Kattokruunun asentaminen kattoon

Kattokruunun asentaminen kattoon

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että prosessi asennuksen kattokruunu kattoon - yksinkertainen toiminta, selviytymään johon kuka tahansa voi omistaa kanssa hallussa perusrakenne osaamisesta sähköistys. Käytännössä - valaisimista vaikuttaa eri vivahteita ja vivahteet, olla tietoinen, joka ei ole ainoastaan ​​tarpeellisia vaan myös välttämättömiä työn aloittamista. Puhutaanpa yleisten sääntöjen asennus kiinnikkeet kattoon kattaa sekä selvittää koukerot prosessin asennus erityyppistä pinnoitteen ja oppia mahdollisista ongelmista työssä.

Yleiset periaatteet valaisimien asennuksessa

Kiinnitys on neljä päätyyppiä, joihin voidaan asentaa kattokruunu kattoon:

 • Valaistuslaite voidaan kiinnittää kiinnityskoukkuun. Tämä menetelmä sopii erinomaisesti betoni- ja kiinteisiin kattoihin.
 • Valaisimet on kiinnitetty kattoon ja kiinnityslevyn avulla. Kattokruunun paino jakautuu tasaisesti neljän kiinnityspisteen yli, ja siksi tämä menetelmä voidaan luottaa luotettavimpaan.
 • Ristin muotoinen kiinnitys sopii täydellisesti massan kattokruunujen asentamiseen sekä katon lähellä sijaitseviin valaisimiin.
 • I-palkkikiinnikkeitä käytetään monikerroksisiin kattokruunuihin ja sallivat valaisimen vahvistuksen useissa kohdissa.

Standardikiinnittimet on helppo asentaa - ne on myös vahvistettu perinteisten itsekierteittävien hihojen avulla. Valolaitteiden asennuksessa käytettävien tangojen ja koukkujen oikean kiinnityksen lisäksi on tärkeää noudattaa turvallisuussääntöjä - kevyt sähköiskun voi laskea korkealta ja aiheuttaa vakavia vammoja.

Kuinka asentaa turvallisesti valaistuslaitteita kattoon

Ensinnäkin kaapeleiden ja johdotusten vaiheistus tarkistetaan valaisimille: neutraali on yhteinen johto ja vaihekaapelit kytketään laitteeseen kytkimen kautta.

Tarkista vaiheistus ruuvimeisselillä. Tarkista vaiheessa koskaan koskettamatta laitetta. Tämä kosketusindikaattori tässä vaiheessa testin aikana on hengenvaarallista.

Ennen testausta huoneen on oltava irrotettuna - kaksi tulpasta kääntyy pois. Vain silloin ne kaistavat johdot ja kytkeytyvät sähkön sähköverkkoon. Paina laitteen kytkintä ja vie merkkivalo johdot - vaihe on oltava läsnä. Irrota kytkin ja jälleen kerran, joka suoritettiin vaiheessa - aikana pois vaiheen virta Syöttötapoja tulisi olla poissa. Jos ilmaisin tässä tapauksessa osoittaisi läsnäolo jännite verkossa - se on parasta hakea apua valtuutetun sähköasentajan ja vasta kun kaikki ongelmat palata asennukseen valaisimien kattoon.

Toinen tärkeä turvallisuuskohde asennettaessa valaistuslaitteita on johdotuksen alustava määritys. Tämä on välttämätöntä, jotta asennusreikien porauksessa ei vahingoita katon katon kaapelointia. Johdotuksen haku siirtyy käytetyn jännitteen alle, ja tähän käytetään erikoisindikaattoreita. Kun olet määrittänyt johtojen sijainnin, voit jatkaa asennustyötä.

Valaistustekniikan asennus standardityöhön ja ei-vakioon asennukseen

Asenna kattokruunu vakioliitteen on varsin yksinkertainen: se riittää kasvattaa syöttölinjat sähköalalla valot, ping laitteen ja asentaa sen kattopintaan. Näyttää siltä, ​​että kaikki on yksinkertainen - mutta usein ei salli tyyppiä kattokruunut vain roikkua sen olemassa olevaan telineeseen tai katto on liian alhainen ottaen huomioon ottelua ja sitten erilaisia ​​asennus on kasvanut huomattavasti.

1

Jos matala katto, haluat asentaa seinälle lamppu sijasta suositellaan standardin katto, versio koukulla ei ole sinua varten - koukku "varastaa" noin 10 senttimetriä vapaata katon tilaa. Tässä tapauksessa on välttämätöntä pokoldovat kanssa asennus- hihnalla - on tarpeen suoristaa ja rajata niin, että se on täysin piilossa konepellin alle laitteen. Luonnollisesti on tarpeen porata uusia kiinnitysreikiä.

Ennen kuin ripustat lamppua, sinun täytyy myös tarkentaa erityisellä tavalla ja sen muotoilu. Koska kattokruunut täytyy poistaa kaikki lampunvarjostimien ja muiden herkkien osien, vapaa poratangon ja on kolme pituussuuntaista reikää. On ne linjassa ja liittää päät (kolme) johtoja, nauha ja vahvistaa tiukka jo, käynnistä laite johdot riviliittimeen. Se pysyy kokoon kattokruunun kokonaan ja asentaa kiinnityslevyn siihen. Ennen kuin lopetat kattokruunun katon, kannattaa kiinnittää se kattoon ja tarkistaa toiminta. Pyöristys ulos telineeseen ruuvaamalla ruuvit tiukempi kuitenkin olla kiivas tässä tapauksessa ei ole tarpeen - liian tiukka kiinnitys voi johtaa siihen, että laite napsahtaa paikalleen vino.

Lisäksi sinun tulisi tietää, että uudet kattokruunuvalaisimet ovat usein varustettu lisätoiminnoilla: huoneen valaistuksen lisäksi laite ionisoi ilmaa tai jopa jäähdyttää huoneen ilman. Tällaisella valoteknisellä tekniikalla on omat kiinnitysmääräykset, joten sitä ei voi ripustaa itsestään. Kun valitset tällaisen laitteen mallin, kysy myyjiltä etukäteen - miten ja kenen kanssa tilaus asennetaan.

Asennusten kiinnikkeet jännitysrajoissa

Kattokruunujen ripustaminen valmiiseen joustavaan kattoon on mahdotonta ilman alustavia valmistelevia töitä. Jos vyö on jo varustettu - se on poistettava kokonaan, yrityksenä tehdä kiinnitysreiät kiristetty kannessa johtaa aina täydellistä heikkenemistä maalauksia: pienimmätkin leikkaus alakatot voi aiheuttaa sen repeämisen.

Kattoon koskaan hankkinut kattokruunu hehkulamppujen - roikkuu lamppu kattoon voi vakavasti vaurioittaa pinnoitetta - jopa heikoin lampun parin kuukauden toiminnan jää kannessa keltaisia ​​ja ruskeita pilkkuja. Energiansäästö lamppu periaatteessa sopivia, mutta niiden elinikä raskaassa kattokiinnityksessä vähenee merkittävästi heikon lämmönsiirron. Lattiatyypeille suositellaan LED-valaisimien valaisimien malleja.

Ennen kuin venytät katon, varmista, että teet kaiken työn järjestämällä kiinnittimet, joihin kattokruunu ripustetaan. Vakiovarusteita ei ole suunniteltu asennettavaksi joustavaan kattoon, joten on suositeltavaa kiinnittää koukku tai asennuslevy etukäteen pohjalevyssä.

I-palkkiin tai ristin muotoiseen palkkiin betonipäällysteessä luodaan erityinen alusta. Tuottaa MDF-levyn tai paksun vanerin. Ohut vaneri murskaa nopeasti ja kattokruunun painon alla, mikä on suunniteltu ripustettavaksi - se voi rikkoa.

Kaihtimien asennuksen erityisyys kipsilevyn kattoihin

Kipsilevyn katon tapauksessa keinot ripustaa kattokruunu vaihtelevat laitteen painosta:

 • Malleissa, joiden paino on enintään 3 kiloa, ihanteellinen vaihtoehto on koukku kiinnitys. Kipsilevylle on olemassa erityisiä perhenkoukkuja, joissa on patruuna, joka on sijoitettava kattoon porattuun reikään.
 • Kattolevyllä korkit kynttilöitä, jotka painavat jopa 7 kiloa paneelilevyihin. Jokaiseen palkin reikään käytetään erityistä kiinnittimen - tapin-moolia.
 • Raskas valaistus kipsilevyjen kattoon käyttämällä erityisiä tappeja, jotka voivat vaihdella kooltaan riippuen paksuudesta kiinnityselin päälaitteen: paksuuden koukun otetaan nastoista 12 millimetriä, hihnat - tapin 8. Edellä porattu reikä kiviseinään, johon myöhemmin asennustyyny istutetaan.

Ihanteellinen mount kattokruunut, jonka haluat ripustaa kipsilevy, asiantuntijat yksimielisesti tunnustavat cantilevered baari, se ei kuulu kitkaa eikä koukku, ja näin on kestävämpi kiinnitys tapa asettaa valot.

Kanssa päävalikoita asennettaessa valaistus kattoon, olet jo tavannut, mutta mitä jos haluat poistaa kattokruunu kansi?

Valaistuksen irrottaminen katosta

Irrota kattokruunu katosta voidaan tehdä asentamalla vain päinvastaisessa järjestyksessä. Älä unohda turvaohjeita: irrota laite vain irrotettujen tulppien kanssa ja sammuta se. Ennen kuin irrotat pääosan valaisimesta, poista kaikki hauras osat. Sammuta sitten johdot, eristä niiden päät ja poista sitten vain pohjan jalusta ja kiinnitysjärjestelmä. Muista: kiinnitys poistetaan vain tavallisilla betonipinnoilla, kun katto on helpottunut, vain laite itse poistuu koskettamatta kiinnitysalustoja.

Materiaalien uudelleenkirjoittaminen on mahdollista vain hallinnon luvalla ja osoittaa aktiivisen linkin lähteeseen.

Kuinka kiinnittää lamppu ja kattokruunu kattoon

Jokainen omistaja on hyvin tietoinen siitä, että tilojen valaistuksen valinta mahdollistaa tehokkaan näkymän huoneesta, korosta omistajan yksilöllisiä mieltymyksiä ja luo kodin edullisen ilmapiirin.

Alkuperäiset valaistusolosuhteet kuvastavat omistajan kuvaa sellaisena henkilönä, joka on muotoilun maku, joka voi luoda asiakkaille positiivisia tunteita ja hyvän mielialan.

Itsenäisesti suunnittelussa, päällikkö käyttää erilaisia ​​lamppuja:

 1. kattokruunu;
 2. paikallisen valaistuksen pistemäiset lähteet;
 3. lampetit;
 4. koristeelliset valaistussarjat ja seppeleet.

Tässä artikkelissa kuvataan kaksi ensimmäistä valaistuslaitteiden kiinnitysominaisuuksia. Koristella sohvat ja seppeleet, ne sopivat myös hyvin.

Kuinka asentaa kattokruunu kattoon

Ennen jokaisen johdotuksen aloittamista, tarkista aina jännitteen puuttuminen. Tämä poistaa mahdollisuuden luoda oikosulkuja, säilyttää terveytesi ja varmistaa turvallisuuden työskennellessäsi.

Asennusmenetelmä riippuu monista tekijöistä. Hänen valintansa vaikuttaa:

 • paino, mitat ja lampun rakenne;
 • materiaali ja katon tyyppi;
 • Rakenteessa olevien kiinnittimien läsnäolo.

Kattokruunun kiinnittäminen betonikattoon

Lähes kaikki monikerroksisissa rakennuksissa sijaitsevat huoneistot ovat nyt vahvistettuja betonilaattoja. Asennuksen aikana asennimet, jotka sijaitsevat lamppujen vientipisteen lähellä, asentavat erityisiä koukkuja tai poista teräsvaijeria, joka on sidottu vahvikkeeseen.

Dedovskiy menetelmä kattokruunu riipuksia

Vanhoissa taloissa on yleisimmin käytetty kiinnike lanka, jota voidaan taivuttaa oikeaan suuntaan. Se pystyy kestämään aika paljon painoa, mutta testata vahvuus kiinnityksen suositellaan vedä se momenttiin.

On samanlainen kiinnitys kätevästi kevyt muovi kattokruunut. Kytkemiseksi sähköjohtojen käyttää siirtymävaiheen riviliittimeen.

Kiinnityselementti kattokruunut ja johdot ovat jättäneet jälkensä koristeellinen kansi.

kattokruunu Hook

Pääelementti tunnistava mekaaninen kuormitus kattokruunut, on koukku, joka voi olla eri suunnittelu.

Asennettavaksi betonisisäkattoihin julkaisu koukut:

 1. varustettu vastakkaisessa päässä ja ruuvikierteisen ruuvit, ruuvattu muovi tulpat, jotka on kiinnitetty porausreikään;
 2. jossa on kääntölaite pysähtyy.

Toisessa menetelmässä voidaan käyttää:

 • liikkuva jalat lukitusmekanismin;
 • washer kanssa leikattu tai ei;
 • kiertyvän levyn;
 • liikkuva pysähtyy.

Tämä menetelmä edellyttää sellaisten läpireikien läpi lattialaatan, jonka halkaisija mahdollistaa kulun pyörivän mekanismin, mutta varmasti pitää kokonaispainosta lampun.

Lajikkeet kuten kiinnityselementtien koukut valmistettu muotoon levyjä, jotka voidaan ajaa läpi raon tulee tasainen, ohut pora porat.

Nämä kiinnityselimet eivät vaadi luomista reikien läpi levyn. Heille riitä tyhjentää lävistin sisäkattoon kantaan kiinnitystä tappien ja sitten läpi kiristysruuvit ruuvi.

Hyvin kiinnitysnauha voidaan tehdä:

 1. muoto lovia sisältävien levyjen kiinnittämiseksi eri hyvällä paikalla;
 2. tai muodossa hiusristikon kahden levyn.

Toisessa menetelmässä, voit luoda useampia kiinnityskohdat ruuveja katossa. Näin ollen, rajat levy on kiinnitetty raskaampaa kattokruunut.

Kaikki nämä suluissa asentaa ne kattoon nastat ruuvattu kierteitetty varmistaa pohjakuori kattokruunut kierre-pähkinät.

Ennen asentamista lampun kiinnittäen huomiota valtion eristekerroksen johtoja. Kun hän rento, hänen nousu mutkainen eristysnauhaa. Kuitenkin tällä hetkellä kaupallisesti saatavilla tehokkaampia kutistemuoviletkua, jotka ovat helposti laittaa päällä voidaan eristää, ja sitten kuumennus kuumailmapuhaltimella liekin sytyttimiä tai ottelut tiiviisti alaspäin vastinpinta.

Päihin lankojen tulee korjata riviliittimeen sähköliitäntää kattokruunut.

Vahvistamisesta kattokruunu puukatto

Tässä ovat pääasiallinen keino varmistaa yksinkertaisin koukut lopussa muodostunut terävän ruuveja, joka on yksinkertaisesti ruuvataan puu.

Puuhun murru, ja kierretään ilman kohtuutonta vaivaa suositellaan esiporattua porausreiän pienempi kuin putken kierteen ruuvi.

Tukipistettä tulisi valita niin, että koukku pidettiin paitsi aluksella, joka on vaippa katto, mutta myös suuri osa sen luotettavasti palkin.

Vahvistamisesta kattokruunut läpi suspension rakenne

Nyt kotimainen Masters sisätiloihin käytetään laajalti erilaisia ​​alakatot:

 • perusteella kalvon ja kangas synteettisiä kuituja eri värejä:
 • jousitus rakentaminen perusteella kipsilevyjen ja vastaavia kiinteitä aineita.

Toteuttaminen omistaja haluaa olla kaunis kattokruunu valaistus huonetta edellyttää sellaisen tällaisen laippakiinnityssovite, jonka paksuus on valittu suurin ero rainan ja riippuvan rakenteen betonipohjan.

Itse sovitin on kiinnitetty betoniin etukäteen, ennen asettamista keskeytettiin kangas ja sitten asennetaan koristeellinen katto ja sen jälkeen se on laippakiinnityssovite ripustaa kattokruunu.

Kautta kipsilevyt kansi voi yksinkertaisesti ruuvaa ruuvit. Kun käytetään katot, sovittimet on kiinnitetty liimaamalla renkaat, joiden sisällä kudosrainaa leikataan.

Raon läpi ja vedetään johdot suspension kokoonpano on asennettu sovittimen kattokruunut.

Laitteet suspensiota lamput

Sen jälkeen, kun koukku roikkuu kattokruunut asennettu kattoon täytyy nostaa valaistuslaite, ja korkeudella sähköjohtojen liittämisen. Tällainen työ vaatii samanaikaisesti suorittamisen kahta toimenpidettä:

 • luotettava kiinnitys kattoon lamppu;
 • johdotus.

Siksi käsissä mestari ei riitä ja haluat avustaja. Se voidaan tehdä yksinkertainen laite usein toteuttamista sellaisia ​​töitä, joka koostuu:

 • koukut ripustamista varten kattokruunut kattoasennukseen;
 • köysi, joka on valmistettu dielektrisestä materiaalista;
 • kärki pyörivän mekanismin, tuodaan lamppu reikään.

Sen toimintaperiaate on kuvitettu kuvia.

Asennusniveltä toimii samalla periaatteella kuin Kukan kalastaja. Se on niiden käyttämistä kotelon aukon, kattokruunu roikkuu vapaasti kaapelin. Mestari on vapaat kädet voi kytkeä johtoja. Kun pyörivä mekanismi on kytketty pois, että koukku on poistettu ja sen tilalle on ripustettu valaisin.

Tällainen laite helpottaa asennusta. Se tehdään samantyyppistä jatkuvaa työtä. Mutta kun yksi asennuksen kattokruunu, on mahdollista yksinkertaisesti sitoa vahva johto.

Menetelmä kiinnityskohta sisäkaton valaisin

Tämä materiaali on varsin hyvä kestävyys ja poistetaan arkkia eri paksuisia. Suoraan Kipsilevy tehty asentaa valonheittimet.

Tämän toiminnon suorittamiseksi seuraavassa järjestyksessä:

 1. kattoon asennettuna pohjaan johdotus pieni marginaali pituus teräkasetin liitos;
 2. kovettuneen kipsin rakenne;
 3. erityistä poraa reiät porataan valoa;
 4. ulostulo johdot;
 5. connect patruuna;
 6. puristamalla kiinnityslevyyn;
 7. Valo johdetaan reikään ennen vapautuvat puristuk- sesta keväällä lukita koteloon.

Suojaava koriste kansi peittää pitkittäisreikä kiviseinään levyyn.

Asentaa valonheittimet käyttää samaa periaatetta kuin kattokruunu - käytön lisäkiinnityksen sovittimen.

Yleensä ne valmistetaan tehtaalla mahdollisuus korkeuden säätövara jännitetty pohjakankaan ja pinnan. Tätä tarkoitusta varten, kiinteä osa on kiinnitetty tärkein kattoon, ja ruuvi on asennettu asentoon säätämällä niittejä.

Kankaalle kangas on myös liittää kiinnitysrenkaaseen, kristallikruunutarvikkeita, ja sen sisällä tehdä leikkaus vetää johtoja ja valaisimen asentamiseksi. Välillä kotelon valonlähteen ja läpinäkyvästä materiaalista kiristämiseksi kulutuspinnan termokoltso tarjoaa lämpösuoja materiaalia.

Nämä Katto Valaisimet asennus suoritetaan samaan teknologiaan kuin laattojen Kipsilevy. PVC-levyt on hyvät lujuusominaisuudet, pystyvät turvallisesti paikoillaan valoa valonheittimet.

Johtuen siitä, että korvaaminen palanut lamput voivat luoda kohonnut mekaaninen kuormitus, kiinnittämiseksi laippakiinnityssovite käytetään myös. Ne on helppo tehdä reikäpelti kaistaleet, joissa on galvanoitu pinta.

Tällaiset mallit ovat helppo luoda, hyvä kantavuus, on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.

Kiinnityksen jälkeen kattokruunut kattoon ja on välttämätöntä liittää kytkimen johdot. Tämä aihe on esitetty erillisenä eränä täällä.

Tarjoamme katsoa videon asentamisesta kattokruunut.

Jos tiedät muita kiinnitykseen kalusteet, kerro ne kommentit.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

(8 ääntä, keskiarvo: 5 ulos 5)

Miten turvallisesti suorittaa korjauksen mikroaaltouuni omin käsin

 • Ominaisuudet erovirtasuojaus kiväärit ja RCD kotona

 • Kuinka käyttää digitaalista TV antenni kädet antaa ja kotona

 • Huolimatta ilmeinen monimutkaisuus, kytkentäkaavio kattokruunu on yksinkertainen ja ei eroa mitään 'pöytävalaisin, vain lankojen ja erittäin kattokruunu ankkuroitu pysyvästi.

  Yksinkertaisin suoritusmuodossa. Ja jos kattokruunu 4 valoa sekä LED-valaistus ja niiden alla ovat mukana 2-3 kytkin tai käytä himmennin tai ajastimen merkkivalo? Tämä on ensimmäinen asia, joka tuli mieleen.

  Tiliotteessa on osittain oikeassa. Se yksinkertaistaa ymmärrystä piirin, mutta ei ole aivan oikein turvallisuusasioissa. Kun lähestymistapa kattokruunu, tietenkin, toimivat ja ohjata kytkimellä.

  Mutta minä menen esittelee liittyvät asiat oikein, varmistaa maksimaalisen turvallisuuden henkilön. Ja tässä tapauksessa on syytä kiinnittää huomiota:

  • Liitä vaihejohdin kauko kontakti patruuna;

  • rako-vaihe kapasiteetti kytkin, mutta ei nolla;

  • asianmukaisen eristys;

  • luotettava kiinnitys kaikki elementit, ja jotain muuta.

  Ole varovainen kun työskennellään sähköä, se ei anna anteeksi virheitä.

  Kyllä, tärkeintä turvallisuutta. Luotettava laitteiston ja hyvä eristys on yhdistetty tärkeimmät kattokruunu.

  Miten ripustaa kattokruunu on betonikatto: ohje

  Yksi viimeisistä vaiheista korjaus asunnon on asennuksesta ja valonlähteitä. Huolimatta suosio kipsin ja jännitteitä analogit klassikoita muodossa kattomaalauksiin pysyvät suosittuja ikuisesti. Kun yksikkö huoneen korkeus pysyy muuttumattomana. Kun taas kipsilevy ja jännitys johtuen runkoon, kuluttaa arvokasta senttimetriä. Ja jos nämä vaihtoehdot sisältävät asennuksen Piiloraita on valaistus, mitä tehdä klassinen versio? Miten ripustaa kattokruunu on betonikatto? Otetaanpa tarkemmin.

  kolme tapaa vahvistamisesta kattokruunut voidaan tunnistaa klassiseen kattoon:

  • Koukulla. Tämä on yksi suosituimmista tavoista, jolla voit asentaa riittävän suuri lamput, myös varsi.
  • Ripustin. Menetelmällä on mahdollista asentaa lamput, suunniteltu matalat katot. Nämä lamput eivät eroa massiivinen, on pieni korkeus, painetaan lähelle kattoa.
  • Phillips muurille. Tämä menetelmä on suunniteltu painava rakenne.

  Kysymykseen "miten ripustaa kattokruunu on betonikatto" monessa suhteessa riippuu mallista valitun valonlähteen.

  Laatat ja johdotus

  Betonirakenteiden edustaa huokoisen rainan kanavia. Näissä reikiä kaapeleiden valaistukseen. Uudet rakennukset ovat kolme ytimen maadoitusjohtimeen. Tämä ominaisuus ei toteuta mount versio, jonka kytkin kaksi avainta, niin miten liittää kattokruunu on betonikatto, tietenkin mahdollista, mutta täytyy käyttää chetyrohzhilnogo kaapelia. Tätä prosessia paremmin ota yhteyttä sähkömieheen. Tai luopua ajatuksesta dvuhklavishnogo kytkintä.

  Runsaus valaisimia joskus vaikea valita valonlähteen. Ja sitä paitsi, markkinoilla on runsaasti paljon huonolaatuisia kiinalaisia ​​tuotteita. Valinnassa on otettava huomioon useita vivahteita:

  • Muotoilu. Useimmiten se on saatettu hänen valittunsa valaistus. Tämä voidaan asettaa katosta telineeseen ja seinäkannakkeet, tai vain kattokruunu.
  • Kuinka monen painikkeita aiot kytkeä. Jos asennuspaikan saadaan vain 2 johdot katossa, 2-avaimen liitäntä ei tulisi pitää. Ja näin ollen on parempi olla hankkia mnogorozhkovye lamppua. Muuten, että tulevaisuudessa tulee iso sähkölaskussa. Tai se vaatii asennuksen asianmukaisen johtoja.
  • katon korkeus. Massiivinen kattokruunut näyttää ulos paikka mataliin kohtiin, ja päinvastoin, korkeat katot, pieni lamppu on menetetty.
  • Mitat huoneeseen. Jos huone on suuri, on parempi antaa kaksi valonlähdettä. Kun vyöhykejaon voidaan käyttää samaa mallia, ja keskenään erilaisia.

  Näiden seikkojen vuoksi on mahdollista valita oikeanlainen valaistus. Kytke lamppu tällaisessa tapauksessa ei ole vaikeaa, mutta sopii ergonomisesti suunnitteluun.

  Nykyään valaistus on silmiinpistävää sen monimuotoisuus ja vaihtoehtoja. On malleja, joissa on sisäänrakennettu puhaltimet, eri tiloissa valaistuksen kauko-ohjaus kauko-ohjaimella, käyttäen suurempaa määrää lamput 12W kulutus. Kaikki nämä tuotteet voivat olla lisäyhdistämisvä- lohkoja suunnitellessaan. Tällaisissa tapauksissa pyydetyn asennusohjeet myyjältä. Ja jos et ole varma, että voit liittää omin käsin, on parempi kutsua sähköasentaja joka tietää tarkalleen, miten ripustaa kattokruunu on betonikatto.

  On useita tärkeitä kohtia tässä vaiheessa työn:

  • Sähkö on parempi tehdä päivällä. Tämä helpottaa työtä. Se ei vaadi ylimääräisiä kattavuus muodossa lyhdyt, ja vastaavasti, ja avustaja.
  • Valmista työkalu. Nämä ovat: poraa tai lävistä oikeanlaista pora / pora, ruuvimeisseli-ilmaisin, joka on yksinkertainen ruuvimeisseli ja avain koota kattokruunu, kiinnityselementti, teippiä, pihdit.
  • Ennen asennusta, sammuta sähköä paneelissa.
  • Purkaa vanhan valaistuksen, jos se on käytettävissä.
  • Laimenna lankojen päiden. Liitä sähköä. Määrittää vaihe ja nolla indikaattorin kanssa ruuvimeisseli. Kosketuksessa kuorittu ja painamalla painiketta ruuvimeisselin valot - vaihe ei - nolla. Eristetyt päät.
  • Määrittää johdot katossa tilaan. Lattia laatat ovat onttoja kanavia, joita käytetään kaapelin reititykseen. Tässä työssä erityisen ilmaisimeen. Kokeneet omistajat ovat aina johdotettaessa tai pyytää johdotus. Tulevaisuudessa se välttää paljon ongelmia edes yksinkertaisia ​​toimintoja (kuten "vasara naulan seinään").
  • Niin miten ripustaa kattokruunu on betonikatto, suurelta, yksinkertaisesti tarpeeksi, mutta varsinaisen vaarallinen, sinun ei pitäisi unohtaa sähkökatko paneelin aikaan purku-, asennus ja liitäntä kattokruunu. Näin vältetään sähköiskun vaaraa.

  Riippuen suunnittelun monimutkaisuutta joutua ohjeet kokoamiseen valaisimeen. Se voi olla vaikea prosessi, kun haluat ripustaa kattokruunu dvuhklavishnuyu yhteyden järjestelmään. Tämä asennus mahdollistaa edelleen hallita aste ympäristön valoa huoneeseen, käynnistämällä kaikki valot, tai osan niistä.

  Voit tehdä tämän mallin valintaan kytkennöistä tai hieman modernisoitu versio, jos:

  • Kun valaisinlaite poistuva kaksijohtiminen kaapeli yhdistää verkon - se voidaan korvata kolmen langan (vaihe, vaihe, nolla).
  • Lamppu saa aikaan kolme-johtiminen kaapeli, mutta yksi johdot on suunniteltu maahan (se on keltainen väri on vihreä raita) .Jos talo on vanha, se ei yleensä anna maadoitus kattokruunut. Siksi toimet voidaan kytkeä toiseen vaiheeseen.

  Jos se on tarpeen ripustaa kattokruunu dvuhklavishny kytkin, sitten yksi ryhmä aseita kytketty ensimmäisen vaiheen, toisen - toisella.

  Kerätä ja valmistella valaisinyksikkö, asennusvalmiina kiinni. Mieti kaikenlaista.

  Aiemmin käytetty lamppuja on tällainen kiinnitys. Tällöin purkamisen jälkeen vanhan valaistuksen nykyiseen Asetelman pitäisi ripustaa uusi kattokruunu. Jos se ei ole säädetty tällaista lukituksen, sinun on ensin ostaa sen. Markkinoilla tällä hetkellä voit valita paras vaihtoehto varten. Täällä on useita tuotteita:

  • Hook terälehtiä. Tämä tyyppi on sopiva, kun reikä sai mitätön laatassa. Asennuksen aikana terälehtiä auki ja turvallisesti kiinnitä koukku.
  • Katto ankkuri, ankkuri-koukku, ankkuri rengas. Valitaan mukainen poranterä halkaisija ankkuri reiän, kiinnikkeet asetetaan elementti kiristetään.
  • Vaarna sisäänvedettävä jousirengas, tanko, jossa on koukku. Poratun reiän halkaisijan mukaan elementin on lisätty kiinnitysväline on kierretty. Tässä tapauksessa, joskus käyttää rakennuksen kipsi ratkaisu luotettavuuden lisäämiseksi. Reikä täytetään seoksella ja aseta tulppa. Annettava aikaa jähmettyä.
  • Teräs ruuvi rengas, L-muotoinen koukku, jossa on muovinen tulpat. Asennettu mukaan edellisessä suoritusmuodossa.

  Koska katto ripustaa kattokruunu, kuten jo aiemmin mainittiin, voi olla tarpeeksi nopeasti, mutta prosessi on vaarassa sähköiskun, on parempi esieristetyt johdot tulevat katosta.

  Planck kiinnittämiseen ja kiinnikkeet mukana lampun hänelle. Mutta se on parempi ostaa tehokkaampi ankkureita. Tämä on luotettavampi vaihtoehto, varsinkin jos et ole erityisen varma, että tiedät tarkalleen, miten ripustaa kattokruunu on betonikatto. Hole alla reikä on merkitty lyijykynällä ensin. Poraus, tulpat työnnetään, vahvistamisesta hihna levitetään ja kiinnitetään ruuveilla. Tässä menetelmässä kiinnitys voidaan myös käyttää laastin lujuutta kiinnityksen suurempi. On tärkeää kiinnittää pultit ruuvataan kiinteyttää se asentaa kattokruunu. Phillips hihna asennetaan samalla tavalla.

  Asennuksen jälkeen kiinnitin voi alkaa pohtia "Miten liittää kattokruunu on betonikatto." Tätä varten:

  • Sammuttaa sähkön paneelissa.
  • Poistettu eristeen johdot yläpuolella kaapeli.
  • Tuotettu terminaalin avulla tai kiertämällä ja nauha.
  • Kattokruunu on kiinnitetty kiinnityselementin.

  On olemassa useita ominaisuuksia kunkin kattokruunut. Malleissa, joissa on lukituskoukun ripustaa lampun ja valmisti liitäntäjohdot. Ja sulje koristepinnoite korkki. Valaistuksen kiinnike: kiinteästi paikalleen asennettu lampun kannan, joka on kytketty johdot, on kiinnitetty lampun suojus. Asennuksen jälkeen kannattaa tarkistaa oikeellisuuden yhteyksien lukien vaihtoehtoiset avaimet. Jos vika on tapahtunut, mikä tarkoittaa voi kunnolla ripustaa kattokruunu käsillään.

  Vanhemmissa kodeissa voi silti tavata alumiinikaapeleille ja moderni lamput on varustettu kuparijohtimia yhteyden. Tällaisissa tapauksissa yhdiste tuottavat vain käyttämällä erityistä liittimiin. Muuten asennus ei pidetä vastata paloturvallisuuden vaatimukset. Ja että lopulta voi johtaa traagisiin seurauksiin. Joten, me katsoimme, miten oikein ripustaa kattokruunu konkreettiseen kattoon käsillään. Monimutkaisuus asennusta vain on epäsuhta useita live ilmajohdot ja johdot kattokruunut. Nämä ongelmat voidaan ratkaista, jos on luottamusta niiden kykyjä. Mutta koska työtä sähköä liittyy terveysriskejä, on parempi luottaa ammattilaisia.

  1