kirkas taustakuva

kirkas taustakuva

Taustakuva erinomaista työtä sen tärkein tehtävä - tehdä asumiseen viehättävä, kaunis, kodikas. Ja jos tapetti on myös valoisa, luovat ihastuttavan tunnelman jopa pilvisellä säällä.

Ei tarvitse pelätä käyttää kirkkaita, elävät värit elvyttämiseen asunnon tai talon. Kokeileminen värit ja kuviot ovat tervetulleita tänään. Suuri tulosteita, kontrastiraitainen kirkkaan värinen tapetti juuri nyt huipulla suosio. Ne voidaan käyttää erilaisia ​​huoneita.

Kirkas taustakuva olohuoneessa luoda upeita vaikutus tuoreuden ja räjähdys tunteita. Vaaka- ja pystysuora raidat, suuri kukka tulostaa, epäsymmetrinen malleja, kuvia ja kasvilajeja tehdä sisätilojen positiivisen ja dynaaminen.

Kirkas tapetti makuuhuoneessa tulisi valita seuraavien periaate: jos huone on puhdas, kirkas, älä käytä taustakuva lämpimät värit ja valitse kylmän kirkkaat värit turkoosi, vihreä, sininen. Ja päinvastoin - makuuhuoneeseen pohjoispuolella, jossa aurinko harvoin näkyy, käytä mehukas sävyjä keltainen, oranssi, punainen, vaaleanpunainen.

1

Kirkas taustakuva lastenhuoneessa kuvan kanssa suosikki satuhahmot rakastavat lapset, myös edistää kehitystä mielikuvitusta ja jopa auttaa peleissä.

Kirkas tapetti keittiössä luo hyvän mielen ja parantaa ruokahalua. Jotta se mukava harjoittaa elintarvikkeiden valmistuksessa, ja et sokaista silmissä suuret kukat ja raidat, valoisa ja värikäs meikki vain yksi seinä, kun taas loput päästää hiljaisempi ja tavallinen tapetti.

Kirkas taustakuva raidallinen, abstrakti kuvio, tapetti tyyliin pop-taide käytävällä - valinta rohkeaa ja luovia ihmisiä. Tervetuloa yhdistelmä värikkäitä taustakuva vankka, kirkas - enemmän rauhallinen. Joka tapauksessa, sinun halli tulee ylimääräinen ja mielenkiintoinen.

Älä epäröi käyttää kaikkia kirkas taustakuva, siitä syystä, että se ei ole varma, että pystyy soveltamaan niitä oikein. Kun liimaamalla väärä mittasuhteet ja noudattamatta jättämisestä suunnittelussa ei välttämättä saa juuri sitä, mitä haluat saada.

Esimerkiksi huoneessa ei ole ikkunoita (sisääntulo), täysin liimattu kirkas taustakuva suuri luku ei todennäköisesti ole mukava. Ainakin näyttää kauhea epätasapaino ja väärä yhdistelmä nurinkurinen sävyjä samassa huoneessa.

Käytä kirkas taustakuva visuaalisesti jakaa tilaa, kiinnittää huomiota joihinkin sen alueilla. Se näyttää varsin satunnaisia ​​yhdistelmä vaaka- ja pystysuunnassa grafiikkaa.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Kirkas taustakuva seinät: sovellus

Kirkas taustakuva seinät jälleen huipulla muotia, joten niitä käytetään usein koristeluun modernit sisätilat. Ne tarjoavat rajattomat mahdollisuudet toteutumista omaperäisimpiä fantasioita, kiitos monenlaisia ​​malleja ja värejä.

Kangas täyteläisiä värejä täydellisesti sointuvat modernit sisustuselementit valmistettu teräksestä, muovista tai lasista. Lisäksi ne sopivat täydellisesti eri suunnittelusuuntia. Taustakuva, koristeltu kukkakuvioin, harmonisesti näyttää huoneessa, tehty tyyliin maan, moderni, klassinen tai eklektinen. Tuotteet koristeltu hienostunut koristeet, eksoottisia kasveja ja erilaisia ​​symboleja - täydellinen ratkaisu huoneet on sisustettu itämaiseen tai Japanin tyyliin.

Huolimatta kaikista eduista kirkas taustakuva, niiden käyttöä suositellaan sisätilojen maltillisesti. Liian kirjava koriste ylikuormittaa tilaa ja visuaalisesti vähentää sitä. Lisäksi runsaasti runsaat värit on väsyttävä vaikutus hermostoon ja häiritä kunnon lepoa.

Optimaalinen ratkaisu - liittää nämä maalaukset yksi tai kaksi seinää huoneessa, joka toimii siihen yhtä voimakasta ja vastakkaisia ​​aksentti, koska perus taustalla neutraaliksi. Lisäksi käyttämällä tätä tekniikkaa, voit valita minkä tahansa vyöhyke tai kiinnittää huomiota mielenkiintoisin elementit sisustus. Tämä muotoilu täydentää kalusteiden vaaleita sävyjä ja rauhoittava sävyjä lattia.

Lieventämiseksi liiallisen kirkkautta tapetti, voidaan yhdistää toimii vaaleita tai tummia värejä. Harkitse yleisin yhdistelmiä:

 • keltainen ja taivaansininen;
 • Vadelma ja harmaa;
 • oranssi ja vaaleanpunainen;
 • sininen ja kerma;
 • turkoosi ja ruskea;
 • punainen ja valkoinen.

Taustakuva, koristeltu geometrinen tai kukka koristeet, näyttää hyvältä rinnalla yksivärinen kangas.

Joissakin huoneissa kirkkaat seinät näyttävät erityisen harmoninen? Suunnittelijat eivät suosittele käyttää tällaisia ​​kyllästetyt värit koristeluun makuuhuone, koska ne eivät edistä rauhallinen ja täydellinen uni. Jos haluat, voit liittää yli tapetti väri seinään jolta on sänkysi, korostamaan tätä sisätilat.

Olohuoneen seinät ovat myös melko harvoin toteutettu samalla värimaailman, siellä tulisi suosia neutraali yleistä taustaa. Jotta ei liioittele runsaasti värejä, tässä huoneessa voi olla kirkas ja kontrasti yksi seinä.

Pääsääntöisesti moderni keittiö ei ole kovin suurikokoinen, joten taustakuva räikeä värejä tai suuria kuvioita voidaan visuaalisesti edelleen vähentää niiden alueella. Mutta lastenhuoneessa kangasta valoisa ja iloinen kuvat näyttävät varsin sopiva. Kuitenkin tässä seuraa varauksella. On kirjava tausta ei ollut "murskaus" vaikutus psyyken lapsen, se täytyy laimentaa sisustuselementtejä, mikä on rauhallinen neutraaleja sävyjä.

Liisteriä yli rikkaita värejä suositeltu seinän tiloissa, joissa et viettää liikaa aikaa. Mielenkiintoinen ratkaisu - sisustaa pinnalla käytävällä tai käytävällä. Tällöin on aina etusijalla iloinen ja ystävällinen ilmapiiri.

Vaaleat seinät näyttää hyvältä ja kylpyhuoneessa, korostaen tyylikäs ja hienostunut muotoilu modernin LVI. Lisää mukavuutta tilaa lisää erilaisia ​​lisävarusteita, tehdään samoja värejä taustakuvaksi.

Kankaat geometrisia kuvioita sopivat täydellisesti sisälle työ kaappiin. Seiniä koristavat tiukat lakoninen riviä, antaa keskittyä ja virittää liiketoiminnan pohjalle.

Kauniita ja omaperäisiä taustakuvaksi seinät: mitä valita

Moderni tapetti - se ei ole vain viimeistely materiaali, kiitos heille, että huone tulee erillinen muotoilla ja omaperäisyyttä Valitsemalla sopivimman taustakuva jokaisessa huoneessa on välttämätöntä kiinnittää huomiota paitsi niiden laatua, mutta myös suunnittelussa, koska näin voidaan saavuttaa erinomaisia vaikutusta. Yleisin kaikista esitetyistä vaihtoehdoista tapetti - perinteinen paperi tapetti, joka voi olla yksikerroksinen ja kaksikerroksinen. Tärkeimmät edut tapetti on helppous viimeistely, kohtuullinen hinta, ympäristöystävällisyys.

Kun kaikki nämä edut, nämä taustakuvia voi olla erittäin helppo vaihtaa, aiheuttamatta tarpeettomia kustannuksia. Päättyy kuten taustakuva ei vie liikaa aikaa, etukäteen valmistelu seinät, jotta he voivat muuttaa melko usein, ja joka kerta luoda ainutlaatuinen muotoilu.

Moderni kaunis tapetti seinälle asunnossa

Kukin johtavat korjauksia asunnossa, yrittää poimia kaunis ja epätavallinen taustakuvia, että on täydellinen tyylillisiä ratkaisuja ja auttaa tekemään todellisuutta kaikki luovia ideoita.

Laatu vinyyli tapetti seinille voit luoda jäljitelmä puuta, laatta tai luonnonkivi

Erittäin mielenkiintoinen ulkonäkö ja kuitukankaiden vinyyli tapetti, joille on ominaista:

 • vahvuus;
 • Erilaisia ​​kuvioita ja värejä;
 • Kestävyys.

On syytä huomata, että kompakti vinyyli tapetti voi jäljitellä kiviseinä, kipsi ja enemmän. He vain näyttävät hyvältä sisustus ja tuoda se tietyllä tyylillä, ja todella ainutlaatuinen tyylikkyys. Mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi ja antaa huoneisto erityinen tyyli, voit yhdistää taustakuvan, valitsemalla nurinkurinen sävyjä. Erittäin mielenkiintoinen ja epätavallinen voittaneet seinäpaneeli yhdessä tapetti eri värejä.

taustakuva sisustus ehdottaa mahdollisuutta luoda riittävän epätavallinen visuaalinen vaikutus, sekä auttaa tuomaan harmoniaa sisustus. Omaperäisyys suunnittelu voidaan saavuttaa yhdistämällä eri värejä ja kuvioita. Yhdistämällä tapetti auttaa täysin muuttaa huoneen ja älykkäästi peittää olemassa olevat ongelmat suunnittelun.

Yhdistämällä tapetti koristelu seinien auttaa tekemään kaavoitus kohokohta aksentteja, visuaalisesti laajentaa tilaa

Lisäksi tällä tavalla voit tehdä tilaa tilavampi ja erilaistuvat erillisiin vyöhykkeisiin, valitsemalla kevyempiä sävy tai käyttämällä horisontaalista leikata.

Ennen kuin siirrymme valinta tapetti, sinun täytyy muistaa, että yksi valituista värit on läsnä sisustus. Tämä voi olla sohva verhoilu, verhot tai tekstiilien.

Se näyttää hienoa sisustuksessa seinien täysjyvä aksentteja, jotka erottuvat rajoja. Tällainen lisäys voidaan tehdä vain tavallinen tapetti.

On sekä yksinkertaisia ​​ja tuttuja jokaiselle taustakuvan ja hyvin epätavallinen, että yksinkertaisesti hämmästyttää ja ihastuttavat suunnittelu ja rakenne. Varsin mielenkiintoista tarkastella palapeli taustakuva, joka auttaa paitsi sisustaa huoneen, mutta myös viettää aikaa hyötyä mielen.

Taustakuva kuva optinen harha ja eläimet sopivat täydellisesti sisätilojen lastenhuoneessa

Myös varsin luova ja moderni taustakuvan vaikutusta optinen harha. Ne auttavat uppoutua täysin eri tilaa. Kuitenkin luoda optinen vaikutus näiden taustakuvia kunnolla leikata ja pokleit, joka voi kestää kauan.

Lasten huoneet ovat ihanteellisia tapetti väritys, joka voi pysyvästi valloittaa lapsen ja antaa hänen olla luova.

Hieno panoraama taustakuvia seiniin

Aika mielenkiintoinen vaihtoehto on seinä panoraama taustakuva, joka auttaa antaa tilaa hyvin epätavallinen ilme ja tehdä seinä aksentti Tee ulos ja kiinnittää huomiota itseensä. Tämän koristelu yksinkertaisesti avaa päivittäin erinomaisen näkyvyyden, joka todella kiehtoo ja vaikutuksen omaperäisyys.

Käyttämällä panoraama Valokuvatapetti muuttaa huonetta ja tehdä siitä entistä hienostunut ja elegantti

Aiheet panoraama taustakuva on varsin monipuolinen. Niille, jotka haluavat kiireinen elämä moderni kaupunki on täydellinen kuva pilvenpiirtäjiä New Yorkin tai Shanghain.

Voit luoda kannustava ja lohdullinen tunnelma, voit valita taustakuvan luonteen, joka suotuisasti vaikuttaa henkinen tila. Esimerkiksi erittäin mukava sisustus näyttää kirsikankukkia tai läpipääsemätön viidakoissa Amazon.

Laadukas tulostus panoraama tapetti antaa realistisen kuvan, jotta ne voidaan nopeasti ja helposti muuttaa mitään huoneen täydellisesti, jolloin erityistä eleganssia ja omaperäisyys. Jos asetat panoraama taustakuva risteyksessä seinät, huoneen tulee tasainen muoto.

Laatu leveä taustakuvia seiniin

Varsin suosittu teräs leveä tapetti, koska ne voivat olla paljon nopeampi liittää ja siten liitosten määrää vähenee merkittävästi. Suuri hyöty näistä taustakuvia on, että ne ovat erittäin helppo liimata jopa kokematon henkilö, koska he eivät tarvitse viettää paljon aikaa linjaus useiden saumat.

Laaja tahmea tapetti ei vie paljon aikaa ja ei vaadi erityistaitoja

Lisäksi monimuotoisuuden vuoksi edustavat nämä sisustusmateriaalien, on mahdollisuus todella ymmärtää kaikki unelmat ja luovia ideoita todeksi, luo ainutlaatuisen ja ainutlaatuinen sisätilojen talon.

Nopeasti ja ilman ongelmia liittää taustakuva huone laaja, on tarpeen noudattaa tarkasti saatavilla ohjeita ja huolellisesti etukäteen valmistautua seinään hänelle ei ollut väärinkäytöksiä. Lisäksi on muistettava, että on välttämätöntä liittää yli tapetti vain kuivalla seiniin.

Ympäristöystävälliset taustakuvaksi seinät: laatua ja luotettavuutta

Klo järjestely asunnon tai talon, monet ajattele turvallisuudesta kotinsa, joten se on varsin suosittu ja kysyntä on viime vuosina tullut ympäristöystävällinen tapetti, jotka eivät sisällä haitallisia aineita ja sopii mihin tahansa huoneeseen, riippumatta sen tyypistä.

Yksinkertainen paperi tapetti tunnustettu paitsi halvin, mutta myös ympäristöystävällisin kaikista lajeista

Erityisesti kysynnän ympäristöystävällinen tapetti aikana viimeistely makuuhuoneessa ja lastentarha.

Useimmat ympäristöystävällinen ja erittäin suosittu pidetään paperi tapetti, koska ne on valmistettu luonnonmateriaaleista, täysin hengittävä ja on kohtuullisin kustannuksin.

Ja kiitos eri värejä ja kuvioita, on mahdollista luoda ainutlaatuinen sisustus.

Myös varsin hyvä kannalta ekologian tekstiili tapetti. Tällaiset joustaville kankaille auttavat luomaan yksilöllisen ja erehtymättömän suunnittelu on kuitenkin muistettava, että luonnollisia aineita koskevia hiipumassa, niin sen jälkeen, kun he voivat menettää entisen houkuttelevuutta aikaa. Mielenkiintoisin on sametti kangasta, joka muun muassa on myös erittäin miellyttävän tuntuista.

Kirkas taustakuva seinät: sisustuksessa

Kirkas, iloinen, alkuperäinen sisustus koristeltu ainutlaatuinen tapetti käyttäen tyydyttyneitä värejä ja sävyjä - unelma monet. Anna kirkas taustakuva oli myönteinen vaikutus ihmisen psyyke, on tarpeen oppia oikein valita värin, ja ottelu sävyjä.

Kun koristelu seinät useimpien kirkkaan taustakuva käytetään vain luoda korostuksia

Taustakuvia kirkkaita värejä seiniin tulisi käyttää vain myöntämistä varten erityistä huomiota ja on tarkkailtava väriyhdistelmä, joka sijaitsee yksi seinä. Tämä muotoilu auttaa elvyttää ympäristöä ja tehdä siitä entistä ystävällinen ja visuaalisesti vieraannuttaa seinään. Kirkas taustakuva erinomaista työtä tilaa kaavoitus ongelma. Se auttaa jakaa huoneen useisiin vyöhykkeisiin, ja se ei vaadi massiiviset muurit.

Eloisat taustakuva, voit luoda kaikkein epätavallinen yhdistelmät seinillä ja huomattavan erilaisia ​​tilaa kotona, joten se mielenkiintoinen ja epätavallinen. Käyttö kirkkaat värit saavat huoneen enemmän lämmintä ja mukavaa.

Funktionaaliset Mirror tapetti

Peiliseinät Tapettien vaikuttivat melko äskettäin ja ovat jo saaneet paljon suosiota ja kysyntää. Ne ovat ainutlaatuisia, koska ne voivat tarjota erinomainen muotoilu tilaa ja siten varmistaa lisäksi äänieristys, mikä on erityisen tärkeää kaupungin asuntoja korkeat kerrostalot.

Niiden suunnittelussa peilin tapetti voi olla varsin monipuolista, kaikki riippuu omat mieltymykset.

Voit luoda kotiin ilmapiirin hienostuneisuutta ja erityisten aatelisto, on valittava taustakuva mattapäällystetyn peili kuvio.

Peili 3D tapetti - on muodikas trendi, nopeasti suosiotaan

Erilaisia ​​tyylillisiä ja värit valita sävy, joka sopii parhaiten suunnittelun tilaa ilo tyyliin.

Yhtä mielenkiintoinen ja miellyttävän näköinen sisätilojen lasi ja taustakuvia, ominaista äärimmäinen vahvuus ja ainutlaatuinen tyyli. Suuri hyöty näistä taustakuvia on, että ne ovat maalattava jotta voit nopeasti ja helposti muuttaa sisustus ilman kustannuksella aikaa ja rahaa.

Miten tulkita merkintä tapetit

Jokainen, joka on käsitellyt tapetti, sen tosiasian edessä, että telat on tiettyjä nimityksiä muodossa symboleja, ei ole selvää ensi silmäyksellä. Kukin tällainen nimitys toimii vihje, kun valitaan sopiva seinän materiaali koristeluun.

Kukin rulla tapetti on symbolien määrä osoittaa materiaalin ominaisuuksien

Painetut symbolit rullaa tapetti voidaan jakaa useisiin ryhmiin:

 • Ominaisuus kiinni;
 • Vastustuskyky häipymistä;
 • Kestää ulkoisia tekijöitä;
 • Ominaisuus poiston aikana;
 • Turvallisuus.

Joillekin taustakuva vaihtoehtoja vaatii tietyn liimaa tai kyllästys. Monet vaihtoehdot edellyttävät valinta hahmo ja oikeaan liittämiseen. Lisäksi valitessaan pestävä tapetti tulisi kiinnittää huomiota siihen, missä määrin veden vastus, ja vaikutus pesuaineita.

Yhdistelmä tapetti sisätilaan (video)

Riippumatta valitun taustakuvan taas älykkäästi harkittu tyylillinen päätös voi merkittävästi muuttaa ja monipuolistaa sisätilojen talonsa, antaen sille erityistä eleganssia ja ainutlaatuinen tyyli.

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

1