Kipsi kulutus 1 m2

Kulutus per 1m2 kipsi. Kulutus kipsi ja sementti

Rappaus seinät pystytään hoitamaan entistä tasainen ja siisti, ja suojella haitallisilta ympäristötekijät. Ennen työn aloittamista on tärkeää laskea oikein tarvittava määrä kuiva seos. Valmiit kipsi kovettuu veden lisäämisen jälkeen hyvin nopeasti. Siksi laskenta on oltava asianmukaisesti annosteltuina, ja volyymit sekoituksen. Kaikki tämä auttaa välttämään tarpeettomia menoja ja parantaa suorituskykyä viimeistelytyöt.

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat virtaus rappaus 1m2. Ensinnäkin, määrä vaaditaan kuiva seos riippuu sen lajista. Seinät voidaan käyttää:

 • Kipsi. Tämän tyyppisiä seoksia varten käytetään pääasiassa kohdistus seinien ja kattojen sisällä tiloissa. Kadulta ja pihan viimeistelyyn voida enää käyttää, koska he eivät siedä liian korkea ilmankosteus ja äkillisiä lämpötilan muutoksia. Yksi suosituimmista tuotemerkit tämäntyyppisen kipsi "Rotband9raquo;.
 • Sementtimäisen seokset. Näitä materiaaleja käytetään koristeluun korkea ilmankosteus tai ulkotiloihin.
 • Koriste kipsi. Levitetään tyypillisesti ohuina ja toimivat viimeistelyä.

Tämä on toinen tärkeä tekijä, joka vaikuttaa virtauksen kipsi. Viimeistelyyn seinät kokonaan tasaiseksi seokseksi tarvitsee vähemmän. Jos on poikkeamia vaaka- tai pystytasossa pinta rappaus on kohdistettava. Tietenkin tässä tapauksessa seos tarvitsee enemmän. Lisääntyvä kulutus ylitasoituslaasti ja jos seinät ovat epätasaisia: kuoppaan, suuria halkeamia, sirut jne ...

Kulutus kipsilevymarkkinoihin

Tämä on varsin edullinen seoksen tyyppi. Seinät ja katot yhtä alueen kipsi vaatii yleensä 2-3 kertaa pienempi kuin sementti. Suositeltava kerroksen paksuus käytettäessä tämä tarkoittaa -. 1 cm: n virtaus kipsi 1m2 tässä tapauksessa on noin 9 kg. Kuitenkin, jos ei ole väärinkäytöksiä seinillä, se annetaan laastin kerroksen paksuus on 0,5 cm. Tässä tapauksessa, virtaus, vastaavasti, puolitetaan.

Suosituin stukki tänään on keino "Rotband9raquo,. Valmistettu koostumukset tämän merkin kotimaisten yritysten sijoittaneet saksalaisen "Knauf9raquo;. Kipsi "Rotband9raquo;, joka virtausnopeus on 8,5 kg per 1 m 2, - välineet laadullisten ja siten varsin edullinen.

Virtaus kipsi 1m2 tässä tapauksessa olisi noin 16-18 kg. Nämä luvut ovat aivan yhtä valmiita tallentamaan varoja sekä Teollisuuden itsenäisesti. Koostumus Näiden laastarien sisältää yleensä sementtiä ja hiekkaa. Tilavuussuhde 1: 3. Näin ollen sementti tarvitsee noin 4,5 kg per m2. Jotta laastaria parempi ottaa korkealaatuisesta materiaalista, esim M400. Hiekka 1 m 2 13,5 kg tarvetta. Ennen erän se täytyy seulottua.

Joskus rappaus perusteella tehdyt sementin kanssa kalkkia lisäämällä seos. Yleensä ne on ostettu hyllyltä. Litteän pinnan sementti-kalkki kipsi on yleensä levitetään kahtena kerroksena: ennalta ruiskuttamalla ja viimeistely takki. Siksi sen kulutus on merkittävä.

Viimeistelyyn pinta-ala on 1 m 2 sellaisesta materiaalista lajit tarvitsevat keskimäärin noin 8 kg. Mutta tässä tapauksessa se riippuu koriste seoksen. Erittäin suosittu tällä hetkellä on esimerkiksi tarkoitettu pääasiassa julkisivujen tarkoittaa "Koroed9raquo;. Kipsi (sen kulutus on hieman vähemmän) ja tämän merkin erittäin korkealaatuisia. Viimeistelyyn 1 m 2 pinta kestää noin 2,5-3 kg "Koroeda9raquo; kerroksella paksuus on 1 mm.

1

Elinikä kipsi ratkaisu hyvin pieni: keskimäärin massa kovettuu 20-25 minuutissa. Siksi, erä on tehtävä niin, että tänä aikana hän oli täysin kuluneet. Tyypillisesti, stukko valmistetaan ämpärin alla vesi-pohjainen maali. Kehittää tällainen kapasiteetti (epätäydellinen) voi olla vain minuuttia 20. Dekoratiivinen kipsi (joka kulutus on hieman pienempi kuin sementti- ja), useimmat lajit myös jähmettyy melko nopeasti. Siksi sinun täytyy valmistautua sitä pienissä erissä.

Sementti kipsi ei kovettuu noin kaksi tuntia. Näin ollen, kun käytetään tällaisia ​​työkaluja kerralla valmistaa melko suuri osa (yleensä 10-15 litraa, siinä tapauksessa, että työ tehdään yksi henkilö).

Nähdä, joka kerroksen paksuuden tulisi olla pinnalla ennalta tuettu seinät on tehty, eli tarkistaa niiden poikkeama tasosta.

Tukos voidaan määrittää käyttäen hengessä vaakatasosssa. Poikkeama on mitattava muutamassa säätöpisteitä. Mikä on enemmän, sen parempi. Seuraavaksi tulokset lasketaan yhteen ja jaetaan pisteiden lukumäärä. Näin on mahdollista oppia haluttuun paksuuteen. Tietäen kipsi kulutusta kvadrantin metri, suorittavat laskutoimituksia oikea määrä materiaalia on helppoa.

Oletetaan olet selvittänyt, että este seinä on 50 mm ja poikkeama kahden pisteen 30 ja 10 mm. Kertainen tulokset 50 + 30 + 10 = 90 mm. Jakaa useissa pisteiden 90/3 = 30 mm. Että on, kerroksen paksuuden tulisi olla pienempi kuin 3 cm. Virtausnopeus 1m2 laastaria, jos se on valmistettu kipsi on, löysimme 9 kg. Näin ollen, ja kerros 3 cm se täytyy 9h3 = 27 kg. Sementti - vastaavasti 16h3 = 48 kg. Saatu numero kerrotaan kokonaispinta-ala seinät. Esimerkiksi huoneen 6x4 m 2,5 m katon korkeus alueen kaksi pitkää seinät on yhtä suuri kuin 15 + 15 = 30 m 2, kaksi lyhyttä - 10 + 10 = 20 m2. Alue on huoneen katossa - 6x4 = 24 m 2. Tuloksena on yhteensä määrä 50 + 24 = 74 m2. Että on lopettaa kaikki pinnat kipsi kipsi kerros 1 cm: n täytyy 74h9 = 666 kg. Sementti kipsi tarve: 74h16 = 1184 kg.

Todellinen kulutus on aina seosta, jossa on hieman enemmän laskentaa. Kipsi voi pudota lattialle ja pysyvät säiliössä sekoittamiseen ja välineisiin. Siksi on tarpeen hankkia varastossa materiaalia (noin 5-10%). Laastarit yleensä myydään pusseissa 30 kg. Laskettaessa määrän pyöristäminen pitäisi tehdä isossa tavalla. Eli tässä tapauksessa, kulutus kipsi on 666/30 = 22,2 varrella. Näin ollen tarvitse ostaa 23 laukku. Harkitsee marginaali - 24. sementtipohjainen tarvetta 1184/30 = 39,5, eli 40-41 pussiin.

Vähimmäispaksuus majakoiden on 6 mm. Ohuempi kerros on tehty ilman. Kipsi pinta tässä tapauksessa sujuvasti ilman läsnäoloa tietyn kokemus epätodennäköistä. Näin ollen, kun riippumaton viimeistely seinä kerros on pienempi kuin 6 mm, on harvoin tapahtuu. Ainoa poikkeus on sementti-kalkki kipsi, joka (sumuttamalla) usein leikata seinät tekniset tilat.

Jos tuhlata aikaa itsenäistä työskentelyä laskelmien et halua, voit käyttää online-laskin. Kaikki, jotka on tehtävä tässä tapauksessa - on kenttä syöttää tarvittavan määrän (pituus ja leveys seinät, kerroksen paksuus, jne.).

Kulutus kipsi: käyttömäärä per 1m2

Aikana korjaukset määritettäessä oikea määrä kipsi koska sääntöjä sen kulutus, joka riippuu kerroksen paksuudesta talletettu tukipintaan, ominaisuudet seoksen ja pinnoitemateriaalin alueella.

Vaikuttavat tekijät kulutus kipsi

Joukossa on kaksi pääasiallista luokitukset, jotka ovat on suurin vaikutus määrä suojamateriaalilla.

Laskelmissa otetaan huomioon:

Seinistä indikaattorien poikkeamat pysty- ja vaakatasossa riippuu siitä, kuinka paljon sinun tulee maksimoida tasoitus kipsi pintaan. Kaarevuus voi olla korkeintaan 2-2,5 cm -indeksi tyypillisiä rakennuksia.

tämä haitallisesti taitettu rakentamiseen ainekustannukset. Talot vanhan koulun ovat erilaisia ​​tai tasaiset seinät, tai usein väärinkäytöksiä.

Kullekin on oma kipsi -taajuus, riippuen valmistajan tai koostumusta.

lopputulos riippuu korjauksen ennen töiden määrittämisestä kulutuksen kipsi. On syytä pitää mielessä, että kipsi Se käsittää prosenttiosuuden nestettä reagoimaan supistava komponentteja. Tämä lisää seoksen osuutta.

Sillä lukutaito olisi laskettava:

 1. Pinnan rappaukseen käytetty, puhdistetaan huolellisesti pölystä.
 2. Wall proveshivajut - majakat sijaitsevat tasolla erityisen teline (yhdelle pinnalle on oltava vähintään 3).
 3. Määritellään keskeiset käsitteet. Näiden mittausten tehdään kasvoilla poikkeama - tuloksena on tarkempi, jos tällaiset kohdat ovat paremmin ja paremmin.
 4. Tuotettu mittaus tasomainen poikkeamia saadaan arvot summataan. Summa jaettuna majakoiden.

Jos otamme esimerkkinä seinän ala on 10 neliömetriä kanssa majakoita kolmessa paikassa ja poikkeamia 2, 4, 6 cm, saadaan (2 + 4 + 6): 3 = 4. Kerroksen paksuus voidaan levittää pinnan tulee olla yhtä suuri kuin 4 cm.

Käyttömäärät per neliömetri

Arvioitu kulutus kipsi seosta 1 neliömetriä ja päällysteen paksuus on 1 cm: n on jo määritelty valmistajan toimesta. Pakkauksessa kipsi Set Kulutusta kerroksen 10 mm - noin 8,5 kg, riippuen tuotemerkin materiaalin.

Laskemaan laukkuja tavanomaista täyttö 30 kg on jaettava 8,5 30 kg - 0,28. 1 m² pintapäällystys paksuus on 1 cm jättää lähes kolmasosaa pussi kipsi.

Laskenta päällysteen paksuus 2 cm:

Keskitymme eritellyt tiedot valmistajan pakkauksessa materiaalin kanssa. Jos sääntö sisältää 1-8,5 kg m2 pinnoitteen paksuus on 1 cm, 8,5 kg kerrotaan 2 ja saada virtausnopeus materiaalia, jonka paksuus on 2 cm - 17 kg.

Määrittää, kuinka paljon se pusseihin, joissa on vakio kysymys 1 pussi = 30 kg. Tätä tarkoitusta varten 17 kg jaettuna 30 ja saamme 0,57 pussi.

Laskeminen pinnoitteen paksuus on 3 cm:

Katsomme eritelmien pakkauksessa laastarilla. Virtausnopeudella 8,5 kg 1 m2 ja päällysteen paksuus on 1 cm: n on mahdollista laskea korko paksuus 3 cm. Moninkertaistaa 8,5 kg 3 ja saatiin 25,5 kg - levitysmäärä kerroksen paksuus on 3 cm, se on lähes seos pussiin.

Kun lasketaan kustannukset otettava huomioon se, että osa materiaalista menee virheille, ja itse asiassa se tarvitsi hieman.

Ehkä olet utelias oppia kuitusementtilevyjen julkisivuihin. Lue tämä artikkeli.

Laskentamenetelmä eritasoisten seosten

Käyttömäärät riipu ainoastaan ​​valmistajan ja tuotemerkin materiaalista vaan myös sen ulkonäön ja rakenteen. Laskelmissa on suositeltavaa keskittyä niiden ominaisuuksia kuten.

Koriste kipsi "kuori" Seinien:

Tässä laskentamenetelmä on erilainen, eroaa muiden lajien. Suuruus ei riipu ainoastaan ​​paksuudesta, mutta myös täyteaineiden koon. Ei ole täysin tarkka - tuloksena numero on tarpeen kerrottuna 5-10% saada oikea määrä:

 • fraktiolle 1 mm - 2,4-3 kg / m2;
 • Fraktio 2 mm - 5-6 kg / m2;
 • osa 3 mm - 7,9 kg / m2.

Paksuus työpinta on sitten 10 mm ja 30 mm.

Sementtirappaus- julkisivu rakenne "kuori":

Laasti sementti laskutus kaarnakuoriaisten käytetään pintamaali viimeistelyssä julkisivun rakennuksen. Tunnustamista hän ansaitsi, koska niiden laatuindikaattoreita - lujuuden ja kosteuden kestävyys, ja taloudellinen kulutus.

1 m2: n työpinnan rakenne "kuoppainen" olisi 3 kg seosta, jossa kerrospaksuus on 1 cm. Jos on tarpeen laskeutua suurempia määriä, kerrotaan 3 kg kerroksen paksuus mm ja halutun numeerisen arvon.

Kipsi "Rotband":

Soveltaminen ja kulutus kipsi.

Kulutus kipsilevymarkkinoihin seoksen kipsin sitoutumisen "Rotband" määritellään valmistajat ja merkintä pakkauksessa materiaalin.

Soveltamista manuaalisesti 8,5 kg kipsi pinnalle 1 m2 paksuus on 10 mm. Jos kerroksen paksuus on suurempi kuin - moninkertaistaa sen 8,5 mm kg ja saamme tarvittavan määrän.

Venetian stukki seos:

Sitä harvoin käytetään, mutta se näyttää kauniilta kiitos marmorikuvio. Kulutus per 1 m2 riippuu kerroksen paksuus:

taidot laskea oikein materiaalin - on mahdollisuus viettää sitä säästeliäästi säilyttämään aikaa ja taloudellisia resursseja.

Pätevästi. Kun shkurit kitti, kohdista seinään, älä unohda ostaa raastin pölyä "Heather Beaver." Älä hengitä pölyä, on viime vuosisadalla, vaikka hengityssuojainta keuhkojen asettuu paljon hienoa pölyä, sitten tulee terveysongelmia. Älä usko minua - google.

Kipsi "Rotband" kulutus per 1m2

Sisätilojen viimeistely usein rappaus seinät. Joskus otsikoitu materiaalia voidaan käyttää koristeellisen kerroksen, mutta se yleensä toimii pohjana tapetti tai laatta. Perinteisesti aikana tällaisen työn käytetään sementtiä tai kalkkia laastin.

Voit valmistaa itse, mutta tässä tapauksessa ei ole mitään takeita onnistumista prosessin. Kerros voi saada epätasainen, mutta jonkin ajan kuluttua ja se joskus peitetty halkeamia. Asiantuntijat suosittelevat ostamaan valmiita ratkaisuja, on parempi valita ne, jotka ovat kaupallisesti todistettu tuottajia.

Tutkittuaan välillä nykypäivän markkinoilla, voit löytää erilaisia ​​seosten kuvatun tyyppistä työtä. Kuitenkin "Rotband9raquo; - kipsi, virtausnopeus 1m2 joka mainitaan jäljempänä - on materiaali, jonka pinta voidaan tasoittaa, sekä seinät antavat koristeellinen vaikutus. Kuitenkin ennen tällainen koostumus on paremmin perehtynyt hänen kanssaan. Seuraavat tiedot avulla voit ymmärtää, mitä on kulutus kipsi.

Laasti tuottajalta "Knauf9raquo; Se on koostumus korkealaatuisia. Se erottuu korkea mittatarkkuus ja tarttuvuus. Niistä ainesosat olisi korostettava:

Kipsi "Rotband9raquo, kulutus per 1m2 joista sinun tulisi tietää ennen työn aloittamista, täydellinen tasoitus katto ja seinät tavallisesti kosteiden tilojen. Liuosta voidaan käyttää sisätilojen sovelluksissa. Tärkeimmät edut olisi korostettava:

 • monipuolisuus;
 • vähentää kulutusta;
 • muodostumisen mahdollisuus on 50 mm kerros kerrallaan;
 • erinomainen mikroilmasto luoma kipsi huone.

Seosta, jossa oli "Rotband9raquo, kulutus per 1m2 josta voi oppia lukemalla artikkeli, on korkea kyky absorboida vettä, mikä estää nestehukka kerros ja delaminointi, kun se altistetaan lämpötiloille, huokoisille alustoille. Tämän seos muodostaa paksumpi kerros kipsiä vain kaksi hakemusta.

Valmistusprosessi käyttää ympäristöystävällisiä kipsiä, mikä osoittaa, että kipsi on vaaraton. Se voi olla ratkaisu, joka voidaan käyttää koostumusta, pintojen suojaamiseen palavista aineista. Kipsi on helppokäyttöinen, se sopii noviisi Masters. Kerros ei ole tarkoitettu shpatlevanija ja on värjäykseen sopivassa. Kipsi kuivuu melko nopeasti, se voi auttaa luomaan kuvioitu.

Kipsi "Knauf Rotband" kulutus per 1m2 on 8,5 kg, joka tekee mahdolliseksi saada 36 litraa liuosta, jossa oli 30 kg säkki. Mainittu todellinen virtausnopeus kerroksen paksuus on 10 mm. On tärkeää määrittää määrän kipsiliete vältetään tarpeettomia kustannuksia. Jos tarvitaan rapattu seinä, joka pinta-ala on 10 m 2, on tarpeen määrittää paksuus keskikerroksen. Selvittää tarpeellisiin kustannuksiin tarkastaa seinään poikkeavuuksia. Jos mitään tarvetta lisätä niitä ja sitten jakaa useissa arvoja. Esimerkiksi, jos poikkeamat ovat yhtä kuin 1; 3 ja 5 cm: n lopullinen arvo on 3.

Jotta saavutetaan yhtenäinen rappaus, keskimmäinen kerros seoksen paksuuden tulisi olla 3 cm Pienin kerros on 1 cm, kun taas suurin -. 5 cm. Kun olet määritetään keskimmäinen kerros kipsiä, voidaan suorittaa laskentaa. Normit edellä mainittujen kulutus on kerrottava keskimääräinen paksuus, se saa kulutus kipsi. 8,5 kerrotaan 3, jotka mahdollistavat saada 25,5 kg per neliömetri.

Jos päätät käyttää työtä "Rotband Knauf" ja 1m2 kulutus on erittäin tärkeää määritellä. Kuitenkin se on tutkittava koko alueella. Seinät tarvitsee 255 kg. Tämä luku saadaan kertomalla 10 m 2 25,5 kg. Yleisimpiä myyntiin 30 kg: n säkkiä, joka määrittää, kuinka monta laukkua täytyy ostaa. Jos jaat 255 30, saat 8,5 säkkejä. Siitä syystä, että virtaus on aina hieman laskelma, pyöristetään seuraavaan korkeampaan numeroon. Kipsi tarve 9 säkit, tämä laskenta on merkitystä esimerkiksi edellä.

"Rotband9raquo; kulutus per 1m2 joka on mainittu edellä, on varsin erinomainen suorituskyky. Esimerkiksi, kerroksen paksuus katot voi vaihdella 5-15 mm. Suhteessa seiniin, tämä arvo voi olla välillä 5 ja 50 mm. Grit täyteaineita on 1,2 mm.

Jokaista 30 kg kuiva laasti tulee tietty määrä vettä, joka lisätään sen tilavuus 18-20 litraa. kipsi tiheys on 950 kg / m 3. Kuivattiin tehnyt viikon, mutta käyttövalmis ratkaisu olla 25 minuuttia tai vähemmän. "Rotband9raquo, kulutus per 1m2 sinun tarvitsee tietää myydään pusseihin eri määriä, joiden joukossa:

Ei ole tarpeen hankkia kipsi etukäteen, koska sen voimassaoloaika, suljetuissa astioissa on vain kuusi kuukautta.

Ennen hakemuksen kipsi "Knauf Rotband" suositeltavaa varmistaa, että pinta puhdistetaan pölystä, vahva ja kuiva. Sen pitäisi olla likaa, sekä asettuvat elementtien. Jos joudut työskentelemään betonin pintaan, niin se on tarpeen poistaa irrotusaineita.

Ennen työskentelyn aloittamista soveltamiseksi kipsi, on huolehdittava siitä, että substraatin lämpötila on yhtä suuri kuin +5 ° C tai korkeampi. Tämä arvo koskee huoneen lämpötilaan. "Rotband9raquo; kulutus per 1m2 on riittävän taloudellinen, levitetään alustalle, joka on esikäsitelty alukkeen. Tämä pätee erittäin imukykyinen pinnoille.

Seoksen valmistamiseksi, kaadetaan astiaan on tarpeen 18 litraa vettä, johon lisätään 30 kg kipsi. Sinun ei pitäisi sulkea koko tilavuuden pussin. Aloittaa master tulisi olla noin 8 kaataa muurauslastat ja sekoita syntynyttä tilavuus. Jäljellä oleva seos kaadettiin jälkeen sekoitetaan hyvin, jotta saadaan homogeeninen massa. Käyttää prosessissa voi olla sekoitin. Liuos jätettiin 5 minuutiksi ja sitten sitä sekoitettiin uudelleen. Alkamisen jälkeen Liuoksen levittämisen alustalle se ei voi lisätä kuivaan seokseen ja vettä.

Kipsi "Rotband9raquo; kulutus per 1m2 joka voidaan mainita, on melko edullinen, se olisi pintaan 20 minuuttia. Että tällä kertaa seosta riittää lakata olemasta työkykyiseksi. Jos se on tarpeen muodostaa paksumpi, ensimmäinen käsitelty kipsi kampa. Jähmettymisen jälkeen voi alkaa suihkuttaa toisen kerroksen. Tunnin kuluttua, pinta voi alkaa kohdistaa metallin kanssa lastalla. Jos aiot levitettäväksi kerros kipsi laatat, valmistelu paksuus voi olla 10 mm tai vähemmän.

Jos laasti levitetään ennen seuraavaa maalausta tai tapetointi, sitten 15 minuutin kuluttua töiden pinta kostutetaan vedellä ja korvautuu jäykkä sieni kellua. Jolloin saadaan kiiltävä pinta 3 tunnin kuluttua sen jälkeen, laitetaan seos kostuttaa Seinälaastin ja uudelleen float metalli sovittaa.

1