kipsi rakenne

Mikä voi olla tekstuuri kipsi?

Koriste kipsi käytetään viimeistelyyn sisäseiniin. Erityinen rooli on tekstuuri kipsi, joka antaa ainutlaatuisen näkymä huoneen luomalla helpotus vaikutus pinnalla. Tulos riippuu tietyn sovelluksen, käsittely, värjäys.

Markkinoilla tarjotaan laaja valikoima materiaaleja koriste rappaus lisäksi voidaan yhdistää ja käyttää eri välineitä. Koska värivaihtoehtoja ja tekstuurit ovat käytännössä ehtymätön, ja lento suunnittelu fancy ei ole rajoitettu.

Rakenteelliset kipsi sisustus

Yhteiset piirteet prosessin rappaus

Jos on vanha maali tai se poistetaan varovasti ja tarkistetaan lujuuden napauttamalla. Pintansa hyvin - voit jättää. Syvä vikoja tarvitsevat zashpatlevat ja puhdas.

Työpinta pohjustetaan tunkeutua syvälle luotettavan kytkennän materiaaleilla on sovellettava. Perusteella alukkeen tulisi vastata tyyppi seinään. Akryyli on kuin tiiliä, mineraali - betonille. Se ei saa soveltaminen kuvioitu kipsi lastulevystä, puuta tai vaneria.

Ensimmäinen kerros on valmistettu kipsi yksinkertainen ja yleisen mukauttamisen. Sen jälkeen hänen hakemustaan ​​ei pitäisi jäädä onkaloita, putoaa, halkeamia.

Kerrosten lukumäärä ja sovelluksen tekniikka valitaan sen mukaan, onko tuloksena on tarpeen. Annetun kerros kipsi valmiin seoksen lisäaineiden kanssa tietyn vaikutus - yksinkertaisin suoritusmuoto, käytettävissä suorittamaan jopa joilla ei ole kokemusta. On tärkeää, ettei materiaali liian ohutta, pinnoite ei "kellumaan". Vähintään kaksi päivää ei voida mekaanisesti vaikuttaa valmiin pinnan, jotta lämpötila ja kosteus. Ei-toivottuja pitkä tauko yksi seinä, koska lasku voi jäädä risteyksessä myöhemmin hakemuksen ja kuvio täsmää.

Lisäksi voit tehdä maalaus tai kiillotus. Tätä varten erityinen vaha ja väriaineita käytetään jälkeen täydellisen jähmettymisen.

Roller Kipsi

Menetelmät luoda eri kuvioita ja kuvioita

Joitakin yksinkertaisia ​​menetelmiä käyttäen saatavilla olevia välineitä anna itsesi luoda kauniita pintoja. Ne toteutetaan levittämisen jälkeen maahan tasaiseksi kerrokseksi.

Spray. Työhön tarvitaan luuta (tai suuri harja), ja mesh kiinni. Valitun työkalun kastetaan käyttövalmis seos, iski keppiä, jotta spray lensi seinään läpi ojennettuun verkon. Tässä tapauksessa voit käyttää eri sävy materiaalia luoda erityinen koristeellinen vaikutus.

Helpotus lastalla. Tämä erityinen työkalu on kiillotettu terästä kahvalla. Rakenne on myös luotu käyttämällä ylimääräistä materiaalia ensisijaiseen kerrokseen. Lastalla hieman kipsi otetaan ja levitetään seinään. Riippuen liikkeen ja voiman painelut muodostettu kuvio.

Teknologia soveltaa koriste kipsi

Kuoriutumisesta. Suorittamaan kätevä käyttää harjaa harjakset teräslangasta. On vielä jähmettynyt seos painetaan kevyesti kuvioita painetaan. Näin on mahdollista tehdä aalto viiva ympyrän ja muita muotoja, kuten kysyy fantasia. Voit tehdä päällekkäisiä piirustuksia tai käynnissä rinnakkain. 24 tunnin kuluttua, sinun täytyy kävellä valmiin pinnan sienellä poistamiseksi heikosti pitää paloja koriste.

Muodostuminen helpotus rulla. On olemassa erityisiä rullat saadaan tietty kohokuvio. Mutta voit käyttää tavallista tyyny, haavan ympärillä, kuten köyttä. Sen jälkeen, kun kipsi on juuri valssataan hieman painetta puolestaan ​​kuvio, joka muistuttaa kudonta oksat ja varret. Pehmeä tyyny luo rakenne samanlainen kallion pintaan.

Akseleiden koriste laastarit

Voit myös kokeilla käyttämällä tavanomaista huokoista sienellä tai rypistynyt polyeteeni ja muut keinot luoda maastossa avulla löysällä hanat.

Soveltamalla monimutkaisia ​​menetelmiä ovat luominen monikerroksinen rakenne, jossa kerrokset eroavat värin. Kuvio suoritetaan osittainen poisto ylempien kerrosten kautta leikkuri.

Kuvioitu kipsi vaihtelee täyteaineen tyypistä ja sideaineen seos perusteella.

Täyteaine valmistetaan marmoria, graniittia tai niiden seokset, käytetään kvartsia. Saada tietty tulos on kooltaan suuri arvo lisättyjä hiukkasia. Loppuun huoneissa on parempi käyttää koostumuksia pienhiukkasia, jopa suurissa tiloissa ja suuret hiukkaset näyttää hyvältä. Suurempi täyteaineosuuden, virtaus seos on suurempi käytön aikana.

Sideaineet jaetaan luonnon (mineraali) ja synteettisiä komponentteja. Mineraali - tämä on, esimerkiksi, sementin. Tällaiset seokset ovat sopivia enemmän ulkopuolista viimeistelyä ja niitä käytetään sisäisen synteettisiä akryyli- polymeeriä tai hartsia.

Seos voi olla jo käyttövalmis tai kuivassa muodossa. Molemmissa tapauksissa, ominaisuudet pinnat eivät eroa toisistaan. Koriste kipsi myydään yleensä muodossa esiseosten, mikä säästää aikaa, kun suoritetaan viimeistely.

Näin, koska luominen pintarakenne kipsi tärkeää etukäteen toimitettava kaikki tarpeellinen. Prosessi ei ole toivottavaa keskeyttää, koska ei ole mitään artikkeli, ei pilata lopputulos.

Kuvioitu kipsi - loistava valinta kaunis seinäkoriste. Työtä on mahdollista tehdä omin käsin. Tämä materiaali tarjoaa laajan mahdollisuuksia luovuuteen. Hän on ympäristöystävällinen, kestävät tulta. Työskentely hänen kanssaan ei ole vaikeaa, sovellus ei vaadi erityisiä taitoja.

Haitat suhteellisen korkeat kustannukset voidaan katsoa, ​​vaikea poistamisen kipsi, tarvittaessa, ja edelleen valmistelu- pinnan.

Tyypit kipsi kuvioita ja piirteitä työn

Kipsi rakennuksessa voi toimia paitsi sisustus materiaalit, mutta myös ihana päin. Tekstuuri kipsi voidaan vaihdella, riippuen siitä, kuinka tekniikka on sovellettu ja massan rakenne. Nykyään on olemassa monia menetelmiä, joiden avulla kipsi, jotka luovat pinnan reliefin tunnusmerkkien. Rapattu seinä, voit maalata, koristella ja piirtää, tehdä tyylikäs muotoilu sisustusta. On olemassa useita erilaisia ​​kipsi tekstuuri, jotka näyttävät kaunis seinille, täydentävät kodin ja erittäin trendikäs tällä kaudella.

Kuvioitu kipsi erilainen kuin tavallista, että kun laakeri se seinillä ja tasoitus käyttämällä ei-standardi laitteet: harjat, kammat, lastalla, toisin kuin standardi kipsi. Nykyään tekniikka on käytettävissämme ja suorittaa stukki pinta on helppo suorittaa omin käsin.

  1. "Bark" Texture kipsi. Tämä kipsi käytetään laajalti ulko rakennusten julkisivuja, perustukset, seinät, käytetään sisustuksessa seinät. Hakemus menetelmä on hyvin yksinkertainen. Tavallista liuos lisätään erityinen rakenne kivimurska, mikä tekee jakamisesta seinän pinta muodostaa joitakin naarmuja. Levitä kipsi, kuten tavallista, lastalla, mutta leviää muurin yli erityinen lastalla, lastalla. Tämä rakenne pidetään koriste- ja pitää maalata luonnolliset värit: ruskea, harmaa, musta.
  2. Tekstuuri kipsi nimeltään "shagreen", kun ihmiset sanovat, turkin. Tämä rakenne kipsi on yleensä käytetään ulkoisen seinät, perustukset ja julkisivu, se kätkee suuri vahva seinä väärinkäytöksiä, halkeamia ja eri vikoja. Kipsi sopimukset pinnan rakennuksen antamatta kertoimet crack pienimmätkin. Kipsi lisättiin pienille ja keskisuurille soraa, liuos vaivattiin hyvin tasainen jakautuminen murusia. Kipsi levitetään seinään on erittäin helppoa, jonka "suihkuttamalla" ratkaisu pintaan. Tämän erityinen ympyrä tarve kipsi, jota myydään rautakauppaa tai liitu harja, jossa on suuri kasa. Stukki näyttää hyvältä pinnalla, jos se on tehty sementistä, se voidaan jättää luonnollisen värin ilman värjäystä.
  3. Saumaton koriste kipsi. Tämä rakenne kipsi on yleinen, se on sopiva sisäseiniin huoneen, se täysin korvaa tapetti seinälle, hyvin käytännöllinen ja kätevä käyttää. Koriste kipsi täydellisesti näyttää koristelu taloja. Kipsi rakenne voi olla erilainen, riippuen siitä, mitä lisätään liuokseen, ja näkyvät seinillä voi myös erilainen, riippuen siitä, kuinka se levitetään kampa.

Kuinka tehdä koriste kipsi tavanomaisista täyteaineita (video)

Edut saumaton kipsi

Saumaton koriste kipsi toteuttaa jo valmiissa muodossa, ei tarvitse välitä liuoksen valmistamisen. Tämän etuja kipsi on erittäin suuri, se on hyvä kytkentä minkä tahansa seinän pintaan, se kuivuu nopeasti, noin 70 tuntia, on suuri lämmöneristyskyky. Tämän tyyppinen kipsi ei suihkutettiin aikaa, se ei murru, ei menetä väri, itse pinta on helppo puhdistaa, sekä sisä- että ulkopuolella rakennuksen.

Saumaton kipsi on useita erilaisia:

  • Rakenteelliset saumaton kipsi;
  • Kuvioitu kipsi tai saumaton mallintaminen;
  • Venetsiassa.

Rakenteelliset saumaton kipsi luo tiettyä kaavaa seinäpintaan kun tasoitus, kiitos täyteaineita. Täyteaineet ovat puu, kivi ja kvartsi, tai kiillettä.

Tämän rakenteen johdosta, levittää kipsi lastalla ja lastalla, muuttuu koko pinta ilman siirtymiä ja liitokset karkea vaikutus.

Kuvioitu laastarit eivät Pohjana käytettiin viimeistely materiaalia, sitä käytetään luomaan tietty rakenne. Alkaen kipsi pois erilaisia ​​malleja: aalto, ympyrä, abstrakti, patsas. Jos stukko on kuvioitu kipsi on kipsissä, kytkentä on erittäin vahva. Piirustus kuvioitu kipsi riippuu siitä, kuinka sitä on sovellettu: kampa, harjalla, sienellä tai liinalla. Kuvioitu kipsi voidaan maalata tahansa väri, se voidaan maalata paikkana piirustus ja kuvanveiston tilaa.

Säle kipsi edellyttää erityistä lähestymistapaa sen luomiseen. Venetsialainen stukki perustuu yhdistelmään pintojen useissa värit näyttävät hyvältä yhdessä, ruskea ja keltainen rappaus. Viimeistely seinät venetsialainen stukko voi olla beige, se voi olla soffits ovien ja ikkunoiden, ikkunalaudat, paneelit. Harmaa ja valkoinen venetsialainen stukko käytetään sekä viimeistely pinnan joillakin alueilla, ja koko sisustus seinäpintojen.

Kukin rakenne kipsi pinnoite on omat erityispiirteensä ja hoitoa. Saumaton stukki on erittäin kätevä soveltaa rakennuksen ulkopuolelle, se ei muodosta nivelet, ahava ja kuivuu nopeasti. Tärkein tekijä haettaessa rappaus ulkopuolella on hyvä sää. On mahdotonta käsitellä seinät valmiiksi useassa vaiheessa. Jos tietty osa seinää on pohjustettu, se olisi kipsissä samana päivänä, muuten kytkin on huono ja materiaali voi romahtaa. Se toimii paremmin tuottaa lämpimänä vuodenaikana, kun sää on hyvä. Kaikkien rakennusten stucco saumaton kipsi ottaa rikas, tyylikäs ulkonäkö, kiitos maltillisuutta ja esteettinen ulkonäkö pintojen.

Elinkaaren saumaton stukki jopa 25 vuotta ilman aggressiivisessa ympäristössä altistumista.

Jos altistumisen sen pinnalla seinien osittainen viimeistely työ suoritetaan ilman nakutuksen pohjakerroksen kipsi. Kiitos vastus väri, maalialueelle korostettu väri ei.

Piirteet sisustus

Sisustukseen täydellisesti saumaton kipsi, voit koristella hänet katto ja seinät. Koostumus kipsi voi olla erilainen, kuten väri.

On tärkeää maalata kipsi levityksen jälkeen aikaisintaan 70-72 tuntia, minkä jälkeen sen täydellisen kuivumisen. Käytännöllisin olisi poimia valmiin värinen rappaus, ei tehdä kaksinkertainen velvollisuus. Jos ajan pinnan värin väsynyt omistajat talon, tämä ongelma ratkaistaan ​​maalaat pintaa maalin.

Miten työskennellä koriste kipsi (video)

Lopuksi toteamme, että elämä saumattomien rappaus sisäseiniä huone on rajaton, koostumus materiaali on turvallinen elämän ja terveyden asukkaiden.

Galleria: kuvioitu kipsi (20 kuvat)

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain, kun sijoitetaan suoraan indeksoitu linkkejä lähde

Saumaton rakenne kirjailija ja Venetsialainen kipsi sulatukseen 3dmax, AutoCAD, ArchiCAD.

Kuvantamisen esimerkissä 3dmax

Jos työskentelet visualisoinnin ohjelmia sisustus, tarvitaan luultavasti tekstuuria koriste pinnoitteet - venetsialainen kipsi, kohokuvioita, kipsi ihon alle, kipsi silkki, jäljitelmä luonnonkiveä ja puuta.

Alla esimerkkejä tällaisista kuvioita teräväpiirtona, jonka olen luonut omin käsin monta vuotta työskennellessään koristelu hankkeita. Perusteella ehdotettu rakenne - nämä koristeellinen kerros kipsi, otskaniroannye on tasoskanneria ja käsitellään välttää laatoitus. Jotkut näistä malleista yhdistää tekniikat maalaustaiteen laasti- tai kohokuvioitu postimerkkejä. Muut (lähinnä, se on jäljitelmä luonnonkiveä) ovat monimutkaisia ​​monikerroksinen pinnoite teknologia venetsialainen kipsi.

Voit käyttää maksutta kuviodatan niiden suunnitteluprojekteissa säilyttäen sivustooni. Olen myös iloinen kuullessani kommentteja ja ehdotuksia - kirjoittaa minulle sähköpostitse: [email protected]

Muista, että jotkut heidän tekstuurin tiedostot ovat kooltaan jopa 10 Mt, joten lataus on suositeltavaa valita suosikki tekstuuri hiiren oikealla painikkeella ja valitse "Tallenna nimellä." Valikosta. Jos, kuten tavallista, klikkaa kuvaa hiiren vasenta painiketta, vastaava rakenne avautuu uuteen ikkunaan (jos selain estää pop-up, sinun täytyy joko poistaa lukituksen minun sivuston tai käytä hiiren oikeaa painiketta kuten edellä on kuvattu).

Jos tarvitset Master Application venetsialainen kipsi, taiteellinen maalaus seinät tai tuotannon apulevyt kipsistä, näet esimerkkejä tekemää työtä minulle galleriasta ja oppii hinta jaksossa Services.

Saumaton rakenne kipsi

Tekstuuri kipsi ihon alle (saumattomat)

Tekstuuri kipsi ihon alle (saumattomat)

Tekstuuri kipsi ihon alle (saumattomat)

Tekstuuri kipsi ihon alle (saumattomat)

Rakenne helpotus kipsi (saumaton)

Rakenne helpotus kipsi (saumaton)

Rakenne helpotus kipsi (saumaton)

Rakenne helpotus kipsi (saumaton)

Rakenne helpotus kipsi (saumaton)

Rakenne helpotus kipsi (saumaton)

Tekstuuri kipsi kiven alla (saumaton)

Tekstuuri kipsi kiven alla (saumaton)

Tekstuuria koriste kipsi (saumattomat)

Tekstuuria koriste kipsi (saumattomat)

Tekstuuria koriste kipsi (saumattomat)

Tekstuuria koriste kipsi (saumattomat)

Tekstuuria koriste kipsi (saumattomat)

Tavanomainen kipsi rakenne

Tekstuuri kipsi ihon alle

Tekstuuri kipsi ihon alle

Tekstuuri kipsi ihon alle

Tekstuuri kipsi ihon alle

Tekstuuri kipsi ihon alle

Tekstuuri kipsi ihon alle

Tekstuuri kipsi ihon alle

Rakenne kipsi puu

Rakenne kipsi puu

Rakenne kipsi puu

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuuri kiven alla kipsi

Tekstuurin kipsi cracelures

Rakenne kipsireliefi

Rakenne kipsireliefi

Rakenne kipsireliefi

Rakenne kipsireliefi

Rakenne kipsireliefi

Rakenne kipsireliefi

Rakenne kipsireliefi

Rakenne kipsireliefi

Rakenne kipsireliefi

tekstuuri kipsi

tekstuuri kipsi

tekstuuri kipsi

tekstuuri kipsi

tekstuuri kipsi

tekstuuri kipsi

tekstuuri kipsi

tekstuuri kipsi

Kaiken tämän sivuston materiaaleja, kuten elementit visuaalinen suunnittelu sivut ovat omaisuutta Aleksartis kopio 2013. materiaalien käyttö on sallittu vain kirjallisella suostumuksella Aleksartis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin