katto päädyt

Päätykolmio harjakatolla. Laskentalaite päättyy

Jos päätät rakentaa talon, sinun ehdottomasti täytyy miettiä mikä on päätykolmio harjakatolla. Hänelle kaiken tarvittavan tehdä tarkkoja laskelmia ja oikein valita materiaalin viimeistelyyn. On tärkeää valita kaikkein kevyitä materiaaleja, mutta joukossa niiden laatuominaisuuksien pitäisi olla tasainen ja voimaa. Loppujen lopuksi pääty on koko vuoden kohdistuu jatkuva altistuminen haitalliset ympäristötekijät. Pinnan tulee paitsi kestää vaikutusta aggressiivisten tekijöiden, mutta myös säilyttää kunnon ulkonäkö, koska julkisivu talo on tunnusmerkki hänen mestarit.

Jos se on yksinkertainen pääty suunnittelu, on ensin asentaa päädyt molemmin puolin rakennuksia. Seuraavaksi sinun on luotava tukea kattotuolit, käyttäen pohjalevy massiivinen mauerlat. Hän on koivua. Poikkileikkauksen säteen, on yleisesti neliömäinen, ja sen puoli on 10 cm.

Ennen asennusta elementit tärkeää käsitellään varovasti antiseptiset. Tämä suuresti pidentää materiaalien elämän juuressa päädyn. Näin säästät ne lahoa ja hometta. Tämä on erityisen tärkeää, jos talo on rakennettu edessä jatkuva tuulet ja usein sademäärä, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti puun.

Jos rakennetta käytetään pääty tiili, ja rakenne olisi vakiokoko, on tarpeen valmistaa 35: n elementtiä kohti 1 neliömetri. Koskevat tiili massa, se vaihtelee 2,5-7 kg, joka riippuu siitä, minkä tyyppisiä ja tuotteen paksuus. Jotta voitaisiin helpottaa suunnittelua, on suositeltavaa käyttää ontto tiili, se vähentää kuormitusta lattialle.

Gable harjakatolla kautta voi lohkot, joissa on ulompi kuultomaalattuina. Tämä poistaa tarpeen maalaus ja koristeluun. Muun muassa jos ei ole rakentaminen sisustus materiaaleja, se ei aiheuta ylimääräistä kuormaa seinillä ja säätiö. Pystyttää pääty tarpeen 1/2 tiiliä.

Laitteen ominaispiirteisiin

Jos yläosa on suuri alue, on tärkeää vahvistaa rakennetta. Tätä varten alemman joukkoon välttämättä tarvitse vahvistaa. Tämän jälkeen täytetään betonilla. On kuitenkin muistettava, että tämä Päätykolmio harjakatolla tulee olemaan merkittävämpi paino. Jotta ongelman ratkaisemiseksi, on suositeltavaa vahvistaa rakennetta, nostaa osa ullakko huoneen seinään muodossa välikappaleita. Ullakolle tila oli lämmintä frontespiisi tulisi eristää. Tämä menettely voidaan yhdistää vedeneristys katon, joka tulisi suorittaa, kun katon asennuksen.

Jotta pääty esteettisiä, voit käyttää kipsi, sandwich-paneelit tai sivuraiteelle. Joissakin tapauksissa se on koristeltu muovipaneelit tai sälepohja. Ennen työn aloittamista, on tärkeää määrittää, mitä korkeus ja muoto tulee olemaan pääty. Suunnittelu top kiinnittäminen alue täytyy asentaa mastoon. Sen jälkeen, kun johto vedetään elementin yläosaan, niin se on tarpeen vahvistaa, että venytetyssä tilassa. Seuraavassa vaiheessa voit siirtyä asennuksen itse rakenteessa.

Gable harjakatolla asuntoon, on tyypillisesti korkeus, joka on yhtä suuri kuin 0,7 m. Tämä on totta ilman ullakko. Regenerointi täyden pituuden päätykolmion, joka on yksi seinä ullakon tulevan tulisi olla yhtä suuri korkeus 1,5 m. Jos se on tarkoitus rakentaa täysi tila, tämä luku voidaan nostaa 2,1 m.

Täytäntöönpanon tehostamista päätykolmion

Laite on harjakatolla merkitsee tarvetta vahvistaa päädyssä. Näin voit tiukasti korjata rakennetta. Sen varmistamiseksi, että jäykkyys on tarpeen rakentaa väliseinä, minimipaksuus, joka on yhtä suuri kuin 24 cm. Se on asetettava kohtisuoraan päätyseinän. Sitä voidaan käyttää vahvistamiseen sarakkeita. Jotkut rakentajat käytetty menetelmä betonin runkorakenteita, se on vahvistettu avulla neljä tankoa, jonka halkaisija on yhtä suuri kuin 10 cm.

Puutalo harjakatolla levyt liittyy käytön paksuus on 3 cm. Ne on asetettava vaakasuoraan, laitat mezhkrovelnom lumenia. Toimitettava tässä tapauksessa on mahdollista tuottaa etu- kipsi tai levymateriaalien tyypin sivuraide. Jos se ei ole lämmitetty ja hyödyllisyys huoneet, pääty voidaan toteuttaa runkorakenne, joka on valmistettu teräksestä mesh. Voit tehdä tämän, sinun täytyy kerätä runkoon osia, jotka on kiinnitetty mekaanisesti ja on kiinnitetty verkkoon-verkolla.

Ennen kuin teet päätykolmio harjakatolla, on syytä ottaa huomioon, koska se on rinne. Jos se on pieni, sitä voidaan käyttää koristeluun metallipaneelijärjestelmät. Käyttää tätä materiaali tarjoaa hyvän esteettisen ulkonäön ja suojaa ilmastotekijät. Koska lievä miinus työntyy voimaa.

Kun tiedät, mikä laite on harjakatolla, voit kysyä erityispiirteet laskennan. Tämä määrittää suunnittelun alueella. Kun se tulee kolmion muotoon, hevonen toimii yläreunassa suorakulmaisen kolmion. Hänen korkeus - osuudella. Toinen jalka tekee leveys talon, jos se on tukahdutettu katon. Päädyn rakenne toisen haaran - leveys talon, jaetaan kahdella. Määrittää harjanteen korkeus on mahdollista kertomalla pituus jalka on katon kaltevuus. Taulukko tangentit löytyy oppikirjan geometriaan.

Ennen kuin päätät mitä ompele harjakatolla, on välttämätöntä tehdä laskelmia. Näin ollen, jos talo leveys on 10 metriä, ja kaltevuus on 35 astetta, tangentti on yhtä suuri kuin 0,7. Tämä osoittaa, että päätyseinän on 3,5 metriä. Tämä indikaattori on todettu jakamalla 10 2 ja kertomalla 0,7. Kun tämä arvo on laskettu, on mahdollista määrittää kolmion ala. Korkeus on kerrottava pituus pohja, ja tulos on jaettuna kahdella. Esimerkissä, tämä arvo on 17,5 neliömetriä.

Jos ajattelee, mitä ompele harjakatolla, on mahdollista hakea tätä sivuraiteelle. Tämä tekniikka liittyy käytön ohjaimet, jotka on asennettu pystysuoraan. Nämä elementit muodostavat puitteet ja pitäisi poistaa toisistaan ​​40 cm. Jos valitset perustana puuverhous soveltaa, on tarpeen esikäsitellä antiseptinen koostumus. Päiden väliin paneelin prosessin asennus on tarpeen jättää tietyn matkan, se kompensoi lämpötilan muutoksia lineaariset mitat.

Varmistaa, että kaikki elementit voisivat turvallisesti, sinun tulisi käyttää erityistä nauloja. Rajataan harjakatolla sivuraide, sinun täytyy valita ruuvit, jotka ovat vailla booraksia lopussa. kiinnittimen pituuden on oltava yhtä suuri kuin 30 mm, tämä riittää varmistamaan paneelit. Keskimääräinen kulutus ruuvien asentamiseen sivuraide on noin 1600 kpl. 100 neliömetriä.

Viimeistely harjakatolla voidaan suorittaa vuori. Oppaana tässä tapauksessa käyttää L: n muotoista profiilia, joka perustuu PVC. Nämä elementit on asennettu ruuveilla, joilla on laaja hattu. Ne on asennettu kehä päädyn ja luukun. Jos se jää pois, sinun tulisi asettaa tämän profiilin jonka ympäryksen. Vaihe puristinten välillä, on oltava yhtä suuri kuin 35 cm, mutta ei enemmän.

Piirteet asennus sivuraide pääty

Pöytämuotit pääty sovelletaan voimaa. Profiilin ei häirinnyt tuuli, PVC-levyt on asennettava pystyasentoon. Tällöin asennus voidaan tehdä paljon helpompaa, koska vino leikkaus on tehtävä vain toiselle puolelle. Kun tarvetta vähentää tarvetta käyttää veistä rakentaminen irrotettavalla terä. Vuoden työ on suositeltavaa käyttää ruostumattomia ruuveja, joilla on suuri hattu. Käytöstä metalli suluissa jotka kädenvääntöä nitoja, tulisi luopua. Eivät sovi tavalliseen pieni halkaisija ruuvia. Vahva tuulenpuuska voi repiä paneelin jos käytät niitä.

Vahvistaakseen viimeinen paneeli Jos ohjaimia on jo asennettu, sinun täytyy määrittää etäisyys reunasta etuosan viimeistä edellisen paneelin keskelle hyllyllä oppaan profiilin. Näin saat valmiin kokoa. Sitten se pitäisi ottaa 5 millimetriä hänestä, joka osoittaisi viimeisen elementin leveys. Tällaiset mittaukset täytyy tehdä muutama, ottaen huomioon, että paneeli asennetaan vinottain. Työkappale on ensin asennettava oppaassa rajoittimeen saakka, ja sen jälkeen hieman lehdistön viisteen. Valettu aikavälin siis pitäisi olla koneessa.

Jälkeen harjakatolla laite valmistettiin, ja asennus kankaan päätykolmio on tehty, voimme olettaa, että olet pystyivät selviytymään prosessiin. On tärkeää tarkkailla tekniikka, valitse laadukkaat materiaalit, ja niin tulos on sellainen mitä odotettiin ja siksi ilahduttaa koko perheelle.

Kuten vaippa harjakatolla talon: katsaus suosituimmista tavoista sulkemista ja vuori

Front - merkittävä osa harjakaton, esittävien este ja esteettinen tehtävä. Perusteellisesti laitteen kokee ja sen suoritusmuotojen verhoiluun rakennettavan suunnitteluvaiheessa. Tässä artikkelissa, suosittelemme masterovityh asunnon omistajan kanssa menetelmiä, joiden mukaan päällystää ja rakentaa harjakatolla. Analysoimme ja vertailla kaikkia soveltaa tässä tapauksessa, teknologian ja materiaalien, joten voit ymmärtää, mitä tulet kohtaamaan.

Suoritusmuodoissa laite päädyt

Gable on ylempi osa seinän rakenne, joka rajoittuu alhaalta kattoon, ylä- - yksi tasojen viisto rakenteita. On väistämätöntä seuralaisia ​​rakennuksen pääty, katkoviivalla, laavu aumakatto tai tanskaksi.

On rakennettu tiukasti pystysuunnassa, ovat usein kolmion tai puolisuunnikkaan, harvoin pyöristetty tai monikulmainen.

Gable rajaavat päistään asuin ullakolle tai alle varustettuja ullakkotilaan. Riippuen suunnitellusta käyttöolosuhteissa voivat olla lämpöeristetty vai ei. Lämpöeristys on sijoitettu pystyosien gables kylmä kattojen tai sijoitettu tankojen väliin laatikoita kuumennettiin ullakon.

Yleisesti, terminologian mukaan homebuilding pitää kolmion yläpäädystä laakeri seinät rakennettu kiven, betonin lohkot tai tiiliä. Samanlaisia ​​elementtejä puun kutsutaan pihdit, jonka vuoksi katot kutsutaan "pääty".

Kuitenkin Rakentaminen pientalojen Molempien näiden luokkien yhdistää kulissien päädyt luokassa. Heidän ratkaisu käyttää samanlaisia ​​materiaaleja, joskin erot rakentamisen tekniikka.

Mukaan tekniset ominaisuudet gables laite menetelmät voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 • Vaippa telineet päätyseinä, pystytetty runko perusteella. Helpoin toteuttaa ja budjettivallan keinoja kokematon esiintyjä. Vahva kysyntä yksityisissä rakenne kuin toimivin vaihtoehto rakenteiden helppo käytännön katon.
 • Vaippa jatkuva päätyseinä rakennettu rakentamisen aikana talojen tiili, betoni lohkot, sahatavara, puut. Menetelmällä, joka vaatii ainakin perustaidot puusepän tai muurari. Sitä käytetään pääasiassa jälleenrakentamiseen rakennuksen ja korjaustyöt. Joskus käytetään parantamaan aseman talon, joka oli rakennettu halvoista materiaaleista.

Alalla ihon gables koti esillä runsaasti erilaisia ​​materiaaleja. Niistä levyt vedenpitävä vaneri ja kipsilevy, jota seurasi värjäys, polymeeri viimeistely paneelit, terasseille, ja jopa läpinäkymätön polykarbonaattia.

Kuitenkin lista johtaa luottavaisesti vanhoja kunnon aluksella ja vinyyli sivuraide, kadehdittavan pysyvyys karkottaa puumarkkinoilla.

Pöytämuotit kehystys päätyseinä

Kanssa loppuun laskemisen kolmion tiili- tai vaahto estää vaikeaa selviytyä kokematon Mason. Ilman taitoja on vaikea rakentaa jopa mies - eräänlainen päätykolmio yli hirsitalo.

Mutta Harjakattoinen seinän puusta tai hallituksessa ei aiheuta ongelmia. Puu on helppo käsitellä. Lokit päätyjä ainakin pahentaa rakennuksen, suosituin.

Päädyt kuorella sahatavaran järjestää karmiin teknologiaan. eli ensimmäinen kehys päätyseinä on rakennettu, joka on sitten ommeltu baarissa, tai Terassilaudat. Usein pääty teline toimii perustana sorvaamalla laitteelle, joka kokoonpanon levystä, sivuraide ja vastaavat materiaalit.

Katon päädyissä puitteet paitsi rakentaa rakennuksia Kanadan tyyppi. Ne onnistuneesti kivi, tiili ja betoni laatikot, tarjoavat järjestelmän vakautta ristikon johtuu keveys ei pakoteta ennalta vahvistaa tukirakenteita.

Rakentamisen suhteen rungon päädyissä

Riippuen materiaalista, josta seinämät varustaa laatikko runko päädyt lepäävät ylemmän yo, vasa tai mauerlat. Tapauksessa laitteen ulokkeita leveys enintään 30 cm, ne on muodostettu poistamalla rimat.

Ja siinä tapauksessa, rakenteiden 30 cm uloke heidän tyytyväinen asettamalla lyhyen ulokepalkkien järjestetty kohtisuoraan orret.

Suunnittelu ja rakentaminen matalien rakennusten rungon päädyissä on velvollinen täytettävä seuraavat vaatimukset, säännellään SP 31-105-2002:

 • Vaiheinen asennus telineet päätyseinä laatikon rungon pitäisi olla yhtä suuri kuin etäisyys pääseinät pylväiden. Ne olisi toistensa päälle. Kiinnitetään päätykappaleet on tehty ylemmän leikata runkorakenteen.
 • Vaihe asentaa pääty seisoo edellä tiili, potenssiin, vaahto jalka riippuu tuulen kuorman alueella. Se vaihtelee edullisesti alueella 60 cm 1 m.
 • Kun laite lämmin harjakattoja välinen etäisyys pääty tukien määrää levyn leveys tai matto eristys voidaan sijoittaa väliseen tilaan tukea viestejä.
 • Soveltamisessa eristyksen sen ulkosivu on varustettu vedeneristysmateriaalin, sisäinen höyrysulun suojaus: kalvo tai polyeteenistä.
 • Kun ylempi jäsenet vanne pääty ylitys konjugaatin jopa 30 cm käytetään äärimmäisen orret. Turvalliseksi, reunat kattojen asennettu pariksi orret, tehty kaksi lautaa.
 • Kuten cantrail päädyt liitettynä laaja ulokkeita koskee sideaineen aluksella. Hänen asennettu rinnakkain orret niin, mutta alle. Siirrä alaspäin vanne puu on välttämätön siten, että ylempi reuna on sijoitettu päälle ulokepalkin on samassa tasossa nimellinen Tasoristikossa järjestelmä.
 • Vaippa, jossa on päätyseinä uloke 30 cm suoritetaan samassa tasossa ulkoreunan orret.
 • Vaippa, jossa on laaja pääty ylitys tehty huuhtele ääriviivat on ulkoisen baariin kiinnittämiseksi paneelit.

Rakentamiseen kehyksen päätyjen vallitsevia Gvozdeva yhdiste. Vahvistamaan kriittiset osat, kuten kiinnitys tukee mauerlat soveltaa niittejä, hammaslevyliitokselle ja kulmat.

Pääty trim runko talo rakenteilla voidaan suorittaa sekä ennen sorvaus laitteissa katon alla, ja sen jälkeen. Yleismies usein valittu ensimmäistä vaihtoehtoa, sillä paneloitu päätyseinä:

 • Lisäävät jäykkyyttä rakennuksen, joka tarjoaa mukavuutta roofer.
 • Vähennä ilmanvastushäviöitä pystytettiin katolle, joka on erittäin arvokas alueilla kova tuuli aktiivisuus.
 • Määritellä geometriset parametrit ristikon järjestelmä, jonka avulla aikaa tunnistaa ja korjata virheitä.

Tärkeä argumentti sen puolesta, että Päätykolmiot laitteen ennen asennusta Reshetin on parantaa työturvallisuutta korkealla.

Jotta kunnolla sinetöidä päädystä runkoon, sinun täytyy ensin tehdä korin. On mahdollista rakentaa metallista profiilia tai ulkopuolelle, mutta prioriteetti bar 40 x 50 tai 50 x 50 mm, käsittelyn helpottamiseksi, kohtuullisin kustannuksin ja yhteensopivuus metallointimateriaali.

Ne, jotka päättävät järjestää laatikon metallia, olisi otettava huomioon erot lämpö teknisiä materiaaleja. Metallikerroksen ja puuelementit tarpeen vahvistaa vedenpitäväksi liner, esimerkiksi, palat kattomateriaalin.

Ero lämmön tekniikan stabiilisti liittyy kondensaatio esiintyminen, ja tuhoisa toimia metalli, ja puukappaleet.

Rima elementit asennettu syötön tulevaisuudessa pinnoitus 40 cm. Pinnoitus voidaan suorittaa pysty- ja vaakasuunnassa. Jos suunniteltu horisontaalinen kylmä sinetti harjakatolla rimat laitteessa ei ole erityistä tarvetta. Se mahdollisti vain lisätä baari väliseen tilaan pystyosien apuaskelman asentaa ne oli yli 80 cm.

Pinnoitus- on sallittua käyttää reunus aluksella, jos haluat olla neljäs molemmilla pitkillä sivuilla. Istuvuus pontattu lattialaudat ja panelointi, jos omistajat eivät ole liian alhainen rahaa. Laajennettu harjun alas alkaa suositteli leikata ennen asennusta.

Tiivistys päädyn alkaa alimman hallituksen kodeissa päädyt sävyttää kanssa tanko on asennettu pitkin kytkimen mukaisesti ulosvirtaus päätyseinä. Muistettava on korttipaikan alas, vaikka, ja näin vahvistaa kielen epämukavaksi. Päinvastaisessa järjestelyssä ilmakehän veden virrata helposti yhteys ja edistää reikiintymistä.

Tiedot pinnoitus suoritetaan ennen laitteen katon riman valinnaisesti ja tarkasti Gaugeable rascherchivat koko. Päätyttyä ympäröimällä työn ulottuu reunan katon, voit katkaista banaali.

Ikkunoiden ja ovien aukot harjakattoja kylmää alhainen annetaan leikataan tuotannon jälkeen pinnoituksen. Kuitenkin prioriteetti alustavan järjestelyn. Eristettyjen ovi ja ikkuna asennettavissa laatikon etuosaa sulautettujen pääty seinät.

Käyttö käytännön sivuraide

Vinyyli sivuraide on tarkoituksellisesti luotu ahdingon lievittämiseksi merkittävän julkisivun parasta, joka on täysin tuttu segmentti tiivistys pääty seinät. Kestävät ilmakehän vitsaukset materiaali on helppo asennus, se ei vaikuta oleellisesti rakennuksen painon rakenteen.

Julkisivu sivuraide tuotetaan monia eri lajeja. He simuloi lankku kalanruoto- leikata, pinoaminen laattojen, lankku ja hirsiseinä jne Paneelit ovat samankaltaisia ​​kaksi tai kolme elementtiä standardin ihon, mikä vähentää huomattavasti tuotannon aikaa viimeistely.

Kevyt vahva paneelit liittyi pikalukko sijaitsevat pitkät sivut. Seinä tai häkki vinyyli sivuraide on kiinnitetty ruuveilla, nauloilla tai niittejä.

Muodostamiseksi yhdisteiden kulmat, puhdistuma reunanauhan valmistetaan useita muita elementtejä: alkaen, kytkentä ja viimeistely profiilit, listat, nurkka jäsenet, okolookonnyh kiilat, jne. Huomaa, että materiaali vaippa ja transoms täytyy ostaa yksi merkki, joka ei ollut hyökkäävä kokoerot. .

Asetusten vahvistamisesta vinyyli paneelit

Ne, jotka haluavat tietää, miten päällystää sivuraide paneelit gables kotiin, tiedotetaan yksityiskohtien materiaalin. Koska polymeerinen korvike sahatavaran laatat ja on ominaisuuksia laajenee kuumennettaessa ja saada alkuperäinen koko jäähdytettynä. Jäykkä kiinnitys on ehdottomasti kielletty, muutoin vääntynyt sivuraiteelle tai räjähtää.

Kohtia yhteyden paneelien sivuraide on tarpeen jättää varaukseen mahdollistaa helpon liikkumisen:

 • sivuraide paneeli tulisi olla 1,0-1,5 cm lyhyempi kuin todellinen koko pääty. Esimerkinomainen arvo mainitun painuman sovelletaan paneelien pituus 3 m. On toivottavaa laskea itsenäisesti sisennys, ohjaavat parametrit lineaarinen lämpölaajenemiskerroin määritelty "natiivi" materiaalia valmistaja.
 • Ruuvin tai naulan kannassa ja vinyyli vuori puhdistuma on oltava vähintään 1 mm. Kiristä ruuvi rentoutua puoli kierrosta. Niitit ja kynnet eivät tapa raja.
 • Yhteys suoritetaan täsmälleen keskellä soikeiden reikien tarkoitettu vahvistamisesta paneelit.

Kiinnitys pystysuoraan asennettu paneelien ja vaakaosien dobornyh pinnoitus suoritetaan muita sääntöjä. Ylempi kiinnityskohdat on asetettu samaan tasoon ylärajan reiän, muut - kuten tavallista.

Uskotaan, että pystysuoraan järjestetty osat ulottuvat vain 1/3 normien pituuslaajenemiskerroin. Näin ollen, on yhteensä laajennus 1,5 cm sen yläpuolella on tarpeen poistaa ainoastaan ​​0,5 cm, pohjan vajausta 1,0 cm.

Kori polymeerin suojakuoren

Seinämien runkorakenne sivuraide voidaan liittää ilman valmistelua. Kuitenkin edellyttäen, että ne on rakennettu täydellisesti.

Kun että polymeeri kiinnittyi tiili paneeli, tukin, vaahto seinät ennen pinnoituksen harjakatolla rimat asennettu. Siinä yhdistetään epätäydellinen pinta ja muodostavat tuuletusvälin on merkittävästi pidentää elinkaaren annettavat materiaalit rakentamisessa laatikot.

Laitteen rimat käytetty:

 • Kuiva baari kosteus vähintään 12%. sivuraide valmistajat suosittelevat, että yhdellä sivulla tangon pituus oli 60 mm kiinnittämiseksi piste osuu tarkasti keskelle reiät tarkoitettu heille. Toisen puolen bar 25-50 mm, riippuen yksittäisestä vaatimukset lujuuden.
 • Galvanoitu profiilit tuotetaan kiinnittämiseksi kipsilevypaneeli. Koko on samanlainen bar.

Rakentaminen laatikoita alkaa asennuksen äärimmäisen Reshetin välillä joka ulottui valvonnan johto. Mukaisesti lukemat kesti opas asennettu tavallinen baaria.

Asennuksen suunta Reshetin perinteisesti kohtisuorassa asennus paneelit. Optimi äänentason 40 cm, alueilla, jolle on ominaista välinen etäisyys tuulikuorman rima voidaan vähentää 20 cm Se päätyseinä elementit on kiinnitetty rimat 50 -. 70 cm.

Ennen leikkaamista ja asennus vinyyli paneelien järjestetty runko kattoikkunat ja ovia, jos käytettävissä. Ensimmäinen, aukkoihin on järjestetty muodossa vedenpitäväksi tinaa, alumiinia tai bitumisen joustava asematason.

Paksuus päätyseinän määrittelee aukkojen järjestely menetelmä:

 • Ikkunoiden ja ovien kehykset on valmistettu kylmä kattojen käyttämällä erityisiä suolet tai J-profiileja.
 • Aukot eristetty katot kehystetty okolookonnymi profiilit on suunniteltu päin rinteillä.

Sen jälkeen, kun aukkojen järjestely aloittaa valmistus malleja tarvitaan leikkaus sivuraide mukaan koko ja muoto päädyn.

Merkintä malleja tehdään käsin. Käyttöä varten tarvitaan kaksi mielivaltaista J-profiilin leikkaus. Alkuperäinen levitetään pitkin päällekkäin linja, toinen sijaitsee alle ylitys. Hän keskeytti ensimmäinen leikkauslinja, toistaen luiskamaisten. Sen ääriviivat kynällä ja leikkaa ylimääräinen mukaan markup.

Vasen kohde on merkitty J-profiilin. Pohja on merkitty ja leikattu käyttämällä käänteinen kuvio. Leikattu profiilia käytetään asennuksen huomattava harjun linjan seuraava leikkaus. Sen selkeä ulkoasu luotilangalla, kuten sen on oltava kohtisuorassa päällekkäin.

Sitten oikea osa on tehty kautta käänteinen kuvio takaisin. Oikeaan profiili on leikata vain naulaamalla nauhat, etuosa kahva ei ole tarpeen. Kun kaksi profiilia niiden aiotusta paikka kiinnitys suoritetaan sääntöjen mukaisesti vahvistamisesta pystyosien. Kiinnityskohdat on asetettu seläkkäin yläreunan aukon.

Leikkaamattomat yläosan oikean profiilin laitetaan vasemman kanavan profiilin saamiseksi suljettu kokoonpano. Paneeli ennen asentamista profiileja kiinnitetty kehä leikataan jälkikäteen.

J-toiminto profiili kotelo, joka on erittäin päädyt suorittaa kulma yhdistää analogeja. Tämä vaihtoehto on paljon käytännöllisempi, jos samaan aikaan odotetaan pitävän ihoa päädyssä ulokkeita. Kulmaprofiili avulla voidaan kytkeä elementtejä molempia osapuolia tekemään uskomattoman kätevä ja kääntyy mukava.

Asennus paneelit: vaaka- ja pystysuunnassa

Oikea asennus vinyyli sivuraide vaakasuunnassa on jälleen varattu kuvioita valmistettu edellä kuvatulla menetelmällä. Avulla kahden tähteet sivuraide sinun täytyy tunnistaa ja merkitse viivan kaltevuus rinteessä.

Kummallekin puolelle katon malleja tehdään erikseen, koska joitakin eroja jopa täydellinen rakentaminen on aina. Kaikkea harjakatolla viisto tehdä neljä mallia.

Mallit käytetään leikkaamiseen raaka sivuraiteelle. Paneelin leikkaamisen, varmista noudattamaan lämpötilan poikkeama todellisesta reunasta päätykolmio. Paneelissa, joka sijaitsee yläosassa, on välttämätöntä katkaista kokonaan Gvozdeva baari ja poraa alkuun reikä läpi kiinnitysruuvi.

poraus piste on määritetty empiirisesti parhaillaan hakemassa asennuspaikalle. Joka tapauksessa on mahdotonta porata reikä lähelle leikatut reunat paneeli. On välttämätöntä lisätä takaisin reunaan vähintään 3 cm.

Pystysuora asennus sivuraide kannattaa sotku, jos haluat saavuttaa täydellisen tuloksen. Täytyy olla kärsivällinen ja säännöllisiä kuvioita.

Algoritmi pystyasennus vinyyliä:

 • Kehää pitkin päädyn asennettu kulma- tai J-profiileja.
 • Ylhäältä katon vapautuu romahtamaan, jonka mukaan on tarpeen hahmotella keskiakseliin.
 • Mukaan viilletty rivi on asetettu tai kaksi J-profiili, käyttöön toisiinsa, tai yksi H-profiili. Jälkimmäinen vaihtoehto on parempi, koska sillä ei ole vuotava liitos.

Asennus paneelit, tekemän leikkauksen varsinainen data kuvioita, alkaa yksinomaan kulma kun keskiakselin varustettu J-pariksi profiileja. Käytettäessä H-profiilin keskellä päädyn, paneeliin asennettava vinyyli mahdollista sekä kulma ja keskelle.

Video Collection tukea Masters

Prosessi Kylmäsauma harjakatolla Särmäämätön:

Teknologinen vivahteita vaippa pääty sivuraide:

Loppuvaiheessa edessä gable sivuraide:

Esitimme todistettu vaihtoehtoja yksityiskohtainen analyysi siitä, mitä ja miten ommella päädyt. Ehdotettu yhteystiedot auttaa sinua valitsemaan paras tapa omistaa ja toteuttaa ideoita.

Ensimmäinen kokemukseni päätykolmio, ohjauksen MDF oli täydellinen epäonnistuminen, vuosi myöhemmin upouuden fiberboard alkoi menettää muotonsa ja se näytti hyvin inhottavia. Olen ajatellut, ja valitsemalla materiaali, josta minä päällystää päätykolmio, ja tuli siihen tulokseen, että se tulee olemaan, erityinen lauta (unohti nimi), joka istuu päälle toistensa erikoisvalumuotit pystysuunnassa, ja sitten zalakiruyu niitä.

Tietenkin puukuitulevy ole täsmälleen materiaalia, jota voidaan käyttää tällaisiin tarkoituksiin! Sateessa, hän vielä ontuminen. Henkilökohtaisesti me leikataan pääty autotalli muovinen vuori. Sillä on monia etuja muihin materiaaleihin. Ja menee nopeasti, ja ei tarvitse maalata. Pöly ja lika voi yksinkertaisesti pomyt.Ochen monenlaisia ​​värejä, voit valita oman maun.

Kerro minulle, miten tehdä paremmin kylvyssä tai puinen päätyseinä obreshotku?

Vinyyli sivuraide - on ensimmäinen rakeita .... joten varsinkin älä ohuemmiksi itseäsi.

Vaihtoehdot laite gable harjakatolla

Hyvin suunniteltu ja rakennettu katto ei ole vain luotettava suoja puurunkoinen talo, mutta myös sen sisustus. Tässä jokainen yksityiskohta on erittäin tärkeää, onko pääty, pinnoittamalla tai koriste-elementtejä. Näyttäisi siltä, ​​että taitava toimia tavallisten rakenne voi tulla mestariteos arkkitehtuurin taiteen, mutta ennen harjakatolla päädyt kehittäjät huolellisesti miettiä jokaisen yksityiskohdan asennusta ja viittaavat siihen, että tutustut perusasiat tämän taiteen.

Kutsutaan yläpäädystä seinän, joka on sivuilla ramppeja on rajoitettu, ja pohja - räystään. Harjakatolla useimmiten tehdään muodossa kolmion tai viisikulmio. Voit myös löytää toinen kuvauksen päätykolmio: podskatnaya osa seinää, joka on vankka muuraus tukirakenteeseen. Kuten puisia tai kehys talo, tämä elementti on usein kutsutaan päätyseinä, vaikka molemmat termit tarkoittavat samaa ja viittaavat kaikkiin osiin yläpohjan luotu tiili, puu tai estää materiaalia.

Käytössä päätykolmion useiden virkamatkoihin samanaikaisesti, ja hän selviytyy niistä:

 • Se suojaa ullakolle sateiden ja epäsuotuisat sääilmiöt. Se ei salli kosteutta vaikuttaa puisia rakenneosia, koska korkea ilmankosteus ne voidaan helposti vaurioitunut, ja mukavasti kotiin, voit unohtaa;
 • Se ylläpitää optimaalisen lämpötilan. Sillä harjakatolla runkorakenteet ominainen järjestely ullakolle, joka on varmasti lämmittää. Vaikka et aio käyttää sitä asunnon ommella ylös pääty on välttämätöntä, muuten lämmitysjärjestelmä on pakko työskennellä kuorman, joka heijastuu osuus käytetystä polttoaineesta;
 • katto lisää tarvittavan jäykkyyden. Se tarjoaa lisätukea kattotuolit, osittain ottaen kuormitusta itse, mikä tekee katon vakaa ja luotettava. Ilman tällaista yksityiskohtia voi tehdä tuulinen alueilla;
 • Se antaa mahtava ulkoasun rakentamista. Johtuen koruelementtejä pääty on mahdollista kokonaan muuttaa ulkonäköä jopa kaikkein ränsistynyt puutalo, vaikka ei menojen valtava summa.

Useimmat meistä ovat tuttuja kolmion tai viisikulmainen päädyistä, mutta se ei ole kaikki muodot ovat luonnostaan ​​aluskatteen seinän. Arkkitehdit myös luoda rakenteita muotoa:

 • keeled. Luotu kaltaiseksi laivan kölin. Huolimatta kaikista kauneutta ja armoa, niitä ei käytetä nykyaikaisessa rakentamisessa, ja viittaavat vanhan arkkitehtuurin ja paikoin jopa ovat säilyneet aikamme;
 • puoliympyrän muotoinen. Nämä päädyt ja lähes koskaan tapahdu nykyaikaisessa rakentamisessa, koska niiden asennus on hyvin monimutkainen;
 • trapezius. Kuten nimestä, on muotoiltu puolisuunnikkaan, asennettu rakentamisen aikana poluvalmovaya kattojen;
 • kolmiomainen. Yleisin päätyihin. Kun kyseessä on symmetrinen katon ne tasasivuisen;
 • keskeytynyt. Räystään tällaisen osion seinän keskeyttää ikkuna-aukon;
 • luchkovye. Se on muodoltaan kuin rusetti semi-ovaali. Jos kasvun kulmakertoimesta taivutuksen, ne ovat puoliympyrän;
 • askel. Kummallakin puolella tällaisiin toimenpiteisiin suoritetaan päädyt ja vesikattoasennus tässä se tapahtuu ilman laitteen ulokkeita edestä.

Tahansa toimivaltainen Teos alkaa engineering laskelmat, jotka voivat pitää mittasuhteet ja geometria katon sekä määrän määrittämiseksi rakennusmateriaalien, joka täytyy ommella ylös päädyssä. Aloittaa korkeus määritetään päätyseinä, ja jos katto on jo olemassa, sitten laskenta perustuu harjanteen korkeus. Päinvastaisessa tapauksessa, keston määrittämiseksi päädyn, ja ohjataan saadut parametrit ovat rakennuksen geometria pääty rakenne. Korkeus rakenne on suunniteltu ottaen huomioon sen toiminnallinen tarkoitus. Kuin asuinrakennusten ullakko tarpeeksi korkeus 1 m, kun taas asuin ullakolle vaatii 1,5 m. Jos haluat mukavan tilaa jäädä, lanka asennusharjanteen korkeudella 2-2,5 m.

Korkeus päädyn ullakolle

Gable seinät rungon tai muu talo on rakennettu kaksi teknologiaa, jotka vaihtelevat järjestystä työ:

Ennen asennusta katon. Jos vain rakennuksista laatikko, voit rakentaa pääty ensinnäkin, sitten rampit eivät estä prosessi, koska ne eivät vie tilaa. Valitsemalla tätä menetelmää, asettaa masto keskellä päätyseinään, ja sen pituus olisi vastattava päätyseinän. Mastosta kulmiin ruutuun sinun täytyy vetää johto, jotka valottavat päädyssä tilaa.

Jos asennus katon valmistuttua. Tässä tapauksessa se loi sisällä ullakolle pääty. Tämä menetelmä ei ole sopiva, koska pääsystä rajoittuu rinteitä, mutta geometria katon jo muodostunut, ja toimet ette riko sitä.

Asennus pääty puurunkoinen talo ei voi kutsua erittäin monimutkainen, koska se on voima valtaosa ihmisistä, jotka omistavat tiettyjä taitoja. Sekvenssi työ määritetään rakennusmateriaalien valintaan, ja useammin kääntyvät puinen tai tiili materiaaleja. Jos päätät ompele pääty puutavara, aloita Pitch runko, ja sitten päällystetään sen laudat vähintään 30 mm paksu.

Asiantuntijat ei ole suositeltavaa käyttää tätä tarkoitusta varten vanerin, vaikka se on vedenkestävä, koska tällainen materiaali ei ole riittävää lujuutta ja rakentaminen ei ole ehdottoman luotettava. Koska ulkokuori voi käyttää sivuraide tai rimat, joka antaa kaunis julkisivu ulkonäkö ja vahvistaa kosteuden ja lämmöneristys. Tiili rakenne luo puoli-tiili muuraus, joiden keskimääräinen kulutus 40pcs / 1m2 materiaali ottaen huomioon sopivuus. On parasta suorittaa asennuksen ontto tiili, kuormituksen vähentämiseksi peruskehikolle talossa.

Kuten aiemmin mainittiin, lämmöneristys työtä tehdään silloin ullakolla käytetään elintilaa, mutta vaikka ullakko on asumaton, ja varat sallivat, on parempi lämmittää päätykolmio, koska sillä on myönteinen vaikutus mikroilmaston kehyksen sisällä talossa ja säästää lämmityskustannuksissa.

Seuraavat neuvoja ammattilaisia, se on parempi valita basalttivillaan, ja vasta viimeisenä keinona, vaahto.

Liitostoimenpiteen alkaa laitteen rungon levyt, joiden leveys on yhtä suuri paksuus eristemateriaalin. Alle ulkoverhous harjakansityyppinen kehyksen talo on tarpeen vetää höyrysulun kalvo. Sisäpuolella tämä "kakku" on tarpeen, jotta laudat tai lankut.

Facing pääty sivuraide

Joka tapauksessa ei Trumbo eriste, koska se menettää hyödyllisiä ominaisuuksia. Älä myöskään unohda jättää teknistä kuilua mineraalivillaa ja vuorattu. Voit puupanelointi elementit ovat palvelleet pitkään, ne käsitellään erityistä antiseptinen. On suositeltavaa, vähintään kerran vuodessa tarkastuttaa katon ja toteuttaa ajoissa korjata sitä tarvittaessa. Jos osaat tehdä harjakatolla, korjaukset sinulla on kysymyksiä eivät täysin siellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin