Keinot WC

Bakteeriaineiden Likakaivojen ja käymälöitä

Useimmat mökeissä wc "linnunpönttö" tyyppinen Lokakaivojen. Vasta äskettäin alkoi tehdä paikkansa sakokaivojen tai laittaa VOC. Haitta viemärikaivon, joka on nopeasti täynnä, on välttämätöntä pumpata sisältöä - aiheuttaa jäteveden kuorma. Toinen epämiellyttävä hetki - hyönteiset ja varsin voimakas haju. Ratkaista kaikki ongelmat samanaikaisesti voi olla bakteeri- aineet (bakteerit) Likakaivojen. Ne kierrättää jätteen lietteeseen tilaan. Tällöin hyönteiset katoavat, ja haju, ja säiliön sisältöön voidaan pumpata kompostiin tai haudata alueella - tämä lima ei ole vaarallinen ja se on erinomainen kasvualusta.

Ratkaise hajuongelman esikaupunki wc voi auttaa bakteereita Likakaivojen

Muotoja biologisten tuotteiden Likakaivojen

Bakteerit Likakaivojen - kasvatetaan ravinne viljelyalustassa, jotka syövät orgaanista ainesta. Riippuen valmisteen muodosta kuivattiin (jauheet ja tablettiformulaatiot) tai tehdä vesiliuosta. Valmisteltaessa bakteerit ovat lepotilassa, niiden aktivoimiseksi edellyttää joitakin toimia. Ne riippuvat vapautumisen muodoista ja yksityiskohdat pakkaukseen kirjoitettuna. Tarkka suoritus ohjeet on erittäin tärkeää saada tulosta.

Muodosta riippumatta vapautumisen suurin osa lääkkeestä voidaan käyttää parantamaan käsittelyä sakokaivoissa. Muuta annostusta (sakokaivot on yleensä suurempaa kuin säiliön) ja tapa "toimittaa" määränpäähän. Kun kyseessä on talon jäteveden bakteerit voivat myös puhdistaa viemäriin. Tämän valmisteen kaadettiin viemäriin ja vähintään 24 tunnin ajan ei käytä sitä. Tänä aikana mikro-organismit ja liuottaa rasvoja jumissa jäte- ja vesi alkaa mennä paremmin. Se on hyvä korvike kemikaalit, erityisesti septinen säiliöitä tai haihtuvien orgaanisten yhdisteiden, koska puhdistuksen jälkeen kemia käsittelyn laatu pienenee huomattavasti. Ja niin sinun tarvitsee vain lisätä toisen erän bakteerien josta jätevesi vain selkiytyvät.

Tuottaa bakteerit Likakaivojen valmisteissa on kolmenlaisia:

 • annostus jauheet;
 • nestemäiset liuokset;
 • muodossa tablettien.

Laaja valikoima keinoja

Periaatteessa irrotusmuoto ei ole väliä. On tärkeää, että mikro-organismien lukumäärä, niiden asema ja aste "tuoreutta." Kaikki tuotteet on rajallinen säilyvyysaika. Ostaessaan muista tarkistaa päivämäärän. Myöhäisempi on, sitä huonompi - bakteerit olisi tapettu.

Normalisoitu valmistajille varastointiolosuhteet. Tyypillisesti tämä lämpötila - lääkkeen saa jäätyä (jopa jäähtyä alle 10 ° C: ssa ei pitäisi teoriassa). Havaittu jos varastointiolosuhteet on mahdotonta löytää. Voit vain uskoa empiirisesti - jos lääke ei toimi, syynä voi olla, että virheellisen varastoinnin bakteerit tapettiin.

Mitä tehdä bakteerien kanssa jauheena

Keinot Likakaivojen jauhetta vievät suuren osan markkinoista. Se on kätevä: ne on pakattu pieniin pusseihin. Kaada se on tarpeen kerrallaan on yleensä yksi pussi enemmän vaaditaan ainoastaan ​​alkaen (ensimmäinen) käynnistyksen. Sisällä voi olla jauhe ja rae voi olla - eri valmistajien eri tavoin.

Menetelmä käyttää bakteerin Likakaivojen jauhe

Pääsääntöisesti, on tarpeen liuottaa jauhe veteen, jättää jonkin aikaa, ja kaada sitten "hapate" in viemärikaivon.

Nestemäistä pesuainetta Likakaivojen

Tämä bakteeri liuos konsentroitiin. Sekä kuivavalmisteiden, tiivisteet pitäisi olla "tuore" ja pidetään nolla lämpötilassa. Se ei saa ylikuumentaa - yläraja elinkelpoisuuden useimmat bakteerit - 40-45 ° C: ssa

Likvidit varat yleensä vain vuodattaa

Käytetään nestemäistä Likakaivojen entistä helpompaa. Kaikki tämä on tarpeen - mitata tarvittava määrä (asetettu millilitraa tai caps), ja kaada se kuoppaan. Joskus on tarpeen laimentaa lääkkeen veteen ja sitten heitetään pois. Kaikki on selkeästi ohjeita.

Tämän tyyppinen bakteerien Likakaivojen muodostettu pieniksi levyjä, muotoinen tabletti, mutta paljon suurempi halkaisija. Pussi tai putki on tietty määrä niitä. Kukin tablettien pakattu polyeteenikalvon. Ennen lisäystä öljypohja poistettu kuori ja nahan tarkoittaa sisällä.

Tabletit wc loma yksinkertaisesti heitetään

Jos kotona jätevesi tehdään pohjalta Saostussäiliöön tabletti heittää kulhon, odottaa kunnes liuennut, sitten vesi valutettu.

Jos uskot mainonta tiettyjen tuotteiden kierrätystä jätteen kuoppia, jää tuskin puoli jätteen määrää siinä, haju ei kaikkia, ja neste voi olla vettä nurmikon. Todellisuus on hyvin erilainen kuin lupauksia. Mitä voit saada todellista:

 • Merkittävä väheneminen ulosteen hajun yhden tai kahden viikon kuluttua ensimmäisestä latauksena. Jos käsittely suoritetaan säännöllisesti, haju on todella häviää.
 • Jätteen määrää voidaan vähentää, mutta ei dramaattisesti. Kaikki tämä oli kuopassa, ja se pysyy. Taso pienenee johtuen siitä, että kierrätetty kiinteä jäte komponentit - ne muuttuvat sohjon, ja ilman niiden sisältämä vapautetaan.

Kierrätetään homogeeninen aine ja haju hänen heikko ja yleensä ei ominaisuus (joskus laittaa hajusteiden)

Nämä tulokset ovat bakteerit Likakaivojen voi tarjota. Aivan kierrättää jätevettä tilaan puhdasta tai lähes puhdasta vettä he eivät voi.

Useat syyt olemme jo nimetty - rikkonut varastointi- tai valmistelun "vanha". Tällöin eläviä pieneliöitä ei ollut yksinkertainen tai liian vähän. Mutta on muitakin syitä:

 • Olet ostanut väärennettyjä. Erityisen suosittuja ovat usein väärennetään kalliita tuotu huumeita. Joten käy ilmi, että jotkut ovat samoja keinoja työn, kun taas toiset - Ei.
 • Kuoppaan, liian vähän vettä. Normaali aktiivisuus bakteereja maan WC täytyy olla riittävä määrä vettä. Jos sinulla on reikä ilman pohja se jo vuosia mereen upotetut jätteet ja neste jättää maahan. Vaikka koko pinta täyttää bakteereja, ne eivät toimi. Että ne käsittelevät orgaaninen väliaine on nestettä.
 • Lämpötila oli liian alhainen tai liian korkea. Biologics wc käyttää vain, kun lämpötila on yli nollan. Alaraja on erilainen eri aineita, se on tyypillisesti + 5-10 ° C: ssa Myös, bakteerit eivät pidä ylikuumeneminen - yläraja niiden "tehokkuus» + 40-45 ° C: ssa Ilma, jota harvoin lämpenee jopa tällaisissa lämpötiloissa, mutta on todettava, että orgaanisen aineen hajoaminen on tuottaa lämpöä, niin että liete voi olla varsin lämmintä, ja sellaiset astetta. Johtopäätös on yksinkertainen: Täytä bakteerit Likakaivojen tulisi keväällä, kun teräs "musta", kun lämpömittari - joka ei enää yöpakkasia.

Bakteerit on luotava optimaaliset olosuhteet elämän

Kuten näette, on monia, jotka vaikuttavat lopputulokseen. Torjumaan hajuja wc oli yksinkertainen ja hajoaminen jätteiden onnistui, se on parasta aloittaa hoito melkein heti alusta käytön jätekuopan tarkoituksella. Jos se on jo kertynyt suuri määrä jätettä, muokata niitä kovemmin.

Mitä bakteerit Likakaivojen parempaa

Varmasti sanoa "osta tätä lääkettä, ja se toimii", kukaan ei voi. Samoja keinoja jonkin verran työtä täydellisesti, toiset - keskikokoinen, kolmas - lähes eivät toimi. Mahdollisia syitä kuvatulla tavalla, mutta se voi silti kaikki riippuu jätteen putoaa kuoppaan. Mökillä on vähän kemiaa, mutta mitä todennäköisimmin paljon orgaanista ainesta ja bakteerit ovat myös aktiivisempia. Kotimaisessa jäteveden kemikaaleja enemmän seurauksena saman lääkkeen voi enää olla yhtä tehokas, mutta muut toimivat erittäin hyvin.

Yksi tehokkaimmista huumeita - Saneks

Yleisesti voidaan neuvoa - kokeilla erilaisia ​​lääkkeitä, aina halpaa. Jotkut heistä auttaa. On muuten yksi temppu, joka auttaa vahvistamaan kierrätysprosesseja. Ajoittain kaada jäteveden kuoppaan päättyi jogurtti tai piimää, voit kaataa paketin tai kaksi houkuttimina. Bakteerit, kuten proteiinia, ja sen jätteen hieman. Lannoittaa niitä sinun edistää kehitystä siirtomaa, hajoaminen prosessi menee nopeammin.

On olemassa muutamia kommentteja varoja kesän wc "Dr. Robic." Tämä tuote on amerikkalainen yhtiö, mutta heillä on tehtaan Venäjälle. Venäjän tuotannon huumeita kutsutaan Roebik, amerikkalainen Roetech. Hintaero on varsin merkittävä. Aiemmin kotimaan ja Robic toimi täydellisesti, joten ei ollut mitään järkeä ylihintaa, mutta viime vuonna tilanne on heikentynyt, joten on syytä miettiä.

Mikä tahansa luettelon huumeiden on hyviä arvosteluja. Sanovat, että he eivät voi olla kaikki positiiviset, mutta paljon puhuttu hyviä tuloksia. Jotta bakteerit Likakaivojen ja käymälät loma ei petä, sinun täytyy ostaa niitä markkinoilla eikä kaupassa. On enemmän todennäköistä, että havaitaan säilytyssäännöt. Eikä ostaa fake, on toivottavaa ostaa virallisia edustajia kampanjan. Lisätietoja tästä löytyy valmistajan verkkosivuilta kohdasta "Mistä ostaa".

Keinot wc - valita oikea

Mukava ja kodikas elämä on suoritettava säännöllinen puhdistus huoneiston. Erityisen riippuvaisia ​​valtion huoneen mukavuutta wc. Puhtauteen huone oli tahraton hygienia on tärkeää tietää, mitä se tarkoittaa vessaan auttaa saavuttamaan parhaat tulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan millä perusteella valitaan pesuainetta wc huonetta, sekä joitakin niiden pääpiirteet.

Valintaperusteet tuotteiden wc

Hyödyke hyllyt nykyaikaisiin myymälöihin kotitalouskemikaaleja, tarjoamme valtava valikoima tuotteita WC- kotimaan ja tuonti valmistajille. Ne eroavat toisistaan ​​paitsi hintaan, mutta myös muoto, tuotannon määrän, menetelmän sovelluksen.

Millainen materiaalin valita mitä huoneen siivous oli mahdollisimman kevyt, eikä vähempää nautittavaa?

Saada todella laadukkaita tuloksia pienellä aikaa ja vaivaa, hyvä puhdistusaineet Käymälän tulisi olla seuraavat ominaisuudet:

 1. Ruosteenpoisto.
 2. Poistaa kalkkia kertyminen.
 3. Nopeus, jolla plakin halkeaa.
 4. Desinfiointiominaisuuksien.

On tasolla näiden indikaattoreiden kiinnittää huomiota valmistajille testausta ja keksiä uusia kaavoja pesuaineita.

Miten valita puhdistusaine WC?

Valitset uutta pesu wc on syytä pitää mielessä, että on olemassa:

 • erityistä;
 • ennaltaehkäisy;
 • yleinen keino wc;
 • aineet poistaa tukoksia.

Tarjosi meille erilaisia ​​puhdistusaineita muodossa tuotantoa, ja siksi on mahdollisuus valita sopivin näistä vaihtoehdoista:

 1. Jauhetta. Hyvin yleistä on tuotannon välineet wc kuin hankausjauhetta. Tällainen aine on saatavilla ja helppoa käyttää, mutta ostavat jauhe puhdistus olisi otettava huomioon, että käsitelty pinta on niitä huolellisesti pestään erikoisharjat.

Tärkeää! Tässä käsittelyssä, voi vahingoittaa ja naarmuttaa saniteettiposliinin ja koriste-aineiden että pilata niiden ulkonäköä. Lisäksi tällainen puhdistus vaatii paljon vaivaa ja aikaa.

 1. Geeli. Tällaiset pesuaineet wc on tiivis rakenne helium, joka on erittäin kätevä ja edullinen käyttää. Erityinen muoto sallii injektiopullon sovelletaan aine tehokkaasti alle wc vanteen ja sitten geeli neste, joka virtaa tasaisesti jaettu sen seinät. Näin ollen ihmisten joutuminen kosketuksiin vaikuttavan aineen on minimoitu ja uhkaa ei ole emäksisen pesuaineen kuuluvat ihon pinnalla.
 2. Puhdistusaineet tahnaksi tai kermaa. Se tuottaa hellävarainen ja herkkä puhdistus saastuneiden pintojen, mutta ei aina johda haluttuun tulokseen.

Tärkeää! laatu tuloksia massalla hyvin usein riippuu valmistaja. Niin usein erinomaisia ​​tuloksia pienellä vaivalla antaa kallis keino tällaista.

 1. Nestemäinen pesuaine wc. Tällaisia ​​tuotteita ovat varsin tehokkaita puhdistukseen saastumista, mutta saavuttaa erinomaisen tuloksen on sovellettava monia aineita. Tämä johtaa siihen, että meidän täytyy ostaa valitun kemia tarpeeksi usein, vastaavasti - on kestämätön kustannuksia.

sisällön ↑

Ehkäisevinä aineina WC

Tällainen pesuaineita käytetään puhdistuksessa, kylpyhuoneet. Ne on suunniteltu ylläpitämään puhtautta ja raikkautta LVI sekä suojaa vakavia syövyttävä epäpuhtaudet pinnalle wc seinät.

Voit täyttää seuraavat ennaltaehkäisevä keino wc:

 1. Vaihdettavissa. Usein se on muovituote, joka on kiinnitetty erityinen puristin seinään WC. Sisällä on sijoitettu muovinen lohko nestemäisten helmiä tai saippuaa. Kunkin huuhtelun ajaksi osan aine eluoitui, mikä suojaa pintaa mikrobien kertyminen estetään esiintyminen epämiellyttävä kosketus ja raikkauden tunteen ja puhtautta.
 2. Tarroja - helppo takertua kuivalle pinnalle alle sisäosan kulhon. Kussakin pesu pois tehoaineen tuottaa vaahto, joka leviää huoneeseen miellyttävä tuoksu. Tämä työkalu on varsin taloudellinen käytössä ja suojaavat mikrobien kertymistä kammioista.
 3. Magneettinen rengas - uutuus pesuaineiden markkinoille. Sijoita laite tankkiin valua. Päätehtävänä rengas - veden pehmennys, mikä estää kerrostumista suolojen seinille kulhon plakki.
 4. Tablettia. Tämä tarkoittaa wc kuin edellinen väline, lasketaan säiliöön suoraan viemäriin. Ratkaisu luo miellyttävä tuoksu, poistaa plakkia, sekä suorittamalla desinfiointi jokaisen huuhtelun.

sisällön ↑

Mikä on moderni työkalu?

Kodinkoneet liikkeet tarjoavat meille valtava valikoima erilaisia ​​puhdistusaineita wc, mutta millaista puhdistus on tarpeen saada se niin nopeasti kuin mahdollista halutun tuloksen saavuttamiseksi? Tarkastellaan yleisin esimerkkejä pesuainetta:

 1. Aktiivinen WC Duck - pesuainekoostumukseen, joka on kehitetty erityisesti puhdistukseen kylpyhuone pinnoille. Vaikuttava aine ihailtavasti kaikenlaisen lian, myös syrjäisillä ja lähes saavuttamattomissa paikoissa. Hoidon jälkeen WC huoneessa on miellyttävä tuoksu.
 2. Bref - pesu valmistajan syötetään laskurit geelin muodossa, nesteen ja jauheen pesuainetta. Lisäksi kun erilaisia ​​epäpuhtauksia ja desinfiointi on antibakteerinen vaikutus.
 3. Sanitol - erikoistunut geeli puhdistukseen hanat, valmistettu Venäjällä. Tämä työkalu on tarkoitettu ei ainoastaan ​​hoitoon wc, mutta myös pesu laatat, pesuallasta, kylpyhuone ja loput saniteettitilan.
 4. Domestos - Pesuaine WC poistetaan muodossa väkevää geelin. Se puhdistaa, virkistää ja puhdistaa pinnan.
 5. Cillit - erinomainen poistaa ruoste ja huonoja plakkia. Erinomainen virkistävä huoneeseen.

Tärkeää! Valitsemalla useita hoitotuotteet wc, harkitse yksi tärkeä sääntö: älä sekoita rahaa ja ei koske pintaan yksitellen. Tässä tapauksessa, seurauksena tietyn kemiallisen reaktion, voidaan vapauttaa hyvin syövyttäviä höyryjä. Ne vahingoittavat paitsi iholla, limakalvoilla auki, mutta hengitysteitä.

Joka tapauksessa, käytä kodin kemikaalit ja lääkkeet folk korjaustoimenpiteitä, soveltuu puhdistukseen kylpyhuonetta, käsineitä, ja tarvittaessa - käyttämällä lisäksi sideharsokääreet tai hengityssuojainta.

Toivomme, että nyt olet paljon helpompi käsitellä kaikkia valtava valikoima tuotteita WC- ja valittu sopiva sinulle eivät vaikeaa.

Puhdistusaine WC ja kylpyhuone arvostelut

On erittäin tärkeää säilyttää puhtauden kotona. Emme kuitenkaan saa unohtaa jokin osa tätä puhtautta. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy saada ulos kaikilla aloilla, joka puolella asunnossa. Ja se on erittäin tärkeää kiinnittää riittävästi huomiota wc ja wc on, että sinun täytyy jatkuvasti puhtaana, niin että se näyttää kauniilta ja arvokas. Mutta vain harjalla ja vedellä ja joka tekee mahdottomaksi. Voit tehdä tämän, tarvitset laadukkaita puhtaamman wc. Ja tämä artikkeli auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun. Täältä löydät kymmeniä vaihtoehtoja, niiden eduista ja haitoista, sekä arvion käyttäjille, jotka jo käyttävät millä keinoin tahansa. Voit tutustuu kaikkia vaihtoehtoja ja tehdä valinnan, joka parhaiten sopii sinulle. WC puhdistusaineita tästä listasta missään tapauksessa olla erittäin laadukas ja tehokas.

Ensinnäkin, tämä on puhdistusaine wc, ja syitä tähän on monia. Tämä koostumus on tunnustettu lukuisia asiantuntijoita tehokkain koko Venäjän markkinoilla. Tiheää voit tehokkaimmin torjua mikrobit ja auttaa on helpompaa ja hienovarainen nenä. On kuitenkin pieni virhe, joka on sen arvon, jonka joudut maksamaan 250 ruplaa, mikä on enemmän kuin mikään muu väline tässä luettelossa. Mutta kaiken kaikkiaan tämä on erittäin tehokas väline, mikä on tilanne vie ensin sijoitusta. Käyttäjien arviointia raportoivat, että on puhtaampi Käymälän voit pitää wc jotta helposti pelastaa heidät ruostetahrat ja muuta likaa.

Koostumus puhdistusaine wc tämän mallin eroaa hieman edellisestä, minkä takia se on hieman vähemmän tehokas. Kuitenkin on etunsa jonka vuoksi kannattaa kiinnittää huomiota. Esimerkiksi on myös kätevä paketti ohuella nenä ja korkki lastensuojelusta. Lisäksi se puhdistaa tehokkaasti ja on miellyttävä tuoksu, joka yhdessä hinnan vain 180 ruplaa antaa uskomattoman tuloksen. Arviot WC- puhdistusaineita ovat myös tyytyväisiä, sillä käyttäjät raportoivat korkea hyötysuhde työkaluja, desinfiointi ja poistaminen hajutilanteen wc.

Monet puhdistusaineet kylpyhuone ja wc ovat melko nestettä johdonmukaisuus sen vuoksi, mitä he menettävät tehokkuutta. Jos tämä ei tarkoita mitään sellaista ei tapahdu, koska tekstuuri työkalu on erittäin paksu. Näin ollen, sen tehokkuus on erittäin korkea. Kun varmasti arvostavat hinnan, kuten per paketti joudut maksamaan 150 ruplaa. Jos puhumme puutteita, sinun täytyy kiinnittää huomiota vähemmän tehoaa kalkkia. Lisäksi hänellä on melko pistävä haju. Käyttäjiä heidän arvostelua ilmoittaa, että tämä työkalu toimii hyvin rahaa, ja voi toimia jopa veden alla, niin että se ei ole ihme, että tuli kolme parasta.

Tämä merkitsee melkoisesti ei riittänyt päästä kärkikolmikkoon. Syynä tähän on tullut erittäin vahva eikä kovin miellyttävä tuoksu. Muissa näytöissä on erittäin vaikuttava, ja tehokkuutta ja vaikuttavuutta, sekä alhaiset kustannukset (yksi pakkaus maksaa vain 150 ruplaa). Lisäksi se on tässä liikkeessä on kaikkein laatia mekanismin korkki. Joten lapsesi koskaan päästä mahdollisesti vaarallisen henkilöstönsä. Ihmiset arviossa merkintä on lähinnä sen suorituskykyyn kiinnittäen huomiota siihen, mitä se tarkoittaa puuttuu hyvin pitkään.

Ja tässä on veroasiamiehellä Venäjän tuotanto, joka sulkee viisi. Se maksaa vain 60 ruplaa, joten jos vain arvioida hintaa, SANOKS tulee olemaan yksi ensimmäisistä paikoista. Lisäksi koostumus on turvallinen keino ja käsittää ainakin Chemistry, siten saavutetaan sekä korkea hyötysuhde, ja miellyttävä haju. On kuitenkin olemassa hänen eikä miellyttävin näkökohtia, mikä tarkoittaa laskea ala-asentoon. Esimerkiksi hän ei ole suojaa lapsia, koska kapasiteetti ei edes nenä, mikä vaikeuttaa sen soveltamista. Myös syytä huomata, on sen rakenne ja täydellinen puuttuminen tiheys, mikä ei varmasti voi laittaa ammattilaiset. Jäsenet sama arvio, lähinnä totesi sen edullisia ja suhteellisen korkean hyötysuhteen vastaavilla kuluilla.

Luulit että edellinen työkalu on halpa? Sitten pitäisi kiinnittää huomiota tämän vaihtoehdon, koska se maksaa vielä vähemmän eli 50 ruplaa. Tämä on mitä on sen tärkein etu. Älä myöskään unohda suhteellisen korkea hyötysuhde, etenkin torjunnassa ruostetta (pakkauksessa on jopa jälkikirjoitus "antirzhavchina", joka viittaa samanlainen vaikutus). Kuitenkin käyttäjien palautteesta osoittaa, että sinun täytyy vakavasti pyrkiä että tulos on, sinun täytyy hieroa paljon saastumista, niiden poistamiseksi. No, ongelmat jatkuvat edellisestä varoja, nimittäin puuttuminen nenän ja riittävän suojan lapsille. Siksi laitoksen ja ei ollut sisällytetty viisi.

Puhdistusaine wc "Faberlic", arvosteluja, jotka ovat viime aikoina ilmestynyt yhä verkossa on odottamaton vieras. Ei ole mikään salaisuus, että tämä yritys on pääasiassa kosmetiikan, mutta hän päätti laajentaa valikoimaa, joten meidän luokitus laski, ja välineet puhdistamiseen kulhon. Ja se on todella vaikuttava, koska sen sopiva muoto ja läsnäolo ohut nenä, ja korkea hyötysuhde. Jäsenet totesi myös, että järjestely on erittäin turvallinen verrattuna muihin vaihtoehtoihin rakenne, miellyttävä tuoksu ja lukittava kansi, joka suojaa lapsia. Mutta meillä on myös haittoja ja joista ensimmäinen - on hinta. Kaksisataa ruplaa puolen litran pakkaukset - se on liikaa useimmille käyttäjille. Lisäksi monet ihmiset raportoivat, että siivooja wc Faberlic sarja "House" ei auta taistelussa vanhan lian, mutta jos sitä käytetään ehkäisyyn ja jatkuvasti, niin pystyt saavuttamaan erinomaisia ​​tuloksia. Niin ja yksi asia - se on liiallinen tiheys. Sinulla on pitkä ja huolellisesti sotkee ​​wc tarkoittaa kattamaan koko pinnan.

Kun tällainen kunnioitettu vieras oli aika palata talousarvioon. Tämä vaihtoehto maksaa 80 ruplaa, mutta on syytä huomata joitakin etuja, jotka kuvaavat asiakkaat arviossa. Ensinnäkin koostumus tähän keskipitkän on melko lieviä verrattuna muihin budjetin vaihtoehtoja. Toiseksi se on raikas maku, joka säilyy pitkään käytön jälkeen. Kolmanneksi se on valkaiseva vaikutus. Ja tietenkin, on syytä huomata, erityinen suojus, joka suojaa lapsia, mikä ei ole ominaisuus talousarvion. Joten miksi se kaikki kahdeksannella sijalla? Syynä ei ole korkein hyötysuhde. Ripaus kalkkia se selviytyy hyvin huonosti, ja kaikki muut epäpuhtaudet ovat voimakkaasti hierotaan saavuttaa hyvä tulos.

Toinen budjettivarat, joka maksaa vain 60 ruplaa, on joitakin haittoja, jotka osoittavat niiden käyttäjien arviointia. Ensinnäkin, krooninen ruostetta se ei voi olla. Toiseksi se ei ole makua ja erittäin voimakas haju "kloorin". Mutta samaan aikaan hän on etuja, jotka mahdollistavat tarkoittaa olla kymmenen. Esimerkiksi se on monipuolisuus, sillä työkalua voidaan käyttää paitsi WC, mutta myös muille pinnoille kylpyhuoneessa ja wc. Desinfiointilaitteisto ja valkaisu lisätä kohteita tähän laitokseen.

No, viimeinen työkalu, joka sulkee kymmenen, on halvempaa kuin kaikki muut, eli 45 ruplaa. Sillä rahaa saat tehokas keino selviytyä pinnoite, likaa ja jopa ruostetta. Tässä tapauksessa se ei haise "kloorin". Haju rahaa on neutraali ja täydellinen niille, jotka eivät halua makua vessaanne jokaisen puhdistuksen. Mutta tämä tapa on hyvin nestettä, joten se ei voi kutsua taloudellisesti, se ei täysin hyödyntää alhainen hinta.

Luonnollisesti tämä ei ole kaikki wc puhdistusaineet Lion ilme, Harpic ja monet muut ovat saatavilla myös Venäjän markkinoilla, mutta nämä kymmenen varat ovat paras tällä hetkellä, joten jos valittava yksi niistä, et koskaan pahoillani .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin