Kiinteän polttoaineen pitkän käsiensä palamisen piiri

Ohjeet ja piirustukset kiinteiden pitkä polttavista kattiloista käsillään

Viihtyisään oleskeluun paikalliset sääolot, tehokas lämmitysjärjestelmä. Kun käytetään oikein piirustuksiin kiinteä jatkuva poltto kattilat, kädet voi tuottaa luotettavaa ja taloudellista rakentaminen. Saadaan hyvä lopputulos on alustavan tutkimuksen teknisiä ratkaisuja ja teknologioita alalla.

Laitteisto kattilan tehtaan

Määritysparametreja hankkeen

Tarkka määritelmä tätä käsitettä ei ole. Sopivat laitteet ilmestyi vastauksena kuluttajien vaatimuksiin lisätä mukavinta käytön aikana, lisätä lämmön tuotanto energiayksikköä kohti käytetty.

Suurin haitta klassisen kattiloiden on tarpeen lisätä säännöllisesti polttoaineen uuniin. Vaikeuksia syntyy, koska seuraavat tekijät:

 • korkea palamisen intensiteetin;
 • monimutkaisuus operatiivisten säätö ja ohjaus prosessin;
 • epätäydellinen käyttämällä lämpöä, joka poistetaan yhdessä savu ilmanvaihtojärjestelmän kautta.

Työn tueksi tavanomaisen kattilan on parempi olla riittävästi polttopuuta lähellä

Ongelmien ratkaisemiseksi Edellä mainittujen käyttöön erilaisia ​​ratkaisuja. Ei luoda uusia osia polttoaineen usein kasvattaa tulipesän. Tasaiseksi palamisprosessin auttaa sijoittamalla alkuun puristinlaite, annostus ilmansyöttö.

Kaavio tyypillisestä kattilan tämän luokan

Luo piirustuksia vankka pitkä polttava kattilat käsillään helpompi tutkimuksen jälkeen standardin suunnittelu:

 • Alkuasennossa puristuksen yksikkö (10) on yläasennossa.
 • Ovesta (6) panostetaan uuniin suuren erän puuta.
 • Sytytyksen jälkeen tapahtuu mekaaninen säätö asema (16) palamista.
 • Raitista ilmaa syötetään syöttökammion sisällä teleskooppinen onton tangon. Se on jakautunut tasaisesti läpi painin levy (10).
 • Happea, saadaan aikaan asteittainen palaminen, kerrokset.
 • Tuhka poistetaan päätyttyä syklin läpi pohjan ovi (13).
 • Nostaa levyn (10) siirtämiseksi yläasentoon käyttäen vinssin (2), jossa on sähkökäyttö.

Haittana tässä suunnittelussa on kyvyttömyys kirjanmerkkejä puun uuniin. Olennainen etu - nousi 24 tunnin kuluttua ja kesti yhden työkierron.

Seuraava rakenne voidaan liittää polttoaineen tarpeen. Siellä pyrolyysin tekniikkaa käytetään. On tunnusomaista se, että hapen annostelijan ja matalan intensiteetin palaminen. Kytevä lohkaista päästää polttokaasun. Se poltetaan erillisessä kammiossa.

Tämä asetus täysin hyödyntää polttoaineena. Palamistuotteiden sisältävät minimaalinen määrä hiilimustaa. Vaikea on optimaalinen säätö työ- prosesseja.

Kaasu-ja diesel yksiköt menettänyt mainitut haitat johtuen helposti annostelemiseksi vastaavien polttoaineiden. Samanlainen tulos voidaan saada käyttämällä varta vasten tiivistetty pellettejä puujätettä, siementen kuoret, muut palavat materiaalit.

Tässä suoritusmuodossa, rakeet (pelletit) kaadetaan suppiloon, josta ne syötetään uuniin ruuvin avulla. On selvää, että tämä rakenne mahdollistaa nopean kasvun ja vähentää polttoaineen toimitus tarvittaessa. Joustava muutos kattilan teho on hyödyllinen toiminnan optimoimiseksi, kun ulkoinen lämpötila, joka yhdistää muita kuluttajia. Kun rakeet eivät ole liian vaikea työskennellä kuljetuksen, varastoinnin.

Lämmönvaihtimen veden lämmitykseen

Lisäämään tehokkuutta kiehumispisteen monimutkaisia ​​rakenteita lähtösolmut. Tällaisissa malleja, jäähdytysnesteen lämpötila nousee. Samanlaisia ​​tehtäviä hoitavat onton rungon seinät.

pitkä polttava puukattiloissa kotiin. Välttämättömyys usein nakata puu on erittäin hankalaa. On kuitenkin olemassa kattilat, jotka vaativat huomiota päivittäin. Lisätietoja erillisessä julkaisussa.

Piirrokset vankka pitkä polttava kattilat käsillään

Ennen kuin etsiä sopiva tarvittavista asiakirjoista tarkemmin määritellä suunnitteluun. Edullinen on ensimmäinen järjestely kiinteän polttoaineen kattiloiden pitkä polttava, kädet on helpompi luoda.

Kaaviokuva kattilan

Lämmitykseen suhteellisen pieni omakotitalojen joiden kokonaispinta-ala on 150-250 neliömetriä. M. se riittää seuraavat koot:

Piirrokset vankka pitkä polttava kattilat käsillään

Korkeudessa hieman yli 1,5 metriä ja leveys noin 40 cm ei ole vaikea löytää sopiva paikka asennuksen. Mutta meidän on otettava huomioon tarve luoda teknologian kulkee huoltoon. Tarvitset vapaata tilaa päälle asennukseen vinssi ja muut laitteet.

Projektin dokumentaatio voidaan luoda standardien

Toteuttaa yksityisten hankkeiden ei välttämättä noudata kansallisia standardeja. Mutta enemmän kuin saada piirustukset kiinteän polttoaineen kattiloiden pitkä polttava kätensä, sitä helpompi on poistaa virheitä alkuvaiheessa.

Kiinnittää huomiota! Älä unohda, että sarja piirustuksia, joiden mitat on täydennettävä luettelo kohteista, jotka on hankittava erikseen. Sisällytä osien tuotanto tehdas, työkalut, tarvikkeet ja materiaalit, rakentamisen käsineet ja muut henkilökohtaiset suojaimet.

Kun poistat useita ruoste ennen maalausta saattavat tarvita hengityssuojainta

Tuotanto kiinteä kattilan jatkuvan polttaminen: Toiminta algoritmi arvostelut

Ennen työn aloittamista tutkia lausuntoja ja neuvoja todellisia käyttäjiä. Osoituksena niiden vastaukset, laitteet tämäntyyppiset asianmukaisen täytäntöönpanon tekniikka on mahdollista tehdä itse.

Luoda täydellinen ulkoasun vaikeaa, mutta sitä ei vaadita kattilahuoneen omakotitalon

Suunnitella logon ilman turhia vaikeuksia kätevä valmiita tuotteita tarvittavat parametrit. Sopivia metalliputken 350 mm, 1,5 metriä korkea, joiden seinämän paksuus on vähintään 3 mm. Tietysti meidän on tehtävä tarvittavat muutokset joitakin muita ulottuvuuksia.

Leikkaamiseen laatu työkappaleiden voi viitata siihen erikoistunut yritys

Tämän leikattua hitsattujen teräslevystä pohja. Älä unohda jalat. Niiden tulee kestää ilman vaurioita raskaan rakenteen. Joidenkin tulo ja lähtö putkisegmentit sopivat reiät sopivat mitat. Vahvistaminen ja kiinnitys kiinnitykset tuottaa kanavan segmenttien.

Kalkinpoisto kanssa hitsit virranmuuntajia

Valmiin konstrukti puhdistettiin. Suojata korroosiota vastaan ​​ja hyvä esteettinen ominaisuuksia sen maaperän pintakerrosten metalli ja maali. Käyttäen tämän tyyppisiä pinnoitteita, jotka ovat vastustuskykyisiä korkeita lämpötiloja. Asennuksen jälkeen vinssin ja muille lisälaitteille, tarkista toiminta kaikkien mekanismien ja toimilaitteet. Kattila on yhdistetty ilmanvaihtojärjestelmien, vesi ja lämmitys savukaasujen, sähköverkon 220 V Suorita koeajo ja oikea puutteita

Katkaisija on valittu vastaavan sähkölaitteiden

Kiinteän polttoaineen kattila pitkä polttava omiin käsiinsä: video opetusta ja johtopäätökset

Valmistukseen tiettyjen monimutkaisten rakenteiden meidän etukäteen varustaa myös omassa työpajassa. Meidän täytyy oppia työskentelemään hitsausvarusteineen, ostaa erityisiä työkaluja ja tarvikkeita. Jos hän ei tullut kätevä tulevaisuudessa, siihen liittyvät kustannukset olisi otettava laskettaessa kokonaiskustannuksista.

Luo oikea kattilan pitkä polttava kädet apua materiaaleja tässä artikkelissa, dataa piirustuksista ja videoita. Mutta oikein arvioida tarvetta tarkistaa, kuinka paljon se maksaa suorittamisesta vastaavan tilauksen avulla ammattilaisia.

Tehtaan tuotteet voivat olla kalliimpia, mutta ne tarjoavat muodollisia takeita

Tuotanto jatkuvan palamisen kätensä kattila (video)

Saatat myös olla kiinnostunut:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

 • Sivukartta
 • Kysy asiantuntijalta
 • Ehdot ja tekijänoikeus
 • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

Miten tehdä omin käsin on vankka pitkä polttava kattila: Piirrokset

Joskus on suositeltavaa tehdä käsillään on vankka pitkä polttava kattila: sekä kaaviot ovat vapaasti käytettävissä. Kyky käsitellä työkalun ja taitavat kädet ovat hyvä palvelu rakentamisessa oman talon tai huvilan. On aina tarpeen rakentaa minkä tahansa rakenteen omasta. Loppujen lopuksi se vähentää huomattavasti kustannuksia tahansa hanke. Mitään poikkeusta ja lämmityslaitteita. Ennen vanhaan ihmiset palkata liesi päättäjä munivia tiili uuneja. Tänään suosituin terästä Kattilat kiinteä jatkuva polttaminen.

Kiinteät pitkä polttava kattila on täysin mahdollista tehdä se itse

Toimintaperiaate kiinteän polttoaineen kattilat ja niiden laite

Kiinteiden fossiilisten on vanhin energianlähde ihmiskunnan. Luovuta kokonaan, vaikka nykymaailmassa on mahdotonta. Erityisesti siksi paitsi polttopuun ja hiilen nykyään on olemassa monia muita tyyppisiä palavia kiintoaineita:

 • Briketit turpeen - kuivattua ja painetaan turve vapauttaa paljon lämpöä, kun sitä poltetaan;
 • briketit jätepuuta tuotanto - pakattu sahanpuru, sirut ja kuori;
 • koivu hiili - sama kuin grilli;
 • kierrätettyä jätekuormalta;
 • lämmitys- pelletit - matala polttoaine, joka saadaan puristamalla sahajauhoa. Voidaan syöttää automaattisesti;
 • tavanomainen kuiva sahanpurua.

Erilaisia ​​suoritusmuotoja materiaaleja käytettäväksi kiinteän polttoaineen kattiloiden

On selvää, että kaikki polttoaine saadaan kierrätystä erilaisten jätteiden, joka ratkaisee ongelman, hävittäminen yritysten ja on linjassa "vihreä" talous.

Vinkki! Kaikkein polttoaineesta edellä luetellut ovat sahanpurua. Jos aiot käyttää niitä lämmitykseen - varmista, että heillä on kosteuspitoisuus alle 20%. Suorituskyky tämä vaihtoehto ei salli tuottaa Pyrolyysikaasu, koska suurin osa lämpöenergiasta polttoaineen menee kuivana.

Koska ihmisen toiminnan seurauksena syntyy valtava määrä jätettä, joka voidaan muuntaa korkean energian polttoainetta, joka johti ilmestyminen markkinoille lämmityskattiloiden päälle kiinteän polttoaineen jatkuvan polttamisen. Toisin kuin tavanomaiset uunit, nämä yksiköt eivät toimi palaminen polttoaineen ja sen katkaisua kuumentamalla. Työkammiossa kattiloiden polttaa kiinteän polttoaineen kaasumaiset tuotteet hajoamisen. Tämä järjestelmä toimii on monta kertaa tehokkaampi kuin perinteiset fossiilisten polttoaineiden polttaminen. Pyrolyysikaasun, antaa suuren määrän energiaa.

Toimintaperiaate jatkuvan palamisen hiiltä polttavan kattilan

Laite on kaasuttimen asennus ei ole kovin monimutkainen. Voit jopa rakentaa oman kädet on vankka pitkä polttava kattila. Piirustus yksinkertaisin versio on seuraava:

 • sylinterimäinen suljettu säiliö, jossa on luukku tankkauksen, tuhka-kuoppaan ja reiän asentaa savupiippuun;
 • säiliön sisällä on ilmaa jakelija, joka luo kierre pyrolyysikaasun. Se on kiinnitetty liikkuvaan teleskooppiputki. Kaikki tämä rakenne, joka on samanlainen kuin mäntä painaa päälle polttoaineen. Kaasun palaminen tapahtuu männän yläpuolella, ja polttoaineen smoldering alla;
 • upotetun lämmönsiirtimen ylemmässä kammiossa, jossa maksimilämpötila on saavutettu.

Hidas hajoaminen kiinteän polttoaineen tapahtuu alemmassa kammiossa. Tämä saavutetaan säätämällä ilmansyötön tuhkaluukku. Palovammat voimakkaasti kehittynyt kaasu ylemmässä kammiossa ja lämmittää lämmönsiirtoaineen.

Ajo omakotitalon lämmitysjärjestelmän kiinteää polttoainetta käyttävien kattiloiden

Vinkki! Ei ole välttämätöntä käyttää yksinkertaisin Suunnittelu valmistus kattila, joka lämmittää talon säännöllisesti. Voit tehdä tämän, joko ostaa valmiin tuotteen, tai tehdä enemmän kehittyneempiä ja luotettava vaihtoehto.

Kattiloiden kiinteiden polttoaineiden poltosta voidaan pidentää välttämätöntä yksityiskodeissa, liikerakennuksiin, autotallit, kasvihuoneet. Ne ovat hyödyllisiä erityisesti jos sillä on suuri puunjalostusteollisuudelle sekä jätteen näille yrityksille annetaan käytännössä ilmaiseksi. Me tarvitsemme näitä yksiköitä ja alueilla, joilla on säännöllisesti puutetta kaasutoimitusten. Tällaisia ​​järjestelmiä on monia etuja, mutta on yksi varjopuolena - erittäin suuret kustannukset. Siksi tänään oikeastaan ​​valmistaa omin käsin Kattilat pitkä polttava. Piirustuksia tämän voit käyttää vaihtelevalla monimutkaisuus. Se riippuu taitotaso.

Veden lämmitys omakotitalot omin käsin, piiritekniikan. Etunsa ja haittansa. Eroa luonnollisen ja pakotetun kierto.

Miten saada käsiinsä pitkän kiinteän polttoaineen kattilan: sekä kaaviot

Ennen kuin aloitamme tuotannon kattilan, on tarpeen määrittää sen rakenne. Sen Valinta riippuu kohdelaitteen. Jos se on tarkoitettu lämmitykseen pieni kodinhoitohuone, autotalli, tai talo, niin tee se vedessä piiri ei ole tarpeen. Lämmitys huoneen tapahtuu suoraan pinnasta kattilan, konvektion ja ilmaa huoneeseen, sekä uunin. pakko ilmaa puhaltaa yksikkö tuulettimen voidaan järjestää tehokkaammin. Kun läsnä on nestemäisen lämmitysjärjestelmän huoneessa, on tarpeen saada aikaan laite kattilassa piirin muodossa putken kela tai muuhun vastaavaan rakenteeseen.

Johdotus kiinteän polttoaineen kattilan lämmitysjärjestelmään

Valinta riippuu kiinteiden polttoaineiden, jota on käytettävä. Kuumentamalla tavanomaista puuta edellyttää lisääntynyttä tulipesän tilavuutta, ja käyttää pieniä pellettejä voidaan järjestää erityinen säiliö, josta rakeinen polttoaine syötetään kattilaan automaattisesti. Valmistukseen kiinteän polttoaineen kattilan jatkuva polttava kätensä, piirustus voi kestää ja monipuolinen. Se soveltuu mitä tahansa kiinteän polttoaineen.

Piirustus pitkä kiinteän polttoaineen kattilan kW 25/30/40

Vähitellen kertoa, miten ja mistä osista voidaan tehdä lämmityskattila kiinteiden polttoaineiden jatkuvaa kirvelyä ehdotettu järjestelmä:

 • valmistella paikka, jossa seuraava kokoonpano asennetaan. Millä perusteella hän seisoisi, olisi sujuvaa, kestävä, kova ja tulenkestävät. Se sopii parhaiten tähän tarkoitukseen betoniperustalle tai paksua valurautaa tai teräslevyä. Seinät täytyy verhoilla samaa tulenkestävää materiaalia, jos ne ovat puisia;
 • Keräämme kaiken tarvittavan materiaalin ja työkalut: mistä tarvitsemme koneen Kaarihitsauslaitteet, Bulgarian ja rulettia. Materiaaleista: 4 mm teräslevystä; 300 - mm teräsputkea seinät 3 mm, samoin kuin muiden putkien 60 ja 100 mm: n halkaisija;

 • tuottaa kiinteän polttoaineen jatkuva palaminen tarvitaan suuri 300 - mm leikattu pala putki 1 m pitkä ja se voi jonkin verran vähemmän, jos se on tarpeen ;.
 • teräslevyn leikattu pois pohjasta putken halkaisija ja sen hitsit, jotka tarjoavat jalat kanavan pituus 10 cm;
 • Ilma jakelija suorittaa ympyrän teräslevystä, joiden halkaisija on 20 mm pienempi kuin putken. Alaosassa ympyrän juoksupyörän hitsattu alue, joiden koko on 50 mm hyllyt. Voit käyttää kanavaa ja samankokoisia;
 • ylhäältä keskellä jakelijan saumat 60 - mm putkeen, jonka on oltava edellä kattilan. Keskellä jakelijan levy leikata reikä putken läpi, niin että oli pass-tunnelin läpi. Sitä tarvitaan tuloilman. Yläosassa putken leikataan läppä, jolloin säätö tuloilman;

Kaavamainen kattilan kuva laite kiinteän polttoaineen

 • alimmassa osassa kattilan valmistuksen pieni ovi, joka on varustettu salpa ja saranat, mikä tuhkalaatikko helppo tuhkanpoisto. Päälle kattilan leikata reikä savupiippu ja hitsien sijasta 100 - mm putkea. Aluksi se on pienessä kulmassa sivulle ja jopa 40 cm, ja sitten pystysuoraan ylöspäin. Kulkua savupiipun katon läpi avaruuden on suojattava sääntöjä paloturvallisuutta;
 • loppuun rakentaminen lämmityskattilan kiinteiden polttoaineiden pitkään palava valmistaja yläkansi. Sen keskellä on avaamisen ilman virranjakajan putki. Seiniin kattilan pitää olla hyvin tiheä, että se on esteenä ilman pääsy.

Mittapiirustuksessa luoda kiinteän polttoaineen kattilan käsillään

Vinkki! Sytyttää, tehty omin käsin, kiinteän polttoaineen kattilan jatkuvan palamisen piirustus, joka esitettiin edellä, on välttämätöntä: irrota kansi ja nosta säädin täyttää ääriään myöten polttoaineen kattila ja kaada se syttyvä neste, laittaa kaiken paikoilleen ja heittää palava soihtu säätöputken. Kun leimahtaa polttoaineen, vähentää ilmavirran minimiin, niin että se on vasta alkamassa smolder. Sen jälkeen se välähtää pyrolyysikaasun ja kattila käynnistyy.

Kuten tein pitkän kiinteän polttava kattila: arvioita ja suosituksia

"Työskentelen sahalla. Aikaisempi Ajoin kotiin solmua ja leikkokukka kärryt. Opin kattilan palamisen kiinteän pitkä, arvostettu vastauksia ja päätti tehdä. Se tapahtui. Nyt puuta menee kolme kertaa vähemmän, ja lämpöä niin paljon. "

Aleksandr Nikolaev, Syktyvkar

"Näin ystävältä autotallissa ihme kattilan. Auto meillä oli korjattu aamulla. Hän, kuten puuta se laittaa paljon iltaan asti eikä kosketa. En voinut ymmärtää, kunnes hän kertoi minulle ei selittänyt koko järjestelmän. Tässäkin asetan noin yrittää laittaa itseni autotallissa. Ystäväni sanoi, antaa piirustuksia. "

Nikolai Platonov, Surgut

Erot tavanomaisten lämmityskattiloiden ja pyrolyysi

"Jos päätät tehdä, esimerkiksi hänen dacha kattilan palamisen kiinteän pitkä, selostuksia joista löytyi verkosta, tehdä kaikki selväksi järjestelmän noudattaen kaikkia turvallisuusmääräyksiä. Ja katso, minulla on naapuri paloi mökki, kun kattila on täynnä reikiä asetettu. "

Andrey Shirshov, Tjumen

lämmityslaite edellä kuvatut palvelevat sinua uskollisesti, säästää energiaa. Älä kuitenkaan unohda tehdä kaikkea tehokkaasti poikkeamatta piiri.

Kiinteän polttoaineen kattila pitkä polttava omin käsin (video)

pitkä polttava puukattiloissa käsillään, 24 h

pitkä polttava puukattiloissa kotiin: laitteen ja versiot

Pitkän kiinteän polttoaineen polttamiseksi kattilat, joiden vesikierto Kotelo

Pyrolyysi pitkä polttavista kattiloista, jossa on vesikierto

Miten tehdä omin käsin liedellä työskentely ulos romun

Katsaus uunit kotiin pitkään puun poltto

Kiinteän polttoaineen kattila pitkä polttava omiin käsiinsä

Kiinteän polttoaineen kattilat ovat kaikkein taloudellisin tapa lämmittää tahansa huoneeseen. Polttoaineen saatavuus, riippumattomuus energiajärjestelmän, helppokäyttöisyys - kaikki tämä aiheuttaa valtavan suosion keskuudessa kattilat. Valitettavasti kaikki eivät voi ostaa todella laadukkaita laitteita, niin monet heistä etsivät miten tehdä kiinteän polttoaineen kattilan pitkä polttava kädet - piirustukset, kaaviot, selityksiä ja vastauksia. Tässä artikkelissa opit mitä periaatteita lämmityslaitteet teoksia, mitkä ovat erityisen rakenteita ja niiden myöhempää toimintaa.

Kaikki olemassa olevat kiinteän polttoaineen kattilat voidaan jakaa 3 ryhmään:

On olemassa useita muita luokittelijoita, mutta periaate on polttoaineen polttamiseksi on valintaa määräävä kattilan.

Kattiloissa Tämän tyyppiset polttoaine palaa hitaasti pienellä pääsyn ilmaan, mikä lisää polttoaineen määrä kaasua ja palaminen on käynnistetty uudelleen kattilan hyötysuhde nostetaan 85-90%. Vaikka jotkut uskovat, että tehdä omia kattila, joten se on hyvin vaikeaa, kerromme, ja mikä tärkeintä, näyttää, miten tehdä sääntö pyrolyyskattilat Kiinteän polttoaineen kattila pitkä polttava omin käsin (katso jäljempänä kuva).

Kuva 1 Kaavio pyrolyysin kattilan laitteita puun

Rakenteellisesti, se on standardi puuhella, jossa johtuen pienemmästä koosta palotilan polttoaineen palaa hieman hitaammin. Pääsääntöisesti nämä kattilat mieluummin tehdä omia. Saat tietoa siitä, miten tämän klassisen kone, opit myös tässä artikkelissa.

Kuva 2 perinteisessä järjestelmässä pitkä polttava kattila

Suunnittelu tällaisissa kattiloissa on merkittävä ei ainoastaan ​​valmistaa ongelmitta vaan myös mahdollisuus liittää toisen piiristä tuottamaan kuumaa vettä samanaikaisesti kuumentaen.

Tämä on tehokkain kattilat, joiden tehokkuutta lähestyy 95%. Tärkein etu on täysin automaattinen prosessi, jossa rakeet ladataan suppiloon läpi ruuvisyöttimen kaadetaan palotilaan. Monimutkaisesta ja automaation tehdä siitä riippumattoman tuotannon vaikeaksi.

Kuva 3 Ajo kiinteän polttoaineen kattilan automaattisella rehupellettien

Tähän mennessä kiinteän polttoaineen Venäjän markkinoilla on esitetty laaja valikoima. Ne ovat:

 • puu sekä euroa (pakattu sahanpuru havu- lehti-)
 • biopellety pelletit (pakattu sahanpuru, turve, maatalouden jätteistä, jne.);
 • hiili - kaikki tyypit ja fraktiot hiilen ja antrasiitti;
 • jätepuun ja maataloustuotannon.

Lämmitysjärjestelmään oli elinkelpoinen, on suositeltavaa hankkia tai tuottaa yleisen kattilan, joka voi toimia millä tahansa polttoainetta. Jos päätät ostaa laitteen, kiinnitä huomiota yhdistelmä lämmityskattiloiden, jotka kulkevat vaihtoehtoisilla polttoaineilla, ja siirtyminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Tämä voi sisältää seuraavat vaihtoehdot:

 • sähköinen combo;
 • kiinteät combo;
 • universaali käyttää mitä tahansa yhdistelmää polttoainetta.

Toimintaperiaate kattilan on suhteellisen yksinkertainen - pohja vedetään kylmä ilma kulkee kammion seinämän läpi, sitä lämmitetään, nousee ylöspäin ja lämmittää huoneeseen.

Valokuva 4 tapauksessa kattilan romun

Pitkä polttavista kattiloista, toisin kuin perinteiset ilman pääsyä tulisi rajoittaa mahdollisimman paljon. Lisäämiseksi kestoa palamista ja vähentää vapaan tilan palotilaan, polttoaine on ladattu mahdollisimman paljon ja tiheämpi.

Materiaalit ja työkalut:

 • putki 0,3-0,5 cm;
 • metallilevy 0,5-0,8 mm;
 • metalli kulmat;
 • varusteet;
 • 25 cm: n halkaisija putken (voidaan käyttää tyhjän kaasupullon);
 • hitsauskone ja elektrodit;
 • Bulgaria;
 1. Rakentaa ilman pääsy ohjain. Tätä varten, putki on hitsattu suuri pultti. Lisäksi paloitella mylly ympyrän halkaisija putken reuna tekee reiän, niin että pultti on löysästi sovitettu kannen ja yhdistää tavanomaisella mutterin. Tämä alue mahdollistaa edelleen valvoa määrä tulo- ja vastaavasti intensiteetti palamisen.

 1. Samalla putken hiomakoneen leikata pieni vaakasuora aukkoja - näiden reikien läpi ilma virtaa uuniin.
 2. Leikkaamalla metallilevystä hiomakoneen ympyrä, jonka halkaisija on 0,5-1 cm pienempi halkaisija uunissa. Roundabout keskellä tehdä reikä, johon lisätään putkeen, jossa on tulppa. Hitsattu sen 200-300 mm päästä.

 1. Ruoanlaitto kattilan rungosta. Jos käytetään emäksenä kaasu, se on tarpeen poistaa yläosaan nosturin kun sylinterimäisen putken Ø 25 cm, sen pohja tiiviisti hautua.
 1. Valmistus savupiippu. Yläosassa sylinterin, poikkeamatta reunat 10 cm, leikataan hiomakone ympyrä Ø 100 mm ja paksuseinäinen hitsattu putki.

 1. Asennus ilman syöttöputken, joka on uunin pohjalle putken leikkaamalla reikä ja aseta putkeen siten, että tuhka kuoppa ylittävät elin kattilan. Pakollinen etsi se alla savukaasujen antaa hyvän ilmankierron järjestelmässä.
 1. Lämmön tuotantoon kuluttavat näytön. Tehdä tämän, levystä 10 mm leikattiin ympyrän Ø 20-22 cm. On käyttää näyttö oli kätevä, se voidaan hitsata kahva, joka on sopiva liitos.

 1. Tuotanto konvektio kotelo. Metallilevyn tehdä sylinterin halkaisija 5-7 cm suurempi kuin halkaisija uunissa. Hitsattu kiinnitysalustan uuni ja konvektio. Kattila on melkein valmis.

 1. Jolloin ylempi kansi kattilan. Jos käytetty kaasu, kuten kansi työntyy yläpuolella leikattu osa. Jos kattila on valmistettu arkki sen leikataan ympyrän halkaisija on sama käytön helpottamiseksi se on hitsattu kahvan venttiilin.

Jotta optimaalista ilmavirtausta varten, on suositeltavaa hitsata jalkojen tai tukea kattilan pohjalle materiaalina metalli kulmia tai kanava voi toimia korkeus 25-30 cm ..

Toimintaperiaate on näin pitkä polttava kattila näet tästä:

Video 1 toimintaperiaate kattilan mallin "Slobozhanka9quot;

Video pitkiä polttava kattila 2

Valmistuksessa kattilan, pitää mielessä, että vastuu turvallisen toiminnan kattilan on enemmän, on totta. Sen valmistamiseksi täytyy käyttää paksuseinäisiä terästä tulenkestävän, ei vähemmän kuin 5 mm. Paksumpi teräs, sitä hitaammin lämmitetty kehon ja säilyttää lämpöä pidempään.

Perustavanlaatuinen ero tavanomaista pyrolyysiä, yksikkö on läsnä 2 polttokammiossa, jossa polttoaine poltetaan ensimmäisessä ja toisessa - palavan kaasun tuotannosta. Näiden asennettujen kameroiden arina, jonka kautta ilma kiertää.

Ei suositella arina kuuroja, se sopii parhaiten sen valmistuksen varusteet.

Periaate tällaisen jäähdytysaineen kattilan läpi on esitetty kuviossa

Valokuva 5 jäähdytysnesteen kiinteän polttoaineen kattilan järjestelmä

Valmistukseen pyrolyysin kattila tarvitsee seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • levy 4 mm;
 • putket 2 mm;
 • hitsauskone ja elektrodit;
 • plifovalnye piireissä;
 • Bulgaria;
 • pora;
 • nauhat, liittimet ja kulmat.

6 Kuva Piirustus kaavio pyrolyysin kattilan

Miten oikein ja missä järjestyksessä keräämiseksi pyrolyysin kattila löytyy videon.

3 Video-tuotto ja testaus kiinteän polttoaineen kattilat 15-25 kW

Kiinteän polttoaineen kattila pitkä polttava voidaan tehdä käsin. Voit tehdä tämän sinun tulee piirustuksia, materiaalit, tarkat laskelmat ja kärsivällisyyttä. Tämän seurauksena saat energiatehokkaaseen ja edullisia ylläpitää lämmitysjärjestelmä, joka toimii moitteettomasti vuosikymmeniä.

Teen pitkä polttava kattila käsillään, katsoin videon, löysi piirustuksia. Mutta on kysymys - kattilan sisällä on oltava teräksestä? kuumuutta kestävästä teräksestä tarvitaan?

Ja Piirsin kattilan piirustuksista pitkä polttava kätensä))) näyttivät eri versioita itse maalattu. Mikään monimutkainen siitä ei ollut - jos tiedät mitä se on. Tärkeintä on varmistaa tiiviys välttämään savun talossa - ja mäntä, ja kansi on kokoa täsmällisesti. Silloin he sopivat tiukasti, eikä savu on kauheaa! No, putki savupiippu tehdä pidemmän - noin neljä metriä, ja se on parempi, jos enemmän! Joten, jotta vaakasuorat osat savupiipun.

Carl, olen samaa mieltä, jolloin ylempi palaminen kattilassa käsillään, on tärkeää ymmärtää laitteiden toiminnan lämmitykseen, mutta piirustukset ovat tärkeitä. Jos ne eivät siirrä, mikään se ei käänny. Aluksi ajattelin, että se oli ja niin se tulee tehdä joitakin - mekaanikko kokemusta, mutta se osoittautui, että kaikki niin yksinkertaista! Tulos oli joitakin keskeneräisiä robotti scifi elokuva))) Minun piti tehdä se uudestaan. Joten piirustus Juuri tärkeintä koko rakentamisen - jos se on oikein laadittu, ja eheys, ja kaltevuus putken - kaikki otetaan huomioon!

Ei, no katsoin, piirustuksia, sellainen tajunnut miten tehdä omin käsin kiinteän polttoaineen kattiloiden pitkä polttava. Tässä on vain sanoa, kuinka paljon se polttaa? Ja kaikkialla erilaisia ​​tietoja!

Haluan tehdä kiinteän polttoaineen kattilan käsillään. Katsottu valokuvia, piirustuksia, opiskeli eri järjestelmien. Kun törmäsin mielenkiintoisen kuvan - pohja oli ikään turbiinin jonkinlaista, mutta artikkeli sanaakaan. Se on tavallaan erityinen malli? Älä kerro minulle, että se on kattilan, sillä se tapahtuu?

Ja jos teet pitkän polttava kattila on täysin käsissä - miten se on turvallista? Ei räjähtää? Palo ei tehdä, kun ei seurata häntä?

Tutustu huolellisesti piirustukset ja toimintaperiaate. Kanssa peloissaan häntä räjähtää? Ei ole mitään räjähtävää. Jos se on tehty oikein, se on turvallista. Jotta voitaisiin palo ei ollut - ei ole tarpeen laittaa se palavien aineiden lähellä. No, oikea järjestely savupiippu on kiinnitettävä huomiota - mutta se on perinteisessä tulipesässä, kattila tai muita huolenaiheita.

Phoenix Sirius räjähdys. In potstil tilassa minä nopeutettiin 4 litraa tunnissa. SS oli linnoitus.

 • 01.17.2018 »Moonshine Phoenix - Ihmiset, unelma, tyylikäs, mekaniikka ja muut

  I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin