Kenkä valkoinen turkis kotona

Miten turvallisesti puhdistaa turkista kotona. Yksinkertaisia ​​työkaluja ja vinkkejä helposti puhdistaa turkista kotona

Kun pitkän talven alkamisen kanssa lämmintä Turkit hatut, liivit ja saappaita pitkään sijoitetaan kaappiin.

Pidentää käyttöikää tuotteita, ne on asianmukaisesti varastoitu ennen Lyijyakku täydessä järjestyksessä, puhdistetaan, kuivataan ja huolellisesti kampa.

Päästä eroon epäpuhtaudet suosikki turkin tai turkis kaulus, ei ole tarpeen ottaa tuotteen pesulat, jossa se voi pilata.

Kyllä, ja kuiva siivous ei aina oteta puhdistukseen turkis, ja jos se on tehty, niin paljon rahaa.

Lisäksi kemikaalit sisältävät kovia ainesosia ja merkittävästi lyhentää asioita. Paljon parempi olla kärsivällinen ja erittäin edullinen improvisoitua keinoja vaivattomasti puhtaita laadukkaita turkistuotteita suoraan kotoa.

Noin likainen pölyinen fur osoittavat plakki, kirkkauden menetystä tai värin tasaisuus, roskakoriin karvat, tahroja eri alkuperää, matot, sekavuus ja rasvaisuuden Villi. Mutta kuinka puhdas turkista kotona, jos sitä ei voi pestä, kuivata lämmönlähteiden lähelle, ja rautaa? Itse asiassa kaikki on hyvin yksinkertainen - tärkeintä löytää oikeat ainekset.

Miten puhdistaa turkista kotona pölyltä ja lialta

Tarkista likaisuudesta voi olla turkista, antaen sille ilmavirta hiustenkuivaaja. Jos Villi on helppo lentää lentoreittiä ja sitten palata sinne paistaa, takki ei pölyä kerääntyy, ja se ei tarvitse puhdistaa. Kun Villi ovat takkuinen, rasvainen ja sotkuinen ilme, tuote tarvitsee apua.

Pöly voidaan helposti poistaa, jos kerros wrap arkin kostealla puuvilla liinalla tai selkeää ja voimakas. Kohokuviointi kätevä, levitä arkki lattialle, mikä tuote alas hänen kasaan.

Pienten kohteiden, kuten korkit ja irrotettavat kaulukset, hihansuut puhdistaa helposti höyryä. Voit käyttää erityisiä höyrypesurit tai höyrysuihkua raudan, ja sitten turkis on kuivattava.

Huono puhdistaa liasta, saadaan huoliteltu ulkonäkö ja paistaa sitruunamehua laimennettu yhtä paljon vettä. Sieni kastettiin liuokseen ja puristetulla, hierotaan fur, sitten kuivattiin ja kammattu kampa.

Lian poistamiseen tarvitaan mannasuurimot, liitu, talkki, vauva jauhe tai perunatärkkelystä, joka runsaasti sirotellaan turkista. Huokoinen rakenne absorboi saasteet aineet jauhaa karvat antaa heille ylimääräistä kiiltoa. Puhdistaa kanin tai jäniksen turkista käyttää ruis- tai kaurajauho.

Huolellinen liikkeet hierotaan viljakasan, sitten takki on hyvä ravistetaan. tärkkelys jäänteitä kammattu harja ensimmäinen suuntaan hiusten kasvua, ja sitten vastaan. Harmaa väri tärkkelystä - varma merkki siitä, että takki oli todella likainen. Jos turkki on hyvin likainen, manipulointi tulisi toistaa kaksi tai kolme kertaa, kunnes tärkkelys ei ole valkoinen tarpeeksi unta.

Palauttaa tuotteen hohtavan valkoisen avulla tl vetyperoksidin, liuottaa lasilliseen vettä, johon on lisätty muutama tippa ammoniakkia. Tämä tarkoittaa sitä, sinun täytyy suihkuttaa turkista sumuttimella ja ripustaa kuivumaan auringossa, mutta ei enempää kuin yhden päivän.

Siellä auttaa veden, alkoholin ja etikka, sekoitetaan vastaavalla määrällä. Liuos levitetään siveltimellä pehmeät harjakset tai froteepyyhkeet. Parhaan tuloksen, voit hieroa kasaan muutaman kerran, ja sitten kuivaa takki ulkona.

Ja on mahdollista hyödyntää absorboivien ominaisuuksien rukiin tai vehnän leseet, aiemmin uunissa kuivatun tai seulottu hieno sahanpurua. Sahanpuru havupuita sisältää hartsia, joten niitä ei voida käyttää. Täydellinen puun täyteaineena kissa lokeron. Imukykyinen kanssa kasa tulee huolellisesti jauhaa kädet, simuloimalla manuaalinen pese varoen vahingoittamasta hiuksia eivätkä mash niitä.

Pölynimurin käytetään poistamaan lese tai sahanpuru on toivottavaa, se voi vahingoittaa turkista, melko voimakkaasti ravistella tuote.

Puhdistukseen esineitä karkeampaa turkista, esimerkiksi, saukkoja, nutrian mooli tai voi käyttää kuumaa, kuivaa hiekkaa. Tämä poistaa epäpuhtauksien pohjamaali, joka on erityisen rikas näillä eläimillä.

Miten puhdistaa turkista kotona, jos se on rasvainen

Turkiseläinten päästä eroon rasvatahrat, jälkiä hikeä tai rasvaisuutta, tarvitsemme bensiiniä. Kasteltu sienellä siinä, pyyhi saastuneita alueita. Tuoreet tahrat voidaan helposti poistaa liikkeitä kasa, ja pitkäaikainen - ja jopa vastakkaiseen suuntaan. Tällöin litra bensiiniä ei loukkaantunut liuottaa tl pesuainetta, joka on kaksinkertaisesti voimistaa ja puhdistaa turkin jopa hyvin vanha rasvaa tahroja.

Kammata paalun bensiinin voi heikentää harja sijasta sienellä.

Tämä menetelmä on yhtä hyvä kuin tuote on pitkä ja paksu turkista ja mokka tai nupukkia.

On tärkeää, ettei laiminlyödä turvatoimia. Puhdistus tulisi suorittaa hyvin ilmastoidussa tilassa ja kaukana avotulesta.

Vaaleita tai valkoisia turkista voi kellastua bensiinistä, puhdistaa rasvasta ja rasvainen parempi käyttää ruokasuolan ammoniakin kanssa, ne sekoitetaan suhteessa 1 3. On myös sopiva mille tahansa puhdistus- tai villa shampoo uimisen lemmikkieläimet, päästä eroon epäpuhtauksien . Välineet on asianmukaisesti kermavaahdon lämpimään veteen, kunnes paksu vaahto, joka tuote ja prosessi. Vaahto tulee olla varma pestä pois, odota muutama minuutti, hankaus turkista sienellä kastettu puhtaaseen veteen.

On tärkeää, ettei anna ihon kastua, varovasti purista sieni, pehmeät liikkeet liikkuvat vain kasan pinnasta.

Kauniin hohteen palauttaa tavallisella etikalla. Mutta kun hoito on parempi ripustaa takki ilmassa haju haalistua.

Miten puhdistaa turkista kotona: maali ja muste

Jos satut tällaisia ​​ongelmia, kuten täplät maalilla tai mustetta, sillä ei ole väliä. Tällöin myös auttaa bensiiniä sekoittaa tärkkelyksen tilaan nesteen kerma. Keinoja on sovellettava tahra ja odota kunnes kuiva. Sitten Slicker harjat kammata turkki kasaan.

Öljyvärimaalaus on helppo poistaa auringonkukkaöljyä. Voit tehdä tämän, vanulla tai ajaa öljyn kostuta ja hiero sitä tahraa ja vastaan ​​torkut.

Valitettavasti, pitkäaikainen tahroja maalin tai painovärin poistamiseksi ilman kemikaalien käyttöä on paljon vaikeampaa, ja joskus mahdotonta. Pienemmät tahrat voidaan pyyhkiä asetonilla liuottimen, tärpätti tai erityinen tarkoittaa "Valkoinen spirit9raquo;. Sitten puhdistetaan huolellisesti osan kanssa vettä, joka sisältää leivinjauhetta, pyyhittiin kuivaksi pyyhkeellä ja kuivattiin.

Jos kaikki muu epäonnistuu, on parempi luovuttaa tuotteen pesulat.

Miten puhdistaa turkista kotona, mistä kastike ja ketsuppi

Usein me välipala liikkeellä, ja kun syöminen ei ole poissuljettua pieni onnettomuus, kun turkis kaulus tai hihansuut roiskunut kastiketta tai ketsuppia. Tietenkin on hyvä heti pyyhi tahra kostealla liinalla, mutta mitä tehdä, kun saastuminen on jo kuivuneet?

Päästä eroon niistä, sinun täytyy sekoittaa yhtä suureen osaan vettä ja etikkaa ja shampoo kissoille tai nestemäisen puhdistukseen mattojen ja villaa. Levitä ratkaisu suoraan tahra ja jätä jonkin aikaa, yrittäen olla märkä pohjavilla. Pyyhi kostealla liinalla ja kuivaa.

Myös, tahra voidaan soveltaa glyseroli ja turkista sienellä pyyhi muutaman minuutin, liottaa lämpimässä vedessä.

Miten puhdistaa turkista kotona ja älä pilaa sitä

On tärkeää, ettei pilata kalliita ja kaunis asia väärin toimia, joten joitakin sääntöjä, joita on noudatettava kodin siivous:

1. tuotteen ennen puhdistusta on tarkoituksenmukaisesti asetetaan tasaiselle pinnalle, edullisesti lattialla.

2. Ennen sovellettu turkista tahansa aine pitäisi kokeilla sitä huomaamaton alue (esim kainalo) vahingoittumisen estämiseksi kalliita kohteen.

3. ei missään tapauksessa ei voi olla täysin märkä turkista, erityisesti kaavittuja. Tuote voidaan muuttaa muotoaan, vääristynyt, tulee karkeampi ja jopa räjähtää.

4. on kielletty liian voimakas hieroa turkista, jotta se ei vahingoita substraattia tai vahingoittamatta Villi.

5. Kun mitään käsittelyä, takki on kuivattava ulkoilmassa, mutta ei alttiina suoralle auringonvalolle. Tämä auttaa pääsemään eroon epämiellyttäviä hajuja ja ilmasta kasaan. Lisäksi on mahdotonta kuivua turkista hiustenkuivaaja, akun tai lähellä muita lämmönlähteitä.

6. Astrahanin turkista kampa ei ole tarpeen, yksinkertaisesti ravista puhdistuksen jälkeen ja tuuletus.

7. etikkaa tai asetonia ei voi puhdistaa tekoturkikset.

8. Älä käytä puhdistamiseen takit voimakkaita puhdistusaineita suunniteltu poistamaan ruostetta.

9. hoitaa häntä on integroitu tuote on palvellut yli vuosikymmenen. Ei riitä vain katsoa tilan turkista. Nahka pohja alttiita halkeamia ja lopulta taukoja. Voit estää tätä tapahtumasta, ja ihosta tuli joustavampi, on välttämätöntä rasvaa se kasviöljyllä, sulanut sianlihaa tai kalaöljystä.

Kaikki edellä mainitut menetelmät ovat tehokkaita, mutta vaativat hoitoa käyttää. Jos tuote turkis on liian likainen, paikkoja miehittää suuri alue, se on parempi olla riski sitä ja silti käyttää palveluja ammattilaisia. Tärkeä rooli ylläpitää kaunis tuotteen ulkonäkö pelaa asianmukaisesta varastoinnista. Asia välttämättä olisi asetettava pellavapussissa, takaistuin pussillisen kuivattuja kukkia, kurjenpolvi, appelsiini kuorii, tuotetta suojaava koilta. Turkis on usein tarpeen tuulettaa harja ja kampa.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Miten puhdas valkoinen turkis kotona: Lumikki

Valkoinen takki näyttää todella ylellinen ja mahdollistaa minkä tahansa tyttö tuntuu kuningatar. Voi kuitenkin käydä niin, että vuoden kuluttua ostaa asu muuttuu keltaiseksi ja menettävät vetovoima. Älä hätäänny, koska voit puhdistaa turkin ja uudestaan, jotta se puhtaan valkoinen.

Valkoinen fur palauttaa vetyperoksidia

Yksi yksinkertaisin ja tehokkain tapa puhdistaa valkoista karvaa kotona, - käyttö vetyperoksidia. Se on sen arvoista edullinen ja voi ostaa mistä tahansa apteekista. Peroksidi olisi laimennettu vedellä suhteessa 1: 1 ja suihkuttaa turkin sumutin. Sen jälkeen päällystettä on jätettävä kuivumaan huoneen lämpötilassa. Kun se on täysin kuiva, sen on oltava huolellisesti kammata käyttämällä harvinainen kampa ja hieman ravistetaan.

Jos turkki on peitetty vaate, kannattaa olla erityisen varovainen. Suihkuta peroksidi on tarpeen, jotta se ei osu muihin osiin mekko, tai se voi pilata. Voi kattaa osia ilman fur polyeteenikalvo, että ne eivät ole tahroja ilmestyi vetyperoksidia.

Aivan odottamaton, mutta perustella puhtaan valkoinen turkki on käyttää shampoo uimiseen lemmikkieläimille. Välineet on liueta lämpimään veteen, saatu liuos kostuttaa kangas, puristaa hyvin ja hoitaa turkista suuntaan kasa korkeus. Sitten takki tulisi hierotaan liinalla ja anna kuivua. Tämän jälkeen sinun täytyy kammata turkki pehmeällä harjalla ja kevyesti hakattiin muokata.

Tyhjentää turkis voi olla ja sen avulla toinen "eläintieteellisiä" tavaroita. On tarpeen kaataa bensiiniä hienoja sahanpuru, joita käytetään lemmikkieläinten ja anna niiden liota. Sitten sinun täytyy ripottele sahanpuru turkista ja jättävät jonkin aikaa. Sen jälkeen tämä vain kirkaslakka ja huolellisesti kampa. Tämä menetelmä auttaa poistamaan pienet tuotteen saastumisen.

Hyvä apua puhdistaa turkiksen keltaisuutta suurimot tai perunatärkkelystä. Tuote on sijoitettava tasaiselle pinnalle päällystettiin tärkkelyksellä tai semolinaa ja varovasti hieroa, kuin jos poistamatta. Sitten tuote on imuroida ja kolhi jäljellä jyvät keppiä.

Toinen folk korjata - tavanomaiset sininen. On välttämätöntä liuottaa se lämpimässä vedessä, kostuta sieni liuokseen ja käsitellä turkista.

On myös mahdollista liuottaa sooda ja sprii suhteessa 3: 1 lämpimässä vedessä. Tuloksena olevassa liuoksessa märkä harjalla tai sienellä ja varovasti kampaa turkista suuntaan kasa korkeus. Näin hyvää puhdasta turkista katujen likaa ja pölyä.

Eroon vakava saastuminen voidaan sekoittaa perunatärkkelystä ja puhdistettua bensiiniä. Saatu seos olisi sovellettava päällä anti-free-kankaalla ja annetaan kuivua. Sitten sinun täytyy poistaa jauhe harjalla ja kampa tuote.

Että turkis ei tarvitse jatkuvasti puhdasta, sitä olisi pidettävä oikeassa muodossa. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat säilyttämään kauneutta valkoinen turkis:

 • Puhdistettaessa turkista voi hieroa sitä liian kovaa tai se voi repiä.
 • Turkista tulisi säilyttää pesupussiin tai paperi on sininen, joten se ei yellower.
 • Jos turkki on himmennetty, voit pyyhkiä liinalla kasteltu 9% liuos etikkaa, ja sietää tuuletusta varten.
 • Suojaa turkis koiperhosen apua geranium lehtiä, tupakkaa tai appelsiininkuori.

Huolimatta kaikista oikut muoti, turkisten tuotteet eivät menetä merkitystään. Jos säännöllisesti puhdistaa valkoinen takki ja pätevästi huolehtia siitä, voit pysyvästi säilyttää sen loisto, kauneuden ja eleganssia.

Vihje 1: Miten puhdas valkoinen turkis kotona

 • Miten puhdas valkoinen turkis kotona
 • Miten puhdas valkoinen turkki
 • Miten puhdas valkoinen kani turkin alkaen
 • Harjaa hiukset (voi ostaa lemmikkieläinten tallentaa);
 • talkki;
 • Lääketieteellinen alkoholi;
 • Sienellä.

Vuori karvahattu on parempi olla pestä ja vaihtamaan pestä ilman liotus kaavittuja, hyvin vaikeaa.

Pidä turkis pimeässä paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto.

 • Henkilökohtainen sivusto - Miten oppia ommella turkista hatut
 • puhdistus turkikset kotona

Vinkki 2: Miten puhdistaa turkista kotona