Keittiön sähköliesi

Contents

Keittiön sähkölämmittimet (lasikeramiikka): miten valita, arvioita

Keittiön sähköliesi (lasi keramiikka) on kotitalouksien keittiökoneiden uutuus. On niin suuruusluokkaa kalliimpaa pulveripolttomaalattua tavallista, mutta lisäkustannus on perusteltua tässä tapauksessa satakertaisesti. Liesi keraaminen liesi, verrattuna tavanomaiseen emali, sillä on korkea lämmönjohtavuus, parannettu toiminnallisuus, automaattinen ohjaus ja ainutlaatuinen muotoilu, voi koristella ja täydentää harmoninen kuva mistä tahansa moderni keittiö.

Kodinkoneet, jotka ovat helpoin hallita ruoanlaittoon, ovat keittiön sähkölämmittimet (lasikeramiikka). Käyttäjien palautteet osoittavat, että käteviä ja monikäyttöisiä laitteita ei ole vielä keksitty. Säädtämällä lämpötilaa keittoprosessin aikana voit valmistaa monimutkaisia ​​ja hienostuneita ruokia ilman ylimääräisiä lämmityslaitteita. On tärkeää muistaa vain, että lasikeraamilaattojen kestävään mukavaan käyttöön on käytettävä vain erikoisastioita.

Keittiön sähkölevyt (lasikeramiikka). Miten valita?

Levyn valinta suoritetaan samalla tavoin kuin minkä tahansa muiden kodinkoneiden valinta vaiheittain. Ensinnäkin on tarpeen päättää, minkä kokoinen ja mitoitettu liesi on. Tämä riippuu suoraan huoneen tilavarmuudesta, jossa se on suunniteltu asennettavaksi, sekä toiminnallisuuden ja käytettävyyden vaatimuksista. Onko se pieni ja kompakti vai vie paljon tilaa.

Se on sisäänrakennettu tai itsestäänselvää. Mikä vaihtoehto sopii paremmin: yhdistettynä uuniin tai liesituulettimeen, joka koostuu kahdesta erillisestä itsenäisestä yksiköstä.

Toiseksi on päätettävä, minkä kokoinen ja muotoilu uuni täydentää täydellisesti keittiön tilan väriaikaa ilman, että sen kokoon, ulottuvuuksiin ja väreihin lisätään dissonanssi. Ehkä kannattaa miettiä perinteisiä valkoisia, mutta keittiön keittimiä (lasikeramiikkaa) ruskean värin kanssa?

Lasi-keramiikan sisältävän levyn valitseminen kolmas vaihe on määrittää laitteen optimaalinen kokonaisteho, polttimien määrä ja kokoonpano.

Neljännen vaiheen osalta se on myös täysin yksilöllinen. Tässä on tärkeää päättää, mikä on tärkeämpää - taloudellinen säästö tai laitteen käsittelyn mukavuus. Lämmönkestävyystyypistä riippuu, että sen käsittelyn helppous riippuu ensisijaisesti siitä.

Lasikeraamilaitteen viisaus

Joten ylhäältä katsottuna levy on tasainen lasi-keraaminen pinta, jossa on erityisesti merkitty lämmitysvyöhykkeet (polttimet). Alle se sijaitsee TEN (erityiset spiraalielementit, jotka kykenevät lämmittämään). Lämmityselementtien alla on asbestipohja.

Lasikeraamien tärkein ominaisuus on korkea lämmönjohtavuus, tämä on erinomainen lämmön polarisoiva materiaali, joka on hyvä lämmön välittämiseen pystysuunnassa ja käytännössä ei salli sen siirtyä vaakasuoraan suuntaan. Siksi kuumennettaessa lämmityselementtejä vain yläpuolella oleva pinta lämmitetään, ei senttimetriä enemmän.

Kun valitset levyn (lasikeramiikka), sinun on syytä tarkkailla erilaisia ​​polttimia.

Nykyaikaisia ​​lasikeraamilaattoja on kolme pääryhmää: Nopea, halogeeni ja induktio. Uudelleenlataus suoritetaan kuumentamalla spiraalia. Halogeenia kuumennetaan halogeenilamppuista. Ja induktio kuumenee johtuen sähkömagneettisen kentän toimista. Ne ovat pisimmällä nykyään. Jos liesi on varustettu induktiokeittolevyillä, sitä saa käyttää vain erikoisastiasta, jossa on magneettinen pohja.

Polttimien monipuolisuus materiaalista riippuen

Lasi-keraamisten sähköuunien polttimet ovat myös erilaisia ​​kuin materiaali, josta ne on valmistettu. On polttimet maalattua terästä, ne ovat edullisia ja on siten arvoinen hygieeninen ominaisuuksia. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimet ovat jonkin verran kalliimpia kuin edelliset, mutta ne ovat kestäviä ja helpompia puhdistaa. Kallein vaihtoehto tyypin polttimen levyjä ovat ne, jotka on valmistettu ainutlaatuinen alumiiniseoksesta erinomaisesti lämmitys- ja kestävä sovelluksia. Ne eivät käytännössä vaadi hoitoa, koska ne eivät ole tummuneet eikä heikennä naarmuja. sähköliesien (Lasikeraamisen) keittiöön, joissa on puhallinpolttimet, luotettavin ja kestävä.

Polttimien lajikkeet koosta ja muodosta riippuen

On myös tärkeää tietää, että keraamisten lasilevyjen polttimet voivat olla joko yksipiiriä tai kaksoispiiriä. Tämäntyyppiset polttimet sopivat helposti mittoihin. Esimerkiksi suuri paistinpannu tai pieni kattila.

Melko eksoottiset nykyaikaiselle kotiäidölle ovat vielä polttimia, joiden lämmitysalueet ovat soikeita. Kun painat erikoispainiketta, vakiomuotoinen ympyrämuotoinen poltin muuttuu paremmaksi soikeaksi, joka sopii erinomaisesti ruoan sulkemiseen tai erityisiin kalatyyppeihin.

Keraamisen lasilevyn käytännöllisyyttä lisätään lämpötilan indikaattoreilla, jotka on muodostettu rakenteen segmenttirakenteella. Näiden ohjeiden avulla voit tehdä oikean valinnan määrittämällä viimeksi suljetun keittolevyn, joka säilyttää maksimilämmön. Ruokien saattaminen ruoan päälle, voit pitää ruokaa lämpimänä jonkin aikaa, eikä lämmetä.

Keraamisen työpinnan levyn ohjauksen tyypit

Nykyaikaisen lasikeraamisen keraamisen keittimen ohjaus voi olla kahta tyyppiä: pyörivillä kytkimillä tai kosketuksella, kun painikkeet eivät sijaitse levyn etuosassa vaan suoraan polttimien vieressä olevaan työtasoon.

Tämän uunin mukavuus ja yksinkertaisuus ovat myös hyödyllisiä pienten lasten perheille. Anturin säätö mahdollistaa polttimien nopeuden ja lämmitysasteen tasaisen säädön.

Toiminto "booster9raquo;. Ainutlaatuisuus ja helppokäyttöisyys

Erittäin houkutteleva on moderneissa keraamisissa levyissä funktio "booster9raquo;. Sen avulla voit lisätä yhden polttimen tehoa muiden kustannuksella. Ja heti, kun ajastin, joka on synkronoitu lämmitysanturin kanssa, ilmoittaa veden kiehumisen, polttimen teho laskee automaattisesti automaattisesti. Ajattele, mitä miellyttävää innovaatiota! Hänen kanssaan, teiltä riistetään huoli siitä, että ajankohtainen "vähentää valoa".

Mallit sähkökäyttöisten liesi (lasikeramiikka), jotka ovat suosituimpia. Arviot

Kuten jo edellä mainittiin, tänään sähköliesien (Lasikeraamisen) keittiöön ovat yleisiä. Ja tietenkin, kuten muillakin aloilla markkinoiden joukossa on johtajia ja ulkopuolisille. Suosituimmista malleista levyillä keraamiseen tasoon nähden ovat seuraavat: Electrolux EKC 52300 OW, Hansa FCCI 58236060, Indesitin KN 6C107, Hotpoint-Ariston CE 6V M3 X Bosch HCE 744350R, Beko CS 47100, Gorenje EY 55320 RBR, Samsung CTR164N027.

Päätellen vasteet käyttäjille, jotka hyödyntävät levy lasi-keraaminen riittävän pitkän ajan, voimme sanoa varmuudella, että lämmitys keittoalueen keraaminen liesi, verrattuna emaloitu sähkö- ja erityisesti kaasu, on paljon nopeampi, sekä jäähdytys-. Lasi-keraamisilla levyillä on kuitenkin merkittävä haitta, vaikka ne ovat varsin luotettavia. On mahdollista vahingoittamatta pintaa, mikä edellyttää kallista korvaaminen koko yläpaneelin, koska se ei kuulu korjata. Lisäksi lasikeraamien puhdistamiseen liittyy usein ongelmia. Tavanomaiset kotitalouskemikaalit ja sienet eivät ole sopivia. Ne voivat naarmuttaa kiiltävän pinnan, joten siirtyminen perinteisestä emaloitu levyt levy lasi-työalue on hankkia ei vain uusia ruokailuvälineet ruoanlaittoon, mutta myös pölynimuri. Jos hankinta astioita mitään ongelmia, paitsi että rahoitussuunnitelma (joka ei ole halpaa), vaikeudet havaitaan, kun kauppoja tällä alueella ei ole kovin suuri ja kodin puhdistusaineet ja laitteiden puhdistamiseen.

Keraamisen lasiastian käyttöä koskevat turvallisuussäännöt

Tutkittuaan arvosteluja aiheesta "Keittiön sähkökäyttöiset keittimet (lasikeraamiset)", voidaan päätellä, että sääntöjen noudattamisen edellyttämät säännöt ovat tiukat, jotta laatat ovat mahdollisimman turvalliset, mukavat ja kestävät.

1. On syytä muistaa, että lautan reunojen reunat ovat sivureunat, mutta ne ovat niin alhaisia, että kiehumisen aikana paennut neste ei ainoastaan ​​täytä laatan, vaan myös todennäköisesti putoaa lattialle. Älä salli nesteiden hallitsematonta nopeaa kiehumis- ta.

2. Kiehutusnesteen vuotaminen on myös täynnä sen osumaa polttimien pinnalla, jotka sijaitsevat lähellä, mikä voi uhata keraamisten halkeilua.

Tällöin koko paneeli korvataan. Häiriön sattuessa kaikki ilo, että keittiön sähkökäyttöiset keittimet (lasikeraamit) tuodaan miellyttävän ruoanlaittoon, häviävät välittömästi. Korjaus ei ole halpa. Toistamme: älä salli nesteiden hallitsematonta keittämistä ja keittiön sähkökäyttöiset keittimet (lasikeraamit) ilahduttavat sinua pitkällä ja uskollisella palvelulla.

3. Keraamisella pinnalla oleva levy on erittäin vaativa keittotason aikana. Ihanteellinen sileä maljan pohjalla pinta varmistaa kestävyyttä kodinkone. Kokemus osoittaa, että lähes kaikki ruoat, joita sovelletaan käytettäessä tavanomaisia ​​kaasuliesi liesi-kuoret, on täysin aiheeton, kun ihmiset ostavat sähkökiuas lasikeraamisella. Käyttäjien arviot ovat täynnä tarinoita tämän tosiasian vuoksi hankkimalla tällainen "pomoschnitsu9raquo; keittiö, on valmis muuttamaan kaikki välineet ruoanlaittoon ruokaa, joka on täynnä suuria kustannuksia.

4. Ja viimeinen. Myös olla valmis siihen, että sähköliesi, jolla pinnan keraamisen - ei ole vain parempi turvallisuus ja mukavuus ruoanlaitto, parantaminen toiminnallisuutta, mutta korkea hinta. Mutta sähköliesien keittiö (lasikeraaminen) "Gorenie9raquo, jopa vaikka korkea hinta, se on hyvin yleinen ihmisten keskuudessa, jotka haluavat syödä normaalia terveellistä ruokaa ruoanlaitto ilman kiinnitetty paljon aikaa ja huomiota.

Miten valita sähköliesi keittiössä: ominaisuudet ja rakenteet keramiikkalasikerroksia levyjen

Kun valitset tekniikka ruoanlaittoon suosikkiruokiasi, haluat ostaa liesi kokki, johon se on helppoa. Moderni musta kiiltävä paneeli, sisäänrakennettu työtasolle houkuttelee myös tyylikäs muotoilu. Vaan tehdä valita kaasu- ja sähkölaitteiden on vaikeaa: muistaa kaikki haitat hallussa vanhan sähköliesien. Lasikeraamit keittiöön - korkean teknologian ja turvallinen laite, lähes päästivät kaasuliesistä lämmitys- hintaan.

Sähkö- tai kaasuliesi: kuinka olla väärässä kanssa valinta ↑

Kahdenlaisia ​​laattoja keittiöön, joiden välillä on tarpeen tehdä valinta - kaasu ja sähkö. Valmistaja - satoja malleja toimivia laitteita maakaasua tai nestekaasua (ilmapallo) kaasua.

Lasi keraamiset levyt

Kätevää, yksinkertaista ja edullista energianlähde: kaasuliesistä

 1. Intuitiivinen tuttu lapsuudestaan ​​ohjaus: voit aina säätää voiman liekin kääntämällä nuppia.
 1. Riippumattomuus sähkökatkoja.
 1. Kestävyys.

Ei osallistu kaasun huoltoedustaja ei saa yhteyttä lautaselle. Vasta sen jälkeen tiiveys hanat, isännät saa käyttää laitetta.

Electric: turvallisuus ja nopeus valmistelu

Perusteet valita sähköliesi:

 1. Turvallisuus. Kun oikein kytketty mahdollisuutta räjähdyksen tai tulipalon on poissuljettu. Vain hehkuu lämmitys vyöhykkeen polttaa koskettaessa paneelissa lämmitysvyöhyke on mahdotonta.

Se lämmittää vain rajoitettu alue liesi

 1. Puuttuessa liekit. Ei lämmitä ilmaa keittiössä, ei kuluteta happea, ei ole vaaraa myrkytys palamisen tuotteita.
 1. Astiat eivät kuulu musta plakin huono kaasuseos.
 1. Ainoa vaihtoehto mökki tai kotiin, joka ei ole liitetty kaasuputkeen.
 1. Korkea hyötysuhde. Lieden hyötysuhde on 70%, joka ylittää tekniikan työkaasun, 20-30%, ja paneeli induktio kuumennusvyöhykettä on 90%: n hyötysuhde.

Tyypit sähköliesien: klassinen keraamisen keittotason ↑

Markkinoilla on 2 eri sähköliesiä keittiöön: vanha kone näytteen vastuselementteineen kierre elementtejä ja raskas valurautainen "pannukakkuja" ja uusi levy lasi keraaminen pinnoite ja piilotettu polttimet.

Turvaverkkoa sähkökatkoksen: Yhdistetty tekniikka

Kierre ja valurauta polttimet: vakio sähköinen ↑

Levyt, jossa on kierretty löytyy vain linjat kotimaisten tuottajien. Lämmityselementti - metallikierukka (PETN), päälle asetetaan kiilteen pinnalle. Tällaisia ​​levyjä kuumennetaan pitkän aikaa: aika alusta valmisteluun astiat - 10 minuuttia. suunnittelu ongelma, ensimmäinen lämmennyt kierre, ja sitten alkaa lämmittää keittoastian pohjaan. Kierre on tehty paksuseinäinen metalli, ja lämmitys vaatii useita minuutteja.

Kierre lämmittimet: hidas ja epätaloudellista

Toinen klassinen levyjen - valurauta vastukset. Aseta "pannukakkuja", kuten standardin emaloitu kilpi. Kuumennusaika ei ole paljon pienempi kuin kierteen lämmittimet - 9-10 minuuttia. Tehokkuutta Tällaisten laitteiden on menetetty, koska monivaiheinen lämmitys: ensimmäinen kierre kuumennetaan valurautalevyyn, lämmitettiin seuraavaksi rengas, ja vasta sitten alkaa lämmittää pannulla. Niistä klassinen levyt voidaan löytää malleja kirkkaan punaiset merkinnät keskellä valurautainen polttimet: Lämpiämisaika lyhennetään 7 minuuttia.

Muuttaminen kaasuliesi vanhaan tyyliin uuni ei ole välttämätöntä. "Classic" soveltuu asennettavaksi maalaistalon, jota ei ole liitetty kaasuverkkoon.

Lasikeraamisen laatat: hyödyt ↑

Sähköinen liesi lasi päällystetty keraaminen lämmityselementit ovat piilossa paneelin kiiltävä materiaalista, joka yhdistää keramiikka ja lasin laadun. Valmistettu lasi-keraaminen paneeli vain kaksi valmistajaa. Tuottaa erityisiä materiaalia sulattamalla. Kun lämpökäsittely suoritetaan kiteytyksen. Yleinen nimi materiaalin, joka on tavallisesti kutsutaan lasikeramiikkaa, - Cera. Ceran paneeli näyttää sävytetty lasi kiiltävä, mutta vailla puutteita.

Immaculate ulkonäkö - epäilemättä etu

 • Pinta kestää suuria lämpötilan muutoksia, toisin kuin lasi, paneeli ei murru, jos ei jäähtynyt polttimen tarjonta kylmä pannulla.

Testi: jään kuuma poltin

 • Välitön lämmitys ja nopea jäähdytys.
 • Koska vaaka johtavuus. Paneeli kuumennettiin vain pystysuunnassa - suoraan kierre.

 • Estetiikkaa. Merkintä on muodostettu sisälle ylemmän cera - merkintä lämmitys ja valvonta-alueilla ei poisteta ajan.

Sähköliesi Lasikeraamisen: Mitä sinun tarvitsee tietää ennen ostoa ↑

Miten valita sähköliesi keittiöön, koska hintoja eri malleja ajoittain? Miten ei maksamaan ylihintaa tarpeettomia vaihtoehtoja, valita paras vaihtoehto? Ensinnäkin hintaero määräytyy tyypin kattavuus. Paitsi lasikeramiikkaa, ja valmistajat tarjoavat low-end-mallit, joissa paneeli karkaistua lasia. Kustannukset - alempi, mutta lasipinnan edellyttää huolellista käsittelyä, ja on kaikki haitat lasin. Ulkonäöltään erottaa lasin Cera kova, mutta pinnalla materiaalin tiedot on ilmoitettu erittelyissä.

Lasi keramiikka "kaasu" taustavalaistu

Tyyppisiä vastukset: on parempi ↑

Toinen näkökohta, joka vaikuttaa merkittävästi laitteiden hinta - tyyppi lämmityselementti on piilossa pinnan alla. On olemassa useita erilaisia ​​polttimia:

 • Spiral rapidnye. Kaikkein "hidas" kierre on seostamatonta terästä. Lämmitys on lähes samanlainen kuin perinteisessä järjestelmässä: kierre on lämmitetty, lämpö siirtyy läpi keraamisen levyn pohjalle astioita. Nopeuttaa, käytetään erikoisseoksesta - nikromikerroksen (nikkeli ja kromi). Tällainen kierukka voi lämmittää ennalta määrättyyn lämpötilaan 10-12 sekuntia.

 • Vyö. Hilight lämmitys kelat on valmistettu erityinen metalliseos. Spiral - poimutetun nauhan. Kuumennus keittoalueelle tapahtuu 7 sekunnin kuluessa.

Sen sijaan, että kierre - nauha

 • Halogeeni. HaloLight polttimet toimivat periaatteella lampun. Putken sisälle kvartsista - kaasua. Lamppu syttyi välittömästi - syöttää käyttölämpötila on riittävä 2 sekuntia. Tekniikka sopii polttimia pikaruokaa, joka on vasta pitkän ruoanlaittoon alhaisessa lämpö - ruoanlaitto lihaa, vihanneksia ja kalaa.

 • Induktio. Turvallisin lämmityselementtejä. Ero - puuttuessa lämpövaikutukset keraamisen pinnan. Induktiokela kuumentaa astian pohjalle asennettu suoraan levyyn. Kansilaatan kuumennetaan vain hieman kosketuksiin pannulla. Sähkön kulutus on vähäistä, koska liittäminen tapahtuu vain silloin, kun astiat on sijoitettu levy, lämmitys pysähtyy automaattisesti heti, kun se pannulla.

induktiokuumennus periaate

Kustannukset induktio polttimet - korkein. Suurin osa tuotteista on varustettu hihnan ja rapidnymi lämmityselementit. Jotkut valmistajat yhdistävät useita lämmitysryhmiä perustamisesta yhden ylimääräisen raskaan keittolevy. Kiinnitä huomiota energiatehokkuusluokka. Valitse tekniikka merkitty A, A +, A ++.

Asumismuodot vaihtoehtoja ja suorituskyky: kuinka valita oikea koko ↑

Sähköliesien valmistetaan 3 asumismuodot:

 • Klassinen kaappi laitteet ja uuni.
 • Upotetut paneeli.

Mobile induktio liesi

Standard kaappi ja uuni - paras valinta korvaamaan vanhat laitteet keittiössä ilman kokonaisnäkemystä korjaustilauksen uudella kuulokkeet. Lieden mitat identtisiä tavallista kaasulieden. Kotelon leveys on 60 cm, syvyys - 60 cm. Korkeus useimmissa malleissa vaihtelee 80-85 cm, koska säädettävillä jaloilla.

Miten valita sähköliesi pieni keittiö? Valmistajat tarjoavat ostaa kapeita malleja tavallisella syvyys ja leveys 50 cm.

Board (kannettavat) sähköliesi harvinaisia. Useimmat - vanha laitteen tyyppi, jossa valurautainen polttimet. Tarkoitettu asennettavaksi ja käytettäväksi väliaikaista rekisterikilpeä. Myös myynti on aluksella induktio mallia.

Summer versio: pieni uuni ja 3 valurautaa polttimet

Useimmat vertaa - upotettu paneeli. Electric keittotasot tuotetaan vakiokokoisina. Kuten levy - neliö, klassinen sivun pituus 60 cm.

Pienille keittiöt sovi kompakti paneeli 1 - 3 poltinta. Myönnetty muodossa suorakulmion, jonka leveys on 30 cm. Tavanomaisten muotoja ystäville omaleimainen design kehitetty puolipyöreät pinnat, jotka ovat ihanteellisia oheistuote keittiösaarekkeen.

Asentamista varten on 2 versiota: riippuvainen ja soolo malli. Riippuvainen asennettu jossa on uuni, ohjauslaitteissa yhden lohkon, joka on sijoitettu etupintaan uunissa.

Muita ominaisuuksia: maksavat nämä kustannukset ↑

Jotta ei hämmentyä valitessaan sähköliesi, katsella kun hintalappu kasvaa yhdessä luettelon lisätoimintoja, mitkä tilat ovat välttämättömiä, eikä kukaan voi tehdä ilman.

Valitse optimaalinen joukko ominaisuuksia

Luettelo hyödyllisiä vaihtoehtoja:

 1. Läsnäolo ainakin yksi supervalta polttimet. Merkintä nopeus kuumennusvyöhykkeen voivat vaihdella valmistajan, mutta maininta läsnäolollaan varmasti luettelossa ominaisuuksia.
 1. Automaattinen lukitus. Käyttökelpoinen vaihtoehto, joka suojaa "vahingossa" turn lapsen lautaselle.
 1. Useita lämpötila välillä. Numero-valmiiksi teho voi vaihdella 5-15.

Jälkilämmön Pointer: punainen korostettuna ei jäähtynyt keittolevy

 1. Suoja ylivuoto nesteen vuoasta. Smart näytöt kiehuvaksi ja vähentää valtaa itse kiekkoa, ehkäisemään "Runaway" maitoa ja keittoa baarissa. Tämä on hyödyllistä, koska laipat, joka ei salli kosteutta päästä huonekalut ja lattia, ei ole lasia keraamisia levyjä.
 1. Saatavuus poltin muuttuva lämmitys alueella. Laajeneminen tai supistuminen kuumennusvyöhykkeen suoritetaan yhdellä liikkeellä. Voit kokki potin soikea pohja tai nopeasti tehdä kahvia Cezve ilman expending energiaa lämmitykseen standardin keittolevy renkaat.

Muuttuja kuumennusvyöhykkeen

Luettelon toimintoja voidaan lisätä ja ajastin, joka sammuttaa liesi.

Ajastin ja valaistuksen ohjaus nupit

Valitessaan sähköliesi uunilla tulisi kiinnittää huomiota vaihtoehtoja, jotka yksinkertaistavat käyttöä ja helpottaa huolta laitteita. Valitse laitteet, joissa on automaattinen itsepuhdistuvat - ei tarvitse kamppailla jäätyneet pisarat rasvaa uunissa. Hyödyllisiä toimintoja - grilli ja konvektio-tilassa.

Säännöt asennuksesta ja erityisesti käytön sähköliedet ↑

Sähköliesien sarja perustuu useisiin sääntöihin. On mahdotonta sijoittaa lieden lähelle pesuallas, vähintään sisennys tulisi olla 60 cm. On myös toivottavaa naapurustossa jääkaappi.

Puhdistaa kaavin ja tarvitsevat erityistä työkalua

Pinnan keraamisen vaatii erityistä varovaisuutta. Älä käytä metallisia Kaavin - pinta voidaan peittää naarmuja. Poistaa tahrat, täytyy ostaa erikoistyökalua puhdistukseen levyjen. Pese levy usein: tumma pinta lian ja tahrojen säilyvät jopa puhdasta vettä pisaroita.

Läikkyminen täytyy puhdistaa heti: paneeli oli "pelkää" sokeria

Levy on päällystetty keraaminen, vaikka kestävyys, olisi suojataan teräviltä puhaltaa. Pinta kestää painetta jopa 25 kg sq cm., Mutta halkeama voi ilmenevät lasku raskaiden esineiden. Haketus olevalla puolella viistetty osa.

Rikki paneeli: Korvaus on kallista

Yhdessä tarvitse ostaa liesi ja uusia ruokalajeja. Keraamisen paneeli voi vaihtaa väriä ja tulevat peitetty pysyvä päällyste, koska pitkään kosketuksissa alumiiniin. Edullisesti käyttää astiat ruostumattomasta teräksestä paksu pohja. Tärkein vaatimus - aivan tasainen pohja, ilman kolhuja ja aaltoja. Voit valmistaa ruokaa paksuseinäisiin valuraudasta ja enamelware.

Astia: käytön rajoittamiseksi

Omistajat Induktioliesissä täytyy pulittaa ruokia erityistä merkintää. Alumiini kattilat ja pannut - eivät sovi. Huomaa, että voit pestä astiat astianpesukoneessa.

Vaatimukset johdotus ja myyntipisteistä ↑

Ennen kuin valitset sähköliesi keittiöön, muista tilan arvioimiseen johdotuksen. On suositeltavaa saada ammattiapua. Jos haluat korjata, on parempi asentaa uusia johtoja kiinni.

Mitattuna asennus keittiön myyntipisteistä

 1. Olisi suljettu, on toivottavaa - on erityinen laatikko seinään.
 1. Suuri sähköisten kodinkoneiden käyttäen kuparikaapeli, kolme-lanka, poikkileikkaus vähintään 3x4 mm.
 1. Johdotus liitetty suojaavan automaatio nimellisarvot 32 ampeeria (sähkö).
 1. Kukin yksikkö toimitetaan erillisellä rivillä.

Kaavio oikea liitäntä ryhmiä keittiökoneet

Seuraava vaihe - valinta sijainti pistorasiaan levyn keittiössä. Älä asenna ulostulossa takapaneelin upotettavat kodinkoneet. Offset piilossa paneelien uuni ulostulon asennuspaikalle ei voi olla pienempi kuin 60 cm. On myös toivottavaa kiinnittää pistorasiaan paikassa, jossa on mahdollista mekaanista kosketusta ovet, laatikot pistoke. Viemäriin ja liesi on täytettävä vähintään luetelmakohta 50-60 cm.

Paras paikka asentaa - klo korkeus 15-20 cm lattiasta. Sopiva sähköinen pistorasiaan, 400 voltin jännitteellä / 32 ampeeria.

Miten valita klassisen sähköliesi uunilla: bestsellereitä ↑

Valitse luotettava tekniikka apua luokitukset, arvostelut omistajat. Pääsääntö - luottaa tuottajia, joiden merkkituotteiden kaupankäyntijärjestelmät ja palvelupisteet ovat omalla alueella. Älä yritä löytää levyn, jonka haluat tuoda "custom". Kun kyseessä on toimituksen korjausosien voi kestää kuukausia.

Ensiluokkaisten: paras liedet ↑

Huomionarvoista Kaiserin lippulaiva. Malli HC 52072 Geo, hopeasta tai tummapintaisia ​​metalli- ja musta lasi.

Liesi HC 52072 Geo pimeässä koteloon

Lasikeraamisen pinta - Matt. Kustannus - 64 000 ruplaa. Muihin vyö polttimia 4 - kahden laajennettavan kuumennusvyöhykkeessä. Yksi poltin muuntuu soikea, ja toinen - kierros lämmitys laajetessa.

Management - mekaaninen. On osoitin jäljellä lämpötilan ja uuni. Tilavuus uuni - 66 l vaatimaton kotelon mitat :. leveys vain 50 cm, syvyys - 60 cm: n päässä uunin 12 on itsepuhdistustoiminto tehdas kypsennystapaa, grillaus ja konvektio ilmajäähdytys.

Bosch: tiukka muotoilu ja super-toiminnallisuutta

HCA Malli R 855 850 Boschin maksaa 65000 ruplaa. Uusi saksalainen valmistaja on ulosvedettävä suunnittelu: Uunin luukku ei ole saranoitu ja nostettavissa - avattaessa lähtee leipomoille.

Pinnalla on keraamisen keittolevy asettaa 4, edellyttäen, konfiguraation muutoksen ja alueen kuumennusvyöhykettä kaksi poltinta. Sisäkammion uunin on peitetty emali toteutetaan pyrolyyttinen tekniikka automaattinen puhdistus. Ulkopintaan oven ei lämmitetä, valmistaja varustettu etulevyn 4 ikkunaa.

Kompromissi hinta ja ominaisuudet: käytettävissä ei-inline laitteet ↑

Ajattele, että lasi keramiikka - ei klassinen sisustus? Slovenialainen Gorenje tarjoaa valitsevat klassisen tai retro sisustus levy EC67CLI. Koko - standardin väri kynät avintazhnye vanha kupari, hiekka kehon erittää kiilteen mallin joukossa keskisegmentissä. Käytettävissä tumma ja beige elin.

Suunnittelu liesi Gorenje

Uuni grillillä ja konvektion voivat työskennellä missä tahansa 9 tehtaan tiloissa. Lasi - kaksikerroksiseksi. Liedellä - 4 keittolevy teippi, 2 - laajentamisen kanssa. Hinta - 36 000 ruplaa.

Musta tai beige kehon versioista

Saksalaista laatua kohtuulliseen hintaan? Kyllä! Ne, jotka ovat valmiita valitsemaan valkoinen sähköliesi keittiöön ja luopua ominaisuuksia itsepuhdistuva uuni, kannattaa kiinnittää huomiota mallin saatavilla Boschilta. HCE644123R levy maksaa vain 35 000 ruplaa.

Tyylikäs muotoilu ja joukon tarvitaan vaihtoehtoja: HCE644123R Boschin

Emali väri - valkoinen, kolmikerroksinen ovi "kylmä" lasi. On 7 tehtaan toimintatilaa uunin, kuten sulatustoiminnolla. Keitossa uuni - 2 voimakas nauha poltin ja 2 vyöhykettä laajennettavissa. Vapauta levy Turkin yrityksessä yritykset.

Keittolevy: katsaus standardin ja epätavalliset lasikeramiikkaa ↑

Miten valita rakennettu sähköliesi? Siinä on paljon enemmän kuin se olisi kanssa vakiovarusteet: keittotason voidaan rakentaa työtaso ja uuni - in penaali. Ne, jotka eivät ole ihastunut kakkuja, tarpeeksi sähköliesi ja uuni sijaan standardin voi poimia upotettuja mikroaaltouuni.

Monipuoliset toiminnot: lasikeramiikkaa keittiöt ↑

Keskimääräinen hinta markkinarako löytyy induktio liedet. Jos olet valmis vaihtamaan koko keittiötarvikkeet, kiinnittää huomiota sähköpaneeli Slovenian Gorenje. IS 656 Malli X 500 ruplaa 32 on valmistettu musta lasikeraaminen hopea kehyksessä.

Induktioliedellä Gorenje

Induktiokuumennus vyöhyke 4, standardi (60x60 cm) koko, elektroninen ohjausyksikkö - perusominaisuudet. Halkaisija kunkin renkaan - 20 cm. Hinta sisältää hyödyllisiä turvaominaisuuksia, kuten tahattoman.

Uusi linja Bosch - laajakuvapaneeli 5 polttimet. PKV975DC1D malli kannattaa 54000 ruplaa, on suunniteltu keittiöihin, joissa säännöllisesti valmistautua suuri perhe.

Bosch lippulaiva suuri perhe ja tilava keittiö

5-nopeus lämmitys poltinta 4 on lisää paisutusvyöhykkeeseen. pinta pituus - 91 cm, syvyys - 53 cm: lisätoimintoja -. Child suojaus, digitaalinen näyttö ja nimeäminen jälkilämmön. Management - kosketus.

yhtiö Zigmund&Stein keskittyy yhdistelmä toimivuutta, saatavuutta ja ei-triviaali suunnittelu. Silmiinpistävä esimerkki - CNS021.60DX.

Jolly paneeli CNS021.60DX

Hinta - noin 32 000 ruplaa. . Koko - standardi, 60x60 cm laajennettavissa 2 kuumennusvyöhykkeen, kosketus ohjausyksikkö, kaikki tarvittavat toiminnot: ajastin, auto ja automaattinen lukitus.

Yksi johtavista myynnin - Electrolux EHH 56240 IK. Kustannus - vain 20 000 ruplaa.

Induktio paneelin kohtuuhintaan Electrolux

Polttimet - induktio. Leveys - Vakiosyvyys - 51 cm kahden keittoalueita Booster-toiminto on järjestetty nopeuttamaan ruoanlaitto suosikki ruokia ..

Räätälöity ratkaisu: yksilön koko ja ainutlaatuinen muotoilu

Satunnaiset suunnitteluratkaisuja linjat lasi-keraamisia laattoja keittiön - paljon. Jos on olemassa epäilyjä käytännöllisyys Mustalevyn, lopettaa valinnan kirkkaita pintoja. Esimerkiksi, valkoinen paneeli ECT680, kirjoittaja suunnittelija Karim Rashid kokoelma Gorenje. Kustannus - 33 000 ruplaa.

Ylellisyy suunnittelu: ECT680 by Gorenje

Suunnittelija laitteet läsnä mallinumero Hansa. Poimia kuvio mustalla Kiiltävä pinta voi olla mitään tyyliä. Esimerkiksi BHS63503 paneeli (29, 000) - on lähes taideteos.

Mallissa alue - useita vaihtoehtoja liesi suunnittelu

Youth pintarakenne PV 3012 Fresco päässä Fornelli kuten aktiivisia ihmisiä. Kustannus - 19 700 ruplaa. Määrä polttimia - Koko levyn 2 sopii pieniin keittiöihin leveys vain 29 cm, ja syvyys - 51 cm.

Kapea levy-fresko Fornelli

Fanit arvostavat minimalistista Simpliciti laitteita alkaen Gorenje. Mitään ylimääräistä - vain ääriviivat kuumennusvyöhykkeen semi-matta keraaminen rintojen. Cost ECT6SY2W malleja - yhteensä 23 000 ruplaa.

Hyvä toimivuus, epätavallinen muotoilu ja käytännöllisyys: Gorenje

Videot: käytännön testi nopeudesta kiehuvaa ↑

Video - mielenkiintoinen testi: vertailu nopeus kiehuvaa vettä standardin sähkö- ja induktio liedet.

Valitsemalla sähköliesi, älä unohda turvallisuutta. Varmista aina, että kodin kaapelointi kestää kuormituksen. Muista, että erillinen pistorasia on asennettava kunkin yksikön suuren keittiökoneet. On toivottavaa asettaa materiaalin omasta. Jotta asennus myyjä. On parempi maksaa kustannukset yhteyden, kuin menettää takauksen takia väärästä asennuksesta.

Keittiö ei ole enää paikkaa, jossa harjoitetaan vain ruoanlaitto ja syöminen. Yhä sisätilojen keittiö on varustettu niin, että se oli mukava huoneessa.

Miten valita sisäkaton Keittiö: tyypit saranoitu rakentamisen

Miten unelma keittiö? Tyylikäs kuulokkeet, hyväkuntoisia, toimiva ja luotettava tekniikka, ei ristiriitainen tyyliin huoneeseen. Sarjat rakennettu.

Miten valita upotettavat kodinkoneet keittiöön: valintaperusteet ja todellisen luokitukset valmistajien

On paljon alkuperäisiä ideoita suunnitteluun keittiön. Yksi menestyksekkäimmistä - koristelu toiminta- alueen graafisen paneelit. Ne eivät ole vain hyvin kaunis.

keittiön sisustus seinäpaneelien tulostaminen: tyypit valokuva paneelit ja ominaisuudet niiden asennus

Joskus, sähkö-uunit ja kaasukeittotasoja korvataan täysin Käytän sähköliesi Hotpoint-Ariston useita vuosia, ja lopulta vieroitettiin kaasusta hyvään tottuu nopeasti)

Kiitos, tämä perusteellinen artikkeli! jotain informatiivinen itselleen oppinut. vuoksi induktion samaa mieltä kommentaattori, ne ovat todella paremmin, kokemukseni puhua. Olen vain Indesit, ne ovat noin samassa hintaluokassa

Sähköliesi Keittiön: valitsemalla hienous

Sähköliesi - vaihtoehtona kaasuliesi, toimii missä on sähköä sähköliesi - lämmittimen työ vastaavasti sähkön. Embedded, työpöydän, kannettavat, kelpaamattoman ... että sopii sinulle, miten valita tämän saman levyn?

Miten valita sähköliesi keittiössä: materiaali

Valinta riippuu eri tekijöistä, joista yksi - materiaalin keiton pinnalle. Joku paremmin kuin lasikeramiikkaa kuvitella, ja joku kiilteen pintaa. Noin kaikenlaista järkevää sanoa muutaman sanan.

Keittolevy keraaminen:

 1. Se kestää korkeita lämpötiloja (jopa 600 astetta);
 2. E-hallinto;
 3. Se on erityinen lämpö lamppu;
 4. Se on anisotrooppinen pinta, mikä tarkoittaa, että ulos kuumennusvyöhykkeen levy on kylmä;
 5. Se on kallista.

Keraamiset lautaset monin tavoin parempi kuin kiilteen mutta kumma kyllä, jopa näennäisesti hyvin suuri luokka ostajia tottunut perinteisempää vaihtoehto

Emaloitu liesi:

 • Sitä pidetään erittäin vahva;
 • Puhdista ja pese se ei ole niin helppoa;
 • Ajan myötä levy voi näkyä naarmuja ja siruja;
 • Esitetty seuraavassa värit - valkoinen, kerma, kirsikka ja musta;
 • Edulliseen hintaan.

Miten valita sähköliesi (video)

Tyypit sähköliesien keittiöön: erot polttimet

On levy vain kaksi poltinta, eräänlainen talouden versio, esimerkiksi yhden henkilön tai todistamaan. On levy kuusi polttimet suurille perheille tai kulinarok erinomainen vaihtoehto. On käynyt ilmi, että erityyppiset levyt myös lämmitys elementtejä.

Mitä voidaan sanoa emaloitu malleja? Ne on rakennettu pyöreä litteä lämmitysvastuksille valurauta koteloon. On selvää, että tällainen sähkökiuas ei tarvitse paljon kuluttaa, ne ovat kaikki kohtuulliseen hintaluokassa.

Mikä polttimet voi olla levy emali pinta:

 1. Express keittolevy. Nimi puhuu puolestaan, tämä poltin nopeasti lämmitykseen. Se on merkitty punaisella ympyrällä, ja kuumennettiin seitsemän minuuttia.
 2. Normaali poltin. Ehdollisesti voi sanoa - jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Kuumenna voi olla kymmenen minuuttia.
 3. Automaattinen poltin. Mutta se on anturi, joka määrittää itse kuumennuslämpötila ruokia. Esimerkiksi, kun vesi alkoi kiehua kattilassa, liesi itse virta uudelleen vesi ei kaadetaan. Merkitty tämä keittolevy valkoinen ympyrä.

Sähköinen kanssa keraamisen voidaan järjestää tavanomainen poltin ja induktioliesien Hi-valo

Tyypit polttimet lasilevyistä:

 • Tavanomaiset. Lämmitys tapahtuu, koska helix että polttimia sisällä. Lämmitetään hitaasti ja hitaasti jäähdyttää sama.
 • Induktio. Tämä on erikoinen polttimet, tosiasia on, että se ei lämmitä pintaa itse levyn ja astian pohjalle. On käynyt ilmi, että lieden itse pysyy kylmänä.
 • Hi-valo. Tällainen poltin on luumentunut aallotettu nauha ja kunnes se saavuttaa korkean lämpötilan noin kolmen sekunnin ajan.

Kuten näette, siellä on runsaasti valinnanvaraa, ja ymmärtää, mikä on parasta keittiön auttaa arvioita.

Keittiötuotemarkkinoiden: arvostelut ja vinkkejä

Voit aloittaa lasi-keraaminen. Tämäntyyppinen hallituksen paljon hyviä arvosteluja, ja monet mainitaan tämä tekijä - ne ovat hyvin taloudellisia kannalta sähkön kustannuksia. Kuumennusvyöhykkeen, jota kutsumme vanhanaikainen poltin, että johtuu useista lämmitysvirtapiirien säädät lämmitys alueella. Se on sellainen lämmin vyöhyke vain ruukun, kaikki juuri niin kuin on määrätty.

Eduista, jotka tekevät ostajan valitsemaan sähköliesi - kosketusohjaus ja helppohoitoisuus

Suosittu kuin sisäänrakennettu malleja, ja paikallaan levyt. Sisäänrakennettu uuni - hyvä vaihtoehto pieni keittiö, vakaan tilan malli on uuni ja grilli, joka on myös erittäin kätevä.

Muuten, jotka koskevat mielipiteitä Uunit: Jos hinta kysymys on ensisijaisen tärkeää, että se ryhtyy levy kanssa staattisessa uunissa. Usein ne ovat vartaassa grillaukseen.

Jos talouden avulla, se on enemmän käytännön liesi monitoimi uuni. Siinä muun muassa tuotteet voidaan sulattaa ja valmistaa terveellisiä aterioita pari.

Socket levy keittiössä: miten valita

Vain tajua ostaa pistorasiaan. Valinnalla pistorasian on useita vaatimuksia: ensinnäkin se on tyyppiä A ja 32 pitäisi myös olla kolme yhteyksiä.

Jos kotona on kolme vaiheen teho, koskettimet on oltava viisi. Outlet tarvitse valita, tietenkin alla haarukan tekniikka

 • Vanhassa talossa kentällä eivät yleensä, eivät tarkista itse, ja kutsu sähköasentaja;
 • Check Machine voin tehdä sen tehokortilla (varten voimakas tarve tekniikka ja tehokkaampi kone);
 • Varmista, että sydänlanka on poikkileikkaus tarve - kuusi neliömillimetriä;
 • Yhteyden liesi, mieluiten erillisellä katkaisija, automaattinen asetettu 40A virtaa, ei vähemmän.

Mitä tulee asennuksen pistorasiaan, se voidaan tehdä avulla poraruuveilla, tulpat lukittavissa. Aukko vaarna etukäteen prodelyvat rei'itin.

Miten korvata poltinta sähköliesi (video)

Paitsi liesi on ensiarvoisen tärkeää, jos levy on valittuna. Keittiön suunnittelu on myös tärkeää, ja käytännöllisyys tietysti sekä helppohoitoinen liesi. Voit valita halvempi, muodossa teknologian emali liesi ja valita keraamisen tason kosketusnäytöllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin