Kellarissa lohkot PBS

Kellarissa PBS lohkojen - edut ja haitat

Rakentaminen kellarissa PBS lohkon

FBD lohkojen rakentamiseen kellarissa ja pohjakerroksessa käytetään nyt lähes yksimielisesti. Tämä on melko yleinen, luotettava ja kestävä rakennusmateriaali, jota käytetään laitteen asuinrakennusten emäksiä.

Tämänkaltaisten yksikköjen tuotetaan tietyn tyyppistä sementtiä, että on korkea lujuus ja pakkasenkestävyys. Lohkot tehdään valamalla, joten niiden mitat on standardoitu.

Tällaisen rakentavan ratkaisun johtuu ennen kaikkea lisääntynyt vauhti rakentamisen sekä tarvetta yksinkertaistaa asennusta säätiöiden ja rakennuksen kellariin. Korkki FBS - hyvä ratkaisu lähes kaikissa olosuhteissa.

Ennen valintaa FBS rakentamiseen, on tarpeen oppia pääaineen etuja muihin käytetyt materiaalit rakentamiseen asuintalot:

 • Suuri lujuus, pitkäikäisyys, mekaanista stabiliteettia.
 • Hyvä kestävyys biologinen hyökkäys (muodostuminen sieni-vaurioita, hometta, mikro-organismeja).
 • Pakkaskestävyys materiaalin, jos sitä käytetään yhdessä korkean laadun eristävän kerroksen.
 • Materiaali on täysin turvallinen ympäristön kannalta ihmisille ja ympäristölle.
 • Markkinoilla löytyy erikokoisia lohkojen FBS ja valitse sopivampi suunnitellun kellarissa.

Kaikki edellä mainitut edut mahdollistavat CFC mitä erilaisimmissa sääoloihin millään tasolla pohjaveden. Myös asiantuntijat suosittelevat rakennus kellarissa PBS välttää ajanhukkaa tässä vaiheessa talon rakentamiseen.

Lohkot ovat saatavilla eri tyyppisiä ja kokoisia.

Tietenkin, kuten mikä tahansa muu rakennusaine, CFC lohkot ovat niiden haittoja:

 • Ensinnäkin se on korkeat kustannukset rakennusmateriaaleja. On kuitenkin syytä huomata, että jos olet valitsemalla välillä FBS ja monoliittinen levy, et voi vain sanoa, että tulee halvemmaksi.
 • Lisäksi, on se, että liitokset lohkojen välillä ei koskaan voi saavuttaa täydellisen tiivistyksen. Säätiö ja täyttökorkki tässä tapauksessa näyttää luotettavasti. Varsinkin jos alue korkea pohjaveden tason, ja on liian kostea ilmasto.
 • Jos olet rakennuksen pohjakerroksesta PBS, sitten sovittaa ne täytyy ehdottomasti palkata erikoislaitteet ja työntekijöille.

Valitessaan FBS lohkot on aina pyytää myyjältä passi tuotteille. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun ostaa suuren määrän materiaalia. Tämä passi on yleensä merkitty:

 • Ota siinä tehtaassa, jossa ne tehtiin lohkoja.
 • Rekisterinumero, eränumero, ja niin edelleen. D.
 • Sertifioitu lohkon koko, paino, laatu ja muut parametrit.
 • Valmistuspäivämäärä rakennusmateriaalien.
 • Taso materiaalin lujuuden puristetun ja pakkasenkestävyys taso kosteudenkesto.
 • Käyttöstandardeja VKK yksikkö.

Ostaessaan FBS on sokkeli, sinun on satunnaisesti valita useita kohteita ja tehdä mittauksia. Lohkot tulee olla suunnilleen samankokoisia. Asiantuntijat huomauttavat, että sallittu poikkeama on enintään 4-6 mm. Jos poikkeamat ovat merkittäviä, niin hankkimaan tällaisia ​​yksiköitä pitäisi kieltäytyä, koska tässä tapauksessa voit käyttää ylimääräistä rahaa sokkelin ja leikata. On myös tarpeen kysyä myyjältä, onko yleistä lähestymistapaa, nämä yksiköt hatun alta.

Pohjakerroksessa tehdään yleensä perusteella nauhan alustakerroksen. Useimmissa tapauksissa tällainen säätiö on pystytetty monoliitti betonilaatta tai betonielementtien lohkoja PBS.

FBS - tarpeeksi vahva rakennusmateriaali, kykenee kestämään raskaita kuormia.

Pohjakerroksessa on parasta järjestää niissä taloissa, joissa seinät tarkoitus rakentaa tiili tai kevytbetoni (kevytbetoni) lohkoja. Tässä tapauksessa, valinta tietyn PBS mukaisesti päällysmateriaali riippuu mitat seinät. Esimerkiksi jos talo rakennetaan tiilestä, on suositeltavaa käyttää lohkoja, joiden leveys on 60 cm. Jos talo on puusta, se riittää yksiköiden 30 cm. Maalaismainen rakennuksen koko leveydeltä FBS lohkoja lähes koskaan käytetä, koska rakennusmateriaalina korkki pystyy kestämään aiheuttamiin 8-10-kerroksinen rakennus.

Ensimmäisessä rakennusvaiheessa tarvitaan kunnolla valmistella sivuston: hän huolellisesti puhdistettava roskista, kivistä, jollei ylhäältä, pohjaveden pinta, maa jäädyttämistä tasolle. Mukaisesti saatuja tietoja, kokoonpano voidaan valmistaa kahdella tavalla:

 1. Asennus PBS Savimaalla. Toimi tässä tapauksessa on aloitettava mitä vaaditaan tekemään tarvittavat syvyyttä kaivannon. Sitten kaivanto pinottu kolmikerroksinen tyyny: hiekka, sora ja hiekka. Paksuus Kunkin kerroksen voi vaihdella 10-25 cm. Tyyny sitten varovasti tiivistetään. Alustalla, joka on kytketty sullotaan FB-pinota pussit (puolisuunnikkaan lohkoa). Tämä lähestymistapa mahdollistaa sopivan tuen perustan tulevaisuuden, joka antaa korkean tason emäksen vahvuus. Aseta sitten tavallista lohkoja.
 2. Asennus PBS hiekkamaassa. Myös tässä tapauksessa on tarpeen kaivaa kaivantoon luoda pohjaa, mutta ei tarvitse käyttää sora ja hiekka sängyssä, koska maaperä on jo kaikki tarvittavat ominaisuudet. Siksi ojan pohjaan heti törmäsi tärylevyjen. Sitten sinun täytyy tehdä muotti, jota tarvitaan lattian valu. Betoniperustuksen pitäisi tässä tapauksessa olla noin 10 cm. Kun pohja kuivuu, lohkot pinota sen päälle. On parasta käyttää lohkoja, jotka soveltuvat manuaaliseen asennukseen.

FBS-tyynyjä käytetään pohja.

Tehdyn PBS pitäisi alkaa kulman, t. E. niistä paikoista, joissa oletetaan, että läsnä on risteyksessä rakenteen seiniin. Ensimmäiset yksiköt välttämättä määrittelynsä sementtiä. Liian paksu eivät tee ratkaisua, joten se riittää 1-1,5 cm, koska tulevaisuudessa on järjestettävä ja pystysaumat lohkojen välillä. Yleisesti ottaen on samaa tekniikkaa kuin perinteisissä tiilestä.

Asiantuntijat huomauttavat, että välttämättä tarvitse noudattaa kastike talossa nurkkaan. Lisäksi se on tarpeen eristää vedenpitäväksi materiaaleja kunkin vaaka sauma. Jos kellarissa on suuri 10 lohkoa, se veisi 10 vedenpitävä saumat. Tässä vaiheessa olisi annettava ennen rakentamisen aloittamista.

Prosessissa muuraus on parasta käyttää erityisiä majakoita, jolla se on mahdollista helposti asettaa oikeaan suuntaan. Pienet poikkeamat ovat sallittuja, mutta ne eivät saa ylittää arvoa 1,5 cm x 1000 cm muuraus. Laatiessaan pitäisi olla mitään onteloita, aukkoja, koska jopa vähäisten halkeamia säätiön suunnittelun tulee huomattavasti heikentynyt.

Jos lohkot alla pohjakerroksessa on asennettu ei hiekkamaassa, asennuksen jälkeen kaikki teokset, suurelta, se voidaan pitää päätökseen. Tietenkin, laite on vain tehdä vedeneristys ja täyttäminen:

 • Eristekerros PBS parhaiden valmistettu nestemäinen kumi (markkinoilla voi löytää erilaisia ​​tiivistys-).
 • Täydellisen kuivumisen jälkeen vedenpitäväksi valmistettu kerros karkeaa hiekkaa täyte lohkoja. Tämän pitäisi tapahtua vaiheittain: hiekka kerrokset jälkeen täyttämällä kukin tiivistetään.

Niissä tapauksissa, joissa työn perustalle ja kellarin suoritetaan hiekkamaassa pinnalla puinen muotti palikkasarja, jonka kautta on mahdollista täyttää betonilla. Monoliittinen perusta putkisto on tarpeen. Liuoksen kuivaamisen jälkeen eriste estää valmistettu kosteudelta ja täyttö hiekka kuljetetaan, kuten ensimmäisessä tapauksessa.

Vedeneristys ja lämmöneristys pohjakerroksessa.

Alakerta tehty CFC lohkot, suuri voit käyttää sitä teknistä tai asuintiloja. Kun korkealaatuista vedenpitäväksi eristys pohjakerroksessa säilytetään lämpötilassa 20 astetta, jopa vaikeimmissa kylmä. Jos maanalainen osa rakennuksen haluat tehdä olohuoneeseen, silloin täytyy aina tehdä lämmitys.

Eristä rakennus sokkelin on välttämätön vaiheessa rakentamisen. Vedeneristys on parasta tehdä ulkona, joka antaa tehokkaampia tuloksia (se ei häiritse työtä ja vedeneristys sisäpuolelta).

2018 Helppo liiketoimintaa. Varoitus! Tiedot julkaistaan ​​portaalissa on tarkoitettu vain yleiseksi ohjeeksi. Muista kuulla pätevän ammattilainen. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat omistajilleen

Laitteiston kellarissa lohkojen PBS

Rakentamisen aikana asuntoihin on usein kysymys lisätä käytettävissä alue talon, mikä on erityisen tärkeää pienillä alueilla. Optimaalinen ratkaisu on järjestää asia rakennuksen kellariin tai pohjakerroksessa PBS lohkoja (lohkot perusmuurin). Vastaavasti et voi vain lisätä alueen rakennus, mutta myös välttää ongelmat lämpöhäviö. Tietenkin koko toteuttamaan tätä ajatusta on hyvä tietää - mitä base (pohjakerros), millaisia ​​lohkot ovat ja miten tehdä rakentamisen.

Cap - arkkitehtoninen käytetään rakentamisessa antiikin ajoista lähtien. Sen päätehtävä on suojata talon edessä liasta ja pohjaveden vaikutuksia. Korkki on alin osa rakennuksen maahan. Se on alkuun perustuksen seinän. Riippuen ilmastovyöhykkeeseen sekä mieltymysten kehittäjä - se voi olla:

 • perusteellinen - yleisin variantti, rakennuksen seinään, kun se leijuu seinät kerroksessa;
 • huuhtelu - rakennuksen seinään samassa tasossa korkilla;
 • Kaiutin - esittänyt suhteessa ulkoseinään.

Alakerta peitetty vedeneristys ja lämmitteli lämmöneristeenä

Riippumatta siitä, minkä tyyppinen pohja missä tahansa kodissa on melko yleistä (vaikka se voi olla piilossa). Kuten jo mainittiin, se on maanpäällinen osa perustuksen seinät, jotka muodostavat kellarissa / kerroksessa. Ne asennetaan käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja.

Mitä materiaaleja rakentaa seinät kellarissa?

Rakentamiseen pistorasiasta käytetään lähinnä betonitiilet FBS ontot julkisivu lohkot ja betonia kaadetaan muottiin. Ontot lohkot korkin käytetään seinien edellyttävät lisävahvistusta ja pitäisi lopulta saada mahdollisimman paljon ohuet seinät hyvä lämmöneristys. Asennuksen jälkeen lohkot seinään onton pystysuora muodostuu kanavia, jossa venttiili voidaan työntää. Sitten kanavat täytetään betonilla tai kevytsoraa. Tämä menetelmä on varsin kallista ja aikaa vievää.

monoliittinen kellarissa

Monoliitti (kiinteä) kellarin seinät kannattaa panostaa, kun on mahdollisuus vuokrata laadukkaita uudelleenkäytettäviä muotti. Asiantuntijat suorittaa sen asennuksen hyvin nopeasti, ja seinät tuloksena on tasainen ja sileä. Tyypillisessä asennuksessa omakotitalon betonivalutekniikka ja betonivaluun se kestää enintään kaksi päivää, ja vasta toinen 3-4 päivää muotti voidaan purkaa, mutta suorittaa tätä työtä pitäisi olla korkeasti koulutettua asiantuntijaa. Valmistelu muotti on hyvin työvoimavaltaista, ja sen puute jäykkyys johtaa usein odottamattomia muodonmuutosta seinät.

Älä yritä omasta (ilman kokemusta) rakentaa monoliittinen seiniin perinteisillä Lautamuotin. Tulos on lähes varmasti epätyydyttävä.

Molemmat näistä ratkaisuista ovat paljon kalliimpia kuin perinteisellä tavalla - rakentaa kellariin FBS. Seinät ovat betoniharkkojen ovat suosituimpia johtuen suhteellisen alhaiset kustannukset ja täytäntöönpanon helppous.

Käyttämällä betonista ovat läpäisseet testin ajan, ja seinä on osoittautunut olevan paras puoli. PBS voidaan menestyksellisesti käyttää suoraan asennukseen perusta ja pystytys seinät kotipesä. Tämä johtuu useista materiaali etuja:

 • suhteellisen alhainen hinta ja saatavuus;
 • lujuus, kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan;
 • halla;
 • laaja valikoima kokoja.

Tärkeimmät mitat PBS lohkojen

On myös tärkeää, että hän on päättänyt rakentaa kellariin FBS, asiakas pääsee eroon joistakin ongelmista organisaation suunnitelma. Ei tarvitse laatia omia konkreettisia että siihen liittyy paljon huonolaatuista - virhe siinä suhteessa kuin kotona on enemmän kuin todennäköistä. Eri kokoja, jotta rakentaa seinät mitään asetuksia.

Valitettavasti, tämä aine ei ole vailla haittoja ja, vaikka pieni ja hyvin ratkaistu:

 • painosta johtuen lohkojen edellyttää erikoislaitteita;
 • Asennus väistämätön väliset liitokset lohkojen, jotka vaativat lisää huomiota (tiivistys, vedenpitävät).

Joskus FBS saattavat poiketa hieman kooltaan, pääsääntöisesti ole kriittinen, mutta ne täytyy ostaa tarkkaan, mittaukset useista paloista satunnaisesti, se säästää paljon työtä asennuksen aikana.

Päätös tyypistä ja korkeus emäksen tulee tehdä suunnitteluvaiheessa. Korkeus kannen on melko suuri valikoima, ja ne voivat olla 30 cm 1,5 m maanpinnan yläpuolella, joka pääasiallisesti toimii pääasiassa suhteen estetiikkaa. Mutta perusteellisuus ja tunnollisuus, jotka on rakennettu pohjakerroksesta FBS lohkot ovat tärkeitä turvallisuuden ja rakennuksen kestävyyteen. Sinun täytyy ensin millainen maaperä, aseta syvyys, jossa sijaitsevat pohjaveden ja toisaalta näiden tietojen perusteella, tehdä päätös siitä, syvyys kaivauksia, tyyppi säätiö ja vedeneristys. Voit sitten alkaa työtä.

Ennen rakentamista on tarpeen suorittaa organisaatiotyöhön selvitysviranomainen - roskien keräys, valmistelu ajotieltä, sinun pitäisi myös sopia palkkaamista laitteiden, jottei etsimään häntä viime hetkellä.

Paras vaihtoehto on rakentaa kellarin seinän Nauhan perusta. Muut suoritusmuodot ovat joko liian kalliita (monoliittisen laatan perusta) tai epäluotettava (kiilojen PBS: ää suoraan maahan).

Valmistus kuoppa alle pohjakerros edeltää poisto pintamaan, ns humus paksuus on enintään yleensä 0,3 m. Syvyys luoda perusta on tehty hankkeen mukaisesti. Se riippuu:

 • maalaji;
 • pohjavesi;
 • syvyys maaperän jäätymisen vyöhykkeen, joka on tavallisesti 0,8-1,4 m, tämä arvo määritetään standardien mukaisia.

Poistamisen jälkeen humusta alkavat jakautuminen rakennuksen päällä mukaisesti hanke. Kaivu- kuoppa, on toivottavaa käyttää kaivinkoneeseen, se vähentää merkittävästi työvoimakustannuksia ja säästää aikaa. Kaivettiin kuoppa voidaan käsitellä manuaalisesti (yhdenmukaistaa seinät, puhdistaa kulmat).

Kaivaa kuoppa yksityisellä sektorilla

Alareunassa kuopan kaivaa kaivannon alle nauhat arvoisesti. Sen tulisi olla 5 -10 cm leveämpi lohkot ja jonkin matkan päässä seinistä kaivannon niin, että myöhemmin voitaisiin järjestää vedenpitäväksi seinät. Tarvittaessa vahvistaa kaivannon, asenna muotti. Sitten pohja kaadettiin hienoa soraa on talletettu ja neuloa vahvistaminen ja kaada "nauha" betoni.

Kaksi viikkoa myöhemmin, jotta vaakasuora vedeneristys säätiön ja aloittaa kokoamalla seinät.

Ongelmista asennus lohkojen siellä - suurelta se on (paitsi koko "tiiliä") ei juurikaan eroa tiilestä.

Se on valmistaa riittävä määrä liuosta välttämiseksi tyhjäkäynnillä venttiili. nosturi lohkoja pinotaan kerros laastia paksuus on 1,5-2 cm, suhteessa ligaatio ompeleita. Pystysuora liitokset suljettu ratkaisu. Pääasiassa käytettyjä lohkoja, joiden pituus on 2,4 m, on lyhyt (0,9 m, 1,2 m) käytetään muita elementtejä. Lisäksi lohkot on helppoa murtaa saadakseen bittien haluat. Tätä tarkoitusta varten paikka, jotta murtuma leikkaus (5-10 cm syvä) mylly, sitten heittää toiseen päähän silmukan silmukat nosturi laite nostetaan, kunnes se soskolznot kanssa silmukat. Putoaa este eteenpäin pehmustettu pohjaosa tunkeutui lovi.

Kulmissa ja nivelet sisäseinä ja ulkoseinä on toivottavaa käyttää vain koko lohkoa. Ja joka tapauksessa, älä unohda kastiketta.

Tämä lyhyt video näyttää prosessin rakentamisen kellarissa:

Erittäin tärkeä vaihe on suojata kellarissa kosteudelta, sikäli kuin eristetty sokkeli korttelin vedestä, suurelta osin määrittää rakennuksen käyttöiän. Erilaisissa olosuhteissa ja erilaisin vedeneristys:

 • eristäminen lievä tai keskipitkällä tyyppiä käytetään tapauksessa perustusta rakennusten yläpuolella pohjaveden;
 • Eristäminen raskasta tyyppiä, käytetään siinä tapauksessa, että hydrostaattinen paine.

Rakentamiseen yksittäisten talojen ja matalien rakennusten, pääsääntöisesti käytetty suojeluun säätiöiden ja perustusten eristäminen valo tyyppi. Tässä tapauksessa pystysuorassa tasossa peitetty Bitumiemulsion, dispersio asfaltti massoja, bitumi tai PVC-kalvojen. Pinnan alla eristäminen on huolellisesti pohjustetaan bitumin alukkeen tai asfaltin emulsio. Paksuus bitumisen päällysteen ainakin kaksi kerrosta, ei pitäisi olla pienempi kuin 3 mm. Nämä maalit on suositeltavaa suojata vaurioilta, kuten polystyreeni kerroksen paksuus on vähintään 20 mm. Se olisi myös horisontaalinen eristäminen nauhalle ja perustuksissa lattia edellä kellarissa.

Kylpyhuone kellarissa

Voit myös käyttää eristämistä katemateriaali ja ei saa asentaa "kuiva" kaksi kerrosta kattomateriaalina - käyttää bitumi mastiksi. Liittämiseksi asianmukaisesti vaaka eristys pystysuoraan eristys ja luoda kyky nopeasti tyhjentää jäteveden pystysuorasta eristäminen, emäs on suoritettava bias, esimerkiksi, vedenpitäväksi alas seinän kaistaleen perustan kanssa viiste.

Alhaisen läpäisevyyden maaperässä vedellä (savi- hiekka, yhtenäinen maaperä, ja niin edelleen. D.), Lisäksi, on suositeltavaa tehdä veden poistuminen maaperästä, vieressä kellariin seiniin. Dehydraatio suoritetaan korvaamalla natiivia maaperän sora tai vastaavaa materiaalia, joka on helposti vettä läpäisevä poiston kautta kuivatus.

Eristys ulkoseinät on parempi käyttää vettä kestävää vaahtoa tai suulakepuristettua polystyreeniä levyt. Nämä materiaalit eivät vaadi lisäsuojaa kosteutta ja voi olla suoraan kosketuksissa maahan. Ne on liimattu käyttäen liima-ainetta, joka ei sisällä liuotinta suoraan vedeneristyskerros (vedenpitäväksi tarjota lisäsuojaa mekaanisilta vaurioilta).

Rakennuksen kellarissa vaatii enemmän vastuuta. Jos on otettu, virhearviointeja suunnittelussa tai rakentamisessa, sitten korjata se tulee olemaan hyvin vaikeaa (ellei mahdotonta). Kuitenkin asianmukaisesti huomioon kaikki pohjakerroksessa on tämän arvoista.

Rakennus Alakerta lohkojen PBS

Useimmat kehittäjät rakentamiseen esikaupunkien asuntojen tai asuinrakennusta pyrkivät maksimoimaan alueelle sisätilan kotinsa. Tämä johtuu tarpeesta laajentaa hyödyllisiä neliöimistä ja lämpeneminen lattia ensimmäisessä kerroksessa. Rakentamalla rakenneosan mieluummin käyttää pääsääntöisesti, lohkot korkki tai suorittaa monoliittinen valu kellarin seinät.

Luomalla korkki mahdollistaa nollataso kodinhoitohuone tallentamiseen työkalut ja puutarhan tarvikkeet sekä valmiudet käyttää tilaa kotitalouksiin.

Kuten edellä mainittiin, päätarkoituksena pohjakerroksessa talon yhdessä "tyytyväisyyttä" kotitalouksien tarpeet asukkaiden on vähentää lämpöhäviöitä laitoksissa. Voimassa olevien määräysten SNP, korkeus elementin ei tulisi olla pienempi kuin 2,5 m.

Monet kiinteistöjen kehittäjät, koska tämä vaatimus ohjeita ja pyrkii suorittaa täyden kerroksessa talon, varusta pohja, jonka korkeus on 3 tai jopa 3,5 m. Sen lisäksi, että kaikki edut kuvattu syytä lisätä, että pistorasiaan osansa tasapainottaa hoito, jakamiseksi tasaisesti rakentaminen kuormitus sen perustukset.

Riippuen sijainnista suhteessa maanpinnan, sivuuttamaan talon edustaa seuraavanlaisia:

 • syvyys (yleisimmin käytetty ryhmän edustaja, koska kaikki elementit varustettu marginaali, joita maaperän, joka lisää huomattavasti lämmöneristys ominaisuudet ja vähentää tuhoaminen haitallisia vaikutuksia kosteus);
 • yhden tason (vaatii vähintään ylimääräisen vedenpitäväksi johtuvia sademäärä);
 • kaiutin (käytetään pienrakentamispalvelusopimukset, useimmissa tapauksissa - yksinomaan lämpöeristys lattian alla olevan tilan).

Perustuksen seinän lohkot (PBS)

Rakennusvaiheen aikana koti emäs on tärkeää tehdä oikea valinta optimaalisen rakennusmateriaali. Universaali tunnustettu PBS lohkon rakenne, joka muodostaa betonin tuotteiden korkean materiaalin lujuus. Sen soveltaminen tällaisia ​​elementtejä ovat elvyttämiseen sekä säätiön ja kellarissa.

Betonilohkot korkki on joitakin merkittäviä etuja, joita ne pukeutunut, monien muiden rakennusmateriaalien, nimittäin:

 • kohtuullinen hinta;
 • laaja saatavuus;
 • ei tarvitse itse betonointi (pieni muutos suhteissa saattaa myöhemmin johtaa rikkoo laatua ja eheyttä koostumuksen);
 • korkea pakkasenkestävyys (tuotannossa erityisen lisätään lisäaineita, jotka mahdollistavat käytön rakennusmateriaali on esitetty vaikea ilmastossa teräviä tippaa päivittäin lämpötiloissa);
 • laaja valikoima muodon ja materiaalin koostumuksen, jonka avulla voit mukavasti mahtuu mukaan mitat ja ominaisuudet ilmaston;
 • agressiivisiin ympäristöihin (voimakkaasti haitallinen vaikutus tekijät).

PBS, sekä kaikki rakennusmateriaalit, ei ole poikkeus säännöstä ja on useita haittoja:

 • Varjostus monoliittinen rakenne ulos 25-30% vähemmän kuin komponentin
 • tarve erikoislaitteita korkea kerrostalo rakentamista, mikä lisää varojen käyttöä;
 • asennuksen aikana interblock nivelet muodostuvat jotka tarvitsevat lisäsuojaa rasvaus erityisiä rakenteita ja vedeneristys pinnoite.

Yksinkertaisesti lähtö kehittäjä saavansa konkreettisia nauhan pohjan, joka on jaettu sen osien, kuten asennus seinän tiili.

Ennen minkään asennustöitä pitäisi valmistella rakennustyömaalla. Sijoita tulevaisuuteen sijoittaminen temppelin perustus on poistettu roskia kolmannen osapuolen ja teki merkinnät.

Esitellään indikaattori muodostuu paitsi halu rakentaa tilava pohjakerroksessa talon, mutta myös piirteitä maaperän koostumuksesta. Tiiviiseen sijoittaminen pohjaveden pohja syvyys tulisi olla enintään 1 m.

Tässä tapauksessa, laajennus on tarpeen syventää kellariin kaivannon 40-50 cm. Tämä etäisyys on tarpeen suorittaa 30-40 cm hiekka alustan ja päällystämällä vedeneristysmateriaalin.

Ajallisista vaihteluista maanpintaan tai sulanut vesi on tarkoituksenmukaista varustaa alkeellinen viemärijärjestelmään, johon poistoputken, kulmassa varustaa rakenteita ja perusta.

Jos hankittu maa on riistetty edellä mainitut ominaisuudet maaperän, syvyys kellarissa talon voit asentaa omalle, loukkaamatta vaatimukset rakentamismääräysten ja ohjeelliset asiakirjat.

Kun olet käyttänyt täytäntöönpanoa valmistelevat toimenpiteet, siirry tiemerkinnän ja kaivaa säätiö pit. Säästää aikaa ja työvoimaa tässä vaiheessa rakentaminen olisi käyttää palveluja kaivinkoneen ja ohjaavat seuraavat peräkkäiset toimenpiteet:

 • kun raskas kaivamisen avulla erikoislaitteita pitäisi alkaa tasoittaa kehä louhinta- ja sen suunnasta;
 • paikoissa tulevan sijainnin kantavien seinien kaivaa kaivantoon syvyys on vähintään 30-40 cm ja leveys, joka tarjoaa marginaali 5-10 cm asennuksen PBS lohkot;
 • seinä kaivettiin syvennykset edelleen korjata laudoista tai lankut;
 • ojan pohjalle täytön kerros pieni osa Sora pakkaus metalliverkkoon vahvistaminen;
 • suorittaa valamista valmistetun kanavan ja antaa 2-3 viikkoa kuivua.

Säädösten kuvattu valmistamiseksi tukikaistaleessa perusta kotona, joka myöhemmin on annettu tiilet tai lohkoja FBS: ää.

Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista rakentamisen tahansa talossa, täytäntöönpanoon joka tulisi suhtautua suurella vastuuntuntoa. Huonosti toteutettu vedenpitäväksi voi johtaa ennenaikaiseen ei vain perusta, mutta myös koko rakenne.

Ensimmäinen menettely on suojan varmistamiseksi rakenteelliset elementit on järjestetty maan alle. Tämän vuoksi on tarpeen kattaa pohjan ja seinät PBS kosketuksissa maahan, valssatut vedenpitävät materiaalit. Niitä voidaan käyttää katto- tai vedenpitäväksi.

Asennuksen kuuluu:

 • Pintakerros pinnoite bitumastic;
 • sijaitsee yksi kerros vedeneristysmateriaalin;
 • viimeistely mastiksi keinoin.

Siinä on suojaava toimenpide ja valmistus on sokea alue betonin tai tiili ja kehän pohjan sokkeli. Käytä vain laadukkaita tiiliä luotettavalta valmistajalta.

Katso video prosessi vedeneristys tämäntyyppisen perusta.

Tehdyn PBS: ää tai tiili lohkojen suoritetaan klassisen periaatetta soveltamalla lietteen tukipinnan ja valittu rakennuspalikoita (estää tai tiili PBS). Suorittamalla sekvenssi kuvattujen operaatioiden on suoritettu tiili tai lohko muuraus pystytettiin kehän ympäri nauhan peruslattian.

Suositteli asettamalla muodostavien elementtien pienimmät erot, koska se helpottaa edelleen prosessin rappaus seinät. Vuoden kuvattujen työn älä unohda sisäänkäynti kellariin. Myös tapauksessa suurten yksiköiden tulisi varmistaa ajoissa tilaaminen erikoislaitteet ja tapoja matkustaa paikkaan pystytys rakennuksia.

Katso video, asentaminen lohkot seinien rakentamisessa.

Kun kaikki työpaikoilla olisi säädettävä tulevaisuuden ylläpidosta viestintäjärjestelmiä. Samaan aikaan, ei pidä unohtaa tuuletusaukkoja, joka tapauksessa laitteet ulkonevat sokkelin tulisi sijoittaa vähintään 15 cm maanpinnan yläpuolella.

Ennen asennusta laatat on ensimmäinen porras, ammattitaitoinen rakentajat kehotetaan saartaa perustuksen ja pystytetty sokkeli betonista tai tiili varmuuskopio, suorita seuraavat toiminnot:

 • kohdistuskantta vaakasuunnassa;
 • yhdistys osatekijöiden yhtenäiseksi rakenteeksi;
 • luotettavien lämpöä ja vedeneristys.

Asennus elementti on toteutettu seuraavalla tavalla:

 • ympäri kehä korkin selvittämisestä muotti;
 • pinottu teräsverkko vahvistaminen;
 • betonointi suoritetaan.

Kuten minkä tahansa rakenne, käyttäen betonia, täytön jälkeen on odotettava vähintään 2-3 viikkoa lopullista kuivaamista koostumuksen.

Käyttö tiili rakentamisessa pohjakerroksessa tai FBD lohkoja, yhdistettynä tiukka pitäytyminen suositusten ammattilaisten antaa kehittäjä mahdollisuuden paitsi merkittävästi lisää käytettävissä neliön rakennetun tilat, mutta myös parantaa lämmöneristystä ominaisuuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin