Kierrätys jääkaapit rahalle

Kokoelma vastauksia kysymyksiisi

Jossa voit pudottaa vanhat laitteet rahaa tai vain päästä eroon tätä roskaa? Jos perinyt tasainen, lähes varmaa se aiheuttaa tekniikkaa viime vuosituhannella. Ja kuinka selkeä uuteen kotiinsa kaikkien näiden harvinaisuuksia?

Jos tekniikka loppuun eikä se sovellu käytettäväksi, se on parempi toimittaa sen kierrätykseen. Mutta tässä on muutamia "kompastuskiviä":

 1. Rahaa saat.
 2. Kierrätyskeskukset omalla alueella voi olla.
 3. Se vaatii enemmän ja maksaa kierrätysprosessi itselleen.

Yleensä jokainen on kiinnostunut taloudellinen kysymys. Joten, toimitus käsittelyä laitteet sen tapa auttaa ympäristöä, eivätkä täytä budjetin. Siitä toisinpäin täytyy jakaa pienen määrän työntekijöille.

Tekniikka noudetaan mistä tahansa sijainnista, valinnan, kun se tulee suurikokoisten asioita, se on erittäin kätevä. Ei enää kustannuksia kuormaus- ja pienten sekä karma muodossa planeettamme. Kierrätyskeskukset löytyy käyttää verkkoa tai help desk, pienissä kaupungeissa, ja ne eivät voi olla.

Tässä tapauksessa jatka parantaa taloudellista hyvinvointia, uhraa huolta ympäröivään luontoon.

Siirtää vanhat laitteet romu?

Helpoin vaihtoehto - luovuttaa laitteiden romua. Kukin laite sisältää tietyn määrän värimetallien, mutta ehdotettu määrä et ota. Varsinkin jos puhumme suhteellisen uusi ja pieniä laitteita. Luopumalla puhtaasti romu, saat vain penniäkään.

Vastaanottokeskukset ovat kaikki kaupungin, lähes joka pihalla. Kävellä useita, kysy hinta ja vertailla lukuja. Se ei ole aina hyödyllistä ryhtyä lähellä talon vastaanottopisteeseen.

Alla on arvioitu hinnaston hankintaan metalliromua organisaatiot:

Jo mainittu vanhoja TV miellyttää omistaja 2-3 kg kuparia, mutta jääkaappi on parempi olla varovainen. Ne sisältävät freonia - on yksi käyttökelpoinen keksintöjä vuosisadan. Kylmäaine ottaa lämpöä talteen tuote ja antaa sen ympäristö, mikä nopeuttaa prosessia jäähdytys- ja jäädyttämistä. Kaikki olisi vain hienoa, jos ei yksi asia - Tämä aine on myrkyllistä. Sen vuoto ei johda palautumista, jos et tiedä laitteen toiminnot paremmin jälleen ei mennä siihen. Lääkitys toimii pitkään. Siksi mahdollisuus kierrätys - ei niin merkityksetön kuin se saattaa vaikuttaa.

Halpalentoyhtiöt vaihtoehtoja budjetin niiden laadintaan.

Ja jos se toimii laitteissa, eivät vain näytä kovin siisti ja voi ylpeillä tyylikäs muotoilu? On aina niitä, jotka ovat tyytyväisiä ostaa niitä. Ei välttämättä se on ystäville antiikkia, aloittamaan elämänsä ihmiset eivät aina halua varaa kalliita laitteita. Opiskelijat asuntoloiden mielellään osta itsellesi vanha:

Hintoja voidaan verrata samassa paikassa, on karkea käsitys siitä, kuinka paljon rahaa voit luottaa. Foorumit ovat erittäin kätevä tässä mielessä, lähes jokainen on kohta "kirpputori9raquo; tai jotain sellaista. Ja sosiaalisissa verkostoissa, on kokonaisia ​​yhteisöjä, kymmeniä ja satoja tuhansia jäseniä, jotka ovat valmiita tarjoamaan normaali hinta oman vanhan tekniikan.

Niistä asiakkaat eivät ole vain opiskelijoita, monet nuoret perheet ovat tyytymään vähän, liian, puhumattakaan köyhien väestönosien. Avata verkkosivuilla tai jotain vastaavalla merkityksetön, on jo hyvin testattu alusta.

Kerääjät eivät läpäise elektroniikkateollisuuden.

Muuten, noin ystäville vanhoja. Psykologisesti vaikea luokitella laitteita antiikkia. Ja suurin osa laitteista vanhassa huoneistoissa - Neuvostoliiton aikana, hänen 30-40 vuotta maksimi. Mutta se kävi niin, että osa välineistä annettiin rajoitettu määrä, kun taas toiset ovat lähes mahdotonta löytää hyvässä kunnossa. Tämä tekee vanha pölyinen TV ei ole vain kasa metallia, harvinaista löytää jostain keräilijän.

Luominen kokoelma on kallista - ja bonus meille yllättävän hyvän hinnan. Etsi temaattinen portaaleja ei ole vaikeaa harrastelijoille, vaikeampi löytää jotain todella mielenkiintoista myyntiin. Suurin osa laitteistosta tuotetaan suurina määrinä, perustuen massan kuluttajille. Löytää joitakin ainutlaatuisia asioita - suuri menestys.

Mitä tulee huonekaluja ja antiikkikauppiaat jos kaikki asunnossa alkaen Neuvostoliiton aikana, ei voi edes tuhlaa ja muiden ihmisten aikaa. Tuntijat todella vanha sisustus ei ole erityisen arvostavat neuvostoaikana, ne ennen vallankumousta kertaa huonekalut on enemmän omaan makuun.

Vuokrata laitteet osat

Tekniikka ei ole liian vanha, mutta käyttökunnossa? Etsi huoltokeskukset, soittaa ja kysyä korjauskustannukset. Jos et ole kiinnostunut terveyden palauttaminen, pyytää toista osapuolta ostaa laite "varaosia". Pari tällaisia ​​puheluita ja olet taattu löytää ostajaa, ja hinta voi verrata.

On kuitenkin niin moraalinen ulottuvuus. Teoriassa korjauksen aikana on käytettävä uusia osia tilattu toimittajalta. Takaukseen ja kaikki sellaiset muut asiat. Tällöin palvelukeskus säästää, ja voivat tuoda asiakkaansa. Mutta tämä on oman harkintansa mukaan.

Tietää mistä luovuttamaan vanhat laitteet rahaa, et voi luottaa joitakin kiinteitä osinkoja. Mikä tahansa esine on sen käyttöikä ja poistot nopeutta. Mitä enemmän korkean teknologian laite, sitä huonompi luvut meille. Joskus on helpompaa antaa ilmaiseksi niille, jotka sitä todella tarvitsevat.

Video: kierrätys vanhojen laitteiden

Seuraavaksi Suosittelen, että katsot mielenkiintoinen video, joka kertoo mitä tehdä lopun elämän kodinkoneiden Japani:

 • Kokoelma vastauksia kysymyksiisi

  Aineiston käyttö on sallittu vain omistajan suostumus. Tiedot tällä sivustolla on luonteeltaan tutkimuksellisia eikä ole ohjaamaan toimintaa. Ennen käyttöä lääkemääräysten tulee neuvotella lääkärin kanssa.

  Havaitsi virheen? Kerro meille! Valitse se ja paina Ctrl + Enter. Kiitos!

  jääkaappi Hävittäminen: missä toimittaa ilmaiseksi tai rahaa Moskovassa ja Pietarissa

  Suuret laitteet ja elektroniikka, on tärkeää hävitä.

  Se ei riitä tekemään vanha juttu kaatopaikalle, tämä tilanne tulee lähestyä vastuullisesti.

  Ainakin siitä, että muovi ja muut materiaali hajoaa hyvin pitkä, Voimme sanoa ikuisesti.

  Ja vaikka erilaisia ​​haitallisia aineita, jotka on muodostettu, koska hidas hajoaminen saastuttavia. Jälkeen asianmukainen kierrätys voi olla hyödyllistä toissijaisena raaka-aineena, kuten:

  Jos haluat päästä eroon jääkaapin, niin missään tapauksessa voida yksinkertaisesti hävittää kaatopaikalle, ja vielä enemmän - polttaa. Tämä johtuu läsnäolo kylmäaineen (kylmäaine), jota kierrätetään jäähdytysjärjestelmän laitteen. Tämä aine on erittäin vaarallisia ihmisille ja ympäristölle yleensä.

  Piirin toiminnan jääkaapin ja vaaralliset aineet

  Suljettuna se on myös mahdotonta poistua talosta: tässä tilassa se voi pitää freonia kuten pitäisi. Ja se tarkoittaa - se voi virrata suoraan huoneeseen ja myrkyttää ilmaa.

  Venäjällä monet suuret yritykset ovat ympäristökeskukset, jotka harjoittavat käsittelyä. Tämä on edullista, koska vain 80% jäähdytyslaitteet prosessoidaan sekundaaristen raaka-aineiden, ja vain 20% ei käytetä lainkaan.

  Esimerkiksi Venäjällä on "Stinol" Lipetskissä valmistettu kylmälaitteet Indesitin ja Hotpoint-Ariston. Sekä tuotanto yhdistys "istuttaa. Sergo "OOO" BSH Kodinkoneet", jne

  Kierrätys jääkaapit alkaa poistamaan kaikki irrotettavat osat ja johto.

  Tärkein vaihe hävittäminen jäähdytyslaitteet on prosessi, jossa poistetaan jäähdytysnesteen ja öljyn laitteesta järjestelmään.

  Hävitä materiaali pumpataan astiaan.

  Ja sitten sitä voidaan käyttää toissijaisena raaka-aineena, joka on voitava muokata tai korjata samaan tarkoitukseen.

  Joskus se polttaa, mutta vain erityistilanteissa, ilman haittaa ympäristölle.

  Edelleen razvakuumiruyut järjestelmä ja erillinen kompressori, ja kotelo on hionta. Erikseen muoviosat murskataan, ja metalli muotti, ja sitten murskata. Jos on lasi elementtejä, sitten ne varovasti murskata.

  Suosittelemme myös lukea uuden artikkelin kierrätys muovipulloja, sekä tämän artikkelin, jota tarvittaessa laitteet käsittelyä. Voi olla kiinnostunut artikkeli järjestämisestä kasvien jalostukseen pulloja: rcycle.net/pererabotka/plastmassy/plastikovye-butylki/zavod-po-utilizatsiyy-pet

  Jos haluat päästä eroon tarpeettomasta jääkaapissa, ota erikoistunut yritys, joka (yleensä rahaa, mutta ei vapaa) hyväksyy vanhat laitteet kierrätykseen.

  joitakin vaihtoehtoja:

  1. Organisaatioille, jotka tarjoavat maksettu kierrätys palvelua. Hinta Moskovassa (alue) ja St. Petersburg on noin noin 2000 rubley.Takie organisaatio tulla taloon ja vie se kierrätyskeskukseen. Tämä määrä on joskus mukana ja nouto.
  2. Ympäristökeskukset, jotka eivät harjoita itsestään tekniikkaa. Sitten tuo jääkaapin on oltava omillaan. Pääsääntöisesti - se on organisaation eri suuryrityksille.
  3. Voit myös tutustua palvelun hyödyntämisen kunnallisissa palveluissa. Tietenkin tämä on mahdollista vain suurissa kaupungeissa - julkisesti apuohjelmia tarvitaan tämän ongelman ratkaisemiseksi. Pääsääntöisesti ne on haettava yritys, joka vie roskat.

  Suuret laitteet, jossa on jääkaappi, ei sovelleta vientiin tavanomaisten jäteauto, koska se tiivistää roskakoriin. Yhtiö lähettää normaali kuorma-auton. Tämä palvelu ei ole ilmainen.

  Vanha jääkaappi voi kulkea järjestöille tai henkilöille, jotka ovat mukana edellä mainittujen laitteiden korjaukset osiin. Sillä se on vielä mahdollista saada rahaa, vaikkakin pieni määrä.

  Yleensä he tulevat ja oman aluksensa.

  On yksi asia: useimmiten osia kestää enemmän työntekijöitä jääkaapit, Hyvin harvoissa tapauksissa, ota laite pois käytöstä.

  Voit myös ottaa jääkaapista romu, mutta tässä tapauksessa hinta on varsin naurettava ja purkaa laitetta on oma.

  Plus sitten tulee massa muoviosia, mikä on myös tehtävä jotain.

  Tänään Internetissä tai lehdistä löytyy tietoa, mitä tehdä vanhan jääkaapin:

  • Vaihto tai myynti. Vanhat laitteet työkunnossa on mahdollista vuokrata tai myydä. Usein ihmiset etsivät huokea laite maahan, jne Voit myös vaihtaa sen muita asioita, laitteita tai palveluja.

  On olemassa erityisiä sivustoja, joissa voit löytää parhaat tarjoukset. Voit myös laittaa oman mainoksen ja odota puhelun. Esimerkiksi "annan / myy / myynti vanha jääkaappi."

  • Yrityshautomot, jotka ovat tarpeen maataloudessa;
  • ilmakompressori kellareissa ja kellareissa;
  • savustamossa lihaa ja kalaa;
  • Kuivaimet hedelmät ja vihannekset;
  • kaappi säilytykseen eri asioita, esimerkiksi autotallissa;
  • ja kaikki, joka kertoo fantasia.

  On huomattava, että säteilijän kupariputken, joka on osa mitä tahansa jäähdytyslaitteet voi olla erittäin hyödyllistä.

  Vanhemmissa välineitä tämän putken voi olla useita metrejä.

  Se voidaan panna metalliromua vastaanottavaan pistettä.

  Mutta on paljon hyödyllisiä tapoja käyttää tätä jäähdytin.

  Suosituimpia ovat:

  • Tuotannon eri putkien, varusteet järjestelmät veden ja kaasun;
  • Putken käyttöä, koska lisävarusteen osat improvisoituja virtauksen hoitoaine tai lämmitin;
  • valmistamiseksi lämmönvaihdin;
  • Kuparin käyttö juottamiseen;
  • Se voi olla valmistettu kuparista sähköliittimiä.

  Jokainen ihminen on ymmärrettävä, miten vaarallista freonia jäähdytys. Joten, missään tapauksessa ei voi olla vanhentunutta tekniikkaa yksinkertaisesti jättää kaatopaikalle. Kierrätys jääkaappien - tämä on hyvin vakava asia, ja prosessin olisi oltava asteittainen ja asianmukaisesti, jotta ei vahingoita ympäristöä.

  Venäjällä on noin 250 kasveista jätteiden kierrätystä, kierrättää puolet suurten laitteiden, kuten jääkaappeja.

  Nykyään monet yritykset, jotka ovat valmiita maksua poimia jääkaappi ja kaikkia sääntöjä sen kierrättää. Se on erittäin kätevä, koska tekniikka otetaan suoraan talon ja ilman ylimääräisiä huolia ei.

  Lue jossa voit ottaa vanhan auton ja organisaatio liiketoimintaa renkaiden kierrätykseen.

  Cold-Nordin 226 lakkasi toimimasta

  Haluamme myydä West. Charles Puh. : 89657694266

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  • metallit 36
   • värillinen 25
   • musta 10
  • Roskaa 5
   • kuohkea 3
  • Kierrätys ja hävittäminen 66
   • puu 9
    • sahanpuru 3
     • Polttoaineena 3
   • Keräyspaperin 10
   • Lumi ja jää 47
    • Puhdistus kattojen 9
    • Snegoplavilnye laitteet 4
    • lumiaurat 28
     • Teollisuuden ja yhdyskuntien 12
    • Puhdistus ja poisto 5
  • muovi 3
   • Muovipullot 3
  • laitteet 13
   • Kotitalous- ja toimistolaitteiden 8
   • osat 4
   • ajoneuvot 1

  Hyvä päivä, lähetä CP 500 kg / h. Kiitos.

  Hei. Haluan tietää hinnan venäläisen tuotantoyhtiöiden, kaikki käsittely mimizatsii ympäristön pilaantuminen ja järjestelmän käytön uudelleen paperia, pakkaukset, pullot (väri, ei väri) pistoke.

  4p / kg-provokaationa mennä ja heittää roskakoriin lähimpään dumpster! Tämä hyödyttää kaikkia, hyväksymistä tarkastaja jätepaperin, mukaan lukien (ei tarvitse vaivautua pieniä asioita). Resurssi spasibo- tietoa.

  Olla tietoinen kaikista sääntöjen asianmukainen hävittäminen

  © 2017 - Kaikki oikeudet pidätetään

  Kaikki Kierrätys ja

  Liity ryhmään

  sosiaalisiin verkostoihin

  Reprinting materiaalien on sallittu vain viittaamalla alkuperäisen lähteen

  Jossa he ottavat vanhoja laitteita: vastaanottokeskuksissa varaosien, kierrätys ja vaihto-ohjelmia

  Moskovassa, kysymys jossa luovuttamaan vanhat laitteet rahaa, on merkitystä taistelijoita vihreämpiä elektroniikan kierrätykseen, ja ovat tottuneet ostamaan uuden vanhan myynti tehdä tilaa. Tee lopun ikää laitteiden alustan roskia - on laitonta. On tarpeen käsitellä käytettävissä sellaisenaan tai käyttää palveluja erikoispalveluja.

  Jossa voit pudottaa vanhan tekniikan rahaa

  Eroon tarpeettomia laitteen hyöty - vaikea tehtävä, mutta ratkaistavissa. Pitäisi tulla sen kokoa tai tilan. Toimivaa materiaalia pitäisi yrittää liittää uudelle omistajalle. Pieni laite voi kuljettaa mukanaan ja tarkastelemme muutamia kohtia talon lähellä. Monimutkaisuus on kuohkea rikki "hirviöitä", mutta tilanne täällä ei toivoton.

  Pienet laitteet kestää korjaamoja. Tämä voi tulla toimintakuntoinen, mutta vanhentuneita laitteita, tai rikki. On suositeltavaa soittaa organisaation etukäteen, kuten: Yhtiö "video teknikko" puhelimessa: 8 (495) 411-38-23 puhua asiantuntijan kanssa. Jos se on kiinnostunut tässä mallissa, neuvotella hinnasta.

  Suurten kotitalouskoneiden yksiköt voivat lunastaa palvelukeskukset myöhempää korjausta jälleenmyynti. Siellä ei kaikissa malleissa, omistajan halpa laite voi kieltää. Palvelukeskus "24 master" pesukonetta varten "Siemens" tai "Bosch" voi muodostaa 0,5-2500, riippuen tekniikan tason. Merkitystä tietyn merkin ja mallin sinun täytyy määrittää etukäteen numerosta +7 (495) 723-37-22.

  Osto vanhat laitteet käyttökunnossa järjestettiin alennustavaratalo kulutuselektroniikan ja tavaroita, toisen käden. Tämä menetelmä on helppo löytää ostajaa ilman turhaa aikaa vievää. Komission kaupat hyväksyvät vain laitteissa ilman ulkoisia vaurioita. On tyytyväinen, että on olemassa ohjeet, koko joukko lisävarusteita.

  Arvioida, missä määrin hyötyä myynnistä eriä soittamalla yhtiön kauppa Ostaminen ja myyminen puhelimessa: 8 (495) 215-14-15 klo 10 kaksikymmentäyksi. Tässä laitteessa ei osta vanhat mallit (jopa 5 vuotta). Esimerkiksi iMacin täydellisessä kunnossa tuo omistaja 500 ruplaa. Järjestelmä alustavassa arvioinnissa tekniikoita puhelimitse tai Internetin kautta.

  Verkko "ostaa" kaupoissa tarjoaa myös kätevä palvelu myyntiin ylijäämä laitteita kodinkoneet optiikka. Kauppa tarjoaa asiakkaalle määrittää tuotteiden hinta, myyjä saa kuukausittain peritään 10%. Arvioidut kustannukset, soita: +7 (985) 773-02-93, mahdollisesta ostamisesta asiakkaan osoitteen.

  Nopein tapa auttaa ratkaisemaan ongelman erikoistuneiden pelinappula. He suorittavat vastaanottoa vanhojen koneiden rahaa, jos se on käyttökunnossa ja ei näkyviä vikoja. Sen arvioidaan olevan 30-50% alkuperäisestä markkinahinnan ja tehdä lainasopimus, joka tietyn ajan, jonka jälkeen kohde tulee omaisuutta panttilainaamo. Rekisteröintiä vakuuksien tarvitset passin.

  Muutoksenhaku mahdollista yritys "Lombard Master" at +7 (495) 306-07-28. Täällä se voi:

  • tehdä tutkiminen omaisuuden
  • bail rahaa irtotavaraa, tarkista tai epätäydellisiä nippu.

  Oli kysymys mistä siirtää vanhat laitteet rahaa, yhtiö "Crown panttilainaamo" tarjoaa soita: +7 (495) 727-51-88 tai käyttää sitä Internetin kautta saada palkkion mahdollisimman pian. Ratkaisevia tekijöitä laskettaessa kustannuksia:

  Se tapahtuu niin, että laitteet muistuttaa kukaan auttaa kotona, ja kopio vanhasta kokoelma. Antiikin vastaanottimen tai Neuvostoliitossa radiogrammi enää käytännöllisiä, ja historiallista arvoa. varten kotimainen harvinaisuus vapautetaan vasta 1975, vuosi ja hyvin säilynyt, tarjoaa 350-3500 ruplaa. Analogi ulkomaiset tuottajat voivat maksaa jopa 9500 ruplaa harvinainen yksilö. Fanit annoitte muinaisjäännösten hyvä hinta, löytää internet resursseja, kuten portaali "Retrobazar".

  Ostaminen viallisen kodinkoneiden varaosia

  Palvelut Korjaus purettuna rikki laitteet. Asiantuntijat talteen tiedot, joita käytetään seuraavissa kokeissa. Virallisesti työpajat käytä vain uusia osia, mutta käytännössä osoitettu elementit hekin tarvitsevat. Suuret määrät eivät ansaitse, mutta jotkut hyötyvät laitteiden kunnossa voi purkaa.

  Rahaa ulkona laitteiden osien ja tarjoaa yritys "Zalogator", jossa voi soittaa ympäri vuorokauden: 8 (495) 769-10-31. Jokainen, joka etsii jonnekin siirtää vanhat laitteet rahaa voi tuoda sen henkilökohtaisesti, kun kätevä. Asiantuntija suorittaa pätevä arviointi paikan päällä, keskustella sopimuksen yksityiskohdista, muistuttaa miten studio lähettää tietokoneen tai muita osia, sekä antaa rahaa.

  Vihje: Sinun ei tarvitse kantaa rikki kodinkoneet kerralla. Henkilökohtaisesti keskustella päällikön, onko hän tarvitsee tällaisia ​​osia. Olen tyytyväinen ottamaan rikki televisiot, tabletit ja tietokoneet organisaatiossa "hankinta tekniikkaa." +7 (985) 762-62-16 Master järjestää määrittämiseen tietyllä hinnalla, ja kuriiri saapuu sovittuun aikaan mennessä rahaa ja ottaa pois laitteita.

  Jos sopiva paikka, jossa kannattavaa kuin vanhat laitteet rahaa ei löydy, pitäisi tarjota sitä romuttaa keräilijöille. Yksi laite maksaa vähän, on edullista siirtää useita erilaisia ​​laitteita. reaaliarvon ompelukone - korkeintaan 1000 ruplaa mainoksia, kuten "osta ompelukone missään valtiossa", plus on vapaa jälkeen turhien asioiden paikka.

  Voit soittaa suoraan erityinen keräyspisteeseen romu (kotimaa), esimerkiksi Ltd "Ferro-Invest" puhelimitse (968) 825-27-95 (puhelut vastaan ​​päivässä seitsemänä päivänä viikossa). Asiantuntijat saapuu millään alalla Moskovan sopivana ajankohtana asiakkaalle päivän ja vie pois suuria vaunuihin (jääkaapissa tai astianpesukone), toisin kuin muissa vastaanoton pistettä.

  Yhtiö "Almet" kuljettaa romu on, jos se on alle 10 tonnia. Mutta tässä hyvä hinta: 8500 ruplaa per tonni metallia. Keskustella toimitus voi olla numero 8 (919) 663-08-35.Jääkaapin punnitus 30-80 kg voi saada 120-780 ruplaa itsensä toimitusta. Pesukoneen - 250-640 ruplaa, esimerkiksi asunto- ja kuparia ja ruostumatonta terästä rumpu.

  Videonauhurit, viestintälaitteet ja muu elektroniikka sisältävät arvokkaita metalleja:

  kierrätys kodinkoneiden ohjelman

  Laki kieltää heittää pois vanhoja laitteita astiaan kotitalousjätteiden tai ottaa pois kaupungista lähtee kello kaatopaikalle. Jotta ei tarvitsisi maksaa sakkoa, on syytä etsiä, minne siirtää vanhat keittiökoneet rahaa. Hävittäminen kodinkoneiden tarjoamat palvelut yrityksen järjestämällä poistaminen ja purkaminen vanhan isokokoiset laitteiden osien kierrätykseen.

  Voit käyttää palveluja yritys ostamalla ei-liiketoimintayksikköä, luovuttaa rikotuista rahaa osana kierrätysohjelmaa. Katso yritys voi olla "Romu-Mobil" (+7 (495) 215-03-55) tai "Romu-pro" (+7 (968) 605-20-85), jotka tarjoavat tulon asiakkaan osoitteen ja maksaa hinnan, määrä on 10 tuhatta ruplaa, omistaja, tarjoamalla vapaa poisto.

  Vaihto Old laitteet uuteen rautakaupasta

  Hänen ratkaisu ongelmaan ovat ostoksia verkossa. Suuret varastot "Eldorado" pitää säännöllisesti tapahtumia, kutsuen tuomaan roskat: mikroaaltouuni, valokuvaus- ja toimistolaitteiden, pieniä sähköisiä vempaimia. Yhtiö tarjoaa vaihtoi vanhan alennus ostajille uuden tuotteen samaan jaksoon, saavuttaa 20%. Tämä tapahtuma järjestetään puolivuosittain.

  Ketjun myymälöissä "Technosila" viittaa mihin siirtää rikki laitteissa rahat ovat menneet vaihtelemalla määrää alennuksia. Ne kaikki ostaja saa määrästä riippuen, rei'itetty kurissa. Alennettu hinta vaihtelee 5-20%. Jollei vaihtaa vanha laite kaiken kokoisille ja luokkia. Ostaja, joka ostaa uusia laitteita ole annettu, vanha koti poistaa maksutta.

  Myynti vanhojen laitteiden toimivien halvalla Internetissä

  Arvo kotiapulaisina heikkenee ajan myötä. Merkintallennuksen rahaa voidaan myydä tv ja mikroaaltouuni, silitysrauta. yhteenlaskettu kuva ja teksti: "Pickup", kirjoitettiin tiedotteen päällä, toimii hyvin. Jopa isoisäni jääkaappi lunastetaan illan hinnalla enintään 8 sata ruplaa, ja heikko, mutta ahkera 20-vuotias kannettava löytää ostaja lähes tuhat ruplaa jonka keskellä päivää.

  Missä luovuttamaan vanhan tv rahaa

  Yhtiö "Teknologia +" suostui poimia tylsä ​​tv jälkeen väliaikaisesta soveltamisesta soittamalla +7 (499) 322-28-86 tai vieraile sivustolla ympäri vuorokauden. Työskentelyyn elektroniikka yritys Se tarjoaa käsillä 100-10 tuhatta ruplaa riippuen ja laitteen tila. Idle laitteet, yhtiö voi hankkia tai tarjota ilmaiseksi kierrätykseen.

  Miksi TV ei voi vain heittää

  Altista roskaa roskakoriin - altistettiin sitten kemiallisen ympäristön sisältämien elementtien vanhan CRT. Ja tämä: