Kaunein huone

Suunnittele kaunista makuuhuonetta huoneistossa: 35 havainnollistava kuva

Jopa ilman apua suunnittelija voi rakentaa erittäin mukava ja viihtyisä makuuhuone Miten varustaa suunnittelijoille kaunis makuuhuone - muotoilu kuvia asunnosta löytyy eri luetteloita ja salkkuja eri asiantuntijoita. Mitä voi valita itse? Mitä tästä kaikesta voidaan kääntää tosielämän omin käsin ilman rakennusalan ammattilaisista? Ja mitkä ovat ovelia temppuja luoda mukava ja kodikas ilmapiiri makuuhuoneessa, joka on terveellistä nukkua?

Mikä on kaunis makuuhuone sisustus

Joten, mitä pitäisi olla mukava sisustus makuuhuoneeseen? Ensinnäkin tilanne pitäisi tehdä, jotta voi altistaa levätä. Ja se tarkoittaa - lämmin valaistus (alhainen lämpötila Kelvin), pastelli lempeä äänet (mukaan lukien huonekalut). Kaikki muu on muistettava, että nyt hyväksi minimalismia. Siksi on parempi käyttää vähintään huonekaluja ja jättää mahdollisimman paljon tilaa. Muotoilu on myös valittu ohjaamaan sitä tähän suuntaan.

Makuuhuone - paikka, joka eniten on levätä, niin järjestää huoneeseen huoneistotyylinen suunnittelijat suosittelevat "minimalizm9quot;

Kuin se on nyt, varustaa makuuhuoneessa - on olemassa joitakin lausumaton säännöt:

 • Huoneen saa asentaa vain Closet (edullisesti erillinen) ja naisen make-up table soveltamista (tai poistamista);
 • Sänky ei missään tapauksessa voida antaa kulman. Se sijoitetaan keskelle asetuksen kummallakin puolella kaapin ja lattian lamppu;
 • Vuonna makuuhuoneessa on välttämättä oltava suuri peili. Voit tehdä peili kaapin oven (tai yhdistetty pukuhuone).

Mitkä ovat sisustus makuuhuonetta ovat optimaalisia tänään? Painottaen barokki. Tähän tyyliin, kuten tiedetään, se hallitsee laaja-alaisesti ja ylellisyyttä. Ja kaikki tämä on yhdistettävä siro minimalismia. Tuntuisi - mahdottoman yhdistelmän, mutta todellisuudessa se on paras vaihtoehto.

Kaunis makuuhuone omin käsin: mistä aloittaa

Mitä voit tehdä makuuhuoneessa käsillään, niin että siitä tulee paljon houkuttelevampi kannalta suunnittelun? Sen pitäisi aloittaa kattoon. Perinteiset variantti - roikkuu paneeli. Ne ovat hyvin kauniita, edullinen ja helppo asentaa. Ne, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet kipsilevyä, voit yrittää rakentaa kaksitasoinen kattoon. Tai vaihtoehtoisesti tehdä jännitystä. On jälleen ohjattava lempeä pastellivärit. Vaihtoehtona - tehdä enintään ruskeaa venytetty kankaalle. Se näyttää melko hyvältä tällaisen päätöksen. Ja on niitä, jotka edes haaveillut luoda tähtitaivas katon maalaus (vain tähdet ja muut koristeet on piirretty maali, joka pystyy kertyvät valo).

Ammattilaiset korjaukseen viittaavat siihen, että alusta täytyy varustaa makuuhuoneessa kattoon ja tapetin pitäisi valita lempeä sävyjä

Sinun tulisi myös suunnitella etukäteen, miten makuuhuoneessa sijoitetaan kaikki huonekalut. Tärkeintä - se on sängyn ympärillä jättää mahdollisimman paljon vapaata tilaa. Tästä syystä suunnittelijat ei kannata käyttää paljon huonekaluja huoneessa. Periaatteessa on mahdollista löytää valmiita skhemyrasstanovki. Suuntaus - minimalismia, niin voi ja ei tee mitään muuta huoneessa ei käytetä. Tällainen päätös olisi yksiö, jossa makuuhuone on visuaalisesti erotettu vyöhykkeellä. Se ei ole tilaa itse.

Kuten seinät ja lattia on paljon ratkaisuja.

 • parketti lattialle ja seinät puun alla (voit käyttää muovia tai jopa valmiita paneeli tyyppi sivuraide);
 • Jos huone sijaitsee viereisessä huoneessa, jossa toinen litteä (jaettu seinä), niin se on parempi sulkea äänieristys (tämä selviytyy hyvin julkisivu vaahto). Ylhäältä on suljettu kipsilevy tai samasta muovista paneelit;
 • Ei pitäisi olla lattialla makasi laatta, ellei lattialämmitys;
 • Sänky voidaan sijoittaa pienellä kukkulalla. Alustan tulee olemaan tyhjä laatikko sisällä. Tila voidaan käyttää tallentamaan joitakin asioita.

Mutta värikäs taustakuvia täällä on tarpeeton. voi vinyyli, mutta lempeä sävyjä ääritapauksissa (yksitoikkoista, ilman värikäs insertit ja varsinkin Photowall).

Kuinka mukavaa voittaa makuuhuoneeseen eikä ryöstäjät mukavuutta

Näyttää siltä, ​​että mikään ei vaikea kunnolla järjestää makuuhuoneen kalusteita. Itse asiassa, tilanne on hieman erilainen. Ensinnäkin huoneilma voi epäsäännöllisen muotoisia. Täällä on parempi poistaa siirtymiä, ja sulje ne vääriä seinä. Tai paikan päällä muodostaa sisäänrakennettu vaatekaappi.

Makuuhuoneessa hyvännäköiset kuvat ja valokuvat, mutta tärkeintä on, ettei liikaa täällä

Kun se tulee makuuhuoneen isossa talossa, se voi olla muodossa "play", lisäämällä huoneen tahansa takka (ei varma, että se täysin suorittaa määritellyt toiminto), peitetty marmoria. Tai jos ikkuna on makuuhuone ottaen tehdä järvelle, se on mahdollista puolin ikkunan avaaminen laittaa kaksi korkea ja kapea tankki. Se näyttää erittäin mielenkiintoinen. Täällä asunnossa kaikki tämä on todennäköisesti onnistu.

Niin, huonekalut, kaikki on selvää, mutta entä koristelu?

Voit tehdä tämän, makuuhuoneessa, voit käyttää:

 • Kuvia. Tänään on erityisen suosittu modulaarinen, sekä erilaisia ​​ristipisto, Topiary, kotitekoinen;
 • Lattia kynttilänjalat. Ne voidaan upottaa seinään, joka on hyvä ratkaisu luoda läheisyyttä;
 • Vain hienoja kuvia tai perheen kuvia loma eksoottisessa maissa - tässä se on mahdollista sisällyttää fantasia.

On erittäin tärkeää, että valaistus makuuhuoneessa. Se on tehtävä hallitusti. Maailmassa se hyväksytään tehdä perusmallia, extra (lamput ympäri huonetta) ja yksittäiset (tai useampia valaisimia katos suoraan sängyn yläpuolelle). On olemassa myös muita muunnelmia. Suosituin - se ulkovalaistuksessa. Mutta tämä vaihtoehto sopii suurta huonetta. Kuva miltä se näyttää, löytyy online-foorumeilla.

Valaistus makuuhuoneessa pitäisi olla säädettävissä ja muodikas trendi nykyään ulkovalaistuksen

Jos makuuhuoneen sisustus käsittelee tahansa suunnittelija, sinun pitäisi pyytää häntä antamaan työnsä luettelo. Niitä voi päättää, mitä ratkaisuja hän käyttää sitä suhteen valaistus.

Tässä suhteessa on olemassa joitakin lausumaton säännöt:

 • Vuonna huone porrastettu katto - monitasoinen valaistus;
 • perusvalaistuksen harjoittaa pieniä lamppuja suuri makuuhuone;
 • Luxury kattokruunu - tässä tarpeettomana;
 • Yhdistetty lattia ja katto valaistus - se on mahdollista.

Emmekä saa unohtaa, että verhot makuuhuoneessa - varsin tärkeä ominaisuus. On parasta käyttää niitä perinteisiä verhoja, joka voi kattaa ikkunan kokonaan. Ja tästä syystä, makuuhuoneessa tarvitsevat hyvän valaistuksen.

Kaunista makuuhuonetta asunnossa (kuva)

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kaunis huone. mitä ne ovat

House - tämä on paikka, jossa kukaan tule rentoutua työpäivän. Tämä on paikka, jossa hän asuu, tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavuutta. Luonnollisesti jokainen varustaa kodin asiakkaan tarpeiden mukaan, toiveet ja makuun. Ja mies sanoi, hänen huoneeseensa - paras. Mutta että yksi on hyvä, muut eivät niinkään. Mitkä ovat ne, todella kaunis huone? Onko mitään kirjaa tämän "krasivosti9raquo;?

On käynyt siellä! Tämä on yleinen, mutta muuttumaton totuus. Ensinnäkin kaikki esineet sisätilojen olisi suunniteltava samaan tyyliin. Sikäli kuin se on mahdollista, tietenkin. Erittäin huono näyttää naurettavalta sekoitus tyylejä. Esimerkiksi se ei sovi tyyliin hi-tech ja klassinen samassa huoneessa. Olkoon se sitten kaavoitus, ja jokainen tyyli on paikka. Mutta ehkä olisi vaikea tehdä ilman kunnostaminen. Toiseksi nämä kauniit huoneet kuljettaa jokin merkitys. Sanotaan, asuvat monissa huoneistoissa on myös makuuhuone. On oikein korostaa mahdollisimman paljon, mitä huoneessa on ensimmäinen paikka. Eli minimoida nukkuva komponentti, esimerkiksi. Jokainen tietää, että olet nukkumassa olohuoneessa, ei välttämättä. Miten ja missä sinä tallentaa omaisuutensa, ja mitä. On välttämätöntä miettiä kaikkia, joka hetki, jokainen yksityiskohta ennen kuin aloitat koristelu talon. Kaunis huone piilottaa uteliailta katseilta on, että omistajat eivät halua kiertämiseen.

Kolmanneksi kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Vaikka olet kiihkeä fani minimalismia järjestämisessä tilaa, mukavia pikku asioita sydämen ja silmä ei voida välttää. On tärkeää, että kaikki nämä Koristetakeet järjestettiin harmonisesti. Kaunis olohuoneet ovat todella kauniita ainoastaan ​​kun tilaa ei täynnä. Ja tietenkin kaikki huone on hyvä, jos se on puhdas. pöly riekaleiksi mutta kukaan kiinnitti.

Neljänneksi oikea kaavoitus. Oleskelualue, uni, vauva tilaa. Jälkimmäinen on erittäin tärkeää. Talossa, jossa on lapsia, säilyttää järjestys on vaikeaa, mutta mahdollista. On tarpeen järjestää tilaa mahdollisimman mukava. Kaunein lastenhuoneisiin saadaan vain, kun ne heijastavat makumieltymyksiin lapsen. Jos lapsi haluaa jalkapallo, niin jopa pelkkä taustakuva pallot näyttää sen. Jos tytär kaikki värit mieluummin joku, miksi ei miellyttää häntä heille sisätilojen. Lisäksi lasten tulee olla niin suuri, jopa pienet mitat huoneen. Tarpeettomia asioita tiukasti "net9raquo, ilman sääliä tai kompromisseja.

Viidenneksi valaistus. Kaikki riippuu siitä, millaista tilaa. Keittiön tarvitsee kirkasta valoa, mutta pehmeä bra ei turhaa kotiin kokoontumisia pullia. Olohuoneessa samaa sääntöä, ei aina ole tarpeen sisällyttää kattovalo ja istu täysin pimeässä on huono näkö. Makuuhuoneessa voi luopua himmennetyssä valossa (sekä ylä- ja sivusuunnassa, lattia). Lasten mahdotonta ilman lampun (jos lapsi on pieni), ei pöytälamppu (kaikenikäisille), hyvä yleisvalaistus.

Kauniit huoneet ovat kaikki erilaisia, mutta niillä yksi asia - kiinnostavuuden isännät. Kun laitat sielu, on aina mukava olla järjestämisestä tilojen, rentoutua, vahvistua.

Kaunis kylpyhuone - 30 kuvaa sisustus

Etsit ideoita siitä, miten kaunis kylpyhuone? Epätavallisen korostavat suunnittelu, tuoda sisustus elementti ylellisyyttä tai mukavuutta? Se on teille tässä artikkelissa Dekorin kerätään kaunein kylpyhuoneet eri tyylejä 30 valokuvaa. Iso ja pieni, huomaamaton ja ylellinen, niillä kaikilla on salaisuus onnistuneen muotoilun. Nämä salaisuudet ja katsomme nyt, joten voit käyttää niitä, kun teet kylpyhuoneen asunnossa tai yksityiskoti.

1. Ajatus kauniit laatat kylpyhuoneessa - 4 vaihtoehtoja valokuvista

Kylpyhuoneen suunnittelu, sekä kaikki muut sisätilojen, riippuu suurelta osin tapetit, lattia ja katto. Koska korkea ilmankosteus kylpyhuoneessa tähän tarkoitukseen käytetään lähes poikkeuksetta laatat. Muoti vuonna 2017 kauniit laatat voidaan varata kylpyhuoneeseen:

 • Geometriset ja etnisten kuvioita;
 • Pinoaminen epätavallisella tavalla;
 • Kirkkaat värit tai vastakkaisista sekoitus väri laatat;
 • Jäljitelmä tekstuuri, marmori tai muuta materiaalia.

Se voi näyttää kauniit laatat kylpyhuoneessa - katso alla kuvassa. Enemmän vaihtoehtoja inspiraatiota saat meidän artikkeli 33 ideoita suunnittelun laattoja kylpyhuoneessa.

2. Kaunis peili ja kylpyhuonekalusteet suunnittelu

Tyylikäs, moderni putkityöt, teki ei-perinteisiä värejä, materiaaleja tai muodon, tee kylpyhuoneen sisustukseen ikimuistoinen, melko tuhosi samalla lompakon. Peilit ja kaapit ovat vaihtoehto ja paljon edullisempi tapa antaa kylpyhuoneen ripaus glamouria ja korostavat sen makua. Alta 3 esimerkkiä kuvassa näkyy, miten kaunis kylpyhuone asettamalla sen epätavallinen huonekaluja ja peilit epäsäännöllisen muotoisia.

Huomaa, että nyt muodissa tylsää huonekaluja, jotka on yhdistetty kiilto laatat ja saniteettiposliinin luo erittäin miellyttävän ja mielenkiintoisen kontrastin. Pehmeät pastellit kaapit ja kaapit tuovat kylpyhuoneeseen mukavuutta, lämpöä ja charmia, että vain korostanut neyarkimi valaisimet ja helat kultainen sävyjä.

3. Kaunein kylpyhuoneissa - luonnonmateriaaleilla

Koska moderni kylpyhuone on suunniteltu paitsi uimiseen, mutta myös rentoutumista, niin ne tuli suosittu käyttää luonnollisia materiaaleja. Tietenkin viimeistely kivi tai puu erityisellä vedenpitävä kyllästys on hyvin kallista. Mutta voi hyvin hankkia sen oma säilytyskaappi alla pesuallas jäljitelmä puun syyt keraamiset laatat kiven alla, koripajukorit tai jopa huonekasveja. Olkoon nämä kauniit sisätilat kylpyhuoneet antaa sinulle inspiraatiota!

4. elementit mukavuutta sisätilojen kylpyhuoneen

Jos et aio tehdä korjauksen vessaan, mutta haluat jotenkin koristella tai päivittää sen suunnittelua, käyttöä tämän perinteisen sisustuksen että käytät varten keittiö, olohuone, makuuhuone tai muita huoneeseen. Monet kauneimmista kylpyhuoneet (mukaan lukien ne, kuvassa alla) eroavat muita mielenkiintoisia verhot, maalauksia ja hyllyt, kokolattiamatot, mukavat tuolit, ja maljakoita kukkia.

Hanki 36 ideoita kylpyhuoneen koristelu artikkeli Mielenkiintoisia sisustus kylpyhuoneessa.

5. Kuinka mukavaa tehdä kylpyhuoneen kirkas väri (4 kuvaa)

Valitse valoisa kylpyhuone seinälaatat, tapetit tai maali, ja hän saisi rohkea ja upeat näkymät! Koska sisätilojen kylpyhuoneet tärkeällä sijalla peilit, valkoinen saniteettitavarat, ja muut kiiltävät heijastavien pintojen, sinun ei pitäisi pelätä mennä liian pitkälle. Vaihtoehtoisesti voit yhdistää vaaleat seinät, joissa on vaalea matot jne kaunis kylpyhuone suunnittelu kirkkailla väreillä teille esittänyt näitä 4 kuvaa ..:

6. rooli valaistuksen ja kaunis muotoilu kylpyhuoneen

Sisäänrakennettu LED-valot tekevät muuttaa kylpyhuoneen nykyaikaiseksi tai minimalistiseen tyyliin, kun taas ylellinen kattokruunut ja lampetit tuo tunteen luksusta klassinen muotoilu. Korko 3 valokuvaa, jossa kaunis kylpyhuone ovat ansainneet oikeuden käsiteltävä sellaisina paljolti epätavallinen valaistus.

Kaunis kylpyhuone yksityiskodeissa: 4 ideoita

Lopuksi haluaisimme mainita muutamia esimerkkejä siitä, mitä nykyään kaunista kylpyhuonetta. Yksityiskodeissa eivät vain saa tehdä kylpyhuone enemmän, mutta antaa sille tärkeä ominaisuus muodossa ikkunan. Tämä elementti avaa rajattomat suunnittelun mahdollisuuksia, alkaen sijoittaminen kylvyn ikkunan ja päättyen asennus rehevän verhot.

Tarjoamme sinulle nauttia näistä upeista oikeita valokuvia, jotka osoittavat kaunis kylpyhuone yksityiskodeissa.

Kaunis kylpyhuone asunnossa (4 lisää kuvia)

Huolimatta pienempi koko, kaunis kylpyhuoneet asunnossa - ei harvinaisuus. Tilan säästämiseksi sisustussuunnittelijat ovat turvautuneet kompakti ja minimalistiset sekä radikaalimpia vaiheet - yhdistymisen kylpyhuone wc, käy suihkussa kylvyn sijaan. Muuten voit käyttää edellä ideoita ja kylpyhuonesuunnittelun asunnossa. Se voi näyttää melko pieni kylpyhuone - katso viimeinen 4 kuvaa tässä artikkelissa.