Keinot kärpäset huoneessa

Miten päästä eroon kärpäsiä talossa tai asunnossa? Mekaanisen, kemiallisen ja folk korjaustoimenpiteitä päästä eroon kärpäsiä asunnossa

Ehkä ei ole mitään ärsyttävää hyönteisiä kuin kärpäsiä.

Lepotilasta he menevät ulos, yleensä huhti-toukokuussa ja alkavat lisääntyä ja jakaa eri vaarallista ihmisen bakteereita.

Tässä artikkelissa keskitytään siihen, miten päästä eroon kärpäsiä kotona.

Kärpäset ovat kantajia eri viruksia ja mikrobeja, joista suurin osa on vaarallista ihmisen elimistöön. Tavallinen kärpäset lensi kadulle ja sijaitsee ruoka, pystyy jättämään heidän hiukkasen vaikuttaa valtava määrä viruksia. Kärpäset munansa massa- ja kuori hedelmiä ja vihanneksia, mikä tekee niistä niin vaarallista ihmisille ja myöhemmin kykenee aiheuttamaan eri sairauksia.

Yleisimpiä sairauksia, jotka voivat aiheuttaa kärpäset ovat seuraavat:

Kukin näistä sairauksista on erittäin huonosti siedetty elimistössä, joten päästä eroon kärpäsiä kotona sinun tulisi pikaisesti.

Miten päästä eroon kärpäsiä asunnossa: mekaanisilla menetelmillä

Mekaanisesti valvonnan haitallisten hyönteisten tulisi sisältää:

1) kärpäslätkä, jota käytetään poistamaan kärpäset käsin;

2) tarranauha, jotka houkuttelevat hyönteisiä makea aromi. Kärpäset istua niitä, mutta ei voi lentää jo. Velcro voi ostaa mitään laitteistoja kaupan tai supermarketin;

3) kärytin. Tämä laite on erittäin kätevä, että poistamalla kärpästen tarvitaan vain ladata erityinen levy tai pulloon nesteen ja kytketty verkkoon. Mies samalla tunne epämiellyttävä haju, mutta lentää sitä hyvin epämiellyttävää ja hylkii niitä. Lisäksi esteettisesti se näyttää paljon houkuttelevampaa kuin saman Velcro.

Voimistaa on parempi käyttää useita menetelmiä samanaikaisesti. Tämä auttaa poistamaan paitsi lentää, mutta myös muut hyönteiset, kuten torakat tai muurahaiset.

Miten päästä eroon kärpäsiä asunnossa: folk korjaustoimenpiteitä

Jos kärpäset eivät kuhina parvia omassa huoneessa, mutta jatkuvasti saapuu kadulta ikkunan läpi, voit hakea yhden ihmisten rahoja, aika-testattu. Ensinnäkin muista asentaa ikkunat hyttysverkot, se säästää lähes kaikenlaisia ​​hyönteisiä huoneeseen. Voit myös laittaa ikkunalaudalle huonekasvit, haju, jotka eivät halua lentää. Näitä ovat: kurjenpolvi, Myrtle, eukalyptus, ituja, tomaattia ja vastaavat.

Myös tämän tehtävän täydellisesti selviytymään erityistä yrtit: Vanhin, pietaryrtillä saniainen lehtiä. Kaikki mitä tarvitset on laittaa ne ympäri taloa pieneen määrään.

Poistamaan kärpäsiä voidaan käyttää myös tavallista mustapippurilla. Voit tehdä tämän, tee sekoitus makeahko vettä, ja pippuri, ja sen jälkeen pari päivää et löydä asunnossa ei kärpäsiä.

Nämä hyönteiset eivät kestä sakariini. Jotta syötin heidän kanssaan, liota tavallinen sanomalehden sakariini liuotetaan veteen ja hunaja ja kuivaa se. Kun niin lentää näyttää aktiivisuutta PRIMAK makasi pöydällä ja se pudottaa vähän vettä. Hyönteiset, jotka lentävät alas makea tuoksu sanomalehden, parin tunnin menetetään.

Yksi epämiellyttäviä hajuja hyönteisille on yhteinen toadflax (sen voi ostaa mistä tahansa apteekista). Valmista seuraavan reseptin: ota toadflax, lisää se maito ja keitä seos liemi. Tämä liemi täytyy asettaa kaikissa kulmissa huoneen kärpäsiä. Hetken kuluttua, ärsyttäviä hyönteiset lentävät pois kotoa. Lentää myös eivät pidä tuoksua hartsi, pietaryrtti kukkia ja pyörä.

Päästä eroon mahdollisista tunkeutujat mukaan märkäpuhdistukseen erikoistyökaluja, kuten DDT tai Geksohlaran. Nämä varat olisi laimennetaan vedellä ja pyyhitään huolellisesti kaikki pinnat huoneessa. Par kanssa kylmä sää ja pakkaset, sillä kärpäset eivät pidä luonnoksen, joten yritä mahdollisimman usein tuulettaa asunto.

Tähän mennessä hyvin suosittu ultraääni karkotteet. Niitä voidaan käyttää ilman kemikaalien käyttöä nopeasti ja turvallisesti päästä eroon ärsyttävä "gostey9raquo;. Toimintaperiaate Tämän laite perustuu käyttöön korkean ultraääni aaltoja, jotka ovat täysin vaarattomia ihmiselle, mutta samalla vaikuttaa suuresti kärpäset ja muut hyönteiset, pakottamalla heidät peruuttamaan mahdollisimman lähteestä ultraääniaaltoja. Tämä laite toimii hyvin sisätiloissa, mutta Ulkoalueiden se ei sovi, niin se on parasta käyttää ja huoneistoja.

Miten päästä eroon kärpäsiä asunnossa: kemikaalit

Jos kärpäset ja muut hyönteiset lentävät läpi laumoittain huone täällä, tietenkin, on unohdettava kaikki mekaanisen ja folk korjaustoimenpiteitä ja hyödyntää tehokkain - kemikaalit. Voit käyttää palveluja ammattilaisia, jotka tulevat tänne ja tehdä kemiallinen puhdistus, mutta voit tehdä omasta. Esitämme listan tunnetuimmista ja tehokas kemiallisten aineiden torjunnassa ärsyttävää hyönteisiä.

1. aerosolit. Nämä ovat vanhan hyvän ajan "Hlorofos9raquo; ja "Dihlofos9raquo;. Toimintaperiaate näistä lääkkeistä on hyvin yksinkertainen - suihkuta myrkyllisten aineiden joutuu hyönteisiä ja tappaa ne hetkessä. Voimistaa aerosolit on ruiskutettava vastaan ​​kärpäsiä sisätiloissa, ja vasta jonkin ajan kuluttua avata ikkunoita tuuleta huone. Tämä menetelmä vähentää merkittävästi väestön nämä hyönteiset.

2. Lautasen kärpäset varten kärytin - yksi modernin keinot torjua kärpäsiä. Se toimii näin: instrumentin haluat lisätä levyn kasteltu myrkyllisiä vaportriini. Kun laite alaosassa levy kuumenee ja haihtuu myrkyllinen aine, joka tuhoaisi hyönteisiä.

3. teippi, kyllästetty myrkyllinen aine. Tämä menetelmä voidaan katsoa johtuvan mekaanisen ja kemiallisen keinoin. Tarranauha ripustettiin huoneessa kärpäsiä ja houkuttelee heitä hajua. Hyönteiset lentää nauhalle, pitää siitä kiinni, ja jonkin ajan kuluttua kuolee.

Kukin näistä kemikaaleista ovat erittäin tehokkaita, mutta on vakava haitta - ne sisältävät myrkkyä. Siksi työskennellessään heidän kanssaan huoneessa ei tarvitse olla lapset ja lemmikkieläimet.

Useimmat ihmiset eivät kiinnitä paljon huomiota vaaroista nämä hyönteiset. Ja se on turhaa, koska lennossa - se ei ole vain ärsyttävää hyönteisiä, se on myös kantajia vaarallisia tauteja, kuten kurkkumätää, tuberkuloosia, punatauti ja monet muut. Kärpäset munansa tuotteisiin, ja henkilö, joka söi niitä on riski sairastua johonkin näistä taudeista. Siksi paljon järkevämpi ja helpompi toteuttaa ehkäisyyn nämä hyönteiset kuin käsitellä seurauksia. Kiinni muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita, ja kotiin on paljon paremmin suojassa kärpäset ja muut hyönteiset.

1. Kokeile sillä märkä puhdistus voidaan suorittaa useammin, koska mitään hyönteisten haluaa likaa ja roskia, ja jos tilat eivät, niin niillä ei ole mitään tekemistä on täällä. Yritä ajoissa Hävitä roskakoriin ja puhdista tuoreita hedelmiä ja vihanneksia jääkaapissa.

2. Jos asut omakotitalossa ja pitää kotieläimiä kuten karjan, paikka sijoiltaan kärpäset voi olla kynä, tai paikka, jossa lanta on tallennettu. Asiantuntijat suosittelevat mahdollisimman paljon puhdistaa kynät eläinten kanssa, ja lanta säännöllisesti kaada liuos karfosa: hyönteiset se ei kestä.

3. Kun sää alkoi kukoistaa kukkia ja puita, ja kevät on tullut, muista roikkua ikkunan hyttysverkot, niistä tulee este saada kärpäsiä huoneeseen.

4. hyönteiset overflew talosi osapuoli, väijytyksiä ympärille pensaat Wild Cherry ja seljanmarja. Myös hyönteiset ei voi sietää haju pähkinä tai koiruoho. Asuville asuntoja, on suositeltavaa laittaa kaikki ikkunalaudalle yhteisen pelargonioita ruukkuihin.

Älä unohda, että ulkonäkö lentää, sekä muita kiusallinen hyönteisiä on paljon helpompi ehkäistä kuin taistella niitä. Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita, ja voit unohtaa epämiellyttäviä ilmiö, kuin kärpäsiä huoneessa.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Miten päästä eroon kärpäsiä asunnossa

Puhkeamista ensimmäisen kevätpäivistä kodeissamme alkaa syntyä kärpäsiä. Heidän hyökkäys ei voi tallentaa lukittuja ovia, ei moskiittoverkkoja, ei ehkäiseviä toimenpiteitä. Ubiikki kärpäset aiheuttaa epämukavuutta, ärsyttävää hum, häiriötekijä arjesta, mutta mikä tärkeintä - ne edistävät bakteerien, mikro-organismeja ja viruksia.

Miten päästä eroon kärpäsiä talossa folk korjaustoimenpiteitä

Jos et halua käyttää kemiallisia menetelmiä taistelujen voit tehdä perinteisiä menetelmiä, todistaa monia ihmisiä. Ensimmäinen, perusteellisesti siivota keittiön: puhtaalla viheralueet kaikenlaista ruokaa, heittää pois tunkkainen ruokaa, hedelmä. Lentää oli vähemmän suljettuina jäteastioita, ajoissa Pese ja poista likaiset astiat. Ohjaamaan haitallisten hyönteisten ovat erittäin tehokkaita menetelmiä aromaattinen. Mikä haju hylkii kärpäsiä? He eivät erityisemmin pidä:

 • haisee huonekasvit: Myrtle, eukalyptus, kurjenpolvi (vaaditaan istuttaa kotona);
 • aromi tomaatin lehdet (vihanneksia voidaan kasvattaa ikkunalaudalla);
 • haju pietaryrtillä Fern (hylkivä antaa tuoreita lehtiä asunto);
 • haju tärpätti, petroli (vähän keinoja voidaan käyttää pesuun lattia, ikkuna);
 • aromi yhteinen toadflax (ja sitä myydään apteekissa, valmistella keittäminen kasvin maitoa, kaada astiaan ja paikka nurkissa asunnon).

Miten päästä eroon kärpäsiä tasainen nopeasti? Käytä tavallisen kotitalousjätteen etikka: Ota pari ruokalusikallista kohti 1 litraan vettä, pyyhi seoksella ikkunalaudat, pöydät. Erinomainen folk korjata kärpästen talossa - mitä tahansa eteeristä öljyä. Sopivia neilikka, minttu, sitruunaruoho, eukalyptuksen ja muut. Meidän täytyy vain pudottaa vähän rahaa aromi lamppu ja lisää kulhoon vettä. Etuovesta voit laittaa kasveja, jotka eivät pidä hyönteisiä esimerkiksi minttu potin.

Kuinka päästä eroon lentopallosta kotona ilman ylimääräistä jätettä? Erittäin yksinkertaisesti voit kokata kaikenlaisia ​​"tarranauhoja", mikä ei ole mitenkään huonompi kuin teollisuusvaihtoehdot. Ansoiden reseptit:

 1. Sekoitetaan kolofonia, risiiniöljyä, osia, kuumenna kaksi ainesosaa, lisää sitten hieman hunajaa tai hilloa. Hanki tahmea massa kärpäsiä lentävien lentojen kanssa. Hänen pitäisi käsitellä esivalmistettuja paperirainoja ja ripustaa syöttöjä, joissa on enemmän hyönteisiä.
 2. Ota tarpeeton purkki, laita hunaja, sokeriliuos, siirappi. Tee sitten paperikartio, työnnä se säiliöön nenänne alas ja jätä se paikalleen. Houkutteleva lentävä lentäjä ei enää voi kiivetä.
 3. Ota pieni pöytä etikka, laimenna 3-4 pisaraa astianpesuaineella, kaada seos lasipurkkiin. Ota ruokakalvo, peitä säiliö ja muista lähteä reiästä. Kun sisäpuolella, hyönteiset hukkuvat nestettä.

Toinen keino kärsiä kotona on kotitekoinen myrkytys. Sen hankkimisen jälkeen hyönteinen elää vain muutama tunti. Yksinkertaiset ohjeet syötteiden tekemiseen:

 1. Valmistele liuos etukäteen lasillisesta vettä, 10 g hunajaa, 1 g sakariinia ja liota liuokseen lautasliina tai tavalliselle paperille. Kuivauksen jälkeen, hieman liota, jätä levylle hävittämään kärpäset.
 2. Sekoita sooda (5 tl), maito (3 ruokalusikallista), formaliini (1/2 tl). Tuloksena oleva seos kaadetaan lautasiaan, murskataan siellä oleva leipä ja jätetään näkyvään paikkaan.
 3. Valmista "polttava" liuos sekoittamalla sokeri, siirappi ja mustapippuri. Kaada levy, laittaa paikka ruuhkia hyönteisiä. Kun syönyt tällaista syöttiä, hyönteiset kuolevat 3-4 vuorokaudessa.

Hyökkääjien torjunta

Paras suoja saavutetaan vain käyttämällä nykyaikaisia ​​kemikaaleja, jotka eroavat muodossa vapauttamisen, hinnan ja sovelluksen. Lue lisää siitä, miten pääset eroon asuintiloista heidän avustuksellaan. Eläinlääketieteellisissä apteekeissa myymälöissä on seuraavat työkalut:

 1. Aerosoleja. Kaikilla on sama toimintaperiaate - hyönteiset kuolevat rakeissa olevien myrkyllisten aineiden suihkuttamisen jälkeen. Aerosoleja suositellaan käytettäväksi suljetuissa tiloissa, joissa ei ole vedoksia. Ihmiset hoidon jälkeen talon ei ole sen arvoista. Tunnetuimmat ja helppokäyttöiset aerosolit: "Chlorophos", "Dichlophos".
 2. Liuokset liuosten valmistamiseksi. Ne koostuvat usein feromoneista, jotka ovat virheetöntä syöttiä kärpäsille. Myrkky valmistetaan liuottamalla veteen. Valmis tuote voidaan ruiskuttaa kotona tai levittää harjalla seinään, ikkunalaudat, parveke. Tässä tapauksessa on toivottavaa käyttää suojaa: käsineet, kylpytakit. Tunnettu jauhe on Agita 10 WG.
 3. Pellettejä. Ihanteellinen, jos et halua käyttää aerosoleja asunnon hoitoon. Rakeita voidaan käyttää kuivassa muodossa: ne asetetaan yksinkertaisesti huoneiston kulmissa, jos omistajilla ei ole eläimiä. Niistä valmistetaan myös kehyksiä, seiniä, ikkuna-ikkunoita koskevat ratkaisut. Kosketus myrkyttää lentää heti. Hyönteisistä tunnetut pelletit: "Fly Byte", "Byte Fly".
 4. Värikyniä. Edullinen keino hävittää tuholaisia. Ne toimivat kärkien hermoston häviämisen vuoksi, eivät vaadi suojavarusteiden käyttöä. Hyönteiset kuolevat pian kosketuksen kanssa liidulla. Voit käyttää liuenneita kalkkeja - ne pestä ovet, ikkunat, seinät. Tuote ei sovellu verhoiltujen huonekalujen jalostukseen, se on vaaratonta eläimille ja lapsille. Suosittu värikynää, joka löytyy kaikkialla, on "Mashenka".
 5. Kaasuttajilla. Ne edustavat erityislaitetta, jossa on tarpeen lisätä myrkyllisillä aineilla kyllästettyjä levyjä. Kun huone on lämmitetty, käytetään aktiivista ainetta, joka hylkää hyönteiset pitkään. Fumigatoria ei suositella lastenhuoneelle. Suosittuja tarkoittaa "Raptor", Flop, "Taiga".

Miten käsitellä kärpäsiä huoneistossa mekaanisin keinoin

Harkitse tavallisia ja edullisia keinoja:

 1. Hyttynenpino. Jos sinulla ei ole sitä, muista laittaa se, vaikka se on talvella pihalla. Jousen alkaessa se suojaa huoneistolta luotettavasti tuhoutuneiden hyönteisten tunkeutumista ikkunan läpi. Voit valita edullisen vaihtoehdon - telineeseen kiinnitetylle tarranauhalle.
 2. Tarrat nauhalta kärpäistä. "Dedovskiy" tapa suojautua hyönteisiltä. Hevoset istuvat teipillä, joka on kyllästynyt myrkyllisellä aineella, tarttuu siihen ja kuolee. Ohjeen mukaan niitä ei voida ripustaa lähellä tulta, luonnoksessa ja auringossa. Tunnetut edulliset nauhat: "Fumitox", "Mosquito", "Amanita".

Arviot

Ja tiedätkö, miten päästä eroon ärsyttävistä käristä huoneistossa vaarantamatta ihmisiä? Jaan kaikki neuvoja: osta minttu, esimerkiksi taimet, ja istuttaa se pottiin. Tämä on hämmästyttävä ja monipuolinen kasvi, joka säästää monista hyönteisistä. Tärkeintä - silmissä ei ole kuolleita kärpäsiä, eikä mikään pimeä mielialaa. Voit ja kaada niitä, mutta anteeksi!

Meillä on puinen parveke, joten pitkään aikaan emme halunneet käyttää tavallisia hyönteismyrkkyjä, vaikka lentävät lentävät syksyllä, moninkertaistuvat ja jopa purevat. Vaimo ei kestänyt sitä ja pelkäsi, että hyönteiset voisivat sietää tautia, päätti laittaa ne alas ja laittaa hyttysverkon. Sen jälkeen kaikki ovat onnellisia.

Tatiana, 34 vuotias

Joka kerta kun lähdemme lepoon, otamme mukanamme fumigatorin "Mosquito". Tämä tapa on ilmestynyt nuoruutensa jälkeen: yksityisten asuntojen vuokraaminen aina ihmettelemällä, miten päästä eroon lentää, hyönteisiä huoneistossa - kesällä ne ovat aina paljon. Pidätti aerosoleja omistajien neuvomalla, mutta sen jälkeen, kun niitä on vaikea hengittää, sinun on järjestettävä ilmastus. Hengityslaitteella helpompaa - päälle ja unohdettu.

Mitkä välineet voivat nopeasti taistella kärpäsiä vastaan?

Monille kesällä, varsinkin maassa, todellinen kysymys on, miten päästä eroon lentopallosta. Nämä ärsyttävät hyönteiset ovat erittäin epämiellyttäviä. Lisäksi he voivat kuljettaa myös vaarallisia sairauksia. Loppujen lopuksi he istuvat muta, ja sitten tuotteiden ja puhtaat pinnat talossa. Siksi kannattaa varoa peruuttaa ne.

Ensimmäinen asia, johon sinun tarvitsee huolehtia, on ennaltaehkäisy.

 • On tärkeää pitää puhtaana huoneessa. Hävitä ruokajätteet ajoissa, säilytä ruokaa jääkaapissa ja käytä säännöllisesti märkäpuhdistusta. Kerrostalossa hyönteiset kerääntyvät roskakourujen lähelle. Siksi roskia on hävitettävä tiiviisti suljetuissa pakkauksissa. Jos puhumme omasta kotisivustomme kotieläimistä, meidän on mahdollisimman usein puhdistettava paddocks.
 • Ikkunoihin ja oviin olisi asennettava hyttysverkot, jotka eivät kaipaa kärpäsiä.
 • Joidenkin kasvien tuoksu on epämiellyttävää näille hyönteisille. Joten jos taistelu kärpäillä vie paljon energiaa, kannattaa viljellä tuoksuvia kasveja.

Kuinka irrottaa kärpäset hyönteismyrkkyillä?

Ehkäisy ei kuitenkaan riitä aina. Varsinkin kun kaikki tapahtuu maassa tai maaseudulla. Tässä tapauksessa sinun on siirryttävä ratkaisevaan toimintaan. On luotettavinta käyttää kemikaaleja, joita voi ostaa rautakaupoista.

 • aerosoli. Käytä sitä yksinkertaisesti - sinun täytyy suihkuttaa huoneisiin, jäädä hetken kuluttua tuuleta. Myrkytysaineet tuhoavat pysyviä hyönteisiä. Mutta tällaiset tuotteet ovat melko myrkyllisiä, joten et voi jäädä tiloihin tällä hetkellä. Tunnetuimpia ja tehokkaimpia ovat "Dichlophos" ja "Chlorophos".
 • Kärytin. Nykyaikainen keino, jolla taistelu kärpäsiä vastaan ​​yksinkertaistuu huomattavasti. Laitteeseen asetetaan levy, joka on kyllästetty myrkyllisellä aineella. Työvaiheessa se kuumenee ja myrkky alkaa haihtua ja levitä huoneen ympärille.
 • Liimanauha. Tällainen ansa on helpoin tapa tappaa hyönteisiä. Nauhalla on houkutteleva tuoksu kärpäille ja se on peitetty tahmealla yhdisteellä. Hyönteiset istuvat sen päälle ja tarttuvat kiinni. Mutta on myös haittoja: nauha, joka peittää kärpäset, näyttää esteetöntä. Lisäksi, kun paljon ei pysty selviytymään, osa istuu edelleen pöydille ja tuotteille.
 • Mikrokapseloituja tuotteita. Tämä Get, "Executioner", "Extermin" ja muut. Ne eivät ole vaarallisia ihmisille ja eläimille, mutta kärpäsiä tuhotaan. Lääke laimennetaan vedellä ohjeiden mukaisesti ja suihkutetaan huone suihkutuslaitteesta kiinnittäen erityistä huomiota hyönteisten kerääntymispaikkoihin. Tulos näkyy viikon tai kaksi, aine toimii pitkään.

Kansalaisten keinot kykenevät myös torjumaan kärpäsiä. Esimerkiksi tavallinen sakariini. On tarpeen valmistaa veden, sakariinin ja hunajan seos, kostuttaa sanomalehti oikein ja jättää se paikkaan, jossa hyönteiset ovat erityisen aktiivisia. Ne, jotka istuvat alas, häviävät pian. On myös tällainen koostumus: 3 suurta lusikallista maitoa, 5 tee-soodaa, puolet teekformaliinista. Seos kaadetaan lautanen, pieni pala leipää ja sijoitetaan talon ympärille.

Voit tehdä ansaan kärpäsiä omin käsin. Pane jään päälle sokerisiirappi siihen, laita reikä, jossa on pieni reikä lopussa. Hyönteiset lentävät pankkiin, mutta he eivät pysty takaisin.

Myös kärpäsiin haitallinen on mustapippuria. Se sekoitetaan veteen, joka on aikaisemmin makeutettu ja laitettiin lautaselle hyönteisten ruuhkautumispaikassa. Tai voit ostaa liinavaatteita apteekissa, lisätä sen maitoon ja järjestää nestettä sisältäviä astioita kotona. Epämiellyttävä tuoksu pelottaa kärpäsiä.

Hyönteiset ovat herkkiä hajuille, joten voit käyttää joitakin kasveja pelottaaksesi heidät pois.

 • Tutustuminen moniin geraniumiin potissa aiheuttaa epämiellyttäviä olosuhteita kärpäille.
 • Samaa toimintaa on koiruoho. At dacha se voidaan istuttaa talon ympärille, asunnossa vain ripustaa muutamia ryhmiä.
 • Voit kasvattaa basilikaa astiaan tai tehdä aromaattisen pussi kuivattuna.
 • Käytännöllisesti missä tahansa keittiössä on laakerinlehti, joka on epämiellyttävää lentää. He hioavat ikkunoiden kehyksiä, ovipuita ja muita pintoja.
 • Laventeli toimii hyvin. Sen pitäisi kasvaa tontilla tai ruukuissa, etenkin eteerinen öljy on eteerinen öljy.
 • Piparmintua käytetään sekä tuoreessa että kuivuneessa muodossa. Se voidaan murskata ja sijoittaa pöydälle pienessä säiliössä tai pussissa.
 • Tansy säästää paitsi kärpäistä, myös kääpiöistä ja lepakoista. Mutta sitä on käytettävä varovasti: joissakin ihmisissä se aiheuttaa päänsärkyä.
 • Hyönteisten epämiellyttävät myös tomaattien haju. Voit kasvattaa taimia ikkunaluukulla, jopa erilliset lehdet, jotka kerätään kasveja hoidettaessa, toimivat.
 • Perinteiset menetelmät tarjoavat pese lattia vettä ja pieni määrä kerosiinia. Jos pitoisuus on pieni, ihmiset eivät tunne hajua, toisin kuin kärpäsiä. Silti nämä työkalut käyttävät usein ei ole suositeltavaa, ne voivat olla vaarallisia.

Ne ovat yhä suositumpia, ultraääni karkotteet. Vaikutus työnsä näkyväksi nopeasti, ja ihmiset eivät koe mitään epämukavuutta. Toiminta saadaan ääni erittäin korkeita aaltoja. Ihmiskorva ei havaitse niitä luonteesta johtuen sen rakenteesta. Kärpästen ja muiden hyönteisten ovat haitallisia, joten ne pyrkivät lentämään pois. Se on kätevä käyttää tällaisia ​​laitteita maassa. Mutta avoin tila ei ole vaikutusta, on välttämätöntä sisätiloissa. Mutta päästä eroon kärpäsiä asunnossa ulos.

Voit kokeilla turvallinen ja yksinkertainen menetelmä, joka auttaa tuomaan kärpäsiä. Sen pitäisi olla pieni läpinäkyvä pussi puoli täynnä vettä, heittää pari kolikkoa ja ripustaa paikassa suosima hyönteisiä. Jos se tapahtuu maalaistalon, on syytä sijoittaa se lähelle ovea. On vaikea sanoa, mikä pelottaa kärpäsiä. Ehkä siksi veden kolikon muistuttaa niitä saalistajia tai vaikea liikkua vääristynyt tilaa. On arvioita, että tämä menetelmä toimii.

Torjunnan kärpäset - ei ole helppo tehtävä, sillä ne ovat tungettelevia ja kaikkialla läsnä. Mutta se voi onnistua, jos käytät asianmukaista kemikaaleja tai folk korjaustoimenpiteitä. Ja jos jotkut hyönteiset silti päästä taloon, niin se kannattaa muistaa lentää kärpäslätkä. Etenkin maaseudulla, maaseutuympäristön, on järkevää pitää se kätevä.

Tytöt olemme jatkuvasti miettiä arkipäivän ongelmiin ja unohtaa itse. Kyllä, me siivota, puhdistaa ja pestä asioita, on aina jotain syötävää. Mutta minusta tuntui, että hänen miehensä rakastajatar ilmestyi, ehkä se johtuu minun ylipaino. Odotan Olu Kartunkovu of KVN, mitä hän tehnyt, karsittu pari kuukautta 30 kiloa, ja seurasin hänen ruokavalio, jo ensimmäiset tulokset - 10 kg. Ja kun hänen miehensä alkoi kiinnittää enemmän huomiota minulle sängyssä. Kuka välittää kuinka ohut Kartunkova löytyy täältä. Sanon vain, että prosessi työskentelevät itse tarkistaa.

ja niiden nimeäminen

Kysymyksiä ja ehdotuksia: [email protected]

Varoitus! Kopiointi materiaalien on mahdollista vain luvalla hallinnon ja aktiivinen viittauksen lähde.