Keinot Likakaivojen

Miten valita puhtaamman Likakaivojen

Unista kartanotunnelmasta paljon ihmisiä, useimmat heistä eivät tiedä, että tällainen unelma - se ei ole vain mukavuutta, mutta myös suuri joukko ongelmia, jotka liittyvät sisältöön talon, kuten jätevedenkäsittelyjärjestelmään tai cesspool. Nauti tämä pieni, mutta tämä olisi tehtävä säännöllisesti ja tässä tulee avuksi Siivous Likakaivojen. Meillä oli erityinen biaktivatory valua kaivoksia ja kemikaaleja, jotka nopeuttavat hienontamistavoilla ja tarjoamalla desinfiointi ulosteen massa tehdä tästä ei "kiva tuoksuinen" työvoiman kehittynyt.

Omistajalle öljypohja taipumus tehdä se ympäristöystävällisinä

Tyypit tilat jäteveden käsittely ja Likakaivojen

Tahansa sakokaivojen, onko se viemäriverkkoon, saostussäiliö tai standardin WC maassa edellyttää pääsääntöisesti, hoito. Joten täydellistä poistamista saastumisen mahdollisuus täytyy käyttää erilaisia ​​keinoja puhdistamiseksi Kaivojen tällainen tai hoitaa niitä. Tällaiset valmisteet Likakaivojen on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 1. Kemikaalit: kvaternaariset ammoniumsuolat ja formaldehydiä, ja nitraatti hapettimet.
 2. Mekaaninen puhdistusaineita.
 3. Bakteeri-entsyymi kompleksit.

Kaikki edellä mainitut välineet nopeuttaa hajoamista jätteiden ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Lisäksi nämä lääkkeet voivat ylläpitää lietejärjestelmien hyvässä kunnossa.

Voit suorittaa sisällön pumppaus Likakaivojen nyt nykytekniikan avulla, joka sisältää teknisen puhtaampaa Likakaivojen.

Vuonna sieppaajat käsityötä ei juuri koskaan käytetä, ja kaikki mustat työ pohjimmiltaan suorittaa automaattisesti että erikoiskoneita.

Pumppaus yleensä mukana kuorma-auto, joka näissä erityisesti varustettu, kuten tyhjöpumppu ja korkea teho hermeettisesti suljettu säiliö.

Assenizatorskaya kone minimoi käsityötä

Tyhjentää öljypohja auttaa myös osto kotitalouksien pumppu. Kuitenkin tällaisen pumppu valita tarkoita pelkästään erilaisia ​​pumppuja saatavilla markkinoilla. Kun kaikki nämä pumput ovat täysin eri tarkoitukseen, ja lisäksi ne pumpattavan nesteen tietyissä olosuhteissa.

Siksi ennen kuin ostat pumppu, sinun pitäisi saada tietoa siitä, jottei ylihintaa ja ostaa täsmälleen haluttu yksikkö. Sinun täytyy tietää seuraavat:

 • Valua reikä tarvitsee ulosteiden pumppua käytetään puhdistaa septinen ja jäteveden kuoppia paikoissa puute Keski viemäriin. Ulosteen pumppu sisääntulot ovat ylimitoitettuja voi pumpata erittäin viskoosi neste ja saastuneen.
 • Rakenne jätevesipumput edustaa värinän ja keskipakopumput.
 • Pitkä käyttöikä ja hyvä suorituskyky ovat keskipakopumput. Mutta ne kuluttavat paljon energiaa, ovat kalliimpia ja suurempana, mikä johtaa lasku niiden suosio.

Erilaisia ​​tyyppejä viemärit

Vertailu biologiset ja kemialliset aineet paikalliseen viemäröinti

Viime vuosisadalla olivat suosituimpia käyttää erilaisia ​​kemiallisia aineita, joita käytetään puhdistamiseen autonominen viemäri. Oletetaan verrata tätä menetelmää, jossa käytetään biologisia menetelmiä:

 1. Kemiallinen formulaatio käytetään missä tahansa lämpötilassa, kun taas antiseptinen Likakaivojen tehokkaita vain lämpötilassa enintään + 4s + 30 ° C
 1. Toisin kuin biobaktery valua kuoppiin, kemiallisin keinoin eivät pelkää kovaa vettä, klooria epäpuhtaudet ja muut antiseptiset mutta mikrobien syövyttäviä ympäristöjä kuolee heti, ja niiden tehokkuus - lähestyy nollaa.
 2. Kemikaalit ovat melko epämiellyttävää haitta - kielteinen vaikutus maan talon viemäriverkkoon erityisesti sen metalliosia ja on haitallinen vaikutus ympäristöön. Biologicals Likakaivojen, päinvastoin, täysin turvallista kasveille, eläimille, ihmisille ja eivät ole haitallisia betoni ja metalli, jota käytetään rakennusmateriaalina kuopassa.

Soveltaminen biologisin keinoin täysin turvallista

 1. Näin ollen kemialliset aineet syntymässä korroosion rakenteiden, ovat myrkyllisiä, vaikkakin vaihtelevassa määrin, ja niillä on taipumus kerääntyä luonnossa. Kun käytetään tällaisia ​​lääkkeitä vakavasti esti käyttökelpoisia mikroflooraan ja on mahdollista kertyminen patogeenisten bakteerien. Siksi on mahdotonta missään tapauksessa käyttää tuotteita kemian hajoaminen jätteiden lannoitteena, ja muista poistaa sivustosta. Poikkeuksena pidetään nitraatti hapettimista.

Tyyppisiä kemiallisia puhdistusaineita

"Chemistry" varten kuivakäymälät ja Likakaivojen

On olemassa kolme päätyyppiä kemiallisella jätevedenpuhdistamon:

 1. Helpoimmin keinot Likakaivojen - formaldehydiä. Viime aikoina tutkijat ovat osoittaneet, että on olemassa korkea ja karsinogeenisuutta formaldehydin, vaikka muutama vuosi sitten sitä käytettiin kaikkialla. Nykyisin formaldehydi vapailla markkinoilla on melkein valmis.
 2. Tuttu kaikille lannoitetypen-pohjainen hapettimia ovat nitraatti, jonka hinta on tarpeeksi korkea. Nitraatti hapettimia niiden koostumuksessa ovat pinta-aktiivisia aineita, jotka hajoavat orgaaniset yhdisteet ja joilla on erinomainen puhdistuskyky. Tällaiset valmisteet Likakaivojen pesuaineita ja puhdistusaineita, jotka ovat saatavilla jäteveden eivät ole herkkiä.
 3. Tarkoittaa kykyä hajota ulosteessa pidetään kvaternaarisia ammoniumyhdisteitä. Tällaiset aineet nopeuttaa lohkaisu jätettä ja myös selviytymään hyvin epämiellyttäviä hajuja. Niillä on kuitenkin se haitta - ovat herkkiä puhdistusaineita ja pesuaineet. Vaikutus kvaternaarisia ammoniumyhdisteitä ympäristössä ei ole tällä hetkellä tiedossa, minkä vuoksi sinun täytyy käyttää näitä lääkkeitä varoen.

Käsittely Likakaivojen biologisten tekijöiden

Valikoima biologisten tuotteiden on varsin laaja

Kynnyksellä biopreparaatit hiipumassa kemikaaleja, jotka ovat erittäin vaarallinen ympäristölle. Lisäksi vahingoittamatta ympäristökemikaalien Likakaivojen edistää tuhoaminen viemärijärjestelmään, ja nopeutettu kuluminen metallituotteet, jotka ovat osa niiden suunnittelu. Lisätietoa toiminnan biologisten tuotteiden löytyy artikkelista "Miten ja mistä hakea elävien bakteerien Likakaivojen."

Kaikki kopiointi materiaalien on sallittua aktiivinen linkki lähde.

Tehokkaita keinoja Likakaivojen. Bakteerit Likakaivojen

Monet ihmiset haaveilevat oman talon tai mökki on täysin maisemoitu. Jotta kaikki mukavuutta ja rentoutumista on tarpeen varmistaa asianmukaisen kuivatuksen valuminen, mutta eivät kaikki esikaupunkien rakennukset on kytketty keskitettyyn viemäriverkostoon. Tällaisessa tilanteessa on luotu Likakaivojen tai sakokaivot käyttää erityyppisiä. Mutta ne vaativat säännöllistä siveltimellä, joka hyvin harvat mielihyvää. Siksi erityisiä varoja pitäisi käyttää esikaupunki kiinteistönomistajien likakaivojen, yksinkertaistaa puhdistusprosessi. Varsinkin kun se kestää paljon epätodennäköisempää.

Yhteinen suoritusmuotoja jäteveden

On olemassa useita tapoja puhdistaa Likakaivojen. Ne kaikki eroavat monimutkaisuus. Seuraavat vaihtoehdot ovat nykyään yleisiä:

 1. Yksioikoisesti. Sitä käytetään useimmiten. Käytön aikana sovelletaan jäteveden kuorma-auto, jolla poisto saastan kuopista menossa.
 2. Bakteeri-entsymaattisella menetelmällä. Se on kasvanut mikro-organismeja erityinen muoto. Bakteerit Likakaivojen tuodaan suoraan viemäriin. Niiden avulla, kiinteät aineet muunnetaan yyli. Lisäksi, koska mikro-organismien nestemäisen jäteveden veteen. Tuloksena tämä menetelmä on vähentynyt merkittävästi tilavuusvirrat.
 3. Kemiallinen menetelmä, jossa käytetään erityisiä valmisteluja hajottamiseksi jäteveden.

Miten valita menetelmä, joka ratkaisee omistaja esikaupunkien kiinteistöjä. Turvallisin tapa Kaikkien näiden on bakteerien entsyymi-variantti jäteveden puhdistukseen. Siksi on välttämätöntä puhua yksityiskohdista.

Välineet hitaan Likakaivojen voi koostua anaerobisten mikro-organismien. Kuten bakteerit elävät ja suorittaa tehtävänsä ilman happea. Ne lisätään suoraan saostussäiliö tai cesspool suljettu, missä mätänevät jätteet. Vaikutuksen alaisena anaerobiset bakteerit lajien alaosassa rakenteiden alas kiintoaineita. Seurauksena, kevenee vesi. Muodostunut sakka pohjalle on jatkuvasti poistettava. Suljetussa muodostuneet metaani, koska tämä ei näytä kovin miellyttävä tuoksu. Käytön aikana anaerobisen käsittelyn menetelmä, neste on noin 65%.

välineet käytetään myös kuivakäymälät, likakaivojen, joka sisältää aerobisen mikro-organismeja. Kuten bakteerit toimivat vain silloin, kun happea on läsnä ympäristössä. Jos järjestely jätevesimädättämössä on hyvä tiiviste, niin nämä mikro-organismit pystyvät täyttämään tehtävänsä, asettaa kompressori ilmaa. Metaani ei vapaudu, kun varoja käytetään aerobisia bakteereita. Tämän vuoksi ihmiset eivät koe epämukavuutta. Soveltamisen aikana tämän menetelmän puhdistetun jäteveden maksimi, ja kiinteä sakka vähäisinä määrinä.

Aineiden ominaisuuksista biologinen puhdistus

Koska ihmisen toiminnan seurauksena syntyy jätettä. Keinot Likakaivojen muuntamaan ne massa, jolla ei ole haitallisia vaikutuksia ympäristöön. Lopulta saadaan yyli. Käyttämällä biologisen formulaatioiden vähentää kaasutus ja tulee vähemmän epämiellyttäviä hajuja. Tällaiset materiaalit eivät ärsytä ihmisen ihoa. Ne eivät reagoi metallin tai muovista. Levitä Näitä varoja voidaan vain silloin, kun ilma lämpenee ainakin yhden celsiusasteen. Suurin vaikutus niiden käyttöä tuntuvat lämpötilassa 3-30 astetta. On myös aineet, jotka toimivat hyvin 45 ° C: ssa Bakteerit Likakaivojen herkkiä vahvoja happoja ja emäksiä, aldehydit, klooria ja fenoli. Noin ominaisuudet biologisten tekijöiden täytyy tietää soveltamaan niitä oikein.

Yleisin biologisia tuotteita

Välineet puhdistus Lokakaivojen voidaan valmistaa eri muodoissa. Nykyään yleisimmin käytetty aine, neste ja tablettien muodossa. Niiden muoto vaikuttaa suoraan helppous ja toistuvuus.

Suurin osa näiden aineiden muodostavat Likakaivojen bakteerit ja entsyymit. Ne on tuotettu muodossa kuivana jauheena. Pakattujen tuotteiden erikokoisia säiliöitä, joiden avulla ne voidaan helposti kuljettaa ja käyttää. Tällaiset bioporoshki hallussaan joitakin ominaisuuksia:

 1. Perusteella saprofyyttisten aineiden anaerobiset mikro-organismit kasvatetaan keinotekoisesti. Ne löytyvät myös in vivo.
 2. Lääkkeet myydään paitsi jauheena, mutta myös rakeissa.
 3. Bakteerit materiaalit ovat lepotilassa. Pakkauksissa osoitettu, joita on noudatettava silloin, kun lääkeaine on laimennettu vedellä. Tämä toiminto suoritetaan aktivoida bakteerit.

Tällaisten tuotteiden ei ole kovin monimutkainen. Näin ollen tehokkaat keinot Likakaivojen "Saneks9raquo; on ensin laimennettiin lämpimällä vedellä, sitten odottaa noin 20 minuuttia. Aine infuusiona tänä aikana. Sitten se kaadetaan suoraan viemäriin. Sinun on noudatettava ohjeita tarkasti noudattamatta näitä sääntöjä ei ole vaikutusta.

Tällaiset välineet Likakaivojen on korkea pitoisuus. Anaerobiset mikro-organismien biologisten tuotteiden Tämän tyyppisiä edustaa monimutkainen. Ne on helppo riitä hoitamaan erilaisia ​​epäpuhtauksia. Epäpuhtausaineiden, kun ne altistetaan hyvin nopeasti hajoaa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Käsittelemään valtavan määrän jätevettä, tarvitset pienen määrän näitä varoja. Yksi tulisi aina noudattaa valmistajan suositusten jotta toivottu vaikutus. Yksi suosituimmista työkaluja tähän ryhmään - "Deo Tour", "Veyst Treat" ja "Summer-Akva9raquo;.

Tämä muoto on erittäin kätevä käyttää. Kaikki myöhemmät hoitoa tarvitaan jälkeen. Useita tabletteja, jotka lasketaan altaaseen riippuu paljon jätevettä. Jäteveden haju tuhoutuu, vaikka se on erittäin vakaa. Kuten välineet Likakaivojen liuottaa merkittävä osa sedimenteistä on vankka rakenne. Niiden avulla viemäriin poistuvat suspensiohiukkasiin. Käytettäessä tablettiformulaatio vähentää työn tarkoituksena on syventää Likakaivojen.

Pesuaineet Likakaivojen voi koostua sekä aerobisia että anaerobisia bakteereita. Myös, ne sisältävät entsyymejä. Tällaiset formulaatiot merkittävästi nopeuttaa prosesseja, jotka tapahtuvat, kun biologinen käsittely suoritetaan. Niiden avulla kudoksen käsittely tapahtuu, rasvat ja paperin, ja ei ainoastaan ​​syntyneiden jätteiden luonnollisella tavalla.

Bioactivators on lisääntynyt resistenssi pesuaineita niin, että tällaisia ​​aineita voi olla läsnä jätevedessä. Lääkkeet eivät aiheuta vahinkoa sille henkilölle, sekä turvallinen viemäriputket. Koska nämä kiinteän jätteen määrien vähenee noin 80%. Patogeeniset mikrobit tuhoutuvat, Likakaivojen tulee vähemmän lietettä. Myös viemäriputket ja viemäröinti parantaa avautumisessa.

Ilmeneviä ongelmia käytettäessä puhdistusaineita

Bakteerit Likakaivojen tarvitsevat ruokaa, kuten mikä tahansa muu elävä organismi. Kotitalousjäte tämän toiminnon. Mikro-organismien ei tapeta, jäteveden pitäisi säännöllisesti virrata altaaseen. Suurin tauko voi olla korkeintaan kaksi viikkoa. Myös viemäreiden ei tarvitse syöttää antibiootteja, joita käytetään lääketieteessä. Ne tuhoavat elävät mikro-organismit. Koska bakteerit ovat voimassa vain nestemäisessä väliaineessa, sisällön öljypohja on veden peitossa, kun suoritetaan käyttöön lääkkeen.

Tehokkaita nykyaikaisia

Nykyään paljon tunnettujen valmistajien huumeiden harkita. Paras keino Likakaivojen valinnut erikseen kunkin omistajan esikaupunkien kiinteistöjä.

Yksi suosituimmista huumeita erityisesti erottuu "tohtori Robic", joka on valmistettu USA: ssa. Tällä hetkellä se on saatavilla useita muunnelmia ja eri numeroon. Näin ollen biologinen aine Likakaivojen №37 tarkoitettu käsittelylaitoksia, jotka toimivat normaalissa tilassa, ja aine levitetään №57 vahva saastumista. Lääkeaineen määrä 87 käytetään silloin, kun järjestelmä sisältää kemikaaleja. Se on suunniteltu suojaamaan perus bakteerit, jotka suorittavat käsittelyn orgaanisten aineiden. Rakenne tarkoittaa "lääkäri Robic 106" sisältää kuusi eri mikro-organismeja. Tällainen seos kestää kodin kemikaalien ja pesuaineiden hajoavat hyvin, rasvaa, kudosten ja paperi.

Se on myös usein käytetty keino hävitettäväksi Likakaivojen "Vodogray9raquo;. Hänet vapautetaan Venäjällä. Sen jälkeen, kun jätemateriaali on muodostettu sellainen neste, joka voidaan käyttää jopa kasvien kastelua, ja saadaan vain 3% lieterakeiden muodossa. Kun tätä valmistetta käyttämällä, on mahdotonta tuottaa pesula, jonka aikana jäteveden virtaa kloori tuote. Tämä menettely on tarpeen jättää päivää ennen käyttöönottoa ja sen jälkeen aineen.

Monet omistajat maa taloa tänään vain muistaa aromeja, joka aiemmin vallitsi wc. Epämiellyttävät hajut lähes kokonaan sen jälkeen, kun se oli käytetty keino Likakaivojen. Arviot monien omistajien esikaupunkien kiinteistöjen että kyseiset aineet suorittaa tehtävänsä tehokkaasti.

Kun puhdistettu käymälät käsin, tämä ihmiset nykyään ovat unohtaneet. Omistajat omakotitaloalueella opetusten kautta, että ne eivät ainoastaan ​​huipputeknologian, vaan myös kehitettäessä tarvittavia keinoja elämän. Monet käyttäjät jauhe aine, koska se on kätevä tapa tuoda maahan ja on erittäin helppokäyttöinen.

Tallentaa, sinun on käytettävä työkalu Likakaivojen. Arvioita todistaa sen. Asunnon sanoa, että paljon kalliimpaa soittaa jäteveden kuorma kuin ostaa jopa kaikkein tunnettu lääke. Erityisesti jätteen hävittämisestä aiheutuvat kustannukset mekaanisesti vaikuttaa pituus tyhjennysletku.

Miten valita ja käyttää keinoja Likakaivojen?

Laite saostussäiliö tai viemärikaivon on ensisijainen haaste omistajan maalaistalon tai mökki maa. Jotta paikalliseen viemärijärjestelmään tehokkaampia ja päästä eroon monista ongelmista, kuten usein puhdistus jäteveden, voidaan käyttää välineenä Likakaivojen. Tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan tarkemmin mitä se tarkoittaa puhdistukseen Likakaivojen käytetään lisäämään tehokkuutta käyttää paikallista viemäreihin.

Tahansa lietejärjestelmien, esimerkiksi viemäri viemäri, tavallista mökki wc tai sakokaivojen, vaatii huolellista hoitoa. Ei vain poistaa ympäristön pilaantumisen vaaraa, mutta myös vähentää erilaisten sairauksien, on tarpeen käyttää erityisiä työkaluja kompostikäymälöitä ja Likakaivojen.

On olemassa kahta päätyyppiä huumeita:

 • Kemikaalit Likakaivojen: formaldehydi, nitraatti hapettimet ja kvaternääriset ammoniumsuolat.
 • Biologics.

Nyt kaupoissa voit ostaa erilaisia ​​biologisia tuotteita ja kemikaaleja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi sakokaivojen esikaupunkialueilla ja esikaupunki koteihin paikallisen viemäri.

Tämä voi olla jauheformulaatio Likakaivojen, tarkoittaa tablettien, nesteiden, pelletit ja niin edelleen. Ja kaikki nämä varat altaaseen voi päästä eroon monista ongelmista, jotka liittyvät toimintaan jäteveden:

 • Hajoaminen orgaanisen jätteen;
 • Poistamiseen epämiellyttävää hajua;
 • Desinfiointi jäteveden;
 • Puhdistus sakokaivot, valua hyvin;
 • Vähentää lietteen määrät nesteyttäminen sedimentti;

Kiinnittää huomiota! Säännöllinen käyttö varojen Likakaivojen ja käymälät tulee harventaa jätteiden pumppaamiseksi puhdistavien useita kertoja.

Kemikaalien käytön

Erilaisten kemikaalien puhdistukseen paikalliseen jäteveden nautti suurta suosiota viime vuosisadalla. Tällaiset välineet puhdistukseen Lokakaivojen voidaan käyttää missä tahansa lämpötilassa, kun taas biologisten ovat tehokkaita lämpötilassa + 4 ° C: sta + 30 ° C, että on, niiden käyttö kylmänä vuodenaikana ei ole mahdollista ja joka tapauksessa tämä aika on annettava etusija kemiallisia huumeita.

Lisäksi, kemiallinen tarkoittaa toisin kuin bakteerit Likakaivojen ei pelkää klooria epäpuhtauksia, murtovedessä ja muita erilaisia ​​antiseptiset. Syövyttäviä ympäristöjä bakteerit kuolevat kerralla ja niiden käytön tehostaminen lähestyy nollaa.

Kuitenkin kemikaalit on yksi erittäin ikävä haittapuoli - niillä on haitallisia vaikutuksia ympäristöön ja hyvin viemäriverkkoon kartanotunnelmasta, etenkin metalliteollisuuden komponentteja, kun taas biologiset tuotteet ovat täysin turvallisia ihmisille, eläimille ja kasveille sekä metalli- ja betonilaadut rakentamisen aikana öljypohja.

Tyypit käytettävät kemikaalit Likakaivojen:

 • Formaldehydi on edullisin keino, mutta sillä on korkea myrkyllisyys, joten se on tällä hetkellä ei enää käytetä. Vain viisi tai kymmenen vuotta sitten, tätä lääkettä käytetään lähes kaikkialla, mutta se on hyvin myrkyllistä ja karsinogeenisuutta on todistettu.
 • Nitraatti hapettimia koostumus on samanlainen typpilannoitteiden. Sellaisten reagenssien Likakaivojen tehokkaasti selviytymään harvennus jätteen ja epämiellyttäviä hajuja, mutta nitraatti hapettimet kustannukset nousevat melko korkeiksi. Nitraatti hapettimia ovat ympäristöystävällisiä kemikaaleja käytetään puhdistukseen likakaivojen, mutta myös kallein.
 • Ammoniumyhdisteet tehokkaasti ja nopeasti hajoavat jätteet, täysin tuhoaa epämiellyttävä haju, mutta ne eivät ole kovin tehokkaita, kun päästetään vihamielisessä ympäristössä, eli puhdistusaineet ja kodin puhdistusaineet vähentää niiden tehoa. Lisäksi vaikutus kvaternääristen ammoniumyhdisteiden ympäristössä ei ole vielä täysin ymmärretty.

Kiinnittää huomiota! Jos aiot käyttää ammoniumyhdisteet, olla erityisen varovainen, kun puhdistat öljypohja - paras syy assenizatorskaya autoa. Muuten vakavia ympäristöhaittoja voidaan soveltaa luonnon ja itselleen.

Valitsemalla kemikaalit likakaivojen, on syytä ottaa huomioon joitakin kohtia:

 • Siinä tapauksessa, jos et aio käsitellä jätettä, paras ratkaisu on käyttää antiseptistä Likakaivojen enintään laajeneminen erilaisia ​​kiinteitä osia.
 • Jos jatkokäyttö ulosteen suunniteltu lannoitteena, tulisi valita välillä bioaktivatory nitraatti ja hapettimien, sekä nitraatti hapettimia ovat tavanomaisia ​​typpilannoitteiden.

Aikana biorazogreva että komposti, ne edistävät kuolemaan erilaisten patogeenisten bakteerien ja nopeuttaa kypsymistä kompostiin. Tietoja joutumasta viemärikaivon pesuaineiden älä huoli, koska kaikki modernit jauheet ovat biohajoavia. Tämä tarkoittaa, että joutumassa viemärikaivon kotitalouksien kemikaaleja ei ole negatiivista vaikutusta kompostin laatua.

 • Kesällä asukkaiden ja puutarhurit on puhdistaa WC: sivusto on loistava ratkaisu tabletteja Likakaivojen. Ne pystyvät nopeasti käsittelemään ulosteen ja wc-paperia ei-myrkyllistä nestettä. Kivennäisvettä ja saatu sakka jälkeen hajoaminen jätteiden vaikutuksen alaisena tabletti voidaan käyttää hedelmöittää maaperän työmaalla. Vain yksi tällainen tabletti riittää puhdistukseen kuutiometrin jätettä.
 • Käyttö muita puhdistusaineita erillisinä viemärijärjestelmät on turhaa, koska prosessi Biohajoavuustestien tapahtuu täällä luonnollisesti. Kuitenkin, kun kyseessä ovat epämiellyttäviä hajuja ei silloin, kun maa vajoaminen voidaan käyttää nitraattia hapettimen, että ei vain neutraloi haju, mutta lisäksi puhdistaa valua.

Käyttö biologisten on hyödytön, koska työ voidaan estää mikro-organismien läsnäolo jätteen jäämät kodin kemikaalien ja pesuaineita. Kemikaalit Likakaivojen on tehokas tapa puhdistaa, mutta ei aina optimaalinen.

Sinun ei pitäisi kitsastella terveyteen ja turvallisuuteen, ja on tärkeää noudattaa voimassa olevia sääntöjä, koska jos kemikaalit saada yhdessä veden pöydällä, on mahdollista ottaa kiinni mahdollinen tartunta.

Biologicals keinona puhdistus Likakaivojen

Käyttö biologics hoitoon paikalliseen viemärijärjestelmään on edullisempaa kaikille osapuolille. Ensinnäkin, voit vähentää ylläpitokustannuksia, ja käytetyt materiaalit luoda altaaseen mitään uhkaa. Vaikutuksen alaisena metalli kemian nopeasti tulee arvoton, ja viemäriputkia on muututtava.

Toiseksi käytetään biologista jauhetta Likakaivojen, sinun auttaa suojelemaan ympäristöä. Erityisen haitallista katsotaan formaldehydi, jota käytettiin viime aikoihin saakka laajasti. Jos sinun täytyy antaa jäteveden puhdistukseen kylmän kauden, se on parempi käyttää turvallisia nitraattia hapettimista.

Tietenkin valitsemalla jauheena tai nestemäisenä Likakaivojen, kaikki tarjoukset saatavilla markkinoilla vertailla. Ei ole tarpeen asettaa etusijalle halvempia tuotteita vähän tunnettujen valmistajien, koska se voi olla tehoton, huonompaa tai vaarallisia.

Kiinnittää huomiota! Laadun kemikaaleja ja biologiset tuotteet ovat parhaita ostaa joko valtuutetulta jälleenmyyjältä tai suoraan valmistajalta. Jotta voidaan varmistaa tuotteen laadun pitäisi pyytää myyjältä vaatimustenmukaisuustodistusta. Tämä suojaa sinua ja läheisillesi.

Kuten näette, Siivous Likakaivojen on erittäin tehokas apu elvyttämiseen viemäreiden ja Likakaivojen esikaupunkialueilla ja esikaupunkialueilla koteihin. Avulla tämän kerran hyvin epämiellyttävä prosessi jätekuoppien puhdistamista se on paljon helpompaa, ja suorittaa puhdistus on tarpeen huomattavasti harvemmin.

rakentamiseen ja korjaamiseen viemäri kädet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin