Kenkä kaapit käytävällä

Kenkäkaapit - 60 vaihtoehdot

Tärkein salaisuus käytävällä kaikkemme päivä - määrän näkyvän asiat pitäisi pitää mahdollisimman pienenä.

Aiemmin huoneistoissa yksinkertaisten hyllyjen seisoi ovella, nyt eteisessä flaunts tasainen kenkä kaappi missä kengät ovat turvallisesti piilossa katseet.

Kengät moderni kaappi on sijoitettu pystysuoraan, mikä säästää tilaa. Voit valita vaatekaappi kengät 2-3-4 toimistoja. Kerrossänky hylly 10-12 paria - toinen yleinen kokoonpano "nopea vaatekaappi" kenkä.

Tavallisesti ne on valmistettu muovista tai metallista, joten ne on helppo pitää puhtaana. Voit ostaa ja miniatyyri kaappi saranaovea.

Erikseen, voit sanoa "uzenkih9quot; Kaappi saranaluukkua (avaaminen 45 astetta). Tämä on täydellinen pieni eteinen. Kun kengät on sijoitettu hyllyihin, se ei menetä muoto, se ei rutistaa, ei kerää pölyä. Kuitenkin mukaan kaappiin menettää roominess perinteinen kenkä peukalot.

Paikka kenkä voidaan sijoittaa istuimen alle penkit, yöpöytä tai toimivat tukena peiliin. Mutta yleensä, on likainen kengät näiden huonekalujen ei ole suunniteltu, ja sen vuoksi on sohjossa saappaat seisoo kynnyksellä, ja hylly - tyhjä. Se on Euroopan jalkakäytävät ovat puhtaita, ja emäntä tarjoaa vain pölyt kenkiä, jotka he tulivat. Venäjällä, kengät poistetaan yleensä ovella.

Siksi jokaisen kodin pitäisi olla kaksi erityistä paikkaa jalkineita. Yksi - suulla - on suunniteltu pari että olemme ammunta, palasi kaduilla. Toinen - siitä kenkä, joka on suunniteltu toisen kauden. Tallentaa likainen kengät sopivat Duplex Pad vinyylipinnoite ja kuormalava, joka on helppo poistaa ja pestä. Kengät seiso tässä kuivuvat nopeasti. Voi ostaa ja erityinen kaappi ilmanvaihto ja bakterisidinen lamput.

Hyvä kenkä kaappi on välttämättä sisältää osaston saappaat, joka antaa pieni ripustin pehmeä tappeja. Nämä kannet ovat kiinnitetty aika "prostoya9quot; Saappaat epäröinyt nousta. Kengät korkea topit vedä erityistä pad pitää se menettää muotonsa.

Jos haluat sijoittaa kenkiä kaappi, niin se olisi säädettävä sama syvyys hyllyjen noin kenkälaatikosta. Ne voivat olla jopa kattoon (jos useita satoja paria kenkiä), ja useita rivejä alareunassa - kainaloiden kanssa päällysvaatteet. Kengät voidaan järjestää liukuovet metallihyllyjä. Sisäänvedettävä seistä haltijoiden enemmän kiinteän tyynyjä, mutta se auttaa pitämään muodon kengät (vaikka korkeat saappaat ovat kaikki ei voi laittaa samaan).

Ja voit käyttää lankaripustin haltijoille luuserit, johon voidaan kiinnittää mihin tahansa pintaan. ja muotitietoinen naisten kenkiä ovat hyviä avohyllyt tai telineiden pyörivä vitriineihin - tuuletin "kenkä aarre" tämä näyttely piristää!

Kaapit, hyllyt, laatikot kenkiä ... valita obuvnitsu

Sodan tilauksen salissa usein johtuvat wallowing kenkiä. Jokainen perheenjäsen ei yleensä yksi pari, joka johtaa ongelmiin. Ratkaise ongelmaa voi obuvnitsa käytävällä. Ne ovat erilaisia ​​ja tyyppejä, joten valitse muutama.

Huonekalut kenkä varastointi

Varastointi kengät - ikuinen ongelma. Käytävillä eivät yleensä ole yhtä tilava kuin sen pitäisi olla, koska se on välttämätöntä laittaa kaikki pienikokoinen, mutta niin, että pääsy oli vapaa. Selviytymään tehtävänä on auttaa obuvnitsy erityyppisiä ja erilaisia. Jos yrität määrittele, voimme sanoa, että obuvnitsa - se on avoin tai suljettu kenkäteline. Suljettu kutsutaan kenkä kaappiin tai lipasto, avoin - nimeltään "hyllylle" tai "stand". Jos malli ei ole määritetty, käytetään yläkäsitteenä "obuvnitsa".

Obuvnitsa eteinen voi olla avoin tai suljettu

Varastoinnin järjestelmä suljettua tyyppiä kenkä voidaan tehdä eri tavoin. Kaikki mallit voidaan jakaa useaan ryhmään:

 • Kokoontaitettava. Obuvnitsa sali taitto hyllyt on yleensä matala syvyys, ne ovat eri korkeus ja leveys - matala ja leveä, kapea ja korkea. Niiden tunnusmerkki - rykmentin, liitetty luukku, ja tämä rakenne on kiinnitetty nivelen saranat. Jos vedät kahvasta luukku, se kääntyy sen saranat, avaamalla pääsy laatikon sisältö.

Se on tapa lipaston flip-tyyppinen kengät

Swinging ovet ovat tavanomaisia, mutta ei liian mukava

Tällainen varastointi huonekalut kenkä kutsutaan lipaston tai (shkafshkafchik) kenkiä. Ei ole selvää erottumista. Jokainen käyttää nimeä, jonka hän haluaa.

Suljettu malli obuvnits kutsutaan kaappiin tai lipasto kenkiä. Kooltaan ne ovat hyvin erilaisia. Korkeus - 50 cm 220 cm, leveys - 30-120 cm, syvyys -. 17-55 cm Seuraavaksi tarkastellaan mitä korkeus voi olla obuvnitsa sali. Juuri tämä tekijä, joka pidetään ensiksi.

Kaappi tai laatikot kenkiä - se nimi suljettua tyyppiä kaloshnits

Alhainen kaloshnitsy täytetään 50-55 cm. Ne yleensä vain yksi rykmentti, joka pystyy mukautumaan vuodenajan jalkineiden per henkilö. Ja sitten, jos hän ei ole kovin kiinnostunut hankkimaan uutta kengät / sandaalit / saappaat. Toisinaan alhainen obuvnitse tekevät kaksi matalaa hyllyä. Tavallisesti voit vain sijoittaa kesällä tai syksyllä kenkiä ilman kantapäätä. Saappaat ja kengät, vaikka näin hyllylle enää nouse. Tarkoittaako tämä laittaa sivuttain.

Yhdessä pienen rinnan alle kengät voi olla paikka. Eli te käytävällä ei pitäisi ainoastaan ​​penkki / jakkara obuvaniya ja kalusteet kengät istuin. Järkevä käyttö kaikkia käytettävissä oleva tila - joka antaa jopa vaihtoehto.

Korkeudella 60-120 cm hyllyt on jo tarpeeksi perheen 3-4 henkilöiden kengät. Tässä segmentissä olemme keittiökaapit kenkiä avohyllyt, jotka on järjestetty sivuille hyllyt kenkiä. Useimmiten on pitkä ja kapea osasto - tallentamiseen sateenvarjo. Hyvät voi säätää tällä osastolla alle saappaat.

On malleja laatikkoa kenkiä yläosassa, joka on hylly pieniä asioita täällä ja siellä on laatikot säilytykseen käsineet, avaimet jne Järkevään käyttöön tilan yläpuolella kengän kaapin voi ripustaa peilin tai seinään ripustin.

Useimmat, ehkä mielenkiintoista luokka. Nämä obuvnitsy käytävällä on järkevää ottaa samalle korkeudelle kuin kaapin (jos on yksi oman käytävällä). Älköön kaikki hyllyt on mahdollisuus helposti, mutta huipulla voidaan poistaa ei-vuodenajan tai pistorasiaan saappaat. Perinteisten kenkä kaappi saranaovea on kapea kenkä kaappi on vedettävä hyllyillä. Tämä vaihtoehto on hyvä, jos sinulla on pieni välimatka - 30-40 cm - välillä, sano kaapin ja seinän väliin. Se on sellainen markkinarako, ja voit laittaa nämä kapea ja syvä Shoe kaapit. Niitä kutsutaan myös "kynäkotelo kenkiä."

Vaatekaappi kapea leveys kenkä nimeltään "vaahto"

Suljettu obuvnitsa halli on hyvä, että ovi on kunnolla piilotettu järjestyksen tai häiriö. Toinen myönteinen seikka - esteettinen. Monet tällaiset mallit kuten yli avohyllyjä. Se on sulkenut malleja ja haittoja. Ensimmäinen - niiden kengät pidempään kuivuu, toinen - niiden hinta on korkeampi, koska materiaalin kestää kauemmin.

Obuvnitsy sali auki

Obuvnitsy suunnittelu avoimessa käytävällä on yksinkertainen: kaksi sivuseinämää, jotka on kiinnitetty hylly. Korkeus ne ovat yleensä joko alhainen - enintään 50 cm, tai keskimääräinen korkeus - jopa metrin. Korkea ovat harvinaisia. Tähän luokkaan myös olemassa useita erilaisia ​​malleja:

 • Tavallinen hylly kenkiä. Korkeus - 80 cm, leveys - 50 cm, syvyys - 35 cm, muuten iso miesten kengät eivät sovi siihen. Yksinkertainen kenkäteline on kaksi kohteeseen viisi hyllyä - riippuen korkeudesta. Joissakin malleissa on puoli suljettu hyllyt. Niitä voidaan käyttää tallentamaan kenkiä ja muita asioita.

Ne voidaan tehdä puuta, lastulevyä, kuitulevyä, metallista, ja näiden materiaalien yhdistelmistä. Jos puhumme materiaalin valinta, on järkevää poimia alle huonekalut, joka löytyy jo käytävällä. Jos löydät saman materiaalin tai väri ei ole mahdollista, etsi läheinen. Neutraali näyttävät yksinkertaisilta metallin malliin. Tämä obuvnitsa sopii mihin tahansa tyyliin käytävällä.

Lisää kiinnostavaa katsoa Kenkätelineet puuta, lastulevyä tai MDF. Jopa yksinkertainen puinen hylly saattaa näyttää hyvältä. Se hyötyy puun rakenne. Ei ole tarpeen piiloutua oven.

Obuvnitsa lämpiössä puu: jopa yksinkertainen malli hyötyy kauneuden puun

On vielä avoinna obuvnitsy, nimeltään seistä tai telineeseen kenkiä. Heillä ei ole hyllyjä - valmistettu lanka tai muovista terät on valmistettu, jotka saatetaan kengät. Erittäin kätevä ja kompakti tapa varastoida kesän ja syksyn kengät. Tällainen kenkä on sijoitettu pieneen tilaan 36 paria. Voit "asentaa" boot on erityinen malli. Parien on pienempi, mutta ongelma on ratkaistu yleisön kanssa latvat. Kelvollinen ratkaisu.

On vaikea nimi jotenkin samanlaisia ​​malleja. Sopivin nimi - telineeseen tai ripustin))

Ne näyttävät hyvältä ja osuus lastulevyn ja MDF. Ne ovat yleensä laminoituja kalvoja "puun alla", joka antaa heille kiinteys. Vieressä avohyllyt voidaan sulkea pari. Tämä vaihtoehto ei ole huono: on mahdollista pitää auki ne parit, jotka ovat nyt varvas, suljetaan näiden kenkien harvinaisia, tai kunnes se on niiden aika.

Obuvnitsy sali on valmistettu sellaisista materiaaleista:

 • Suljettu-tyyppinen kenkä laatikot tai kaapit valmistetaan usein lastulevyä tai MDF. Toinen vaihtoehto on parempi, koska se ei pelkää korkea kosteus. Mutta obuvnitsy MDF on paljon kalliimpaa. Vaan käyttää niitä tulee olemaan pitkään.

Kenkäteline valmistettu lastulevystä tai MDF - yleisin

Kaikissa näissä lajikkeet voivat olla erilaisia ​​polki.Privychnye kiinteä - muoviset, lastulevy, MDF - ei liian mukava. Ne keräävät pölyä ja likaa, ne vaikeuttavat liikkumista ilman, minkä vuoksi kengät pahempi kuivuu. Paras tapa - metallilangasta tai useita putkia / nastat, jolle jalkine asetetaan.

Sopivasti jos etäisyys hyllyjen ja / tai niiden määrää voidaan muuttaa. Kesän ajaksi, voit laittaa useammin talvella - poistaa pari hyllyt - kenkiä ja saappaita tarvitsevat suuri etäisyys.

Telineet - hyvä idea ... tärkeintä - toteuttaa se

Vaikka hyllyt eivät ole vain kiinteitä, vaan myös vedettävä, joka on myös erittäin kätevä. Varsinkin jos obuvnitsa eteinen on suuri syvyys. Meidän täytyy päästä viimeisen rivin kengät - esittää hyllylle. Ja älä kumarru, katso seisoo hankalassa asemassa.

Epätavallinen ja ei-standardi malleja

Enimmäkseen obuvnitsa eteinen - huonekalut, joka on sijoitettu lattialle. Mutta on olemassa joitakin lajeja, jotka ripustetaan navertikalyne pinta: seiniä, ovia. Esimerkiksi, seinä obuvnitsa PitStop. Hyllyt hänen taitto, joista kukin on jaettu kolme solua. Yksi rykmentti - kaksi laatikkoa. Haluttaessa ne voidaan asentaa toistensa päälle tai vaakasuoraan.

Wall obuvnitsa käytävällä taitto hyllyt

Siellä obuvnitsa lanka, joka voidaan ripustaa tahansa pystysuoraa pintaa. Tämä voi olla samalla seinällä, kaapin ovi, kaappi, pukuhuone, jne Ne ovat hyvin korvata järjestäjä kengät. Ne ovat varmasti kalliimpia, mutta se on helpompi käyttää niitä, kengät eivät ole niin ryppyinen ja pitää muotonsa paremmin. Pari vaihtoehtoa näet kuvassa alla.

Pari asennettu malleja

Keskeytetty kenkäkaapit voidaan sijoittaa kapeaan laituri, seinän ja kaapin, puolella kaapin. Tämä auttaa järjestämään tilaa pieni eteinen.

Vuodesta mukautettuja malleja voi silti muistaa telineet ja hyllyt spinning. Jos kenkä paljon tilaa sen sijainti - Ei oikeastaan, mutta on vapaa kulma, voidaan kuitata pyörivä hyllyt. Kulmat vaikea täysin hyödyntää ja pyörivä hyllyt menee täydellisesti. Ja kenkä asetetaan sitä paljon.

Pyörivä kenkäteline - hyvä idea optimaalista tilankäyttöä

Pienille käytävillä pienissä huoneistoissa on vieläkin mielenkiintoinen vaihtoehto: yhdistetyn sisääntulo hylly kenkiä. Tämä huonekalut on kaksipuolinen. Toisaalta - naulakot, toisaalta - hylly kenkiä. Koko rakenne pyörii akselinsa ympäri. Meidän on ripustaa takit - kääntyi sivuun koukuilla. on välttämätöntä laittaa kengät - käynnisti hyllyille itse.

Pyörivä mini-eteinen sisäänrakennetulla obuvnitsey

Näiden huonekalujen voitaneen järjestää nurkassa. Paikat vie vähän. Yleensä mielenkiintoinen ajatus. Vaikka voit löytää ja obuvnitsu ripustin ja peili. Mutta ne ovat kiinteitä ja ei niin tehokas Käytä tilaa.

Obuvnitsa sali: valokuvan mielenkiintoinen mallit

On olemassa useita malleja, joita on vaikea kohdentaa mihinkään luokkaan. Mielenkiintoinen ajatus, muoto, materiaali. Ne asetettiin tässä osiossa. Ehkä tämä on, jos löydät obuvnitsa käytävällä.

Idea varastointiin kumisaappaat

Helppo tapa kääntää avoimesta suljettuun malliin

Obuvnitsa sali tyyliin parvi

Toinen luova vaihtoehto

Jos kengät ovat hyvin ...

Lasi ja puu - ja miksei ...

Tästä mallista, huimausta

Muovia obuvnitsy siellä on suljettu

Omaperäisyys tällä grafiikalla pois kilpailusta

Tyyliin perinne

Tässä suoritusmuodossa, enemmän kuin sohva ...

Nopean pääsyn ... voi olla, muuten laittaa kaappiin

Obuvnitsa halli: TOP-100 kuvia parhaiden uusien tuotteiden luettelo 2017

Järjestämisestä sisätilan huoneeseen riippuu saatavuudesta huonekaluja. Niiden avulla on mahdollista luoda sellaista harmoniaa.

Mitä eteinen, on erityinen rooli obuvnitse, joka yleensä on lipasto, ja joskus taideteos.

Useimmissa tapauksissa obuvnitsa sali myytiin jo loppuvaiheessa korjaus.

Välittömästi ennen hankinnan määrittämiseen suositellaan ensisijainen tarkoitus huonekalu, ja mikä tärkeintä, että se oli siellä tallennetaan.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ulkomitat obuvnitsa voisi olla kaikissa suhteissa suhteessa koko tiloihin.

Suurperhe parempi saada kapea kaappi, suunnilleen sama suunnitelma kuin yksi kuva obuvnitsy käytävällä, esimerkiksi säilytykseen kausiluonteinen kenkiä.

On parempi, jos saat tarpeeksi tilava vaatekaappi saatavissa olevia upotettuja laatikoita. Jos mahdollista, voit ostaa obuvnitsu istuimen hallissa pystyä muuttaa yhden kengät ilman ongelmia.

Rakenteesta riippuen tällaisen huonekalut voidaan jakaa tiettyihin lajeihin:

 • avoin tyyppi;
 • suljettua tyyppiä;
 • hoikka;
 • obuvnitsa-shkaf- yhdistelmä laatikko kenkiä razichnymi muiden moduulien;
 • obuvnitsa-kuivain;
 • teline - erinomaisesti suurille kenkiä, ja se on sekä avoin ja suljettu.

Yleisin variantti pidetään auki. Tärkeimmät edut tulisi sisältää: ilmanvaihtojärjestelmän, ettei hajua ja hometta.

Kuitenkin etujen lisäksi, on olemassa myös tiettyjä hänen negatiivisia ominaisuuksia, kuten lian pinnalla kengän, sellaisenaan obuvnitsy käytävällä alhainen niiden rakenteessa.

Lukittu variantti on luonteeltaan kaapin hyllyillä tai kaappien ovet. Tämä vaihtoehto on parempi asuville lemmikkieläimiä, koska tällainen kengät voi auttaa pitämään terveenä ulkoisilta vaurioilta.

Toinen vaihtoehto on varsin epätavallista obuvnitsy on hoikka. Se on tavallaan suuri, kapea ja pitkänomainen huonekaluja, joka sopii erinomaisesti pienille ja ei kovin tilava eteinen.

Suurin haitta tällaisten malleja ovat epävakautta, toisin kuin seinään obuvnitsy käytävään, ja mitään erityistä säilytystilaan kenkä hoitotuotteet.

Luoda huonekalut ensisijaisesti otetaan huomioon yksilölliset tarpeet asiakkaiden, sekä taloudellinen osa ja käytön kestosta.

Erityisen suosittuja ovat metalliset obuvnitsy saliin, joille on tunnusomaista niiden lujuus ja kestävyys.

On olemassa paljon erilaisia ​​huonekalutehtaan, joista suosituin on Ikea. Obuvnitsa käytävällä tämän asiakkaan pystyy ylittämään kaikki odotukset ja täyttää kaikki tarpeet.

 • Valitseminen jalusta toteutetaan ottaen huomioon yleinen tyyli päätöstä, ja väri mieltymykset. Esimerkiksi puinen laatikko voidaan helposti maalata vaaditun värin.

  Helpoin tapa määrittää värin, jos seinät ovat neutraali sävy, ja muut huonekaluja yksinkertaisesti poissa.

  Hyvä ratkaisu olisi käyttää kapeita ja korkeita kaappeja vaihtoehtoja.

  Jos obuvnitsa on sävy "tammea" tai "pyökki", seinä on parempi maalata kirkkaita värejä ja sävyjä kalusteiden ostaa "kirsikka" tai "Alder".

  Huonekalut, jotka sinä, aina erottuu standardin sisustus. Kuitenkin samanlainen vaihtoehto olisi luovuttava luoda korkean teknologian tyyliä, itämainen tai barokki. Mutta esikaupunkialueilla kodeissa he ovat enemmän kuin koskaan.

 • Sopivin suoritusmuodot ovat:

  • Teline-box - on sivusuunnassa hylly-tikaspuolien;
  • pan - valmiiksi lakattu, kengät säilytetään erityisissä lähtö;
  • Järjestäjä - vanha versio muodossa ns taskua.

  Riippumatta obuvnitsa läsnäolo jopa yleisin mahdollistaa antaa huoneeseen lämpöä ja harmoniaa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin