kirkkaan sininen

Mikä menee sininen mekko?

Mitä tarkoitat sininen, miten ymmärtää, mitä hän on todella edessä? Kuinka oikein käyttää kaikkia hänen voimansa, ja vapauttaa voimaa eniten harmonisesti rakentaa sen pohjan kuvasi?

Sininen väri - on yksi, joka on huonosti varustettuja sininen aksentti. Hän ei kuulu perus- tai keskitason värejä, eli se ei voi saada mekaanisesti sekoittamalla värejä. Hänen paletti sisältää monia sävyjä hyvin erilaisia ​​kylläisyyttä ja kirkkautta. Huolimatta siitä, että olemme tottuneet ajattelemaan turkoosi, ruiskaunokinsininen taivaankappale- erillisiä värejä, ne kaikki ovat sinisiä sävyjä.

Sininen väri viittaa kylmät värit, niin ensimmäinen asia on valita kaksi kylmää tsvetotip: talvella ja kesällä. Winter valita valoisa ja tyydyttyneitä artiklan sekä kesän - vaimennettu ja pölyinen.

Taiteilijat ja suunnittelijat ovat aina väriyhdistelmä sääntöjä heidän sijaintinsa perusteella väriympyrässä, jossa värisävyt ja kohdistettu alaryhmiä. Suosituin yhdistelmät ovat monokromaattista (yksittäisessä joukko väri, mutta erilainen kylläisyyttä ja valoisuutta) kuin (2-3 väri on missä tahansa suunnassa ennalta määrätyllä alueella) ja täydentäviä (kontrasti). Jos muistat nämä kolme periaatetta, te tuskin koskaan tee virhettä valittaessa värejä hänen vaatekaappi.

Alkaa harkita väri pyörän ja määrittää, mikä väri on sininen vastoin samanlainen, ja niin edelleen.

Vastakkaisia ​​väri yhdistelmä - on, kun kaksi ääniä sijaitsevat vastakkaisissa päissä väriympyrässä. Riippuen värien syaanin, se voi olla puna-oranssi, keltainen-oranssi ja oranssi väri.

Tämä on vastoin vaatekaappi? Tietenkin, siirtotie ristiriitaisia ​​ulkonäkö. Riippumatta sävyn ja kylläisyyden sininen ilman varjoainetta hyvät parasta välttää yhdistämällä se oranssi. Kirkas naisten tulisi pitää mielessä, että jos otat sininen pohjaväri keulan, oranssi saa olla enintään 10% asetetusta, eli vain olla tyylikäs aksentti.

1

Menetelmä värit sininen - ovat ne, jotka sijaitsevat samalla etäisyydellä toisistaan ​​värin pyörän. Esimerkiksi sinivihreä (syaani, aquamarine, sähköasentaja) kolmikko on punertavan violetti ja oranssi.

Samanlainen yhdistelmä soveltuu edustajille kaikista ulkonäkö: sillä blondit sinisilmäinen ja kirkkaat brunetit vaalea iho. Optimaalisen yhdistelmän sininen on vihreä ja keltainen-vihreä ja sininen ja violetti. Tämä yhdistelmä mahdollistaa valita kuvan tapauksessa ja aina tarkasteltava korkeudella.

Kun valitset sinisen varten yhdessä muiden värien, on syytä muistaa, että helpoin tapa yhdistää tylsää, vaimennettu sävyjä. Paras yhdistelmä on win-win yhdistelmä vaaleansininen ja tummansininen. Se sopii ehdottomasti mitään naisen ja olisi syytä milloin tahansa aikaan päivästä. Toimisto suoritusmuodossa - asettaa kaksi väriä, lähtö - lisäämällä kolmannen kirkas väri aksentti.

Jos olet omistaja tsvetotipa vuotta, pölyinen-sininen on parempi nostaa lähemmäksi kasvoihin ja syvän sininen laskeutua. Esimerkiksi, likainen-sininen pusero tai puseron ja housut tai hameen mustetta. "Winter" on toimittava mukaisesti vahvoja värejä, eli päinvastoin - rikas lähemmäksi kasvoihin, vaimeita pois.

Mikä menee aina sininen väri vaatteissa, niin on pastellivärit. Jos käytät pastellivärit, sitten yhdistää ne yhdessä voi olla missä tahansa suhteessa, ne näyttävät aina tuoretta ja harmoninen.

Yhtä suosittu on yhdistelmä sininen ja valkoinen, sininen ja harmaa ja sininen, ja vaaleanpunainen. Yhdistelmä on valkoinen tai vaaleanpunainen antaa pitkin keveys, ilmavuus ja leikkisyyttä. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat korostaa niiden naiseudesta. Pelaillen vaatteet tyylejä, voidaan saavuttaa vaikutus "vaahtokarkkia" (hameet röyhelöitä, lentävät mekkoja keuhkokudoksen), ja eleganssia jousen (klassinen muotoilu, puku kangas).

Jos haluat yhdistää punainen ja sininen yhdessä mekko, sitten suosia mitään tulipunainen ja tummempia sävyjä: viininpunainen, Crimson. Koska tällaiset pukea houkuttelee huomiota, ja sitten laittaa se seisoo illalla tapahtuman.

Jos haluat katsoa näyttäviä päivällä, sitten yhdistyvät vaaleansininen tarvikkeet lila, violetti. Huomaamaton tapa, se toimii kolmasosaa väri ruskea tai beige. Vain tässäkin älä unohda sääntö 70% - 20% - 10%, jossa 70 - vaaleansininen, 20 - ruskea, ja 10 - aksentti violetti tai lila.

Toimisto mahtuu joukko sininen, harmaa ja valkoinen. Että näin oli kurinalaisuutta, on tarpeen valita arvoa harmaa. Älä ota kalpea "pyjaman", ja keskittyä jotain enemmän "kirkas": väri märällä asfaltilla tai kiiltäviä terästä.

Mekko sininen on perusta kuvan, täydentää sen lisälaitteet voivat soveltua tyyliin. Esimerkiksi kesällä lentävät mekko näyttää hyvältä, jossa valkoinen, lihaa, vaaleanpunainen, sandaalit, baletti asuntoja, tossut. Jos valita ne säkin samoja tai samankaltaisia ​​väriä, kuva valmistuu.

Jos haluat luoda kesäillan kuvan, sitten tarvikkeet valita jotain kirkasta. Ehkä se on kengät ja laukku harmaa metallinen väri kanssa "matelija" rakenne.

Midi hame cut auringon pois erilaisia ​​sinisen sävyjä täydellisesti yhdistettynä svitshotami tai villapaita vaaleankeltainen, vaaleanpunaisia ​​tai valkoinen väri.

Jos olet roikkuu sinistä kynää hame, niin jopa kävellä se voidaan yhdistää valkoinen paita ja takki, tummansininen väri, laimentamalla ensemble avokkaat väriä "Nude".

Minihame + = pommikone nuorisourheilun kuva rinne.

Siniset housut aina löytää parin. Sillä klassikoita arrow se sytyttää "mies" paita tai vaaleanpunainen pusero, riippuen siitä, millaisia ​​vaikutuksia haluat tehdä muille. For bryuchek-dudochek pairin top, t-paita, lenkkarit.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

sininen

Jos olet kiinnostunut arvo sininen, sininen väri psykologian, yhdistelmä sininen muita värejä, sekä sininen vaatetus ja sininen väri sisätilojen, niin olet tullut osoitteeseen. Silti löydät täältä kuvia sinisiä kukkia piristämään 🙂

Sininen väri psykologian

Positiivinen arvo sininen

Negatiivinen arvo sininen

Yhdistelmä sininen vaatetus. Valokuva.

Yhdistelmä sininen väri sisätilassa. Valokuva.

määritys sininen

Sininen väri - on ryhmä sinisiä sävyjä hieman bias kohti vihreää, niin että mitään muuta tunne vihreä sävy, tai vain kirkkaan värinen sinisen sävyjä alue. Laajemmassa merkityksessä, sininen voidaan määritellä sinertävä tai hieman sininen, niin sininen kutsutaan usein asioita, jotka ovat vastoin ympäröivän erottumaan hieman sininen värisävy. Esimerkiksi sininen kutsutaan usein verisuonten, laskimot, kuin silloin, kun ne ovat näkyvissä ihon alle, niin niiden väri on subjektiivisesti koetaan silmäänpistävä sininen värisävy.

Sininen väri on nimetty värin kaulan kyyhky.

Positiivinen arvo sininen

Aloitetaan siitä, että elämme "Blue Planet" - maapallon, jotka, kuten nyt on vitsi, pitäisi kutsua planeetan vettä, koska vesi pinnalla Maan on paljon enemmän kuin sushia. Sininen väri luonnossa - se on ensisijaisesti väri loputon taivas ja rajaton meri. Ja sana "syvä" ja "sininen" - lähisukulaisiin. Sininen ja lunta tapahtuu. Mutta luonnossa sininen väri on harvinainen, koska se ei ole holhoava sävyjä. Kuitenkin tässä meillä on "sininen kuusta" ja "siniketuilla" lintu sinitiainen, tiainen ja sininen. Kyllä erilaisia ​​trooppisia Perhoset ei-trooppista. Kasviston esittelee meille kukkia sininen sävyjä, kuten ruiskukka, orvokkeja tai forget-me. Mies on yleensä rajoitettu siniset silmät.

Sininen väri on läsnä ja ilmaisuilla "kulta", "kulta", "sininen", "sininen taivas", "sinistä verta" (ylhäissyntyinen aristokratian).

Sininen väri yhdistyvät etäisyys, pituus ja syvyys. Tämä on luonnollinen väri taivaan ja meren, se on rajaton ja helppoa, suosittu ja monipuolinen. Se on hiljainen, kevyt, kostea, hiljainen, viileä väri. Sininen - väri arkuus, rauhan, harmonian, totuuden, usko, vapaus, henkisyys, puhtautta ja käsittämätön.

Luovuus - yksi samasta sinisen arvot. Siksi on suositeltavaa käyttää oppilaitoksissa.

Negatiivinen arvo sininen

Arvot sininen ja sininen väri voi olla jumalallista korkeuksiin ja alin motiivit.

Jotkut psykologit uskovat, että arvo sininen - Tämä omahyväisyys ja huolimattomuus, kolmas - turhautumista, melankoliaa ja epäily, neljäs - naiiviutta ja suoraviivaisuutta, unelmia ja taikuutta.

Sininen väri psykologian. Vaikutusvaltaa. Hoito.

Blue - "burning" sekoitus valkoinen ja sininen. Niinpä valtion henkilön hän työskentelee samalla tavalla. "Taivas Colour" yllättäen herkkuja ja märkiviä haavoja. Enemmän eliminoi vaikutuksia vaikea päivä, ja väsymys.

Sininen väri kasvattaa fyysisen ja älyllisen toiminnan ja tasapainottaa heräte ja esto prosesseja. Tämä väri on erittäin mukava, on lohdullista ja rauhoittava, virkistävä ja on verisuonia supistava vaikutus.

Yksi yllättävä ominaisuuksia sininen - sen "kyky" työntää tilaan. Jossa on sininen väri, tai jotkut sen värit, tunne, joka merkittävästi hidastaa ajan mittaan. Sininen - väri herkkyys. Kun katsot sitä - näyttää siltä, ​​että hän pyytää kurkistaa itsestäni.

On sininen väri ja lääkinnällisiä ominaisuuksia: lievittää päänsärkyä, virkistävä. Sininen väri - vain "pelastuksen" niille, jotka yrittävät laihduttaa: se auttaa vähentämään ruokahalua. Ja se auttaa niitä, joilla on korkea verenpaine tai sydämen sydämentykytystä: se on omaisuutta alentaa verenpainetta ja hidastaa sykettä. Vain sininen hyödyllinen niille, jotka kärsivät unettomuudesta. Hän pelastaa ripuli, oksentelu ja närästys. Naisille: PMS neutraloivat ja vähentää raskaan verenvuoto aikana kriittisinä päivinä.

Sininen väri cnimaet hermostuneisuus ja auttaa poistamaan kaikki orgaaniset valituksia, jotka aiheutuvat häiriöistä hermoston.

Tämä väri on välttämätöntä ujous, pelko, ujous ja sosiaalisuus. Sininen väri muistettava, ja henkilö, joka on kiinnostunut meditaatiosta koska se auttaa "vetäytyä itseensä", olla yksin heidän sisimpäänsä. Jos siis haluat tehdä (tai tekevät), meditaatio, kevyt ja paikka, vierekkäin, sininen lamppu tai kynttilän.

Sininen väri psykologian. Negatiivinen vaikutus.

Yliannostus sininen voi aiheuttaa pelon tunteen. Liian pitkä käyttö sininen ihmiset alkavat väsyttää ja painuu syvemmälle.

Negatiivinen on värillinen, että hän joskus "vahingossa" voi ajaa henkilö melankoliaan, tehdä surullinen. Negatiivinen puoli, että "tarttuu" sinistä väriä: kyvyttömyys ylläpitää pitkäaikaisia ​​yhteyttä toisiin, skeptinen suunnittelua varten, pysyvä, ei lakkaa tyytymättömyys mitä tapahtuu tällä hetkellä.

Edut ja haitat puhaltimet sininen

Sininen lähestyy kaiken maltillisesti. Tämä väri ole nopeita vakuuttava punainen tai oranssi iloinen mieliala, ei edes nuori leikkisä keltainen. Mutta sininen on luonnollinen konservatismi, himo hiljaisuutta, rauhaa ja turvallisuutta. Yhdessä sininen saamme mahdollisuuden olla objektiivisia, katsoa maailmaa objektiivisesti. Sininen auttaa oppimaan katsomaan tilannetta linnun lentosuunnitelmien päättäväisesti asiaan ja saavuttaa päämääränsä.

Sininen väri psykologian Se on symboli uskollisuutta, herkkyyttä ja hellyyttä. Niitä ihmisiä, jotka rakastavat väriä, voimme sanoa varmuudella, että ne helposti periksi masennusta aikana epäonnistumisia. Lovers sininen ovat miellyttäviä ja tasapainoinen luonne, valittava rauhan tie, pyrkivät sopusoinnussa ihmisten ja heidän kanssaan, heillä on kyky melko syvällinen pohdinta ja esteettisiä elämyksiä. Turvallisuus, vapaa-ajan ja itseluottamusta faneille sininen väri on hyvin tärkeää. He - taiteellinen workaholics ja siksi saavuttaa uskomattoman korkeuksiin sosiaalisen arvoasteikon. Nämä ihmiset eivät tiedä eivätkä pidä kauan istua yhdessä paikassa: matka - omassa elementissään. Jos haluat sopia mistään ihmisten kanssa, jotka rakastavat väri sininen - vain olla kärsivällinen, ja se tietenkin palkitaan.

Ihmiset, jotka valitsevat tämän väri, erilaiset win-win intuitio, uskomatonta päättäväisyyttä ja tarkoitusta. Ja ne, jotka eivät tunne myötätuntoa tätä väriä tai kokonaan hylätä sen - jatkuvasti ahdistuneisuus ja uneksia suuria muutoksia, jotka voivat pelastaa heidät masennusta ja stressiä. Myös usein sininen sinnikkäästi hylkäsi kärsivien nikotiiniriippuvuutta.

Rakkaudella sinisen värin lisäksi mielenrauhan tulee arvokkuutta.

Yhdistelmä sininen vaatetus. Mekkoja. Valokuva.

Sininen väri mekko näyttää hyvältä itsestään ja duona muita värejä.

1) + Blue White. Tämä yhdistelmä näyttää hyvin raikas ja pehmeä ja sopii kesävaatteet, koska se lähtee rusketus.

2) + sininen ruskea. Korostaa puhtauden sinisen auttaa ruskean eri sävyjä: beige, kameli, kahvia maidon, kaakao, suklaa, terrakotta.

3) Sininen Musta +. Riittää rohkea yhdistelmä. Se sopii bisnestyylistä ja ilta tapahtumia.

4) + sininen harmaa. Riittää rohkea yhdistelmä. Se sopii bisnestyylistä ja ilta tapahtumia. Yhdistelmä harmaa ja sininen näyttää hyvin garmnichno koska molemmat värit ovat kylmiä. Harmaa sininen kaunis yhteen, riippumatta jokaisen värin kylläisyyden ja etsiä jalo ja hillitty.

5) Sininen + vaaleanpunainen. Se on helppoa ja ylevä yhdistelmä on vieläkin satunnaisia ​​Jos sininen väri on lievästi harmahtava sävy.

6) + sininen violetti. Ja sininen ja violetti ovat viileitä ja sisältävät sininen väri. Tämä liittyy värejä ja yhdessä ne ovat hyvin yhdessä.

7) Keltainen + Sininen. Kirkkaan keltainen väri taustalla sininen on vieläkin aurinkoinen ja lämmin. Siitä kuinka kuuma kesä aurinko lämmittää jäädytetty lähdettyään kylmä Blue River.

8) Punainen + Sininen. Sininen näyttää hyvältä ja kirkkaan punainen, ja tumma, täyteläisiä värejä - viininpunainen, viini, marsala, kirsikka.

9) sininen + oranssi. Kylmä sininen korostaa lämpöä oranssi. Valoisa ja ilmeikäs yhdistelmällä, joka symboloi tuoreus, energia ja toimintaa.

look-main-single_472d3.jpg "/>

10) Sininen + vihreä. Sininen väri - kirkkaan sinisen sävyn, ja sininen väri on perusta vihreää, joten nämä kaksi väriä voidaan helposti yhdistää.

On aiheellista, aina ja kaikkialla: sitä voidaan käyttää luomaan sekä romanttinen ja naisellinen, ja tiukka ja tyylikäs kuva. Kesällä että väri on virkistävä, talvi lisää kuvan lempeyttä ja helppous.

Yhdistelmiä sininen väri sisustus. Valokuva.

Sinisiä kukkia sisustamisessa, joten se enemmän romanttinen, ilmavampaa ja kevyempi. Se rauhoittaa, luo viileä, tunteen mukavuutta ja harmoniaa.

Rauhoittava tärinä sininen lihasjännityksen, rauhoittaa mielen. Ei ole yllättävää, tämä on suosittu väri sisätilojen huonetta. Mutta liian monet sinisen sävyt ovat myös ongelma - miten päästä eroon hitaus seuraavana aamuna, kun herätä. Muista, ei sinisiä sävyjä, ja vaatii siksi värikompensointi lämmin ääripäässä varten herättävät aisteja.

Mikä menee sininen väri sisätilassa?

1) + Blue White. Sochetnie sinivalkoinen sisustus tekee huoneen tilava ja hilpeä, ja eläviä kukkia antaa sisätilojen elinvoimaa ja iloa.

2) Sininen + vaaleanpunainen. Olemme tottuneet siihen, että vaaleanpunainen - väri tyttöjen ja sininen - väri pojat, mutta väriyhdistelmä näyttää luonnotonta ja väärin. Voimme vakuuttaa teille - tämä on puhdasta harhaa. Tämä yhdistelmä näyttää hyvin raikas ja luova, mutta koska se ei ole aivan tuttu.

3) Keltainen + Sininen. Tämä yhdistelmä antaa sisätilojen voimakkaan sysäyksen energiaa ja elämäniloa, ja liitetään keltaiset kukat ja sininen-sininen taivas. Voit käyttää lähes mitä tahansa sävyjä sininen ja keltainen, ja kokonaiskuva näyttää harmoninen kuin mahdollista.

4) Sininen + oranssi. Tämä yhdistelmä on täynnä luonnon charmia ja antaa tilaa juhlava ja iloinen tunnelma, joten huoneen moderni ja kohtuuton.

5) Punainen + Sininen. Tämä väriyhdistelmä - on melko harvinaista. On todennäköistä toimia stereotypia, että kylmät ja lämpimät värit eivät sekoitu. Joskus on mahdollista siirtyä stereotypioita ja yrittää kokeilla.

5) Sininen + kalkkia. Sisätilojen yhdessä sinisen ja vaaleanvihreä näyttää hyvältä.

6) Sininen + vihreä. Vihreä - väri maa, sininen - taivas. Tämä on luonnollinen väripaletti. Se antaa tilaa tuoreutta, keveyttä, kylmänä. Sininen ja vihreä sisätilojen mukavuutta ja jäähdytetään.

7) + sininen violetti / violetti. Sininen ja violetti - väri liittyvää, joten sisätilojen ne ovat liittyneet yhteen kauniisti ja harmonisesti.

8) + sininen ruskea. Tämä yhdistelmä ennakkoluuloton, ja luo tunteen mielenrauhan, että vallitsee talossa.

9) Musta + Sininen. Mikä tahansa sinisen sävyjä täydellisesti yhdistettynä musta luoda tyylikäs, tyylikäs ja trendikäs sisustus. Yhdistelmä sininen ja musta ovat usein laimennetaan valkoinen.

Etuja sininen trikoot. Valokuva.

Täällä luulet vain maata hiekalla itse pelotteluun toiset paloitteli kauneutta, joka sijaitsee kannessa etsivä? Ei tietenkään! Te aktiivisesti signaliziruesh ja voitti että möhömahaisena setä olutta nyrkkiin ja se kaveri, joka juuri haluta tutustua niihin. Ainakin ne ovat varmoja. Ja he yrittävät todistaa, että se ei ole)

For "ostuzhennoy" toivottuja kuumin näyttää voitokkain värin uimapuku ja uimahousut - sininen. Lisäksi kaikki sen sävyt. Toinen sinisen koristeen antaa hyvät mystiikkaa. Mies sininen uimahousut korostavat urheilullisuutta.

Valitsemalla sininen uimapuku, olet alitajuisesti ilmoittaa muille, että rauhallinen, maltillinen, omavarainen, ja jos asetettu rakastaa, se on vain vakavalla mielellä, ilman mauttomuus. Sivumennen sanoen keski-ikäisten naisten kanssa kurvikas muoto on paras piiloutua sen sininen uimapuku (tätä väriä samalla taitavasti kätkee kaikenlaisia ​​ylijäämä).

Psykologia tytöt pitävät sininen alusvaatteet

Jotkut uskovat, että sininen väri - rauhan symboli. Tytöt, jotka haluavat sininen alusvaatteet, osaavat kertoa totuus, tutkimme hänen silmänsä, ja näin ollen ei loukkaa sanoissa. Tämä tapahtuu siitä syystä, että ne ovat hyvin luottavainen. ne ovat myös uteliaita ja nopea jalat. Miehet, jotka valitsevat väri sininen - pidätetään ja kolea.

Joitakin kuvia faneille sininen 🙂

Kiitos mielenkiinnosta! Hengellinen harmonia, vapaus, saavuttaa tavoitteesi!

Väriyhdistelmä sininen vaatteet

Uusi muoti kausi valoa sininen värisävy on tunnustettu yhdeksi kahdesta uusimmat värit tulevat syksyllä 2016 mukaan Pantone Institute. Hän kutsui tätä sävyä "Serenity". Ja se ei ole sattumaa: rauhoittava, harmoniaa, rauhallinen ja lempeä, tämä väri sopii sekä naisille että miehille kaikenikäisille ja sallii itsensä täydentämään erilaisia ​​väriyhdistelmiä. Tällöin sininen voi täysin käyttää amatöörien yhteensä ulkoasua kuvia. Mutta ei vain rauhallinen sininen voi olla hauskaa käyttää vaatekaappi. Ja harmaa ja taivaansininen, sekä ruiskaunokinsininen ja vaaleansininen ovat asianmukaisia ​​tulevan kauden.

Nykyinen valo-sininen värisävy näyttää hyvin harmonisesti yhdessä harmaa, mutta sen pitäisi olla kirkas harmaan (grafiitti, "märkä asfaltti", teräs), tai pastelli, razbelennye variantti.

Väriyhdistelmä "sininen ja harmaa" on ihanteellinen yksinkertainen ja elegantti vaatteita pari bisnestyylistä. On täysin täydentävät tarvikkeet ja kengät valkoinen tai beige sävyjä tai kiiltävä valkoinen metalli.

Sininen yhdistettynä musta näyttää aika turvallinen ja asianmukainen vaatetus tiukasti bisnestyylistä juhlamuotiin.

Musta ja sininen mekko hyvin on sopusoinnussa sekä tumma ja kevyellä hiusten väri. Ja tasaamiseen hyvä porukka täydentää kultaa ja hopeaa koristeet ja tarvikkeet. Tämä on dramaattinen väriyhdistelmä sininen voidaan käyttää yrityksen illallista tai vastaanottoa, lisäämällä odottamattomia kirkas tarvikkeet - käsilaukun violetti sävy tai punainen vyö.

Vihreä ja sininen väriympyrässä sijaitsevat lähellä, joten ne liittyvät mittakaavassa. Väriyhdistelmä "blue - green" rauhoittava vaikutus toisia, ja korostaa naisellisuutta ja tekee tapa helppoa.

Tässä tapauksessa yhdistelmä on aika kylmä, joten se on turvallista käyttää toimisto vaatteiden tai kokouksissa. Erityisen hyvältä tällä alueella naisen kylmän-tyyppinen ulkonäkö. Tämä yhdistelmä voidaan täydentää valoa, neutraalein sävyin - beige tai valkoinen.

Sijaan, lihavoitu, kirkas ja herättävät väri yhdessä sininen. Hänelle täydellinen ja kirkkaan punaisen, ja ostromodnyh tomaattia, ja rikas tumma punaiset - Marsala, viini, viininpunainen, Crimson, kirsikka.

Cool Blue on onnistuneesti yhdistetty aggressiivinen väri intohimo, ja hyvin valittu värit voivat korostavat jalo piirteitä ihmisen muodon valita ne. Näyttää tyylikkäältä, muistan harmoninen väripalettia sekoittamalla oikea "lämpötila" sävyjä. Classic jäänsininen menee hyvin Crimson. Lämpimämpi taivaansininen sävy vaatii Crimson punaisen sävyä. Sininen väri tässä tapauksessa on oltava hallitseva, tausta, ja punainen - lisänä (erityisen hyvä jos se on joitakin pieniä osia tai lisävarusteita), tai päinvastoin.

Nämä värit pidetään täydentäviä. Huolimatta näennäinen anteliaisuus, yhdistelmä on hieman mielivaltainen, kapinallinen, epävirallista. Oranssi energinen, virkistävä, niin sininen seisoo pehmenemistä, jalostavat varjossa. Lähes klassinen väriyhdistelmä sininen, tiukasti muistuttavien kesä, aurinko, meri ja hiekka, toimii hyvin rantamuoti ja vaatteita kesälomia, mutta on käytetty onnistuneesti naisten pukuhuoneessa etnisten asioita tai vaatteita boho tyyliin.

Oikein valittu sävyt sopimaan mitään tsvetotip (paitsi kesällä). Kylmä tsvetotip sopusoinnussa neyarkimi ikään pripylennymi oranssin sävyjä, hallitsi pukea pitäisi olla sininen. Lämmin tsvetotip sopivat kirkkaat, elävät, mehukas appelsiini ja sävyjä kirkkaan sininen, taivas sininen sävy.

Puhdas sininen värisävy menestys lähti ja täydentää eri puolisävy ruskea väri: terrakotta, "kamelin karva" kaakao "kahvia maidon", "suklaa", beige.

Se on rauhallinen väriyhdistelmä sininen näyttää kunnioitettavan. Lämmin tsvetotip voivat menestyksekkäästi katsoa lämpimän ruskean sävyjä: tiilenpunainen, kaneli sävy. Sininen Tiedot onnistuneesti täydentää kuvaa. Kylmä tsvetotip parempi lopettaa valinta sinisellä yhdistettynä harmaanruskea, hiekka tai viileässä varjossa tummanruskea yhdistettynä ruiskukka.

Nämä sarjat näyttää hyvältä nahkatarvikkeita valoa beigen sävyjä. Esimerkiksi se voi olla hihnan tai pussi sopivan tyylin.

Liittyvät sekoitus sininen vaatetus sinisiä sävyjä on korvaamaton vaatekaappi kylmän tsvetotip "talvi" ja "kesä." Sininen sininen näyttää jalo ja tiukasti. Mutta nämä ovat lähes samat värit eivät ole yhdistetty, eikä pukeutua liian tylsä ​​ja hiljainen, se on parasta valita ne kolmasosa väri - se voi olla joko neutraali (liiketoiminnan ja jokapäiväiseen vaatekaappi) ja kirkas, tarttuva, suuri kontrasti (juhla tai loma julkaisu ), kuten punainen tai neon pink.

Se yhdistetään koboltin sinisen sävyt klassisia denim.

Toiseksi pääväri - sävy "Ruusukvartsi" - ei voida yhdistää suosikki luomalla tärkeimmät duo tänä syksynä. Yhdistämällä värit väri esto tekniikkaa tai valitsemalla kankaat Ombre vaikutus (sujuvan siirtymisen värejä), voit katsoa muodikas ja erinomaisesti luoden naiivi ja herkkä kuvia romanttinen päivä tai kävelylle ympäri kaupunkia. Mutta tämä yhdistelmä tiukka toimiston ilmapiiri on sopimatonta.

Jos vaahtokarkkia vaaleanpunainen et pidä, yrittää yhdistää sinisen ja kirkkaat värit - neon pink tai fuksia. Yhdistelmä hyvin rohkea, mutta tyylikäs. Kuitenkin kirkas väri ottaa aksentti, ja sininen - perustana. Tai lisätä kirkkaan vaaleanpunainen pastelli pinkki-sininen pakki.

Täydellinen yhdistelmä iloinen kesän ja ranta pakki - kirkkaan keltainen ja vaalean taivaansininen. No näyttää ylös / alas, ja yhdistelmä vaatteita samanväriset lisävarusteet toisen. Tämä yhdistelmä nuoruuden, herättää huomiota, se näyttää valoisa ja huoleton, niin näyttää erityisen hyvältä lomalla ja juhlava kesäpäivinä.

Jokapäiväisessä elämässä syytä valita yhden sävy kirkkaampi, ja toinen - hillityt muodossa. Color Type "kesä" kylmä sininen pukuja vaimennettu vihertävän keltainen.

Kevyin ja herkkä yhdistelmä värien muistuttaa taivaan valkoisia pilviä, lumihuippuiset huippuja ja meren laguunit valkoista hiekkaa. Sopivia tsvetotipu "talvi" ja kalpea iho ja tummat hiukset.

Toinen Cold Kuvaus "kesä" parempi laimentaa duo täyteläisiä värejä, mikä on kolmas yhdessä, koska nämä kaksi valoisaa sävyt valo hiukset ja kalpea iho voi kääntää kuvan eräänlainen haalistunut paikalla. Yhdistelmä sininen muut värit valon spektri on sopivin kesällä vaatekaappi. Mutta syksy on pehmeä, romanttinen ja kevyt yhdistelmä voi lyödä luonnon kauneutta.

Tietenkin nämä eivät ole kaikki mahdolliset yhdistelmät värejä ja sävyjä. Vaan kaikki edellä mainitut yksi asia on selvä - yhdistelmä sininen väri muiden kanssa monipuolinen ja monipuolinen vaatteet kaikille tsvetotipa ja eri yhteyksissä ja eri vuodenaikoina.

1