Keittiön Beaver Factory hakemisto

Beaver Huonekalutehdas - Review

Tilaukseni 2016 + KUVAT keittiöön! Beaver ei petä!

Olen vilpittömästi myötätuntoa niille, jotka ovat nyt mukana valita keittiökalusteet. Onhan mallivalikoima ja yritysten markkinoilla ajaa silmäni.

Ennen tilaat pakki tehtaalla Beaver, minä kiersin useita kohtia, joiden maine tahranneet: jotkut heitettiin, toiset liukastui sopimus, joka voidaan allekirjoittaa vain välttävä kunnossa.

Yritys ruokia Beaver, mielestäni hinnan ja laadun sekä mielipiteitä, kelpasi. Lopetin hänen valintansa. Tärkein peruste minulle oli se, että yritys Beaver on omat huonekalut ja keittiöt Povarovo.

Tehtaan ruokaa Beaver on useita brändikauppoja, yksi huonekalut Moskova, muut - tehtaalla (lähiössä), kolmas - in Zelenograd.

Menin keittiöön salonki Beaver Zelenograd. Siellä predstavdenny näytteitä; mukava, tilava olohuone keittiö, keittiökalusteet, ja useat konsultit työskentelevät. Siellä antoi matka- Mittajan, ja sitten hän asettaa - keittiö jonosta.

Pöytälevy tilaamista ei, ostin erikseen. Koska Beaver työtasot ovat paljon kalliimpia, mielestäni. Vaikka olen erittäin suositeltavaa, vaikka asettaa kivi työtaso hinta 180000! Ei, kiitos)))

Toimitus Olin pidätettynä 3 päivää, varoitus tämän puolen päivän, että on. E. Illalla sain puhelun ja kerrottiin, että keittiön ei tuo, koska jotain ei ole aikaa dokrasit tehtaalta.

Rehellisesti, kolme päivää - mitään en vannon, sitä enemmän tilaukseni ja merenkulun laski pitkiä juhlapyhinä. Ilmeisesti tämä liittyi viive.

Kolme päivää myöhemmin, kuten on luvattu, toin lainkaan selvää, ja seuraavana päivänä kaikki kerralla kerätty. Koottaessa kävi ilmi, että yksi pala puuttuu. Henkilökunta reagoi nopeasti ja toi kaiken muutamassa päivässä. Tällaiset tilanteet ovat melko yleisiä kanssa nedovozom.

Kauhulla, muistan tarinan hänen ystävänsä, jotka odottivat puolestaan ​​toisen yhtiön noin 2 kuukautta! Ja kaikki johtuu tilattiin välittäjän hytti. Siksi on tärkeä tekijä minulle oli, että huonekalut tehdas Beaver on omaa tuotantoa Moskovassa.

Keräsin keittiö tasan (ilman paikkaa), hyvin, ei valituksia. Totuus on järkyttynyt, että asennus käsitellään vahingoittuneet julkisivu vähän huijannut pieni pala (kuva liitteenä). Tietenkin se on silmiä ei näy, ja voi tapahtua kenelle tahansa, milloin tahansa, mutta osadochek säilyi.

Sopimuksen Beaver sisätila keittiö, kuten useimmat prodovtsov, silti irronneet hyväksi myyjän. Mutta olen nähnyt niin monet näistä sopimuksista ovat muut keittiön näyttelytilat, joka oli hyväksyttävä ehdot ja luottamusta. Varsinkin huonekalutehdas Beaver katsauksia Internetissä on positiivinen. Tietenkin on kielteisiä arvioita, mutta henkilökohtaisesti heillä minut epävarma, koska ne on kirjoitettu aikana 2013 ja ilman fotopodtverzhdenie.

Toiminta keittiöstäni Beaver kuusi kk - helmikuusta 2016. Valituksia laadusta siellä. Kaikki edullista suorittaa. Värjätty kaikki yksityiskohdat. Kiinnikkeet ja hyllyt näyttävät sikeästi.

Avaamalla virallisilla verkkosivuilla keittiön Beaver, näen että se tehdään usein tarjouksia ja alennuksia. Sain antaessaan lahjoja tilauksen määrästä! Joten en esiteltiin hupulla.

Muuten, pöytälevyn minä lopulta osti Leroy Merlin. Arvostelu siitä voit lukea täältä!

Elena lämpimästi suositella Beaver Huonekalutehdas

Keittiöillä Beaver olemme jo joutuneet käsittelemään tehtäessä korjauksia asunnossa. Mutta että vuonna vihdoin loppuun talon. Toimisto pojista meni miellyttävää hermostunut vapina ennakoiden "rituaali" valinta-, koordinointi ja pientä luonnoksia.

Kokoelma tehtaan keittiöt "Bobr9quot;

Tarjous keittiökalusteet markkinoilla on melko laaja - yksinkertaisista ja halpaa Puolan ja monimutkainen toteutus, jossa otetaan huomioon kaikki asiakkaan toiveet, tehdään tilauksesta. Meidän valmistajat eivät ole huonompia kuin ulko- ja mitään mitään. Tehdas "Beaver" toimii markkinoilla high-end huonekalut ja puun suhteellisen pitkän ajan kuluessa.

Kaupoissa tai suoraan tehtaalta, huomaat hämmästyttävä huonekalut mihin tahansa huoneeseen. Tutustu näiden jalojen keittiö, kaunis ruokailuryhmät, kuohkea vaatekaapit ja muut huonekalut tilauksesta. näkyy jokaisessa huonekalu, että huonekalut on tehty sielu ja lahjakkuutta meidän kehittäjien, itse asiassa kaikki huonekalut on tehty sinua varten - rakkaudella!

Suunnittelu ja monimuotoisuutta huonekaluvalmistaja iskee mitään mielikuvitusta. Kaikki kalusteet tehdään nykyaikaiset varusteet käyttänyt kaikki uusi teknologia. Aikana koko kokoelma havaittavissa paitsi laadukkaita, mutta myös siitä, että kaikki muodikas trendi huonekaluja.

Tehtaalla "Beaver" Voit poimia sisustus ja toteutetaan asiantuntijoita oman päähänpisto. Tehtaan asiantuntijat ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymykseen. Tämä ei ole vain standardi asettaa kysymyksiä ja vastauksia. Työntekijää "Beaver" hyvin perehtynyt kaikki koukerot tuotanto, esim rakennemateriaalilla keittiö, että pinnoite (viilu, maali, lakka), liittimet (valmistaja), jne. valita keittiöt 'Beaver' - tuntea ylellisyyden.

Mitä tarkoitat ruokaa meille jokaiselle?

Keittiö on niin tärkeää elämässämme, että haluan ja huonekalut oli viihtyisä ja kaunis. Kehittämässä keittiökalusteiden suunnittelu on erittäin taiteellinen luova prosessi, koska se koskee kaikkia työntekijöitä tehtaan taiteilijan ja keittiö asentaja kotona. Voit valita koko joukon valmiita laji on sellainen, joka sopii keittiöön. Niistä valmiin version tämän huonekalutehdas tarjoaa keittiö asettaa tyyliin korkean teknologian, moderni, klassinen. Ihmiset, jotka ostavat tuotteita tämän tuotannon, vastata myönteisesti Hankitun huonekaluja.

Mitään huonekaluja laajasta luettelo voi tilata verkossa tehdas "Beaver", keittiö samoin. On syytä huomata, laaja valikoima pieniä kaappeja ja hyllyjä keittiöön. Kuka voi jopa rakentaa oman rakentajan (sarja) suosikki kohteita. Laaja valikoima keittiökalusteiden turistiluokan ja on tyytyväinen niiden hinta, jossa ruoan hinta ei vaikuta sen laatuun.

Valitseminen tehdas "Beaver" ei rajoitu pelkästään siihen, että on olemassa luettelossa. Tehtaan keittiöt "Beaver" julkaistiin huonekalut ja velvoittaa. Jos et löydä sopivaa vaihtoehtoa, sinulla on mahdollisuus tilata mitään huonekaluja niiden piirustuksia, tai yhdessä niiden suunnittelijoiden jotta hanke, joka on kaikki toiveesi tehdä tämä sopii keittiöön suunniteltu hänen paikkansa.

Muotoilu ja laatu ruokaa "Beaver" säilyy korkealla tasolla. Näiden indikaattoreiden, sekä kauneutta keittiön tehdas "Beaver" mitenkään huonompi tuoda, ainoa ero - hinnat ovat paljon alhaisemmat.

Menettely tilaamiseen keittiökalusteiden valmistaja "Beaver"

tilaaminen tuotteet seuraavasti:

  1. Sovittuna aikana talossa lähtee suunnittelija ja mittaaja.
  2. Ne mittaavat, kuvaavat huonekaluja layout, esiliina, sijainti laitteita. Suhteen toteaa, joka on poistoaukko, jääkaappi, putkisto, tuuletusputki.
  3. Sitten sinun ja voit valita värin rungon ja julkisivujen, tyyppi julkisivut, pöydälle tarvikkeet.
  4. Suunnittelija määrittelee sarja tarvittava työ, joka on tehtävä ennen kuin voidaan asentaa valmiiksi huonekaluja.
  5. Maksamaan etukäteen, ja sopimus määrittelee toimitusaika valmiin tuotteen. 23 päivän jälkeen, asiakkaalle lähetetään yksityiskohtainen hinnasto lisätyötä, keittiö suunnittelu, työtä koskevia sääntöjä sekä mitä on tehtävä ennen asennusta.

läpimenoaika noin 30 päivää: Se riippuu monimutkaisuudesta.

Noin viikkoa ennen sovittua päivämäärää ostajan ilmoittaa huonekalut on valmis ja sinun täytyy tehdä loput määrästä.

Kun valmis runko ja huonekalujen rintamilla, tehdastyöläiset tuo se kotiin ja valmis asentamaan. Majava, koska ne ovat yksinkertaisesti kutsutaan, asennuspalvelut ja ilmainen toimitus.

Huonekalujen suunnittelu jugendtyylinen

Läsnä sanelee sen omilla ehdoilla. Tässä ja huonekalumuotoilun moderni tyyli on tullut vahvasti kotoisiksi elämässämme trendi. Käyttöönotto tätä ilmiötä kotona voi parantaa mielialaa. Tämä tyyli yhdistettynä nykyaikaiseen oheismateriaalia hyödyntää tilaa, auttaa luomaan ainutlaatuisen mukavuuden, jossa voimme nauttia. Art Nouveau, Tehtaan kiinni "Beaver" luotaessa keittiö, kirjattu sellaisia ​​nimiä kuin:

Uusi kokoelma palatsin tyyliin keittiöt tilauksesta

Äskettäin tehtaan laajennetun valikoiman keittiö asettaa uuden kokoelman, nimittäin erinomainen majoitusvaihtoehdot palatsin tyyliin. Keittiöt julkisivut tammiviilulla.

Näiden koriste-elementtejä, kuten: veistämällä, koriste sarakkeet, kaiteet, pylväät, ja korostavat maun omistaja ja mahdollisuuksia. Runko on keittiöt alla julkisivu on myös viilutettuja tammiviilua.

Suunnittelija keittiö tai keittiön tilata annetaan oma ja ainutlaatuinen taideteos huonekaluja.

Yhteistyölle, lähetä sähköpostia: [email protected]

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

© 2018 "Kun keittiö" Kaikki oikeudet pidätetään

luettelo keittiöt

Luettelossa Huonekalutehdas Beaver tarjoaa kaikki modernein ja laadukkaita malleja keittiökalusteiden kenellekään, myös kaikkein hienostunut maku. Kaikki mallit keittiöt jaetaan ryhmiin: keittiö moderniin tyyliin ruokaa klassiseen tyyliin ja ruokia palatsin tyyliin ja lounas ryhmien ja upotettavat kodinkoneet. Moderni ja klassinen - valinta on sinun.

Custom keittiö, suosittelemme alkaen huolellisen tarkastelun valikoimaamme. Poiminta suosikki malli, kiinnittää huomiota päättyy: väripaletti, lopuksi patina ja lieventämisestä, kiiltävä tai matta versioita. Jos lukemisen jälkeen vielä kysyttävää, kysy päteviä konsultteja puhelimitse tai sähköpostitse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin