Kasvihuoneet polykarbonaattia käsillään

Polykarbonaatti - helppo ja kovaa muovia, joka koostuu kahdesta tai useammasta kerroksesta, Se on kennorakenteen. Arkkia 6 mm paksu, on riittävän korkea valon läpäisevyys (90%) ja se on helppo kuljettaa jopa suuria lämpötilan vaihteluita. Läsnä sisäkaarten tekee niistä riittävän jäykkä ja vahva: jos halutaan, ne voidaan helposti taivuttaa ja antaa puolipallon muotoinen.

ohut sinkitty, alumiini profiili tai putki metalloplastika helppo asentaa, ja voi olla melko helposti mihin tahansa kaareva muoto. Kuitenkin, kasvihuoneessa puitteet tällaisten materiaalien osalta laskeuman raskaan räntää tai vaikutuksen alaisena tuulenpuuskien voi romahtaa. Jos aiot rakentaa puitteet tällaisen aineen on toivottavaa lisätä määrää reunojen tai antaa purettavat rakenne, joka on puhdistettu talvella.

Kiinnittämiseksi pilarin juuressa kehyksen annettava waistrail. Se kiinnitetään perustaan ​​avulla kulmakappaleiden tai luja.

Kasvihuoneissa kehys alumiiniprofiilia

Talvipuutarha puurunkoisten luuranko

1

Runko harjakatolla

Lunta ei pysynyt katolla kasvihuoneen, sen kaltevuuden tulee olla riittävän suuri. Mukavin on kasvihuone muodossa puolipallon tai hieman pitkänomainen terävä kärki.

Määrittely sijainti ja koko tulevaisuuden kasvihuone

Virheiden välttämiseksi ennen ostamista materiaali, sinun täytyy valita paikka tulevaisuuden kasvihuoneet ja määrittää sen koon. selvyyden vuoksi, Voit piirtää piiri, jonka tulisi aina merkitä kaikki runko telineeseen.

Tukevuuden ja jäykkyyttä sellainen rakenne on kiinnitetty kiinteään alustaan. Kevyen rakenteita voidaan käyttää piste säätiö muodossa paalujen tahansa riittävän kestävästä materiaalista: puu, tiilet vaahdotetusta tai kevytbetoni, ja niin edelleen.

Perusta puutavaran

Perusta ratapölkkyjen

Leikkaus 4-6 mm paksu polykarbonaatti valmistetaan tavalliseen rakenne veitsi. Estää pölyn osaksi polykarbonaatti ja solujätteen, ylempi osa viipale on täysin suljettu teipillä tai profiilin, ja pohjaosan osan säilytetään pieniä aukkoja, lauhteen.

• stabiloivan jäykistysripaa järjestetty vain pystysuunnassa; määrittää niiden suunta on taivuttaa levyt;

• materiaali ei roiku välillä pystysalkoihin ne asetetaan jaolla vähintään 1-1,2 m; Polykarbonaatti reuna kiinnitetty kehykseen telineeseen;

• laatu polykarbonaattia on kaksi suojakalvoitettuja: sininen puolella, joka on kohti aurinkoa, ja harmaat sisäpuolelta;

• visuaalisesti tunnistaa kerros UV-suoja on vaikeaa, joten kannattaa kiinnittää huomiota merkinnän

• tällaisen kalvon levyt ovat kestävämpiä ja vähemmän hauras, joten se vain on irrotettu; jos sitä ei poisteta ajoissa, se voi "olla hitsattu», kun se altistetaan auringonvalolle, levyt muuttuu sameaksi, ja valonläpäisy pienenee.

Tärkeää! Levyt on järjestetty vain UV-suojaus. Muussa tapauksessa vaikutus ei häneltä pois.

Leikkaamisen jälkeen työkappale on kiinnitetty runkoon kautta ruuvit. Estää romahdus polykarbonaatti ja päällekkäisyys "siltoja" kylmä toisiinsa ruuveilla kiinnitetty thermowashers, varustettu kumitiivisteellä ja eristävän renkaan.

Yhdistäminen profiilin polykarbonaatti muodossa "H" kirjain

Kiinnitys kytkemällä profiili

Miten tehdä polykarbonaatti kasvihuone

Polykarbonaatti Kasvihuoneet kaupan verkossa ovat laajasti edustettuina - jokaiseen makuun ja kokoon. Mutta monet haluavat tehdä omia. Koska kasvihuone on valmistettu polykarbonaatista kädet ajoittain saada vahvempi ja luotettavampi. Samaan aikaan, hinta on pienempi tai sama.

Jos päätät rakentaa kasvihuone polykarbonaattia omin käsin, on toivottavaa valita muotoilu, jonka avulla voit käyttää suurin etu tämän materiaalin - sen kyky taipua. Tämä kahdenlaisia ​​kaarevan katoille tukien muodossa kaarien.

Yhdessä suunnittelu, kaari menee maasta. Jos ne ovat kaarevia muodossa säde, se menetti paljon tilaa reunoilla, koska työ on erittäin epämiellyttävä, koska alhainen korkeus.

Jos säteen kasvihuone polykarbonaatti tehdä tämän piirustuksen, on mahdollista kiertää seinien

Ratkaisee tämän ongelman muiden suunnittelu - komposiitti runko, hitsattu useita kappaleita. Maaperän / alustasta tulla suoraan telineet, jotka nousevat korkeus on vähintään puolitoista metriä. Nämä kaaren hitsattu. Tällä järjestelyllä katto kääntyy ympäri, seinän - suora. Jopa seinät voi toimia ilman ongelmia suoristettu hänen harjakorkeuteen.

Vaihtoehto, jossa on yhdistetty runko

Mutta pyöristetty katto kasvihuoneet on muutamia haittoja. Ensimmäinen - se on monimutkaisempi kuin suorassa linjassa, joten tuuletusaukkoja tuuletusta. Ratkaisu on tehtävä, jos peräpeiliin seiniin, eikä katto. Toinen miinus pyöristetty katto kasvihuone polykarbonaatti - lumi se menee huonommin kuin tasainen kallistus. Jos asut alueella jossa lumiset talvet, tai on tehtävä vahvistettu ristikko tai katon viisto tehdä - yhdellä tai kahdella rinteillä.

Jos kokki kaksi puoli-kaaria kulmassa, lumi menee paremmin

On kolmaskin ratkaisu - tee pyöristetyn osan katon kaksi kaarta, hitsattu kulmassa, joka muodostaa eräänlaisen villitys. Tällä rakenteella hyvä lumi sulaa ja hevonen voi suojata laajan metalliliuska. Tämä parantaa lumi sulaa, ja liitos suojaa vuotoja.

Greenhouse Polykarbonaatti omissa käsissä: materiaali rungon

Valinta kehyksen materiaaleja ei ole kovin suuri. Sopivia muotoinen (suorakulmainen) putki, metallinen alue ja puupalkki. Käytä myös galvanoitu profiileja kipsilevyä.

Palkki käytetään pienten teplichek, jossa rakenne on valittu yhden tai harjakatolla, koska valokaaren taivuttamiseksi puutavaran vaikea ja pitkä. Poikkileikkauksen säteen riippuu koosta kasvihuoneen, ja lumi / tuulikuormia alueella. Suosituin koot - 50 * 50 mm. Tällainen tuki laittaa keskellä kaistaa. Parantavat luotettavuutta, nurkkapilarit voidaan tehdä baari 100 * 100 mm.

Lisäksi jotta säästää, et voi ostaa puuta, ja tehdä osa - tauluilla. Ottaa kaksi lautaa 50 mm leveä ja 25 mm paksu, kolme levyä 15 mm paksuus. Taitto, knock molemmin puolin kynnet. Tuloksena sivutuki vahvempi, kestävät paremmin kuormat ovat vähemmän alttiita kiertämällä koska puun kuidut on suunnattu eri suuntiin.

Jos kasvihuone on valmistettu polykarbonaatista kätensä puurunko, kaikki hallituksen / puu on käsiteltävä / kyllästetty antiseptistä, ja ne, jotka on suunniteltu kaduilla. Jonka päät on haudattu maahan, käsiteltiin koostumuksen kanssa suorassa kosketuksessa maahan. Ilman tätä hoitoa, puu ensinnäkin, tullaan pian tuhottu, ja toiseksi, voi aiheuttaa kasvitauteja.

Kun kytket telineet vanne (alempi bar) on suurempi jäykkyys ja luotettavuus käytön teräsvahvisteinen asennuskiinnikettä. Ne syövät rautakauppaa. ylimääräisiä hyppääjiä määrä kasvaa kantavuutta katon.

Lue lisää harjakatolla voi lukea täältä, noin Vaja - täällä.

Profiloitu teräsputkien ja kulma

Useimmat luurankoja kasvihuoneet polokarbonaatista on valmistettu profiloitu putkien. Jos on hitsauskone, taitoja työskennellä, se on helppo tehdä kaiken itse - kokki tai yleinen suorakulmio helpompaa kuin pyöreään putkeen. Toinen plus - käyttämällä taivuttamalla työkalu on helppo tehdä oma kaari.

Poikkileikkaus ei taaskaan riippuu koosta ja luonnon olosuhteet. Useimmiten valmistettu suorakulmaisen putken 20 * 40 mm. Mutta voi olla vaihtoehtoja. Lisää tärkeä materiaali parametri, kuten seinämän paksuus. On toivottavaa, että metalli oli 2-3 mm. Tämä runko tekee huomattavia kuormia.

Teräs kulma on myös hyvä vaihtoehto, mutta pitää siitä kiinni - on vaikea tehtävä, koska kasvihuone kerätään muodossa pieni talo - kanssa pääty- eli irtoa katon. Mitat hyllyt - 20-30 mm, metallin paksuus - 2 mm.

Kasvihuone Polykarbonaatti omin käsin puitteet profiileja - eniten epäluotettavia vaihtoehto. Hän on hyvä alueilla vähäluminen talvi, ja jopa ilman kovia tuulia. Lisäksi tämä vaihtoehto, joita ei tarvitse hitsaamalla. Miinus - ei ole suurin kantavuus.

Tekniikka käyttää standardia - sekä laitteen ja väliseinien kipsilevyjä. Ainoa ero on se, että luuranko on vaippa toisaalta ja kiinnittää polykarbonaatista. Telineet toivottavaa valmistaa kaksinkertainen - sraschivaya kaksi kuljettavat profiilien käyttöön heidän "back to back", ja kierrä ruuvit. Suurempaa jäykkyyttä kehyksen, jolloin niitto, yhdistämällä kalteva rainoja vieressä telineitä. Katto viisto toivottavaa tehdä, eikä pyöristetty, maatila vahvistui.

Jos olet ajatellut, tarvitaan tai ei perusta polykarbonaatti Kasvihuoneet, yksi vastaus - tarvitset. Ja luotettavia. ne lentävät hyvin. Koska pohja on kunnossa "ankkuroida" rakentaminen.

Normaaliin toimintaan, parempi laittaa kasvihuoneen perustukselle polykarbonaatti

Tämä perusta rakennuksia, jotka suunnitellaan vuodeksi. Kallein, mutta myös kaikkein kiinteä vaihtoehto. Jos aiot käyttää kasvihuoneen vuoden, upotettu pohjan make - syvyyteen hieman alle jäädyttämistä maahan. Saat kauden lähestymistapa betoni- ja tiili-, tai yksinkertaisesti baari.

Betoni ja tiili - yksi yleisimmistä

Betoni ja tiilet (betoni-puutavara)

Useimmiten konkreettisella-tiili versio. Hän opti- maalisia kustannukset, monimutkaisuus ja kesto. Työtä tehdään seuraavasti:

 • Koon kasvihuoneen kaivaa kaivantoon. Sen leveys - suuruusluokkaa 20 cm, syvyys riippuu maaperän tyypistä.
  • On Heittoliinan maaperä (savi, multa, muotti) kaivaa kaivannon 50-60 cm syvä kaivanto reunojen vahvistaminen muotti -. Koossapysyvyys laudat lankut, vaneri, OSB. Kohdistetussa kaadettiin pohjassa 15 cm soraa karkean ja hienon jakeen, ram. Top kaadetaan kerros hiekkaa, ja linjassa ram. Tämä tyyny kompensoi maanpinnan liikkeiden aikana routiminen.
  • Syvyys pohjan päällä, ei altis kiskoa -. 25-30 cm pohja kaivetun kaivannon puhdistetaan kiviä, juuria ja muita esineitä, jopa ja tiivistetään.

  Merkintä suoritetaan siten,

  Laite betoni ja tiili perusta

  Tiilet muurattiin konkreettisia

  On variantteja tämäntyyppisen perusta. Voidaan valmistaa kaivantoon asentaa perustan konkreettisia lohkojen pieni koko, niiden välinen tila täytetään liuoksella. Ne on asennettava niin, että niiden reuna on maanpinnan alapuolella. Huipulla kerros betonia kaadetaan, tasoitetaan. Kiinnitykset kiinnitetään nivelissä.

  Rakennusmateriaalina voidaan käyttää tyhjiä pulloja. Ne sijoitetaan riveihin, kaada betoni. On käynyt ilmi, erittäin taloudellinen ja lämmin perusta. Kantavuuden se riittää ja vakavampia rakentamisen.

  Puutavaran perustan polykarbonaatti kasvihuoneiden

  Tämä vaihtoehto on sopiva väliaikaisena ratkaisuna - voi kestää kahdesta kolmeen vuotta. Tämä riippuu kosteuden alueella, ja käsittely puun laatu. Bruce käytetään suuri poikkileikkaus - 100 * 100 tai suurempi (voi olla yhdistetty useita levyt). Sitä käsitellään koostumuksia puun kosketuksissa maahan. Prosessi toimii näin:

  • Merkitse maata, kaivaa kaivannon. Sen koko tulee olla 7-10 cm leveämpi ja syvempi kuin palkin käytetty.
  • Pohja ja seinät peitossa rulla vedeneristysmateriaalin (parempi käyttää "vilkkuva", se kestää kauemmin).
  • Lay-puutavara, liittää sen kulmat.

  Puutavara nauhat pohjan kasvihuoneessa polykarbonaatti omin käsin tehdä helpoksi, mutta se kestää pitkään

  Tämä vaihtoehto sopii vain kuiviin, alavaa pohjaveden. Tässä tapauksessa on toivottavaa, että live-base vähintään useita vuosia.

  Toinen tyyppi säätiö, joka suojaa pakkaselta. Mutta se on luotettava ja palvelee pitkään. Täydellinen kuvaus valmistuksen paalun-säätiön teknologian rostverkovogo lukea täältä, ja annamme lyhyt teosluettelo.

  • Merkitä kehä kasvihuoneissa, kaivaa kaivannon leveys 20 cm ja syvyys on suunnilleen sama.
  • Kulmissa kuoppien porattu, jonka halkaisija on 30-40 cm ja syvyys alle syvyys maaperän jäätymisen (poralla). Sitten sama kaivoja porataan ympärillä kehä. Niiden välinen etäisyys tulee olla jossain 2-2,5 metriä.
  • Kuopat sirotellaan hiekkaa - ämpäri, noin, ja sitten laittaa taitetun katemateriaalin sylintereissä.
  • Ne on asennettu kolme sauvojen 10-12 mm kytkettyjen venttiilien yhtenäiseksi rakenteeksi. Tangot pitäisi törröttää maanpinnasta - ne ovat myöhemmin liitetty putkistoon.
  • Kuopat kaadettiin betoni (1 osa sementtiä 400 M, 3 osaa hiekkaa ja 5 osaa soraa). Olisi huolehdittava, ettei ole onteloita.
  • Alareunassa kaivanto täytetään hiekalla kerros, paksuus 5-5 cm, tasaantunut tiivistetty.

  Rostverkovy nukka-säätiö - luotettava vaihtoehto kasvihuoneiden polykarbonaattia käsillään

  Edelleen on mahdollista asentaa valjaat, ja voidaan rakentaa muutamia tiilirivit, ja vasta sitten asentaa runkoon. Sen jälkeen voimme sanoa, että kasvihuone on valmistettu polykarbonaatista käsillään melkein valmis. Jää korjata polykarbonaatista.

  Kuinka kauan kasvihuoneen polykarbonaatti, ostanut tai rakentanut omin käsin, miten hyvin se aikoo "työ" riippuu asetuksista ja laadun polykarbonaatista. Sen valinta tulisi ottaa vastuullisesti - huomattavan määrän kierroksia.

  Tämä kasvihuone on helpoin tapa polykarbonaatista käsillään. Mutta tämä on kausivaihtelu

  On olemassa kolmenlaisia ​​materiaali:

  • Monoliitti. Ulkonäöltään samanlainen lasi, mutta parempi valonläpäisy, välillä kaksi ja neljä kertaa kevyempää, ajoittain (ja 100-200) vahvempia. Paksuus - 0,75 mm 40 mm. Haitta - korkea hinta. Soveltaa tätä materiaalia, jos on olemassa vaara vahinko - jää usein raekuurot Galiciassa on niin, että se voi pudota jääpuikkoja, lumi sulaa. Se on monikerroksinen kiinteänä aineena polykarbonaattia. Levyt voivat olla jopa 3-5 yksikköä, niillä voi olla erilaisia ​​ominaisuuksia. Esimerkiksi, yleisesti käytetty kasvihuoneiden kaksinkertainen - ensimmäinen kerros on suuri lujuus, toinen - ei lähetä ultravioletti.

  Monoliitti ja profiloitu hyvä kausi kasvihuoneiden

  (Soluun), joka soveltuu vuoden kasvihuoneet

  Minkälaista polykarbonaatti on parempi käyttää rakentamiseen kasvihuoneiden? Se riippuu toimintatavan kasvihuoneessa. Jos se on lämmitetty, tarvitset solu. Jos tämä on vaihtoehto vain lämpimänä vuodenaikana, sopivampi uurrettu (tai monoliittinen). Monoliitti liian huono, mutta on repeytynyt jäykempi. Kasvihuoneisiin, jota käytetään aikaisin keväällä tai talvella, laittaa polykarbonaatti. Sen rakenteesta johtuen se on Bol% vastaan ​​sen lämmöneristyskyky ominaisuudet - se on parempi sitoo tehokkaasti lämpöä, vielä pahempaa valon läpäisevyys (86% vs. 95%).

  Valitse aaltopahvin tai kiinteä on yksinkertainen - keskitytään silmälasit. Ainoa tärkeä asia oli UV-suoja. Muut sudenkuoppia siellä. Mutta solu on paljon vivahteita. On tarpeen kiinnittää huomiota seuraaviin:

  • Paksuus ulkokerrosten ja niiden määrä. Levyjen on oltava yhdenmukainen paksuus ilman valumia tai enemmän ohut vuodetta.
  • Puseroita ja niiden paksuus.

  Tämäntyyppiset polykarbonaatista voi olla

  Helpoin tapa tarkistaa laadun polykarbonaatista yrittää puristaa sitä sormien väliin. Jos sitä ei ole painettu, vaikka olet tehnyt huomattavia ponnistuksia - voidaan ottaa. Jos pakattu helppoa - löytää toinen.

  Mukaan polykarbonaatti tekniikka on laakeroitu alkaa ja liitosprofiilit. Ensimmäisen rungon profiilit on muodostettu, ne lisätään arkki polykarbonaattia, joka on kiinnitetty ruuveilla erityistä pesurit lehdistä, että samanaikaisesti suojella asennuspaikan vuodon. Profiilit muut kuin pysymistä paikallaan arkkien, ja silti suojata viipaleet joutumasta pohjasta pölyä ja likaa. Järjestelmässä on siisti ulkonäkö, toimii hyvin, mutta kaikki ainesosat ovat ihmisarvoisen rahaa.

  Se oikea kiinnitysjärjestelmä

  Estetiikka kasvihuoneisiin - ei ole kaikkein haluttu ominaisuus, koska jos sinun täytyy tallentaa, mieluummin vahvistaa yksinkertaisella tavalla, ilman profiilit ja paina-pesukoneet. Näin syöttää:

  • Reunat kunkin arkin epäselvä silikoni. Niiden tulee olla varma sulkea muuten kerääntyä lauhde, joka lopulta kehittyy hometta ja sieniä, polykarbonaatti menettää avoimuutta. Joten sinetöidä reunat perusteellisesti jättämättä mahdollisuutta ilmaa ja kosteutta.
  • Levyt noudattaen: n limityksellä muutaman senttimetrin, ylävaippa on vasten nauhan. Kiinnitys asetettu "päällekkäisiä" kaistan kautta tina.

  Joka on kiinnitetty oikein, mutta halpa. Parantavat luotettavuutta, voit lisätä tina nauhat

  Tämä on mitä koskee suora kiinnitys polykarbonaattia. On myös toinen seikka ilmi toiminnan aikana kasvihuoneet polykarbonaattia. Polykarbonaatti ei tarvitse olla lähellä maanpintaa. On toivottavaa, että se alkaa-vähintään kaksi jalkaa pinnasta. Miksi? Sillä ensinnäkin, se on edelleen saastunut ja sitä kautta melkein ei läpäise valoa, niin että se ei vaikuta yleiseen keveys. Toiseksi se alkaa heiketä - ankka hiutale. On epäselvää, mikä aiheuttaa tämän reaktion, mutta se on yleinen. Joten suunnittelu ulkoasu polykarbonaatti Kasvihuoneet omin käsin, antaa puoli metriä seinästä muusta materiaalista - tiilet, rakennuspalikoita. Sillä ei ole väliä.

  Greenhouse Polykarbonaatti omissa käsissä

  Jos on pieni mökki tai loma-sivuston, miksi pieni nurkka ei sijoittaa kasvihuone tai kasvihuone? Täällä voit kasvattaa tuoreita yrttejä, vihanneksia, marjoja ja jopa joitakin hedelmiä. Rakentamiseen tällaisten laitosten kestää melko vähän aikaa, ja tulos on hyvä uutinen, vähintään 10 vuotta, jos teemme sen oikein. Koska muovikalvo, jopa 50-80 mikrometrin paksuisia, tulee rappeutumaan jälkeen vain 2-3 vuotta, on viisaampaa käyttää polykarbonaattia. Tässä artikkelissa näytämme, miten rakentaa kasvihuone polykarbonaattia käsillään, anna kaaviot ja piirustukset, kertoo missä muodossa onnistunut ja miksi. Myös artikkelissa löydät kuvia ja videoita rakennuksen kasvihuoneissa.

  Levyt valmistettu rakeistettu polykarbonaatti, joka koostuu 2-3 kerroksesta toisiinsa kylkiluut. Mitattuna materiaalin muistuttaa hunajakenno, joten sai nimensä. Koot levyt on erilainen, mutta rakentamiseen kasvihuoneiden sopivan standardin 612h210 ks.

  Paksuus levyn riippuu alueen ja käytön aikana. Tämä luku vaikuttaa useiden muuttujien, jotka ovat tärkeitä kasvien kasvulle:

  • läpäisykyky;
  • lämmön säilyttämiseen tekijä;
  • Suojaa ultraviolettisäteilyltä (UV-tekijä).

  Keskitettyyn Venäjä suositeltava paksuus on 4-6 mm eteläosissa 4 mm, Pohjois - 8-10 mm. Monimutkaisia ​​monitahoista rakenteita, kuten pallon muoto, jne. levyn paksuus ei saa olla pienempi kuin 8 mm.

  Jos kasvihuoneen polykarbonaattia voidaan käyttää vuoden solulevyn paksuuden tulisi olla 10 mm.

  On useita syitä, jotka ovat tarpeen kutsua etuja muihin vastaaviin verhoustuotteet:

  1. Kestävyys mekaanisia vaurioita - ylittää yli 100 kertaa tavallista lasia ja verrattavissa iskunkestävyys karkaistu;
  2. Ominaispaino - Tämä parametri riippuu levyn paksuus:

  Tämä keveys voit rakentaa riittävän suuri rakenteita kevyt perusta.

  1. Kestävyys käyttölämpötiloissa sisällä 100 astetta - -40 ° C: sta + 60 ° C: ssa
  2. Korkea paloluokka - pehmenemislämpötila polykarbonaatti on 225 ° C, eli suoraan tulelle altistuksen lyhyen aikaa arkkia ei edes epämuodostunut.
  3. Alhainen lämmönjohtavuus - koska jäykisteiden ilma kerääntyy ontelolevyn, joka toimii esteenä lämpöä polku. Se säilyttää lämmön sisällä päivällä, ja jos et lämmitys kasvihuoneiden polykarbonaattia kädet (video myöhemmin artikkelissa), niin tällainen rakenne voidaan käyttää talvella.

  VIDEO: Hyödyllisiä vihjeitä - paino ja lujuus polykarbonaattilevyyn

  Rakennus- ja yleisten sääntöjen rakentaminen kasvihuoneita

  Alunperin valmistettu hankkeen ja rakennuspiirustukset perustuu maastossa ominaisuuksia. Olisi ihanteellista pesäeroa kaikki talot ja rakennukset ja pois suurten kasvillisuus, joka kykenee pidättämään auringonvalossa. Usein käytännössä rakentaa pent kasvihuoneissa polykarbonaattia omin käsin, jossa se vieressä seinän talon tai ulkorakennuksia. Tämä vähentää materiaalin, vastaavasti, vähentää kustannuksia rakentamisen.

  Rakennettu kasvihuoneessa polykarbonaattia kädet, kun otetaan huomioon kaltevuuden ja maalajin, läsnäolo ja syvyys maanalaisesta (maa), läheisyyteen ja kyky muodostaa viestintä - sähkö, vesi ja lämpö.

  Jäsennys kasvihuone ulkoasu päällä

  Jotta voisi tehdä kasvihuoneessa polykarbonaatti käsillään, piirustuksia - ensimmäinen asia, joka on laadittu ottaen huomioon maaston ominaisuudet ja maaperässä:

  1. Kaareva muoto - suosituin koska kompakti koko ja helppo asennus

  1. Pristennaja (pent) suunnittelu, joka on liitetty olemassa olevaan rakennukseen tai asuintalo. Näin voit säästää rakennus- ja yhteenveto viestintä

  tuotannon kasvihuone hankkeen seinän osoittaa vaaditut mitat ja Cardinal

  1. Usein pystytettiin lähes seinärakenne muodossa poluarki. Se on myös taloudellista määrä materiaaleja ja volyymi rakennustyöt, jota voit käyttää vaaka- hyllyille etuseinän

  Corner kasvihuone laajennus

  1. Katto - tämä malli on suosittu ympärivuotiseen käyttöön ja viljelyn jatkamiseen suuria määriä. Siinä on suuri sisätiloja ja kyky käyttää seinään sijoittaminen hyllyt taimet

  Suunnitelmia rakentamiseen polykarbonaatti Kasvihuoneet harjakatolla

  On kuitenkin olemassa muita, hyvin alkuperäisen suunnittelun, esimerkiksi muodoltaan palloja. Näkökulmasta riittävyyden kevytrakenteinen se on kätevä, mutta hyödyllinen tila on 2 kertaa pienempi kuin pääty samanlainen alue.

  Piirustus kupoli kasvihuoneet

  Epätavallinen, mutta arvion omistajat, on kätevä pyramidin muotoinen, jossa aurinko laskee sisällä koko päivän, mutta se on helpompi rakentaa kuin kupoli.

  Nämä ovat tärkeimmät kasvihuoneiden polokarbonaatista, joka voidaan rakentaa omin käsin profiilista. Ne ovat mukavia käyttää, helppo hoitaa niitä, keskimääräinen käyttöikä on 15 vuotta ja oikea hoito ja ajoissa hoitoon.

  Kun valittu muoto ja mitat on valittu ottaen huomioon eri tekijöitä alue, on mahdollista aloittaa rakentamisen perusta. Huolimatta siitä, että kasvihuoneilmiön polykarbonaatti - kevyt rakenne, tarvittaessa perustaa. Näin varmistetaan, että koko rakenne on stabiili ajan toiminnan, se ei loimi, ei prosyadut kulmat, ja se pysyy paikallaan seuraavassa voimakas tuulenpuuska.

  Työn helpottamiseksi samanaikaisesti kaatamalla säätiön voidaan aidat tulevia kukkapenkkiin. Kun kaikki eri lajeja säätiön saakka ruuvi-kasa, että kasvihuoneessa paremmin vyö mitään. Se on yksinkertainen riitä työvoiman ja rahoituskulut työmäärä että täydellisesti kestää kaikki lämpötilan muutoksia ja kasvihuoneessa massan painoon maaperän ja ihmiset sen sisällä.

  Strip perustan kasvihuoneessa merkinnöillä sängyt

  Joten seuraavan järjestyksen teosten

  1. Paljasta majakat ja vetää köyttä ympärillä kehä tulevaisuuden rakentamiseen.
  2. Kaivaa kaivannon syvyys maaperän jäätymisen. Keskiarvo on 110-130 cm.
  3. Tee tyyny hiekkaa ja soraa korkeuteen 10-15 cm, tiukasti maantiivistyskoneet se.
  4. Käytetään vahvikesauvaa tai harjateräs hitsattu ritilä. Suuri joukko ei tarvitse, koska se on kevyt muotoilu, mutta ei tee ilman vahvistusta.
  5. Laita puinen irrotettava tai ei-irrotettava muotti ja kaada konkreettisia.

  Resepti valmistelu kaatamalla perusta liuoksen

  • 1 osa sementtiä (Portland-sementti on parempi ottaa) merkki M300 tai M400;
  • 2 osaa hiekkaa;
  • 4 kpl kivimurska een saakka 80 mm;
  • 0,5 osaa vettä.

  Osat on helppo mitata kauhat, ei voida sekoittaa samassa suhteessa.

  Veden määrä voi vaihdella riippuen sen jäykkyys. Hiekka on parempi ottaa jokeen ilman suuria sulkeumat.

  Joitakin konkreettisia laastin määritetään koon perusteella nauhan, joka kertoo sen pituus ja korkeus. Esimerkiksi, nauhan pituuden 12 m, leveys 0,5 m, korkeus 1 metri maan alla ja 0,5 metriä, sylinteritilavuuden betonin määritetään seuraavasti:

  Yhteensä tarvitaan 9 betoni kuutioiksi.

  1. Suljettu polyeteeni ja annetaan kuivua ja "povzroslet9raquo; 3-4 viikkoa.

  Talvella tehdä säätiö ei ole sen arvoinen. Sam kuivausprosessi viivästyy, samaan betoni kiinnitä epäsäännöllinen kokkareita.

  Perusmateriaalina kehyksen toimii galvanoitu profiili, ainakin alumiinista tai muovista. Kotimaan kasvihuoneet joskus pystytettiin puu - materiaalia saatavilla. joka on helppo koota, mutta se on ongelmallista toiminnassa. Puu vaatii alkuperäisen korkeatasoista hoitoa vastaan ​​rappeutuminen, vuoden aikana se on puhdistettava, havaitsemiseksi hyönteisten pesiä, jne Jos metalli-, muovi- tai galvanoitu, periaatteessa, ei ole sopiva paikka lisääntymisen loisten rakoja puun voi joskus löytää koko perheen.

  Tietysti siitä näkökulmasta, vakavuuden ja lujuuden puun - paras vaihtoehto, erityisesti alueilla, joilla on tyyni ja lumi kuormia. Mutta useimmat polykarbonaatista valmistetun rakenteen muotoinen putki.

  Kun valittu materiaali ruho, se leikataan halutun pituisiksi (katso järjestelmä kasvihuoneiden a) ja kerätään yhdessä ankkuri pultteja tai ruuveja. Kaarevien tai poluarki putki on ensin taivutettu ennalta määrättyyn säteen avulla taivutustyökalun.

  Kasvihuoneessa on oltava vähintään 2 ruudut toisiaan kohti ja ovi.

  Lopussa rakentaa koko runko on peitetty arkkia polykarbonaatti, jo valmistettu kooltaan ja se on kiinnitetty ruuveilla thermowasher.

  Kuilu levyjen tulisi olla 0,3-0,5 cm. Tämä aukko lämpölaajeneminen levyn, kun lämpötilan vaihdellessa. Jos levyt pinotaan päittäin, reunat, ne alkavat halkeilla 2-3 vuotta.

  Kasvihuone profiili ja polykarbonaatti

  Miten kerätä kasvihuoneessa polykarbonaatti käsillään

  Tässä tapauksessa emme vatvoa teolliseen muotoiluun - valmis kasvihuoneita, jotka myyvät purkaa. Näiden Mukana on käsky, joka on kuvattu yksityiskohtaisesti kokoamisen.

  Keskitymme miten kerätä kasvihuone.

  Käyttää eri runkoputken - neliön kanava, pyöreä profiili tai putken halkaisija on 24 mm tai enemmän. Aihiot kerätään vaaka-asentoon ja hitsattu yhteen kaarihitsaus. Yksinkertaisin muotoilu on, jos se ei ole tarpeen taivuttaa putken - katto - se on helppo koota, on liitetty hitsaamalla, ankkuri pultteja kiristetään ja peitetty polykarbonaatista.

  Piirustus kotitekoinen runko kasvihuoneen muotoisen putken

  Se on parasta tehdä kasvihuone muodossa kaaren, mutta tässä tapauksessa sinun tulee putki taivutin, mutta voit mennä lähimpään Forge ja siellä pari sataa taitettu koko profiiliin väärässä.

  Kehys on parempi kerätä vaakasuunnassa

  Kun se on koottu runko, sinun täytyy hitsata tai pultata kulmat telineeseen suunnittelu oli vankka ja vakaa. Päälle teline kulkee ylemmän palkin - perusteella kasvihuoneen, johon on kiinnitetty kaaren. Erikseen valmistettiin ovi ja peräpeilin ikkunat.

  Helppo ja kätevä käyttää tuuletusaukkojen nostovipu järjestelmä. Voit sitten käyttää pneumaattinen tai hydraulinen toimilaite automaattista huoneen ilmanvaihto.

  Vipu järjestelmä ilmanottoaukot kasvihuoneen

  Sen jälkeen, kun kehys on koottu sen päälle myös vähitellen kerätä valmiiksi leikattujen polykarbonaatti. Terminen kuilu on sanottu, myös pitää mielessä, että kiinnittämiseksi välttämättä käytetä thermowashers.

  polykarbonaatti asentaa kehykseen

  Kun kiinnitetään levyinä tai tiukentaa pesukone crunch, tämä johtaa halkeilua levyn kiinnityskohta.

  Huomaa myös, että voidakseen hyödyntää paremmin kehysprofiilin tai neliön. Pyöreän putken tahansa halkaisija on melko monimutkainen toimimaan tarkasti polykarbonaattia. Kun kiinnitysruuvit levyt usein liukua, vahingoittamatta levyt. Käytä sitten säröillä levy ei ole tullut - pois ensimmäisen vakavan lumisade ja tuuli crack.

  Runko polypropyleeniputkiin

  Yksinkertaisin, mutta ei vakain. Tällainen materiaali sopii kasvihuoneet ala on enintään 50 neliömetriä Koota tarvetta:

  • polypropyleeniputkiin;
  • T-kappaleet ja putkenosat;
  • juotin PVC-putket.

  PVC Pipe Fittings

  Sovelletaan sääntöjä kokoonpano saadaan erinomainen kestävä rakenne ja riittävän joustava, jotta kasvihuone polykarbonaatti halutun muodon, ja kestävä kestämään lumi ja tuuli kuormia.

  Harjanteen kasvihuoneen PVC-putki

  Yksi etu kehyksen polypropeeniputkilla on erinomainen yhdistelmä voimaa ja materiaalin joustavuuden. Joustavuuden ansiosta kehys, jolloin saatiin haluttu muoto, mutta lujuus kestämään huomattavia kuormia.

  Esimerkkinä yksinkertaisin mallit Polypropeeniputket

  Kasvihuoneisiin muovia, polypropeenia ja jopa muoviputket eivät tarvitse perusta. Riittää, kun kaataa betonilaatta 10-15 cm paksu upotettu elinaikana rakentamisen seisoi suorassa ja kiinteää.

  Tämä osio on omistettu niille, jotka ovat kiinnostuneita talvella kasvihuoneissa kädet polykarbonaattia tai aikoo aloittaa käyttää sitä keskellä talvea valmistukseen taimet. Vuosina puolivälistä keväällä ja syksyllä tarpeeksi tilaa kertynyt päivän aikana ja pidetään useita tunteja, koska polykarbonaatti-rakenne, toisinaan taas on käytettävä ylimääräisiä varoja.

  Tärkeimpiä keinoja lämmitys ovat seuraavat:

  Yksinkertaisin, mutta on kallis tapa sähkölämmitys kasvihuoneissa. Se on käyttää infrapuna-lamput kohde-, infrapuna kalvot pitkin sängyt ja seinillä, lämpö aseet, jne. Etuna tässä menetelmässä on asennuksen helppous ja nopea lämmitys tilojen.

  Uunin kuumennus kohdistetaan kasvihuoneessa alueella 20 neliömetriä, kun asennetaan pieni yksikkö, pääasiassa uuni liesi tai vastaava rakenne. Alalla rakenteiden 50 tai useamman metrin suositellaan putkenlaskulaite lämmityslaitteita oli mahdollisimman tasaisesti. Tämän "pereklikaetsya9raquo; veden lämmitys menetelmä, kun putket kierrättää kuuma jäähdytysnestettä. Liittyvien putkien lämmitysyksikön kasvihuoneen sisällä tai tehdä viestin, jossa on asuntola.

  Kaasun lämmitys harjoitetaan pääasiassa yksisuuntaista, seinärakenteiden, joka päätypinta on kiinnitetty talon. Tässä tapauksessa rakennettu lisäksi putket kasvihuoneissa ja kytketty tärkein kaasu kattila.

  Täydellinen ratkaisu lämpenee vuodepaikkaa. Se on tapa piste lämmitys- laitoksen juuristo, kun käytetään lämpöä bioostatkov hajoaminen.

  Rakentamiseen lämmin vuodetta alaosassa pinon ei-hajoava materiaali - tiili roskat, sepeli, jne., Jotka toimivat eristävä tyyny. Seuraava pinottu lehtiä, ruohoa heinän, olkien, runsaasti kaatoi humusta komposti lisäämällä lannan ja peitetty maa. Kun hajoaminen tuottaa lämpöä, joka on riittävä korkean laadun lämmitys kasvien juurten ja helpottaa niiden kasvua.

  1. polykarbonaattilevyt on sijoitettu vain pituudella kiinnitysruuvit kanssa thermowasher. Tässä tapauksessa, lämpölaajeneminen on minimaalinen ja levyt pitkään säilyy ennallaan.
  2. Kun kasvihuone on rakennettu omin käsin valmistettu polykarbonaatista, tärkeintä tunnistaa oikein suunnan arkista ja kiinnitä se. Tämän pakkauskalvo on poistettu, reunat promazyvayut tiiviste ja puristamisen jälkeen ruuvi kierretään, jättäen pienen raon (0,1-0,2 mm). Nivelet levyn suljetaan ilmatiiviisti folio nauha nauha.
  3. Sinun täytyy kattaa kasvihuoneen katolta, ja siirry eteenpäin. Ainakin levyt vallassa ovi ja ikkunat.
  4. Suosittelemme käyttämään arkkia UV-suoja - jos tarkastellaan levyn kulmassa on havaittavissa sininen värisävy jopa läpinäkyvä arkkia. Tällaisia ​​levyjä käytetään 5-7 vuotta pidempään kuin ilman suojaa.
  5. Käytä kaikkia avoimia arkkia, eikä rikkoa Auringonsäteilyn ja kasvien fotosynteesin. Pimentää kesällä voidaan peittää naamiointiverkon kasvihuone tai peitellä seinät ja katto liitu - se on helppo pestä pois syksyllä.

  Piirustusten ja:

  1. Erittäin helppo asentaa se katsoi päädystä suunnittelua, mutta se on täynnä tauko katon kun talven lumi on runsaasti. Pelastuksen filmataan katolle talvella tai poistamalla oikea lunta.
  2. Kaareva muoto - mukava, yksinkertainen mutta epäkäytännöllinen. Sivuseinät ovat tyhjiä, he eivät voi ripustaa hyllyt taimia.
  3. Jos et voi käsitellä valmistelua ja kokoonpano, on mahdollista ostaa valmiina näytteen ja kerätä sitä. Jotkut yritykset tarjoavat ilmaisia ​​asennus.
  4. Kasvihuone Polykarbonaatti poikkeaa kasvihuone. Greenhouse - pieni rakenne, jotka ovat yleensä kasvaneet ituja tai vihreät, ainakin - kukkia. Kasvihuoneet työskentelevät ulkopuolella, koska alue ei salli henkilön tulla sisälle. Greenhouse - tilava huone, jossa työt ovat jo sisällä, ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden kaikille kasveille.
  5. Tuuletus - muuttumaton sääntö käyttöä kasvihuone tilaa. Paras tässä suhteessa on Mitlaydera kasvihuone, jossa ylin muodostuu aukko.

  Rakentaminen kasvihuoneisiin Mittlayderu

  Yhteenlaskettu koko aukot tulisi olla vähintään ¼ koko katon. Tässä tapauksessa raikas ilma riittää kasvien kasvulle.

  Sisustusta:

  1. Sisällä radan välinen vuoteet on parempi LATTIALAATOITUS, lautoja tai kiviä.
  2. Sivuuttamaan sängyt tulisi olla vähintään 50 cm, jotta maa ei kuulu radalla. Tämä korkeus on kätevä hoitaa kasveja.
  3. Kattoon palkit on kiinnitetty välittömästi magneettisydämeen tai jäykkä tangot edelleen kasvien kiertynyt niitä pitkin. Voit myös käyttää langan, mutta sitten se on vaihdettava joka vuosi.

  Yleensä siinä kaikki halusimme sanoa suunnittelusta kasvihuoneet polokarbonaatista, rakentamisen aikana ja kohokohtia. Jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä ne kommentit ja asiantuntijamme mielellään vastata niihin.

  VIDEO: Greenhouse omin käsin polykarbonaattia

  Hän aloitti keski-venäläinen mehiläisiä. Nyt vain jää muistaa mitkä olivat mehiläisiä!

 • 13/12/2017 "torjunta hyttysten mökillä

  Ja meidän pitäisi ansa hyttysiä Aerofrog maassa. Kolmannen kauden, se toimi, mitään valittamista.

 • 12.04.2017 »Chainsaw Partner

  Käytä Partner-422 10 vuotta, mutta ei sahata, puuta, leikkasin pois aukot seinissä ja Windows.

 • 30/11/2017 "aktiivinen rikkakasvien torjunta hävittämisestä puiden

  Laita kehä istutettu vadelmat valkosipulinkynnet. Niiden väliset alueet lähtemään.

 • 28/11/2017 "käynnistys ja pysäytys keskipakopumpun

  Kuinka pian hätäjarrutuksen, voit suorittaa laitteen TSNS500-1900.

1