Keeping pyörät autotallissa

Miten pitää pyörän: Vinkkejä säilyttäminen kumilaadut

Varastointi kokonaiset pyörät ja renkaat - se on monimutkainen asia. Ensinnäkin auton omistaja ei löydä sopivaa paikka tallentaa, ja sitten on aika vaikea löytää oikeaan asentoon, rengas ei muuta muotoaan varastoinnin aikana. Koko kitkarenkaat prolezhat todellisessa tilassa, siksi on parempi tarjota mukava asento ja ilman tekijöitä, jotka voivat osaltaan muodonmuutosta kumia. Voit tehdä tämän, riittää valita oikea paikka ja varmistaa normaaliasennossa rengas kauden.

Monet väittävät, että se on parempi pitää renkaat levyllä, puhaltaa ne normaaliin toimintatilaan. Tämä lausunto ei ole täysin totta, koska käyttöpaine renkaan työntää auton painoon. Seuraavat ehdot annetaan sellaiseen varastoon. Myös yrittää löytää paras paikka autotalli varastointi pyörät ja renkaat lomakauden heille.

Laitetilapalvelut autotallissa kumia

Vastaaminen kysymys siitä, miten pitää pyörät, sinun on ensin päätettävä, missä he ovat. Monet omistajat autojen päästöt alle pyörät nurkassa autotalli, joka ei aivan täytä autojen kumia. Jos pidät kumi levylle, taitto pyörät kasa nurkassa enemmän tai vähemmän voi olla tarkoituksenmukaista. Mutta kun se tulee varastoinnin ilman kumilevyn pino vaikuttaa muoto lopullisen renkaan.

On myös väärin laittaa pyörät pystyasennossa, antaa niille yksinkertainen suoralta kädeltä, jotta ne eivät työnnetään keskelle autotallissa. Kumilautasesta ilman tällaista varastointi on täynnä kanta, jolloin ilman tasaisen lähetystä myöhemmässä käytössä. Kumilautasesta voidaan tallentaa tällä tavalla, mutta se ei ole kovin kätevää, koska suuri tilantarve. Se on kätevä käyttää tällaisia ​​tallennusvaihtoehtoihin:

 • järjestäminen erityistä teline neljä rengasta, jossa kukin pyörä on asettaa erillinen hylly;
 • järjestely hyllyt lähellä katon autotallin, joka ei yleensä vievät arvokasta tilaa ja tarjoaa kätevän varastointi, kumia;
 • kaikkein yksinkertainen varastointi vaihtoehto kumipyörillä - pyörät roikkuu köyden sidottu koukkuja seinän;
 • Talletus kumilautasesta tai ilman talletetaan erikoistunut Tire keskus, joka on nyt hyvin paljon;
 • myynti käytettyjen kumia, ja seuraavaksi kaudeksi uusien renkaiden oston ominaisuuksiltaan erilaisten.

Jos valitset hjulupphängningen seinällä autotallin, pitää mielessä, että roikkuvat renkaat ilman levyä on mahdotonta. Kumia epämuodostunut lyhyessä ajassa eikä suorita tehtäviä kaudella. Jos pidät kumi levylle on mahdollista pumpata pyörän jopa 0,5-0,7 atm, jotta normaali varastointi. Pumppu pyörä käyttöpaine ei ole välttämätöntä.

Keskimääräinen säilytyslämpötila pyörät ja renkaat on välttämätöntä paitsi autotallissa, mutta myös kaupassa. Jos ostat renkaita ja nähdä, että se ei keräänny tavallisella hyväksyttyjen sääntöjen, luopua ostosta. Muussa tapauksessa uudet kalliita renkaita tuo sinulle paljon vaivaa. Tällaiset ominaisuudet voivat ilmetä, jos väärän säilytyksen uuden kumi oli tarpeeksi kauan.

Perus virheet varastointi kumi autotallissa

Omistajat harvoin ajattelevat autoista miten heidän talvirenkaat kesällä on säilytetty oikein. Että talvirenkaat sopivat paremmin erilaisia ​​kantoja, koska niiden materiaalin korkeassa lämpötilassa muuttuu melko pehmeä ja notkea. Kesärenkaat pakkasessa dubeet ja vähemmän alttiita väärän säilytyksen.

1

Väärin lisätä talvirenkaat kesään tallennustilaa, voit pilata yhden tai kaksi rengasta ikuisesti. Vain pieni vaikutus muodon johto tehdä täysin pyöreä kumi soikea tai neliö, joka on vaikea edes laittaa levylle. Istutus epämuodostunut renkaan alue, joka aiheuttaa ilmanpaineen ja puuttuu läpäisykyky säilyttäminen. Keskusmuistin virhe seuraavat kumien:

 • suspensio rengas pyörät ulkopuolelle ja vahva muodonmuutos renkaan on kosketuksessa köysi tai ketju;
 • rengas varastointi pino - jolloin on vakava muodonmuutos alemman kaksi rengasta, johon pino paine tapahtuu;
 • Renkaiden asennus ohuiksi sauvoja sijaan normaalin hyllyn - taattu kulutuspinnan muodonmuutos ja häiriöitä toiminnan laatua;
 • kumilevy ilman roikkuu tangon tai koukku - kosketusalueella reunan kumin ja metallin muodonmuutos tapahtuu istuimen reuna;
 • varastointi renkaiden jatkuvasti kostea ja ilmastoimattomille olosuhteet voivat myös vaikuttaa laatuun sen toimintaa.

Kaikki nämä virheet esiintyy jatkuvasti autotalleissa autoilijoita. Sen pitäisi riittää tarkkailla yksinkertaisia ​​sääntöjä ja pitää kallis oston vasta ensi kaudella. Muista, että mitä suurempi rengas, sitä suurempi on muutoksen ja muodonmuutoksen aikana väärä varastoinnin. Pieni kumi edullisia autoja voi usein mitään haittaa on tallennettu pinoon, mutta se on parempi olla tarkistaa tätä teoriaa.

Muista myös, että Venäjällä ei niin kauan sitten alkoi toimimaan kieltävä laki kumi sesongin. Tämän talven kuljettajat sakkoja kesärenkaat, ja kesäkauden alkaa rangaistuksia talvirenkaat. Niin varmasti ostaa kahdet kengät auton ja tarjoaa turvallisen matkan ilman yllätyksiä ja sakot liikenteen poliisi.

Katso video siitä pitää kumia ammattimaiset varastoja korjaus ja huolto virka-autoja:

Pidä renkaat autotallissa yksinkertaisesti oikein. Tehdä tämän, järjestää hylly tai teline, johon kukin rengas on paikka. Tämä on tallennusvaihtoehto kumi on mukavin ja totta näkökulmasta katsottuna säilyttää kaikki ominaisuudet ja renkaan ominaisuudet. Käyttävät eniten vaarattomia tallennusvälineet, jotta ei tarvitse käyttää paljon rahaa ennenaikaisesta uusien renkaiden oston alussa kauden.

Varustaa autotallin yksinkertaisesti tallentaa kausiluonteinen renkaita. Voit tehdä tämän, sinun täytyy nähdä käytettävissä olevat vaihtoehdot autotallin asettelu ja valitse arvokkaimpia tavalla. Jos sinulla on ehdotuksia Tekijänoikeuksista kumi tallennusvaihtoehtojen autotallissa, muista jakaa ne kommentit tässä julkaisussa.

Miten säilytän renkaat ilman Levyjen ja asemien

Hyvä ajoneuvon omistajan pitäisi olla kaksi kumia: talvella ja kesällä. Vaikka yksi käytetty auto, muut odottavat kausi jossain yksinäinen paikka. Koska renkaiden on oltava toimettomana kuusi kuukautta, on tärkeää noudattaa tiettyjä sääntöjä niiden tallentamisesta.

Yhdessä meidän ymmärtää, miten pitää renkaat kunnolla, joten renkaat eivät menetä laatuindikaattorit.

Miten säilyttää pyörän levyn

Vanteen suojaa sisäpuolelle renkaan vastaan ​​pölyn ja kosteuden, estää paineen. Paisuttivat renkaat säilyttävät laatu paljon parempi.

Ihanteellinen varastointiin pyörän pidetään limbo. Jos tämä ei ole mahdollista, ne on asetettu vaakasuoraan pinoon. Koko sen ajan, että pyörät pidetään paineessa, joka on 1 atm. Pidä renkaat levyille on hyvä ilmanvaihto.

Tärkeää! pyörät kääre pussit on sallittu vain täydellinen puuttuminen kosteutta. Muuten pakkaus nopeuttaa korroosiota metallista vanteen.

On kaksi pyörää on erittäin kätevä. Tämä säästää asennus- ja tasapainotus palveluja.

Video - miten säilyttää renkaiden kausien välissä:

Yhtä voidaan varastoida onnistuneesti ja ilman kumilevyn. Tätä varten pitäisi huomioida muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä ja suosituksia.

Kattava vastaus tähän kysymykseen antaa GOST R 54266 - 2010 "renkaan. Pakkaamisen, kuljetuksen ja varastoinnin "(lataa PDF linkin kautta).

Seuraavat ovat tärkeitä poimintoja sääntelyä.

"6.2. Kun tallennetaan renkaat annettiin lämpötilan vaihtelut -30 ° C ja 35 ° C: ssa Renkaat, jotka on tallennettu alhaisissa lämpötiloissa ennen toiminnan edellytyksenä olla positiivinen lämpötila-arvoihin.

6.3. Renkaat on pidettävä etäisyydellä vähintään 1 m lämmityslaitteista.

6.4. Renkaat, tubeless renkaat ja renkaat tulisi varastoidaan hyllyille, vuonna lavoille, tasaiselle alustalle. Pinta teline, johon rengas on tallennettu, tulee olla sileä, jossa ei ole teräviä reunoja. Renkaan leveys 205 mm, inklusiivisesti säilyttää vaaka-asennossa toistensa päälle pinottuina ei ole enempää kuin 2 m.

Renkaan leveys 215 mm tai enemmän on tallennettu pystyasennossa (reuna) on 1-4 riveihin. Suuret renkaat on asennettu vanteiden, varastoidaan sisäilman paine 80-100 kPa (0,8-1,0 kgf / cm 2) vaaka-asennossa.

6.5. Kolmen kuukauden välein renkaan ja renkaan paketteja suositellaan kiertää, muuttamalla tukivyöhykkeelle.

6.6. Kun tallennetaan sisärengasta olosuhteet olisi säädettävä, mikä estää muodonmuutoksen helmiä ja sivuseinät renkaat.

6.9. Renkaat, jotka olivat käytössä ja edelleen käytettävissä, ennen varastointia on puhdistettava huolellisesti.

6.10. Renkaat voidaan varastoida ulkona on enintään yksi kuukausi. Näin renkaat on sijoittaa katon alle tai peitetty materiaalilla, joka suojaa sitä ulkoisilta vaikutuksilta (aurinko, kosteus, lika). "

Täyttävät edellä mainittujen standardien varastossa olosuhteissa tai omistajien yksityiskodeissa on melko yksinkertainen. Mutta entä asukkaat kerrostalojen jossa vain tekninen keskus eniten lähellä on parveke?

Kertaiseksi renkaat voivat olla millä tahansa sopivalla tavalla (vertikaalisesti / vaakasuunnassa) - mitään ei tapahdu niiden kanssa. Teoriassa, poikkeama f. 6,4 saattaa johtaa kulutuspinnan vääristymiseen ja tartunnan heikkenemistä. Mutta erittäin tärkeänä tämä lausunto ei ole tarpeen - rengas kuluu nopeammin kuin epämuodostunut.

Videoita vivahteita kausittaiseen varastointiin renkaiden:

Koti - estää muutokset yleisessä muodossa ja kaarevuus istutus tiiviste, jolloin tiivistys voidaan rikkoa levyn.

 • lehdistö, puristaa sivuille (yrittää puristaa säiliöön tai läheinen kulma);
 • lepää kiinteän ja teräviä esineitä;
 • lastaus raskas kuorma ylhäältä;
 • pidetään epävarmuus ilman levyjä;
 • Lämmöltä lähteistä.

Tärkeää! Sijainti renkaiden lähellä tulta lähdettä, paitsi johtaa muodonmuutos, mutta myös rikkoo turvallisuutta.

Suorita kohta 6.5 olosuhteet voivat olla todennäköisemmin kuin määrätty määräyksiä. Määräajoin kääntää renkaan vastakkaisella puolella ja muuttaa asemaansa pinon (alhaalta ylös - ja päinvastoin). Pystysuora varastointi on välttämätöntä kolmen kuukauden välein vaihtaa tukipiste.

Alennuksessa on välineet käsitellä pyörää ennen säilyttämistä. Niiden käyttö ei satu, mutta ei ole pakollinen. Käyttö erikoistyökaluja järkevä pitkäaikaista säilytystä. Vuodenaikojen säilyttämistä siivota riittävän huolellisesti pinta liasta, öljystä ja rasvasta aineita.

Kohdan mukaisesti 6,10 GOST R 54266 -. 2010 säilytys renkaiden ulkona ei ole sallittua. Mutta jos muuta paikkaa, paitsi ei lasitettu parveke siellä, renkaissa pitää aina peittää suojaavalla materiaalilla. Tämä estää kumin auringon UV-säteet, jotka on tuhoava vaikutus.

On välttämätöntä huolehtia ja suojaa kosteudelta. Tästä täydellinen vahvistettu muovikalvo tahansa väri (ei läpinäkyvä). Talvella, aikana raskas kylmä (alle -30 ° C: ssa) renkaat on toivottavaa siirtää tasainen.

Ominaisuudet kuten varastointi on se, että renkaat eivät tarvitse suojaa auringon säteet. Mutta on haittoja pysäköintialueilla.

Video - miten pitää renkaiden autotallissa, jos se on levyllä:

Autotalleissa sisältävät usein aggressiivisia kemikaaleja (öljy, lisäaineet, pakkasnestettä, jarrunesteen, jne.), Joilla on haitallinen vaikutus kumiin. On tärkeää välttää kosketusta haitallisia materiaaleja renkaat. Suora osuma pakokaasujen pakoputkesta myös edistää korroosiota ylemmän kerroksen.

Varoitus! Kesällä kuuma metalli pelastaa lämpötila nousee yli + 35 ° C: ssa, jolloin vanhetessa, kuivaus ja muodonmuutos renkaat.

Niille, joille varastointiin kumin kotona on ongelmallista, erityispalvelut tarjota erilaisen ratkaisun ongelmaan - kausittaiseen varastointiin renkaiden. Kustannukset palvelujen sarjan neljän renkaan 1500-3000 ruplaa. Täsmälleen hinta vaikuttaa alueen paljon kysyntää, koko tuotteiden valmistamien yritys ja saatavuus levyjä.

Sen mainoskampanjoita, tällaisia ​​palveluja tarjoavat renkaita lähes "vieraanvaraisuutta" palvelut: lämmitetty huone, jatkuvaa tukea lämpötila jne Käytännössä usein, kaikki on paljon helpompaa - renkaan myyntiin tuomista joissakin sisätiloissa hallissa. Periaatteessa tämä riittää varmistamaan asianmukaisen säilymisen.

Standardit ja suositukset ovat hyväksyttäviä auto, joka on tilapäisesti ole käytössä. Tällainen ajoneuvo, on toivottavaa laittaa puinen kansi. Jos tämä ei ole mahdollista, niin, jopa paineen jakautuminen Ajoneuvoihin on ajoittain liikahtaa.

Riippumatta käyttöolosuhteissa ja varastointi, kumi käyttöikä on rajoitettu. Viiden vuoden renkaiden menettävät alkuperäisen myös matalissa mittarilukema. Pitäisikö minun pitää bussilla tai suositeltavaa ostaa uusi - yksityisasia kunkin.

Tärkeintä on muistaa, että laatu ja renkaiden kunnosta riippuu turvallisuudesta kuljettajien, matkustajien ja jalankulkijoiden.

Miten ja missä voit poimia ajoneuvon osien VIN koodin.

Voit lukea vihjeitä valintaan ajoneuvo ajaa.

Video ajankohdan varastointi renkaat:

Kuinka nopeasti eroon naarmuja auton

Suojaa auton mutaa auttaa vesilasi

Fur niemi turvaistuimen

Miten suojautua auringolta ja valokeilassa ajovalot ajon?

Pidä renkaat ilman levyjä kuin toisen kauden parvekkeella varta koottu tähän tapaukseen kaapissa. Parveke lasitettu ja eristetty, kaappi saranaovet välinen etäisyys hyllyjen, jonka avulla voit helposti vetää pyörät ja laita ne varastoon. Kerran palveluja käytti hotellin bussi, mutta kieltäytyi kahdesta syystä: se on tarpeen etukäteen varata renkaan aidan (odottaa), maksaa varastointia varten, kun on paikka kotona - ei liian riittävästi. Sijaitsee renkaat hyllyllä asentoon "pysyvä".

C pitää kumilautasesta toisen kauden parvekkeella (koska ei ole muuta paikkaa), vain parveke ei ole niin suuri ja ne tapahtuvat kohtuullisesti, niin kysyi bussi "hotelli". Talviseisonnan renkaiden se otetaan palauttamatta 2500r. määrä ei ole niin suuri, mutta pääsee eroon monista ongelmista, ja mikä tärkeintä parvekkeella ei ole varattu paikka.

Mikä tekee asennuksesta avtobaferov?

LED-lamput auton 4Drive

Puhdas tuulilasi: antigryaz, Antisade, antinaled

Varastointi renkaat autotallissa.

Pään kanssa talvikauden, kaikki kuljettajat välttämättä tarvitse vaihtaa kesällä sarja renkaita. Ja usein on kysymys - missä ja miten säilyttää talvirenkaat? Kausittaiseen varastointiin renkaiden on hyvin tärkeä hetki lisähyödyntämisen renkaisiin.

Jos kuljettaja on kuiva ja lämmin autotalli, se olisi suorastaan ​​täydellinen paikka säilytykseen talvirenkaat. Erityisesti jos tallissa on todella vedenpitävä katto tarvitaan laadukasta varastointi teräspyöristä ...

Ensinnäkin täytyy käyttää auton tunkki, jolla on tarpeen poistaa pyörät pyörivät talvirenkaat. Jos pinnalla on useita vieraita sulkeumia muodossa nauloja, kiveä tai lasia, sitten käyttämällä yhteisiä pihdit, kaikki on poistettava huolellisesti.

Seuraavaksi kuljettaja on päätettävä miten säilyttää talvirenkaat - pyörillä tai ilman?

Tässä tapauksessa se on hyödyllistä vähentää painetta enintään 1,5-1,7 ilmakehää, jonka avulla renkaita paljon kauemmin toimimaan monia talvikausista: ei muodostu halkeamia ja heikentynyt osaksi rengas johto ...

Selventää oikea paine voi ja pitäisi käyttää renkaan painemittari, joka olisi joka itse-arvossa kuljettaja.

Se on viimeinen hetki - miten säilyttää talvirenkaat oikeassa? Jos kuljettaja on ylimääräistä pyörät, jotka talvirenkaat voi olla razbortovyvat ja jätä tallentaa autotallissa vaakasuorassa tilassa, eli toisiaan. Tämä auttaa tilaamaan säästää tilaa autotallissa.

Mutta tilanteissa, joissa suunniteltu käyttö pyörän rengas on tallennettu yksinomaan pysty- muodossa, eli Tämä on joka hyväksytään tallentaa ja myydä renkaita kaikissa autojen kaupoissa.

On tunnustettava, että kaikki nämä vinkit liittyy kuljettajan puolelta jonkin verran työtä. Mutta jos et ole laiska ja tehdä kaikkea niin kuin pitääkin, ei ole epäilystäkään siitä, että vanha joukko talvirenkaat uskollisesti palvelee tyköistuva kuljettaja useita lunta ja pakkasella talvet.

Varastointi piikki voidaan jakaa useita menetelmiä: kasataan kasan nurkassa autotalli, parvekkeella, ladossa. Useimmat auton omistajat ajattelevat: anna valhe, mitä niille tapahtuu? Onko tämä totta? Nykyajan high-tech renkaan ja moniosaisen tuotteen, ja se edellyttää tarkkaavainen ja huolellinen asenne. Johtuen siitä, kuinka renkaiden tallennetaan, riippuu ensisijaisesti kuljettajan turvallisuutta ja hänen matkustajia. Jotta ennen puhkeamista sesongin rohkeasti voitaisiin varastoinut etukäteen asettaa sarja kumia, riittää tarkkailla useita yksinkertaisia ​​sääntöjä, joka tämän seurauksena merkittävästi säästää rahaa, aikaa ja hermoja. Renkaat on varastoitava kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa poissa voiteluaineita purettu. Jos pidät rengas kokoonpanon levyt, ne on joko ripustaa erikseen, tai ne voidaan pinota vaakasuoraan. Tässä tapauksessa kerran kuukaudessa on suositeltavaa kääntää ne paakkuuntumisen estämiseksi. Renkaat ilman levyjä on oltava tallennuspaikka pystyasennossa. Jälleen noin kerran kuukaudessa, ne on käännettävä välttää muodonmuutoksia vaikutuksen alaisena paineen vain yhdestä pisteestä.

Solaris 2016 - luotettava auto

Harkitse auton suunnitellut Korean insinöörit erityisesti Venäjän markkinoille. Vaihtoehdot mallin valitaan siten, että parhaiten vaatimuksiin venäläiset kuljettajat. Hyundai Solaris on kirkas, toisin kuin useimmat koneiden suunnitteluun.

1