kinder Munat

Videoita Kinder Surprise katsella verkossa

YouTube-videoita Kinder Surprise näet tästä. Olemme laatineet valtavan kokoelman kaikki parhaat elokuvia pääsiäismunat. Nyt sinulla on mukava paikka, jossa voit katsella ilo kaikki yhdessä paikassa. Avoin Kinder yllättää meidän video.

Video Kinder Surprise lapsille voi katsella verkossa täällä venäjäksi. Nämä rullat sopivat tytöille ja pojille. Jos haluat nähdä videon sinun ei tarvitse rekisteröityä, kaikki saatavilla yksinkertaisessa tilassa. Sinun täytyy valita haluamasi video ja paina pelata.

Suklaamuna: edut ja haitat. Suklaa muna "Kinder Surprise"

Makeiset - tämä on suuri kohdella koko perheelle. Nyt kaupoissa edustaa valtavia asetettu. Kuitenkin suklaamuna on viime vuosikymmeninä on valtava menestys. Puhutaanpa mitä nämä tuotteet ovat houkuttelevat ostajia.

Ehkä jokaiselle henkilölle lause "suklaa muna" liittyy "Kinder Surprise" -merkki. Tämä on yksi suosituimmista yritysten, joka antoi monet lapset ja aikuiset ihmeelliseen maailmaan makeisia ja leluja.

Suklaamuna - suuri lahja lapselle. Lisäksi makeisia, hän saa jopa pieni lelu. Lajista riippuen sen pitäisi olla tai koota oman tai poistaa jo valmiiksi tuotteeksi. Tällaiset yllätykset ovat kehittää lasten motorisia taitoja käsien ja mielikuvitusta. Suklaa muna "Kinder9raquo; - Tämä on hyvä ratkaisu niille, jotka haluavat antaa lapsellesi paljon iloa ja kirkkaita tunteita, eikä viettää paljon rahaa ostaa.

Äskettäin kaupat olivat ensimmäinen kilpailu "Kinder". Tämä suklaa muna "Chupa Chups". Aiemmin yhtiö yritti kilpailla "Kinder" toisella tavalla: he tekivät tikkareita vuonna suuren paketin, jossa oli piilotettu pieni lelu. Kuitenkin tulokset eivät olleet erityisen vaikuttava. Siksi "Chupa Chups9raquo; ja päätimme julkaista sen suklaan muna.

Toisin kuin tavallinen "Kinder", uusi makeiset yllätys on valmistettu vain yhdenlaista suklaata - maitoa. Siitä huolimatta tämä ei ole estänyt ostajat, vanhemmat mielellään ostaa näitä ja muita tuotteita niiden lapsille. Suklaa muna "Chupa Chups" on pienempi kuin tärkein kilpailija. Tämän seurauksena se on pienempi paino ja hinta.

Tärkein kilpailu valmistajien keskuudessa lasten suklaa yllätys tapahtuu tietenkin noin leluja. Mestaruus on niille, jotka ovat nopeampia ja parempia saalis suosittuja merkkejä lasten ja luoda yllätyksiä niiden muodossa.

Kuten olemme huomanneet, suklaa muna "Kinder Surprise" sisältää pienen lelun. Mukaan monet, uusin kokoelma ei ole erityisen vaikuttava. Tämä näkyy erityisesti lapsille ja vanhemmille luvun. Koska tuolloin oli paljon mielenkiintoisia leluja: autojen joukkueet, hait, virtahepoja, hehkuva pimeydessä valettu, sammakot, pennut, tehdasvalmisteiset luvut eläimiä, jotka pystyvät liikkumaan niiden hännät, ja avasi suunsa, ikään hymyilevä lapsi, ja enemmän.

1

Jos katsomme mitä tarjoaa nyt suklaamuna kuin "yllätys", että monet vanhemmat ainakin ilmaista hämmennystä. Se, että nykyaikaiset televisiotuotannon lapsille koostuu kokonaan eri Smeshariki, kyborgeja, keijuja ja massa käsittämätön monille ihmisille sankareita. Tämän seurauksena, on "nachinku9raquo; suklaamunat ovat käytännössä lopettaneet lisätä leluja kerättävien erissä. Klassista "Kinder" ei ole niin hyvä.

Nykyään on olemassa selvä taipumus jakaa kaikkien tavaroiden, kuten ruokaa, kahteen ryhmään: "tytöt" ja "pojat". Mukaan monet vanhemmat, tämä ei ole paras valinta. Tämä on erityisen huomannut ne, jotka ovat syntyneet samassa luvun, ja nyt nostaa omia lapsia jo.

Mallisto pojat ja tytöt ovat hyvin erilaisia. Jos tarkastellaan tilannetta psykologiasta, pikku kaunottaret vaippaan tottuneet ylellistä elämää, ja tulevaisuus puolustajia Isänmaa - in sotaleikkejä ja taistelee. Hahmoja vähän värikkäitä keijuja sarjakuvia, pukeutunut chic asuja, Disney prinsessa satuja, kauhea hirviöitä nykypäivän suosituimmista lastenohjelmia. Kaikki tämä ei salli kiddies kehittyä asianmukaisesti.

Lisäksi jos hyvä tarkastella leluja, jotka juuri tuli myyntiin suklaa muna, voit nähdä, että, tai fantasia valmistajalta on ohi, vai onko se jonkinlaista "vitsi": kokoelma lelujen "suklaa" toistettiin. Tällä hetkellä myynnissä "Kinder Boys", jotka ovat piilossa haita ja Hippo. Täsmälleen samat lelut voi ostaa kaupoista 90-luvulla.

Ja mitä ihmiset ajattelevat äidit ja isät suklaamunat, jonka he turvallisesti ostaa vauva? Niinpä valtaosa vanhemmista uskoo, että ei ole mitään järkeä kuluttaa paljon rahaa makeisia, myös "Kinder" (hinta on nyt melko korkea). Kuitenkin ostaa "yllätys suklaa" on tarpeen, koska lapset ovat hyvin kiinnostuneita ja innostuneita siitä, mitä on piilotettu sisällä, nimittäin, lelu. Mutta hinta he pyytävät suklaamuna, voit ostaa vauva täyden maitosuklaata, joka ei poikkea "Kinder". Kuitenkin lapselle ei ole painava argumentti, ja hän vielä kysyy makeutta piilotettu lelu siinä. Siten suklaamuna "Kinder Surprise" tähän päivään edelleen hyvä lahja jollekin lapselle.

Aikuisina uskovat, että nykyaikaisin leluja naurunalaisiksi ja ne on valmistettu heikkolaatuisia. Esimerkiksi kommentit äidit ja isät usein nimitystä "neito" kokoelma nukkeja, prinsessoja Disney World. Heidän mukaansa ei ole juuri mitään kehon lelut, valtava, suhteeton pää samalla suuret silmät. Mikään mutta yhteisiä piirteitä sarjakuva prinsessoja ole lukuja.

Mikä se oli, vain sinä voit päättää hemmotella vauva suklaamunat vai ei. On parasta käyttää niitä palkita tai rohkaisua, sen sijaan ostaa joka kerta olet lapsen kanssa mennä kauppaan.

Workshop: Miten saada enemmän Kinder Yllätä kädet

Kuvia sivustosta: youtube.com

Lahjat ja yllätyksiä kuten lapset missä tahansa maassa ja kasvattien teille ei ole poikkeus sääntöön, ja jos se tulee Kinder-yllätys, niin varmasti. Alkuperäinen muna Suklaa sisällä on hauska lelu, mutta mitä, kai tuskin saada kunnes avaat. On kuitenkin olemassa keinoja saada selville, millaisia ​​salaperäinen aarre täynnä Kinder Surprise, ja tiedot löytyvät sivuiltamme, mutta nyt emme tiedä. Luultavasti jokainen vanhempi on nähtävissä verkossa valokuvan valtava, aivan valtava Kinder Surprise, ja ihmetteli miten tehdä Kinder Surprise kotona, ja onko tällainen kampi suinkin mahdollista. Vastaus tähän kysymykseen on myöntävä, onko tällainen lahja on täysin mahdollista, ja jopa paljon vaivaa olisi tarpeen soveltaa.

Askel askeleelta ohjeita opas kaikille: miten tehdä ison Kinder Surprise kädet

Valokuva: babyblog.ru

Todella suuri Kinder Surprise - vain ilmentymä unelma tahansa lapsi, koska se on niin suuri, saada lahja, suurempi kuin jalkapalloa. Selvittää, miten tehdä iso Kinder viisasta kokemuksen aikuisväestöstä ei ollenkaan mitään työtä, mutta vielä enemmän, kun lapsena hän oli jo ehtinyt perehtyä tähän teknologiaan, kuten pahvimassasta koska näin tehdään takin tai cockleboat jättiläinen kives.

Vastoin harhaluuloja, paperimassamainen tekniikka ei keksitty Ranskassa, jossa se oli kuitenkin heti piristyi ja alkoi tehdä suuria nukkeja, ja Kiinassa, sillä parisataa vuotta ennen ajanlaskumme. Käytettyjä laitteita ei ole luoda valmistettuja leluja paperimassamainen tehdä kauniita hattuja ja tukeva haarniska, jotka on suunniteltu suojaamaan soturi taistelussa. Kuitenkin, että ohjatun käyttää kankaita ja lakat, eikä paperia ja liimaa.

Tarvittavat laitteet ja materiaalit työtä: miten tehdä Kinder Surprise paperimassamainen

Voidakseen tehdä kaiken täydellisesti, sinun täytyy valmistautua tarvittavat materiaalit, ja sitten on joitakin valinta siitä mikä kerromme. Useimmissa tapauksissa se on parasta käyttää kudoksen tai sanomalehtipaperia varten varsinaiseen käsitöitä, mutta jos ei käsillä, on mahdollista käyttää tavanomaisia ​​arkkeja tulostimen. Kuitenkin niiden promachivaya liimaa tarpeen korjailla, mutta tämä ei ole pahinta, mitä voi tapahtua elämässä, mutta miten tehdä suuria Kinder Surprise voit kertoa kaikki ystävät ja tuttavat.

Valokuva: podelki-doma.ru

 • Riittävän suuri koko ilmapallo. Sillä ei ole väliä, mitä väriä se on, niin kauan kuin hän oli vastaavassa muodossa muna, hyvin suuri kana, ja ehkä strutsi.
 • Mikä tahansa paperi: se voi olla sanomalehden, arkit tulostimen, A4, pehmopaperin ja niin edelleen. Valmistaudu että se voi vaatia paljon.
 • Ohut kangas, jos haluat tehdä munankuori on kovempi tavallaan vahvistaa sitä.
 • Vesi on tavallista, hanasta.
 • Tulostaminen nimellä Kinder yllätys. Se voi olla värillinen tai mustavalkoinen ja valkoisia naisia, jotka voidaan värjätä erikseen.
 • Sakset, kontti pelkkää vettä, neula ja lanka ja akvarelleja, ja vielä parempi, guassi juliste, joka on joka kaupassa. Väriä hänen valoisa ja kylläinen, ja hinta on varsin kohtuullinen.

Ensimmäinen versio kaiverruksen Kinder Surprise.

Tämä toinen vaihtoehto tarra, joka on huvittavaa maalata, jos on inspiraatiota ja vapaa.

Tarvitsetko myös liimaa ja sitten on muutama vaihtoehto. Ensinnäkin, voit ottaa useimmat tavalliset PVA liimaa, se on jopa tehtävään mahdollisimman hyvin, mutta mieluiten liitä pitäisi varautua. resepti ei ole monimutkainen, ja jokainen voi kokeilla.

Liitä maissitärkkelystä tehdä kuori munat

Itse asiassa kaikki on yksinkertaisempaa, ja työstä on välttämätöntä ostaa tavallisimmat maissitärkkelykset myymälässä, jopa puolen kilogramman määrinä. Kaikki tämä riippuu siitä, kuinka iso juttu-yllätys on lopussa. Mitä suurempi tulevan lahjan koko on, sitä enemmän kulutustarvikkeita tarvitaan, eli on parempi ostaa marginaali ja varastoida sitten tiiviisti suljetussa purkissa tai pakkauksessa.

Kuva sivustosta: liveinternet.ru

Tarjoamme sinulle vähimmäismäärän tahnaa, joka prosessissa voidaan kypsää useita kertoja, tärkein asia on pitää mittasuhteet.

 • Ota yksi rkl tärkkelystä yläosaan ja sekoita se kahdella tällaisella lusikalla tavallisella vesijohtovedellä.
 • Seuraavaksi sinun täytyy laimentaa syntynyt seos, ilman kokkareita, puoli kuppi kiehuvaa vettä.
 • Laitoimme astian hitaaseen tulipaloon ja sekoita sitä varovasti, kunnes tahna tulee tuntuvasti tiheäksi.

Varovasti, mutta jatkuvasti sekoita, hieman viileä ja kaikki, kastikeherkän luomisen tahna on valmis!

Papier-mache-Kinder-yllätys: kaikille kaikille

Kun kaikki ostetut materiaalit ja liima on valmistettu tai juuri ostettu myymälästä, on aika aloittaa itse työ, joka ei ole niin vaikeaa kuin alussa saattaa olla. On syytä tietää, että sinun on ehdottomasti oltava kärsivällinen, koska on tarpeen viettää hyvää iltaa töissä. Kuitenkin se on ehdottomasti sen arvoista, mutta tarkastella vauvaa, joka itse olisi tuskin arvannut, miten tehdä kuntosalilla kotona. Pyöritämme valmiiksi valmistettua palloa haluamaasi kokoon ja sitoamme lanka. On parempi ottaa merkkijono merkkijonoon, se voidaan helposti irrottaa, kun palloa täytyy poistaa. Seuraa kokoa ja muotoa, kives on välttämättä muistuttava luonnollisesta vastineesta.

Kuva sivustosta: liveinternet.ru

Kaikki paperi, jota sinulla on, sinun on leikattava palasiksi, ja mitä pienempiä he ovat, sitä ihanteellisempia muotoja voidaan luoda. Sellaista karkeaa työtä, suurta koira-yllätys, on tarpeeksi paloja viiden tai kymmenen senttimetrin puolelta. Voimakkaasti pieniä kappaleita ei myöskään pitäisi leikata, sillä heidän kanssaan on välttämätöntä kovettua, mutta jos on mielialaa, on mahdollista kokeilla.

Kuva sivustosta: podelki-doma.ru

Jokaisen arkun upottaminen astiaan, joka on täytetty lämpimällä vedellä, kestää jonkin aikaa odottaa paperin liottamista. Paljon liotettuja ja pehmennettyjä paperiosia on yksinkertaisesti levitettävä palloon, päällekkäin toisiaan, kunnes koko pinta peitetään kokonaan paperikerroksella. Tehdä kaikki nopeasti on tarpeellista, koska itse paperilla on kyky kuivua liian nopeasti ja saattaa alkaa hiutaltaa. Tämän estämiseksi voit varovasti kastella jo liitetyt levyt ja kostuttaa ne vedellä.

Kun ensimmäinen kerros on kuivunut, sinun on annettava se seistä, noin 15-20 minuuttia. Vain tämän jälkeen voit jatkaa työskentelyä, rasvaa koko pallo tai valmistella etukäteen tahnalla lähes muinaisten kiinalaisten mestareiden reseptin mukaan tai liimaa PVA: ta. Ylhäältä sinun on liitettävä uusi kerros paperia ja varmista, että on paljon liimaa, se on tärkeää, koska hänen on imeä koko paperi.

Kuva sivustosta: podelki-doma.ru

Jos haluat vahvistaa kengän kuoren, sinun on tehtävä erityinen vahvistuskerros, joka välttämättä vahvistaa pinnan rikkoutumista. Voit tehdä tämän käyttämällä ohuiden kudosten paloja, mikä tärkeintä, että sillä on hyvä absorptiokyky. Kangasta tulisi myös varovasti varovasti pinnoittaa liimalla ja antaa kuivua muutaman minuutin ajan. Totta, ei ole tarpeen tehdä tätä, voit tehdä yhdellä paperilla.

Kuva sivustosta: podelki-doma.ru

Kankaan päälle, jos käytät sitä, levitetään uudelleen kerrosta paperia, jota seuraa kolmasosa, niin että kinder-yllätysmuna on tarpeeksi kova ja se ei onnistu niissä paikoissa, joissa sitä käsitellään käsin. Kuivaa sellainen muna, jota tarvitset ainakin ilta-aamusta, eli kahdeksasta kymmeneen tuntiin. Jos se ei kuivu tarpeeksi hyvin, se voi rikkoa, kun poistat pallon, ja tämä pilata kaiken ja on toistettava uudestaan.

Kuva sivustosta: podelki-doma.ru

Kun tuote on täysin kuiva, on tarpeen suorittaa "toiminta" pallon poistamiseksi sisemmästä syvennyksestään, joka toimisi mallisena yllätyksenä. Tätä varten merkkijono tai lanka on irrotettava, ja jos se ei toimi, vain läpäise pallo neulalla ja pidä sitä kiinni, vähitellen vapauttaa ilma siitä. Poista pallo puhalletussa muodossa reiän läpi ei ole kovin vaikeaa, se on varmasti, mutta itse reikä on sinetöitävä paperilla.

Koristelu on tärkeä: kuinka tehdä iso kaveri kuin todellinen

Kuva sivustosta: podelki-doma.ru

Kun paperimunus on täysin valmis, sen on oltava vain samanlainen kuin todellinen kind-yllätys, eli maalata se ja liittää jo kopioitu ja painettu kirjoittimeen - alkuperäinen logo. Ja se ei haittaa kuunnella hyödyllisiä neuvoja ja suosituksia, niin että kaikki osoittautui kaunein ja houkuttelevin.

Kuva sivustosta: liveinternet.ru

 • Muna voidaan maalata kokonaan valkoisella maalilla, jotta se näyttää pehmeältä ja tasaisemmalta.
 • Leikkaa kirjaimet ja tarvittaessa maalata ne kuvioon, joka on täynnä Internetiä.
 • Kaikki merkinnät on leikattava mahdollisimman tarkasti, paitsi niissä paikoissa, joissa ne koskettavat toisiaan. Joten kirjoitus tulee olemaan tasaisempi pallomaiselle pinnalle.
 • Liimaa kirjaimet paperikyseeliin varmistaen, että se on sileä, muussa tapauksessa se ei näytä siistinä.
 • Äitiys-yllätyksen munan pohja voidaan maalata punaisella maalilla, ja voit jättää sen valkoiseksi, sitten kaikki on jo valinnainen.

Kuva sivustosta: babyblog.ru

Kun kaikki on täysin valmis, on tarpeen leikata iso reikä veneen takaosassa leikkaamalla kirkon veitsi, jonka läpi improvisoitu kinder-yllätys voidaan täyttää makeisilla, leluilla ja muilla upeilla lahjoilla. Jos "kansi" sen jälkeen ei halua tarttua kiinni, liimaa se nauhaan, niin se aukeaa ja sopii ja sulkee sen takaisin. Siksi voit olla varma, ettei mikään ole monimutkaista, mutta vauvan ilo on täysin varma sinulle.

Kuvia sivustolta: youtube.com

Kiitos päällikölle. Erittäin informatiivinen, joten kaikki on kuvattu yksityiskohtaisesti, että haluan nyt käydä liikkeessä palloa, liimaa ja paperia!) Tuleen pian lahjaksi lapselle. Ehkä jopa uudenvuodenaattona!)

Kiitokset artikkelista! Vaimoni ja poikani tekivät kaiken - poikani piti pallon paljon ja vaimoni haluaa leikata jotain ja maalata paperista

1