kirkas pinkki

Kirjasto kirjoja ja artikkeleita aiheesta "Professional astrologia"

Ihmissuhteita

 • HOME horoskooppi

  Taloa Astrologia

 • Elinkaari.
 • Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

  Vastuu Mainosten sisältöä saatettujen sivusto on mainostaja.

  Vaaleanpunainen - syklaami, fuksia, Barbie

  kirkas pinkki, jota kutsutaan syklaameille fuksia, väri Barbie - kokonainen luku historian moderni design. Hän alkoi käyttää myöhemmin ja löysi ja intohimoisia faneja, ja epätoivoinen vastustajat suunnittelussa.

  Todellakin, hot pink - väri on hyvin kiistanalainen, ja tänään katsomme miten työskennellä hänen kanssaan ja johon hän yhdisti sisätilassa.

  Ennen harkitsee yhdistelmä eloisat sävyjä vaaleanpunainen, nyt ymmärtää niiden nimet.

  Viileä kirkkaan vaaleanpunainen väri intensiteetin taso "nyppiä silmä" kutsutaan Syklaamialkoholi kunniaksi yhden kukan. Hieman lämpimämpi ja hieman vähemmän intensiivinen väri fuksia kutsutaan kunniaksi toisen kukka.

  Erottamaan nämä värit toisistaan ​​on vaikeaa, varsinkin kun syklaameille fuksia ja voivat kukkia ja tällainen kirkkaan vaaleanpunaiset kukat, kuten kuvassa, ja violetti, kuuma pinkki, oranssi, valkoinen ja hennon vaaleanpunaisia ​​kukkia.

  Eli ei tarvitse keskittyä kasvitieteen - vain enemmän "violetti" ja intensiivistä (myrkyllinen) väri kutsutaan syklaami ja "punainen" eikä intensiivistä - fuksia.

  1

  Tämä ei ole mitään muuta kuin vivahde, joka voi tarkemmin määrittää varjossa vaaleanpunainen väri.

  Koska syklaameille fuksia ja vaaleanpunainen Barbie - takana on moderni muotoilu, sikäli ja käytetään kirkkaan vaaleanpunainen vain moderni sisustus, usein hieman provosoiva, "punk" merkki.

  Ensiksi aion keskustella testatun yhdistelmän kirkkaan pinkki - valkoinen, harmaa ja musta.

  Ei ole väliä kuinka lumoava, barochen ja alkuperäinen sisustus, rakennettu yhdistelmä kirkas pinkki ja musta (+ valkoinen tai harmaa), sisustus on aggressiivinen ja kontrastia.

  Siksi kokeet vinoviivaa, seepra ja värikkäitä kuvia tässä väritys on jo tarpeeton, kuten näet kuvassa oikealla yläpuolella.

  Paljon hiljaisempi vaaleanpunainen näyttää vähemmän erottuva harmaa-valkoinen sisustus musta aksentti, kuten näet kuvassa oikealla.

  Toisin sisätilassa ei ole sinänsä, vaan keino saavuttaa ekspression ja korostaa silmiinpistävää yhdistelmä kirkkaan vaaleanpunainen ja harmaa. Musta läiskä pitäisi olla paljon - yksi tai kaksi lisälaite.

  Lopuksi kaikkein rento ilmeen sisätilat, joissa yhdistyvät hot pink harmaa, ilman kirkkaan valkoinen eikä musta kuin kuvassa vasemmalla.

  Valkoisen sijasta sisäosiin käyttää maitoa, kermaa tai luonnonvalkoinen väri, ja se on hyvin pehmentää intensiteetti syklaami tai fuksia.

  Nämä sisätilat ovat paljon vähemmän väsyttävää silmin kuin edellä erottuvan sisätilat, jossa kirkkaan vaaleanpunainen yhdistettynä musta.

  Ja silti kova päätös edelleen suosittu - luultavasti punk glamour kysyntä on vakaata. Jokaisessa pääkaupungissa on ravintola on sisustettu tähän tyyliin, ja se ei rassschitan nuorilla tyhjä lompakot.

  Jos päätät palvella pöydän kirkkaan pinkki, musta ja valkoinen väri, pitää muistaa, että tätä taustaa vasten, mikä tahansa ruoka näyttää synkkä - kuvassa oikealla osoittaa selvästi, että kirkkaat omasta kakkujen vahvasti menettää rekisteröintitaulukkoa.

  siten, pieni yhteenveto yhdistelmän kirkkaan pinkki musta, harmaa ja valkoinen. Mitä useammat vastakkaisia ​​sisustus, että on, sitä enemmän se on musta, valkoinen ja vaaleanpunainen, sitä väsyttävää se on silmälle ja mitä enemmän hän menettää tausta pehmeitä värejä, jos yhtäkkiä putoavat sisälle. Tämä tarkoittaa, että nämä sisätilat ovat nopeasti tylsää ja usein päivitetty.

  Tämä tarkoittaa, että jos haluat pinkki, musta ja valkoinen sisustus, mutta sinulla ei ole enemmän resursseja, ostaa sen musta ja vaaleanpunainen kohteet alhainen hintaluokassa - heittää ne, et kadu rahan haaskausta. Jos et aio muuttaa pian puoli sisätilojen, alempi osuus mustan ja kasvattaa harmaan - niin sisustus on paljon rauhallisempi.

  Paljon mielenkiintoisia ratkaisuja löytyy kirkkaan vaaleanpunainen väri, jos laitat sen valkoisella pohjalla ilman harmaa ja musta, ja lisätä siihen täyteläisiä värejä.

  Esimerkiksi hyvin viileä versio kirkkaan vaaleanpunainen väri sopii hyvin viileä sävyjä vaaleanvihreä - vaaleanvihreä, kiivi, minttu. Puhtaammat ja rikkaampi vihreä väri, sitä parempi tämän yhdistelmän. Kuvassa oikealla vaaleanvihreä aksentti eivät ole kovin monia, mutta yleensä tämä yhdistelmä voi olla varsin perus sisätilojen.

  Cyclamen puhdas kylmä sävy sopii hyvin kirkkaan sininen ja kirkkaan keltainen. Yhdistelmää varten kirkkaan vaaleanpunaisesta sininen ja keltainen valkoinen tausta on hyvin tärkeää, kuten näet kuvassa vasemmalla.

  Huomaa, että keltainen väri tulee olla puhtaita ja soinnillinen, ilman oranssin ja harmaan sävyjä.

  Sama koskee muita värejä käytetään sisustus, - niiden on oltava puhdas ja kirkas, se on toivottavaa räikeä paletti, johon määritelmän, viittaa kirkas vaaleanpunainen.

  Paradoksaalisesti jos käyttää vaaleanpunainen valkoista taustaa ja yhdistellä sitä muuhun kirkkaita värejä räikeitä paletin (joka on melkein ei ole väliä, mitä - kunnossa ja kirkkaan vihreä ja kirkkaan keltainen, ja puhdas oranssi ja sininen) sisätilojen tulee paljon vähemmän tylsiä kuin sisätilojen, jotka perustuvat yhdistelmään fuksia tummaa ja rauhalliset värit.

  Vasemmalla näet sisustus, jossa valkoinen tausta ja vaaleanpunainen täydentävät lukuisat hyvin kirkas aksentteja. Vertaa tätä seuraavan kuvan.

  Täällä fuksia yhdistettynä ruskean ja harmaan - rauhoittavia värejä, jotka sopivat hyvin vähemmän intensiivistä sävyjä fuksia. Kuitenkin johtuen pidättyvyyttä sisustus näyttää erittäin tylsä ​​- se säästää valtavat ikkunat ja valkoinen lattia, muuten hän olisi ollut aivan masentunut.

  Klikkaa kuva suuremmaksi

  Vielä selvemmin tämä ominaisuus on kirkkaan vaaleanpunainen väri näyttää kuva vasemmalla.

  Täällä käytämme kirkkaan syklaami vaaleanpunainen ja tumman harmaa tausta + sohva mukava harmaa väri ja tarvikkeet keltainen ja violetti. Tuloksena on teennäinen hölynpölyä, eikä asuin sisustus.

  Klikkaa kuva suuremmaksi

  siten, suuri jatkaa yhdistämällä kirkkaan vaaleanpunainen. Ensinnäkin, vaaleanpunainen sisätilojen tarvitse muita värikylläisiä - yleensä aksentti, mutta joskus täysivaltaisina kumppaneina pohja. Joten sisustus menettää parodisia luonnetta ja tulee normaali asuin ominaisuuksia. Toiseksi hot pink näyttää hyvältä sisustus, hän tarvitsee valkoisella taustalla, tai muuten sisustus tulee masentunut tai rehellisesti tyhmä luonnetta.

  Joten, vastoin yleistä käsitystä, että sisätilojen voi olla vain yksi kirkas väri, voimme nähdä, että vaaleanpunainen, päinvastoin, näyttää hyvältä yhtiön silmäänpistävä värit kotimaansa paletti.

  Huomaa, että jos tällaista kirkkaan valkoinen väri yhtiö hankkii vahvan etnisen aksentti - yleensä arabian tai Intian, kuten kuvassa yllä.

  Valkoinen tausta poistaa etnisyys ja antaa sisätilojen kevyempi merkki (kuvassa vasemmalla). Kun lähellä fuksia tai syklaameille paljon valkoista taustaa tai valkoinen lisävarusteita sisustus hankkii eleganssia ja raikkautta, ja hän fuchsia tulee hyvin hauska ja energinen.

  Muista yhdistelmä fuksia harmaa ja musta, jossa se hankkii tietyn paatosta ja jopa hysteriaa - näet kuinka paljon värinhavaitsemiserot riippuu asiayhteydestä.

  Pieni vihje pöydälle layout. Kuvassa vasemmalta oikealle loistava esimerkki palvelevat - ja kattaukseen valinnoista värikylläisiä, joita käytetään sisätiloissa.

  Walls - vaaleanvihreä, valkoinen ja vaaleanpunainen, ikkuna - läpikuultava keltainen ja se on tottunut kuvia seinille. Rekisteröintiä pöytä - syklaami ja kalkki - tyydyttynyt variaatioita perus sisätila vaaleita sävyjä.

  Joten, jos sisustus on käyttää vaaleanpunainen väri, voit tehdä juhla erittäin mukava, jos käytät fuksia yhdistetään täyteläisiä sävyn toisen pohjavärin koristeluun pöydälle.

  Ja jos järjestää syntymäpäivä tyttö ja antaa hänelle Barbie ja koristella pöydän yhdistelmä valkoista ja vaaleanpunainen. Se näyttää hyvin juhlava ja erittäin halpa hinta (näkyy kuvassa oikealla).

  Klikkaa kuva suuremmaksi

  Ja jos koko sisustus rakentaa yhdistelmään kirkkaan vaaleanpunainen valkoinen, se ymmärretään kumota, ja tämä on hyvin yleinen värit. Sitä käytetään usein lasten huoneet tytöille ja harvinaisia ​​- no, enemmän täällä . Koska muita värejä ei nähdä eikä kauneutta, eikä "uhrautuvasta" luonne kirkas pinkki, mutta käy ilmi, ainoastaan ​​talon Barbie.

  nähdessään tällaisen sisustuksen haluaisi kysyä, "Missä tyttö?"; Tässä sisustus on mitään persoonallisuutta, puhdasta pop

  Kiiltävä syklaami-vaaleanpunainen väri (ja värin Barbie ja fuksia) täydellisesti yhdistettynä sininen ja turkoosi väri, kuten näet kuvassa vasemmalla. Huomaa, että vaaleanpunainen elementit ovat niin kiiltävä, että jopa näyttävät huulikiiltoa.

  Yleensä yhdistelmä herättävää sävyjä vaaleanpunainen syvät värit moderni design masteroitu vielä heikko - vaaleanpunainen väri yhdistyy usein suklaata ja tumman harmaa, ja se on jo lyöty. Ja tällainen mielenkiintoinen sekoitus kirkkaan vaaleanpunaisesta sininen juurikaan käytetty - Huomio!

  Fuksia päätti yhdistää hopea, mutta se ei ole dogmi - kuten näette, hot pink menee hyvin kullalla, ja on hyvin siedetty villeimpiä kultainen vinjettien. Tarttuva, nenäkäs luonne vaaleanpunainen mitenkään ristiriidassa saman räikeä kullan tai kiiltävä kromi. Mutta vanhoja pronssi ja messinki nuhjuinen - huono kumppaneita fuksia.

  Niin, kanssa kirkkaan vaaleanpunainen väri sisätilojen ei ole helppoa. Tärkeintä, että on tehtävä tekemällä sisätilojen fuksia, syklaami tai väri Barbie - vain poimia sen toisella värillä. Muista - sisustus vastakkaisia ​​kirkas pinkki, sitä vähemmän se on kestävä. Mitä enemmän muut kirkkaat värit alkaen räikeä paletista - hauskaa, hauskaa sisustus, mutta hän tarvitsee valkoisella taustalla. Mitä enemmän harmaata ja kermaa - hiljaisempi sisustus ja helpommin ymmärrettävissä hot pink.

  Jos olet nauttinut tämän artikkelin, klikkaa "+1", "Like" -kuvaketta tai sosiaalinen verkosto. Kiitos!

  20/09/2012 klo 14:25

  Nesus ocherednm sinulle neuvoja ...

  Vbiraem ruokailuryhmä olohuoneessa. Ja todellakaan halunnut tuolit fuksia, olen vain rakastunut niitä! Meillä on hiljainen olohuoneen beige ja keltainen, Bele kaaria ja katto, keittiö limenvihreä, jossa lähes malinovmi fuksia aksentteja, yhdistettynä suuri. Mutta eikö olisi UTB liian lapsellinen. Aviomies jotenkin ole onnellinen)) Mitä sitten tehdä shtor, matto? Ovi, loput huonekalut olohuoneeseen, keittiötaso - wenge.

  24/09/2012 klo 15:03

  Sanoisin, että pohja tuolit fuksia lähelle ihanteellinen näkökulmasta katsottuna suunnittelu ei ole ongelmia, ne sopivat, jos tietenkään ei ole liian "lapsellinen" design. Väri ongelmia vain ei ... No, hänen miehensä sanoa, että se on teidän päähänpisto miehet todella pelkäävät, että väri, keksiä kaikenlaisia ​​tarinoita hänestä, että hän oli lapsia, lumoava ja jopa mautonta. Mutta tämä on roskaa, hyvä väri sopii keittiöön, ja lopulta niitä voi ostaa, tuoda keittiö ja pari päivää (ei käytä) tarkemmin. Mielestäni voit nähdä jos mies käyttää niitä, mutta jos se ei ole kuin hän teki pari päivää voi, niin voit ottaa ne takaisin myymälän, vain pitää kuitti.

  25/09/2012 klo 00:17

  He jo suosikkisi kolme päivää eivät täällä kotona. Ja todellakin, tykö prav, kuten aina väriltään, ne sopivat vain super. Ja mieheni tykkää, mutta en b missään tapauksessa niitä ei palauteta - hekin megaudobne)))

  Se on vain minun keksiä skovrikom ja verhot ... en voi edes tehdä shtor väri)) Salatove (kuten keittiö) identiteetti on liikaa))) Kuten kaikki UTB loistoa kerätä orkesterin? Pöydällä, laittaa vaaleanvihreä lautasliinat, valkoinen maljakko rozovmi kukkia ... ja ikkuna ... Se on iso - 3 metriä, kiinteä osa komnat. Ja kiitos.

  17/09/2012 klo 22:17

  Hyvää iltaa. Haluaisin, kysyä neuvoa. Meidän makuuhuoneessa hyvin varovasti vaaleanpunainen väri, haluaisin kirkkaampi, mutta se on liian myöhäistä. Mitä värejä voi olla kirkkaampi.

  18/09/2012 klo 14:25

  Tee pehmeä vaaleanpunainen väri on visuaalisesti kirkkaampi kuin voit avulla a) valkoista elementtejä, jotka sijaitsevat lähellä seinää b) tyydyttyneitä ja jopa tumma elementtejä violetti, tummansininen, syvä violetit kukat. Mutta jos tavoitteena ei ole tehdä seiniin visuaalisesti kirkkaampi ja koko makuuhuoneen tuotti enemmän muistettavaa, voit käyttää kirkkaita lisävarusteita (erityisesti pistaasi ja kirkkaan sininen). Seinät tässä tapauksessa jäävät pehmeä vaaleanpunainen, mutta makuuhuoneessa näyttää valoisalta. Ripustaa verhot osoitti epäsäännöllinen (esim sinisellä pohjalla, pistaasi ja valkoinen kuvio) ja poimi yksivärinen huntu - kirkkaan sinisen tai pistaasi, ja se laittaa kirkkaan vaaleanpunainen ja lumivalkoinen tyynyt. Makuuhuoneen heti tullut hyvin iloinen.

  26/02/2012 klo 19:46

  Tervetuloa! Ensin kiitos tästä ihana sivusto! Kaikki on hyvin yksityiskohtainen, merkityksellistä ja selkeää. aarre minulle! Halusin kysyä neuvoa. Hankimme uuden asunnon, ja tarvitsen suunnittelu meidän huoneessa siskon kanssa (olen 15, hän oli 9) 16 neliömetriä. (3 * 5,5). Aion jakaa se makuuhuone ja olohuone kaappi kaari kipsilevyjä ja mitä jotkut verhot. Kaikki asiat pidetään makuuhuoneessa, joka on osa ikkunan. Olohuone, ikäänkuin viestiä. Haluaisin kuulla suunnitteluun olohuoneen läpi. Lähtökohtana on, että sen pitäisi olla niin mukava ja miellyttävä, mutta samalla on tutkia ja auttaa keskittymään. Perustuu kaikki tiedot sai noin sisustus, olen todennut, että tämä täydellinen sininen ja vihreä. Sininen sisätilojen pidän periaatteessa, mutta ei omassa huoneessa;)) Halusin valita vihreän ... mutta ei myöskään tarkoita sitä, että vain todella, todella sitä ... Ehkä on olemassa muita värejä, jotka sopivat meidän tarkoituksiin? Kustannuksella minun makuun ... minä, kuten siskoni kovasti yhdistelmä valkoista ja fuksia. Varsinkin kun se on valkoiset huonekalut kirkkaan vaaleanpunainen tyyny)) Idea: molemmin puolin ovea valkoinen pöydät, vieressä vaaleanpunainen tuoli kalesikah, pöydissä samanvärisiä pöytävalaisin (I fuksia, hänen sisarensa-hellävaraisemmin -Pink), seinän ovesta oikealle valkoinen sohva, tyynyt se kirkas ja vaaleanpunainen, päinvastoin, illuusion ikkunan viidakkoon "hänen takanaan," sohva sohvapöytä, alla matto, (kumpikaan ei muista ei ole tehnyt ? väri, ehkä matto on vihreä ja ruskea taulukko) Kysymyksiä kototye kysyä teiltä: hyväksymään t Coy valinta? Mikä väri on parempi valita seinät, lattia, katto? Mitä lisävarusteita valita? Parempi tapetti tai yksinkertaisesti maalata seinät? Voiko se olla sama vaikutus viherelementit? (Rauha ja pitoisuus) etukäteen kiitos paljon !!

  28/02/2012 klo 00:56

  Natella, hyvin viileä, että itse ajatella suunnittelemalla oman huoneen CETP. En heti kertoa, mitä tarkalleen ei pitäisi vaivata, ja että päinvastoin, kannattaa harkita.

  Ensinnäkään en usko, että sininen tai vihreä väri edistää rauhaa ja keskittymistä. Tämä on hölynpölyä. Sininen ja vihreä on niin paljon sävyjä valita esimerkiksi vihreän sävy, et saa rauhaa ja hiljaisuutta työalueen ja valoisa, iloinen ja holtiton. Tällöin esimerkiksi oranssi kukaan ei usko rauhallinen väri, ja itse asiassa jotkut oranssin sävyjä (okra, väri porkkana mehua tai väri vauva porkkana sose) on erittäin hiljainen ja sitä voidaan pitää relaksantteina. Niin että väri työalueen ei siis pitäisi periaatteella "sininen ja vihreä" ja "pehmeä, hieman hämärtynyt, rauhallinen, hillitty, keskimääräinen keveys - ei valoa eikä pimeä." Valitessaan väri perustuu tähän periaatteeseen, voit poimia ja vihreä ja turkoosi ja sininen ja violetti ja vaaleanpunainen ja ruskea ja keltainen - yleensä, tärkeintä ei ole väriä, ja sävyn.

  Siksi! Jos et pidä vihreää väriä ja älä poimi sitä! Valitse yksi, joka pidät, ja valita kaikkein rauhallinen hänen sävyjä.

  Sama piste on lähellä hetki. Ei ole välttämätöntä yhdistää herkkä vaaleanpunaisesta fuksia. Fuchsia sen pisteet, ja tuloksena on, että puoli on valoisa ja vilkas kuin siskoni. Joten joko tehdä kaksi puolikasta väri fuksia tai molemmat puolikkaat vaaleanpunaisen tai fuksia yksi puoli, ja toinen - toisella kirkas väri (esimerkiksi kalkki väri).

  Nyt paremmin tapetti tai maalata. Ymmärtääkseni olet luova tyttö, joten paras tapetti maalaamiseen. Voit maalata ne värin, jonka haluat jos koleruete maalata itse (se on helppoa, katso tänne http://ticca.ru/kolerovka-krasok/). Ja tulevaisuudessa voi vain maalata 5 taustakuva (vaikka joka vuosi maalattu, jos haluat). Klo ikäsi, mieltymyksiään muuttuvat nopeasti, niin että maalattava tapetti paras vaihtoehto - väsynyt, maalataan.

  Seuraava. En pidä ideasi jakaa 16-metrinen huone vyöhykkeisiin. Huone on pieni, saat kaksi pientä hämärä luola. Älä tee kaaren tehty kipsilevyn ja erityisesti verhot. On parempi (jos työ on tarpeen keskittyä) ostaa taitettava (ne ovat halpoja ja näyttää erittäin viileä) ja eristi työpöydän ajaksi, ja laita se muun ajan. Joten teillä ja tilaa ja illuusion aidattu.

  01/03/2012 klo 10:01

  Paljon kiitoksia)) Se, että halusin tehdä puolikkaat eri tyylejä ... makuuhuoneessa osaksi romanttinen, toimisto-tänään. Haluan tehdä makuuhuone viihtyisä, ilmava, herkkä ja kaappi ... no, ehkä enemmän kuin liiketoiminnan .. Mitä neuvoja tässä asiassa? Voi valita yhden tyylin, mutta kumpi?)

  01/03/2012 klo 16:20

  Alueesi valitettavasti ei salli leikkiä kaavoitus ja tyylejä. On parempi valita yksi tyyli, ja jos haluat ilma ja lempeä romanttiseen tietysti valita sen. Naplyuyte nykyaikaisen liiketoiminnan toimisto - voit silti paljon mahdollisuuksia nauttia niistä. Kuitenkin katsokaa yleiskuvan eri tyylejä makuuhuoneessa tyttö täällä tässä artikkelissa http://ticca.ru/spalnya-dlya-devushki/

  02/03/2012 klo 17:06

  Kiitos paljon !! Kuvittelen, kuinka paljon olen pahoillani, jos ei sinulle !! Olen silti sitä mieltä .. Miten sitten päättää tulla käynnissä takaisin sinulle neuvoja))))))))

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Kommentoidaksesi, kirjaudu sisään.

  Mitä pinkin värin? Merkitys vaaleanpunainen

  Todennäköisesti se on tullut stereotypia, että vaaleanpunainen väri on edullinen vain teinityttöjen mutta jotka eivät ole vielä tarpeeksi nukkeja tunnettu tuotemerkki, yleensä pukeutunut tällaisia ​​ääniä. Näin ollen bias tätä väriä, ja usein mielestämme tarkoittaa vaaleanpunainen ensisijaisesti kypsymättömyyttä, kevytmielisyys ja villa-kerääminen. Onko se todella? Ja mitä vaaleanpunainen väri eri ilmenemismuotoja elämäämme?

  Pink on erittäin miellyttävä. Meillä on ilo ihailla vaaleanpunaisia ​​kukkia ja tyttö vaaleanpunainen mekko. Ensimmäiset säteet auringon näkyvät aamulla auringonnousun, taivas värjätty vaaleanpunainen ääniä ja antaa meille toivoa. Nähdessään, että väri on vähentynyt monissa aggressiivinen menee ärtyneisyys. Ensinnäkin se on väri hellyyttä ja naisellisuutta, kauneus, lempeys ja hoito. Vaaleanpunainen väri on tarkoitus rauhoittaa, asettaa ystävällisyys ja positiivinen.

  valkoinen ja punainen - kaksi väriä pinkki perustuu. Sen ydin, neutraali valkoinen, ja olisi yhdistettävä tahansa väri. Punainen kantaa myös voimakasta energiaa, rakkautta, intohimoa ja toimintaa. Liittymällä vaaleanpunainen, valkoinen pehmentää vaikutus punainen sen puhtautta ja viattomuutta, mikä lisää tarjous.

  Psykologit harkita vaaleanpunainen väri, jossa on naisellinen, joka on sen pehmeys voi tasoittaa konflikteja ja terävät kulmat. Psykologian, tämä on laajalti käytetty väri väriterapialla ja sen myönteinen vaikutus osoittautui. Se auttaa tilanteissa, joissa henkilö tarvitsee rentoutua, lievittää ärtyneisyyttä ja hermostuneisuus.

  On myös osoitettu, lääkärit että jos tarkastellaan herkkä sävyjä vaaleanpunainen, niin henkilö on normalisoitu nopea pulssi, alhainen verenpaine ja väsymystä kulkee.

  Harkitse kuvia esineitä, joista suurin osa lempeä värejä, mies virittäytyy positiivisella tavalla, musta ajatukset katoa itsestään. Psykologit suositella usein vaaleanpunainen väri sisätilojen tai vaatteita syksyn ja talven aikana, tai jos olet altis toistuville painumia.

  Mitä väri pinkin psykologiaa? Ihmisistä, jotka suosivat tätä väriä vaatteita, psykologisesta näkökulmasta voimme sanoa, että ne eivät hyväksy julmuutta arvostaa helppous ja mukavuus, usein keksi itse, koska niillä on kykyjä ja joilla ei ole kunnianhimoa.

  Kuten tiedämme, kaikki pitäisi olla kohtuullisesti, ja liian paljon rakkautta vaaleanpunainen psykologisesta näkökulmasta, voimme puhua liian kevytmielistä, vastuuton ja inconstancy hänen luonteensa, mutta samalla hyvin haavoittuvainen ihminen. Naiset ovat jonkin verran vanhoja, jotka menevät pitkälle tätä väriä vaatteita, todennäköisesti joko yrittää näyttää nuoremmalta, tai kiinnittää huomiota itseensä.

  Jos henkilö ei ota vaaleanpunainen väri minkään julkisen ilmenemismuotoja, ja se tympääntynyt häntä, voidaan sanoa hänen liiallisesta ärtyneisyys. Usein tällainen henkilö on konservatiivinen luonteeltaan, tai hän vain tarvitsee hyvä levätä.

  Hän käsitellyn että tämä väri on mielessä, mitä se voisi tarkoittaa tajuton toimiin - unen aikana.

  Jos näin olet huomannut, mitä väriä sinulla oli jotain unissaan, voidaan sanoa, että Dream oli todella vilkas. Loppujen lopuksi ihmiset yleensä älä unta värikkäitä unia ja vain emotionaalinen kokemus voimme ajatella, että uni oli värillinen.

  Tietenkin, sinun on otettava huomioon monia ominaisuuksia nähnyt unessa, jolla on hyvä tai huono olo heräät jälkeen torkut. Tavallisesti kuitenkin nähnyt unessa vaaleanpunainen väri merkitsee jotain hyvää ja kirkas. Väri unelma lupaa mahdollisen rakkautta ja onnea, mutta voi sanoa, että olet usein luoda illuusioita ja elää niissä. Myös tämä väri voi usein unta persoonallisuuksia visionääri, joka olisi tullut alas taivaasta maan päälle.

  Usein vastaan ​​monta ihmistä kuin mahdollista kuulla, että he näkevät maailman kautta ruusunpunainen lasit ja nähdä elämää vaaleanpunainen. Mitä tämä merkitsee monille edelleen kysymys. Tietenkin, sinun ei pidä käyttää tätä lauseen kirjaimellisesti, se vain sanontojen.

  Nämä sanonnat käytetään suhteessa ihmiset elävät omassa maailmassaan, he eivät halua viitata todellisuuteen objektiivisesti ja usein kaunistella totuutta. Tuntuisi, miksi sen pitäisi olla paha? Voimme sanoa, että tällainen henkilö on optimistinen, ja se ei ole huono. Mutta me emme puhu optimismia ja naiiviuden miehen ja löytää hänet fantasiamaailmassa. Jopa niiden toimien henkilö ei huomaa mitään negatiivista.

  Muotokieli on vivahteita paheksunnan, ironisesti ja pahoitellen, osoittaen mies, joka on sanonut, että hän näkee elämän vaaleanpunainen.

  Vaikka joskus mahdollista ja jopa välttämätöntä "laittaa ruusunpunainen lasit" tietyissä tilanteissa. Loppujen lopuksi positiivinen suhtautuminen elämään on erittäin tärkeää, ja sinun täytyy löytää kaikki positiiviset hetkiä. Tärkeintä - älä liioittele.

  Luonnossa löytyy usein kukkia vaaleanpunaisia ​​sävyjä. Tämä ei ole yllättävää, koska tärkein tehtävä värit luonnossa - houkutella mehiläisiä pölytykseen tarkoitettu oman lajin. Vaaleanpunainen väri selviytyy tästä tehtävästä, nähdään selvästi joukossa vihermassa ruohoa ja lehtiä.

  Ihmiset antavat toisilleen kukkia useita vuosisatoja, ja väri esitteli kimpussa voi sanoa sanaakaan tunteista henkilö esittelee kimpussa. Mitä vaaleanpunaiset kukat kimpussa? Ensinnäkin se ilmaisee vilpittömän ihailun luovuttajalle, korkea, puhdas, platoninen koettu. Mutta tämä ei ole rakkautta, mutta toistaiseksi vain noin ihailua ja ennakointia vastavuoroisia sympatiaa.

  Vaaleanpunainen kukkakimppuja ei hyväksytä antaa miehille, koska se merkitsee ihailu on söpö tyttö tai nainen. Mutta rakastettu äiti, sydän nainen tai tyttöystävä kimpun vaaleanpunaisia ​​kukkia on tarkoituksenmukaista ja puhua tykkää hänestä.

  Rose on jo pitkään tunnustettu joukossa kuningatar kukkia. Hänellä on kaunis katsella ja ihana tuoksu. Nykyään on olemassa kymmeniä lajikkeita ja lajien ruusuja. Rose väri voi vaihdella, vasta näytetään päälle väri, kuten eksoottisia sininen, vihreä tai musta. Mutta herkkä vaaleanpunainen ruusu, tule alas meidän alkuperäiseen, luonnollinen väri, on aina osuva ja rakastettu.

  Kuten mikä tahansa kukka, ruusut kuljettaa viestin tiettyjä tietoja. Vaaleanpunainen väri ruusu on symboli korkea maku, tyylikkyys ja hienostuneisuutta. Toisin kuin punainen ruusu ilmaisee rakkautta, intohimoa ja kiihko, vaaleanpunainen ruusu ilmaisee hiljaisempi, vain kehittyvillä tunteet. Myös vaaleanpunainen ruusu voidaan esittää ilmauksena ylpeyttä ja kiitollisuutta.

  On sanaton kieli kukkia, ja jos tiedät se voi olla paljon enemmän järkeä ilmaista suonut kimpussa kuin sanat. Kiitos sen eri vaaleanpunainen sävyjä, vaaleasta vaaleanpunaisesta tumman kirsikankukkia, vaaleanpunaisia ​​ruusuja esitetty eri tapauksissa. Vaaleanpunainen ruusuja kukkien kieli tarkoittaa, että ilmaista vilpittömän osanottomme, varsinkin jos silmut ole avannut sitä. Kirkas pinkki, kunnes kyllästetty kirsikka, auttaen kiittää henkilön, joka antaa heille.

  Ottaen lahja klassinen vaaleanpunaiset ruusut, sinun täytyy uskoa, että keskellä se, joka antaa heille, kehittyvillä kevyt tunne ja ihailua sinulle. Vaaleanpunaiset ruusut voi symboloida alusta lämpimiä suhteita, mutta eivät ajattele rakkautta, se on vain lempeä, ystävällinen tunteita.

  On myös syytä kiinnittää huomiota siihen, missä määrin julkistamista ruusuja. Vaaleanpunainen silmuja ruusuja ei paljasta yleensä antaa, kun he haluavat ilmaista paljon tervehdyksensä nuoren tytön. Yli avasi rosebuds antaa tytöt haluavat sanoa, että niiden kauneuden täydessä kukassa, ja älykkyyttä ja kykyjä iloksi.

  Käyttämällä vaaleanpunainen väri sisustus, on tarpeen ottaa huomioon tiettyjä erityispiirteitä. Vaaleanpunainen sävyjä seinien hyvin laajentaa tilaa, tehdä kevyt.

  Vaaleanpunainen sävy voi olla yhtä lämmin vallitsevat ellei punainen pigmentit ja kylmä - lilacky kaikki sävyt vallitsevana sinistä pigmenttiä. Lämpimät värit pinkki tapetti on parempi käyttää huoneista on näkymä pohjoisen puolella tai pieni määrä auringonvaloa. Kylmä sävyjä samaa lähestymistapaa eteläisen, aurinkoisella puolella ja pieniin tiloihin, jotka tarvitsevat laajentaa visuaalisen.

  Onko vaaleanpunainen väri, joka voi käyttää sitä vain lasten tytön huoneeseen? Nyt se ei ole välttämätöntä. Soveltuvat hyvin vaaleanpunainen väri sisätiloihin, kuten makuuhuone, pukuhuone ja jopa keittiö. Makuuhuoneessa voi olla joitakin rentoutumista sävy korallin tai herkkä sävy lohen jotka eivät näytä ja lapset voivat parantaa aistillisuus. Keittiössä, voit käyttää elegantti fuksia tai Parnassian ruusuja. Nämä sävyt lisätä hieman ruokahalua ja luoda positiivinen asenne.

  Mutta eivät saa osallistua paljon vaaleanpunainen väri sisätilojen, ylijäämää samanvärinen voi aiheuttaa apatiaa. Meidän ei pitäisi olla suuri vaaleanpunainen laatikko katosta, seinät ja lattia. Riittää, jos vaaleanpunainen on huonekaluja tai sisustukseen.

  Jos pidät vaaleanpunainen sävyjä, mutta sinä pelkäät käyttää niitä vaatteita, vaaleanpunainen pidetään väri pikkutytöt, sinun ei pitäisi sokeasti uskoa tätä stereotypia. Paletti vaaleanpunainen sävyjä ja ääniä ovat niin erilaisia, että on mahdollista valita juuri oikean värisävyn kaikille ikäryhmille.

  On tärkeää valita vaaleanpunainen sopii ihon sävyä. Voit tehdä sen, jos seuraa kultaista sääntöä - lämmin vaaleanpunainen sävyjä lämpiminä ihon sävy, eli ihon kultainen, persikka. Kylmään ihonväriä, jotka ovat läsnä läpinäkyvyys ja kalpeus, kylmä puku sävyjä vaaleanpunainen.

  Rakkaus pinkki voi myös tunnistaa ja kautta tarvikkeet, kirkas aksentteja, vaaleanpunainen koruja tai meikkiä. Jos kaikki käyttävät mitata vaaleanpunainen ranneke, kenkiä tai pussi tulee suuri lisäksi oma kuva.

  Johtuen stereotypioita, että vaaleanpunainen on vain naisten planeetan väestön, monet julma eikä miesten inhottaa tätä väriä. Kuitenkin stereotypiat usein tuhotaan elämää ja aikaa.

  Tätä ei pidetä häpeällistä olla miehen asioita vaaleanpunainen, eikä se ole osoitus heikkoudesta tai naisellisuutta. Mitä hennon vaaleanpunainen väri vaatekaappi miesten? Läsnäolo miesten pukuhuoneessa vaaleanpunainen väri tarkoittaa, että omistaja seuraa muotivirtaukset. Vaaleanpunainen miehillä on sama kuin naisilla.

  Meidän on kuitenkin muistettava, että vaaleanpunainen miehillä voi olla paidat ja paidat. Vaaleanpunainen voi olla miesten takki ja jopa puku, varsinkin jos ihminen on luova henkilö tai johtavan esiintyjä. Sävyt voivat olla erilaisia: hennon vaaleanpunaiseen, koralli, persikka, violetti, tumma pinkki, ja toiset. Mutta miesten paitoja pukeutua vaaleanpunainen väri ei hyväksytä. Poikkeuksena voi olla polo vaaleanpunainen sävyjä.

  1