Kenkäkaappi käytävällä kuva

Kenkäkaapit - 60 vaihtoehdot

Tärkein salaisuus käytävällä kaikkemme päivä - määrän näkyvän asiat pitäisi pitää mahdollisimman pienenä.

Aiemmin huoneistoissa yksinkertaisten hyllyjen seisoi ovella, nyt eteisessä flaunts tasainen kenkä kaappi missä kengät ovat turvallisesti piilossa katseet.

Kengät moderni kaappi on sijoitettu pystysuoraan, mikä säästää tilaa. Voit valita vaatekaappi kengät 2-3-4 toimistoja. Kerrossänky hylly 10-12 paria - toinen yleinen kokoonpano "nopea vaatekaappi" kenkä.

Tavallisesti ne on valmistettu muovista tai metallista, joten ne on helppo pitää puhtaana. Voit ostaa ja miniatyyri kaappi saranaovea.

Erikseen, voit sanoa "uzenkih9quot; Kaappi saranaluukkua (avaaminen 45 astetta). Tämä on täydellinen pieni eteinen. Kun kengät on sijoitettu hyllyihin, se ei menetä muoto, se ei rutistaa, ei kerää pölyä. Kuitenkin mukaan kaappiin menettää roominess perinteinen kenkä peukalot.

Paikka kenkä voidaan sijoittaa istuimen alle penkit, yöpöytä tai toimivat tukena peiliin. Mutta yleensä, on likainen kengät näiden huonekalujen ei ole suunniteltu, ja sen vuoksi on sohjossa saappaat seisoo kynnyksellä, ja hylly - tyhjä. Se on Euroopan jalkakäytävät ovat puhtaita, ja emäntä tarjoaa vain pölyt kenkiä, jotka he tulivat. Venäjällä, kengät poistetaan yleensä ovella.

1

Siksi jokaisen kodin pitäisi olla kaksi erityistä paikkaa jalkineita. Yksi - suulla - on suunniteltu pari että olemme ammunta, palasi kaduilla. Toinen - siitä kenkä, joka on suunniteltu toisen kauden. Tallentaa likainen kengät sopivat Duplex Pad vinyylipinnoite ja kuormalava, joka on helppo poistaa ja pestä. Kengät seiso tässä kuivuvat nopeasti. Voi ostaa ja erityinen kaappi ilmanvaihto ja bakterisidinen lamput.

Hyvä kenkä kaappi on välttämättä sisältää osaston saappaat, joka antaa pieni ripustin pehmeä tappeja. Nämä kannet ovat kiinnitetty aika "prostoya9quot; Saappaat epäröinyt nousta. Kengät korkea topit vedä erityistä pad pitää se menettää muotonsa.

Jos haluat sijoittaa kenkiä kaappi, niin se olisi säädettävä sama syvyys hyllyjen noin kenkälaatikosta. Ne voivat olla jopa kattoon (jos useita satoja paria kenkiä), ja useita rivejä alareunassa - kainaloiden kanssa päällysvaatteet. Kengät voidaan järjestää liukuovet metallihyllyjä. Sisäänvedettävä seistä haltijoiden enemmän kiinteän tyynyjä, mutta se auttaa pitämään muodon kengät (vaikka korkeat saappaat ovat kaikki ei voi laittaa samaan).

Ja voit käyttää lankaripustin haltijoille luuserit, johon voidaan kiinnittää mihin tahansa pintaan. ja muotitietoinen naisten kenkiä ovat hyviä avohyllyt tai telineiden pyörivä vitriineihin - tuuletin "kenkä aarre" tämä näyttely piristää!

Obuvnitsa halli: TOP-100 kuvia parhaiden uusien tuotteiden luettelo 2017

Järjestämisestä sisätilan huoneeseen riippuu saatavuudesta huonekaluja. Niiden avulla on mahdollista luoda sellaista harmoniaa.

Mitä eteinen, on erityinen rooli obuvnitse, joka yleensä on lipasto, ja joskus taideteos.

Useimmissa tapauksissa obuvnitsa sali myytiin jo loppuvaiheessa korjaus.

Välittömästi ennen hankinnan määrittämiseen suositellaan ensisijainen tarkoitus huonekalu, ja mikä tärkeintä, että se oli siellä tallennetaan.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ulkomitat obuvnitsa voisi olla kaikissa suhteissa suhteessa koko tiloihin.

Suurperhe parempi saada kapea kaappi, suunnilleen sama suunnitelma kuin yksi kuva obuvnitsy käytävällä, esimerkiksi säilytykseen kausiluonteinen kenkiä.

On parempi, jos saat tarpeeksi tilava vaatekaappi saatavissa olevia upotettuja laatikoita. Jos mahdollista, voit ostaa obuvnitsu istuimen hallissa pystyä muuttaa yhden kengät ilman ongelmia.

Rakenteesta riippuen tällaisen huonekalut voidaan jakaa tiettyihin lajeihin:

 • avoin tyyppi;
 • suljettua tyyppiä;
 • hoikka;
 • obuvnitsa-shkaf- yhdistelmä laatikko kenkiä razichnymi muiden moduulien;
 • obuvnitsa-kuivain;
 • teline - erinomaisesti suurille kenkiä, ja se on sekä avoin ja suljettu.

Yleisin variantti pidetään auki. Tärkeimmät edut tulisi sisältää: ilmanvaihtojärjestelmän, ettei hajua ja hometta.

Kuitenkin etujen lisäksi, on olemassa myös tiettyjä hänen negatiivisia ominaisuuksia, kuten lian pinnalla kengän, sellaisenaan obuvnitsy käytävällä alhainen niiden rakenteessa.

Lukittu variantti on luonteeltaan kaapin hyllyillä tai kaappien ovet. Tämä vaihtoehto on parempi asuville lemmikkieläimiä, koska tällainen kengät voi auttaa pitämään terveenä ulkoisilta vaurioilta.

Toinen vaihtoehto on varsin epätavallista obuvnitsy on hoikka. Se on tavallaan suuri, kapea ja pitkänomainen huonekaluja, joka sopii erinomaisesti pienille ja ei kovin tilava eteinen.

Suurin haitta tällaisten malleja ovat epävakautta, toisin kuin seinään obuvnitsy käytävään, ja mitään erityistä säilytystilaan kenkä hoitotuotteet.

Luoda huonekalut ensisijaisesti otetaan huomioon yksilölliset tarpeet asiakkaiden, sekä taloudellinen osa ja käytön kestosta.

Erityisen suosittuja ovat metalliset obuvnitsy saliin, joille on tunnusomaista niiden lujuus ja kestävyys.

On olemassa paljon erilaisia ​​huonekalutehtaan, joista suosituin on Ikea. Obuvnitsa käytävällä tämän asiakkaan pystyy ylittämään kaikki odotukset ja täyttää kaikki tarpeet.

 • Valitseminen jalusta toteutetaan ottaen huomioon yleinen tyyli päätöstä, ja väri mieltymykset. Esimerkiksi puinen laatikko voidaan helposti maalata vaaditun värin.

  Helpoin tapa määrittää värin, jos seinät ovat neutraali sävy, ja muut huonekaluja yksinkertaisesti poissa.

  Hyvä ratkaisu olisi käyttää kapeita ja korkeita kaappeja vaihtoehtoja.

  Jos obuvnitsa on sävy "tammea" tai "pyökki", seinä on parempi maalata kirkkaita värejä ja sävyjä kalusteiden ostaa "kirsikka" tai "Alder".

  Huonekalut, jotka sinä, aina erottuu standardin sisustus. Kuitenkin samanlainen vaihtoehto olisi luovuttava luoda korkean teknologian tyyliä, itämainen tai barokki. Mutta esikaupunkialueilla kodeissa he ovat enemmän kuin koskaan.

 • Sopivin suoritusmuodot ovat:

  • Teline-box - on sivusuunnassa hylly-tikaspuolien;
  • pan - valmiiksi lakattu, kengät säilytetään erityisissä lähtö;
  • Järjestäjä - vanha versio muodossa ns taskua.

  Riippumatta obuvnitsa läsnäolo jopa yleisin mahdollistaa antaa huoneeseen lämpöä ja harmoniaa.

  Kenkä kaapit tai muuntamalla käytävällä

  Standard hallit useimmissa huoneistoissa eivät täytä nykyajan vaatimuksia sijoittamisesta määrän kenkiä, mikä on tarpeen kaikille perheenjäsenille. Tilannetta pahentaa huono muoto käytettävissä olevan tilan. Ehdottomasti hankalaa näihin tarkoituksiin näyttävät kapea ja pitkänomainen käytävillä, eteinen, joka jättää useita ovia ja muita vaihtoehtoja.

  Tällaisissa tapauksissa tulla auttamaan erityistä huonekaluja. Suunniteltu erityisesti kenkä kaapit ja jalustat täydellisesti selviytymään samanaikaisesti kaksi tavoitetta: piilottaa katseilta teidän kokoelma kengät ja varovasti aseta se pieni eteinen, jättäen tarpeeksi tilaa käytön tilaa aiottuun tarkoitukseen.

  Tarvittava määrä kaappien kenkiä

  Venäjän todellisuus on, että kenkä tarvitaan mahtuu ole yksi, vaan useita paikkoja. Vain tällä tavoin voi tarjota kätevä varastoinnin ja käytön kenkiä ja saappaita.

  • Yöpöytä tai hylly kenkiä, jonka olet juuri tullut kadulta. 9 kuukautta vuodesta on märkä tai likainen Venäjän kaupungeissa, ja vain 90 päivää pois 365 voi olla onni tulla kotiin puhdistaa ja kuivaa kengät. Mukavuuden pidetyt vaihtoehdot auki, hyvin pestävä. Vahvoista kestäviä materiaaleja, jotka eivät pelkää vettä;
  • Sisä telineitä tai varastointikansiot kenkiä, josta käytät tällä hetkellä. Esimerkiksi kesällä, nainen kengät voivat sandaaleissa, lenkkarit, lenkkitossut, liuske, baletti asuntoja ja muita malleja. Kaikki nämä voivat olla hyödyllisiä lähitulevaisuudessa, valinta seuraavan wc. Koko massa ei kertynyt kaappiin vapaa-ajan kenkiä, hänen oma kaappi tarvitaan niitä. Hän voi jo olla herkempää materiaaleja, kuten kengät Kuivattu ja taittaa sen puhtaimmassa muodossaan. On myös sijoittaa käytävällä;
  • Erillinen kaappi tai hylly kaapissa varastoinnin kausiluonteinen jalkineita, joita ei ole käytetty tietyn ajanjakson aikana. Tämä kaappi voi sijaita myös käytävällä. Pakollinen edellytys - suljettu hyllyt ja erilliset osiot kenkä varastointi, niin että se on suojattu pölyltä niin paljon kuin mahdollista. Koska muutaman kuukauden Open Storage kenkä voi tulla rappeutumaan.

  Lisäksi kolme tarvittavia osia kenkä vaatekaappi on toivottavaa, että talossa erityinen uunissa kengät tai hyllylle. Aseta se hieman paremmin viileässä, hyvin ilmastoidussa tilassa. Joissakin malleissa on sisäänrakennettu lämmitin tai erityisiä germisidinen lamppu, joka ei ainoastaan ​​kuivaa kenkiä, mutta myös poistaa epämiellyttäviä ominaisuus hajuja.

  Kaappi kenkä varastointi, jota käytät koko kauden

  Kaappi kenkä varastointi, jota käytät koko kauden

  Esimerkiksi kenkä hylly auki-hylly, kuva

  Esimerkiksi kenkä hylly auki-hylly, kuva

  Osasto kenkiä pukuhuone, avoin komeroon kattoon

  Osasto kenkiä pukuhuone, avoin komeroon kattoon

  Ulosvedettävä kenkälaatikot vaatekaappi, valokuva

  Ulosvedettävä kenkälaatikot vaatekaappi, valokuva

  Open System Storage kenkä erillinen pukuhuone

  Open System Storage kenkä erillinen pukuhuone

  Avoin valkoinen hylly tallentamiseksi kengät kunkin parin käyttää yksittäisen laatikko

  Avoin valkoinen hylly tallentamiseksi kengät kunkin parin käyttää yksittäisen laatikko

  Ulosvedettävä tallennusjärjestelmän kenkä kaapissa vaatteita, valokuvia

  Ulosvedettävä tallennusjärjestelmän kenkä kaapissa vaatteita, valokuvia

  Mielenkiintoisia ulkovarasto telineeseen kenkä taustavalaistu kuva

  Mielenkiintoisia ulkovarasto telineeseen kenkä taustavalaistu kuva

  Jos kaikki kolme kenkä kaappi sijoitetaan suoraan käytävällä, sinun pitäisi huolehtia samaan tyyliin huonekalusuunnittelun. Se voi olla erillisinä erikoistuneita telineet ja hyllyt, ja yhdessä muiden välttämättömien huonekaluja. Esimerkiksi jakkara istuimet, vaatekaappi, peilipöytä ja niin edelleen.

  Käytetään tallentaa vapaa-ajan kenkiä, joka oli juuri tullut kadulta. Tarjoavat myös laaja valikoima hyllyt ja vieraita. Ovat avoinna horisontaalinen hyllyt yhdessä tai kahdessa tasossa. Pohja on valmistettu rei'itetystä materiaalista on helposti pestävä ja se sijaitsee kunkin hyllyn erityinen irrotettava pannulla keräämiseksi pölyä ja likaa.

  Hyllyt kattoon on varustettu erillinen pukuhuone ja on suunniteltu varastointiin kenkiä

  Hyllyt kattoon on varustettu erillinen pukuhuone ja on suunniteltu varastointiin kenkiä

  Pieni toimisto kaapissa säilytykseen kenkiä, valokuva

  Pieni toimisto kaapissa säilytykseen kenkiä, valokuva

  Hylly tallentamiseksi kenkiä käytettävissä tulo ja se on suunniteltu jokapäiväiseen parit

  Hylly tallentamiseksi kenkiä käytettävissä tulo ja se on suunniteltu jokapäiväiseen parit

  Kenkäteline, jota käytetään päivittäin, sijaitsee aivan sisäänkäynnin taloon

  Kenkäteline, jota käytetään päivittäin, sijaitsee aivan sisäänkäynnin taloon

  Erittäin kompakti eteinen sisäänrakennetulla säilytyslokerot ajan kenkiä

  Erittäin kompakti eteinen sisäänrakennetulla säilytyslokerot ajan kenkiä

  Pieni kaappi säilytykseen vapaa-ajan kenkiä, valokuva

  Pieni kaappi säilytykseen vapaa-ajan kenkiä, valokuva

  Kätevä solu tallentaa koko perheelle jalkineet sijoitetaan suoraan käytävällä

  Kätevä solu tallentaa koko perheelle jalkineet sijoitetaan suoraan käytävällä

  Kenkiä narikkaan yksityisen kaappi, valokuvia

  Kenkiä narikkaan yksityisen kaappi, valokuvia

  Suljetut telineet ja hyllyt varastointi kenkiä

  Useimmat kengät, jotka käytät yhden kauden, voidaan poistaa vain sellaisissa telineissä. Vain pitää se puhtaana ja kuivana, voit liittää. Kiitos sen kompakti koko ja eri kokoonpanoissa, ne mahtuu pienimmätkin ja epämiellyttävä eteinen.

  Kapea hyllyt noin 20-30 cm leveä hieno seisovat pitkin seiniä käytävällä käytävällä tyyppi. Kengät Slieman asetetaan pystysuoraan, niin että siitä tulee kompakti varastointi. Ovet voivat olla läsnä ja avoin kuin tavanomainen kaapit on liukuva järjestelmä, kaapit tai yksinkertaisesti pudota alas 45-90 astetta.

  Ohut valkoinen pukeutuja seinää vasten käytävällä - säilytyslaatikko tyyppi Slim Shoe

  Ohut valkoinen pukeutuja seinää vasten käytävällä - säilytyslaatikko tyyppi Slim Shoe

  Erityiset kaappi kengille sijaitsee suoraan edessä, ja seuraavaksi - pesuallas pesuun kengät

  Erityiset kaappi kengille sijaitsee suoraan edessä, ja seuraavaksi - pesuallas pesuun kengät

  Valkoinen klassinen kaappi kenkä, kuva-

  Valkoinen klassinen kaappi kenkä, kuva-

  Mielenkiintoisia kabinettijärjestelmä tallentamiseen kenkiä

  Mielenkiintoisia kabinettijärjestelmä tallentamiseen kenkiä

  Hylly väliaikaiseen varastointiin vapaa-ajan kenkiä, seisoo käytävällä kuva

  Hylly väliaikaiseen varastointiin vapaa-ajan kenkiä, seisoo käytävällä kuva

  Kaappi-lipasto lasiovet varastointiin kenkiä

  Kaappi-lipasto lasiovet varastointiin kenkiä

  Poikkipinta kaappi kenkä varastointi, jossa jokainen osasto on suunniteltu yhden perheenjäsenen

  Poikkipinta kaappi kenkä varastointi, jossa jokainen osasto on suunniteltu yhden perheenjäsenen

  Tapa tallentaa erilliseen pukeutuminen kengät, valokuva

  Tapa tallentaa erilliseen pukeutuminen kengät, valokuva

  Pieni kaappi-kaappi ovet klassinen kenkä varastointi kuluvan kauden

  Pieni kaappi-kaappi ovet klassinen kenkä varastointi kuluvan kauden

  Nämä kaapit voi olla niin pieni ja alhainen taulukoita, ja melko tyypillinen rinnan. Joissakin malleissa on sijoitettu koko korkeutta seinät, katto. Minkä tyyppinen valitset riippuu täysin tarpeidesi: Kuinka monta kenkäparia kausi on koko perheelle.

  Toinen vaihtoehto kenkä varastointi kuluvan kauden - kaapit, vitriineihin. Ulkoisesti ne näyttävät täysikokoinen vaatekaappi tai kaappiin, on klassisesti oven avaamista. Mutta itse asiassa he myös toiminnan suorittamiseen hyllyiltä. Avokaappi tarjoaa käyttäjille kolme pystypinnoilla tallentamiseen kenkiä. Pääsääntöisesti, vaakasuorassa tai hieman kallellaan sisään- tai ulospäin.

  Jos halli on jo varustettu tilava vaatekaappi, on mahdollista järjestää varastoalueella suoraan siihen. On tarpeeksi ostaa erityinen liikkuvia yksiköitä tallentamiseen kenkiä. Liukuva-Vaatekaapit ne voivat olla avoimia hyllyjä -pölynpoistotoiminto kaiutinkotelo, kiskoja palikoilla, jotka ovat kuluneet kengät varastointiin tai pehmeä, suljettu laatikko, kullekin parille - omat. Jos tila sallii, voit käyttää erityistä järjestelmää tallentamiseen korkeat saappaat. Se on järjestelmä pystysuoraan vahvistamisesta nilkan ja kengät, jotka eivät anna muutettu nilkka.

  Organisaatio tilaa tallentaa kengät kaapissa, kuvat

  Organisaatio tilaa tallentaa kengät kaapissa, kuvat

  Avoin kaappi hylly säilytykseen kenkiä erillinen pukuhuone

  Avoin kaappi hylly säilytykseen kenkiä erillinen pukuhuone

  Kenkälaatikosta, joka sijaitsee aivan sisääntuloaulassa, on suunniteltu tallentamaan suuren määrän höyryä

  Kenkälaatikosta, joka sijaitsee aivan sisääntuloaulassa, on suunniteltu tallentamaan suuren määrän höyryä

  Kenkäkaappi, pukeutuja klassinen ovet ja ulosvedettävä hyllyt

  Kenkäkaappi, pukeutuja klassinen ovet ja ulosvedettävä hyllyt

  kenkä varastointi ja sopii hänen varusteet, valokuva

  kenkä varastointi ja sopii hänen varusteet, valokuva

  Hyllyt väliaikainen varastointi vapaa-ajan kenkiä, yhdistettynä ripustin yksikkö

  Hyllyt väliaikainen varastointi vapaa-ajan kenkiä, yhdistettynä ripustin yksikkö

  Classic avohyllyt varastointiin kenkiä erillinen pukuhuone

  Classic avohyllyt varastointiin kenkiä erillinen pukuhuone

  Kompakti kenkä hylly säilytykseen jokapäiväiseen parit, asetetaan telineeseen

  Kompakti kenkä hylly säilytykseen jokapäiväiseen parit, asetetaan telineeseen

  Kausiluonteinen varastointi järjestelmä kenkä

  Ehkä kaikkein tilava vaatekaappi, jota käytetään asunnossa tallentamiseen kenkiä. Onhan täytyy säilyttää kengät kaikkien perheenjäsenten, joka on suunniteltu kolmea vuodenaikoina. Lisäksi tällainen kaappi on hyvin monipuolinen. Koska talvella se on täynnä useita höyry laatikot ja ei-positiivista Shine, ja kesäaika korvata joukko kengät ja sandaalit tulevat syksyllä korkeat saappaat ja lämmin talvikengät.

  Käytännöllisin vaihtoehto olisi erillinen kaappi, joka on tarkoitettu vain säilytykseen kenkiä. Syrjäytyminen voi tehdä muita vuodenajan asioita: sateenvarjot, käsineet, hatut. Tämä varastoalueella mahdollistaa kätevästi ja korkeakorkoiset kengät (se käyttää mielenkiintoinen diagonaalisen jako suorakulmainen, jonka avulla voit laittaa sen vain kaksi paria), ja korkeat saappaat, miesten kengät ja tilaa vieviä.

  Tämä kaappi voit yhdistellä eri tallennusjärjestelmien:

  • Operaattorin kengät erityiset lukittavat osastot kullekin parille - A;
  • Suoraan kenkälaatikot, tallentaa tai erityisesti tätä tarkoitusta varten;
  • Pad järjestelmä;
  • Pyykkipojat erityinen, ihanteellinen korkeat saappaat.

  Jos kausiluonteinen kenkä ei ole paljon voimme rajoittaa osasto nykyisessä vaatekaappi tai pukuhuone. Tai valitse suljetussa kaapissa tai hylly säilytykseen pienempiä kokoja.

  Kenkä tallennusjärjestelmän pukuhuoneet

  Jos huoneistossa on erillinen pukuhuone, voit valita tallentaa kengät hänen erityinen nurkkaan mihin paikkaan avohyllyt, kaapit tai telineet. Heidän täytyy järjestää siten, että ne vastaavat tai vuodenajat, tai ovat yksilöllisiä jokaiselle perheenjäsenelle.

  Mallista riippuen, nämä kengät hyllyillä ja telineet voidaan tallentaa pystysuoraan, vaakasuoraan, lentokoneessa tai lepotilaan. Valitaan yksi tai toinen teline on aloitettava nykyisestä tilaa ja määrä paria kenkiä, jotka on tallennettu.

  Suurin tietokanta ideoita sisustus ympäri maailmaa. Jokainen voi saada inspiraatiota.

  1