Keinot torakat asunnossa

Miten päästä eroon torakat asunnossa ikuisesti. Mekaaniset, kemialliset tilat ja muut päästä eroon torakoita ikuisesti

Jokainen meistä on joskus ollut hänen huoneistossa epämiellyttäviä ilmiön, kuten torakoita, etenkin korkeissa rakennuksissa.

Nämä eivät ole kovin miellyttävää hyönteiset näy asunto ei ole selvää, missä ja välittömästi alkaa tuntea olonsa kotoisaksi.

Torakat ovat läsnä, ne voidaan nähdä missä tahansa asunnossa, sen ei tarvitse olla kylpyhuoneessa tai keittiössä, ne voivat näkyä aivan missä tahansa.

Ehkä ei koko maailman yksi henkilö, joka mielelläni näitä odottamattomia naapureita.

Miten päästä eroon torakat asunnossa kaikki: se on mahdollista?

Torakat elää naapuruston miehen vuosisatojen, mutta siitä huolimatta tämä ongelma on päästä eroon niistä edelleen tärkeä aikamme. Ongelmana on, että ne ovat vaarallisia ihmisten terveydelle, koska ne voivat kuljettaa monia tartuntatauteja. Jos he ovat valinneet kotiin, savu niitä - ei ole helppo tehtävä, mutta ratkaistavissa.

Useiden vuosien ajan taistelussa näitä hyönteisiä ihmiset keksiä monia erilaisia ​​tapoja päästä eroon niistä, ja ajan myötä, tapoja parantaa yhä, tehostuu. On monia tapoja tarpeeksi katsomaan suosituimpia ja tehokkaimpia.

Miten päästä eroon torakat asunnossa ikuisesti: boorihappo

Ehkä parhaiten tunnettu ja suosittu keino käsitellä näitä ikäviä hyönteisiä on boorihappo. Tämä jauhe voidaan helposti ostaa tahansa apteekista, on hyvin edullinen, ja käsitellä useimpien tavallisten riittävän tasainen vain 100-150 g

Kuitenkin tämä työkalu on erittäin merkittävä etu moderni kemikaaleja - se on täysin turvallista ihmisille ja lemmikkieläimille, hajutonta, työskennellessään hyvin tehokkaasti kuin torakat vain vihaan tätä myrkkyä. Katsotaanpa pari parhaiten tunnettu menetelmiä päästä eroon näistä hyönteisten avulla boorihappoa.

Se on melko triviaali, mutta on varsin tehokas: ripottele jauhe kaikkien lähestymistapoja veteen. Se, että torakat voi elää ilman vettä, ja jos ripottele hänen ympärillään boorihappojauhe, hyönteiset vedessä etsimiseen varmasti koskettaa jalkansa tai antenneja, mikä merkitsisi niiden kuoleman. Lisäksi kun ne joutuvat kosketuksiin muiden tartunnan saaneiden hyönteisten uusimmat infektoitumattomien torakoita myös tartunnan ja kuolla.

Kuitenkin torakat ovat varsin näppärä hyönteisiä, ja ne voivat nopeasti tuntea vaaraa. Siksi heille parempi laatimaan erityisen vieheellä.

Tätä menetelmää on jo testattu monia ihmisiä, ja antaa erittäin hyviä tuloksia. Se näyttää tältä:

1) Ota muutama raaka munat keltuaiset ja häiritä niiden boorihappojauhe tilaan liete, jonka sakeus antamalla seoksen antamaan halutun muodon;

2) Liikkuvaan pieni pyöreä pellettien seoksen ja jättää ne kuivua;

3) Sitten laajentaa tietojen pallot paikoissa, joissa on usein ei-toivottuja vieraita;

4) Torakat ovat synnynnäisesti utelias hyönteisiä, joten lähden maistella hajuisia palloja, mikä tarkoittaa, että niiden kuolema on välitön.

Kuitenkin odottaa välittömiä tuloksia tästä menetelmästä ei ole välttämätöntä, hyönteiset alkavat kuolla samalla hetkellä, se kestää muutaman viikon. Mutta he ehtivät tartuttaa muita hyönteisiä vuoksi sitä, vaikutus on hyvin vahva.

Miten päästä eroon torakat asunnossa ikuisesti: Kauppa välineet

Tähän mennessä kemianteollisuudessa kävelee harppauksin, on uusia ja tehokkaita keinoja käsitellä ärsyttäviä hyönteisiä.

Tänään on hyvin suosittu väestöstä käyttää erityisiä geelit myrkkyä, jota voi ostaa kerralla suuri ruisku, täysin käyttövalmis. Käyttää niitä, sinun täytyy ottaa myrkyllinen geeliä ja soveltaa sitä vähäisiä tippaa sokkeli etäisyydellä 10 cm ympärillä kehä huone. Tämä menetelmä myös astuu voimaan välittömästi, mutta sen jälkeen 4-7 päivää hyönteisiä on ohi.

Tunnetuin ja tehokkaita ovat geelejä seuraavien valmistajien:

Selvitysmiehen ja muut.

Monet ihmiset joutuvat käsittelemään toivottuja naapureita halua käyttää kemikaaleja ja rajoitettu standardin "löytyi tukahdutti kootut pölynimuri", ja paljasti reikiä seinät ja lattiat kattamiseksi. Tietenkin tämä menetelmä antaa tietty tulos: useita hyönteisiä kuolee varmasti. Kuitenkin sinun pitäisi ehdottomasti olla tietoisia siitä, että tämä menetelmä ei koskaan kokonaan eroon torakoita, voit vain hieman vähentää heidän määräänsä, loput jää aina ulottumattomissa ihmisiä.

Jossa Bole järkevä vaihtoehto olisi käyttää erilaisia ​​ansoja torakoita. Ennen kuin käytät niitä, sinun täytyy tunnistaa paikkoja, joissa torakat näyttävät useammin. Se on näissä paikoissa, ja sinun täytyy sijoittaa ne. Kuten erottimien toimivat seuraavan periaatteeseen:

Houkuttelevat hyönteisiä kansi mitä jotkut herkkuja vahva maku - he piilottaa siellä päivä, ja tuhota ne on tarpeeksi aikaa päivä ravistella ansaan yleisön hänen yöllä torakat wc.

Lisäksi on olemassa sudenkuoppia Velcro sisällä: hyönteiset putoavat niitä ja ei pääse ulos jo, ne pysyvät jalat. Tällainen menetelmä on usein harjoitetaan kyliä: siellä käytetään purkki, jossa sisällä on levinnyt öljy.

On toinenkin Menetelmä liimapaperi - pieni pahvi talon, tahmea sisältä. Houkuttelemiseksi hyönteisiä siihen, keskellä talon sietää houkutteleva syötti hyönteisille. Torakat juosten haju, putoavat taloon ja päästä pois siitä voi jo olla niin tiukasti kiinni sen seiniin.

Tähän mennessä nämä pahvi taloa voi helposti ostaa erikoisliikkeitä tai niche sivustoja Internetissä. Jokainen niistä on varsin tehokas, myös täysin vaaraton ihmisille ja lemmikkieläimille.

On myös niin sanottuja sähköllä ansoja. Tällaiset laitteet eivät ole yhtä tehokkaita kuin kemikaaleja, ja toimivat suunnilleen samalla periaatteella kuin muut ansat. Vain yksi ero: sen sijaan myrkyttää laitteen sisällä on erityinen johtava pohja. Torakat, jotka kuuluvat siihen, kuolee sähköstaattisen purkauksen. Syötti aika ajoin tarvitse vaihtaa ja puhdistaa kuolleita hyönteisiä harjalla.

Kunkin edellä ansoja hyönteisiä on houkutella heidän suosikki herkkua makea tuoksu. Tehokkain ruoka-syötti on pala keksi tai leivän kastettu kasviöljyssä.

Miten päästä eroon torakat asunnossa ikuisesti: pakastusmahdollisuudet

Käyttämällä tätä menetelmää, luultavasti monille tuttuja, mutta käyttää sitä tehokkaasti eivät kaikki, ja lisäksi se on merkitystä ainoastaan ​​talven pakkasissa. Hyönteiset eivät siedä alhaisissa lämpötiloissa, joten kaikki huurteinen päivä sinun täytyy avata kaikki ikkunat ja jättää ostuzhivat tilaa muutaman tunnin. On tärkeää, että katu oli kova pakkanen, koska hyönteiset pakkasella todennäköisesti tappaa. Mutta pakkasta -10-159deg, C - eniten se.

Tärkeää! Koska he voivat yksinkertaisesti räjähtää ennen kuin ne alkavat jäätyä huoneeseen, muista tyhjentää kaikki vesi kattilaan, putkia ja jäähdytin.

Tietenkin, etteivät kaikki ihmiset, tämä menetelmä toivomaa, koska asunto tekee varsin vaikeaa. Joka tapauksessa tämä menetelmä on erittäin tehokas, ja palauttaa sen kanssa ei kannata tilejä.

huomautus. Ihmisille, jotka elävät asunnoissa ja joilla ei ole mahdollisuutta jäädyttää niin kotona on olemassa vaihtoehto. Se sijaitsee poistamisen pakkasen erillisten huonekalut - sohva, pöytä, vaatekaappi. Mutta älä unohda, että torakoita - arjen hyönteisiä, ja ne eivät koskaan asua samassa paikassa. Siksi jäädyttäminen yksittäisiä huonekaluja antaa tietty vaikutus, mutta päästä eroon näistä hyönteisiä, olet todennäköisesti onnistu.

Täällä, ehkä, ja kaikki suosituimmista tavoista torjua torakoita. Valita itse sopivimmalla tavalla, ja muistaa, että mitä pikemmin aloitat käsitellä näitä hyönteisiä, sitä nopeammin päästä eroon niistä, joten älä viivyttele tätä kysymystä hyllylle.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Torakat - miten päästä eroon niistä asunnossa ikuisesti. Torjua tehokkaasti torakoita

Elää baleen tuholaisia ​​kukaan ei tykkää, mutta punainen jälkikasvu ei kiirehtinyt jättää asunnon jos et ota radikaaleja toimenpiteitä. Jos oli torakoita - miten päästä eroon niistä, syy ulkonäkö? Ennen käynnistystä Lue taistelu, jonka vuoksi talosi on täynnä hyönteisiä. Yrittää ratkaista mahdolliset ongelmat, niin olet valmis vapauttamaan kotiin indeksoinnin pieniä vihollisia.

Miten saada torakat päässä asunnosta

Muutamia vinkkejä syntymisen estämiseksi hyönteiset:

 1. Älä säilytä ruokaa paikkoihin.
 2. Hyönteiset rakkaus kosteutta ja eronnut tällaisissa olosuhteissa, joten älä laiska pyyhkiä alla olevaan tilaan keittiön tiskialtaan, kylpyhuoneessa.
 3. Määräajoin ulos leipälaatikossa ja kaapit estää ulkonäkö murusia, jotka ovat niin ihastunut tuholaisia.
 4. Yritä paikata kaikki halkeamia, koska hyönteiset infest paitsi likaa, mutta ryömiä niiden naapureita tuuletusaukkojen läpi ja halkeamia lattiaan.

Jos kutsumattomat vieraat vielä siellä, sivuuttaa temppuja, sinun täytyy käsitellä, miten päästä eroon torakat asunnossa. On olemassa useita erilaisia ​​keinoja valvoa hyönteiset:

 • suosittuja menetelmiä yksinkertaisia ​​improvisoitua reagenssien ja tuotteiden;
 • Kemiallinen ansat, geelit, jauheet, Velcro;
 • dezinsektorskie yritys.

Professional tuhoaminen torakat asunnossa

Helpoin, mutta ei budjetti tapa päästä eroon tuholaisten - käyttävät palveluja dezinsektorskih yritykset. Talosi lähtee asiantuntijatiimi, myös terveys- lääkäri. Komento määrittää koko huoneen aste hyönteisten populaatioiden, valitsee optimaalisen mikrokapselikoostumusta tai konsentraattina ja menetelmä tuhoa. Usein yritys tarjoaa takaa koko ajan jonka voit tilata ilmaisen muistaa tarvittaessa. Helppous torakat avulla yritykset voivat olla 3 eri tavalla:

 1. Kylmä sumu (lääkeaineen kanssa).
 2. Kuuma sumu (samalla tavoin).
 3. Asettamalla este (ei zapolzut tuhoeläinten naapureita).

Moderni kemianteollisuuden auttaa pääsemään eroon baleen "vieraita". Tarpeeksi 1-2 sovelluksia hyönteisiä täysin kadonnut. Voit poimia tehokas lääke torakat tahansa sopivassa muodossa release:

 • Aerosoli. Niitä on käytettävä suoraan alalla tuholaisten sijoiltaan. Suosittuja merkkejä - Raptor, Reid, Combat, pöly, diklorvossin.
 • Ansoja. Pienet laatikot on kiinnitettävä tai sijoittaa kaikille mahdollisille elinympäristöihin torakoita. Tunnetuin brändi - Globaali, Clean House, Raptor, Combat.
 • Geelejä. Huumeet on erityinen haju, houkutteleva barbin. Eroon torakoita myrkytys tapahtuu johtuu yksittäisten eläinten ja myöhemmin koko väestölle. Geeli osoittautuu tehokkaaksi kuukaudessa. Suosittu valmistajat - Ehdoton, Brownie, Dohloks, Adamant, kyljykset, Eurogarden.
 • Kyniä tai jauheet. Taloudellinen versio, josta haluat aloittaa, kun et tiedä mitä myrkkyä torakoita. Sen pitäisi olla varovainen näitä varoja, jos on lemmikki. Suosittu kemikaalit hyönteisten - Masha, Clean House, Titanic, Brownie.
 • Tiivisteet. Myydään jauheena ja jo laimennettuja nesteitä pankissa. Suihkutetaan kaikissa erilliset alueet sekä mahdollisista elinympäristön torakoita. Tunnettuja tuotemerkkejä - Ekstermin, Doublet, Agra, Solfisan.

Folk korjaustoimenpiteitä torakoita asunnossa

Punainen asunnon asukkaat eivät siedä kylmää, joten voit freezeout niitä pitkään avata ikkunat ja ovet. Tämä menetelmä ei sovellu, jos tietoliikennejärjestelmien ja laitteiden ei ole tarpeeksi eristys. Mitä he pelkäävät torakat lisäksi kylmää? Eri syövyttäviä aineita ja happoja voi olla hyönteisiä vaikutus tuholaisia. Mies ei huomannut sitä, mutta houkutella hyönteisiä ja kukkimista tulla tuhoisa.

Vuosien mittaan huono rinnakkaiselo ihmiset ovat huomanneet positiivisia vaikutuksia boorihapon vähentää hyönteisten populaatioiden talossa. Jos yksinkertainen - tuholaisten tapahtuu välitön myrkytys, tarttuu kontakti perheen ympärillä pesässä. Hyönteiset nyt vahva kutina, josta ne ovat kuolemassa - joten toimi luonnollista myrkkyä torakoita. Boorihappo ei ole vaikutusta terveyteen kotitalouden ja eläimiä, mutta poistamalla tuholaisten nopeasti.

Tällä boorihappo on haitta - se häviää nopeasti, joten sinun täytyy suorittaa käsittely tuholaisia ​​säännöllisesti. Voit käyttää enemmän ovela kotiin menetelmällä:

 1. Keitetty muna ja peruna.
 2. Hienoksi jauhaa ainekset tehosekoittimessa.
 3. Lisää öljyllä ja boorihappoa.
 4. Luo pieniä palloja, kuivaa ne.
 5. Hajottamaan pelletit ympäri keittiön.

On mahdollista sekoittaa sokeria, jauhoja ja boorihapon testiolosuhteissa, sitten ansa kuivataan ja hajotetaan. Miten käsitellä torakoita käyttäen booraksi? Natriumsuolat boorihapon voi olla ansa tuholaisia, lisäämällä 200 g ainetta jauhettu sokeri, vaniljasokeri ja tärkkelys. Seos laimennettiin vedellä ja syötti on muodostettu.

Torjunnan torakoita käyttämällä huonekasveja

Kukkia ja lehtiä tihkua erikoinen, epämiellyttävä haju hyönteisille. Hyvä lääke torakoita - pienet nippuina, ripustaa kehä keittiön vieressä ilmanvaihtoa ja laittaa niissä paikoissa, joissa tuholaiset voivat ryömiä. Kukkia, epämiellyttävää baleen hyönteiset:

 • sitruunamelissa;
 • seljanmarjoista;
 • eukalyptus;
 • rosmariini;
 • minttu;
 • kamomilla (käytetään murskattua muodossa myrkky-jauhe).

Video: miten tappaa torakat asunnossa ikuisesti

Hyönteiset kasvatetaan yhtäkkiä ja hirveän ärtynyt kotitalouksista. Joka ei ole pyytänyt, mitä tuomaan torakoita, vastaus oli yksinkertainen - auttaa yritystä. Teollinen ansat perustimme vääriin paikkoihin - hyönteiset jatkoi edelleen esiintyä ja pahaa. Välittömästi auttoi haaste asiantuntijat - jos ei käsittelyn jälkeen tilat ja laitteistot tuholaisten esteitä.

Hyönteisiä ryömi meille lentäen häikäilemättömät naapureita. Asennuksen jälkeen verkkoon ongelma jatkuu. Päätimme yhdistää tehtaan työkalut: loukut asetettiin, jäi kaikki sakkoa soveltamalla lietteen. Muutamaa päivää myöhemmin aloimme havaita tuholaiset kuolleena pesuallas ja liesi. Täydellinen vapautuksen torakat tulevat noin kuukauden.

I - kannattaja luonnonvaroja, joten käytä varoja jauhettu kamomilla. Miten hävittää torakoita nopeammin? Käsittelin wc, sauna, keittiö. Do torakat kehittänyt immuniteettia, koska vain kuusi kuukautta he alkoivat ryömiä uudelleen. Kotitekoinen syötävät pelletti boorihapon ja auttoi paremmin, mutta päätin vakuuttaa ja ajoittain toista asetusta syöttejä. Teollisuuden käyttöön vain kynän - jäi niitä sivuuttamaan ympäri taloa.

Miten päästä eroon torakat folk korjaustoimenpiteitä? Tehokkain lääke torakoiden

Torakat - ovat pysyviä naapureita kodeissamme. Odottamaton ja kutsumatta, ja sitten he tulevat pelastamaan meidät murusia tai jäänteitä viljan, vuotanut laatikossa. Keittiö, jossa lämpö ja jatkuvasti saada vettä - paratiisi hyönteisiä. Ja standardi telineeseen, että täysin estää pääsyn nurkkia, joissa kertyy pelimerkkejä jopa tarkin kotiäidit? Lyhyesti sanottuna, se on puute pitkän sarvipäinen kovakuoriaiset ruokaa ei kärsi.

On selvää, että hyönteiset eivät mene pois omasta, ne ovat liian hyviä. Siksi meidän on jatkuvasti miettiä, miten päästä eroon torakoita folk korjaustoimenpiteitä. Useimmat niistä ovat halpoja ja kohtuuhintaisia. Mutta eivät kaikki antavat hyvän ja pitkäkestoinen vaikutus. Tänään yritämme löytää juuri työkalu, joka tulee pysyvä avustaja ja työtoveri.

Useimmat meistä eivät ole lainkaan tyytyväisiä tällaisia ​​vuokralaisia. Hyvin valitettavaa, että teidän sokeri kulhoon ja leipää roskakorit isännöi joku muu, joka on paljon enemmän kuin pari jalkaa. Siksi kysymys siitä, miten päästä eroon torakoita folk korjaustoimenpiteitä, ei menetä merkitystä. On otettava huomioon, että torakat ovat kantajia riittävän epämiellyttävä sairauksia. Mutta tämä on juuri sitä lopettamaan edes enkelien kärsivällisyyttä.

Jos kulmat asian näyttävät ylimielinen viikset hyönteiset, niin se on aika tehdä työtä. Aikuiset munia tarpeeksi nopeasti, ja torjuntaan kasvavan väestön vaikeutuu merkittävästi. Mutta älä kiirehdi mennä kauppaan Kotitalouksien siivouksessa. Mitään lääkettä vaikuttaa sekä torakat ja ihmisten terveyteen. Siksi on parempi ensin miettiä, miten päästä eroon torakoita folk korjaustoimenpiteitä.

Jos tuomioistuin talven, niin helpoin tapa - on promorozit huone. Eli voit vain avata kaikki aukot ja jättää muutaman tunnin päässä kotoa. Nämä hyönteiset eivät pidä kylmää, ja useimmat heistä yrittävät paeta naapureille. Tietenkin, ongelma ei ole täysin ratkaise ongelmaa. Ensinnäkin, on munat, joista pian kuoriutui nuoria. Toinen, kun taas useimmat päättävät palata koteihinsa. Koska voit vähentää väestöstä. Ja jatkamme puhua siitä, miten päästä eroon torakoita folk korjaustoimenpiteitä.

Haluaisin sanoa muutaman sanan vaikutuksista alhaisissa lämpötiloissa. Tuoreiden tutkimusten mukaan, kylmä voi tappaa jopa toukat. Mutta kun huoneilman lämpötilaa lasketaan -8 astetta ja kestää tällaisen järjestelmän 12 tuntia tai enemmän. Olen samaa mieltä, se ei ole aina mahdollista, koska veden lämmittämiseen putki ja voi vaurioitua. Ja jos asut kerrostalossa, torakat selviävät väliseen tilaan asuntoja, samoin kuin naapurit. Loppujen lopuksi et onnistunut vakuuttamaan kaikkia poistua talosta ja jättää ikkunat auki.

Siksi sinun täytyy aloittaa täydellisen ohjausta puhtaus. Tämä työkalu on tehokkain vastaan ​​torakoita. Ja on vivahteita, jotka on otettava huomioon. Torakat ovat hyvin hienovarainen hajuaisti. Saada yleinen puhdistus, lisätä vain yksi teelusikallinen ammoniakkia ämpäri vettä ja pestä kaikki lattiat, kulmat ja kaapit. Torakat lähteä itse, koska ne eivät siedä haju, joka ei ole erityisen huomattava meille. Se on vain hyödyntää tätä mahdollisuutta, säännöllisesti, jokaisessa puhdistusta. Tämä työkalu ei tapa, vaan ainoastaan ​​hylkii hyönteisiä, ja he palaavat heti haju heikkenee.

Ja jatkamme etsiä vastausta kysymykseen, mitä tarkoittaa tehokkainta torakka. Kuten olemme sanoneet, nämä hyönteiset ovat hyvin herkkiä kylmälle ja pistävä haju. Jos huoneiston kunto käynnissä, hyönteiset ja eronnut paljon, kokeile bensiiniä. Varovasti soveltaa sitä kulmissa kaapit, lähellä sokkelit, ja vain pari päivää kaikki hyönteiset jätä asunnon. Se on vain et ole kaikkein miellyttävä tuoksu kestää.

Ja jopa kaikkein odottamattomia ja miellyttävä tapa käsitellä hyönteisiä on käyttää normaalia koiranputkea. Voit tehdä tämän, kukkia täytyy jauhaa hienoksi jauheeksi. Hän on täysin vaaraton ihmisille ja eläimille, joten voit turvallisesti pirskoita kulmissa. Hän voi valmistaa syötti ja laittaa ne "torakka polkuja."

Tämä on kauhein ase mistään torakka. Samalla se on myös erittäin edullinen ja halvempi. Jotta puhdistaa koko huoneiston, kestää vain 50-150 g Miten päästä eroon torakat käyttämällä boorihappoa, vielä tiedä meidän isoäidit. Helpoin tapa - on ripottele jauhe pitkin sokkelit ja ympärillä nieluja, eli vuonna suosituimmista paikoista. Jos hieman torakka mahtua jauhetta, niin se ei vain katoa itsestään, vaan myös aikaa tartuttaa sukulaisia.

Mutta älä aliarvioi näitä hyönteisiä. He elävät rinnakkain miehen jo niin kauan sitten, että ovat oppineet ohittamaan erotin. Ne huolellisesti välttämään paikkoja sirotellaan boorihappo. Siksi ihmiset toistuvasti keksiä uusia reseptejä. Miten päästä eroon torakat kotiin folk korjaustoimenpiteitä? Käytä tavallisia perunoita.

Sinun tulee kokki perunamuusia, ja muutama kovaksi keitetyt munat. Nyt sekoita keltuainen pieni määrä kastike ja kaada seos boorihappoa. Osuudet eivät ole tärkeitä. Nyt rulla pieniä palloja ja laita ne suosituimmista paikoista. Torakoita sinun ei tarvitse vain muutama päivä. Vaikutusmekanismi myrkkyä on seuraava: happo - voimakas myrkky, joka tuhoaa rungon hyönteinen. Kuitenkin he tuntevat sen ja haju se vain ei ota.

Mutta haju munankeltuainen ja torakoiden on erittäin houkutteleva, niin että keskeytän jopa haju myrkkyä. Ja perunat tarvitsee vain luoda tahmea massa. Tahansa torakka syötti edes koskea antenneja. Se on jo antaa hänelle infektio. Tällöin loinen kuolee välittömästi. Hän tulee pesän ja antaa heidän omaistensa teidän 'poslanie9raquo;.

On toinenkin tapa päästä eroon torakat lopullisesti. Ja myös käyttäen boorihappoa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy jäljittää ja saalis ketterä torakat ja ripottele sitä jauhetta. Todennäköisesti hän tuntee myrkkyä ja teeskennellä kuolla. Mutta se on enemmän loogista jättää paikoilleen ja jättää. Sitten muutaman minuutin kuluttua, hän luultavasti vetäytyy pesä kantaen mukanaan hapolla.

Kasvit vartija puhtaus

Ja jälleen kerran haluan korostaa, että torakat tulevat vain likainen kotiin. Tarkemmin sanottuna tämä on, jos he päättävät pysyä ikuisesti. Siksi aina puhdista hänen asuntonsa takaisin alas Pöydät, pyyhi hyllyt jolle viljaa säilytetään. Tämä on ainoa tapa päästä eroon torakat lopullisesti. Poista jääneen ruokaa jääkaapissa, muista ottaa roskat aikaa. Älä anna mahdollisuutta hyönteisten arvioi kodin sopiviksi luomiseksi vauraan torakka siirtomaa.

Ja viimeinen. On erittäin houkutteleva tapa päästä eroon torakoita käyttämällä ruukkukasveja. Heille hyvin epämiellyttävä haju pelargonioita. Siksi ennaltaehkäisevästi mahdollista kasvattaa näitä värejä - etenkin keittiössä. Hyönteiset mene naapureita, ja sisustusta tästä menetelmästä kamppailun vain hyötyä.

Vaihtoehdot voivat olla painoa, jotta voit valita sopivimman vaihtoehdon itselleen. Ottaa lasipurkkiin tai muovipullon. Seinät sisällä täytyy rasvata kasviöljyllä hyönteisille loukkuun ei saanut ansaan. Puhumme siitä, miten päästä eroon torakat omasta, on mahdotonta unohtaa tätä menetelmää.

Nyt sinun täytyy ansaan hyönteiset ovat kiinnostuneita, ja tämä on tärkeää, että se on houkutteleva tuoksu. Voit pudottaa pohjalle hieman hunajaa, kaada olutta tai laittaa keitetty munankeltuainen.

Vaihtoehto yksinkertainen, mutta erittäin tehokas. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa vain kaksipuolisella teipillä ja kiinnitä se kaistale pahvi. Kuten erottimien tulee ripottele sokeria ja levittäytyvät pesuallas ja pitkin sokkeliin. Trap jätetään yöksi, ja seuraavana aamuna kaltattu kiehuvaan veteen ja heittää roskakoriin.

Voit ajatella paljon muutoksia. Tämä voi olla pahvia taloa teipillä tai tahmea massa sisällä, sekä syötti. Valmistuksessa kehittyneen muovi rakenne tekee jotka toimivat samalla periaatteella. Kuitenkin yhteistyölle niiden toiminta rajoittui vain hukkuu niitä hyönteisiä, jotka imevät. Niitä noudattamalla jo voi selvittää, missä kenkä puristaa, ja ohittaa Velcro puolella.

Torakat hyvin nopeasti sopeutua mitään ehtoja. Älä pyrkivät käyttämään kerran liikaa myrkyllisiä aineita. Hyönteiset oppii tunnistamaan niitä ja sinun täytyy vain ajaa ne tossut. Mutta vuorottelevat tarkoittaa, että voit tehdä hyvin tehokas valvonta tungettelevaa naapureita. Älä unohda ehkäiseviä toimenpiteitä. Huoneistossa on pidettävä puhtaana, ja yöllä makasi kuori appelsiinit pöydän, mandariini tai sitruunan, kenen kanssa juovat teetä. Torakat eivät ole kovin ihastunut näistä hajut, ja vaikka yksi naapureista yöllä baleen päättää testata kotiisi, voit harkita sen käyttökelvottomaksi.

Clearing huoneen ärsyttäviä hyönteisiä, on erittäin tärkeää, ettei anna tulla uusia. Asuinrakennus tällä on joitakin ongelmia, koska rakennukset ovat vanhoja, lattioissa ja seinissä on riittävä onteloita, joissa hyönteiset voivat menestyä, ja teille he tulevat vain päivälliselle. Suojautua edelleen hyökkäyksen, on tarpeen käydä läpi huoneiston ja tunnistaa paikkoja, joissa he voivat näkyä. Nämä voivat olla halkeamia ja rakoja lattian ja seinien, paikka sopivat johdot ja putket ja aukot. Siksi laatu korjaukset - tämä on paras vaihtoehto. On suositeltavaa poistaa lattia ja täyttää kaikki aukot betonilla, ja sitten antaa uuden päällysteen. Kohdista kaikki seinät, raon tiivistämiseksi ja ylläpitää puhtautta. Sitten voit olla varma, että hyönteiset et elää.

Jos omistat talon, sitten taistella torakat olisi paitsi yksinkertainen, mutta myös paljon tehokkaampaa. Katsotaan, miten päästä eroon torakat yksityiskodissa. Ensinnäkin on huomattava, että tulossa teille ulkopuolella minnekään. He eivät matkustaa ulkopuolella ihmisen asuntoa, mikä tarkoittaa, ovat tuoneet hänet yhdessä asioita, ja he asettuivat ja lisääntynyt. Se on silti vain liikakalastusta hyönteisiä käyttämästä ansoja - ja ongelma on ratkaistu.

Vietimme melko paljon tutkimusta aiheesta: "Miten päästä eroon torakat folk korjaustoimenpiteitä". Perusteella sanoa, että tehokkaimmin toimii boorihappoa. Kaikki muu on mainio ehkäiseviä toimenpiteitä. Kuitenkin jos talo on hyvin käynnistetty, ja paljon torakoita, on suositeltavaa turvautuvat hyönteismyrkkyjä. Ne ovat melko kalliita, mutta täysin tuhota kaikki loiset ja jopa munia. Rahastot eivät ole vain suunnattu, mutta myös jäljellä vaikutus. Mutta sitten, säilyttää puhtaus ja estää uusien valloitusten, voit vaihtoehtoisesti käyttää mitä tahansa edellä lueteltua. Onnea!