kirkkaan oranssi

Mikä on oranssi: kirkas aksentteja elämässämme

Jos kyselyn ja pyytää ihmisiä vain yksi kysymys: "Mikä on oranssi? " Sitten todennäköisesti suosituin vastaus on oranssi ja aurinko. On syytä miettiä tätä sävy, ja sielusi lämpenee ja hauskempaa, ei ole yllättävää. Tämä väri on aina lämmin ja on erittäin miellyttävä ja aktiivinen spektri.

Siksi tämä artikkeli haluaisi puhua siitä, miten tuoda arkeen kirkkaita värejä, joita voidaan käyttää lisäksi vilkkuvia valoja, oranssi.

Ennen kuin täyttää elämäsi kirkas väri olisi kiva tietää, mitä se tarkoittaa. Joten, psykologit neuvovat, jos sinulla on huonolla tuulella tai ulkona pilvinen sateinen sää, etsiä jotain oranssia sävyä.

Orange on suotuisia vaikutuksia mielialaan. Erityisesti tämä väri hoito auttaa syksyllä ja talvella, kun sää ei ole tyytyväinen runsaasti värejä.

Ihmiset, jotka rakastavat oranssi sävy ja käyttää sitä vaatekaappi tai sisätilojen asunnon - luova persoonallisuus. He rakastavat vapautta, jolla on sisäistä voimaa ja voi olla vihainen pitkään. Samat henkilöt ovat rajaton energiaa, joka etsii aina ulospääsyä.

Markkinoijat jotka haaveilevat kiinnittää huomiota niiden tuotteiden, luoda mainoksia eri sävyjä oranssi. Kuten käytäntö osoittaa - se on win-win.

Jos yritämme kuvaamaan tätä kirkas väri vieraanvaraisuus sanoen sillä on elinvoimaa, liikettä, rytmiä ja on positiivinen varaus. Oikein yhdistää oranssin sävyjä muiden kanssa, on mahdollista "elvyttää" parilliset tylsin asu ja ruma tiloissa.

Jos olet valoisa ja luova persoonallisuus eikä pelkää erottua, sitten järjestää heidän avioliittonsa ei ole tavallista ja ehtinyt kyllästyä violetti tai vaaleanpunainen ja iloinen oranssi.

Ideat käyttää kirkkaan oranssi väri häät seremonia paljon, tässä on joitakin niistä:

1

 • Kauniita "oranssi" kutsu. Ne voivat olla eri värejä ja kuvioita. Se näyttää hyvin omaperäinen kortin muodossa sitrushedelmien. Voit tehdä hyvin yksinkertainen ja valkoinen kutsuja, koristelu ne oranssi tarvikkeet: helmiä, nauhoja, jne.;
 • Koristella kirkas sali. Esimerkiksi jos seremonia pidetään syksyllä, huone voidaan täyttää kimpun lehdet ja oranssi hedelmiä: appelsiinit, mandariinit, persikat, aprikoosit - kaikki mielikuvitus riittää;
 • Lisää kirkkautta asuja morsian ja sulhanen. Idässä, uskotaan, että tyttö, joka nai oranssi mekko on onnellisesti naimisissa. Tietenkin maamme löytää "oranssi" mekko ei ole niin helppoa, mutta jos haluat - kaikki on mahdollista! Tämä mekko tekee mitään tyttö häikäisevän kaunis, mikä tärkeintä, valita oikea sävy ihoa. Jos tämä ei onnistu löytämään asu, kirkas kengät voi kompensoida tätä. Valkoinen oranssi sulavasti. Muuten, jos valitset valkoinen mekko, voit kokeilla hiukset ja kynnet, mikä tekee niistä valoisa ja pramea. Ja täydellisyyden pitäisi täydentää kuvaa "oranssi" koristeet. Älä unohda sulhasen, hänen tyylinsä on esittää kirkas värisävy. Voi miellyttää nuori mies on valkoinen, beige, tai jokin muu, mutta tässä tapauksessa tie tai boutonniere - kirkas ja aurinkoinen. Jos "appelsiinit" on tulossa suosikki, niin tämä paidan väri täydentää kuvaa;
 • Morsiuskimppu voi myös olla heijastusta aurinkoinen tunnelma. Kokeneet kukkakaupat aina auttaa luomaan koostumusta halutulla väripaletti. Jos juhlan tapahtuu syksyllä, kimppu voi koristella lehtiä ja marjoja, kuten pihlaja;
 • Asuja vieraille. Viime aikoina enemmän ja enemmän nuoria, kun kutsuttu juhlaa vierailleen, mainittava kortit, mekko väri on suositeltavaa käydä tapahtumaan. Mitä? Morsiusneito leningit oranssi ja sankari kun valkoinen mekko näyttää valoisa;
 • Häät hautajaissaattue. Löydät auton väri oranssi - erinomainen. Jos ei, voit koristella tahansa ajoneuvoon. Tämä auttaa kokoonpano kukkia, nauhoja, hahmoja morsiamen ja sulhasen, jotkut parit jopa majakkana laittaa takakonttiin.

Jos päätät tehdä häiden aurinkoisessa värejä, ei ole tarpeen tehdä kaikki, joka on kuvattu edellä, riittää täyttämään vain 1-2 pistettä jotta kirkkautta riemuvoitto.

Ei vain häät tapahtuma voidaan koristeltu kirkkailla väreillä. Iloa ja väriä helposti lisätä sisätilojen asunnon. Suunnittelijat suosittele oranssi tyyli jakaus oikean aksentteja, eli valita kirkas kodin lisätarvikkeiden. Nämä pienet lisäykset elävöittävät tilaa ja lisää iloa.

Ammattilaiset suosittelevat käyttäen oranssia sävyä toimittamaan ruokasali, keittiö, lastentarha, toimisto hänen asunnossaan. Makuu ja huoneissa on paljon ikkunoita, joten väritys ei ole toivottavaa.

Käytettäessä aurinkoenergiaa varjoa sisätilojen eivät lopu vain "puhdas" väri, se on viisaampaa työskennellä eri sävyjä. Esimerkiksi lastenhuoneessa sopii parhaiten pehmeä mandariini vaihtoehto. Keittiö ja ruokasali - aprikoosi tai kurpitsa. Kiva hunajan väri voidaan käyttää missä tahansa huoneessa, se on melko neutraali eikä ärsytä silmiä.

Oranssiin sisustus on vaikea löytää hyvä yhdistelmä. On tärkeää muistaa, että oranssista väristä sisältää hienoja värejä, niin huono tällaisia ​​"ystäviä."

Mikä sitten yhdistää oranssi väri? Ensinnäkin kiinnittää huomiota sinisen sävyjä. Tämä luonnollinen yhdistelmä hyvin harmoninen. Myös hyvä ja oikea aurinkoinen väri näyttää valkoiselta, kerma, vihreä ja harmaa. Muut yhdistelmät eivät aina näytä hyvältä, niin tunnistaa onnistunut yhdistelmä saatu vain yrityksen ja erehdyksen kautta.

Jos pidät kokeiluja, jotkut suunnittelijat suosittelevat yrittää täyttää huoneen muutamia sävyjä. Tällaiset päätökset näyttävät hyvin liioiteltu, mutta hyvin valittu voi olla hyvin vaikeaa.

Nyt kun tiedät, missä voit hakea "oranssi" väriä, lisätä elämän maaleilla. Kirkastaa kuvaa, ympäröivän alueen ja nähdä, miten asiat pelaavat uuden iloinen kasvoja. Onnea!

Kirjasto kirjoja ja artikkeleita aiheesta "Professional astrologia"

Ihmissuhteita

 • HOME horoskooppi

  Taloa Astrologia

 • Elinkaari.
 • Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

  Vastuu Mainosten sisältöä saatettujen sivusto on mainostaja.

  oranssi

  Oranssi väri psykologian

  Yhdistelmä oranssi vaatteet

  Yhdistelmä oranssi väri sisätilassa

  fysiikka oranssi

  Oranssi - väri välissä punainen ja keltainen, se voidaan luonnehtia yellowred. Sähkömagneettista säteilyä, aiheuttaa tunne oranssi väri, on aallonpituus, joka on alueella 590-620 nm.

  Merkitys oranssi psykologian.

  Tämä väri tekee tsvetovedov hyvin erilaisia ​​mielipiteitä. "Mitä enemmän siirtymistä keltainen punainen väri, sitä voimakkaampi stimulaatio punaisen tulee keltainen jännitystä." Kohdennettu energia punainen menettää tavoitteellisuus ja oranssi väri muuttuu ärsyttävää, turhaa ja uuvuttavaa kiihdyksissä värioppi, "kirjoitti:" "Goethe." Ei väri ei voitu pitää staattinen, joten kiitos tummentaa ja sinetöi keltainen voi antaa vivahteeseen. Lisäten siten energiasisältö, ja saatu keltainen-punainen hohde kirkkaammat ja kirkkaampana. "

  Oranssi on sekoitus keltainen ja punainen, väri tuli, liekki, nouseva ja asettamista aurinko, paljon hedelmiä. Siinä yhdistyvät ilmaus molempien värejä, mutta pehmentää äärimmäinen jokaisen, niin elämän voima pysyy punaisena, ja hänen aggressiivisuus lehdet, keltainen on edessä raskas, menettää kevyt ja kevytmielistä, mutta sosiaalisuus ja iloisuus säilytetään.

  Erittäin mukava ominaisuus tämä väri psykologian voi olla nopeus, tarkka rytmi, tulinen tunteita. Toisin sanoen, oranssi väri psykologian - se on melkein synonyymi jatkuvan liikkeen.

  Orange on vahva vaikutus signaalin ja levitetään vaatteita tietyöntekijöille ja niiden kuorma.

  Mielenkiintoisia faktoja oranssi väri

  1. Tämä väri on ainoa väri, joka ei ole lainkaan kylmä sävyjä.
  2. Monissa maissa, kuten Belgiassa, eikä keltainen liikennevalot ovat oransseja lyhty.
  3. Oranki saa nimensä sanasta "Orange" (vanha Juurisana oranssi).
  4. Ainoa kielto sisältyy Koraanissa koskien vaatteita - väri sahrami "mu'asfar", kirkkaan keltainen tai oranssi väri.

  Edut ystäville oranssi

  Monet ihmiset luultavasti huomannut, että ihmiset, jotka mieluummin tätä väriä, ystävällinen ja aina täynnä energiaa, aktiivinen, avoin kaikkea uutta.

  Rakastavat oranssi väri puhuu terveyttä, onnea, menestystä ja rakkautta, jotka tulevat kautta ihminen omin voimin ja luonteen ominaisuuksia, joiden joukossa ovat rakkaus elämään, optimismi, sosiaalisuus, avoimuus, impulsiivisuus, kunnianhimoa, päättäväisyyttä, sitkeyttä, itseluottamusta.

  Myös ystäville väri psykologit huomioida seuraavat ominaisuudet: vapaus, suvaitsevaisuus, kansainvälisten kehityspankkien lahjakkuus - kaikki mikä voi suoda tämän ylimääräisen aurinkoinen väriä jokaisella on järkevän hyödyntämisen.

  Vastenmielisyyttä oranssi väri osoittaa psyykkinen häiriö epäsuhta odotuksia ja tulokset, alemmuuskompleksi liittyvät sukupuoleen, sen seuraukset ilmenevät riittämättömiä sukupuolielämään tai hylkääminen kokonaisuudessaan sitä.

  Haitat ystäville oranssi

  Tämä väri on miellyttävä ja ärsyttävää samanaikaisesti. Muinaiset mielestä oranssi väri terveyden ja luovuutta. Mutta ennen vanhaan se jolla ylimielisyys, tekopyhyyttä ja teeskentelyä, itsensä perustelut ja itsepetosta.

  Haitat henkilöille, joiden lempiväri on oranssi, psykologit kuuluvat impulsiivisuus, alttiutta muutoksiin ilmaisua tunteita, ja hemmoteltu.

  Myönteisten vaikutusten oranssi. oranssi hoitoa.

  Oranssi väri miellyttävä, antaa elinvoimaa, parantaa mielialaa, vahvistaa tahtoa, on suotuisa vaikutus kehon ja sielun. Mies tottumukset vaikuttavat oranssi pehmeni, melankolinen osoittaa rakkautta elämään, passiivinen - aktiivinen, sidottu käsi ja jalka, hän löytää ulospääsyä.

  Tämä ihana väri on korjaavat vaikutus, se nuorentaa kehon, parantaa toiminnan elintoimintoja, säätelee aineenvaihduntaa, stimuloi fyysinen ja henkinen aktiivisuus, työn keuhkot, sydän, ruoansulatus. Hän teroittaa ruokahalua ja tukee seksuaalisuuden, stimuloi munuaisia ​​ja lisämunuaisten, tasapainottaa Umpieritysrauhaset. Oranssi hoitamaan hermoston häiriöt, pakko pelkoja ja masennusta.

  Kielteinen vaikutus oranssi

  Kuitenkin yli tämän väri voi johtaa psykologinen "horros" tai "myrkytys". Oranssi - erittäin energinen väri ja energiankulutus yksittäisessä tapauksessa, ihminen tarvitsee aikaa toipua. Ylimääräinen Tämän väri on jatkuvasti työntää henkilö aktiivisiin toimenpiteisiin, antamatta hänelle hieman levätä ja rentoutua. Se oli sitten ajan laiskuus ja apatia, joka on hyvin vaikea poistaa.

  Yhdistelmä oranssi vaatteita. Valokuva.

  Oranssi väri ei sovi moniin ihon sävyt. Vaatteiden on parempi mykistää tai razbelit.

  1) Oranssi väri sopii hyvin valkoinen. Kesä ja yhdistelmälaitteiden. Se kieltäytyy avata ja lisää halukkuutta ottaa yhteyttä. Valkoinen korostaa elinvoimaa oranssi.

  2) Orange + musta. Oranssi kompensoi synkkyyttä musta. Lisäämällä valkoiset virkistää tätä yhdistelmää. Tämä yhdistelmä myös näyttävät tyylikkäiltä ja positiivisempi. Yhdistelmä oranssi ja musta sopii hyvin bisnespukeutumista.

  3) oranssi ruskea +. Yhdistelmä oranssin ja ruskean muistuttaa yhdistelmä suklaata ja oranssi ja luo viihtyisiä tavalla. Yhdessä oranssi hyvältä kaikki sävyt: kuten tumma suklaa, karamelli ja kevyt.

  4) Oranssi + Sininen. Tämä vastakkaisia ​​yhdistelmä lämmin ja kylmä. Taustaa vasten kylmän sininen oranssi näyttää jopa lämpimämpää, ja sininen taustalla oranssi jopa kylmempää. Jos oranssiksi siniseksi lisätä kolmas väri - valkoinen, saat mahtava yhdistelmä, joka liittyy matka ja seikkailu.

  5) Oranssi + Sininen. Viileä sininen ja oranssi kohokohdista lämmöstä. Tuore ja sekoita voimakkaasti. Tämä väriyhdistelmä vaatteita mieluummin aktiivisia ihmisiä.

  look-main-single_472d3.jpg "/>

  6) Orange + violetti. Kirkas, näyttävä ja melko epätavallinen yhdistelmä. Tyydyttyneen oranssi kaunis tyydyttyneitä lilaa ja vuodevaatteet, lila. Erityisen näyttää hienolta sekoittuvat violetti, oranssi, sininen vallitseva, jolloin podton. Oranssi taustalla näyttää kirkkaammat.

  7) Orange + vaaleanpunainen. Tämä yhdistelmä tuo yhteen toiminnan oranssi ja pinkki romanttinen, niin täydellinen dating. Tämä yhdistelmä luotu juuri unenomaista lämmin tsvetotipa. Tyydyttyneitä oranssi näyttää hyvältä samaan tyydyttyneitä vaaleanpunainen ja oranssi pehmeä - herkkä vaaleanpunainen.

  8) Oranssi Vihreä +. Lihavoitu ja positiivinen sukulais-kontrasti yhdistelmä. Green saadaan sekoittamalla keltaista ja sinistä, ja oranssi - keltainen ja punainen. Siten, keltainen pohjavire on yhteinen. Yhdistelmä vihreä ja oranssi liittyvät luontoon: kukinnan niitty, lehtiä ja hedelmiä oranssi puu. Se näyttää eniten vaikuttava, jos yksi näistä värejä suuri, ja toinen - valinnainen. Lisävaruste violetti tai lila väriyhdistelmä tekee vieläkin mielenkiintoisempaa.

  9) Orange + kalkkia. Yhdistelmä rohkea, raikas, todella kesällä. Jos päättää sen, sitten 100% ei jää huomaamatta.

  10) oranssi harmaa +. Harmaa laimentaa hyvin kirkkaan ja "liian aktiivinen" oranssi, lisäten kurinalaisuutta ja anteliaisuutta. Harmaa on hillitympi kuin musta (mustavalkoinen - värit ääripäitä). Siksi tällainen yhdistelmä näyttää tyylikkäältä ja jalo.

  11) Orange + kultaa. Oranssi itsessään on hyvin lämmin, ja yhdistettynä kulta, hän saa kaikki kuuma. Ei "polttaa" pukeutuminen katselee sinua, stylistit neuvoo käyttämään oranssin värin ensisijainen, ja kulta - Lisävarusteena tai jalkineita. Kuitenkin ihmiset elävät venäläisten ilmastoon, joskus hyödyllistä "lämmetä" 🙂

  Yhdistelmä oranssi väri sisustus. Valokuva.

  Sisätilojen oranssi väri vahvistaa tunnetta "lämpöä" ja iloisuus.

  Oranssi väri sisätilojen Sitä tulee käyttää varoen, koska se on erittäin energinen väri. Se on suuri valikoima sävyjä, kirkkaasta provosoivasti pehmeä aprikoosi sävyt. Mutta uskotaan, että ensisijainen käyttö oranssi väri sisustus - se on painopiste. Tämä tarkoittaa sitä, että tämä väri käytetään usein lisälaitteet, tekstiilejä kuin maalaus seinät ja huonekalut.

  Suunnittelu sääntö on, että oranssi väri on hyvä sisätilojen tällaisten tilojen kuten keittiö, ruokasali, lastentarha, toimisto (kotitoimiston). Huonetta, jossa voi levätä ja rentoutua, romanttinen makuuhuonetta, sekä erittäin kuuma ja hyvin valoisat huoneet, oranssi väri ei ole kovin sopiva. Olisi käytettävä huonetta joka unohtaa ikkunat pohjois puolella, ja siellä, missä se on aina pimeässä ja viileässä, koska hän pystyy kompensoimaan puutetta auringon ja luovat iloisen tunnelman. Mutta pienet huoneet, seinät, sen käyttö ei ole välttämätöntä, koska hänellä on kyky visuaalisesti zoom esineitä.

  Mitä värejä yhdistetään sisätilojen oranssi?

  1) oranssi valkoinen +. Kaunis yhdistelmä sävyjä oranssi ja keltainen ja sulautuu täydellisesti valkoinen ja luo iloisen huoneeseen ja lisää luovuutta.

  2) Oranssi Vihreä +. Yhdistelmä oranssi mehukas vihreä tekee huoneen mukavampaa. Huone, sisustettu oranssi ja vihreä väri on luonnollinen charmia, ja läsnäolo valkoisen vain lisää kirkkautta oranssin, mikä tekee huoneen entistä aurinkoinen.

  3) Orange + kalkki. Sisätilojen niin rohkea yhdistelmä näyttää valoisalta ja kesällä.

  4) + Oranssi harmaa. Yhdistelmä kerma, oranssi ja harmaa on varsin perusteltua näkökulmasta psykologia, koska tämä väriyhdistelmä tasapainon ja neutraloi oranssia joka toimii suotuisasti.

  5) Oranssi + Sininen. Yhdistelmä oranssi ja sininen on täynnä luonnon charmia ja antaa tilaa juhlava ja iloinen tunnelma, joten huoneen moderni ja kohtuuton.

  6) yhdistelmä oranssi ja syaani. Turkoosi väri sulautuu täydellisesti oranssi! Tämä yhdistelmä antaa mielenkiintoisen näköala Välimerelle sisustus.

  7) Oranssi + Sininen. Nämä värit ovat toisiaan täydentäviä sävyjä joka johtaa lopullinen osoitus ja tasapainoinen. Useimmiten tämä yhdistelmä näkyy vaatteita tahtoinen nuorten kieltäen viranomainen, mieluummin valinnanvapaus ja halu seikkailuun.

  8) Yhdistelmä oranssi ja violetti väri. Jos päättää näistä liioiteltu yhdistelmä, on suositeltavaa laimentaa se on muita värejä, mikä on varsin vaikeaa. On, että valkoinen väri on täydellinen tähän. Muuten, jotkut psykologit uskovat, että tämä yhdistelmä symboloi toivottomuuden ja jopa itsemurhaan 🙂

  9) Orange + lila. Violetti ja oranssi - täydellinen yhdistelmä rohkea ja joskus jopa rohkea, se voi olla hyvin mukava pelata sisämaassa. Tärkeintä sinun täytyy tietää, yhdistyvät oranssi ja violetti - molemmat värit on samasta paletti, eli joilla on samat ominaisuudet: kylläisyys / hämärtää, kirkkaus / ikävyys, puhtaus / pripylennost, yksinkertaisuus / monimutkaisuus jne

  10) oranssi ruskea +. Nämä kaksi väriä ovat huolehdittu hyvin yhdessä toistensa kanssa.

  11) Keltainen + oranssi. Jos et nähnyt lennossa, mutta jättää toimistoon kaukana etkä anna mennä, tämä yhdistelmä auttaa syöksyt tunnelma kesän.

  Mikä on tärkeää muistaa, jos olet päättänyt yhdistelmä keltainen ja oranssi sisätilassa?

  1. Käyttäen rikas oranssin sävyjä ja keltainen useita eri aineita samanaikaisesti, loput huoneen ympäristön tulisi laimentaa neutraaleilla väreillä, kuten valkoinen, kerma, norsunluun.
  2. Jos päätät lisätä sisätilojen muita värejä lisäksi kelta-oranssi, muistan, ne menevät hyvin kylmällä sinisellä (ultramariini, koboltti, violetti), ja luonnon kasvillisuus (Marsh, yrtti).

  Hieman oranssi kuva faneille oranssia 🙂

  Kiitos mielenkiinnosta! Terveys, energia, optimismi ja usko itseesi!

  1