katu kukkaruukkuja

Miten tehdä katu kukkaruukku

Koristelu pihalla, puutarhassa tai puutarhassa - se on kiehtova ja pitkä, mutta silti vaativat kunnollinen ainekustannuksia. Säästää rahaa, monia asioita koristella puutarhaan / tontti voidaan tehdä omin käsin. Tällä kertaa keskitymme miten ulkona Kukkaruukut. Huolellinen tarkastelu valmistusprosessissa kahta materiaalia - puuta ja betonia. Tämä on kaikkein muovi- ja halvoista materiaaleista, joista voimme tehdä erittäin hyvä asia.

Runsaasti kukkia koristavat tahansa kotiin tai maiseman

Puu ei voi olla paras valinta tehdä ulkona maljakoita, mutta erittäin edullinen, muovia, helppo käsitellä. Koska, luultavasti, ja suosittu. Puiset ulkona Kukkaruukut voidaan tehdä tähteet levyt, vedenpitävä vaneri, sahatavara, puunrungot, kannot, vanha tynnyriä ja porealtaat.

Jos haluat potin pitkään säilyttävät värinsä ja muuttunut harmaaksi, mutta maalata joitakin peittomaalilla halua (kuten öljy), täytyy ostaa puuöljyllä. Se antaa puulle varjossa, mutta jättää näkyvä huokoset (tyypin tahra). Matkan varrella tämä öljy on eräänlainen "säilyttää" se suojaa sieniä, hyönteisiä, hometta.

Helpoin tapa tehdä kukkaruukkuja valmistettu lankkuja neliön tai suorakaiteen muotoisia. Se on tarpeen leikata useita paloja yhtä pitkiä, ovat koonneet naula pohja.

Puiset Kukkaruukut laudoista

Pohjaan kukkaruukku ei kukintaa, sitä on nostettava jalat. Yksinkertaisimmassa suoritusmuodossa, alas, kulmissa, on mahdollista naulata levyt neljä pientä kappaletta. Halutaan - voit yrittää tehdä sen koristeelliset jalat (kuten kuvassa yllä).

Naulaamalla laudat, älä yritä ampua alas hihnat erittäin tiukka. Kun kastelua, ne turpoavat ja, jos voitot takaisin takaisin, ne voivat nostaa. Kuitenkin hyvin suuria aukkoja jätä ei pitäisi olla - maa pohjan kautta voi herätä.

Toinen tapa tehdä katu kukkaruukkuja puusta - leikataan neljä identtistä puu segmentti pieni osa 25-25 mm, esimerkiksi). Käytä tikkuja suunnittelu reunat, ne kynsien levyt, kiinnitä pohjaan pohja. Tämä vaihtoehto on hyvä, että tällainen kukkaruukkuja kerran on jalat.

Toinen suoritusmuoto tekee puinen ruukut kukkia

Yhtä lailla, voidaan tehdä potin vedenkestävä vaneri. Leikkaa pois hänen reunoja, kiinnitä ne baareissa. Sen sijaan, että naulat, ruuvit ovat yleensä käytetään puuta, mutta silti tarvitse porata. Ennen kiristä ruuvi, porata reikä. Levitetään sivuseinän puun teline, pora, poikkeamatta 1 cm: n päässä reunasta. Poran halkaisija - 1-2 mm pienempi kuin ruuvin halkaisija. Joten, ensimmäinen palkki ei puhkea, ja toiseksi, että vaneri helpottaa laitteiston mukana. Sen sijaan, että puuosat metalli voi ottaa paremmin - ruostumatonta terästä.

Seuraava versio kukkaruukut - alkaen puupalkin (kuva alla). On vielä helpompaa - pinottu puutavara siten, että yhdiste oli samassa tasossa, sitten toisen. Muninnasta Kunkin palkin, sen syke alle. Kynnet välttämätöntä ajaa nurkissa, voit myös voittaa yhden tai kaksi kertaa pitkällä sivulla.

Street kukkaruukku puutavaran

Se on yksinkertaista. Vaikeuksia voi syntyä vain ensimmäisen rivin. Se voidaan asentaa mihin tahansa pohjaan, esimerkiksi, tuodaan alas levyt, pala vedenpitävä vaneri, jossa on reikiä porattu kuivatuksen.

Maljakoita kukkia yhdistettynä penkki

Mitä tahansa näistä maljakoita voidaan yhdistää penkki. Hanki ihana paikka virkistäytymiseen. Tämä ryhmä voidaan laittaa puutarhassa, sisäänkäynnin läheisyydessä, jossain lähellä huvimaja tai improvisoitu pienen suihkulähteen.

Puutarhassa tai mökillä on ajoittain leikata vanhoja puita. Heidän kannot ja rungot, myös voi tehdä ulkona Kukkaruukut. Ensimmäinen, puhutaanpa miten käyttää aseita. Kuori ei kannata kuoria, joten näkymät maljakoita olla koriste. Riippuen ideoita, rungot leikataan estää puun noin korkeus. Voidaan leikata käsisahalla tavallinen, mutta nopeammin - moottorisahan. Tämän lohkon puuta voidaan sijoittaa pysyvän, voidaan kyljellään.

Segmenttien puunrungot tekevät suuria koriste katu kukkaruukku

Päätehtävänä - poistaa osa puun siten, että ne muodostavat säiliön, joka voidaan täyttää maan. On olemassa useita menetelmiä poistaa ydin. Yleensä kestää suuri halkaisija pora ja poranterä. Se toimii parhaiten poraa kartiomainen muoto tai muodossa terät (kuten kuvassa).

Siten helpompi poistaa porakruunun

Varmista reikien lukumäärä syvyys, johon voit. Se riippuu kasveja, jotka aiot laittaa pottiin, mutta yleensä -. 15-20 cm reiät voidaan tehdä paljon - on ohuempi kuin seinään, sitä helpompi on poistaa ne.

Seinät tuhotaan talttaa tai leveää taltta. Kahvassa työkalun knock vasara ja terävä terä sirut ja paloina. Joten, vähitellen, ydin vapautuu. Sitten reunan tuloksena säiliön hieman tasoittaa, käyttäen samaa tekniikkaa.

Jos kanto on suuri halkaisija voi käyttää kirvestä tai poimia. Vain työ huolellisesti, jotta ei tuhota seinää. Seinämän lähellä, voit käyttää poraa, viimeistelemään sisäpuolelle potin saman taltta.

Toinen vaihtoehto - tehdä joitakin palat ax, puumurusille liuotetaan tuleen. Mutta jos voin ojensi ajan - kysymys. Hiiltynyt sisukset poistetaan sitten taltalla tai taltta.

Maljakoita kukkia kannot ja rungot puiden voi olla erikokoisia

Muuten, erittäin mielenkiintoinen koostumus voidaan saada hyvin vanha ja mätä kannella. Tämä puhdistettiin hyvin murenee puuta. Sisätilojen Tällöin otkovyrivaetsya erittäin helppoa - ensimmäinen katoamaan putken sisälle. Mitä on jäljellä, voit olla öljyn peitossa puun, keskeyttämisestä ajaksi tuhoa.

Mätä kannella sai erittäin mielenkiintoinen koostumus

Näiden koverrettu lokit tai kannot erinomaisia ​​Kukkaruukut. Joitakin ideoita kerätään kuvagalleria.

Tynnyreistä, saavit ja muut cooperage

Helpoin tie ruukkuja kukkia tehdä vanhoista tynnyriä, kadushek ja muut säiliöt, joita ei enää käytetä, eikä sitä voida käyttää korkean iän, mutta se on sääli heittää ne pois. Ne voivat olla hieman hoitoon hiekkapaperilla - käsin tai perävaunujen pora / hiomakone tarvittava suutin. Ne voidaan maalata, lakatut ulkokäyttöön öljyä tai puuta. Ja se voidaan istuttaa kasveja.

Tynnyrit, sahattu pituussuunnassa

Tynnyriä sahattu, ja joka tasossa. Mutta jos leikkaa tarpeen kyhätä kokoon levyjä keskenään. Leikata poikki tynnyri on kaksi identtistä (tai melkein) kukkaruukku.

Vaihtoehto kotitekoinen kukkaruukku, kuten tynnyri

Jopa vanha puu ei voi käsitellä. Koska koostumus näyttää luonnollisemmalta. Mutta eivät kaikki tyylit sopivat maljakkoon. Tässä tapauksessa käytä erityistä maali ulkokäyttöön, jota voit työskennellä puuta.

Kylpyamme tai piipun puolikkaat kaikki se vain

Street Vase kukkien muovista puupanelointi

Jos näyttää puuta, mutta olisi toivottavaa saada suljetussa astiassa, jotta vesi tahroja jälkeen maahan kastelua, on mahdollista liittää yli muovipakkauksiin, joiden sälepohja. Nauhat käsitelty säilöntäaineita, maalattu, kuivattiin. Sitten voit edetä muutosta muoviastioita (kauhat, säiliöt, rummut) kukkaruukun ulkona värejä.

Kiinnitä jalat pohjaan säiliön

Ensinnäkin pohjaan porattuihin reikiin. Vuodesta halkaisija - 10-14 mm. Kahdesta vastakkaisesta reunasta vyöhykkeen, puututa. Kiinnitä sitten "jalat" - kaksi liuskaa, leikattava, niin että ne eivät ulotu ääriviivat tynnyri. Voidaan kiinnittää pultit, poraa reiän pään telineeseen on "hukkui".

Tahna nauhat muovi tynnyri

Ottaa kaikkiin tarkoituksiin liima, joka on sopiva liimaus muovi ja puu, ja se liimaa nauhat. Mitä kapeampi liuskat, sitä enemmän yhtenäisestä pinnasta työtä. Tällaisia ​​katu kukkaruukku ei kuihtuvat eivätkä turvota.

Kotitekoinen betoni kukkaruukkuja

Betoni on hyvä, että se voidaan kaataa minkä tahansa muotoinen. Sopiva muovi, lasi, metalli, puu, savi aluksia, ja jopa pahvilaatikoihin.

Street maljakoita kukkia betonia on helppo tehdä omin käsin

Kätevin tapa työskennellä muovi - koska se on helppo poistaa. Vieläkin helpompaa lasi, mutta nämä muodot ovat yleensä kertakäyttöisiä. Se ei tapahdu ottamaan - niiden tauko.

Valmistaa Ruukut kaduilla voi käyttää tavallista betonia, joka koostuu sementin ja hiekan suhteessa 1: 3/4 (portlandsementti ei ole pienempi kuin 400 M ja seulotaan puhdas joki hiekka). Pinta Tällaisen kukkaruukku on monokromaattista ja harmaa. Joissakin tapauksissa se näyttää tyylikäs ja harmaa väri ei viedä huomion varsinaisesta - kukista. Mutta mutta ei aina.

mielenkiintoista tarkastella koriste betonituotteiden. Sitä kutsutaan taidetta, taide, arkkitehtuuri, akryyli, polymeeri - betoni. Kaikki tämä nimitys samaa tuotetta. Lisäksi arkkitehtonisen betonin sementin ja hiekan sisältämän polymeerin lisäaineita, pieni fragmentit luonnon mineraaleja, on olemassa joitakin väriaineita. Pintaa kukkaruukku koriste betoni on sileä, mielenkiintoinen, välissä luonnonkivistä. Erityinen muoto riippuu koostumuksen. Tietyt koriste konkreettisia näkyvät alla olevassa kuvassa.

Joidenkin koriste konkreettisia

Pintaa kukkaruukku koriste betoni on sileä, mielenkiintoinen, välissä luonnonkivistä. Erityinen muoto riippuu koostumuksen. Tietyt koriste konkreettisia näkyvät kuvassa yllä.

Mitä lomakkeet konkreettisia kaatamalla kukkaruukku

Tahansa muodossa voidaan käyttää lähes mitä tahansa materiaalia. On tärkeää, että se ei ole kasteltu ja pidetään kunnossa 4-5 tuntia. Sitten betonin sarjaa ja jo pysytteli. Koska jopa tehdä muotoja paksusta pahvipakkaukset, hyvin prokleivaya hiilen ja vetämällä vöitä "nauhalta. Mutta Carona voidaan muokata vain pieniä maljakot - pienelle ryhmälle kasveja. Mutta muoto voi olla mikä tahansa.

Lomake betonin valmistuksessa kukkaruukku kanssa kädet

Itse asiassa on tarpeen muodostamaan kaksi - yksi muodostumista ulkopinnan, toinen - paljon pienempi - työnnetään ensimmäiseen ja muodostaa vyöhykkeen, joka sitten kaadetaan maaperän ja istutettu kasveja. Sisäinen muoto on valittu perustuu aiotun potin, mutta seinämän paksuus ei saa olla pienempi kuin 3 cm.

Betoni istutuskoneet kukkia muovi

Voit käyttää muovia, kupit, astiat, tarjottimet, purkit vedestä - suuria ja pieniä. Mahdollista tuoda alas levyiksi, vanerin ja muiden arkkimateriaalin kappaletta. Sillä ei ole väliä. Mitään, kaikki mikä tulee päätään käyttää.

Käytä betonin valmistuksessa kukkaruukku voi olla mikä tahansa säiliö

On mielenkiintoinen muoto kulhoon tai kulhoon? Myös mukava. Ja muodostumista sisätilavuuden löytyy jotain raskasta, on toivottavaa korjata muotoon, mutta se ei ole mitään merkitystä. Sopivia jopa pallo keilaus. On hyvä, että kova ja tasainen - se on helppo poistaa.

Metalli kuppi ja keilapallon - saa suuren kukkaruukun

Pyöreä ruukut ovat parhaimmillaan, mutta löytää sopiva muoto ei ole helppoa. Yleensä se tai muoviastioita tai lasi palloja, jotka asettamisen jälkeen betonin leikkaus / rikki.

Työskennellä sementin vain korkeammissa lämpötiloissa kuin +5 ° C: ssa Ihanteelliset olosuhteet - on + 20 ° C ja korkea kosteus, mutta tärkein lämpötila. Paikka, jossa voit jättää betonin "kypsymisen" olisi varjossa.

Sopivia muotoja löydät, sekoita sementtiä. Se ei saisi olla liian ohut, ei liian paksu. Lastalla tai lastalla saisi valua, mutta ei niin kuivaa, että voit irti jotain sokea.

Meidän täytyy työskennellä käsineet - betoni syöpyy käsissä hyvin nopeasti. Terien tai jotain vastaavaa lataamisesta ratkaisua pitkä ohut metallitanko tai kiinni ilman poistamiseksi. On vielä, tai iso kulho vettä tai muovikalvolle.

Muodostavat kuvitella itsesi

Muodoltaan, käsitellä niitä tarvittaessa rasvaa. Tämä on tarpeen, jotta pot otettiin ulos muotista helposti. Voit käyttää seuraavia lääkkeitä:

 • Tarttumaton cooking spray. On turvallinen ja tehokas.
 • Erityiset suihkeet konkreettisia. Ne ovat paljon kalliimpia, mutta yhtä tehokas.
 • Moottoriöljyä.
 • Universal voiteluaine WD-40.

Se voi toimia ja muita yhdisteitä, mutta nämä on valittu.

Yksi formulaatioista hoitoon muodossa. Suuri - sisällä pieni - ulkopuolelta. Useimmissa kaada pohjan muodostamiseksi kerroksen liuosta 3-4 cm kohdista se. Tämä on pohja. Jos haluat olla pohjaan salaojitus reikiä, aseta putki segmentteihin. Voit käyttää metallia, leikkaa ne paloiksi 3-4 cm pitkät, myös ulkokahva rasvaa. Tässä tapauksessa pohjan paksuuden tulisi olla sama kuin Näiden putkien korkeus. Ja aseta ne tiukasti pohjan alla toista muotoa.

Miten tehdä omin käsin kukkaruukun ulkopuolella betoni

Liuoksessa muodostavat toisen joukon. Jos se on kevyt, nukahtaa hänen pieniä kiviä, soraa, kiviä, hiekkaa. Välinen etäisyys kahden seinämän täytön liuosta. Sallii materiaalin pitkin seiniä nakutuksen vasara sitten ottaa ohut tanko tai kiinni pohjaan lävistyksiä liuos huojuvat puolelta toiselle. Kun nämä toimet - kolhuja ja lävistyksiä - betoni ilmakuplien, se asettuu hieman. Tämä menettely voidaan toistaa muutaman kerran. Sitten kestää jonkin tasaisen kohteiden (lusikka, esimerkiksi), se sirotellaan voitelu ja kohdista yläseinän. yrittää tehdä puolelle mahdollisimman tasaisesti - ja sitten hänen kanssaan vaikea tehdä jotain.

muotti kaadetaan betoni kansi pala polyeteeniä ja siten varaavat vähintään päivässä. Yhden päivän jälkeen, lomake voidaan poistaa, mutta silti ei voi käyttää kukkaruukkuja. Se voidaan jättää kulhoon vettä ja jätä se viikko. Toinen vaihtoehto - peitä foliolla, ja kolme tai neljä kertaa päivässä ripottele vettä. Ripotellaan päälle loppuun tummumista. Joka kerta älä unohda kattamaan elokuva. Noin 10-14 päivä, voit aloittaa istutus kasveja. Siinä kaikki, nyt konkreettisia kadun maljakoita kukkia, voit tehdä omin käsin.

Jos et pidä pintaa potin, se voi olla koristeltu. Älä tee potin liian kirkas. Hän - vain tausta kukkien ja kasvillisuuden, jotka istutetaan sitä. On perinteisiä tekniikoita - maalaus on enemmän eksoottisia - mosaiikki koristelu, paloja lepakko laattoja tai kiviä.

Kun maalaus valitse maali, joka soveltuu betonipinta ennalta gruntuete (maalata paremman otteen eikä jää pois hiutaleet).

Koristeeksi laatat tai vyöruusu on säädetty pinnalle liimakerrokseen laatat (ulkokäyttöön), 5-6 mm: n paksuinen, ja se työnnetään päre. Meidän on toimittava huolellisesti poistaa jälkiä liima strassit kiviä - niin hän ei vetäydy sisään.

Maljakoita kukkien tehty betonista, koristeltu värillinen kiviä

Valmis potin kuivua, kunnes liima on kuivunut (aika ilmoitettu paketti). Sitten saumat voidaan korvata käyttämällä standardin laatta laasti. Työskentelevät epämiellyttävä, liian kapea rakoja kivien väliin saadaan. Voit yrittää käyttää ohutta nauha tai kapealle saumausta laattojen.

Maljakoita rakentaa betonitiilet

Planter sopivia ontelobetoni lohkojen suuria soluja. Solu kaadetaan maaperä, istutettu kukkia. Osuus näistä lohkoista voi olla kokonainen seinä. Resepti on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas.

Ruukut betonitiilet

Ja lopuksi, video mestarikurssi miten tehdä potin auto renkaat.

Street potti on parasta luoda kiven, esimerkiksi luonnon graniitti. Tässä tapauksessa, potin on käytännöllinen, kestävä, ja tietenkin hyvin erilainen ulkonäkö.

Miten tehdä omin käsin katu kukkaruukku

Jokainen omistaja haluaa mukavasti kotona, nauttia sivuston, onko se omakotitalon tai mökin. Yksi tekniikka tehdä koruja ja erilaisia ​​juoni - sijaitsevat paikoin kiinnostusta, katu ruukkuja kukkia. Ne voivat olla kukkia, Bonsai ja niin edelleen.

Alla puhumme mitä kukkaruukkuja mistä etsiä niitä, miten ja mistä voi tehdä oman astiaan.

Aiemmin tällaiset säiliöt, porealtaat ja ruukut käytettiin vain kasvien viljelyä oikukas. Ne sijoitetaan oma maa on koostumukseltaan erilainen tavallista maata kukkapenkki.

Nyt erilaisia ​​ja mielenkiintoisia käytettyjen astioiden tavallisille kukkia, monipuolistaa yhteinen etupiha ja kuisti.

Voidaan jakaa kadulla kukkaruukku useaan ryhmään:

Kuten muoto - kapasiteetti voi olla mielivaltainen. On sekä vakio (pyöreä, neliö, suorakaide) ja satunnaisia ​​(epäsäännöllinen muoto). Täällä kaikki on rajoittaa vain mielikuvitus kodin omistaja tai puutarhassa. Materiaalit voidaan myös valita erilaisia ​​- luonnollinen (esim., Tukit tai kannot), betoni, kangas, metalli, puu.

Valitse materiaali kukkaruukku tarpeeseen keskittyen yleinen tyyli sen sijainti alueella.

Kunkin hyödykkeen on omat hyvät ja huonot puolensa, erityisesti hoidon.

Tarkastellaan yleisempää materiaalien valmistuksessa kadun maljakoita kukkien ja huolenpito:

 1. luonnonmateriaalit. Vanha kannot tai lokit voidaan käyttää puutarha sisustus. Pottiin palveli pitkään ja ei ole menettänyt ulkonäkö olisi avulla erityiskohtelua. Se voi olla hyödyllistä kyllästys homeelta, lahoa ja hyönteisiä.
 2. Betoni. Sitkeää ja pitkäikäinen materiaali, joka sallii tehdä maljakoita eri muotoja. Muita käsittely ei tarvitse, voit vain maalata esteettinen ulkonäkö.
 3. kankaat. Se käyttää erityisiä materiaaleja, jotka ovat vastustuskykyisiä luonnon- ilmiöitä.
 4. metalli. Tämä viittaa kaunis takorautaiset ruukkuihin. On tärkeää, että kaikki kuviot on käsitelty erityisellä maalilla tai tulee ruostetta ja ulkonäkö on pilalla.
 5. Tree. Palkit tulisi kohdella samalla kyllästys, että luonnon materiaaleja, tai lopulta he väri muuttuu ja tulee pilalla.

Sijainti maljakoita riippuu toiveiden omistajan puutarhassa. Silti emme saa unohtaa, että ne täytyy laittaa asianmukaiset ja kätevä.

Ruukut asetettu puolin kuistin, elvyttää sisäänkäynnin taloon. On myös hyvä olla niitä ympäri karat tai kesäkeittiö.

Jos sinulla on tarpeeksi laaja sokea alue, katu ruukkuja olisi asianmukaista pitkin seinää kotona - kukat tuovat vilkas touch taustalla kiviseinät.

Kuohkea ruukut ei ole merkitystä pientä puutarhaa. Sekä pienoiskoossa hävisi valtaville suuri puutarha.

Lisäksi on tärkeää laskea etukäteen, että se kasvaa säiliössä. Jos et ota huomioon "toiveet" kasvi, se kuolee lopulta potti on tyhjä.

Pysyvä paikka maljakoita on valittava huolella. Tämä on melko raskas tuotteita ja häiritä kasvin jälleen ei suositella.

Maljakoita kukkia hyvin esiin sisäänkäynnin puutarha-alue, rakentaminen. Älä unohda tyyli - jos sinulla on huvimaja puusta, betonin kukkaruukut eivät sovellu.

Sisustaa maa omin käsin

Helpoin ja nopein tapa ostaa valmiina kattilat oikeaan tyyliä tai määrätä tuotantoa hänen luonnos. Mutta se tulee paljon kalliimmaksi ruukkuja puutarhan omin käsin. Tämä tietenkin vie aikaa, vaivaa ja mielikuvitusta, mutta se on sen arvoista. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä.

Tällaisen näennäisesti vaikeaa käsitellä jopa kauniimpi sukupuoli. Helpoin potin tehty betonista kädet tehdä mistä tahansa kankaasta, betonimassaa ja ämpäri. Voit käyttää ratkaisun jälkeen saadun jäännöksen rakennustyöt.

Asetamme kangas nesteeseen seokseen ja huolellisesti kyllästää. Kun koko kangas impregnoidaan saada se ja ripustaa kuivumaan tahansa ämpäri.

Aseta kangas seurauksena pitäisi näyttää ylösalaisin käännetty potin.

Kovettumisen jälkeen sementti tuloksena potin tulisi poistaa astiasta. Nyt voimme siirtyä sisustus - maalattu tahansa väri tai. Tässä se on lento mielikuvituksen ei ole rajoitettu.

Jotta olisi helpompi poistaa potin ämpäri, viimeinen Esivoitele paremmin. Sopivia toimi tai öljyä.

On mahdollisuus kalliimpaa - tuotanto käyttämällä erityistä muotoa maljakoita. Se täytyy ostaa. Tulokselle tekee sinut onnelliseksi - saat mukavan leikata potin. Kyllä, ja valmistuksessa ole iso juttu - hieroa ratkaisu, kaada se muottiin ja odottaa kiinteytystä.

Muuten, vaikka muodot voidaan tehdä itsenäisesti. Tätä sovitusta varten pahvin ja nauha. Leikkaa ulompi osa tulevasta muodosta niiden laadun kestäviä kiinnitysnauha. Aseta sisempi osa (joka peitettiin maalla kasveille) ja täyttää kaikki liuos.

Eniten aikaa vievä menetelmä valmistaa betonin katu kukkaruukku - laudaksi. Täällä tarvetta rajata ja joidenkin (tosin minimaalinen) mallinnus taitoja. Muotoa varten potin tai ei riipu mitään. Työ tulee asteittain ja käyttää muita lisäaineita ja alukkeita.

Kuten voidaan nähdä tehdä ruukut sementtiä omin käsin ei ole vaikeaa.

Ei vaikein, mutta ei myöskään pelkkä vaihtoehto. Sinun täytyy työskennellä vanhan renkaan levy, liitu ja rautasahalla.

Joten, ensin sinun täytyy piirtää ääriviivat reunan potin (se on leikkausviivan) liidulla. Tätä ei tehdä keskellä renkaan, ja on lähempänä toisen puolen levyn.

ei nastarenkaiden sovi valmistukseen maljakot - ne on helpompi leikata.

Jälkeen harsintalangat on tarpeen tehdä leikkaus. Varaudu siihen, että leikkaus ei ole helppoa.

Kun rengas on leikattu on tarpeen osoittautua. Joten saada maljakko on tehty kumista, ja levy näytellä jalkansa.

Maljakoita renkaiden tehty omin käsin, voidaan päällystää sopivalla maalilla tai maalilla.

Mielenkiintoinen ratkaisu tarjoaa suunnittelijoille - tuotanto maljakoita ja puutarhakalusteet valmistettu mesh ja lohkareita. ne näyttävät erittäin mielenkiintoinen ja epätavallinen, työ ei vaadi erityisiä taitoja, ja mikä tärkeintä, että tällaisia ​​katu maljakoita kukkia, voit tehdä omin käsin.

Työskennellä tarvitsevat erityistä metalliverkosta, GEOTEKSTIILIT ja lohkareita.

Keräämme verkkoon ontto runko. Mitätön seinän kivet nukahtaa. Lopuksi kiinnitä seinien sisällä Geotekstiili - se ei valua maahan kivien väliin ja vesi virtaa.

Alareunassa parempi kuivatus pour - kerros paisutettua savea tai hiekkaa. Kauniita maljakko kukkien käsillään valmis!

Tällainen rakenne ei siirretä pois, niin sata heti valita pysyvä paikka hänelle.

Ruukut puutarhan omin käsin voidaan puusta. Asenna jopa kuormalavoja, jäljellä rakentamisen jälkeen.

Töihin tarvitaan:

Valmistukseen ruukuissa tarvitsevat hieman kirvesmiehen taidot. Aluksi sinun täytyy harkita koko tulevaisuuden tuote. Se on parasta tehdä sen paperille.

Seuraavaksi leikataan levyt koon.

Kulmissa kapea tankojen voidaan kiinnittää tai leikata lukot.

Kun kaikki levyt ovat valmiita, sinun täytyy kohdella heitä hiekkapaperilla ja levitä erityistä kyllästys. Viimeinen estää homeelle puuta kaikissa sääolosuhteissa.

Kun päällyste on haihtunut voivat tarttua kohdetta. Lopussa vain koristella tuloksena ruukkuihin.

Olemme kuvanneet edullisin ja suosittuja vaihtoehtoja valmistuksen. Myös kun katu maljakoita kukkia puku tynnyrit, vanha auto, polkupyörä kori, muutama vanha ruukut valmistettu kanto, ja niin edelleen. Itse asiassa, mielikuvitus on silloin carousing.

Monipuolistaa ja koristella puutarha on mahdollista ilman suuria investointeja. Riittää, kun löytää aikaa antaa vapaat kädet mielikuvitustaan. Lopuksi katso kuvia kadun väärennettyjä maljakoita kukkia - ne ovat hyvin inspiroivia:

Betoni katu maljakoita kukkia tärkeänä osana maiseman suunnittelu

Olemme kaikki iloisia kaunis tuoksuva puutarha tai vain kukkapenkkiin talon lähellä. Ehkä joku voisi ajatella, että se on hyvin vaikea murtaa kukkapenkkiin, ja hankala, ja mikä tärkeintä, kallis. Itse asiassa se on helppo järjestää betonista katu ruukkuja kukkia, joka myös voidaan tehdä henkilökohtaisesti. Tämä artikkeli käsittelee esimerkkejä siitä, miten tehdä ruukkuja puutarhan omin käsin, ja suosituksia riippumaton Sementtituotantolaitteisto maljakoita kukkia.

Betoni kukkaruukkuja kaunis kukka maalaus

Kaikki erilaisia ​​kukkaruukut voidaan jakaa niiden toiminnallinen tarkoitus, eli mukaan siihen tarkoitukseen, johon niitä käytetään:

Pyöreä katu betoni ruukkuja

Perusmateriaalien, joita usein käytetään tekemään kukkaruukkuja:

 • savi;
 • muovi;
 • metalli;
 • luonnonkiveä;
 • betoni;
 • kaikenlaista puuta: puusta, kannot, levyt, vaneri ja niin edelleen.

Kukin näistä materiaaleista on useita etuja ja haittoja. Kumpi valita - sinä päätät. Kuitenkin yhteisen tyyppisiä tuotteita ovat kadun konkreettisia kukkaruukkuja. Tämä johtuu siitä, että niillä on useita etuja, jotka mainitaan alla.

Joka tapauksessa, jotta pottiin silmänruokaa monta vuotta, ja en tuo lisää ongelmia, ennen hankintaa on syytä tarkastella joitakin tärkeitä kohtia: paino tuotteen, sen mitat, joustavuutta ja kosteutta, valmistaja, materiaalin valmistukseen, ja tietysti hinta.

Betoni kukkaruukut, käsintehtyjä

Betoni katu kukkaruukku

Street betoni pot - yleisparisovitteiset tarkoitettu käytettäväksi kaupungin ja erilaisiin kukkapenkkien puutarhassa tontteja. Kun toimitaan kaupunkiympäristössä, päätehtävät he tekevät - parannetaan ympäröivät tiet alueilla, viherrakentaminen jalkakäytävät, miten käyttää rajan elementti.

Monet laitokset, virastot ja kaupat sijaitsevat kaupungin keskustassa, betonista ruukut koristeluun ja ero sen alueella. Tällöin betoni kadun potti - erinomainen vaihtoehto vuodepaikkaa. Tämä on helpoin tapa tehdä toimistorakennuksen, parkkipaikalla tai tallentaa ainutlaatuinen. Koristeltu malleja näillä alueilla, ainakaan jäädä ilman huomiota ja houkuttelevat asiakkaita.

Tällaiset säiliöt voivat olla eri kokoisia, monimutkaisia ​​muotoja maalataan erilaisia ​​eksoottisia värejä. Heidän suuri paino käytettäessä koristelu kaupunki voi johtua kiistattomat edut.

Koriste Kukkaruukut betonista

Jos olet jo ymmärtänyt, että ilman niitä ei voi tehdä, helpoin tapa ostaa katu maljakoita kukkien erikoisliike. Täällä ostajat tarjotaan hyvin erilaisia ​​muotoja, kokoja ja värejä eri valmistajilta ja toimittajilta. Haasteena on valita tämä runsaus, joka sopii sinulle.

Kiinnittää huomiota! Koska suuret konkreettiset ruukkuja voi olla paino 300-400 kg, ei pitäisi heti mieleen, josta huolehtii niiden sijainti ja niiden tapaa järjestää vastuuvapauden.

Käytöltään kuin aidat rakenne, ja miten kestäviä elementti kadun maisema, konkreettisia säiliö pois kilpailusta, joten sitä käytetään useammin.

Pieni kuusikulmainen ruukut tehty sementistä

Betoni tai muovi kukkaruukku: kumpi on parempi

Yhdessä betonirakenteet ovat löytäneet laaja soveltaminen ja muovia. Ottaen edullisia materiaalin ja valmistuksen helppous, osto katu, muovia Kukkaruukut tule mitään ongelmia. Pääasiassa muovituotteet käytetään sisätiloissa maljakoita. Nimet, kuvia ja hinnat tällaisten pakkausten löytyy valmistajien verkkosivustoilla.

Huolimatta siitä, että alhainen hinta on johtanut laajamittaiseen käyttöön sekä pienten että suurten muovinen ruukut kukkia, joita voi ostaa käytettäväksi puutarhassa, maassa, toimistossa ja kotona, betonin säiliö on vielä paljon turvallisempi ja perusteellisesti. Kiistaton etu muovituotteet on liikkuvuutta. Kiitos sen keveys, se voi olla suhteellisen vapaasti liikkua sivustolla. Vaikka konkreettisia kukkaruukut voidaan käyttää sulkee rakenteet ja samalla näytellä arkkitehtoniset muodot.

Ulkona muovi Kukkaruukut hyvin säilyttää kosteutta maaperään, ei salli sen kuivua. Tämä on hyvä valinta istutus perennoja. Nämä kattilat voidaan hävittää mekaaniset ja kemialliset toiminta ajan mittaan menettää sen ulkonäkö ja rusketus. Nämä haitat ovat erityisen yleisiä muovi maljakoita. Betonisäiliöt ovat käytännössä menettäneet edellä mainitut epäkohdat.

Muoviruukut helpompaa kuin betonilla

Muovin käyttöä Kukkaruukut, koska niiden haittoja, rajallinen. Kuitenkin, jos tarvitset mobiili, edullinen ja käytännöllinen design elementti monissa tapauksissa on perusteltua. Varsinkin mitä ostaa muovia maljakoita kukkia voi olla halvempi kuin analogit sementtiä. Puolestaan ​​betoni säiliö auttaa luomaan ainutlaatuinen muotoilu kasvimaa, sopii istutus lähes kaikki kasvit ja kestää hyvin pitkään. On huomattava, että monissa tapauksissa, betonituotteet näyttävät perusteellisemmin, rikkaampi ja paremmin korostavat omaperäisyys kukka.

Hinnat valmiita konkreettisia maljakoita kukkia

Alla olevassa taulukossa on esitetty, millä hinnalla voi ostaa katu maljakoita kukkia:

puutarha sisustus, puutarha tai huvila - se on erittäin miellyttävä ja mielenkiintoinen, mutta se vaatii tiettyjä taloudellisia investointeja. Alentaa sivuston tila, voit tehdä oman kukkaruukkuja. Seuraavaksi keskustellaan siitä, miten kadulle konkreettisia Kukkaruukut omin käsin. Valmistusprosessi sementin lietteen säiliöt keskusteltu yksityiskohtaisesti. Tämä on edullisin, edullinen, ympäristöystävällinen ja helposti työstettävää materiaalia, josta mestariteoksia maiseman suunnittelu.

Katu betoni ruukkuja kanssa kuvioitu pinta

Betoni katu maljakoita kukkia omin käsin

Sementti valmistetaan kukkaruukkuina hyvin suuria ja pieniä kukkaruukkuja. Mitä hyötyä on konkreettinen, koska se on heidän plastisuus, jonka avulla hän voi ottaa melkein minkä tahansa muodon sinulle keksitty. Seos voidaan tehdä koti sementtiliete lisäämällä muita komponentteja. Tuottaa tällaisia ​​rakenteita, useimpien tavallisten betoni voidaan käyttää, joka on valmistettu sekoittamalla sementtilaasti ja hiekkaa suhteessa 1: 3 tai 1: 4.

Vinkki! Vahvan ja kestävä tuote, on suositeltavaa käyttää portlandsementtiä vähintään M400 ja siivilöity joki hiekka.

Potti päästä harmaa, tulee olemaan näkyvästi, ja vedä huomiota itseensä.

Erittäin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen ulkonäkö konkreettisia maljakoita, tehdään käyttäen koriste lisäaineita. Tällainen ratkaisu voi ostaa valmiin tuotteen, se on nimeltään: art betoni, polymeeri, betoni-akryyli, taiteellinen tai arkkitehtuurin. Sen koostumus lisäksi vakio-osia (sementti ja hiekka) lisätään pieni osa luonnon mineraaleja, polymeeri lisäaineita ja väriaineita. Tällainen suuri joukko koostumuksia, valinta on sinun kuten aina. Tuotteet on valmistettu tästä materiaalista ovat sileät, värilliset, lisäyksillä pieniä jakeet kiviä ja mineraaleja.

Allen kotitekoinen ulkona potin

Voit valmistaa alkuperäisen koostumuksen ja käsissä. Esimerkiksi, jotta liuokseen, jossa oli valkoinen sementti, yksi osa perliitti (agroperlita) ja kaksi kappaletta turvetta. Kolmen komponentin seos laimennetaan vedellä, jolloin saatiin paksu massa ja homogeeninen.

Lomakkeet kukkaruukkuja tehty betonista käsillään

Jos tarvitset ruukut merkittävän kokoista tai tietty konfiguraatio, on helpointa hankkia tuotantoon betonin maljakoita erikoisliike. Jos tämä vaihtoehto on sinulle ei sovi muodossa potti voi olla melkein mitä tahansa.

muovi, puu, lasi, metalli säiliöihin ja jopa pahvilaatikoita valmistukseen sopivia potin. Tärkeintä on pitää alkuperäiseen muotoonsa ja liottaa noin 4-5 tuntia. Tämä on aika, joka tarvitaan betonin tarttua ja pitää kunnossa. Jos tarvitset pienen potin, ja sopivia kartongit pakkausta, vahvistettu nauhat tai teipillä.

Kuvan alkuperäinen betoni potin kenkä

Jos maa on vanha ämpäri tai pannulla - älä kiirehdi heittää ne pois. Heistä saada suuri muoto tulevaa kukkaruukku. Helpoin ja kätevin työskennellä muovia, se on melko joustava ja kosteudelta, se on erittäin helppo purkaa lopputuotteita. Sopii hyvin muodostamaan lasipulloa, mutta heillä on yksi haittapuoli. Jos tuote lasin muoto ei ole mahdollista poistaa, on jakaa muotoon.

Valinnassa lomakkeen on ymmärrettävä, että niiden on oltava vähintään kaksi. Yksi luo ulkopinta, ja toinen, pienempi, työnnetään ja muodostaa tilan, johon kaataa maaperän ja istutettu kasvit. Niiden välinen etäisyys - se on seinämien paksuus potin, se riippuu koosta ja tuotteen muotoa, mutta joka tapauksessa se on suositeltavaa vähintään 3 cm: n sisäpinta kulho voidaan järjestää avulla muovi lasit, kupit, vanha kukka ruukut, kulhot ..

Puuttuessa kaikki tämä muoto voidaan valmistaa vanerista, kartongista ja kartongin muotti. On toivottavaa, että sisäpinta on enemmän tai vähemmän säännöllinen muoto.

Kukkapenkit sementtilaastilla muodossa sydämet

Vinkki! Jos aiot tehdä konkreettisia maljakko suuri koko, se on vahvistettu lankamallikuvana tai lisätä Liuoksen väkevyys lasissa.

Betoni- maljakoita kukkia omin käsin: kuva ja kuvaus

Tehdä ison potin betonin, on tarpeen ostaa muodossa kestävästä materiaalista hänelle läpimitan ja korkeus. Liuoksen koostumus voi olla joko yksinkertainen, ja erilaisia ​​lisäaineita. Konkreettisia koostumuksia käsitelty edellisissä osissa. Potin voidaan värjätä. Voit tehdä tämän, jakaa ratkaisu palasiksi. Värjäämään sekoitus lisätä erilaisia ​​väriaineita. Sitten se on sijoitettu sisäpinnalle vuorotellen, joka antaa valmiin tuotteen oikea väri.

Kukkapenkkien ja kukkapenkkien kädet pois romun ja valokuvia luoda opas

Luokitusta kylvökone, onnistuneita esimerkkejä kukkapenkkiin. Kuvaus mielenkiintoisia ideoita.

Kaikki riippuu siitä, mikä lopputulos haluat. Koska mitta-astia kestää polutoralitrovye ämpäri. Lisäksi tarvitset säiliö vedellä, lastalla tai lastalla. Kun työskennellään sementtiä, käytä aina käsineitä - ratkaisu nopeasti syöpyy käsissä. Työhön sementin kanssa on tarpeen, että ympäristön lämpötila on yli 5 ° C: ssa Ihanteelliset olosuhteet ovat 20 ° C ja suuri ilmankosteus.

Vaiheet 1 ja 2: kaksi muoviastioita ja vaivaamalla laastia

Kiinnittää huomiota! Koska tuote voi olla liian raskas, se on parasta tehdä maljakko pysyvän paikan.

Esimerkiksi, ottaa suuri Muoviruukku, joka muodostaa ja asettaa sisäpinnan kanssa polyeteeniä. Laid elokuva on huolellisesti levitä pinnalle tasaantunut ja tulevaisuudesta tuote ei ole etsattu ruma ryppyjä ja epätasaisuuksia. Toinen vaihtoehto - menetelmän muodostaa voiteleva koostumus. On hyväksyttävää, jos potissa on monimutkainen kokoonpano. Tämä antaa hieman erottaminen valmiin tuotteen muotista. Voiteluaineena voidaan käyttää:

 • kaikenlaiset moottoriöljyä, mukaan lukien jätettä;
 • kaikenlaisia ​​pannulla vapautumisen formulaatioiden ja suihkeet ruoanlaittoon;
 • erityistä suihkeet betonituotteiden. Ne voi ostaa rautakaupasta;
 • kaikenlaista yleistyyppisiä voiteluainetta WD-40.

Vaiheet 3 ja 4: asentamalla kontit yksi yhteen ja täyttää tyhjän tilan (tuleva seinät) ratkaisu

Perusteellisesti sekoitettu seos tarkasti täyttää lomakkeen. Liuos on ensin levitetään pohjalle. Sitten vähitellen asettaa kerros sivupinnoilla. Seosta ei pitäisi olla liian ohut, koska se valuu seinät ja erittäin hankaloittaa tehtävä. Ohjata kerroksen paksuus, joka on suuri kukkaruukku pitäisi olla noin 4-5 cm. Täydellisen säätösauvan tai ohut tappeja.

Alustaan ​​liuos pidetään, ja parantaa lujuutta suuri tuote kokonaisuudessaan, on suositeltavaa lisätä lanka runkoon tai muuhun lujittavan rakenteen. Samaa tarkoitusta varten voidaan lisätä seokseen valmistuksessa lasikuitua.

Kun teet suuren kukkaruukku heti vaivata tarvittava määrä liuosta on vaikea omistaa, niin sinun täytyy jakaa prosessin useaan vaiheeseen. Saattaa kestää noin neljä tai viisi erää. Älä unohda valmistuksessa ruukkuja puutarhan omin käsin, ja noin niin tärkeä osa, koska reikä Viemäreiden. Tee se helppoa sijoittaa alareunassa tulppa tai putki romu, sellofaaniin.

Vaiheet 5 ja 6: poisto muoviastioita ja asennus salaojitus reikiä

On huomattava, että jos potti on tarpeeksi suuri, voit tehdä ilman sisäistä muotoa. Kuitenkin, jos säiliö on tehty sille, voiteluainekoostumus käsitellään molempien: suuri - sisällä pieni - ulkopuolelta.

Seuraava asentaa toinen muoto liuoksessa. Estämiseksi hengailua, voit nukahtaa hänen kiviä, hiekkaa tai soraa. Nyt sinun täytyy täyttää välit seinien seoksesta. Konkreettisia asettui lyödä vasaran pinnan, joka mahdollistaa materiaalin ja liuos lävistämään pohjaan kiinni tai sauva. Tämä menettely on parempi toistaa useita kertoja. Sitten ottaa pyöreä litteä esine ja huolellisesti sen reunat seinät, jalkalista yritti tehdä niin suoraan kuin mahdollista.

Nyt voit kattaa muottiin kaadetaan muovipussiin ja anna kovettua ainakin päivä. Sen jälkeen pudota potti astiaan vedellä ja odottaa viikko. Vaihtoehtoisesti voit peitä foliolla ja rakentamisen vzbryzgivat vettä 3-4 kertaa päivässä. 10-14 päivää voidaan istuttaa astiaan kasvi.

Vaihe 7: valmiina kattila on päällä ja istutettu kasveja siinä

Sisustus maljakoita kukkia omin käsin

Koristeltu kukkaruukut auttaa elvyttää sisätilojen ja luomaan halutun tunnelman, onko puutarha, yksityinen talon tai asunnon. Voit luoda koriste omaan haluttaessa. Koristamaan säännöllisesti konkreettisia kukkaruukku neliö, suorakaide tai pyöreä muoto, joka ostettiin kaupassa tai tehdä itse.

Helpoin tapa päivittää kapasiteetti - on sisustaa se maalilla. Sitä ennen potin kahva syvään tunkeutuva pohjamaali. Värjäyksessä käytettävät tuotteet maali kestää kosteutta, esim., Akryyli. Muuttaa väriä potin voi olla vaiheessa valu, kun lisätä sementin haluttua väriainetta.

Vinkki! Älä päästä mukaan vaalea sisustus ja väriaine ruukut värit, jotka erottuvat paremmin työmaalla, mikä häiritsevät silmän kukka järjestely, istutettu potin. Maiseman suunnittelu soveltuu parhaiten ruukut kirkkaita ja lämpimiä värejä, kuten beige.

Koristelu kukkaruukkuja avulla mereen kiviä

Toinen tyyppi koristeluun maljakot on basreliefi. Mutkaton kuvio voi käyttää lehtiä takiainen lehtiä tai muita kasveja. Ne on kiinnitetty sisäpuolelle muodossa, täytä se sitten sementtilaastilla. Kuivatuksen jälkeen lehdet on helppo poistaa vedellä ja jättävät jälkeensä kauniita tulosteita. Sitten ne täytyy tunnistaa lievä kiinteytymistä ja meidän bas-ready.

Kesän jälkeen meren äärellä voit kerätä paljon meren kiviä, kuoret tai kiviä. Kuten luonnon materiaaleja on parhaiten tehdä vuode ainutlaatuisuus. Asentamiseksi kuoret käyttää rakentaminen liima, joka kuivuu nopeasti. Pääset alkuun täytyy pestä ja puhdistaa meren elementtejä. Sitten levitetään liimaa ulkopuolelle ruukun pohjalle ja kuoret. Korjaamme yhdessä asennossa kunnes liima kuivuu. Kun meidän potti kuivuu kokonaan - me paljastaa lakka.

Koriste kukkaruukku seinät alalla bas

Yhteenvetona voidaan sanoa, että betoni sängyt - moderni ja käytännöllinen ratkaisu järjestely maiseman suunnittelu. Niiden käyttö auttaa tyylikkäästi järjestää sivuston tai luoda pensasaidat, joka koristaa alueella yli kymmenen vuotta.

Väriyhdistelmä sisätilassa: pöydän ja säännöt luoda harmonisen

Table "konkreettisia suhteissa 1m3." Laadullisia betoniseoksissa

Ulkona LED-seppeleet: kylmä-kestävä ja kosteutta kestävä koristeet

Lasten ulkona swing puutarhassa ja ominaisuudet niiden mallit

Reunalistat. Laji, valokuvasuunnittelua uutuuksia

Luettelo perennojen ja puutarhan: valokuvan nimet ja kuvaukset kasvien