katto kitti maalaamiseen

Kattorappaus maalaukseen

katto korjaus liittyy useita tärkeitä vaiheita, joista yksi on liimaussementin pinta. Riippumatta katto, missään niistä lopulta halkeamia, kuorii pinnoite, on olemassa muita vikoja. Poistaa ne käyttämällä kitti, katto tulee tasaiselle alustalle, joka voidaan maalata. Tietenkin, kipsi enimmäismäärä maalaus ei ole helppoa, vaan oppia se ei ole niin vaikeaa.

kitillä työ alkaa vasta, kun vanha maali poistetaan kokonaan. Oliko maalikerros, tai yksinkertainen peitellä, katto on puhdistettava maahan. Helpoin tapa on poistettu liitu: kattopinta plentifully kostutetaan vedellä ja antaa hyvän suojan syötetään kosteuden kanssa. Viidentoista minuutin kuluttua, voit poistaa peitellä lastalla, hieman jäljessä koukkaaminen kappaletta. Kaikki pieniä paloja, pinnalle jäänyt poistetaan kankaalla.

Maalinpoistoaineet tietenkin vaikeaa, mutta muista tehdä se, muuten kipsi huono kiinni kattoon. Kun pinta on puhdistettu, se käsitellään primerilla, se on parempi, jossa kaksi kerrosta ja niiden annettiin kuivua kokonaan. Kaikki katto on valmis lisäämään spackling.

Kitti, nekin ovat erilaisia. Ne on tehty pohjalta erilaisia, erilaisia ​​ominaisuuksia, on erilaisia ​​ominaisuuksia. Ennen kitti maalaamiseen kattoon, jonka haluat valita täyteaineena vastaava huoneolosuhteet. Esimerkiksi katto kylpyhuoneessa tarvitsee vesitiivis kitti, koska huoneilma on hyvin kosteaa. Korjaamisen jälkeen katto on jatkuvasti alttiina korkean kosteuden, niin maali, ja se on alle kipsi pitäisi olla vettä karkottava vaikutus. Jos valitset väärin, kipsi pian ruokittu kosteutta, turvota, satuttaa maali ja alkavat pudota katosta.

Koska tämä, osto keittiöön tai kylpyhuoneeseen vesitiivis, ja muut huoneet tavallista täyteainetta perustuvat kipsi. Voit ottaa ja sementti-pohjaisia, mutta se on huonompi soveltaa. Valita oikea, katso merkinnät: For joissa korkea kosteuspitoisuus tuotemerkin kitti LR +, ja tavanomaisten kipsi on aivan KR. Ja sinun ja jotka alkavat ja päättyvät seosta. Tällöin ammattilaisia ​​aina suositella ostaa kuiva kitti yhdistelmä, vaikka myynti siellä valmiina. Älä unohda, että kipsi kovettuu nopeasti, niin paljon ei tarvitse vaivata.

Getting korjaukset, muistaa, että puttying katon maalaukseen tulisi suorittaa, joilla on käsillä kaikki tarvittavat työkaluilla. Materiaali kuivuu nopeasti, ja etsimään aikaa ei ehkä riitä. Tarvitset:

 • kokoonpano sekoitin;
 • sekoittamalla hyvin;
 • vesi;
 • Kaksi lasta - kapea ja leveä.

Joskus Shpatlevanie katto alkaa seos käytetty nylon ruudukko pieniä soluja - se auttaa tekemään pinnasta tasaisempi ja kiinteämpi ote kitti. Kapasiteetti olisi mukava ja tarpeeksi suuri mikseri, seokseen ei ruiskuttaa ympärille. Suuri lastalla on oltava vähintään 35 cm leveitä, ja edullisesti 45 Pieni voi ottaa kymmenen senttimetriä leveä.

Joten, katto on laadittu, työkalut, sekin on aika kasvien seokseen. Ensimmäinen, valmistetut kapasitanssi kirjoitettu vettä, sitten lisättiin kuivaan takki. Ei voi tehdä päinvastoin, seosta ei voida saavuttaa. Keitetyt paino olisi varsin paksu ja hyvin ylläpidetään lastalla ja katto. Erittäin nestemäinen seos virtaa ja levitetään liian paksu huono ja jähmettyy. Se alkaa kitti ennen maalausta kattoon alkuseos.

Jos katto on halkeamia tai huokosia nivelten, ne on tiivistetty kitti erikseen. Tämän jälkeen laaja lastan seosta levitetty kattoon, yrittää jakaa se tasaisesti. Kerroksen tulisi olla tarpeeksi paksu yksi senttimetri, ja täyteaine muuten voi pudota pois. Määrätään kitti, varovasti poistaa ylimääräinen pinta on hyvin sileä. Erikseen selvittivät näkökulmasta: he kiinni silmään, mutta koska kaikki viat näkyy selvästi.

Jos käytät verkkoon, ensimmäinen Applied nauhat täyteainetta, päällekkäin päälle verkkoon mahdollisimman laajasti ja huolellisesti levitä lastalla. Seuraava kerros kitti ruudukko on suljettu, jolloin muutaman senttimetrin reunoilla. Ne menevät toiselle kaistale mesh. Jälleen, kerros kitti ohuiden ja laadullisesti

Kun koko alue on peitetty kitti, jolloin katon kuivua, se on noin vuorokauden. Kuiva katto käsitellään hiekkapaperilla karkea, puhdistettu pölystä.

Työskentely pinta on lähes valmis, katto kipsi maalaus melkein ohi. On vielä soveltaa viimeistely kitti. Laimenna sitä ohjeiden mukaan, sekoittaa ja laaja lastalla kattoon. Se kerrosta viimeistely kitti tehdä hyvin ohut - 1 2 millimetriä, koska nyt sinun täytyy vain kuromiseksi huokoisen pinnan. Koska väärinkäytöksiä poistetaan alkavat tiivistysaine, viimeistely seosta levitettiin paljon nopeammin.

Lastalla olisi pidettävä kulmassa 80 astetta, niin kipsi laskee hyvin ohut, jättämättä raitoja. Pieni lastalla kätevä kitti kulmat ja vaikeita paikkoja, kuten kaasuputket. Suurempaa tasaisuutta, sovelletaan kaksi kerrosta. Maaliin takki kuivuu nopeammin kuin sen kerros ohuempi.

Ja nyt, kun kaikki on kunnossa on haihtunut, ota hiekkapaperilla, nyt hienorakeinen ja korvaa katto. Jos koneessa hiontaan, vielä parempi, koska voit tehdä sen nopeammin. Hiottaessa proshpatlevannogo katto muodostuu paljon pölyä, joka saapuu keuhkoihin ja silmät. Siksi on tarpeen varastoida lasit ja maski, tai ainakin sideharso.

Kokematon henkilö tällaista työtä voi tuntua hieman pelottava, mutta todellisuudessa tällainen ongelma voidaan käsitellä aivan hyvin jo aluksi. Tärkeintä ei ole kiire, seuraa ohjeita, ja virittää vain positiivisen tuloksen!

Uudelleentulostamisen materiaaleja on mahdollista vain luvalla hallinto ja aktiivinen linkki lähde.

Laatu kitti ennen maalausta kattoon: 6 askelta

Kipsi katto on olennainen osa korjaustyön, joten tämä prosessi tulisi suhtautua huolellisesti ja korjata katto sekä seinät, käsittää useita vaiheita, yksi tärkeimmistä on liimaussementin. Tämä vaihe mahdollistaa kohdistaa kattopinta, sileä väärinkäytöksiä, valmistaa sitä myöhemmin maalausta. Putty katto yksin on vaikeaa, mutta se on mahdollista, tiedot siitä, miten valita ja toteuttaa kitti kattoon korjaukset yksin kotona - kirjallinen alla.

Teknologia Katto kitti maalaamiseen

Ensimmäinen askel on valmistella kattoon, ja työkaluja. On tarpeen poistaa vanha kipsi tai liitu, liottamalla sitä vedellä ja jätä 20 minuutiksi, otetaan pois lastalla kaikki. Kaikki vanhat pinnoite kattoon on poistettava huolellisesti.

On parasta käyttää kahta erikokoista lastalla: kapea ja leveä. Laaja työkalu soveltaa tulevan kipsi, katkaista ylijäämä irtotavarana ja jakaa alkaen kapea täyteainetta ja muita kerroksia.

Ennen käynnistämistä korjaukset, sinun täytyy varastoida kaksi Lastojen auttaa selviytymään kaikki vivahteet kitti kattoon

Kun pinta on puhdistettu, on mahdollista aloittaa viljelyn seos aloittaa säiliön vesi ja kaadettiin soitettujen kuiva kitti. Missään tapauksessa ei saa lisätä vettä täyteaineena, seosta ei toimi. Tämän seurauksena massa olisi tiivis ja hyvin pidetty työkaluun (lastalla) ja pinta. Nestemäinen seos virtaa, mutta liian paksu ja liian huonosti sovelletaan kuivuu nopeasti.

Kitti katto pitäisi olla tässä järjestyksessä:

 1. Sovelletaan ensimmäistä päällystämällä katto alkaa ohut kerros erikseen zashpaklevyvayutsya halkeamia ja huokosia pinnalla.
 2. Sitten, käyttäen laaja lastan soveltaa yhtenäinen kerros täyteainetta, sen ei pitäisi olla paksumpi kuin yksi senttimetri, kitti muuten pudota. Aikana massan jakautuminen täytyy huolellisesti hävittää ylijäämiä saavuttamiseksi täysin tasainen pinta.
 3. Erityistä huolellisuutta on tarpeen kitti kulmat, että pintavikoja, eivät ole näkyvissä.
 4. Laaja lastalla tulevan kipsi on sovellettava, kerroksen paksuus ei saa ylittää enemmän kuin 2 mm.
 5. Töiden jälkeen on tarpeen jättää kattoon vähintään päivää kuivua pintaan hyvin.
 6. Valmis katto on käsiteltävä karkeaa hiekkapaperia ja pölystä.

Miten kitti kattoon maalaus: vivahteita

Kuivauksen jälkeen kitti kattoon voidaan ryhtyä sen värin. Sileällä, tasaisella pinnalla, vaikka vaaleat värit jää selvästi ja luoda tiivis kansi. Kuitenkin, saatat kohdata seuraavan ongelman, kun maalaus katto rulla: kappaletta kitti voi pitää kiinni instrumentin, joka luo pinnan epätasaisuudet.

Caulking voit paitsi piilottaa kaikki epäkohdat kattoon, mutta juuri ja tehokkaasti soveltaa maalikerros pinnalla

Tällöin sinun ei pitäisi yrittää liimata takaisin kitti, on tarpeen estää esiintyminen tämän ongelman:

 • Maaliin takki tulee olla vedenkestävä niin, että se ei hajota veden, joka on osa maali kattoon, koska tämä kerros on luotettavasti pitää;
 • Tavallista kipsi voidaan myös lisätä vettä hylkivä ominaisuus alukkeen, se tulee laimentaa vedellä ja lisää kuiva kipsi;
 • On myös tarpeen säännöllisesti sekoita seosta, se on parasta tehdä tämän rakenteen sekoitin, lopulta saada sileä, kiinteä-massasta, laimennettiin kipsi täytyy käyttää kolmen tunnin kuluessa;
 • Primer, vettä läpäisemätön, voit kuulua jo koristeltu katto oikeus ennen värjäystä;
 • Aikana maali sovellus ei ole liikaa sinun käteistä väline, ei ole tarpeen pitkään ajaa ne yhteen paikkaan.

Mitä kipsi valita kattoa maalaus

Mikä kipsi katto on parasta valita? Tällä hetkellä, valmistajat tuottavat useita erilaisia ​​täyteaineita.

 • millä perusteella ne on tehty;
 • ominaisuudet;
 • ominaisuudet.

Valitsemalla kipsi katto vähittäiskauppa, aina kiinnittää huomiota laatuun, säilyvyys ja ominaisuudet

Riippuen olemassa vedenpitävä ominaisuuksia. Ne valitaan, joissa korkea kosteuspitoisuus, kuten kylpyhuoneessa tai keittiössä. On myös tarpeen poimia ja vettä hylkivä maali kattoon, muuten se on vaikutuksen alaisena veden turvota ja pudota kitillä. Aikana materiaalien valinta pitäisi olla tietoinen huoneen ilmankosteus ja poimia sopivaa täyteainetta.

Huoneissa, joissa on kohtalainen kosteus valita tavallisten rappaus perusteella kipsiin tai sementtiä, mutta muista, että se on huonompi soveltaa.

Standard KR kitti on merkinnät alueilla korkea ilmankosteus LR + .Myös on ostettava lähtö- ja viimeistely seosta kuivana seoksena hankkia parempia kuin valmis. Ei ole tarpeen heti sekoittaa paljon täyteainetta, se nopeasti kovettuu.

asiantuntija-apua: miten kitti kattoon maalaukseen

Miten kitti kattoon itse?

Tee kipsi katto voi olla ja itsenäisesti, tärkeintä - lähestyä korjausprosessin

Shpatlevanie tulisi harjoittaa tätä tekniikkaa:

 • Ensin kaksi pohjustuskerroksen olisi sovellettava niin, että sitä ei räisky ikkuna ja \ tai taustakuvan, valitse suunta riippuen layout, kun pohjamaalin tulee kuivua hyvin;
 • Ensimmäinen kerros täyteainetta on sovellettava kohtisuoraan soveltamisen alukkeen;
 • Toinen kerros kitti levitetään kohtisuorassa ensimmäiseen;
 • Kerrosten väliin johdetaan suuri lastalla leikata pois ylimääräinen;
 • Erikseen viimeistelty kulmat, ne ovat silmiä hivelevä, joten sinun täytyy kitti kulma, on parempi olla pudota seinille, tulevaisuudessa se voi olla vaikea liimaa tapetti;
 • Lopuksi ovat kuivuneet katon on hiottava runsaasti iso hiekkapaperia;
 • Sen jälkeen se ulottuu myös pohjamaali ja aiheuttaa maali pohjamaali suuntaan täällä se ei ole väliä, voit käyttää lastalla helpottamaan työtään;
 • Korvautuu päättynyt katto hienolla hiekkapaperilla, voidaan erikseen levitetty kitti, jos tarpeen;
 • Katto valmis maalattavaksi, se on parasta soveltaa telalla.

Tämä tekniikka sopii parhaiten ei-ammattilaisia, jotka voi korjata katon käsillään. Se mahdollistaa edelleen helposti maalata kattoon, kipsi ei irtoa tällä menetelmällä työtä.

Kipsi kattoon käsillään maalaus (video)

Lopuksi on todettava, että rappaus - tärkeä vaihe suunnittelussa kattoon, on tarpeen lähestyä vastuullisesti, älä kiirehdi eivätkä kitsastella materiaaleja. Oikein tehty kipsi tarjoaa täysin sileä katto ilman halkeamia, joka sijaitsee hyvin maalilla. Jos noudatat neuvoja ja ohjeita, jotka on esitetty tässä artikkelissa, voit luoda kaunis katto kätensä ei ole vaikeaa edes kouluttamaton henkilö.

Kattorappaus maalaukseen

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Kipsi katto maalaus - yhteinen tyyppi korjaustöitä. Halkeamat ja kuoppia, kuoppia ja Stroebe - kaikki nämä päällekkäiset virheet tarvitsevat erityistä näkymisen estäminen. Katsotaanpa, miten oikein valmistautua viallisen katon pohjan myöhemmin värjäystä käyttämällä kitti koostumuksia.

Valinta kitti riippuu tyypistä ja kunnosta työstetty pinta. Meidän tapauksessamme puhumme kattoon, niin ottaa tarkemmin, jotkut kipsi kattoon maalaus käytetään korjaus- ja koristelu teoksia.

 • alkaen kitti. Sitä käytetään poistamaan karkeaa vikoja ja puutteita emäksen perusteella - tasoitus olennaisia ​​eroja, tiivisteet suuria halkeamia ja halkeamia suurien onteloiden täyttämiseen. Koska supistava ominaisuudet alkavat seos karkea pinnoite on sileä ja kestävä muodonmuutos ja esiintyminen kutistuminen halkeamia.

Myynnissä kaksi täyteainetta koostumukseltaan - liimat ja jauhemainen. Useimmat asiantuntijat-viimeistelijät suositeltavaa valita jälkimmäisen, koska pääsääntöisesti, vapaasti virtaava seokset ovat halvempia ja edullisempia käytetty.

Puttying katto maalaus käsillään

Valmistelevat työt ennen kitti ennen maalausta kattoon

Alkuvaiheessa toiminnan pitäisi olla mahdollista huolellisesti valmistaa viite pinnalta myöhemmän Shpatlevanie, lisäksi:

 1. Katto puhdistettiin jäänteitä vanhan viimeistely - tapetti, jälkiä liimaseosten, liitu ja korjausmaalaus.

Seuraavaksi esikäsitellylle alustalle käsitellään tunkeutua syvälle pohjusteliuoksessa. Tällainen välikerros tarjoaa vahvan ja yhtenäisen välinen kytkentä viite pinnan ja karkea kerros kitti sekä estää sen toistumisen ja sieni-infektio.

Valmistelu kitti seosta kattoon

Kasvatus jauhemainen seos kitti katto on kätevintä käyttää valtaa käsillä. Tämä rakennus voi olla yleissekoitin tai pora melasekoittimella.

 • Ensinnäkin kaadettiin puhtaaseen astiaan laittaa määrä lämmintä vettä lisätään sen jälkeen, kun osa jauheseosta.

Manuaalisessa Komponenttien kattoon kitti maalaus yhdistetty käänteisessä järjestyksessä:

 1. Ensimmäinen säiliö kaadetaan kuivan jauheen tarvittava määrä, sitten lisättiin hitaasti lämpimään veteen.

Vinkkejä kanssa kuiva kitti seoksia:

 • Määritettäessä mittasuhteet veden ja kuivan jauheen valmistamiseksi kitti hylkivät valmistajan suosituksia.

Luonnos puttying kattoon ennen maalausta

Sitten voit siirtyä päälavalla työn - piirustus kitti kotiin. Suorittaa tämä prosessi vaatii kaksi lasta - leveät ja kapeat Web. Ensimmäinen pidetään keskeinen väline, jota käytetään tiivistämiseen keskiosan katon pinnan, toisen - ylimääräinen levitetään käsittelyä kulma ja muut kovat päästä alueille.

 1. Aloita kitti kattoon päällekkäisyyttä tulisi olla yksi huoneen nurkista.
 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Pintarappausta katto maalaus

Kuten käytäntö osoittaa, viimeistely takki pitäisi olla pakollista. Jos tehtävä on karkea kerros - piilottaa näkyvä virhe tukikohdan, sitten "lopettanut" tarkoituksena on antaa sille täydellinen tasaisuus ja valmistella ennen lopullista viimeistelyä.

 • Lopeta sovellus voi alkaa vasta, kun lopullinen kuiva rouhinta (alku) pinnoite.

Jauhamalla kattoon ennen maalausta

Jälkeen täyden kuivaus viimeinen kerros kitti suorittaa perusteellisen hionnan kattoon. Voit tehdä tämän, se kääntyy jauhaa hiekkapaperilla keskikokoisen ryynit. Tällainen menettely auttaa poistamaan pienimmän pinnan karheus ja naarmuja viimeistely kitti pinnoitteella.

Rapattu katto kipsilevy ennen maalausta

Kipsialakattoja sovelletaan myös pakollisia valmistautumista ennen maalaustyöt. Yleensä katto kipsilevy kitti maalaamiseen se suoritettiin standardien teknologiaan. Ainoa ratkaisu kerros kuin mahdollista ja niin ohut kuin mahdollista tehdä, koska pinta tämän tyyppisiä ei tarvitse vakavaa kohdistuksen.

 1. Ensimmäinen asia tarkistaa, kuinka hyvin kiinteä ruuvit kipsilevyä kankaalle. Kiinni "hatut" löysä kiinnittimet takertuu lastaa ja häiritä rappaustöiden.

Miten kitti ennen maalausta kattoon - Katso video:

Kipsi katto maalaamalla omin käsin - arka prosessi, joka vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja tietämystä joitakin vivahteita. Jotta saavutetaan haluttu tulos käyttämällä aikana korkealaatuisia materiaaleja ja tiukasti noudattaa edellä tekniikan spackling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin