keittiön verhot parvekkeen oven suunnittelu

Miten valita verhot keittiöön parvekkeen ovi

Valmiit verhot keittiössä parvekkeen oven tuskin löytää. Johtuen monimutkaista aukon täytyy ommella ne järjestyksessä, mikä tarkoittaa sitä, että ennen kuin menet studioon, on tarkasteltava kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, valita kangas ja tehdä luonnos.

Sillä, tavallinen tulle kattaa ikkunan katosta pohjaan - ulkonäkö ole aina hyvä ja toiminta on hankalaa, koska menetti paljon elintilaa.

Tässä artikkelissa opit mitä sävyjä on edullisempaa tarkastella tässä huoneessa, ja millaista kankaat ovat osuvampia nyt.

Mitä harkitsemaan valitessaan verhot keittiöön, jossa parvekkeen oven?

Tärkeintä tässä on tämä: valovirran keittiössä on parveke on huomattavasti alhaisempi kuin ikkuna kadulle.

Siksi, jos et halua, että keittiössä on tullut liian tumma, älä valita tummat verhot. Vain vaaleat värit ja juuri tarpeeksi avoimia.

Toinen - blindit. Haluavat ja ovat mukavia, mutta kun ajatellaan, että keittiö on huone, jossa muodostuu kypsennyksen aikana noki, kaikki etunsa pienentää "ei". Pese likainen, kangas on paljon helpompaa kuin pestä kaihtimet. Lisäksi ne ovat liian hämäriä huoneeseen.

Toinen piirre verhot valinnan keittiössä parvekkeen oven - tarvetta tarkastella sujuva uloskäynti parvekkeelle ja jos ripustaa raskas, ei kovin helppo avata verho, se on, on - ensimmäinen, olisi ärsyttävää, ja toiseksi, se menettää nopeasti uudenlaisen että se on äärettömän nykiä.

Pidä myös mielessä läsnäollessa akun ikkunan alle. Jos se on, on samanlaista hänen unsympathetic, verhot täytyy piilottaa sen.

Ja jos ei ole akkua tai se suorittaa koriste funktio (esim valurauta jäähdytin on retro-tyyli), verhot tällä puolella ikkuna on parempi tehdä lyhyt, se on paljon mukavampaa keittiössä.

Nyt katsomme optimaaliset asetukset, ja olet jo olla mahdollisuus valita jotain, joka miellyttää sinua.

Miten valita räystään ikkunalle pääsy parvekkeelle?

Cornice verhoja, jotka usein on oltava avoimia tai kiinteitä, tai erityinen kokoonpano, jonka kautta avaa ovi ei ole ongelmia.

Vahvuudesta - ei ole mitään salaisuuksia täällä. Valitse ei string kiinnitys ja listoja tehty puusta tai muovista suurilla renkailla. Ne ovat erittäin kestäviä ja mukavia.

Ja jos haluat tehdä erityinen muoto räystäät asentoon, suosittelemme kiinnittää huomiota näistä vaihtoehdoista:

 • Duplex räystään, yksi osa, joka sijaitsee ikkunan yläpuolelle, ja toinen on sijoitettu oven yläpuolelle ja hieman pidemmälle
 • Räystään Liitteenä vinosti vuoksi osa laajaa, jonka avulla on mahdollista avata ovi ilman liikkuvia sivuun kangas verhot

Mitä kankaat sopivat paremmin keittiöön?

Keittiön verhot ovat likaisia ​​paljon nopeammin kuin muut huoneet, koska se on valmistettu. Tämä lisäsi kosteuden, ja nokea, ja rasvapisaroita, roiskeet kaikkiin suuntiin.

Älä myöskään unohda, että mitään materiaalia kertyy hajuja ja vaikka näennäisesti sokea olla puhdas, se on pestävä, muuten huone on tunkkainen ilma. Siksi valinnassa kangas on tarpeen ottaa tämä huomioon.

Verhot keittiöön olla:

 • Mahdollisimman yksinkertainen, ilman massa pitsi ja kirjonta
 • Helppo pestä ja kuivata nopeasti
 • Kestävä, pestävä ja korkea laatu silloitettu, joka kestää pesua

Tältä pohjalta voimme sanoa, mitä se oli verhot tulisi välttää:

 • Neulosta denim koukku, kuten pesua, joka vuosi muuttuu rag
 • Verhot ohut tylli röyhelöitä, röyhelöt ja bulk kirjonta
 • Tiheä ja samettiverhot, koska ne ovat voimakkaasti kerääntyä haju ja kuiva pesun jälkeen pitkään. Lisäksi ne ovat koko ajan on hieman kostea, kuten keittiössä parien - ilmiö lähes vakiona. Kostea liina on epämiellyttävä kosketus, alentaa huoneen lämpötila ja haju kostea.

Joten, kuten näette, se on helpompi luetella, mitä ei kannata ostaa, kuin mikä on sopiva, sillä on nyt vain valtava valikoima.

Minkä väriset verhot mielenkiintoisin ulkonäkö keittiössä?

Vuodesta valinta on hyvin paljon riippuvainen väri. Jos valitset hyvin, huone "soittaa", mutta epäonnistuvat - verhot vain pilata kokonaisvaikutelmaa, vaikka ne maksavat halpaa.

Kankaan väri pitäisi olla sopusoinnussa kattokruunu, huonekalut, kangas ja muut keittiön tekstiilit. Mutta on olemassa riski ylilyöntejä. Esimerkiksi usein ihmiset valitsevat kangasta, joka on täsmälleen sama väri julkisivun keittiön ja se näyttää erittäin ruma, he eksyä taustalla kaapit. Paljon parempi, jos pääväri huonekalut Hyväksytty jokin väri elementti.

Jos esimerkiksi keittiö on punainen, verhot on otettava kaikki mallit, joka sisältää punainen täpliä: lieviä eivätkä hyvin havaittavissa.

No, se näyttää hyvältä, jos tekstiilit melko kontrastia, mutta se sopii täydellisesti perusvire.

Jotta voitaisiin valita oikea värimaailman, voit käyttää erityisen taulukon. Keskittyminen se, voit poimia epätavallisia yhdistelmiä, jotka eivät edes ajattele, jos et ole suunnittelija.

Haluan myös sanoa pimeässä verhot. Jos sinulla on pieni keittiö, se on parasta välttää tällaisia ​​sävyjä, sillä ne visuaalisesti vähentää ikkuna ja huoneen. On parempi suosia kevyempiä materiaaleja.

Kuvassa myös on suuri merkitys. Pääosat visuaalisesti vähentää huone, ja pieni - päinvastoin, tekee tilaa laajemmin.

Ja nyt, puhutaanpa verhot muutoksia, keskustella niiden ominaisuuksia ja nähdä Sisäkuvat.

Usein tällainen verhot valitaan koristeluun keittiön ikkunasta. Mutta sanoa rehellisesti, se ei ole paras vaihtoehto, koska jotta kappa näytti hyvältä, tarvitaan suuri määrä kudosta, joka on helppo levittää.

Ja väristä riippumatta täällä valita, yleinen näkemys kehyksen menee melko laaja ja mahtipontinen että pieni Quadrature näyttää luonnotonta ja paikallaan.

Tässä muutamia esimerkkejä verhot reunusverhot vasten ikkunan parvekkeen oven:

Ainoa vaihtoehto swags, jotka näyttävät hyvältä, on puuvilla kangas vaihtoehtoja ilman kohtuuttomaan ja liiallista epäsymmetria. Esimerkiksi näyttää hyvältä tämä vaihtoehto:

Tällaiset verhot näyttävät erittäin mielenkiintoinen ja samalla hyvin yksinkertainen leikkaus. Haluttaessa jokainen voi tehdä omin käsin. Näin ne näyttävät sisustus:

Niiden etuna on, että ne näyttävät fiksu, kiinnostava, mutta se on helppo leikata ja on erittäin helppo siirtää erilleen. Niin se näyttää:

Ranskan verhot tiedä, luultavasti kaikki. Heidän piirre - laskostettu festoons. He rakastavat tehdä teatteri huone.

Siksi ei jokainen keittiö on tarkoituksenmukaista niin chic. Silti ranskalaiset ovat liian frilly verhot ja katsomaan ikkunasta niin kirkkaasti vaihtoehtona kanssa moniportainen Lambrekiinin.

Ja vielä enemmän ruutuun, kylpyhuone ovi, joka vaihtoehto olisi liian katsoa kolmiulotteisia.

Ranskan verhot näyttävät täydellisesti keittiössä yhdessä tapauksessa: jos ne ovat lyhyitä eivätkä vaadi ylimääräistä tekstiilejä. Täällä, kuten tässä kuvassa:

Ja kuten tiedätte, noin käytännöllisyys ja ei voi olla kysymys. He eivät liikkua eikä zadornesh illalla. Eli se on vain koristeellinen ulkonäkö koruja.

Italian verhot - on suurin piirtein kolminkertainen kankaalle. Vaihtoehto epätavallinen, tyylikäs, mutta jälleen kerran - jälleen, pieni keittiö ei ole liian merkityksellisiä, koska sen liian massatuotteiden.

Kuvassa se näyttää kaunis, tietenkin. Mutta kuvitella sama asia on 6-7 neliöt?

Saksankielinen versio draping ikkunat ehdottaa kaksinkertainen räystään: ylä- ja vseredine ikkuna. Se näyttää erittäin viihtyisä ja söpö, mutta ei kaikkien ikkunoiden ne tulevat toiminnalliselta kannalta.

Jos sinulla on tavallinen tapa se keinut auki, ja ei nouse ylös, Euroopan tavalla, kuten kaihtimet on erittäin häiritä tuulettaa ja pese ikkunat.

Nämä verhot ovat hieman samanlainen kaihtimet, mutta näyttää paljon mielenkiintoisempaa ja intiimi. Ne voivat olla mitä tahansa väriä täydellisesti, on eri määrä teriä, ja hyvin koristeltu parvekkeen oven ikkunan.

Ainoa asia harkita: jos ripustaa ovilehden ja räystään pysyy tasolla pääikkunan annat sinun tulee epämiellyttävä. On parempi viedä eteenpäin hieman reunalla.

Täällä, katso kuvat Japanin verhot sisustus:

Tiivis ja käytännöllinen, siksi, että keittiö on hyvä valinta, kunhan materiaali valitaan ne avoimiksi.

Jos valitset jotain hieman tumma, niin sinulla on koko ajan pitää ne koottuna, sillä jopa puolet kudoksen aluetta voidaan ottaa käyttöön liian sekava jo tumma keittiön.

Tietoja blindit olemme sanoneet alussa: se ei ole kovin kätevää, eikä tyyppi. Katso itse, miten tylsää ne näyttävät:

Paitsi että, kun sitä käytetään yhdessä kangas verhot, niin ne ovat enemmän tai vähemmän käytännön.

Oletetaan tylli palvelee koristeellinen rooli, ja kaihtimet lasketaan vain silloin, kun haluat täysin sulkea aukko ihmissilmän eli illalla.

Kuitenkin, jos sinulla on keittiö tehdään joitakin erittäin moderni tyyli, kuten "high-tech", niin blindit näyttää harmoninen.

Jos valitset onnistunut väritys, ne näyttävät erittäin mielenkiintoinen ja tarkoituksenmukaista keittiöön. Valo kulkee hyvin ja usein he eivät tarvitse pestä. Emme voi sanoa, että tämä on uutuus suunnittelussa ikkunoita, mutta antediluvialaisen vaihtoehtoa ei voi kutsua.

Näin voit etsiä verhot Lankojen sisätilojen keittiö parveke:

Nämä verhot voidaan tehdä omin käsin. Heidän suuri etu on se, että lika niitä näkymättömiä, se näyttää erittäin epätavallista, erinomainen valon kulkea ja ne voidaan yhdistää mihin tahansa verho. Näin se näyttää live:

Olemme tutkineet lähes kaikki olemassa olevat verhot keittiö parvekkeen oven, ja toivomme, että tarkastelu auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Verhot keittiöön parvekkeen oven - 50 valokuva ideoita miten sisustaa tyylikäs muotoilu

Keittiö - ei vain huone on tarkoitettu ruoanlaittoon. Se on edelleen monissa tapauksissa, ja paikka kerätä illalla koko perhe, ja paikka vastaanottoa ja vain huone, jossa voit rentoutua rankan työpäivän. Tässä tapauksessa, keittiö parvekkeella - rennompi versio ravitsemus yksikkö, jonka avulla voit tehdä tiloihin käytännöllisempiä.

Kuitenkin puhumattakaan selviä etuja, keittiö ja parvekkeen ovi on kääntöpuolensa: Verhot valintaprosessi tulee todellinen ongelma hänelle. Loppujen lopuksi standardin verhon tässä tapauksessa estää kulkee parvekkeella, kaihtimet näyttävät hyvin asiallinen ja lyhyt ruma verhot levittää avaamista.

Miten valita täydellinen verhot keittiöön parvekkeen ovi

Ensinnäkin onnellisia omistajia avokeittiö on parveke, on tarpeen kiinnittää huomiota mistä aineesta verhot he valitsevat. Todellakin, todennäköisyys hämärtämisen uusi keittiö verhot on erittäin korkea, ja pestä pois tahrojen voi olla melko ongelmallista.

On syytä muistaa, että verhot on valmistettu luonnon kankaasta pienellä lisäyksellä synteettisille - ihanteellinen keittiöön.

Toiseksi ostavat keittiö verho, sinun täytyy kiinnittää huomiota tapoja kiinnittämällä ne. Loppujen lopuksi, jos keittiö on pieni koko, alhainen kiinteä räystään visuaalisesti tekee tilaa pienempi.

 • Niinpä verhot, täydentää huipputasoa nauha tai teippiä ei ole suositeltavaa ostaa. Vaihtoehtoisesti tässä tapauksessa voit ostaa keittiö valoverhot, jotka on kiinnitetty suoraan runkoon.

  Kolmantena ei tallenna, valitsevat verhot keittiöön oviaukon, koska käytetään vain yhtä verho olisi erittäin epämiellyttävä keittiössä, jonka parvekkeen ovi.

 • Tässä tapauksessa parempi ostaa valmiita koostumuksia koostuu kahdesta verhot. Esimerkiksi alkeis prosessi ilmanvaihto ei muuttuisi ongelma, joten pääsy parvekkeelle aina neobremenitelen.

  Lopuksi koskaan unohtaa eheyttä, joka on valmistettu keittiössä. Se on keittiön verhot ei pitäisi vain kaunis tekemään ulos ikkunasta, mutta he tarvitsevat myös integroida harmonisesti sisäosiin catering osastolla.

  • Verhot lastenhuoneisiin - 100 valokuvaa ideoita
  • Verhot pergolat ja kuistia moderniin tyyliin

  Tässä yhteydessä on todettava,: täydellinen verhot keittiöön, jossa parveke on täytettävä tietyt vaatimukset. nimittäin:

  • ne on valmistettu luonnollisista materiaaleista;
  • niiden on oltava 2 osaa;
  • niillä on oltava asianmukainen kiinnitys;
  • ne on yhdistetty keittiön suunnittelu.

 • Tyypit verhot keittiöön parvekkeen ovi

  1. kierros tai laskosverhot

  Tietenkin nämä tyypit keittiön verhot ovat edullisimpia siinä tapauksessa keittiön voit mennä parvekkeelle. Siitä yksinkertaisesta syystä, että:

  • ne nousevat pystysuoraan;

  Siksi ei tarvitse jatkuvasti siirtää keittiön verho edestakaisin.

  • ne voivat olla eri pituisia;

  Tämä tekee mahdolliseksi lyhentää näiden verhot ikkunoiden ja parvekkeen ovet lisäämiseksi.

  • Heillä on erilaisia ​​asennusvaihtoehtoja.

  2. Japanin verho paneelit

  Nämä verhot ovat kiinteä raina, jota käytetään erityisen pyörivän elimen.

  Plussat verhot:

  • Ne eivät vain koristella ikkunan tai parvekkeen oven, mutta laituri;
  • ne voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten bambu, Reed tai muovista.

  Siinä hyödynnetään verhot paneelit ovat erittäin kätevä, koska he voivat valita ehdottomasti mitään tyyliä sisustukseen.

  Ainoa negatiivinen, joka on niin verhot, on seuraava. Ne eivät sovellu pieniin keittiöihin, jossa viemä tila ikkunan.

  3. tekstiili tai verhoihin, sideharso

  Tällaiset verhot ovat verhot, jotka koostuvat eri säikeiden. Nämä säikeet on asennettu erityinen vyö, joka puolestaan ​​avulla voit liittää ne tasanteelle.

  Edut Tällaisten verhojen kuuluu se, että niiden muotoa voidaan muuttaa ilman mitään ongelmia. Eli pituus, rivien ja järjestely filamenttien verho helposti vaihdella tarpeiden mukaan tai haltijan toiveet.

  Haitat Tämän samanlaista verhot on heidän täydellinen kyvyttömyys suojella huoneen keittiöstä kirkkaassa auringonvalossa. Kuitenkin monissa tapauksissa tämä ei ole ongelma.

  4. Textile verhot

  Tällöin on jälleen mainita, että käyttää yhtä varjoa keittiö parveke ei suositella. Kaksi verhot eripituisia - optimaalinen valinta tällaisten keittiöissä. Lisäksi pitkät verhot eivät estettävä parvekkeelle, sen on vahvistettava erityisen noudon tai johtoja.

  Yhteenvetona ostaa verhot keittiöön, jossa on parveke ovi, se on vaikeaa. Jos oikein lähestymään valinta, keittiön verhot toimii master uskollisesti monta vuotta.

  Verhot keittiöön parvekkeella: ideoita inspiraatiota

  Haaveilee miellyttävä, mutta ei liian globaalimuutosta sisätilassa? Uudet verhot teidän keittiö parvekkeen oven - suuri ja suhteellisen edullinen ratkaisu.

  Meidän valinta kuvia näet kuinka monipuolinen moderni design. Myös me tutustuttaa sinut tärkeimmät variantteja verhot, kriteerit niiden valinta ja lisälaitteet.

  Ja aloitamme yleisten lakien, jotka havaitaan sisätilassa. Niin, että suuntaus:

  • "Älykäs suunnittelu" - maksimifunktionaalisuus esineitä;
  • luonnon materiaaleja;
  • luonnolliset värit - ja se ei ole vain siitä, että pastelli mutta kirkkaat värit;
  • yhdistelmä materiaalien, tekstuurit, mukaan lukien - useita muunnelmia verhot;
  • eklektinen, eli seos tyylejä ja yhdistelmä outoa;
  • epäsymmetria suosikki älymystön ja epätavallinen ihmisiä;

  Kaikki muut eivät ole yhtä kattavia, helppo seurata trendejä valokuvissa, ja tästä nämä toimenpiteet riittävät.

  Mutta mistä aloitetaan valitsemalla verhot? Ensin sinun tulee päättää, haluavatko ne suorita mitään toimintoa. Tämä vivahde voi ja unohtaa, jos tämä tehtävä on suoritettu verhot tai kaihtimet parvekkeella ikkunat.

  Mutta jos se ei ole, valitse materiaali verhot tiukasti, tai ikkunakoristeita on monikerroksinen. Se riippuu siitä, mitä tasoa himmennys tarvitaan ja kuinka paljon tilaa olet valmis maksamaan.

  Toinen kohta - vapaa, tai pikemminkin "ei vaikeuta" verhot pääsee parvekkeelle, jotka monen kotiäidit kannattaa jatkamista keittiöstä. Ja jotkut, kuten tarvitset ilman vaivaa verhot, hoitaa kukkia ikkunalaudalla.

  Jos jo harkittu ja edellyttäen, verhoja tai muotoilu on ensiarvoisen tärkeää sinulle, niin mene suoraan valintaan. Aloitamme suosituimmista lajikkeista.

  Making keittiö pääsy parvekkeelle ei useinkaan ole täydellinen ilman vähintään yksi pitkä verhot. Miksi vain yksi? Pian huomaat, ja katso. Mutta älä huoli. Kannattajat perinteisen symmetrian arvostavat sitä, että ikkuna on kehystetty kaksi pitkää verhot eivät todennäköisesti enää ole muodissa, sekä klassisia sisustus.

  Tavallinen vai väreillä, raidallinen tai kukallinen, suora, aaltoileva tai akuutti-kulma pohjaan, nämä mallit ovat valtava valikoima värejä ja kuvioita. Voit itsenäisesti tarkistaa tämän, kun tarkastelet valokuvaa.

  Millä pysyä niin erilaisia? Otetaan selvää, mitä pitäisi olla sopusoinnussa modernin verhot:

  • yleinen tyyli huoneen;
  • julkisivut tai kohteita keittiökalusteiden - ylemmän tai alemman;
  • esiliina, pöytälevy;
  • lattia;
  • seinään, kattoon tai seinään muovaus;

 • ylemmän kerroksen kaksinkertainen jännityksen katto, sijaitsee keskeinen osa huoneen;
 • kodintekstiilit - pöytäliinat, matot tuolit, jne.;
 • tyynyt;
 • kaikenlaisia ​​juttuja - maljakoita, hahmoja, maalauksia, astioita asettaa, keittiötarvikkeet, seinälevyt, jne
 • Lista on loputon, ja voit helposti lisätä siihen pari ajatuksiaan, kun seisoo keittiössä ja vain katselen sivuilla. On edelleen päättää, miten tehdä paremmin - valita verhot sisä- tai lisätä suosikki mallin verhot vastaavan pikkuseikat. Mikä on saatu väri harmonia - näkyy kuvan alla.

  Pitkät verhot edustavat useita lajeja, joiden joukossa ovat:

  • verhot paksu, joskus - ei läpikuultava kangas, jota kutsutaan myös sähkökatkos;
  • mesh, kuvioitu tai koristeltu tulle;
  • verhot valokuvatulostus;

  Jokaisella lajilla on oma erityinen sovellus. Esimerkiksi Skandinavian verhot hieman muunneltu malli, joka meillä oli mielessä ensimmäisessä kohdassa, pidetä sopivana pienessä keittiössä.

  Sopia, verhot lattiaan enimmäismäärän alle tilaa säästävä syö tilaa, ja yksinkertaisesti epämiellyttävä. Tulle tässä tapauksessa voidaan kutsua universaali vaihtoehto, mikä tahansa sopiva tyyli suuntiin.

  Verhot valokuvatulostus tuskin mahtuvat värikäs, rikkaat värit sisustus. On kuitenkin olemassa mustavalkoisia malleja, mutta ne eivät katso keittiössä, sisustettu klassiseen tai pehmeä kuin tyyli ja tyylikkään kulunutta tai art deco.

  Täällä oli mahdollista ajatella lankaa verhot, jotka antavat ripauksen romantiikkaa mihin tahansa huoneeseen. Virtaava räystään langat voivat olla vapaassa lennossa, mutta ne ovat usein kiinnitetty eniten miellyttää silmää ja kantaa sopiva koostumus.

  Sellaisten lajikkeiden joukosta, verhot - verhot köysi (myös leikillisesti kutsutaan verhot nuudeli), musliini verhot, jotka voivat johtua eri lajia, Hehkulangan Bead kivillä, bittiä lasi, ja niin edelleen.

  Japanin verhot soveltuu suurille ikkuna-aukkojen lattiasta kattoon, ja varsinkin näyttää hyvältä tilavia ja hyvin valaistu huonetta.

  Kuten näette, kun koristelu ikkunan parvekkeen oven, lähes kaikki pitkät verhot sidottu, taitettu tai kiinnittää pieniä osia. Samalla ne täydentävät värimaailman sisätilojen, kun ikkunana koristeluun käytetty huomaamaton valkoinen kangas.

  Lisäksi nämä elementit mahdollistavat roikkua pitkään verhot pieni keittiö, auttaa luomaan valoa, ei rasita sisustus koostumus.

  Kuten olemme nähneet, pitkät verhot tarkoitettu keittiö parveke, ihanteellinen on tasapainoinen yhdistelmä kauneutta ja käytännöllisyyttä. Sekä aikaa, saavutetaan erilaisia ​​komponentteja, kuten:

  Olet luultavasti huomannut, että olennainen ominaisuus on elegantti levittää verhot, eli taittuu. Tässä on niiden jotain ja niiden tarkoituksena on luoda nappaa, magneetteja, Kugel ja silmukat.

  Suunta ja määrä ryppyjä voidaan helposti säätää - riippuen siitä, missä ja miten korjata kankaalle. Esimerkiksi pickup voi matkustaa tahansa matkan yli kynnyksen tasolla. Kugel - niin suuria pyöreitä helmiä - pujotettu Kiristysnauha alareunassa verhot.

  Pyöreä, neliö, ovaali, kolmion muotoinen tai koristeltu strassit sirkkoja helpottavat liikkuvat erilleen verhot ja täydentää ympäristön väriä tai tyyliä.

  Fringe puolestaan ​​antaa tyylikäs pelkkää ruma mallia. Kaikki nämä tekijät auttavat muuntamaan ulkonäköä ja väriä luoda yhtenäinen kokonaisuus, usein pitäen ja käytännön soveltamista. Yksilöllistä huomiota, pelmets, jotka eivät ole verhoja tai lisävarusteita.

  Se on hyvin muodikas osa ikkunakoristeita, joka tuli meille keskiajalta. Alun perin suunniteltu piilottaa vieviä rakennetta räystään, tänään hän jatkuvasti etsii uusia ja jännittäviä muotoja, jotka voit arvostaa kuvassa.

  Joten et ole sekoittaa kappa tai lyhyt vino sokea, muista - se kestää enintään yksi viidesosa pituudesta verhot. On myös hyvä tietää, että se vaatii usein erillisen räystään.

  Verhot reunusverhot löytyy klassista ja nykyaikaiset sisätilat. Se jopa toimii yhdessä ikkunassa sisustus, vaikkakin täydellisesti yhdistettynä tylli tai lyhyt verhot. Kappa voivat olla osa monimutkaista koostumusta ikkuna kaksinkertainen pituus verhot ja muut koriste yksityiskohtia. Monet suunnittelijat sanovat, että sen läsnäolo osoittaa hyvän maun omistajille.

  Lisäksi jo olemassa olevia pehmeitä ja kovia vaihtoehtoja, uusin erilaisia ​​pelmets ovat sen harjakattoisia kuvioita tehty lasertekniikalla. Ihailla kauneus valokuvaa.

  Lisäksi, pelmets voi auttaa saavuttamaan esteettinen vaikutus, kun ikkuna tilaa koostumuksen tilavuus ei yksinkertaisesti ole. Esimerkiksi, huomaat, että pienessä keittiön verhot lyhyt olisi eniten merkitystä. Mutta haluat jonkinlaisen kauneutta. Kappa ja räystään vuotia ja se ei kestänyt edes sentin työalueen, niin tärkeää on tilaa säästävä. Se sopii hyvin muihin asiaan liittyviin verhot.

  Nämä kompaktit, helppo käyttää malleja ovat ihanteellisia pieniin keittiöihin ja hyvin yhdistää muihin verhot. Valtava plus - ja Rooman ja rullaverhot voidaan asentaa jokaisesta ikkunasta, kun taas muut lajit vaativat paikka räystään.

  Lisäksi vahingossa astumisen verhon tai rikkoa sen äkillinen oven avaaminen jääkaapin et onnistu. Siksi rullan ja laskosverhot pidetään paras ratkaisu keittiöön.

  razdvizheniya mekanismi, kuten tiedätte, hissi ja laajuus tällaisen sokea ei ole rajoja tyylillä. Erittäin laaja valikoima kankaita ja värejä, lisäkoristetta muodossa jouset, nauhat ja harjat mahdollistaa poimia verhot sisustuksen eikä päinvastoin.

  Kun kyseessä on laskosverhot ja saat toinen mukava taittuu tarvitaan leveys ja rullaavat kiipeily ei tullut huomaamaton.

  Kuten olemme sanoneet, nämä mallit usein kiinni verhot parvekkeen ikkunat - Tietenkin, jos sinulla on se lasitettu. Usein ne yhdistetään muun tyyppisiä verhot, ja tarjoamalla vaadittu tummuminen, ja hän halusi tärkein koristeluun.

  Nyt siirrymme jälkiruoka, kaikille hauskaa olemme tallentaa myöhempää. Yhdistelmä kahdesta tai kolmesta verhot - trendikäs tapa koristella parveke yksikön sekä piilottaa kaikki sen väärinkäytöksiä ja virheitä. Tätä vahvistaa - seuraavan kuvan.

  Ilmeisesti kaikki aiemmat mallin suunnittelijat tuntui tylsää, ja he alkoivat kokeilla.

  Käytännön kannalta yhdistelmä monenlaisia ​​verhot ovat usein hyvin perusteltuja, sitä helpommin ne kaikki voidaan tehdä samasta materiaalista. Yhdistelmiä vain turvavaloverhot antaa paljon muunnelmia.

  Muista, että tämän artikkelin alussa mainittiin mahdollisuus soveltaa ainakin yksi pitkä verhon? Niin, se on se välttämätön jäsen koristelu parvekkeen oven. Ikkuna-aukon koristella Roomalaiset tai rullaverho samanvärisiä, ja lisäksi voit käyttää helposti ja tylli.

  Päälle valkoinen läpikuultava verhot kattoon tai piilotettu reunalla hyvä ajatus tarkastella kirkas vastakohdan musliini, yläosa, joka on kiinnitetty napinläpi tai magneetti.

  Älkäämme unohtako asustesivujen, kääntämällä huomaamaton kangas tulee taideteos. Usein on moderni sisustus tavata verho reunus, sopiva väri huonekalut sijoitettu lähelle tai verhoilu.

  Rullaverhot, sekä Roman, täydellinen Ikkunareunustusten, mutta oviaukon koristella verhoja tai tylliä, kaunis tie noudettavissa.

  Ja miten tämä vaihtoehto - beige, kaareutuva ansiosta pick-up tylli yhdistettynä melko kapea kova Lambrekiinin? On järjestetty eri korkeuksille tarttuu samanväriset Lambrekiinin ja luoda harmoninen ja nykyinen epäsymmetrinen koostumus.

  Haluan kevyt ja ilmava? Pitsi verhot koiranputkea tai muita kukkia sidottu nauhat tone terälehtiä - yksi vaihtoehto. Muuten, vihannes- ja kukka koriste muodissa tänään, emmekä aio ryhtyä kantoja seuraavana vuonna.

  Yhtä muodikasta olla epätavallisia, ja toisinaan outo, sekoittaa värejä, joita on usein vaikea antaa lyhyt nimi. Joten, verhot värjätty flamingo kanssa geometrisia kuvioita täydennetään verkkoon valkoinen tylli, nauhat ommeltu saman luonnollisen vaaleanpunainen sävy.

  Usein ikkuna on kiinni liikkuvan kaksivärinen raidallinen verhot, jotka ovat myös hyvin suosittuja, ja parveke on koristeltu kaksivärinen verhot roikkuu lähellä väri.

  Lyhyen kuvioitua tylliä verhot jopa ikkunalaudalle ja lattia on kiinnitetty yhteen lyuversnoy nauhalle, joka ei häiritse verhot tie parvekkeelta ovimagneetti tai nouto. Sitä taustaa vasten Rooman tavallista verhot näyttävät kaunis kahden ristissä tylli erisävyisenä ja koristeena.

  Muista katsoa maailmaa epäsymmetria, koska se ei ole yhtä kaunis. Vinossa tylli sekä sävellysten Lambrekiinin, roikkuu yhdeltä puolelta parvekkeen aukon - kaunis ja erittäin kätevä tapa tämän loppuunsaattamiseksi. Tarkistaa tämän katsomalla valokuvaa.

  Suora pyöristetty reunoilla ja keskellä tulle raina voi olla hieman pitempi kuin osa parvekkeen oven, ja ovat katkaistun mallin ikkunassa. Kuvitelkaapa, jos päälle lyhyen puoliympyrän roikkua tylli tai jos haluat, kappa.

  Vaihtoehtoja, olette samaa mieltä, paljon, ja yhdistelmä suhteellisen uusi muotoilu menetelmä vaikuttaa varsin perusteltua. Jää vain kuuluvat Fantasy ja täynnä intoa.

  Ja lopuksi, muutama suosituksia:

  • kaikkia sääntöjä rekisteröintiä ikkunan ei voida ottaa huomioon, eikä tarvetta. Siksi tauko, kokeile, kokeilu. Ainoa tapa luoda jotain uutta ja erikoista! Tärkeintä, että pidit siitä.

 • keittiö - huone ainutlaatuinen ja vaativa. Mikä ei tapahdu täällä - kosteus, läsnäoleva ja jotka sitoutuvat epäselvää, jossa rasva nopeasti syö kaikki hajut .... Älä unohda, että valitessaan materiaalia verhot - se on kestettävä painetta näiden tekijöiden ja ei menetä muotoaan.
 • Riippumatta kangas valitset, se on pestävä suhteellisen usein. Saadaan vähintään kahdet verhot - korvaavan, ja muutosta. Muista, he voivat aina täydentää pieniä tilanteeseen vaikuttavat tekijät.

 • Tilavuudeltaan sävellystä Lambrekiinin, roikkuu kaksi tai kolme verho puolat, ei pidetä paras valinta keittiöön, varsinkin jos se on kooltaan pieni. Ja kuitenkin, päätät.
 • Omaperäisimmistä asiat tehdään omin käsin. Tämä ei tarkoita, sinun täytyy irtisanoutui työstään uhrata aikaa tuotantoon verhot. Nämä ovat pieniä elementtejä - marginaalisia, röyhelöitä, Kugel, joka on helppo ommella verhot. Lisäksi on luultavasti lähellä ompelimo, jossa se voi tehdä sinulle, ja voi, ja tarjota entistä näyttäviä ajatuksia.

  Samalla sanomme hyvästit. Toivotamme teille inspiraatiota, harmonia ja helppous muutosta keittiöön!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin