Kierry johdot oikein

Miten saada twist johdot?

Mikä on vaara tällaisen yhteyden?

Curl - tämä on kaikkein vaarallisin tapa yhdistää johdot, koska Tässä tapauksessa kontakti kahden tai useamman johtimen riippuu ainoastaan ​​työn laadusta. Jos olet hieman koukussa johdot läpi aikaa rentoutua, ja siinä paikassa, josta sitoutuminen heikko kontakti. Tämä ongelma vyöhyke suurilla virtakuormitukset jatkuvasti lämmittää, eristyksen alkaa sulaa ja saatua oikosulun voi esiintyä, puhumattakaan tulipalon ja sähköiskun ihmisen vaurioita.

Ei ihme SAE määräyksiä ehdottomasti kiellettyä käyttää tätä menetelmää sähkötyöt. Tästä huolimatta suurin osa sähkömiehet, ja jopa kokeneet, käyttää tätä tapaa jokapäiväisessä korjaukset.

On huomattava, että jos oikein lankojen kiertäminen yhteen, huolellisesti eristää riisuttu alueella, ei ole ongelma. Lisäksi kerrattu ytimet voi kestää vuosikymmeniä, jos ajatellaan, että se on menetelmä, jota käytetään useimmissa vanhoissa taloissa ja huoneistoissa.

Joten, miten oikea kierre johtoja? Tämä on se, mitä olemme nyt ja niin jutellaan!

Ensimmäinen harkita yksinkertaisimmassa suoritusmuodossa, kun se on välttämätöntä tiivistää kahden sydänjohtimen yhdestä ja samasta metallista (esim., Kupari).

Teknologia on seuraava:

 1. Puhdista läpikotaisin kahdella suonet eristeen noin 4-5 cm. Tätä voidaan myös käyttää erityistä työkalua poistamiseksi eristyksen.
 2. Pyyhi alttiina yhteyksiä kastetulla kankaalla asetonissa (rasva).
 3. Hiomapaperilla me siivota päät metallinvärinen.
 4. Risteytys johtimen ja yksi ytimien varovasti ruuvattu toinen pihdeillä. Monta kierrosta sinun täytyy tehdä vähintään viisi.
 5. Toisessa huijata samanlaista menetelmää 5-7 kierrosta.
 6. Eristä valmis kierre sähköteipillä. On myös suositeltavaa käyttää kutistesukka - letku, joka suojaa paljaat ympäristöalalla.

Kuten näette, ei mitään monimutkaista. Erikoisuus on se, että on tarpeen paljain johtimia ei ole pienempi kuin 5 cm, ja kierrä pihdit oli ehjä ja luotettavan kontaktin.

Haluan myös antaa pari vinkkiä noin vaikeassa tilanteessa, kun on tarpeen tehdä kiertämällä vankka ja johtimet. Tässä tapauksessa, ensimmäinen toista vaihe "1" ja "2" yllä olevien ohjeiden mukaan. Seuraavaksi ristitulo ja huolellinen monisäkeisestä Lankakäämitty yhden ytimen keskellä (2,5 cm: n päähän). Kun kaikki kelat on käämitty ovat vapaa pää kerrattu johdin on taivuttaa kohti pihtien kääntyy, kuten on esitetty alla olevassa kuvassa. Sen jälkeen, kun tässä yhteydessä on eristetty ja sopii kytkentärasian. Muuten, samalla tavalla voit tehdä hyvä kierre kahden johtimet.

On välttämätöntä kiinnittää huomiota siihen, että tehdä kiertymistä alumiini ja kupari ei suositella kokenut sähkömiehet, puhumattakaan GOST standardit. Tämä johtuu siitä, että eri vastus metallien, ja siitä, että reaktio hapetetun kuparin ja alumiinin, joka merkittävästi huonontaa sähköisen kontaktin. Toinen haittapuoli on, että kierre on eri metalleja (fyysiset ominaisuudet) ovat: kova ja pehmeä, mikä myös huonontaa yhteyttä.

Nämä ovat järjestelmiä voit käyttää kiertämällä lankoja kädet:

Suosittelee myös, että katsoa videon visuaaliset ohjeet:

Kiinnostava laite avulla voit nopeasti toteuttaa bond:

Hyödyllisiä vinkkejä ammattilaisilta

Jotta kierre johdot luotettavia, kestäviä ja turvallisia, mikä tärkeintä, suosittelemme ottamaan huomioon seuraavat suositukset:

 1. Lisäksi kierretty yhteydet voidaan kytkeä myöhemmin hitsaamalla tai juottamalla, mikä tekee kosketuksen turvalliseksi ja särkymätön. Muuten juotos on paras käytetty, jos molemmat johtimet suuri poikkileikkaus.
 2. Nykyaikaiset WAGO terminaalit voidaan käyttää paljon tehokkaammin, paitsi liittymisprosessi on nopeampi. On myös huomattava, että vagami voidaan liittää ei ainoastaan ​​alumiini ja kupari, mutta myös useita lankoja samanaikaisesti, ja ne voivat jopa olla eri poikkileikkaus, joka ei vaikuta kosketuksen luotettavuutta. Jos päätät kytkeä johdot pistorasiasta tai kattokruunu, se on parasta tehdä tämän avulla WAGO liittimiin.

 • PPE pihdit parantaa luotettavuutta yhteyden, joten se turvallisempaa. Tuotteet ovat halpoja ja on edullinen, joten suosittelemme lanka kapselit PPE.
 • Kun olet tehnyt johtoja kiertämällä, älä kiirehdi piilottaa uuden solmun päätekotelot. Muutaman tunnin anna sähköinen piiri toimii, tarkista lämpötila sitoutumiskohtaa. Jos yhdiste on lämmitetty, se on parempi tehdä kaikkea, koska tämä osoittaa epäluotettava kosketus.
 • On tärkeää huomata, että mikään edellä mainituista vaihtoehdoista ei väännä vesitiivis, joten jos päätät sinetöidä johdot alla kipsi seinään, ilman ruutuun Eristä liitin batisti.

  Siinä kaikki mitä tarvitsee tietää miten tehdä kierre johdot käsin. Suosittelemme käyttämään enemmän kehittyneitä tekniikoita, ja kiertämällä sovelletaan vain asennettaessa väliaikainen sähköjohdot! Missään tapauksessa ei vinoon stressiä, koska tänään ei ole niin turvallinen tapa. Sähkötöitä tehdään aina, kun valo on sammutettu!

  kuvassa liimaus kerrattu ja johtimet on kytketty sininen punainen sikäli kuin tiedän, sininen - on neutraali, mutta muut värit (paitsi keltainen ja keltainen-vihreä), mukaan lukien punainen - vaihe. Se ei voi olla niin yhdistää?

  Hei, Andrey! No, ensinnäkin tämä artikkeli miten oikein twist johdot, joten kysymys väri hieman ei ole merkitystä. No, ja toiseksi, jos ei jo, ja kehittää teema on kytketty oikein elivät värin, sitten on tietysti kyseenalainen. Jos väri ei ole normaali väri, sinun on toimittava logiikan mukaan. Tällöin vihreä kytketty oikein keltainen, sininen ja sininen, ja loput hyvin jäljellä.

  Minun täytyy heittää 5 koostuu 2 (eli kytke johtimet 5 sekunnin)

  Miten laajentaa kadulle kaapeli?

  Kun vaihdat pilarit kuparilankaa talosta ei saavuteta linja (SIP). Korvattava kokonaan mahdotonta - se on maan alla. Sähköasentajat teki kierre ja ravisteli heidän PVC-teipillä, ei kiinnitä yhteyttä entisestään. Onko määräyksiä, joiden perusteella on mahdollista vaatia voimaa tehdä se kunnolla?

  Tässä vaiheessa on kuvattu luvussa 2.1 PUE tyyppisiä liitäntäjohdot ja eristys vaatimukset.

  Tehdä oikeat kierre johdot

  Kiertämällä johdot oikein - tyypit, hyviä ja huonoja puolia

  Muistuttaa, että punottujen säikeiden liitettäessä kaksi osaa sähköverkon, toiminnan kielletty SAE. Mutta kuten käytäntö osoittaa, vääntyy teit, ja tee, ja asialle mitään ei ole enää mahdollista. Niitä käytetään kaupunkilaiset ja sähköasentaja. Tietenkin voidaan väittää, että jopa paras kierre on luotettavin kontakti, mutta oletamme, että tällainen yhteys on kuin ensimmäinen askel prosessissa juottamalla tai hitsaamalla. Joten meidän tehtävämme on harkittava, miten kierre johdot oikein.

  On olemassa useita erilaisia ​​käänteitä johtoja, jotka takaavat korkean laadun yhteyttä. Ja jos tällainen yhteys suorittaa "vaan haluaa", että on suuri todennäköisyys, että yhteys alkaa muodostaa niin sanotun siirtymävaiheen kontakti stressiä. Tähän on kaksi syytä:

  • yhteyttä paikoissa kaksi johdinta vähentää kosketuspinta-ala muodostamalla ulkonemien itse lankojen aikana kiertämällä;
  • paljaat johdot alkaa oksidikalvon muodostamiseksi, joka muodostaa ylitsepääsemättömän sulun sähkövirran.

  On lisättävä, että oksidikerros on kaikki metallit, paitsi jalometalleja. Siksi hyvin usein kontakteja Engineers usein hopeasta.

  On selvää, että kosketusvastus saa kaksi johdinta yhdisteen alkaa lämmetä. Ja tämä taas johtaa lisääntymiseen vastarintaa. Tässä tapauksessa lämpö eristeen sisällä tuskin poistetaan, jolloin lämpötilan nousu ja johdot ja kiertämällä. Tämä prosessi, kuten geometrinen etenemistä, lisäämällä avalanche. Niin lähellä tulta, joka on yleisesti totesi "vika johdotus."

  Mutta mielenkiintoinen asia on se, ettei suojalaitteiden eivät reagoi siihen. Tämä viittaa katkaisijat ja sulakkeet monipuolinen. Ja asia on, että nämä laitteet reagoivat kuormituksen kasvu, mikä tässä tilanteessa verkossa vai ei. Virran voimakkuus on sama mitään muutosta, vain lämmittää huono kosketus.

  Edellä voimme päätellä, että hyvin tehty kierre on tarpeen vain yksi tarkoitus - eivät muuta arvoa kosketinresistanssi siirtymistä. Tämä kuva pysyisi vakaana.

  Ennen kuin siirrymme analyysin asemaa, kuinka vääntää johdot oikein, on välttämätöntä valmistella johdot itse.

  1. Poista ensin eristys elävästä.
  2. Jos lanka on likainen, se on puhdistettava puhtaalla liinalla, joka on kostutettu liuottimella tai mineraalitärpättiä.
  3. Sen jälkeen hän on puhdas paljas johdin metallinhohde. Tämä voidaan tehdä hiekkapaperilla tai teräsharjalla.

  Tämän jälkeen voit alkaa käpristyä, mikä edellyttää pihtejä.

  Yksinkertaisin twist - mutkaista yhden langan toiseen. Tehdä tämän, toinen pää taivutettu kulmassa 90 astetta noin etäisyyden päässä reunasta eristys, joka vastaa 7-10 ytimen halkaisija. Sitten pihdeillä tehdä 5-8 kierrosta ympäri liittyi säikeitä. Tässä tapauksessa, tiiviste on tehty vuorotellen puristustyökalun (ei ole tarpeen painaa voimakkaasti). Lopussa toisen viiran on tarpeen taivuttaa vastakkaiseen suuntaan ja samalla tuulen, minkä jälkeen puristamalla pihdit.

  Tarjoamme kuvaa jottei käsitellä kunkin lajin erikseen, missä näiden lajien ovat jo näkyvissä.

  Kuten edellä on mainittu, tämä on ensimmäinen vaihe, joka yhdistää kaksi sähkö- asemat. Jonka jälkeen yhdiste voi kiehua tai juote. Monet eivät tee, ja itse asiassa juottamalla tai hitsaamalla - korkean laadun tae sauma. On kuitenkin syytä huomata, että kaksi prosessia - vakava asia. Kaikki eivät voi tehdä sitä käsin. Näin ollen, useimmiten kierre käyttää PPE eristävän korkit.

  Caps PPE - eräänlainen eristys, joka on valittu mukaan poikkileikkaus kierre. Ne luovat myös pieni paine, joka puristaa kaapelilankojen sisällä kaksi elementtiä toisiinsa. Lisäksi, PPE korkit väriset, ilmaiseva PUE vaihe, nolla ja maa silmukoita, silmukoita on helppo tunnistaa, että nippu kaapeleita noudattaen järjestelmän mukaisesti rakennuksen. Ne eristää kunkin osan.

  Hyvä kierre on pitkällä aikavälillä, jos sen sijaan, että tavanomaisen teippi laittaa hänen kutistusletkua. Kuten jälkimmäinen säännöllisesti letku, mutta jos putki kuumennetaan, esimerkiksi tavanomaista kevyempi, ja parempi erityinen hiustenkuivaaja, se kutistumiseen sulkee sisäänsä tiiviisti kierretty johdot, eristää ne täydellisesti.

  Kiertämällä johdot - suosittu ja tehokas tapa sähkökiinnitykset

  Oikea kiertämällä johdot (kuva)

  Asennus sähköverkon, erityisesti siinä vaiheessa, kun yhteys on muodostettu kontakti, se tarkoittaa, toiminnan toteuttamisen, kuten kiertämällä johtimet - eli kiertämällä tarjoaa korkean luotettavuuden yhteyksiä. Päätehtävä kiertämällä - yhteyden suojaus esiintyminen ylimääräisen vastus, mikä johtaa pysyvään lämpöä kontakti. Ja tämä puolestaan ​​ei ainoastaan ​​vähennä toimintajaksolle komennus, mutta se voi myös olla epäsuora syy palon.

  Tietenkin, ei ainoastaan ​​vapauttaa kiertymistä lankojen ansiosta sähköinen piiri apujännitteen, seuraavia menetelmiä voidaan käyttää:

  • jossa korkki PPE;
  • hitsaamalla tai juottamalla yhteyksiä;
  • käyttää erityisiä leikkeitä tai kiinnittimet.

  Kuitenkin kiertämällä johdotus on pitkä historia käytöstä, esimerkiksi sähköjohtoja kierretty eri piirejä jopa keskellä viime vuosisadan, se oli helpoin tapa, koska ajaa se vaaditaan vain ruuvimeisseliä, pihdit ja erityinen veitsen. Avulla näitä yksinkertaisia ​​työkaluja, voit nopeasti ja tarkasti vääntää johdot rasiaan, ja käsittely suoritettiin lähes kaikkialla, sillä laatikot käytettiin eri sivustoja.

  Ominaisuudet punottujen säikeiden

  Mikä näkyy pitkäaikaisen käytännössä laadullisesti toteutettu kierre voi säilyttää ominaisuutensa monta vuotta - käyttöikä voi merkitä kymmeniä vuosia.

  Kuitenkin nykyaikaisissa olosuhteissa tällaista yhteyttä vaativampi kuin viime vuosisadalla. Loppujen lopuksi, jos talot oli hyvin vähän sähkölaitteet, ja kuormitusta kodin sähköverkossa oli minimaalinen. Nykyisin huoneistot ovat täysin sähköistetty huoneeseen, jossa kaikki elintoimintoja ylläpitävät sähkölaitteet.

  Tässä tapauksessa jopa tavallinen vedenkeitin tai mikseri ja tänään kuluttaa vähintään 1 kW tehon ja yhteenlaskettu määrä energiaa virtaa voiman kautta monta kertaa suurempi kuin sama määrä, joka tapahtui 30-35 vuotta sitten.

  Siksi johdotus tai sen yhteys korkeat vaatimukset laadusta ja luotettavuudesta. Esimerkiksi, on erittäin suositeltavaa vaihtaa vanhat alumiinilangoille tehokkaamman kuparilankoja, myös se on tarpeen korvata johdot, jos heikkeneminen eristys.

  Tyypin valinta liitäntäjohdot

  Kuten edellä mainittiin, lisäksi karille, on olemassa muita tapoja kytkentöjä mutta niitä ei aina voida suorittaa kotiympäristössä:

  • Hitsaus vaatii hitsauskone;
  • juotto ja juotto edellyttää sopivaa juote;
  • PPE-yhteyksiä eri soveltamisala - liittämiseksi alumiini ja kupari johdot voidaan käyttää erilaisia ​​yhteyksiä.

  Valitse yhteyden laji usein asettaa ohjatun ei ole laaja kokemus sähköverkkojen pysähdyksiin. Auttaa niitä on kehitetty erityisiä sääntöjä sähkölaitteita (lyh. PUE ).

  Jos kokemus hyvin niukkaa tai ei ole mahdollisuutta saada tarvittavat laitteet, kuten kompakti hitsauskone, kierre on paras vaihtoehto.

  Ensinnäkin, sinun täytyy ymmärtää teorian siitä, miten tämä yhteys oikein. Ensinnäkin kierrä lanka monella tavalla:

  • yksinkertaisella kierre;
  • side kierre;
  • kiertämällä menetelmä "Groove".

  Kotisähköjohtojen on useimmiten käytetty yksinkertainen twist. Tekniikka se on todella ala-- paljaat päät lankojen 2 on kierretty yhdeksi kierre sitten kiinni johtimen pää on piilotettu syvyys kierre.

  kanssa side kierre usein kytketty johtimiin suuri poikkileikkaus, joka on kompakti yksinkertainen kierre kiertämällä mahdotonta. Tämän yhteyden kanssa, altistuvat lankojen päät on suunnattu yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden ja kierretty yksittäisten yläosalohko ohuempi johdot.

  pohjakosketuksen menetelmä "Groove" tarkoituksena on yhdistää johdot alumiini johtimia. Tämä tekniikka on melko monimutkainen geometrinen muoto ja se on rakennettu keskinäisessä kytkennässä päät johtoja, taivutettu avoimen silmukan. Tämän jälkeen sitoutuminen lankojen päät on kierretty toinen johdin.

  Pidä mielessä, että edellä mainitut menetelmät ovat sovellettavissa yhteydessä lankojen kanssa poikkipinta on enintään 10 kV. Tämä alue on tarpeeksi työtä kanssa verkkovirralla, koska täällä yleisimmin käytetty johtimisesta läpileikkaus 1,5-2,5 m².

  Sinun on myös pyrittävä tekemään kierre mahdollisimman kompakti, jotta saadaan yhdiste Pienintä voi käyttää PPE korkit. kuitenkin, ne ovat vain sopivat johdot jopa 6 neliömetriä.

  Caps PPE johtimien:

  Kun kytkentä on tehty sitova lanka kiertämällä hylsyillä eri metallia ja ne on silti juottaa. Määräykset kielletty yksinkertainen kierre on erilainen koostumus asui. Lisäksi se on tarpeen suorittaa ennalta tinaus kuparijohtimia.

  Ottaa huomioon yhdiste kerrattu lanka, se voidaan suorittaa millä tahansa sopivalla menetelmällä. Meidän on kuitenkin muistettava, että lanka kuin elivät pidempään, sitä tärkeämpää ja monimutkainen on yhteys. Suurempaa liitoksen luotettavuus täytyy käyttää korkit.

  Tärkeä asia - ennen vääntyminen on välttämätöntä ei vain poistaa eristettä lankojen päät, mutta myös puhdistaa ne hienolla hiekkapaperilla.

  Se, että metalli on hapetus saa eristysominaisuudet, joka vaikuttaa haitallisesti yleistä suorituskykyä virtalähde.

  Ja toinen tärkeä seikka - ennen työstää toimivaan sähköverkkoon on erittäin suositeltavaa harjoitella yksittäisillä lohkoilla lanka.

  Näin voit työskennellä tehokkaammin, ja - mikä tärkeintä -Security. Turvallisuus on etusijalla lainkaan asetukset työskenneltäessä sähköjohtojen, joten jos ei ole luottamusta niiden kykyjä, on parempi antaa työtä ammattilaisille.

  Miten twist johdot toisiinsa

  Jokainen, joka on käsitellyt johdot, tietää, miten tärkeää kierre johdot. Ensi silmäyksellä se voi tuntua, että ei ole mitään monimutkaista, kierretty kaksi johtoa toisiinsa, eristä se. Mutta on olemassa joitakin ominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa huomioon. Loppujen lopuksi, jos tehnyt mitään väärää, olet vaarassa omaisuutesi ja rakkaansa terveys, koska se voi aiheuttaa tulipalon. Tässä artikkelissa löydät kaikki vihjeitä ja menetelmiä, jotka auttavat vastaamaan kysymykseen: Miten tehdä kierre johtoja.

  Miksi väärä kierre vaarallinen

  Kiertämällä johdot toisiinsa on suosittu menetelmä, mutta samaan aikaan hän on vaarallisin. Loppujen lopuksi, jos olet hieman taivutettu, johdot, kautta he voivat heikentää edelleen olemassa on heikko kontakti. Tämä johtaa siihen, että kun jännite saavuttaa kaapelin tai johdon ylikuumenee, tuloksena tässä tapauksessa yksi - oikosulku tai nykyisen ihmisen tappio.

  Ei mitään tapaa SEP on kiellettyä, vaikka sitä käytetään monissa kokeneet sähkömiehet.

  Mutta en halua pelotella teitä niin paljon, jos lankasolmun niiden välillä on oikea, mitään ei tapahdu, ja ne palvelevat sinua koko ajan. Voit tehdä tämän, lue eri tavalla. Totean, että ABS-kaapeli on ominaisuuksia tietää niistä.

  Aluksi puhumme yksinkertaisimmillaan, kun haluat vääntää kaksi johtoa kerrattu, jos niillä on sama metalli.

  Widgettiisi SocialMart

  1. Me puhdistaa langat yhteen riittävän 4-5 cm.
  2. Yhteystietojen on rasva, voit ottaa kostutetulla asetonia.
  3. Nazhdachkoy me siivota kaikki metallivärit.
  4. Risteymä oppaita toisiinsa, joista yksi huijata toisaalta pihdeillä. Pienin - viisi kierrosta.
  5. Toinen tuuli 5-7 kierrosta.
  6. Eristää kaikki. Missään tapauksessa ei voida sallia, että paljain kaapeli roikkua.

  Nyt puhutaanpa miten vääntää kiinteiden ja säikeislangasta. Käyttämällä ensimmäistä kahdessa vaiheessa, jolloin ohjeet edellä. Seuraavaksi täytyy ylittää kaksi johdinta yhdessä, kerrattu haavan päälle keskelle yhden ytimen, pituus 2,5 cm päästä. Kun kaikki langat on kierretty yhteen, vapaa pää taipuu avulla pihdeillä. Miten se katsoa kuvan alla.

  Tällainen menetelmä on sopiva silloin, kun se on tarpeen kiertää kaksi johdinta kerrattu yhteen. Samoin se tapahtuu ja kierretty johdot 3, se näyttää ilmeen alla olevassa kuvassa. Tällä tavoin on mahdollista kiertää lanka VVG.

  Kiertämällä kolme johtoa

  Pohjakosketuksen videokaapelit

  Katso myös laitteen kiertämällä lankoja yhteen, se voidaan tehdä ilman suurempia ponnistuksia. Miten katsoa videon.

  Vinkkejä All-sähkö kiertämällä lankoja

  Täältä löydät vihjeitä, joiden avulla voit kiertää lanka keskenään turvallisesti. Suosittelemme, että käytät niitä.

  Joten katsoimme teitä kaikkia eri tavalla kiertämällä johtimet ja kaapelit toisiinsa. Mitään monimutkaista, mutta sinun ei tarvitse noudattaa suosituksia.

  Jaa tämä artikkeli sosiaalisten verkostojen

  Lähteet: http://onlineelektrik.ru/eprovodka/cabeli/skrutka-provodov-pravilno-vidy-plyusy-i-minusy.html, http://cassuspro.ru/skrutka-provodov.html, http: // vse- elektrichestvo.ru/elektroprovodka/provoda-i-kabelya/skrutka-provodov.html

  Ei vielä kommentteja!

  Miten voimme tehdä oikean taistelu

  Miten viettää päivä taistelua piippu- Day.

  Miten valmistautua piikin

  Pican on: PIKANI ja m piquante. < kastike.

  Kuinka käyttää tiivistysainetta äänenvaimennin

  Materiaalit korjaus pakoputken - sidonta äänenvaimennin termolenta entisestään.

  uusia artikkeleita

  Miten hautua kaakaon

  Miten ruokaa kaakaon maito kuinka moni meistä ainakin kerran elämässään ei juo kaakaota? Tämä on erittäin maukasta juomaa, jota

  Miten hautua teetä Loisten luostari

  Miten hautua teetä Loisten luostari laadukkaita miten hautua teetä Loisten luostarissa kilpailukykyiseen hintaan Eco miten hautua Loisten luostariin

  Valkoinen tee miten hautua

  Miten hautua valkoista teetä Oletetaan olet pystyivät ostamaan laadukkaita valkoista teetä. Olettakaamme - koska ostaa sen meidän,

  Miten hautua maahan kahvia kuppiin

  Miten hautua kahvia kuppiin ja kuppi hyvin kahvia aamiaiseksi lisää energiaa koko päiväksi. Jokainen tietysti tietävät, että kahvi

  Miten tehdä kipsi

  kipsi seinät omin käsin tekniikka Tämä artikkeli concider järjestyksessä ja tekniikka rappaus. Vaikka suurin osa nykyään korvaa kiviseinään kipsi. Vielä alussa.

  Miten saada twist johdot?

  Ainakin kerran, mutta minun piti vääntää johdot lähes kaikille. Saatat sanoa, että se on varsin yksinkertainen toimenpide. Yhtäältä - itse vääntää yhdessä useiden ytimien ja laittaa ne kytkentärasiaan ei tarvitse olla mitään erityisiä taitoja.

  Mutta eivät kaikki niin yksinkertaista! Loppujen lopuksi tehdä kierre provodov- on yksi asia, vaan täyttämään sen korkea laatu ja luotettavuus - on toinen asia.

  Valitettavasti kotitekoinen kierretty johdot aiheuttaa usein sytytys johdot. Siksi tällaisen menettelyn tulisi lähestyä hyvin vastuullisesti. Voit olla varma työssään eikä murehtia, että jossain huonosti eristettyjä tai huonosti kierretty johdot, näytämme, miten tehdä kaiken oikein.

  Miksi kierre johdot voi olla vaarallista?

  Joten, korjata kiertämistä lanka pidetään vaarallisin tapa yhdistää. Miksi?

  Tämä johtuu siitä, että mahdollinen kontakti kahden tai useamman johtimen riippuu vain työn laatua sinulle. Erityisesti aika hieman kaareva laskimot vähitellen vielä heikompi. Kuin se on täynnä? No, ainakin se, että suuren kuormituksen sähkövirran tällä alueella on liian heikko kontakti. Seurauksena - lämmityslangat, tuhoaminen eristävän kerroksen ja surullinen päättyy oikosulkuun (tulipalo ja sähköisku me yleensä hiljainen).

  Sääntöjen mukaan SAE, menetelmä kytkentäjohtimiin kokonaan kielletty. Vaikka tietenkin lähes kaikki sähkö turvautuivat tällaisia ​​menetelmiä tavallisessa päivittäisessä työssä. Ja niinhän ammattilaiset sanovat toimijat: jos on totta kierre johdot ja eristää ne huolellisesti - ongelmiin, ei synny lainkaan. Sami ytimet näin voi todella kestää vielä pari vuosikymmentä.

  Tämä herättää kysymyksen - miten twist johdot oikein ja "ikuisesti"? Kerromme.

  Luotettava kierre johdot: yksityiskohtaiset ohjeet

  Esimerkiksi ottaa yksinkertaisin tilanne - on tarpeen tiivistämään parin yhden johtimen (olettaen, että molemmat johtimet on valmistettu kuparista). Toimintatapa on seuraava:

  1. Varovasti me puhdista molemmat juosteet erikoistyökaluja tai yksinkertainen veitsellä poistamalla eriste jonnekin viisi senttimetriä;
  2. Alttiina yhteyksiä poistetaan rasva asetonilla;
  3. Ottaa hiekkapaperin pala ja me puhdistaa johtimien päät on korostunut metallinen väri;
  4. Laita roiku ristiin ja hitaasti Entwine yhden langan ympärille muut (menettely suoritetaan käyttäen pihdit, kierrosten määrän - vähintään viisi);
  5. Samoin huijata toisen johtimen;
  6. Kääritään tiukasti eristysnauhalla kierre vyöhyke (myös hyvä käyttää kutistuvien letkujen - putki, joka suojaa altistunut alue ulkoisesta ympäristöstä).

  Turvallisesti voidaan nähdä - mitään monimutkaista tietoa menettelyn siellä. Tärkeintä - paljain osien johtoja ei ole pienempi kuin viisi senttimetriä ja varmasti curl ne yhdessä pihdeillä, jolloin saadaan kiinteä kontakti.

  Suoritusmuotoja pohjakosketuksen johtimet

  Entä monimutkaisempi tilanne, kun on vääntää välillä vankka ja johtimet? Se on tarpeen suorittaa kaksi ensimmäistä kohdetta edellä ohjeita, ja sitten - ristitulo välillä ja ympärille kierretään tiukasti monisäikeinen punottu johdin (etäisyyden kaksi tai kolme senttiä sen lopussa).

  Me haava? Otetaan sitten jäljelle jäänyt kiinteä pää ja yhdellä liikkeellä taivuttaa sitä kohti kierrosten kerrattu lanka. Kun tehtävä on suoritettu, johdot eristetään ja laitetaan kotelossa. Täsmälleen sama toimintatapa auttaa ja pohjakosketuksen kaksi johtimet.

  Muuten, mikä on tärkeää - missään nimessä neuvoo toteuttamaan vääntyminen kuparista ja alumiinista johdot. Tämä näkyy paitsi ammattilaissähkömiehille, mutta myös määräyksiä - samaa tasoa. Älä tee näitä käänteitä, koska kupari ja alumiini ovat erilaiset indikaattorit vastus metalleja. Myös, niiden vuorovaikutus, hapettumista, ja tämä puolestaan ​​vähentää merkittävästi kontakti.

  Vielä seuraavat tiedot: kupari ja alumiini on erilaiset fysikaaliset ominaisuudet, siinä mielessä, että yksi metalleista - jäykkä ja toinen - pehmeä. Se on myös erittäin kielteinen vaikutus laatuun kosketuksessa toisiinsa johtimia.

  Vihjeitä, jotka ovat hyödyllisiä

  Jos haluat olla varma laadun tuotettujen yhdisteiden suosittelette tutustua seuraavia ohjeita:

  1. Punottu, mutta vääntyminen ei tunnu uskottavaa sinulle? Käytä juottamalla tai hitsaamalla! Sellaiset yhdisteet olisivat yksinkertaisesti erottamattomia ja vain ei tarvitse huolehtia laadusta välisen kontaktin säikeet. Muuten, tällainen vaihtoehto on sopivin, kun lankasäikeet on suuri poikkileikkaus.
  2. Käyttää päätelaitteiden, esimerkiksi - WAGO. Ne eivät ainoastaan ​​anna luotettavaa yhteyttä, mutta myös antaa tehdä paljon nopeammin. Joka on myös erittäin kätevä - päätteiden kautta on täysin mahdollista yhdistää muutamia johtoja kuten eri poikkileikkaus, ja kaikki on valmistettu eri metalleista. Ota yhteyttä tässä tapauksessa olisi luotettavampi kuin koskaan. Terminals - myös täydellinen johdotukset on kattokruunu tai pistorasiaan.
  3. Käyttää PPE-leikkeitä. Heidän tehtävänään - saada yhteyden paitsi luotettavia, mutta myös parantaa sen turvallisuutta. Näiden PPE korkit lainkaan edullinen.
  4. Kierrä johdot toisiinsa? Älä kiirehdi piilottaa yhteyden liitäntäkoteloihin! Anna piirin uusi solmu työskennellä jonkin aikaa. Tämän jälkeen sinun täytyy tarkistaa langan lämpötila on piste, josta sitoutuminen. Jos sinusta tuntuu, että johdot lämpiävät - ehdottomasti kannattaa remake kierre taas!

  Hyödynnä näitä vinkkejä, ne vain eivät estä sinua tekemästä sähkötöitä, joissa on tarve sovittaa yhteen johtoja. Mikä on tärkeää huomata - edellä mainitut menetelmät eivät salli kiertää vedenpitävä. Joten jos on tarkoitus sinetöidä johdot seinään alla kipsi (myös ilman box), muista eristää tilan hihat yhteyden.

  Joten kerroimme teille siitä, miten tehdä oman kierre johdot. Kehotamme teitä käyttämään tätä tapaa vain osana asennuksen kenttäkytkentäkäytäntöjen, muissa tapauksissa - käyttää enemmän nykyaikaisia ​​ja turvallisia tekniikoita. Myös koskaan unohda sammuttaa sähköä talossa, ennen kuin siirrytään sähkötöitä. Onnea!

  Saatat myös pitää

  Miten käyttää indikaattorin ruuvimeisselillä

  Miten valita oikea kaapelin tai johdon johdottamista

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Käyttö LED-lamput - ei villitys, vaan se on järkevä käytäntö. Tällaiset lamput taloudellinen, turvallisempaa ja on pidempi,

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin