Keino torakat asunnossa

Miten päästä eroon torakat asunnossa ikuisesti. Mekaaniset, kemialliset tilat ja muut päästä eroon torakoita ikuisesti

Jokainen meistä on joskus ollut hänen huoneistossa epämiellyttäviä ilmiön, kuten torakoita, etenkin korkeissa rakennuksissa.

Nämä eivät ole kovin miellyttävää hyönteiset näy asunto ei ole selvää, missä ja välittömästi alkaa tuntea olonsa kotoisaksi.

Torakat ovat läsnä, ne voidaan nähdä missä tahansa asunnossa, sen ei tarvitse olla kylpyhuoneessa tai keittiössä, ne voivat näkyä aivan missä tahansa.

Ehkä ei koko maailman yksi henkilö, joka mielelläni näitä odottamattomia naapureita.

Miten päästä eroon torakat asunnossa kaikki: se on mahdollista?

Torakat elää naapuruston miehen vuosisatojen, mutta siitä huolimatta tämä ongelma on päästä eroon niistä edelleen tärkeä aikamme. Ongelmana on, että ne ovat vaarallisia ihmisten terveydelle, koska ne voivat kuljettaa monia tartuntatauteja. Jos he ovat valinneet kotiin, savu niitä - ei ole helppo tehtävä, mutta ratkaistavissa.

Useiden vuosien ajan taistelussa näitä hyönteisiä ihmiset keksiä monia erilaisia ​​tapoja päästä eroon niistä, ja ajan myötä, tapoja parantaa yhä, tehostuu. On monia tapoja tarpeeksi katsomaan suosituimpia ja tehokkaimpia.

Miten päästä eroon torakat asunnossa ikuisesti: boorihappo

Ehkä parhaiten tunnettu ja suosittu keino käsitellä näitä ikäviä hyönteisiä on boorihappo. Tämä jauhe voidaan helposti ostaa tahansa apteekista, on hyvin edullinen, ja käsitellä useimpien tavallisten riittävän tasainen vain 100-150 g

Kuitenkin tämä työkalu on erittäin merkittävä etu moderni kemikaaleja - se on täysin turvallista ihmisille ja lemmikkieläimille, hajutonta, työskennellessään hyvin tehokkaasti kuin torakat vain vihaan tätä myrkkyä. Katsotaanpa pari parhaiten tunnettu menetelmiä päästä eroon näistä hyönteisten avulla boorihappoa.

Se on melko triviaali, mutta on varsin tehokas: ripottele jauhe kaikkien lähestymistapoja veteen. Se, että torakat voi elää ilman vettä, ja jos ripottele hänen ympärillään boorihappojauhe, hyönteiset vedessä etsimiseen varmasti koskettaa jalkansa tai antenneja, mikä merkitsisi niiden kuoleman. Lisäksi kun ne joutuvat kosketuksiin muiden tartunnan saaneiden hyönteisten uusimmat infektoitumattomien torakoita myös tartunnan ja kuolla.

Kuitenkin torakat ovat varsin näppärä hyönteisiä, ja ne voivat nopeasti tuntea vaaraa. Siksi heille parempi laatimaan erityisen vieheellä.

Tätä menetelmää on jo testattu monia ihmisiä, ja antaa erittäin hyviä tuloksia. Se näyttää tältä:

1) Ota muutama raaka munat keltuaiset ja häiritä niiden boorihappojauhe tilaan liete, jonka sakeus antamalla seoksen antamaan halutun muodon;

2) Liikkuvaan pieni pyöreä pellettien seoksen ja jättää ne kuivua;

3) Sitten laajentaa tietojen pallot paikoissa, joissa on usein ei-toivottuja vieraita;

4) Torakat ovat synnynnäisesti utelias hyönteisiä, joten lähden maistella hajuisia palloja, mikä tarkoittaa, että niiden kuolema on välitön.

Kuitenkin odottaa välittömiä tuloksia tästä menetelmästä ei ole välttämätöntä, hyönteiset alkavat kuolla samalla hetkellä, se kestää muutaman viikon. Mutta he ehtivät tartuttaa muita hyönteisiä vuoksi sitä, vaikutus on hyvin vahva.

Miten päästä eroon torakat asunnossa ikuisesti: Kauppa välineet

Tähän mennessä kemianteollisuudessa kävelee harppauksin, on uusia ja tehokkaita keinoja käsitellä ärsyttäviä hyönteisiä.

Tänään on hyvin suosittu väestöstä käyttää erityisiä geelit myrkkyä, jota voi ostaa kerralla suuri ruisku, täysin käyttövalmis. Käyttää niitä, sinun täytyy ottaa myrkyllinen geeliä ja soveltaa sitä vähäisiä tippaa sokkeli etäisyydellä 10 cm ympärillä kehä huone. Tämä menetelmä myös astuu voimaan välittömästi, mutta sen jälkeen 4-7 päivää hyönteisiä on ohi.

Tunnetuin ja tehokkaita ovat geelejä seuraavien valmistajien:

Selvitysmiehen ja muut.

Monet ihmiset joutuvat käsittelemään toivottuja naapureita halua käyttää kemikaaleja ja rajoitettu standardin "löytyi tukahdutti kootut pölynimuri", ja paljasti reikiä seinät ja lattiat kattamiseksi. Tietenkin tämä menetelmä antaa tietty tulos: useita hyönteisiä kuolee varmasti. Kuitenkin sinun pitäisi ehdottomasti olla tietoisia siitä, että tämä menetelmä ei koskaan kokonaan eroon torakoita, voit vain hieman vähentää heidän määräänsä, loput jää aina ulottumattomissa ihmisiä.

Jossa Bole järkevä vaihtoehto olisi käyttää erilaisia ​​ansoja torakoita. Ennen kuin käytät niitä, sinun täytyy tunnistaa paikkoja, joissa torakat näyttävät useammin. Se on näissä paikoissa, ja sinun täytyy sijoittaa ne. Kuten erottimien toimivat seuraavan periaatteeseen:

Houkuttelevat hyönteisiä kansi mitä jotkut herkkuja vahva maku - he piilottaa siellä päivä, ja tuhota ne on tarpeeksi aikaa päivä ravistella ansaan yleisön hänen yöllä torakat wc.

Lisäksi on olemassa sudenkuoppia Velcro sisällä: hyönteiset putoavat niitä ja ei pääse ulos jo, ne pysyvät jalat. Tällainen menetelmä on usein harjoitetaan kyliä: siellä käytetään purkki, jossa sisällä on levinnyt öljy.

On toinenkin Menetelmä liimapaperi - pieni pahvi talon, tahmea sisältä. Houkuttelemiseksi hyönteisiä siihen, keskellä talon sietää houkutteleva syötti hyönteisille. Torakat juosten haju, putoavat taloon ja päästä pois siitä voi jo olla niin tiukasti kiinni sen seiniin.

Tähän mennessä nämä pahvi taloa voi helposti ostaa erikoisliikkeitä tai niche sivustoja Internetissä. Jokainen niistä on varsin tehokas, myös täysin vaaraton ihmisille ja lemmikkieläimille.

On myös niin sanottuja sähköllä ansoja. Tällaiset laitteet eivät ole yhtä tehokkaita kuin kemikaaleja, ja toimivat suunnilleen samalla periaatteella kuin muut ansat. Vain yksi ero: sen sijaan myrkyttää laitteen sisällä on erityinen johtava pohja. Torakat, jotka kuuluvat siihen, kuolee sähköstaattisen purkauksen. Syötti aika ajoin tarvitse vaihtaa ja puhdistaa kuolleita hyönteisiä harjalla.

Kunkin edellä ansoja hyönteisiä on houkutella heidän suosikki herkkua makea tuoksu. Tehokkain ruoka-syötti on pala keksi tai leivän kastettu kasviöljyssä.

Miten päästä eroon torakat asunnossa ikuisesti: pakastusmahdollisuudet

Käyttämällä tätä menetelmää, luultavasti monille tuttuja, mutta käyttää sitä tehokkaasti eivät kaikki, ja lisäksi se on merkitystä ainoastaan ​​talven pakkasissa. Hyönteiset eivät siedä alhaisissa lämpötiloissa, joten kaikki huurteinen päivä sinun täytyy avata kaikki ikkunat ja jättää ostuzhivat tilaa muutaman tunnin. On tärkeää, että katu oli kova pakkanen, koska hyönteiset pakkasella todennäköisesti tappaa. Mutta pakkasta -10-159deg, C - eniten se.

Tärkeää! Koska he voivat yksinkertaisesti räjähtää ennen kuin ne alkavat jäätyä huoneeseen, muista tyhjentää kaikki vesi kattilaan, putkia ja jäähdytin.

Tietenkin, etteivät kaikki ihmiset, tämä menetelmä toivomaa, koska asunto tekee varsin vaikeaa. Joka tapauksessa tämä menetelmä on erittäin tehokas, ja palauttaa sen kanssa ei kannata tilejä.

huomautus. Ihmisille, jotka elävät asunnoissa ja joilla ei ole mahdollisuutta jäädyttää niin kotona on olemassa vaihtoehto. Se sijaitsee poistamisen pakkasen erillisten huonekalut - sohva, pöytä, vaatekaappi. Mutta älä unohda, että torakoita - arjen hyönteisiä, ja ne eivät koskaan asua samassa paikassa. Siksi jäädyttäminen yksittäisiä huonekaluja antaa tietty vaikutus, mutta päästä eroon näistä hyönteisiä, olet todennäköisesti onnistu.

Täällä, ehkä, ja kaikki suosituimmista tavoista torjua torakoita. Valita itse sopivimmalla tavalla, ja muistaa, että mitä pikemmin aloitat käsitellä näitä hyönteisiä, sitä nopeammin päästä eroon niistä, joten älä viivyttele tätä kysymystä hyllylle.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Tehokkain keino torakoiden asunnossa

Epämiellyttävä naapuruston näiden poikaystäviä, kuten torakoita, usein myrkyttää ihmisen elämässä. Ne tulevat ilman kutsua, mutta nopeasti ratkaistu ja tuntuu täysin omistajille.

Meet torakka on mahdollista kaikkialla, jopa silloin ei ole mitään hyötyä. Tämä epämiellyttävä avoliitto ei jätä välinpitämättömäksi mitään järkevä ihminen ja pakottaa hänet etsimään ulospääsyä päästä eroon torakat hänen asunnossaan. Aivan oikein, ei vaikka otettaisiin huomioon esteettiset puoli asiasta, on huomattava, että torakat ovat kantajia monia tartuntatauteja voi palkita henkilö. Mutta myrkkyä torakka ei ole niin yksinkertaista. Se on sen arvoista päästä veteen, kuten hyönteinen on kirjaimellisesti uudestisyntynyt. Mutta älä masennu. Torakkamyrkky löysivät miehen pitkään. Sen ansiosta Chase tunkeutujat pois kotiin pysyvästi.

Keino torakat asunnossa

Yleisin ja turvallisin torakoiden on boorihappo. Jauhe voi ostaa apteekista, se on halpa, mutta "uboynyy9raquo;. Täytyy ostaa 150 grammaa huumetta, ja vain ripottele lattialle, estää mitenkään veteen. Torakat yrittää voittaa este, ja jauhe putoaa jalat tai antenneja, joten kohtalo hyönteiset tulee ennalta. Lisäksi, torakka tartuntoja pystyy infektoimaan erilaisia ​​terveellisiä siirtomaavallat. Mutta torakat osaavat henkilö ei pidä niistä, ja nopeasti paljastaa hänen petosta. Siksi luotettavasti valmistaa maukasta syötti boorihappoa.

Välineet torakoita huoneistossa voidaan tehdä yksinkertainen munankeltuainen, ja siitä, että boorihappo lisätään. Tiheys ruoka olisi valmistettu kuten puuroa. Rullaa pieniä palloja, kuivaa hieman ja paikka asuttuja paikkoja. Torakat ovat älykkäitä, mutta liian utelias, jotka tuhoavat niitä tässä tapauksessa. On yksi asia: keino torakoiden asunnossa pelastaa ihmisiä epämiellyttäviä kämppäkaverini, aikaisintaan 3-4 viikkoa.

Voit tehdä ansa, joka väistämättä saavat paljon yksilöitä. Se on hyvin yksinkertainen. Take korkea lasiesineet, voit vain puolen litran purkki. Keskellä pohjalle säiliön murentua sipulit (haju on erittäin puoleensa torakat). Yrittää laittaa keula niin, että se ei kosketa reunoja ja ei auttanut hyönteinen paeta aluksen. Nyt sisällä voi reuna sinun täytyy rasvata kasviöljyllä, he tarvitsevat tulla liukas. Torakat helpottaa ansaan, voit tehdä eräänlainen silta, esimerkiksi nojaten pistoke purkin yläosassa. Aseta ansa paikallaan ja odota hyönteisiä keräystulos. Tällainen keino torakoiden asunnossa pidetään melko tehokkaita ja vaarattomia.

Myymälöitä, jotka tarjoavat

Tänään kaupasta voi ostaa luotettava korjaamiseksi torakoita. Tämä myrkyllinen geelejä ruiskut ( "Raptor9raquo;" Dohloks9raquo; "Killer9raquo, ym.) Jälkeen sovellus, joka hyönteiset tapetaan viikon sisällä.

Tehokas ja osti ansaan. Esimerkiksi, tarkoittaa "Kombat9raquo; torakat on pieni laatikko, jossa on useita sisäänmenoja hyönteisiä. Keskellä valmistajan laittaa myrkkyä ansa viitaten jonka yksilö on saanut tartunnan ja tartuttaa muista yhdisteistä. Työkalu on erittäin tehokas ja ei vaadi toimenpiteitä. Jumissa ansa oikeaan paikkaan ja odottaa tuloksen. Hyvä metsästys!

Torakat - miten päästä eroon niistä asunnossa ikuisesti. Torjua tehokkaasti torakoita

Elää baleen tuholaisia ​​kukaan ei tykkää, mutta punainen jälkikasvu ei kiirehtinyt jättää asunnon jos et ota radikaaleja toimenpiteitä. Jos oli torakoita - miten päästä eroon niistä, syy ulkonäkö? Ennen käynnistystä Lue taistelu, jonka vuoksi talosi on täynnä hyönteisiä. Yrittää ratkaista mahdolliset ongelmat, niin olet valmis vapauttamaan kotiin indeksoinnin pieniä vihollisia.

Miten saada torakat päässä asunnosta

Muutamia vinkkejä syntymisen estämiseksi hyönteiset:

 1. Älä säilytä ruokaa paikkoihin.
 2. Hyönteiset rakkaus kosteutta ja eronnut tällaisissa olosuhteissa, joten älä laiska pyyhkiä alla olevaan tilaan keittiön tiskialtaan, kylpyhuoneessa.
 3. Määräajoin ulos leipälaatikossa ja kaapit estää ulkonäkö murusia, jotka ovat niin ihastunut tuholaisia.
 4. Yritä paikata kaikki halkeamia, koska hyönteiset infest paitsi likaa, mutta ryömiä niiden naapureita tuuletusaukkojen läpi ja halkeamia lattiaan.

Jos kutsumattomat vieraat vielä siellä, sivuuttaa temppuja, sinun täytyy käsitellä, miten päästä eroon torakat asunnossa. On olemassa useita erilaisia ​​keinoja valvoa hyönteiset:

 • suosittuja menetelmiä yksinkertaisia ​​improvisoitua reagenssien ja tuotteiden;
 • Kemiallinen ansat, geelit, jauheet, Velcro;
 • dezinsektorskie yritys.

Professional tuhoaminen torakat asunnossa

Helpoin, mutta ei budjetti tapa päästä eroon tuholaisten - käyttävät palveluja dezinsektorskih yritykset. Talosi lähtee asiantuntijatiimi, myös terveys- lääkäri. Komento määrittää koko huoneen aste hyönteisten populaatioiden, valitsee optimaalisen mikrokapselikoostumusta tai konsentraattina ja menetelmä tuhoa. Usein yritys tarjoaa takaa koko ajan jonka voit tilata ilmaisen muistaa tarvittaessa. Helppous torakat avulla yritykset voivat olla 3 eri tavalla:

 1. Kylmä sumu (lääkeaineen kanssa).
 2. Kuuma sumu (samalla tavoin).
 3. Asettamalla este (ei zapolzut tuhoeläinten naapureita).

Moderni kemianteollisuuden auttaa pääsemään eroon baleen "vieraita". Tarpeeksi 1-2 sovelluksia hyönteisiä täysin kadonnut. Voit poimia tehokas lääke torakat tahansa sopivassa muodossa release:

 • Aerosoli. Niitä on käytettävä suoraan alalla tuholaisten sijoiltaan. Suosittuja merkkejä - Raptor, Reid, Combat, pöly, diklorvossin.
 • Ansoja. Pienet laatikot on kiinnitettävä tai sijoittaa kaikille mahdollisille elinympäristöihin torakoita. Tunnetuin brändi - Globaali, Clean House, Raptor, Combat.
 • Geelejä. Huumeet on erityinen haju, houkutteleva barbin. Eroon torakoita myrkytys tapahtuu johtuu yksittäisten eläinten ja myöhemmin koko väestölle. Geeli osoittautuu tehokkaaksi kuukaudessa. Suosittu valmistajat - Ehdoton, Brownie, Dohloks, Adamant, kyljykset, Eurogarden.
 • Kyniä tai jauheet. Taloudellinen versio, josta haluat aloittaa, kun et tiedä mitä myrkkyä torakoita. Sen pitäisi olla varovainen näitä varoja, jos on lemmikki. Suosittu kemikaalit hyönteisten - Masha, Clean House, Titanic, Brownie.
 • Tiivisteet. Myydään jauheena ja jo laimennettuja nesteitä pankissa. Suihkutetaan kaikissa erilliset alueet sekä mahdollisista elinympäristön torakoita. Tunnettuja tuotemerkkejä - Ekstermin, Doublet, Agra, Solfisan.

Folk korjaustoimenpiteitä torakoita asunnossa

Punainen asunnon asukkaat eivät siedä kylmää, joten voit freezeout niitä pitkään avata ikkunat ja ovet. Tämä menetelmä ei sovellu, jos tietoliikennejärjestelmien ja laitteiden ei ole tarpeeksi eristys. Mitä he pelkäävät torakat lisäksi kylmää? Eri syövyttäviä aineita ja happoja voi olla hyönteisiä vaikutus tuholaisia. Mies ei huomannut sitä, mutta houkutella hyönteisiä ja kukkimista tulla tuhoisa.

Vuosien mittaan huono rinnakkaiselo ihmiset ovat huomanneet positiivisia vaikutuksia boorihapon vähentää hyönteisten populaatioiden talossa. Jos yksinkertainen - tuholaisten tapahtuu välitön myrkytys, tarttuu kontakti perheen ympärillä pesässä. Hyönteiset nyt vahva kutina, josta ne ovat kuolemassa - joten toimi luonnollista myrkkyä torakoita. Boorihappo ei ole vaikutusta terveyteen kotitalouden ja eläimiä, mutta poistamalla tuholaisten nopeasti.

Tällä boorihappo on haitta - se häviää nopeasti, joten sinun täytyy suorittaa käsittely tuholaisia ​​säännöllisesti. Voit käyttää enemmän ovela kotiin menetelmällä:

 1. Keitetty muna ja peruna.
 2. Hienoksi jauhaa ainekset tehosekoittimessa.
 3. Lisää öljyllä ja boorihappoa.
 4. Luo pieniä palloja, kuivaa ne.
 5. Hajottamaan pelletit ympäri keittiön.

On mahdollista sekoittaa sokeria, jauhoja ja boorihapon testiolosuhteissa, sitten ansa kuivataan ja hajotetaan. Miten käsitellä torakoita käyttäen booraksi? Natriumsuolat boorihapon voi olla ansa tuholaisia, lisäämällä 200 g ainetta jauhettu sokeri, vaniljasokeri ja tärkkelys. Seos laimennettiin vedellä ja syötti on muodostettu.

Torjunnan torakoita käyttämällä huonekasveja

Kukkia ja lehtiä tihkua erikoinen, epämiellyttävä haju hyönteisille. Hyvä lääke torakoita - pienet nippuina, ripustaa kehä keittiön vieressä ilmanvaihtoa ja laittaa niissä paikoissa, joissa tuholaiset voivat ryömiä. Kukkia, epämiellyttävää baleen hyönteiset:

 • sitruunamelissa;
 • seljanmarjoista;
 • eukalyptus;
 • rosmariini;
 • minttu;
 • kamomilla (käytetään murskattua muodossa myrkky-jauhe).

Video: miten tappaa torakat asunnossa ikuisesti

Hyönteiset kasvatetaan yhtäkkiä ja hirveän ärtynyt kotitalouksista. Joka ei ole pyytänyt, mitä tuomaan torakoita, vastaus oli yksinkertainen - auttaa yritystä. Teollinen ansat perustimme vääriin paikkoihin - hyönteiset jatkoi edelleen esiintyä ja pahaa. Välittömästi auttoi haaste asiantuntijat - jos ei käsittelyn jälkeen tilat ja laitteistot tuholaisten esteitä.

Hyönteisiä ryömi meille lentäen häikäilemättömät naapureita. Asennuksen jälkeen verkkoon ongelma jatkuu. Päätimme yhdistää tehtaan työkalut: loukut asetettiin, jäi kaikki sakkoa soveltamalla lietteen. Muutamaa päivää myöhemmin aloimme havaita tuholaiset kuolleena pesuallas ja liesi. Täydellinen vapautuksen torakat tulevat noin kuukauden.

I - kannattaja luonnonvaroja, joten käytä varoja jauhettu kamomilla. Miten hävittää torakoita nopeammin? Käsittelin wc, sauna, keittiö. Do torakat kehittänyt immuniteettia, koska vain kuusi kuukautta he alkoivat ryömiä uudelleen. Kotitekoinen syötävät pelletti boorihapon ja auttoi paremmin, mutta päätin vakuuttaa ja ajoittain toista asetusta syöttejä. Teollisuuden käyttöön vain kynän - jäi niitä sivuuttamaan ympäri taloa.