Keinot putkienpuhdistukseen

Mikä tarkoittaa puhdistukseen Viemäristövalurautaputket paremmin?

Jotta voidaan tehokkaasti ratkaista tukkeutumisen viemäriin, sinun on käytettävä tehokas työkalu puhdistukseen viemäriputket. Kuitenkin valitse se, ja ostaa nopeasti vakiinnuttamaan normaalin toiminnan prosessi elämää ylläpitävät järjestelmät nykyaikaisen kodin, on toivottavaa saada käsitys siitä, miten työkalu puhdistaa putket. Tätä käsitellään meidän artikkelin esimerkki tunnetuimpia tuotemerkkejä.

Bay kemiallisia puhdistusaineita viemäriin

"Mr. Muscle" - loistava työkalu ehkäistä ja poistaa valon tukos

Tämä tarkoittaa, että geelin muodossa ja vaahto on tarkoitettu putkien puhdistuksen, poistetaan tukkeumat (selviytyy ruokajätteen, hiukset). Toinen hänen toimintansa - epämiellyttävä haju viemäriin eliminoituu ansiosta tuhoaminen bakteerit elävät tunneleissa. Mukaan sen käyttäjien, vaahto tehokkaammin selviytymään ongelmista kuin geelin.

Sovellettaessa tarkoittaa "Mr. Muscle" mitään eroja - kaatoaukon tarkoittaa nielun lisätään vettä, odottaa ja pestiin vedellä. Ennaltaehkäisemiseksi tapauksessa valon tukos on erittäin tehokas väline.

"Mr. Muscle" muodossa geelin ja jauhe ovat yhtä hyviä

Jos tukossa viemäriputki, se on aina välttämätöntä olla hyvin varovainen ja noudata ohjeita esitettyjä ohjeita.

«Bagi Pothan" - tehokas, mutta vaarallinen tarpeeksi

Puhdistus viemäriputket rasvasta voidaan tehokkaasti toteuttaa tällä tavoin. Lisäksi se poistaa hiukset, kalkkia, jäänne ruoka, paperi jne Kun käsittelet niitä täytyy .:

 • Käytä suojakäsineitä,
 • varmistaa, että laitos ei kuulu iholla, vaatteita ja pinnalla pesuallas, kylpyamme, seinät ja lattia.

"Pothan" - tehokas väline rakeissa

seuraavat vaiheet suoritetaan sovelluksen Pothana:

 1. Vesi poistetaan kuori, paitsi edellä, mutta myös pienempi poistuma (vähintään 5 cm).
 2. 100 g: aan ainetta kaadetaan reikään.
 3. Odottamassa 3 minuuttia.
 4. Kaada dekantterilasiin kuumaa vettä.
 5. Inkuboitiin jälleen 3 min.
 6. Tämän jälkeen pesemällä juoksevalla vedellä, mutta ei kylmä ja lämmin.

Tämä siivooja viemäriputket, arvostelut ostajat, on erittäin korkea hyötysuhde, mutta sen haittana on suhteellisen korkeat kustannukset. on syytä huomata seuraavaa, kun heidän kanssaan:

 1. Jos rikot sääntöjä sen käyttö voi olla helppo saada palovammoja.
 2. Jos poistaa este, se on päättänyt käyttää tätä työkalua, sinun täytyy huolehtia sisällyttäminen koneellinen ilmanvaihto tai luodaan edellytykset parantaa painovoimainen ilmanvaihto.

On «TIRET» - paras lääke?

"TIRET" tarjoaa keinon puhdistus- ja ennaltaehkäisyyn

Jos uskot, että mainonta, geeli «TIRET», suuri säästää jopa kaikkein monimutkainen tukoksia. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi sekä muovin ja metallin putkien.

 1. On tarpeen täyttää tarkoittaa «TIRET» viemäriin reikä kylpyamme tai upota.
 2. Yllä 5 minuuttia, kun kyseessä on monimutkainen tukkeutumisen -. 30 min.
 3. Huuhtele huolellisesti vedellä syötetään paineen alaisena.

Kuluttajat ovat ilmaisseet erilaisia ​​mielipiteitä siitä, miten tehokkaasti tämän työkalun. Jotkut hänen toimia hyvin paljon. Joskus sitä käytetään, mikä lisää viipymäaika 8-10 tuntia (yön yli), mutta tässä tapauksessa komplikaatioriskiä, ​​jokainen joutuu ottamaan.

"FCPF" - tehokkaasti tiukkoja turvallisuussääntöjä noudattaen

"FCPF" on myös erilainen vapauttavat muodot

Rakeinen "FCPF" voi ostaa kahdessa muodossa - käytettäväksi täyttö- kylmää ja kuumaa vettä. Esiintymistiheys edellä kuvattua reaktiota toisessa tapauksessa. Sovellus suoritetaan ohjeiden mukaisesti näin:

 1. Kaadetaan jauheen tyhjennysaukon.
 2. Kaada kuuma tai kylmä vesi - pitoisuus jätevedessä alkaa sihistä.
 3. Ennen pesuveden, seistä 3-15 minuuttia.
 4. Pestiin vedellä suuria määriä.

jäänne ruoka, rasva, kollageeni kuidut, kalkki - kaikki tämä poistaa tehokkaasti rahoituksenhakumenettelyä "FCPF". Kun käsitellä tätä lääkettä on tärkeää noudattaa erityistä huolellisuutta käyttää kumihanskat välttää tapauksia tarkoittaa iholle ja vaatteet huolellisesti suojata silmät. Kuluttajat reagoivat hyvin "FCPF" valmiste, jolloin huuhtelu viemäriputket tapahtuu helposti ja nopeasti.

"Mole" - suosituin tapa

Tyypit puhtaampia "Mole"

Tarkoittaa kotimaista tuotantoa "myyrä" on pitkään ollut suuri kysyntä. Jos putki on tukkeutunut, soveltamalla "mol" tarkoittaa toimivat peräkkäin seuraavat vaiheet:

 1. Pour välineet (40-120 ml) viemäriin reikään.
 2. Anna vaikuttaa 2-3 tuntia (ohjeet voidaan määritellä minimaalinen viipymäajasta riippuen vaikuttavista aineista ja niiden määristä).
 3. Pesu suoritetaan vesiputkia.

"Mole" poistaa tehokkaasti rasvan ja ruoan tähteet, sekä kollageeni kuidut. Myös silloin, kun sen soveltaminen poistaa hajua. Sen soveltaminen on erittäin hyödyllinen ennaltaehkäisevästi.

On syytä huomata, että "mol" eri valmistajilta. Keinot ovat hieman erilaisia ​​sisällöltään vaikuttavien aineiden ja näin ollen on käytettävä eri aikaan. Tämä ei vaikuta hoidon laatua, mutta se vaatii perusteellista perehtymistä ohjeita.

Esimerkki käyttöohjeiden yhden tyyppisiä "mol"

Jo pitkään, Siivous viemäriputket "Krot" pidetään kaikkein suosittuja kuluttajien keskuudessa. Mikä tärkeintä, se on erittäin tehokas ennaltaehkäisevänä.

Kaikki kopiointi materiaalien on sallittua aktiivinen linkki lähde.

Paras keino puhdistamiseen Viemäristövalurautaputket: arvostelut

Viipymättä ratkaista ongelmia tukkeutumisen jätevettä tulee käyttää tehokkaita keinoja. On kuitenkin toivottavaa saada käsitys siitä, miten soveltaa näitä muotoiluja luoda prosessi toiminta nykyaikaisen kodin elämää ylläpitävää järjestelmää.

Käyttö folk korjaustoimenpiteitä: kuuma vesi ja sooda

Poistaa tukos Viemäriputket voidaan ja avulla improvisoitua keinoin, jos et halua käyttää rahaa ostosta erikoisvalmisteiden. Tätä varten, sopiva kiehuvaa vettä, joka on kaadettiin systeemiin. Tämä vaatii suuren määrän vettä kiehuvaksi ja kaada kulhoon. Jos talletus on pieni, tällainen käsittely olisi tarpeeksi.

Varsin tehokas väline puhdistukseen viemärijohtoineen ja voidaan ruokasoodaa. Sen avulla voit päästä eroon pienen plakin kerroksen. Sooda voi täydentää etikkaa. Puolet jauhe pakkauksissa tarvitse täyttää kylpyhuoneen pesuallas tai upota. On myös kaadetaan lasin etikkaa.

Kaksi ainetta alkaa vuorovaikutuksessa, kemiallinen neutralointi reaktio tapahtuu. Tässä prosessissa, osa sedimentin seinille tuhottu. Lopettamisen jälkeen vaahtoaminen on välttämätöntä pestä putki veden kanssa avaamalla hana.

Keinot poistaa tukkii keuhkot - "Mr. Muscle"

Jos etsit Siivous viemäriputket, voit kiinnittää huomiota yksi suosituimmista - "Mr. Muscle." Se on vaahtoa tai geeli, joka voi auttaa pääsemään eroon hiukset ja ruoan tähteitä järjestelmässä. Yksi hänen toimia - poisto epämiellyttäviä hajuja viemäri tuhoamalla elävät bakteerit tunneleissa.

Tehokkaammin ongelmiin taistelevat vaahtoa kuin geeli. Käytettäessä "Mister Muscle" ei pitäisi olla suurempia vaikeuksia. Seos kaadettiin tyhjennysaukon, edelleen ovat vesi ja odottaa tietyn aikaa. Sitten putket huuhdellaan vedellä.

Ehkäisyyn keuhkojen tukkeutumaan tätä työkalua hyvin tehokkaasti. Erityisen tärkeää pitää ajan valmistajan suosittelema, koska kemiallinen toiminta voi olla hyödyllinen vain tietyssä määräajassa altistumisen. Lisäksi rakenne voi vahingoittaa materiaaleja putkien.

Tehokas, mutta vaarallinen - "Bugs Pothan"

Ennen kuin valitset yhden tai muulla puhdistukseen viemäriputket, kannattaa harkita useita vaihtoehtoja. Lisäpisteitä olisi kohdennettava "Bugs Pothan." Tällä rakenteella on mahdollista poistaa kalkkia, hiukset, paperi- ja ruoka jäämiä. Jos käytät on käytettävä suojakäsineitä ja varmistaa, että laitteisto ei osu pintaan pesuallas, vaatteita, lattia, seinät, kylpyamme ja tietenkin ihon.

Käytettäessä "Pothana9raquo; kuoren on tarpeen poistaa vettä. Tämä suositus ei ole vain kulhoon, vaan myös alla olevaan tilaan pesuallas 5 cm. Noin 100 grammaa keinot täytetään reikään ja odota 3 minuuttia. Edelleen, nielu kuppi täytetään kuumalla vedellä, ja jätetään jälleen tarkoittaa samanaikaisesti.

Seuraava vaihe on pestä putki lämpimällä juoksevalla vedellä. Tämä puhtaampia on tehokas, mutta on yksi haittapuoli, joka on ilmaistu kalleus. Kun käsittelet hänen täytyy noudattaa sääntöjä, koska muuten voit saada palovammoja. Jos poistaa tukos haluat käyttää se on väline puhdistukseen viemäriputket, on tarpeen varmistaa tehokas huoneen ilmanvaihto.

Jos uskot, että mainonta, työkalu nimeltään "Tiret9raquo; Se voi vapauttaa elimistö monimutkaisten tukoksia. Lääke on tarkoitettu muovi- ja metalliputkien. Se kaadetaan tyhjennysaukon pesuallas tai kylpyamme, seistä 5 minuuttia, kun taas monimutkainen tukoksia valotusaika nousi 30 minuuttia.

Putket pestään syötettävän veden paineen alaisena. Joskus aktiivista yhdistettä käytetään lisääntynyt pitoaika ennen 10 tuntia. "Tiret9raquo; kaadetaan tyhjennysreikä ja jätettiin sinne koko yön. Kuitenkin tässä tapauksessa, sinun pitäisi olla valmis epämiellyttäviä seurauksia.

Tehokasta, mutta vaatii tiukkojen turvamääräykset "Flup9raquo;

Jos haluat käyttää kotona korjata puhdistukseen viemäriputket, kannattaa harkita useita ratkaisuja ehdottamia markkinoilla. Muun -granulirovanny "Flup9raquo;, joka voidaan esittää koostumuksen kaatamalla kuumaa tai kylmää vettä. Reaktionopeus on suurempi toisessa tapauksessa.

Käyttöä ohjeiden mukaisesti. Jauhe kaadetaan tyhjennysaukon ja täytetty vedellä. Sisältö alkaa hellepäivä. Ennen huuhtelu, sitä tulisi pitää välillä 3 ja 15 minuuttia. Edelleen mukana vettä ja tarjoillaan määrä. Tällä työkalulla on mahdollista päästä eroon:

 • kalkkia;
 • kollageenisäikeiden;
 • jäämiä rasvaa ja ruokaa.

Työskenneltäessä ovat tarpeen tarkkailla ja yksityiskohdat, välttää kosketusta vaatteita aineita ja ihon, sekä käytön kumihansikkaat. On erityisen tärkeää suojata silmät.

Yksi johtajista - tarkoittaa "Krot9raquo;

Siivous viemäriputket "Krot9raquo; Se on yksi tehokkaimmista. Jos putki on tukossa, sinun on noudata seuraavassa järjestyksessä: koostumukseen määränä 40 ml kaadetaan viemäriin. Tilavuus voidaan kasvattaa 120 ml: ksi. Seos jätettiin 2-3 tuntia. Ohjeet voivat ilmaista lyhyessä ajassa, joka riippuu aktiivisten ainesosien ja niiden määrät.

Putket seuraava vaihe pestään vedellä. Tämä kemiallinen työkalu puhdistukseen viemäriputket voivat päästä eroon jäänteitä ruokaa, rasvaa ja kollageenia kuidut. Käytettäessä se poistaa hajua. Ainetta voidaan käyttää sekä ennalta ehkäisyyn. "Krot9raquo; eri valmistajien valmistamien. Rahastot voivat eroavat vaikuttavien aineiden pitoisuutta ja valotusaikaa. Puhdistuksen laatu ei vaikuta, mutta ennen koostumuksen levittämistä tarpeen lukea ohjeet.

Käyttäen koostumus "Riehakasta geeli"

Valita paras työkalu puhdistukseen viemäriputket, kannattaa kiinnittää huomiota suosituin, heidän joukossaan - "Rowdy geeli". Se on melko tehokas ja vähemmän vaarallista verrattuna raeformulaatioiksi. Edut ovat pitkä kesto vaikutuksia laskeuman ja tukkeutumista, pienempi riski vahingoittaa koriste- pinnat altistuksen ja halvemmalla. Tämä työkalu ei ole kovin kallista, niin antaa kuuden kuukauden välein järjestää ehkäisevä puhdistus, odottamatta heikkenemistä järjestelmän suorituskykyä.

Käyttäen "Trubochista9raquo; ja "Trubomoya9raquo;

Paras keino puhdistamiseen viemäri - sitähän vaikuttaa tukos nopeasti eikä vahingoita järjestelmää. Erinomainen puhtaampaa jätevesi on "Trubochist9raquo;. Hän asettui ammattilaisten keskuudessa ja kuluttajille. Tämän tuotteen, voit eroon viemäreihin kaikenlaisia ​​ongelmia. Koostumus auttaa poistamaan plakkia saippuaa, hiukset ja mineraalien kokoonpanoissa.

Olevista aineista voidaan puhdistaa juoksuttaa. Riippuen siitä, millaisia ​​putki asunnossa tai kotiin, voit poimia annostusta, koska suuria määriä "Trubochist9raquo; voi vaikuttaa haitallisesti sinetti. Ennen kuin ostat työkalun puhdistukseen muovi- viemäriputket, sinun pitäisi tutustua koostumukseen.

Ei kaikki lääkkeet sopivat PVC-tuotteissa. Mutta erinomainen vaihtoehto on "Trubomoy9raquo,, jota pidetään nyt yksi enemmän ja budjetin. Hän on varsin tehokas nopea poistaminen tukoksia keittiön tiskialtaan ja kylpyhuoneessa. Melko harvinainen "Trubomoy9raquo; puhdistukseen käytettävä wc, koska ulosteella plakkia ei pysty selviytymään, etenkin mitä tulee monen-vuotiaan sedimenteissä. Jos tehdään ennen hydraulista puhdistamiseen viemäri sitten "Trubomoy9raquo; voit täyttää varten ehkäisyyn.

Ei niin suosittu, mutta yhtä tehokasta Yleiset Tuore Super Nurek ja KRET. kuluttajien arviot

Jos et vieläkään voi itse päättää, mitä tarkoittaa puhdistukseen viemäriputket valita, voit harkita vielä niin suosittu koostumuksissa markkinoilla. Joukossa meidän pitäisi korostaa yleisen Tuore Super Nurek, jota edelleen kutsutaan kotiin LVI. Koostumus sisältää aktiivisen alkalin, antimikrobisia aineita ja erottimet.

Tämä lääke, sillä ostajat väitti olevan yleistä. Sitä on saatavana jauheena tai nestemäisessä muodossa. Välineet kaadetaan pesuallas ja jätetään joksikin aikaa. Päätyttyä nielun toiminnan pestään kylmällä vedellä. Älä käytä lämmintä tai kuumaa, tässä tapauksessa tapahtuu ei-toivottuja kemiallisia reaktioita.

Lukemalla arvosteluja parhaista Siivous viemäriputket, voit löytää ne näkemykset kuluttajille KRET, jolla on vain 5 minuuttia, voit puhdistaa kaikkein saastuneiden putkien. Tämä aine käytettiin suoritusmuodon terveys tukea hätätilanteissa. Jos putki on tukkeutunut ja vesi nousi, koostumus kaadettiin varovasti tyhjennysaukon. Sitä ei saa altistaa ihon pelletit, koska tässä tapauksessa, asiakkaat uskovat, että ne voivat aiheuttaa vakavaa ärsytystä.

Vaihtoehtoinen ratkaisu on Mellerud pellettejä, mikä poistaa saumat jäteveden puukengät. Tämä työkalu selviytyy ongelmia nivelissä, joka erottaa sen muista. Keskimääräinen kustannus tätä lääkettä on 800 ruplaa.

Tutustuminen arviota Siivous viemäriputket, kannattaa kiinnittää huomiota "Clean kourut" yrityksen Chirton. Tämä koostumus on luotu pohjalta natriumnitraattia ja kaustista soodaa. Seos on sinertävä rakeita. Tämä kemikaali on suhteellisen harmittomia. Mukaan arvion hän on terävä haju, joka häviää nopeasti, ja ei ole pysyvää.

Valotusaika on 15 minuuttia. Yksi pussi on suunniteltu yhden hakemuksen. Niistä eduista asiakkaille mainita tehokkuutta, alhaiset kustannukset ja nopeuden. Ostajat, omien sanojensa, kuten enemmän ja joka ei ole osa klooria. Rakeet eivät aiheuta pölyä, joten se on kätevä käyttää. Talo pitää vaarallinen aine ei ole välttämätön, koska paketti on suunniteltu yhden hakemuksen. Miinus mukaan kuluttajille on vain se, että koostumus löytyy eivät kaikissa myymälöissä.

Paras keino ennaltaehkäisy - "Sanoks puhdas varastossa"

Jos folk korjaustoimenpiteitä puhdistukseen viemäriputket, joita on kuvattu edellä, et tule, voit käyttää materiaalia ehkäisyyn. "Sanoks puhdas stock" sisältää 30% amfoteerista pinta-aktiivista ainetta, ja natriumhydroksidia. Se toimii nopeasti, mutta haju on hyvin pistävä. Putki aikana kemiallinen reaktio ei ole vaurioitunut.

"Sanoks9raquo; ei voi selviytyä on tukossa, ja ehkäisyyn sopii täydellisesti. Injektiopullo on suunniteltu kaksi hakemusta. Etujen joukossa edullisia tulisi kohdentaa, onko korkki lasten suojelua ja käyttöä kaikenlaisten putkien. Laitos on kääntöpuolensa, ne ilmaistaan ​​tehottomuuteen ja hitaan toiminnan.

Talon viemäriverkkoon toimisi kunnolla ajoittain se on puhdistettava. Mutta jos tukos on muodostunut ja veden johtaminen on hidastunut tai jopa pysähtynyt, sitten käsitellä ongelmaa, voit käyttää jotakin työkaluja puhdistusta.

Lisäpisteitä olisi kohdennettava "Krot9raquo; tai "Deboshir9raquo;. Alkuperä valmistama useat valmistajat. Käytännössä näyttää siltä, ​​että nämä formulaatiot lähes identtiset tehoa, mutta voivat olla erilaisia ​​turvallisuuteen, kustannusten, ja kemiallinen koostumus.

Keinot laadun puhdistus viemäriputket - parempaa

On paljon rahaa poistamaan tukoksen viemäriin

Jotta voidaan ratkaista ongelma tukkeutumisen viemäri, tarvitset tehokas keino puhdistaa putkia. Mutta on syytä tietää, että tällainen tuote sisältää varsin aggressiivinen komponentteja. Siksi on mahdollista, että viemäriverkkoon Laitteet vaurioitua sen käytön. Päätämme: valinta Siivous putket pitää huolehtia rakenneaine käytetyn putken rakentamisen.

Keinot putkienpuhdistukseen puukengät ovat saatavilla eri muodoissa. Tämä geeli formulaatioissa ja nestemäiset formulaatiot, ja jauheet. Lisäksi kukin rakenne on etunsa.

Kuiva korjaamiseksi tukkeutumista putkien on hyvin kompakti. Kaupasta saat pienen kokoinen laukku, ei runsas pullo.

Edullisinta sovelluksiin kodin korjata tukoksia putkissa on geeli ainetta. Joilla on erityinen rakenne, se on hyvin hajallaan seinämien yli viemäriputken, mikä siten liuottaa talletukset.

Poistaa LVI-laitteet hätätilanteissa erittäin monimutkaisia ​​(esimerkiksi, jos putki on täysin estetty rasva tulppa), paras vaihtoehto on käyttää nestemäistä puhdistaa jäteveden. Aineen tällaisen yhdenmukaisuuden välittömästi putoaa paikka tukkeutumisen, ja suorittaa tehtävän tehokkaammin.

Ennen ostamista lääke, on välttämätöntä selvittää tukos. Ei toiminut näin, olet vaarassa heittää hukkaan heitettyä rahaa.

Tukoksia kylpyhuone ja keittiö eivät aiheudu samat syyt, ja siksi varat on erilainen kussakin tapauksessa

Kemiallisin keinoin puhdistukseen viemäriputket valurautaa

Kuvan alkuperäinen ongelma on Valurautaiset putket eivät ole edes pieni mahdollisuus korroosiota vastakkainasettelua. Kaikki ongelmat on upotettu alhainen laatu käsittelyä niiden sisäpinnan, joka johtaa ensin muodostumista lietteen, ja sitten koko ruuhkia, täysin kattaa ontelon. Näin ollen, käyttää tällaisia ​​keinoja poistaa tukoksia putket, joiden perusteella natriumhydroksidin, tässä tapauksessa - ei ole paras ratkaisu.

Hyödyllistä tietoa! Tehokkaimmin puhdas valurauta putket geelillä valmisteita. Ne eivät vain selviytyä tämän negatiivinen ilmiö, mutta myös syyn poistamiseksi lietteen täyttämällä maastossa putken sisäpinnalle.

Poistaminen tukoksia teräksen viemäreissä

Teräsputkia käytetään yksinomaan tuottamaan deferent LVI linjat koristeena. Useimmiten polven "ruostumaton teräs" voidaan nähdä altaan alta, kun tämä laite on merkitystä, ja menestys, tyylikäs pistorasiaan, joka yhdistää juoksuttaa tee piilotettu viemäriputki.

Puhdistus teräsputken on parempi valita rakeinen aine

Koska ruostumatonta terästä, joka kestää aggressiivisten aineiden mistä tahansa tukoksia putkissa, taipuu puhdistuksen voi olla erityisen ei luista. Tätä tarkoitusta varten mitä tahansa sopivaa valmistus: alkalinen, joka perustuu väkevää suolahappoa ja muodikkaita tuotteita geelillä perusteella.

Asiantuntijat suosittelevat käyttämään mitään "pitkän play" työkalu puhdistukseen viemäriputket pohjalta pellettien. Omaksua sen pitäisi olla S-muotoinen segmentti valua ruostumattomasta teräksestä tai suoraan ansaan. Kun tyhjennys tällaista vettä puhdistusainetta, ja toimii pääasiallisena, ja profylaktisesti.

Siivous kotona muoviputkien

Muoviputket on tunnusomaista sileä pinta, minkä vuoksi ne harvoin tukossa. Loppujen jätettä ei yksinkertaisesti koukussa. Mutta myös putkien valmistettu polymeerimateriaalista (yleisin on polyvinyylikloridi - PVC), on mahdollista muodostumista ruuhkia. Ensinnäkin on käänteet viemärijärjestelmän.

Vanhanaikaisesti puhdistaa monet käyttävät mäntää. Mutta tämä lisälaite on vain soveltuu käytettäväksi metalliputkia. Liitokset muovi yksinkertaisesti eivät kestä vettä vasara.

Mäntä - kaikkein yksinkertainen ja nopea työkalu puhdistukseen putket, mutta se ei ole aina tarkoituksenmukaista

Tietenkin, mäntä ei ole ihmelääke. Hän pystyy poistamaan ole mitään tukos. Jos se ei toimi, se on sallittua käyttää tavanomaisia ​​emäksinen pesuaine viemäriputket. Sen jälkeen, kun Persianlahden se altaaseen, lipeä alkaa tuhota orgaanisia jätteitä, vaarantamatta koskemattomuutta Viemärilaitteisto.

Ja muista: ei jokainen muoviputki on kestettävä altistumista kemikaaleille. Näin ollen, jotta et vahingoita tehty tästä materiaalista viemäriputki ennen lääkkeen pour huolellisesti ohjeet sen käyttöön.

Kuten, vaikka mielestäsi on paras väline puhdistukseen viemäriputket ei tule käyttää, jos putki on täysin tukossa. Saastuminen on, joka kykenee saostamaan roiskumisen takaisin kuori, joka voi aiheuttaa vahinkoa pinnalle LVI-laitteet. Lisäksi on tarpeen säätää ilmanvaihdon tilojen ja pakollisten käsineitä. Ja joutumista suuhun ja silmät tämä merkitsee tukos putkien kotona ja sen höyryt.

Vinkki! Jos kemia ei pysty poistamaan tukos, älä kiirehdi purkaa putkeen sen puhdistukseen. On mekaaninen menetelmä. Suurin vaikutus saavutetaan käyttämällä automaattista kierre pesukoneessa. Vaikka tämä sinun täytyy soittaa ammattilainen putkimies, kustannukset sen palvelut ovat vähemmän kuin tilavuus kustannukset purkamista / kokoamista ongelma-alue, jossa kädet.

Lisäksi voit yrittää poistaa tukoksen tavallisten putkiliike käärme. Jotkut asiantuntijat käyttävät vain kaksi kaapelia, joka pyöriessään puhdasta koko putken pintaan. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​laitteita ja laite puhdistaa, esim syöttöputkeen tukkeutunut vettä korkealla paineella.

Kun kemikaalit ovat voimattomia, on välttämätöntä käyttää mekaanisia menetelmiä puhdistus

Puhdistus Viemäristövalurautaputket rasvasta

Tämä aihe ansaitsee erillisen keskustelu. Talletettu seinille putkilinjan rasvan aiheuttaa toiminta tukos. Elokuvan loi heidät kiinni hiukkasia ruokajätteen jotka ovat jälleen peitetty rasvakerros.

Kaikesta paras keino puhdistamiseksi viemäriputket rasvasta on "Pothan". Mutta kun sitä käytetään on tarpeen noudattaa lisääntynyt turvatoimia, joista keskusteltiin edellä.

Työkaluja putkienpuhdistukseen "Pothan" sisältää seuraavat vaiheet:

 • vesi poistetaan kuori, paitsi edellä, mutta myös pienempi poistuma (vähintään 5 cm);
 • pothan määränä 100 g kaadettiin reikään;
 • 3 minuutin kuluttua kaada kuppi (250 ml) kuumaa vettä;
 • jälkeen samassa ajassa huuhdellaan käynnissä kuuma, ei kylmää vettä.

Ainoa haittapuoli parhaista keinoista puhdistamiseksi viemäriputket rasvasta "Pothan" on sen suhteellisen korkea hinta. Mutta älä unohda, että yksi tavanomainen paketti riittää joissakin sovelluksissa.

Lisäksi ei ole noudatettu sääntöjä sen käyttö voi aiheuttaa kemiallisia palovammoja. Ja samalla poistaa tukkeutumista käyttämällä "Pothana" poistamiseksi kokonaan höyryjen tarpeen käyttää ylimääräisiä laitteita (huppu tai puhallin).

Käyttää anti-rasvaa voit nopeasti selviytymään tukkeutumisen keittiössä

Joissakin nykyaikaisissa avulla viemäriputken puhdistus

«Luetelmakohta». Tämä geeli on saatavilla seuraavanlaisia: ammatti, ennaltaehkäisy ja turbo. Niiden koostumus on erilainen määrä tehoaineita. Kaikki «TIRET» voidaan käyttää sekä muovi- ja metalli- putki.

"Mole". Tämä tarkoittaa puhdistukseen viemäriputket suuri kysyntä. Tuotetaan nesteen tai geelin muodossa. "Mole" eliminoi kaikkein erilaisia ​​saastuminen:

 • kollageenisäikeiden (hiukset, asteikot kala);
 • ruoanjäänteitä;
 • rasvaa.

"Mr. Muscle". Tämä lääke kuuluu luokkaan tehokkain keino puhdistamiseen viemäriputket. Edelleen poistaa tällaisen talletukset, kuten hiukset ja ruuan, se tappaa bakteerit elävät putkissa. Se on tuotettu muodossa geelin ja vaahdon.

Varmasti sanoa mikä tarkoittaa puhdistamiseen viemäriputket paras mahdotonta. Kaikki riippuu erityispiirteitä talletusten.

Kuten tavaraa? Jaa ystäviesi kanssa!

Siivous viemäriputket "Krot"

Mitä ja miten puhdistaa putket omin käsin kotona

Laite puhdistamiseen viemäri tukoksia

Miten poistaa tukos wc ja sen esiintymisen: menetelmät ja säännöt

Kaapeli LVI puhdistamiseen viemäri: poistaa viemäri tukoksia ilman ongelmia

Remedy tukoksia muoviputkien. Mikä on parempi valita?

Uusimmat kommentit

 • Jeanne Gorokhova tallennus sinkittyä terästä putki: edut ja ominaisuudet
 • Jeanne Gorokhov kirjoittaa putkeen eristys vaahto OC: mitat ja ominaisuudet
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Fire and Ice tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Lumi kirjoittaa Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • B. tallennus Sandwich putki savupiipun: koko, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Olga tallennus aallotettu putki ruostumattomasta teräksestä, lämmitykseen: sovelluksen ominaisuuksia
 • Dmitry Poshtarenko tallennus alumiiniputki. Soikea ja pyöreä poikkileikkaus
 • Maximushka imuletku tallennus: tyypit, tarkoitus ja käyttö

mainos

Materiaalien käyttö on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin