea yleistä ajatusta suunnitteluun. Voit valita piirustus puu, kivi, parketti, laatat.

Puulattia on yksi kallein, kaunis ja varsin epäkäytännöllinen ratkaisu. Etuna on ekologinen, luonnollisuuden materiaalia. Puulattia vaatii erityistä huolellisuutta avulla asiantuntijoita.

Keraaminen laatta on viime aikoina tullut johtava suunnittelu kevyitä aterioita. Se tuottanut erilaisia ​​värejä, kuvia ja ilman. Valinta Tällaisen päällysteen perusteltu monia odotuksia, laatat ovat käytännöllisiä, kestävä ja monipuolinen, helppo puhdistaa. Tämä päällyste sopii niille, jotka ovat lemmikkieläimiä kotona.

Laminaatti - pinnoite, joka on sopiva mille tahansa koko tilaan, tuottaa erilaisia ​​sävyjä, jäljittelemällä puun rakennetta. Hän on käytännöllinen, kosteutta kestävä, suhteellisen edullisia, suosittu valoisia.

Vihje! Valoisa keittiö voi olla puoli valkoinen ja kaikki sävyt okra, puusta ja kivestä.

Valoisa keittiö seinät koristella koko mukaisesti kokonaiskonsepti. Tyypillisesti, seinät toimivat neutraali väri valon alue huonekalut vastakkain niiden kanssa ja on keskellä koostumuksen. Sävy seiniin voi olla mikä tahansa maku isännät.

 1. Tavallinen yksinkertainen seinä vaaleita sävyjä sopii pieneen tilaan. Run, voit käyttää maalausta tai tapetti erityistä kyllästys keittiöön. Valkoiset seinät on paras ratkaisu on hyvin pieni keittiö, tehdä sisätilojen tilavampi.
 2. Koristelu seinät taustakuva kuvio, erilaisia ​​vyöhykejaon ja kontrastia huonekalut varaa omistajille suurten rakennusten. Epätavallisen laaja valikoima piirustus, kyky poimia muutamia vaihtoehtoja yhden mittakaavassa, kuvioitu pinnat luoda nykyaikainen ja tyylikästä majoitusta.

katto maali on suuri merkitys, koska kosteus, lämpötila olosuhteet vaihtelevat voidaan lisätä keittiössä. Värivalikoima ja materiaalien on tarpeita omistajille.

Tärkeimmät hoitomuotojen katon:

 1. Värjäytyminen, mikä edellyttää täysin tasaiselle pinnalle. Tämän etuna menetelmä on helppo suoritus.
 2. Tapetointi, jolla on sileä tai kuvioitu pinta. Monenlaisia ​​katto tapetti, joten tämä menetelmä suosittuja.
 3. Laattoihin - tämä on halvin tapa päivittää katot keittiössä.
 4. Muovipinnoite tähän mennessä ovat ihanteellinen vaihtoehto. Paneelit ovat saatavilla eri suunnittelu- ja muoto, jonka avulla voit luoda hyvin monimutkaisia ​​arkkitehtuurin suunnitteluun.

Vihje! Valoisa keittiö kiiltävä pinta katon lisätä auringonvalo heijastaa keinovaloa ja visuaalisesti muodostavat keittiöön.

Jos päätät poimia kalusteita keittiöön valoa, sinun pitäisi ymmärtää, että se on tarpeen hyvän hoidon, että hän ei menetä kunnon ilmeen. Aseta parasta valita matta, puuta tai jäljitelmä puuta tai kiveä, kun valo kiiltävä ovia tai työtaso jatkuvasti ilmestyy handprints, jalanjäljet ​​Ilman elintarvikkeiden, sirut, naarmuilta ja naarmuja sekin pian ilmoittautunut. Ne ovat väistämättömiä operaatioon ja valo tulee näkyviin nopeammin.

Älä myöskään vähätellä sidushki tuolissa. Anna heidän tuolit on valmistettu esimerkiksi vaalea puuta tai metallia, mutta tekstiilit on parempi tehdä tummempi tai kuviolla, koska se voi myös pian likaantua, tummua ajan. Jopa kevyt, ilmava malli tekee niistä vähemmän sotkuinen, mutta samalla pitää sopusoinnussa yleinen tyyli. keittiö valo huonekalusuunnittelun nähdään kuvassa alla.

Moderni sisusta kevyitä ruokia täydentää tekstiili osia ilman valkoista läpikuultava kudos. Muoto, kuvio verhot olisi yhdistettävä huonekaluja ja olla mukava käyttää. Viime vuosina tullut suosittu sävyjä kirkkaan sävyjä fuksia, omena vihreä, oranssi, kahvia ja muita värejä, jotka antavat sisustus kevyt, neutraali ominaisuus yksilöllisyyttä. Kuvassa alkuperäisen versiot keittiön sisustus lähivalot tekstiilejä.

Tärkein etu valoisat sisätilat on visuaalinen laajentaminen tilaa. Valoisa keittiö on aina näyttävät enemmän tilava ja ilmava. Monipuolisuus vaaleat värit luoda huone täynnä yksilöllinen design. Rohkea tai päinvastoin, klassinen yhdistelmät luovat tunnelmaa ja omaperäisyys sekä nykyaikaisia ​​materiaaleja antaa suuntaa.

1