Käytävän LVI

Tikkaat suihku lattian alla laatat: mitä valita?

Viime vuosina tullut yhä suositummaksi modernit suihkut ilman lavaa. Tyhjennys viemäreihin aikaansaadaan rakennettu lattiaan yksikkö, joka on nimeltään "tikkaat suihku lattian alla laatta." Kumpi on parempi, ymmärrätte kun luet tämän artikkelin. Lisäksi voit oppia pääpiirteet ja lajikkeiden tällaisia ​​järjestelmiä.

Laite salaojitus kourut

Tikkaat suihku lattian alla laatta on melko monimutkainen LVI-laitteen. Se sijaitsee erityisessä ulkona reikä ja on kiinnitetty suoraan putkeen. Tämä rakenne koostuu sellaisia ​​kohteita kuin:

 • myyntipisteissä kytkimet liittyä puhdistamolietteen;
 • irrotettava säleikkö, estää tukkeutumisen valua;
 • laippa tiiviisti vahvistamisesta vedenpitäväksi kalvo;
 • juoksuttaa, luo vesilukon;
 • sadevesi.

Valmistukseen tällaisen valua rakenteita käytetään ruostumatonta terästä. Tämä kestävä ja edullinen materiaali on korkea luotettavuus. Irrotettava joukko voidaan muodostaa paitsi teräksestä, mutta myös kromia, messinki ja jopa keramiikkaa. Ne voivat olla pyöreitä tai neliön muotoisia.

Päätoiminnot lattiakaivo

Tämä on yksinkertainen ensi silmäyksellä, laite suorittaa useita tärkeitä tehtäviä. Tikkaat suihku lattian alla laatta voit tyhjentää veden virtausta suoraan viemäriin pystyputkeen. Lisäksi, läsnäolon ansiosta tämän rakenteen on varustettu tiivistesulku lattian. Asenna vesilukko epämiellyttävät hajut peräisin jätevettä.

Tähän mennessä se on tuottanut useita tällaisia ​​laitteita. Jokainen niistä on omat etunsa ja haittansa.

Yksinkertaisin pidetään tikkaat suihku lattialle laatta, jossa on vettä portti. Tässä tapauksessa tulppa toiminto, joka estää tunkeutumista hajua jäteveden, suorittaa vesi. Näin ollen, yksi merkittäviä haittoja käyttämällä tätä laitetta voidaan pitää vakio kosteus. Kehittymisen estämiseksi patogeenisten bakteerien ympärille se on tehtävä säännöllisesti desinfioitava. Edut tällaisia ​​malleja voidaan katsoa suhteellisen pienin kustannuksin.

Toinen, kalliimpaa ja moderni eräänlainen ansa sielu lattian alla laatat kuivalla sinetti. Sen pitäisi tehdä varauksen, että se ei luo kosteutta, mikä johtaa ulkonäön hometta ja homeen. Tämä johtuu siitä, että kaikki vesi on välittömästi valunut viemäriverkkoon. kuiva sulkimen toiminta on varmistettu että läsnä on erityinen venttiili, joka on polttimotyypit suppiloon. Vesipitoisuuden käytävän pallon vähitellen alkaa kellua aukon avaamiseksi. Veden poistamisen jälkeen, hän palaa sijainnin, estää ilman pääsyn viemäriverkostoon. Ainoa merkittävä haitta tällaisten vesilukoista voidaan olettaa, että lopulta kasvaa jätteiden venttiili, jolloin sen toiminta häiriintyy. Sen suositellaan puhdistettava säännöllisesti, jotta vältetään tällaisia ​​epäonnistumisia.

Mitä kannattaa varoa ostaessaan tikkaat suihku lattian alla laatta?

Miten valita, sinun täytyy päättää itse, joka perustuu niiden ominaisuudet ja tarpeet. Kuitenkin ei saa erehtyä, on välttämätöntä ottaa huomioon joitakin tärkeitä vivahteita. Ensinnäkin meidän pitäisi kiinnittää huomiota laitteen kustannuksia. Ei tarvitse säästää, koska liian halpa mallit ovat hyvin heikkolaatuisia. Yksi parhaista vaihtoehdoista pidetään tikkaat suihku lattian alla laatta Viega. Tuotteet tämän yrityksen ovat korkealaatuisia ja luotettavuus verrattuna muihin ikäisensä.

Älä unohda, että se on oikein valittu hajulukon mahdollisimman hyvin saadaan puhdasta, kuivaa ja puute kosteutta kylpyhuoneessa. Ennen ostamista sinun täytyy määrittää korkeuden asennusjärjestelmän. Lisäksi tarvitset vähintään karkea arvio veden virtausta. On tärkeää, että valittu malli on aikaa käsitellä sieppaus jäte.

Määritettäessä lukkojen sielulle lattian alla laatta, sinun täytyy hieman nostaa lattian tasoa, ja luoda siihen bias suunnattu viemäriin. Asennuksessa on varmistuttava siitä, että grilli ei ulotu lattiatason yläpuolella. Ensimmäisessä vaiheessa on luoda pyatisantimetrovym eristävän kerroksen. Voit käyttää styroksi. Edellä on suositeltavaa luoda chetyrehsantimetrovuyu karkea betonilattia, jonka pinta myöhemmin sijaitsemaan vesieristeitä tarvitaan varmistamaan, että lattia tiiviste.

Neljäs kerros olisi viimeistely betonilaatan, joka tarjoaa bias vedenpoisto. Voidaan asettaa sen päälle vettä kestävät keraamiset laatat tai muuta sopivaa viimeistely materiaalia.

Erilaisia ​​suunnittelun ratkaisuja

Tänään julkaissut kulmikas, pyöreä ja suorakulmainen lattiakaivot. Ensimmäinen vaihtoehto on yleensä asennettu huoneen nurkassa, joten se on lähes näkymätön taustaa vasten. Suorakulmainen ja pyöreä laite voidaan asentaa mihin tahansa osaan kylpyhuone. Viime aikoina erityisen suosittu muovi-, metalli- ja yhdistetään malleja.

Erityinen erilaisia ​​irrotettava koristeristikko, raon, joka voi olla eri kokoisia ja kuvioita. Hyvin omaperäinen ilme tikkaat LED-taustavalo. Sisustettu siten pisteen luumut luovat ainutlaatuisen tunnelman kylpyhuoneessa. Tällainen taustavalon varustettu vain pyöreitä ja suorakaiteen malleja. On syytä mainita, että kustannukset tuotteiden LED-taustavalo on hieman korkeampi kuin hinta standardin viemäriin.

Valikoima Suihku tyhjentää niin laaja, että kuka tahansa voi helposti valita paras vaihtoehto. Tärkeintä valitessaan laite kiinnittää huomiota paitsi esteettinen puoli asiasta, vaan myös rakenteellisia ja teknisiä ominaisuuksia tietyn mallin.

Ansa suihkulattian - kätevä ja tilaa säästävä valua

Monilla ihmisillä on halu rakentaa paikkaan kylpyhuoneessa käydä suihkussa, jotta se oli kätevä ja käytännöllinen. Tähän mennessä ei ole vaikea tehdä. On vain tarpeen luopua lavasta ja asettaa nurkassa suihkussa hajulukon jonka läpi vesi putoaa lattialle, sulautuvat kulkuaukko. Koska pannulla tekee kylpyhuone tilavampi ja korostaa kauneuden lattiapinnoitteen.

Ansa valua: laitteen ja toiminta

Käytävän suihku kerroksessa on monimutkainen terveys laite, joka on erityisen reikä ulkona asentaa suoraan putkeen.

 • veden saanti suppilo (corpus);
 • juoksuttaa, luo vesilukon;
 • laippa, joka tiivistävästi lukitsee lattian vesitiiviin kalvon;
 • Hila suojaava valuu tukkeutumisen;
 • hanat kanssa kytkin, jotka on liitetty viemäriin.

Kun toimivat tikkaiden koko laite on vain irrotettava säleikkö.

Materiaalit ja ominaisuuksista viemärin

 • Tikkaat ovat luotettavia, kestäviä ja kustannustehokkaita ruostumatonta terästä.
 • Ja hila on valittu eri materiaaleista: ruostumaton teräs, kromi, messinki ja joskus keramiikka.
 • Ristikoita valmistetaan tyypillisesti pyöreä ja neliön muotoisia.
 • He tulevat eri malleja ja värejä: normaali, kihara, taustavalaistu.

Ensi silmäyksellä, tuote näyttää yksinkertaiselta, mutta suorittaa hajulukon tölkin useita toimintoja:

 1. Kanssa suunniteltu veden virtauksen viemäri nousuputkeen.
 2. Ansa tarjoaa tiiviin liitoksen lattian kanssa.
 3. Se suodattaa vettä viemäriin, estää tukkeutumisen jätevettä.
 4. -vesilukko rakenne estää tunkeutumista kylpyhuoneeseen huono hajuja viemäriin.

Rakentaminen markkinat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita sielulle, jotka vaihtelevat materiaalin valmistus, suunnittelu ja rakentaminen.

Valitessaan tuotetta, sinun pitäisi huomiota seuraaviin tekijöihin:

 • odotettu täyttöasteen;
 • säännöllistä tai pysyvää käyttöä suihkussa;
 • tulevasta soveltamisalasta ohjaamalla jätettä;
 • Käyttöolosuhteissa;
 • aiotun asennuspaikalle;
 • tuotesuunnittelua.

Joilla on määritellyt asettautumispaikan tikkaiden, ja tarjonta jätevettä sitä, voit valita suunnittelun kahdenlaisia:

 1. vaakasuora tikkaat Se on sivusisäänsyötöllä, jolla on liitetty putkiin. Viemäri tässä tapauksessa asettaa loivassa kulmassa. Tämä muotoilu on erittäin suosittu, koska se voidaan käyttää paitsi kodeissa, mutta myös yksityiskodeissa.
 2. tikkaat Se liittyy viemäreihin, asennetaan lattiaan. Se etu, että tuotteen tällainen tuote on, että se on suuren kapasiteetin ansa johtuen sileä tyhjennys. Maatalouskalustoa pääasiassa mökkejä ja yksityiskoteihin, joissa on mahdollisuus perustaa johtopäätös jäteveden lattiasta.

Helppo sovitettavissa jokaisen lattiatason paksuus voi olla teleskooppi käytävälle suihku, muuttamalla sen pituutta helposti.

Monet ihmettelevät, mikä laite valita, jotta se pystyi sisältävän jäteveden haju? Tämän kriteerin mukaisesti, nielu rakenne jakaa kahteen ryhmään:

 1. Ansa vedellä tiiviste tarkoittaa hillitsee haju alle etana. Se on tehokas vain, jos veden virtausta ansaan tehdään vähintään kerran puoli - kaksi viikkoa. Harvinaisia ​​käyttö suihkussa aiheuttaa hajua.
 2. Valua, jossa on "kuiva" portti Se edustaa pullo, jossa on kaksi läppää. Kun se tulee veden venttiili, jonka paineen nousua, ja sitten, kastamalla, eristää rakenteen jäteveden nousuputken. Tämä kehittyneempi laite, joka toimii riippumatta siitä, kuinka usein poistoveden valuu.

Muoto tuotteet on jaettu pyöreä, suorakulmainen ja kulmikas.

 • Suorakulmainen ja pyöreä laite voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen.
 • Kulmajäykiste asetettu kylpyhuoneessa. Tämä tekee niistä lähes näkymättömiä.

Valitessaan tikkaat sielulle, se ei ole välttämätöntä ostaa tuote, jolla liian alhainen hinta. Ne, jotka haluavat säästää rahaa, on suositeltavaa valita kotimaisia ​​tuotteita. Kun se on hyvä, koska se on paljon halvempaa kuin tuotuja.

Rakenteen luominen tyhjentämistä vettä suihkussa, tarpeen nostaa lattialle ja luomaan hänelle bias kohti tikkaat. Asennuksen aikana laite on asennettu lattiaan niin, että lattia taso ei suoriteta säleikön.

lattiarakenne, joka voidaan asentaa tikkaat, on monikerroksinen järjestelmä:

 1. Ensimmäinen kerros viisi senttimetriä asennettu lämmöneristyksen paisutettu polystyreeni.
 2. Toinen kerros - on neljä senttimetriä rouhinta betonilaatan.
 3. Konkreettisia vedenpitäväksi kalvo on asennettu, joka antaa lattialle tiivistys.
 4. Neljäs kerros on valmistettu jälleen betonin tasoite, mutta viimeistely. Tämä kerros on viisi senttimetriä kaltevuus veden poistamiseksi.
 5. Varmistaa esteettinen ulkonäkö kylpyhuone, viimeinen kerros liima-liuos on lisätty ei-imukykyinen laatat.

Vinkkejä asentamista käytävän suihkussa

ennen käyttöä sijainnin määrittämiseksi valua laitteen. Sen etäisyys seinästä on oltava yhtä suuri koko laatat, ja paksuus sauman.

 • Nielu rakenne on yhdistetty viemäriverkostoon. Yhdisteitä on päällystetty silikonilla.
 • Käytössä betonilaatalla vahvistetut polystyreeniä, jonka päällä on karkea tasoite.
 • Sementti-hiekka laasti on kokonaan täyttää huokoset alla laipan ja kotelon laitteen ympärillä.
 • Betonilaatan ulostulolaipasta rampin, joka olisi samassa tasossa oleviin ohjaimiin.
 • Kalteva lattia pitäisi alkaa lomauttaa seiniin.
 • Metallin laippa muodossa neliön muototiivisteliima sisemmällä reikä, joka on sama halkaisija laipan. Neliö itse olisi suuresti kannattavat laippa.
 • Tiiviste painetaan vasten ruuvia, jotka kiinnittävät laipan mate. Kierrä ruuvit pitäisi olla, jotta se ei työnnä tiiviste.
 • Vedenpitäväksi leikata reikä tyhjennysaukon alle laite, joka on päällekkäin marginaali tiiviste.
 • Lattiatilaa seinä Vedenpitävät pitäisi olla erityisen varovainen.
 • Suunnittelu sifoni kotelo on asetettu hilan kanssa.
 • Asettanut neljä viistetty kulma oppaita. Niiden leveys on noin sifonin oltava sama kuin korkeus sifonin miinus paksuus keraamiset laatat.
 • tyhjennys arina peitetään ja waterproofed pinnan sovitus sementti-hiekka laasti, ja joka puristetaan kiila on yhtä suuri kuin ohjaimet.
 • Liuoksen kostutettu, poistetaan ja tasoitetaan.
 • Urat etäällä opas kaadettiin sementti-pohjainen ratkaisu, ja nurkkasalvokset liimattu erityinen vedenpitäväksi nauha.
 • Keraamiset laatat olisi vahvistettava alkaen kaatamalla laitteesta.
 • Väliset saumat laattojen tiivistetään vesitiivis laasti.

Kun laatta on hyvin kuivuu, voit alkaa käyttää suihkussa.

Tänään tuli myyntiin täydellinen rei'itetystä metallista ja muovista, joka yksinkertaistaa valmistuksen nielujen suihkun alla.

Miten valita ja asentaa viemäri tikkaat

Lattiakaivojen - saniteettitavarat, joka on upotettu lattiaan, ja se on tarkoitus tyhjentää likaisen veden viemäriin nousuputki. Avulla tikkaiden viemäri rakennettu suihkut ilman lavan, sopii vanhuksille, sairaalat ja tavallisia asuntoja. Lisäksi tulee mahdolliseksi sovelluksen eri suunnittelu vaihtoehtoja suihkukaappi yksikkö. valua asennus suunnittelu on parempi aloittaa rakentamisen kuitenkin ja kosmeettinen korjaus laitteet voidaan asentaa käsin.

Nimitys ja laite valua laitteet

Tyhjentää järjestelmä, jossa käytetään tikkaita käytetään teollisuuden einestehtaiden, kemialliset laboratoriot, uima-altaat, päiväkodit, hostellit, sairaalat, pesuloissa. Laite suihku viemäri on paljon halvempaa kuin ostaa kiinteä suihku. Lisäksi ohajaamon mitat valitaan yksitellen, ottaen huomioon tarpeet ja käytettävissä olevan tilan.

Viemäriin tikkaat

Katu sisäänmeno käsittää useita osia:

 • sadevesi - ulkokuoren laitteiden tarkoituksena on tyhjentää ja siirtää vettä. Laippa yksikkö tarjoaa hermeettisen kiinnitys vesitiiviin kalvon sukupuoli;
 • lappo irrotettava säleikkö on integroitu elin, se suorittaa tehtävänä on suojata viemäriin saamasta suuret roskat. Juoksuttaa vesi tiiviste estää tunkeutumista epämiellyttäviä hajuja jäteveden huoneessa. Joissakin malleissa on tikkaat tai kuiva mekaaninen suljin;
 • Alareunassa kotelon kanssa pistorasiaan. Se tarjoaa kiinnityksen laitteen viemäriputkeen.

Lisäksi laitteet on tiivistys- ja paine-elementtejä. Suuri merkitys laitteessa on vastuuvapauden tiiviys. Siksi ennen ostamista tikkaat on suositeltavaa koota yksikön ja arvioida tiiviit osat. Hankkia samanaikaisesti vastaava halkaisija putken ja varusteet.

Erilaisia ​​materiaaleja tuotantolaitteet

Mukaisesti materiaali, josta osat on valmistettu tikkaat, eristetty tyyppisiä tuotteita:

 • Valurauta on suurin kapasiteetti, mutta raskas ja vaikea asentaa. Sitä voidaan käyttää vaikeissa olosuhteissa. Käytetään tehtaissa, uima-altaat, yleiset käymälät;
 • muovi kestää syövyttäviä, punnitaan vähän, ovat edullisia, kestäviä, eivät vaadi erityisiä käyttöehtoja. Muovituotteet käytetään laajalti asennukseen tyhjennysjärjestelmän omin käsin erilaisia ​​saniteettitilojen;
 • Ruostumaton teräs tikkaat käytetään alueilla, joilla on tarpeen varmistaa, että korkeimmat hygieniavaatimukset: sairaalat, päiväkodit, Ravitsemuslaitosten. Metallikotelo on helppo puhdistaa, tuote helppo asentaa.

muovi tikkaat Ruostumaton teräs tikkaat Valurauta vaakasuora tikkaat

Asentaa valua järjestelmä suihkussa kädet talon tai asunnon on suositeltavaa käyttää muovi- tai terästuotteita.

Katsaus hinnat eri laitemalleja

Seuraavassa taulukossa esitetään yleiskatsaus viitehinnan mallista kotimaisen tuotannon seurannan tuloksena rakentaa verkkokaupoista.

Mukaan rakenteellisia piirteitä suosituimmista ovat vaakasuorassa tikkaat, joissa jätevettä tulee syrjään. He vain asettaa omat kätensä, jopa monikerroksiset rakennukset. Pystysuora yksikkö edellyttää monimutkaisia ​​johdotuksen, mutta on suurempi kaistanleveys. Vaakasuora laitteet tulisi olla kokoa, joka vastaa hylsyn halkaisija osan viemäriputken 5 cm halkaisijaltaan pystyleikkauksena laitteissa on 11 cm.

Korkeus ramppi jäteveden valitaan ottaen huomioon korkeus suihkulattian, välillä 7,5-18 cm. On tarpeen laskea laitteen korkeutta että kun se on asennettu yläosaan ei ulotu lattian yläpuolella.

Viemäri ansa voi olla erilainen kapasiteetti ja halkaisija tyhjennysaukon. Asuntojen suosittelemme asentamaan laitteita, joiden kapasiteetti on vähintään 1,2 litraa / s. Irrotettava joukko voi olla neliö, pyöreä tai suorakulmainen muoto. Ympäri neliön ja suorakaiteen reiät tyhjennys helpompi LATTIALAATOITUS vaativat vähemmän leikkausosan. Tämä tulee ottaa huomioon valittaessa tikkaat.

Lajikkeiden viemäri viemäriin Esimerkki kulma valua suihkussa Käytävän kuiva portti

tyhjennysjärjestelmä laite sielu liittyy nousu lattia kylpyhuoneessa. Varmistaa jäteveden liike kohti rampin lattian pinta tehdä kallistettu 15 cm tai enemmän. Asennus lattian sisältää seuraavat vaiheet:

 • . Munivat kerros 4-5 cm paksu polystyreeni Se antaa lämmöneristys ja melua;
 • suorittaa rouhinta betonilaatan on 4-5 cm paksuus;
 • lattia hermeettinen vedenpitäväksi kalvo kelluva;
 • suorittamisen betonilaatan luoda kaltevuus viemärin;
 • makaa liimalaastilla laatat.

Jos aiot seiniin, paras vedenpitäväksi se suoritetaan asennuksen jälkeen laatat lattialle.

Kaavio suihku asennus lineaarisesta rampista

Seurauksena LVI-laitteet on rakennettu lattiaan. Taso säleikkö järjestely on tarkoitus olla alapuolella laatoitus. Jos kulutus asennus tehdään huoneen yläpuolella kellarissa, syöksyn reititetään kellariin viemäriputkeen katon läpi. Kylpyhuoneet, jotka sijaitsevat tiloissa, asennus on monimutkaisempi. Syöksyputken on asennettava lattiaan. Kuitenkaan kaikki välipohjien kestää ylimääräistä kuormaa.

Kiinteä suihku poikkipinta käytävälle

Ennen asennusta terveys tikkaat täytyy laskea paksuuden kaikkien kerrosten lattiaa. Korkeus laitteiden määrittää alimman pisteen kaltevan pinnan kerroksessa. Suositeltava pudotus lattiasta on 1-2 cm pinnalla 1 m. Jos suoritat asennuksen pienemmällä rinne, vesi ei ehdi sulautua ja muodostaa pullonkauloja.

Valitessaan paikka, jossa se on varustettu omin käsin terveys ansaan, sinun täytyy harkita koko lattialaatat. Etäisyys hila seinien sielu on moninkertainen suuruus mitat laattojen kanssa laatta saumat. Laattojen suoritetaan keskustasta seiniin. Tämä asennus minimoida laatat leikataan, keskellä lattia vain kokonaisia ​​laattoja.

Eristys ja rouhinta tasoite

Ensin asentaa viemärijärjestelmään omin käsin tikkaita liitetty viemäriverkostoon, säädellä laitteen korkeus ja kaltevuustasoa poistoputken. On tärkeää varmistaa luotettavan tiivistyksen saumat silikonilla.

Sitten, ympäri, jotka tuottavat betoniperustukseen asennus polystyreeni levyjen tiheys 35 kg / m?. Polystyreeni tarjoaa äänen ja lämmöneristys. Lisäksi eriste estää esiintyminen muodonmuutosprosessin perän saattamalla emäs alhaisissa lämpötiloissa ja korkean lämpötilan kuuma vesi. Lämmin betonialustalle eristekerros ei voida asentaa.

Jos tikkaat rakenne ei ole mekanismeja, säätämiseksi sen korkeus, käyttämällä materiaaleja käsillä

Päälle polystyreeni täyttöä perän sementti-hiekka seos. Paksuus perän vaihtelee korkeuden ojituslaitteiden. Liuos perusteellisesti jaettu ympäri ulomman laitteiston osia ja laipan. Perän tasoitettu samassa tasossa laipan kanssa. Seurauksena karkea valu perän saada kiinteä pinta, joka olisi hyvä jakaa mekaanisia rasituksia, jotka aiheutuvat.

In "Isoplast" voidaan valita eristemateriaalin kelluva vedeneristysmateriaalin. Kangas, lasikuidulla vahvistettua, joustava ja hyvä kulutuskestävyys. Asennus suoritetaan viereisen rainan limittäin. Nivelet lämmitys polttimen pehmentää, ja sitten liimataan hermeettisesti. Puristettu laippa Izoplast toimii luotettavan tiivistyksen.

Kun luodaan materiaalin seinämien lähellä suihkun tehdä päällekkäisiä seinään tasolle toisen kytkimen. Reunat rainat lämmitetään ja kiinnitetty lujasti. Seurauksena pinoaminen Isoplast luotettavaa vesitiivis kalvo.

Juoksuttaa ristikko on sijoitettu kotelon sisällä. Sinetöity yhteys on aikaansaatu tiivisterenkaalla. Kerätessään irrotettava jää vain yksi osa Saniteettilaitteiden - grilli.

Vedeneristys tikkaiden - yksi tärkeimpiä edellytyksiä sen asennus

Viimeistely tasoite ja viimeistely

Ominaisuudet kaltevan perän alle saniteetti- ansa ei opas, joka jakelu suoritetaan sementin seos. Ne voidaan korvata ohut palkit puuta, mutta sen jälkeen kuivaamalla ne puretaan. On suositeltavaa käyttää oppaan muovista polymeeri, kuivauksen jälkeen, ne voidaan käyttää valun liikuntasaumojen.

Opas on samanlainen viisto kulma lattian kaltevuus. Leveys ohjauselementit lähellä sifonin tulisi olla alle sifonin korkeutta vastaava määrä paksuus lattialaatat. Liitokset kulmissa liimattu tiivistenauhan vedeneristyksiin. Vako puretuista kiskot upotettu ratkaisu.

Lattia ulkona mebrany Täytä tasoite kanssa rinne

Kuivatuksen jälkeen betonin alkavat loppuvaiheessa asennus ramppi - lattia- laatat. Päällysmateriaali lattia suihkussa saisi ime vettä. Normaalille laatat annettiin veden imeytyminen täydellä upottamalla veteen on yhtä suuri kuin 11% sen omasta painosta, lattia- laatta suihku ei enemmän kuin 1,5%.

On suositeltavaa valita keraamisten laattojen ja aaltopahvin pinta, kiiltävä tuote märkänä on erittäin liukas. Laid laatat erityinen tarraliima koostumus. Jälkeen jähmettymisen, se muodostaa kestävä ja voimakas tarttuvuus lattialaatat. Tiivistämiseen laattasaumat käyttäen vedenkestävä laastia.

Ready tikkaat suihku

LVI ansa on aktiivisesti käytetään erilaisia ​​tiloja. Asennettu sääntöjen mukaisesti asennus viemärijärjestelmän on turvallista käyttää. Vesilukko laitteet poistaa todennäköisyys tunkeutumisen hajuja huoneeseen.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Laskennassa tarvittava määrä materiaaleja

Meistä / Mission

Kylpyhuone remontin voi olla yksinkertainen, "Neuvostoliiton", ja se voi olla tyylikäs ja moderni.

Missio projektin avulla voit tehdä hyvää korjaus itse ja kustannustehokas!

- Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki takaisin lähteeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin